Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Matska
üzenetére
Engem mondjuk személy szerint nem érint, nekem 25-ös gumi van mindkét országútimon (a felnifekesen, meg a tárcsás karbonon is), a cross trekkingen meg 32-es. Először 37-es aszfaltosra cseréltem rajta a gyári traktor 40-est, de az is sok volt, úgyhogy vettem egy még keskenyebbet.
p
-
Matska
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Pont nézegettünk havernak használtan tárcsafékes outit, hogy majd jól elfér benne a szélesebb gumi, de az a helyzet, hogy soknál 28 a gyári max., persze Redditen mindig akad aki belenyomorította a 30-ast. Ami 30-ast fogad az még akad, de a 32-essel nagyon leszűkíti a választékot.
Arra jutottunk, hogy egyszerűbb egy gravelt outi irányba alakítani, úgysem a KOM-okat fogja hajszolni, örül ha lépést tart velem, pedig én sem vagyok egy esztelen szélvész. -
parandroid
félisten
válasz
pbors
üzenetére
A 1030 után erősen gondolkozom, hogy méretben lejjebb kéne menni. A nagyobb kijelzőn túl nem sok hasznos extrát tud a 1040 a 840-hez képest. Igazaból a 840 külső mérete lenne jó a 1040 kijelzőméretével, kicsit vicces, hogy ekkora kávával bénáznak, amikor a legolcsóbb mobilok is már side to side kijelzősek. Pedig ebben még kamera, meg sim kártya, meg ilyesmi flikkflakkok sincsenek. Gyakorlatilag ugyanezt a hardvert meg tudják oldani karóra méretben is (a fenixem szerintem okosabb, mint az edge-em, mondjuk többe is került), csak a kijelzőből kellene rá nagyobb.
p
-
pbors
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Épp akartam is kérdezni, hogy minek annyira az a Solar. Így is 30+ órát tud a 1040. Jelenleg 440 ojróért szerintem az a best buy.
-
SteveAd
tag
válasz
arcitec
üzenetére
Nyilvan csak a hibasat lehet igy becserelni. Viszont ha mar nem kaphato, akkor olcsobban meg tudod venni az utod modellt (tehat pl. egy hibas 830-as helyet egy 840-es). Ha van egy 4 eves hibas 830-asod es hazai forgalmazasu, akkor eleg jo aron vehetsz helyette egy 840-est (hamarosan 850-est is).
-
f_sanyee
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Gravelesíteni?
max ha tükörgravel utakon jársz, amiből nem sok van pl itthon. Ami van arra meg inkább 45+ széles gumi, amit elég kevés országútí váz fogad. -
parandroid
félisten
válasz
Ringman
üzenetére
Ez inkább a felnifék 'elavultságának' tudható be, mintsem a gravel felárnak...
Ehhez hozzájön még, hogy tárcsafékes bringát bármikor lehet gravelesíteni szélesebb kerékkel, kivéve, ha felnifékes, mert akkor többnyire még a 28-as gumit is cipőkanállal kell benyomorgatni. Ez meg már a második érv a tárcsa mellett, azon túl, hogy nem menő.
És akkor még ott van harmadiknak, hogy aki átütős kereket keres, annak sem nagyon van választása.
p
-
válasz
balintbaba
üzenetére
love the pain! -
Ringman
félisten
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
A karbon felnifekes bringak is eleg olcsok, bezzeg a gravel aluk is horror aron mennek
-
parandroid
félisten
Jó ez az uj garmin edge bejelentés. Arra biztos, hogy beigazolódjon a gyanúm, hogy semmi szükségem rá, és elkezdjem komolyan figyelni a 840/1040 Solar akciókat. Mondjuk arra sincs szükségem, de ha már lecserélem a 1030-at, akkor ezt is 4-5 évre veszem. Ha előbbi lesz 400, vagy utóbbi 500 eur alatt, akkor kb instant buy. Sima 840 már igy is 400 alatt van, 1040-et meg épp kapni 439-ért. Hm, lehet, hogy a solarról is lemondok, ugyis csak elvi kérdés, sokat nem számít, sajnos.
p
-
balintbaba
tag
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Jó, igazad van. Ilyen alacsony összegeknél nem is az ár a baj, csak senkinek nem kellenek most ezek a cuccok.
Görgőért mondjuk lehet egyből írnak majd, ha bejön a szar idő.
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
balintbaba
üzenetére
Akkor adjam a Manitou Machete: átütős, lockolható, taperedes telót 10 ezerért?
Így is 20-ért van fent.... Vagy az újonnan 50 ezres dekás görgő 15-ért, gyári dobozban stb.Tehát hova lejebb?
-
Victoryus
addikt
Én meg árulom a Gepidát, de 90e alatt nem vagyok hajlandó odaadni
Végül is hibátlan. No ennyiért meg nem érdeklődnek. Patthelyzet. Mondjuk nem nagyn volt még olyan, hogy háromnál kevesebb bicajom van, bár mind olcsó. -
balintbaba
tag
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Nekem a Tribant 1 hét alatt elvitték, YT-t 3 óra alatt, és abban benne volt az is, hogy Pécsről ideért érte a srác. Az szerintem nem elég, hogy piaci ár alatt vagy, én mindent jóval az alatt adtam el (más azt mondaná rá, hogy hülye az eladó). Már ha tényleg el akarod adni, legtöbben csak hirdetnek. Én nem akartam ezzel sokat foglalkozni, meg hülye emberekkel beszélgetni.
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Oké, mindenképpen
. Asszem, sajna eddig sem a +840g gátolt, de ha valaha összeszedek egy KOM-ot egy mindenki mástól elzárt szegmensen, azt feltétlenül megosztom itt
. -
Zoliwrc
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én a montimat (Lectort) felraktam este 8-kor marketplacera, másnap hajnal fél3-kor jött üzenet, hogy adjak címet-telefonszámot délután 3-kor jönne megnézni, el is vitte....
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Mindennel a legolcsóbb vagyok, semmi reakció.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Idén eladtam a régi decás bringámat és egy kicsit hiányos Ultegra szettet, mindkettőt elvitték egy nap alatt. Piaci ár alá lőttem be, de nem volt kedvem árulgatni +10k-ért cserébe.
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Garipara, így már értem. Enyém is akörül lehet. Óra is van már benne, idén lassan elérem a 10 napot MyWhoosh-ban.
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én próbálom eladni a görgőmet, megtekintések vannak, de még senki nem keresett meg, hogy vinné. Ez igaz a 15 ezer jó magyar forintért felrakott alap dekásra is, vagy a hírdetett telómra.
A bringaszállítót fel se raktam, miután megláttam, hogy tele van vele a Marketplace. Alig lehet aladni valamit, tragédia.
De nyilván szárnyal a gazdaság és jobban élünk, mint valaha. -
Beszereltem a kerekeket. Egy kicsit paráztam a húktalan felnitől, de simán felpattantak a gumik, és - egyelőre
- fent is maradtak, a nyomást is tartják. ( Mondjuk nem nagyon értem, hogy tud a helyén maradni a gumi, mikor semmi nincs, amibe megkapaszkodjon, de a lényeg, hogy működik.)
Megmértem menetkészen a "régi" szettet ( gumikkal, tárcsákkal, sorral ). Hátsó:
Első:
Az új szett menetkészen, hátsó:
Első:
A gumik újak, de ugyanúgy 2.3 CK-ek, a tárcsák meg a sor ugyanaz, a két szett között a különbség 840g, szal így már tuti jönnek majd a komok
.
Hasaggymeg, ígértem, hogy gumicserénél lefotózon neked a gumireszelékes Vittoria tejet, hát ilyen
Bármennyire felrázom a flakont, mindig marad a pohár alján ennyi trutyi, de simán be tudtam tölteni a presta szelepen keresztül, szal nem fúrom nagyobbra a lyukat
. -
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Suito-T-hez képest miben több ez?
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én maradok a simánál idei offszezonra szerintem, mert arra rámennek a teniszlabdák
-
CaNNa3IS
senior tag
Sziasztok
Vettem a fiamnak egy ilyen gépet : [link]
Ha valakinek van ilyen és esetleg valamit cserélt, fejlesztett azt szívesen meghallgatom.
Köszi -
dom1n0
őstag
Megjelent közben az új Wahoo Kickr Core2 görgő is, aki olcsón szeretne jót, már ebbe is race mód, beépített wifi, 16% emelkedő, 1800watt. Minden ami szerintem kellhet.
-
SteveAd
tag
válasz
balintbaba
üzenetére
#csakaShimano
Orszagutin akar plussz grammokkal is (nem vicc, DA/Ultegra helyett "csak" a 105/GRX az en vilagom, ott nem kell aggodni a delaminalodas mizeria miatt). Egyszer volt Praxisom (gyari Specin), de nem szerettem, azt is lecsereltem Shimanora -
dom1n0
őstag
Megnézve a 850-et, örülök hogy nem vártam meg.

Aksiidő karcos, ár még irreálisabb, főleg itthon, tudásban ugyanaz, cserébe még kilehet rakni egy sor adatot olvasható méretben. -
Ringman
félisten
válasz
balintbaba
üzenetére
na igen, bár nekem szerencsére csak shimano hajtókarjaim vannak (ami nem 4szögtengelyes)
-
-
SteveAd
tag
válasz
balintbaba
üzenetére
Az a baj, hogy 30mm-es hajtokartengelyekhez kell mas leginkabb. De engem szerencsere nem erint a dolog (SL8 helyett inkabb az uj, kevesbe aggressziv geos Aethosra varok, azon meg ugyis Shimano hajtas lenne).
A Mapdec csatorna Paul-ja egy idoben azzal haknizott, hogy SL8-asokat csiszolt, aztan szoltak neki, hogy ezzel elvileg ugrik a Speci gari. -
f_sanyee
senior tag
válasz
arcitec
üzenetére
180/220 itthon. Kintről tuti nem rendelném, főleg a 1050-et. Itthon kapsz 3 év jótállást és ha gond van, nem kell min. 2-3 hétig postázgaztni, sztem ezeket nem éri meg feladni 40-50 ezerért egy ilyen árú computernél.
Sztem ezzel az aksiidővel nagyon benézték, nekem nem kéne, a 1050 meg már túl nagy... remélem jön egy explore 3 is és az 1-2 apróság ami hiányzik a 2-ből majd bennelesz
-
balintbaba
tag
válasz
SteveAd
üzenetére
Gondolom csak elviszi valamilyen szerszám, csak kurva drága őket cserélni, a karbon meg nagyon hamar megesz bármit, itt meg még többet kell forgatni.
Egy SL8-at azért csak rendesen kiad a gyártó a kezei közül (mondom ezt úgy, hogy amúgy rohadtul nem hiszek a nyugati márkák felsőbbrendűségében). Tehát nincs szögeltérés, párhuzamos eltolódás a két oldal között, végig egyenlő a külső oldalfal és kerek a fészek alakja. Ilyen esetben szerintem nincs is értelme a Shimanon kívül más BB-nek, vagy a felhasználó saját magát szívatja.
-
lsebestyen
addikt
Hát ööö....remélem jön ki jövőre egy új Karoo, és majd inkább arra csere.
-
arcitec
addikt
válasz
f_sanyee
üzenetére
600 USA dollár a 1050 700 Usa dollár akkor kb a 850 nálunk min 230ft de inkább 250ft
lehet, akkor meg inkább már 1050. 850 In-Depth Review.
De persze akinél a méret nem számít, akkor ott a kisebb ár az ami számít...
Ha Zergénél 220 az jó ár még épp....
U.I: Az akku idő azonban az azért nem sok ... 12 óra....
-
SteveAd
tag
válasz
balintbaba
üzenetére
Specivel nekem sem volt soha ilyen gondom (jelenleg is lelkes Speci tulaj vagyok).
Viszont a Tarmac SL8 csoportban megy a siras hetek ota azon hogy a kozepcsapi korul csak 42mm-ig van sikra csiszolva, amit Shimano BB-hez pont jo. Viszont egyes aftermarket BB-k (BBInfinite, talan a Hambini is) 42mm-nel nagyobb atmerovel rendelkeznek a belso feluleten ami erintkezik a vazzal. Raadasul az SL8-ason valami nagyon massziv 3K karbont hasznaltak, amit a legtobb csiszolo szerszam (marmint bike facing tool) nem igazan tud hatekonyan megdolgozni.
-
f_sanyee
senior tag
-
balintbaba
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Micimackós villa:

Chiselen nekem kellett visszacsiszolni a hátsó féknél, mondjuk sokat én sem szaroztam vele. Allez-nél látszott, hogy ezzel is foglalkozott valaki. Viszont mindkét Specinél rendesen síkra volt csiszolva a középcsapágyfészek külseje. Ha ennél több kell a Specializedtől, akkor S-Works-öket kell nézegetni.
Így képről sztem Toobee vázával sincs baj, bár ezt a szintet nálam az alis kamu Bianchi is hozta.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Jobban megnézve + összehasonlítva a Winspace vázammal (visszanéztem a fotókat), szerintem nem lesz gond, arra a részre már nem fekszik fel a nyereg.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
Elképzelem, hogy az összerakásnál a gyárban egyengetnek itt-ott más gyártóknál is a távolkeletről érkező vázaknál., festékmegfolyás, sorja, ez-az.
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
-
lsebestyen
addikt
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Mindezt úgy, hogy minden nap beszéltem az ügyfélszolgálattal, meg átkértem vidékre. Valószínűleg elkeverték a csomagom, mert nem mozdult a depóból. Enyém is megjárta a budait, kapacitáshiány miatt átkerült a pestibe, ahol állítólag nem lehet személyesesen átvenni (csak a budaiban). Azért kiadták, szerencsére, de 1 óra volt megtalálni, 20 perc sorban állás, 10 perc megbeszélés.
Csináltam pár képet gyorsan, most adtam le a szervizben átépítésre. Dobtam rá kb 10 perc alatt néhány fóliát, ezt látjátok a képeken, mint mérsékelten okádék megoldást
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
DPD M3-asnál voltam én is mikor eddigi legdrágább rendelésem (XX0 AXS) nem akart megérkezni (sikertelen kézbesítés miatt
) és már kezdtem komolyan aggódni.
...ott egyből megkaptam, de annak ellenére sem tudtak rólam, hogy előtte telefonon leegyeztettem, hogy elmegyek én érte, ne próbálják megtalálni a környéken egyetlen, 30 méteres kéménnyel ellátott kazánházat ahol 24 órás ügyelet lévén bármikor leadhatják a már kifizetett csomagot.
Annyi azért mentségükre legyen mondva, hogy a BD.de ne adta le nekik telefonszámom (ez valami buta hibája annak a webáruháznak, ami továbbra is valamiért fennáll
), továbbá Karácsony környéke volt éppen.#338530Toobee...NFSD (nyú fréjmszet déj)?
Első pillantásra a fehérbe csomagolt villanyakat nem látva a fehér háttér előtt, azt hittem valami törés és vaddisznót ütöttél újra. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
deva
tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Nálam az árérték sorrend a következő:
- külső
- ruha
- sisak
- belsőGP5000 van nekem is, TPU belsővel. Ha nem tervezel tubelesst, akkor ne az S TR verziót vedd, hanem a simát, azon is lehet fogni egy keveset, illetve nem sz*rsz be, mire felteszed (és leveszed, ha kell), simát sokkal egyszerűbb szerelni.
Ruha ami testhez áll, szellőzik, és időjárásnak megfelelően meleg, pont tegnap kérdeztem, itt is a decathlonos racer vonal tűnik a nyertesnek.
Sisakban ugyanolyanom van, mint amit linkeltél, kicsit jobban melegszik, mint a nem aero decathlonos sisak, de cserébe érezhetően "kevésbé kap bele" a szélbe.
Könyöklőt nem használok, ahhoz nem értek
-
lsebestyen
addikt
válasz
Toobee
üzenetére
Na abban nekem is van tapasztalatom.
Januárban jártam hasonlóan, de nem csak én, hosszú sorok álltak, én az M3-as deponál 3x voltam, meg egyszer elmentem a budaiba is, mert állítólag ott is járt a keresett csomagom. Na a budai nem tudom hogyan létezhet, katasztrofális állapotok voltak ott. -
Toobee
veterán
válasz
INTELligent
üzenetére
Nekem ilyen van, én nagyon szeretem.
Bedobtam múltkor az aero adatokat is róla, igen előkelő helyen szerepel.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
INTELligent
üzenetére
duct tape a váz háromszögébe alulra, szétvágott úszódeszka a kompressziós szárba, előre is telikerék(szimulátor)
esetleg vehetsz emelőt a könyöklőd alá, bár neked nem mozog előre-hátra (csak a szivacs), szóval nem tudnád annyira kompenzálni, de létezik ilyen bilincses könyöklők alá is spacer, azzal megemeled, hanyatt billented, közelebb kerül a karod a fejedhez, a párna meg a billentés miatt mélyebbre (csak mivel előre nem tudod tolni, közelebb is), de ez elég macerásan hangzik, és lehet, hogy lehetetlen kihozni vele egy jó fitet.
bár igazából országútira pakolva úgyis mindig kompromisszumos lesz, kezdhetsz TT-ket nézegetni
-
dom1n0
őstag
válasz
INTELligent
üzenetére
Fehérben van ilyen sisakom, tényleg jó darab, én bátran ajánlom!
-
INTELligent
senior tag
válasz
Toobee
üzenetére
Szeep darab!
A triatlonos eredmenyeken felbuzdulva elkezdtem gondolkodni aero optimalizacion.
Jelenleg van konyoklom (igaz, viszonylag lapos, erre ZavaBalazs mondta, hogy nem ez az optimalis), GP5000 gumik + TPU belsok. Ezen felul mit lehet erdemes beszerezni, amiert meg nem kell bankot robbantani (Ali+hasznaltpiac jatszik)?Errol a Van Rysel RCR-F aero sisakrol eleg jokat olvastam, es 80EUR-t meg szannek is ra - van esetleg valakinek?
Ilyet sem lattam meg: telikerek szimulalo burkolat
. Ez vajon tobbet erhet, mint a placebo?Ha tudtok jo Toseek konyoklot (en nem talaltam), az is johet.
-
Ringman
félisten
Stan's NoTubes Grail CB7 28 Inch Carbon Rim - 180 eur/db, 300g/db - ebből érdemes lenne szerintetek fűzetni kereket mondjuk dt 350-es agyra (vagy van már kínai ratchetes megbízható agy) vagy jobban jönnék ki valami kész kerékkel?
-
Toobee
veterán

-
balintbaba
tag
válasz
fulton
üzenetére
Combhajlító, feszítő görcs az mindig nagyon nagyon fos. Tényleg látszik, hogy nem tapasztaltál még ilyet, először ijesztő tud lenni, meg a fájdalom sem semmi.

Én ennél sokkal lerobantabb lábakkal is simán tekerek, szóval mennék a helyedben.
Amúgy meg ha tényleg nyomja neki az ember a nyeleket, sztem ehet bármit, görcs bácsi be fog kopogtatni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
fulton
üzenetére
A combközelítő, térdhajlító izmok görcse (comb belseje, hátulja) az egyik legdurvább mert roppant fájdalmas és gyakran fel sem tudod simán oldani mint más görcsöket, ellenfeszítéssel. Nálam hosszabb megterhelő tekerés után szokott néha jelentkezni, de a nyújtott lábra hajolós nyújtás, főleg a combbelső ínaké, izmoké segíteni szokott, Meg ha érzem nagyon fáradtak lábaim nem igazán jó magam alá gyűrni őket amúgy sem. Azt vettem észre, hogy amióta szinte kivétel nélkül elfogyasztok naponta ~30-40 gramm vegyes (lehetőség szerint natúr) magvat (pl. mandula, pekán, dió, tökmag, kesu) ezek a görcsök ritkák lettek mint a fehér holló.

-
6030D
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Nekem régen volt ilyen, amikor még nem figyeltem a folyamatos Mg bevitelre. Hajnalban arra keltem, hogy begörcsölt a vádlim, és vissza kellett feszítenem a lábfejem, hogy elmúljon. Utána minimum egy napig bicegtem. Szerintem ilyenkor izomszakadás is van. Ha tudod bringán mozgatni, akkor szerintem egy recotól nem lesz baja.
-
fulton
addikt
Tegnapi tekerés utan pár orára, este fotelbe beülve sajna felhúztam a lábam a fotelra nem gondoltam görcshelyzetre (ha eröset megyek vagy görcsközelinek erzem a lábam ilyeneket kerülök) , de kis idő alatt olyan görcs kapta el a semmiből a sérülékenyebb bal lábam, combom belül-elől, hogy az valami iszonyat. Szabályszerűen lesápadtam, állni sem tudtam rá olyan fájdalom jelentkezett. Még nem volt ilyen.
Most másnap is érzem ahogy járok... szerintetek szabad "ezzel" ma egy lazát, rövidet gurulni?..Éreztem én hogy valami szokatlanul nem volt jó velem az este, gyenge kimerült voltam pedig maga a tekerés táv/tempó nem indokolta volna ezt, de valami nem lett jól pótolva talán. Passz.
-
arcitec
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Érdekes amit írsz, mert nálam még a 1030 plus sem csinált ilyet. A 840 és 1040-ek meg pláne jónak kell legyenek. Aug 19-i firmware rakd fel. Esetleg egy gyári visszaállítás.
Újonnan vetted? Mert ha nem akár az is bekavarhat, hogy nem lett rendesen kinullázva.
Ha semmiképp nerm jön helyre vigyed be Zergéhez, vagy a Garminhoz ott rendbeteszik... -
trialboj
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Igen, habár abból is a v3at néztem, mert az érintő képernyőt hasznosnak találtam mikor a térképen kell nézelődni, az első gen elemnt, sajnos nem engedte hogy széjjel nézzek, csak nagyítani és kicsinyíteni lehetett. De már a roam 3 akkora böszme nagy készülék lett, meg a fényerő is gyengébb, gondoltam megnézem mit tud a garmin, csak nem gondoltam hogy szoftverben lesz sokkal gyengébb. Mármint többet akar adni, de ez még nincs kiforrva... pedig régebb óta vannak a piacon mint a wahoo.
Frissítést felraktam mikor megkaptam, lehet ott bsztam el.
Az is fura hogy csak egész közép európa van, ami 18gb, de nekem vagy 3-4 ország kell ahol bringázom, tényleg rá kell tölteni 18gb-nyi adatot?#338502arcitec
Ha az általam tervezett térképre gondolsz azt komooton néha stravan tervezem és synceli az eszközre, ez olyan alat dolog hogy a 2016-os wahoo is tudta. A garmin expressen keresztül frissítettem, ezt lehet nem kellett volna, nem olvastam el hogy mit tartalmaz.
Csak nagyon meglepődtem hogy a sokkal komolyabb cég, ilyen instabil terméket gyárt, azt hittem csak hibás az eszköz, de most lövésem sincs mi van vele. -
arcitec
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Látszik nem értesz hozzá. Ne szólj bele.

U.I: Amúgy az összes többi a Wahúú-val együtt ha utánam dobnák sem kellene....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
mauimagic
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
A Kartográfia 1:25000-es térképei pont elférnek mezzsebben. Véletlen? Aligha!
Nem kell tölteni, meg ápdételni, bármilyen fényviszonyok mellett olvasható...
Este és/vagy tejködben pedig henger alakúra tekered, pont befér a szádba és remekül csillapítja az eltévedés miatt érzett tehetetlen düh által kiváltott artikulálatlan üvöltést. Céleszköz
-
válasz
trialboj
üzenetére
A megoldás adott volt, de átálltál a sötét oldalra. Wahoo Roam v2 kell neked. Garmintól szabadulj, amíg még lehet
#338498chubby2o6: én is olyan prizmákat használok, simán megállnak aero küllőn.
#338502arcitec: manuális térkép feltöltés?
Meg pontban 45°-ban kell tartani a készüléket délnyugat felé, és akkor lesz jó?
-
deva
tag
válasz
Toobee
üzenetére
Jogos, hirtelen eszembe se jutott, hogy EDR = endurance. Marad a Racer akkor, a rövid ujjú light nagyon bejött, esélyes, hogy akkor ez a hosszú ujjú variáns tényleg jó lesz átmeneti időre, köszi!
@arcitec: igen, alapvetően a polár cuccok is baromi jók, és ha már nagyon tél lesz, akkor egy polár pulóvert veszek majd alá, de a hát zsebek annyira praktikusak, hogy már nem bírok nélkülük élni kb
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
S@c@
őstag
Canull XC 29 20" fekete / fehér Erről vélemény?
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nemtom
. Eddig is olyan volt, gondoltam, nagy baj nem lehet belőle, ha ez is olyan lesz.
Á, rápróbáltam, simán lecsúszik a kereszthez, ha megpiszkálom kicsit, le is esik. Igaz, a másikról szedtem le, szal nem újjal próbáltam, pedig valahol az is van itthon, majd megkeresem. -
arcitec
addikt
A drágább az inkább melegebb, meg a design is talán jobb, de meg kell tapogatni, ha nem találsz érdemi eltérést akkor nyilván bármelyiket választhatod ...

Bár szerintem még az olcsóbb is drága ... Az jó megoldás ha alá tudsz öltözni, nekem polár is van többféle(nyilván a drága bringás felső helyett), vastagabb, vékonyabb tökéletesen beváltak hidegebb időkre...
-
válasz
Maximum1
üzenetére
Az ilyen [link] küllőprizmákat már buktam, a flancos aeroküllőn nem marad meg
. Nemtom, miért lett végül egyenes húzású, ki lehetett választani az agyat ( J-blend, 6 bolt ), majd utána a küllőt is. Azt nem említették, hogy vagy hajlított, vagy lapított. Mindegy, ez mostmár ilyen. -
arcitec
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
A legújabb firmware az kell 2025.08.19. 28.20 minden 40 és 50 végűre.
A garmin connecten keresztül raktad fel rá a térképet? Mert ha NEM, akkor az a bibi.
Bármelyik térképkezelőben elkészül az útvonal gpx kitölt. Majd a Garmin Connectben
manuális feltöltés. És ha minden ok ot is szépen látszik jó, akkor küld a készülékre.
Elég ha a mobilon wifi be van kapcsolva. Majd ha az edge is be van kapcsolva
-(ha persze nincs a pc-re csatlakoztatva, mert akkor a Garmin Express is rátölti)-
elég a bluetooth és a telefonról szinkronizálódik. Jómagam az Edge és az órán sem engedélyezem a wifit, minek csak egy plus energia zabáló lenne, elég a bluetooth, ami egyébként is mindig rendelkezésre áll szemben a wifivel.
-
deva
tag
Eközött a két decathlonos mez között mi az érdemi különbség, tudja valaki?
Racer 2 light rövid ujjasom van, a sima Racer 2 ahhoz hasonlít, csak hosszú ujjas, és kicsit melegebb? EDR még melegebb, cserébe kevésbé testhez álló?
Most, hogy lassan jönnek a hidegebb napok, szeretnék egy hosszabb ujjút, ami átmeneti időben aláöltöző nélkül is jó lenne, és amikor már méghidegebbre fordul, egy aláöltözővel még egy darabig elég lenne.
Ugye mivel személyesen nem tudom megnézni őket, nehéz dönteni

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...a bringa meg pofás, irigyellek, hogy mered a karbont vállalni...én biztos ami biztos alapon még hangyányit nehezebbet vettem annál is ami eddig volt. 

Meg egyébként is csak u.a termékre vonatkozik és ha hibás... 
love the pain!
Végül is hibátlan. No ennyiért meg nem érdeklődnek. Patthelyzet. Mondjuk nem nagyn volt még olyan, hogy háromnál kevesebb bicajom van, bár mind olcsó.
Első:
Az új szett menetkészen, hátsó:
Első:
A gumik újak, de ugyanúgy 2.3 CK-ek, a tárcsák meg a sor ugyanaz, a két szett között a különbség 840g, szal így már tuti jönnek majd a komok
Bármennyire felrázom a flakont, mindig marad a pohár alján ennyi trutyi, de simán be tudtam tölteni a presta szelepen keresztül, szal nem fúrom nagyobbra a lyukat

Pont most gondolkodtam azon, hogy mikor lesz vegre 850-es

Annyi azért mentségükre legyen mondva, hogy a BD.de ne adta le nekik telefonszámom (ez valami buta hibája annak a webáruháznak, ami továbbra is valamiért fennáll

. Nemtom, miért lett végül egyenes húzású, ki lehetett választani az agyat ( J-blend, 6 bolt ), majd utána a küllőt is. Azt nem említették, hogy vagy hajlított, vagy lapított. Mindegy, ez mostmár ilyen.