Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
Igen, az én fiókom simán betölt. Viszont amivel belépni akarok, annál folyamat frissített csak. Tehát más fiókot betölt rendesen, viszont amit kellene, belépés után frissíti az oldalt folyamatosan... nem láttam még ilyet.
Mindjárt próbálok egyet telefonon is.Telefonon is beragadt a bejelentkezés, és folyamatosan frissíti az oldalt.
Csorbi: Már megvan, hogy melyik fiókkal volt a bejelentkezés.
Amúgy a win belépésnél igen, 4 jegyű PIN és mehet. Nem ezért felhasználóbarát ez a rendszer?
Szóval ne használjon az ember ilyen lehetőséget, mert f*s a rendszer és egy frissítés után beállít egy olyan funkciót, ami nem volt aktív. -
Csorbi
addikt
válasz
Skilly
üzenetére
Jól értem, hogy halvány lila fff....ogalmatok sincs, milyen fiókkal használtok egy gépet?
Tehát, HA jól értem, nem tudjátok mi az account neve, mi a hozzá tartozó jelszó, stb. Csak valaki beállított nektek egy 4 számjegyű PIN kódot (a belépési jelszó helyettesítésére, mert biztos egyszerűbb megjegyezni) és azzal léptek a Windows-ba.
Ez azért elég nagy blama, HA valóban így van.
Ha valamit félreértek, akkor azért elnézést. -
-
King Unique
titán
válasz
Skilly
üzenetére
Find BitLocker Recovery Key in Windows 11
A BitLocker helyreállítási kulcs megtalálható a Microsoft-fiókban (böngészőben megnyitva), ha azzal lett telepítve a Windows 11 és azzal történik jelenleg is a bejelentkezés.
BitLocker meghajtótitkosítás a Windows 11 operációs rendszeren az OEM-ek számára
Az automatikus titkosítás egyébként nem újdonság, ha teljeslülnek a TPM 1.2 / 2.0, UEFI + Secure Boot, Modern Standby stb. feltételek, illetve Windows 11 24H2 verziótól már csökkentettek a korábbi követelményeken.
-
Skilly
aktív tag
válasz
Csorbi
üzenetére
Értelek, viszont a frissítés óta egyszer volt használatban a gép, és akkor nem rakott ki a képernyőre semmit. Hazudni senki nem fog, mivel ez valós tény, no offense.
Most a parancssorban kiírva látom, hogy backup type: Microsoft account backup.
Ebből gondolhatom, hogy online lesz. Viszont a megfelelő e-mail kellene a belépéshez.
Ami már problémásabb... ettől függetlenül ez egy nagyon f*s rendszer a microsoft-tól, hogy egy frissítéssel bekapcsol egy olyan funkciót, amit nem is akar az ember használni. -
Csorbi
addikt
válasz
Skilly
üzenetére
Semmilyen más opció nincs.
Tudni kell(ene) pontosan milyen admin jogú fiókok vannak a gépen. Az online MS account fiókok mentik a weben megnézhető online profiljukba a bitlocker feloldó kulcsot, az offline fiók viszont a bitlocker aktiválásakor kb 3x a szádba rágja hogy írd fel, mentsd le, tedd el, mert ha kéri és nincs meg, akkor búcsút inthetsz az adataidnak.
Ha mindenki tagad mindent, akkor ott valaki nem mond igazat.
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Feleségem laptopján win 11 frissített pár nappal ezelőtt, majd a mai bekapcsolásnál bitlocker kódot kért. Nyilván mi nem állítottunk be, viszont nem is emlékszem, hogy milyen fiókkal volt bejelentkezve és ahol kéri a kódot, ott nem is írja.
Milyen opciók vannak arra, hogy be tudjunk lépni. Másik e-mail megadása vagy ha kell telefonszám. Minden bejelentkezésnél egy 4 karakteres kód kellett és kész.
Nem nagyon kellene újratelepíteni, mert van rajta pár fontos tananyag.
(nem is értem, hogy egy frissítés miért állít be ilyet...
)
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, Skilly
-
Aurig@
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
Rosszul értelmezted.
Nem ma telepítettem.
Ahogy írtam néhány hozzászólással korábban, ez november közepén volt. Az új gépet akkor raktam össze. Mivel nem működött a nyomtató, ezért másnap vissza is tettem a 10-est.
A 33238-as indító hozzászólásomban írtam, hogy a lányom végett tettem vissza, mert a suliba sokszor kell nyomtatnom. -
Marci112233
addikt
válasz
Aurig@
üzenetére
Egyet nem értek. Ha jól olvasom amiket írtál ma raktad vissza a 10-et ami ha tippelnem tiszta telepítés volt, tehát nem raktál fel még sok mindent, tehát nincs belakva a rendszer mindenféle programokkal.
Ha tényleg így van egy 11 pro telepítés SSD-re hamar meg van, és azzal mennie kell a nyomtatónak is. -
cigam
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Az a különös, hogy ki, vagy mi ellen véd a titkosítás. Nem akarom belevinni az aktuálpolitikai szálat, de a Forbs cikkéből idézve:
„Ha megengedjük az ICE-nak vagy más Trump-párti gorilláknak, hogy titokban megszerezzék a felhasználók titkosítási kulcsait, akkor hozzáférést biztosítunk számukra az adott személy teljes digitális életéhez, és ezzel veszélybe sodorjuk a felhasználók és családtagjaik személyes biztonságát.
Ez nem csak az Egyesült Államokban jelent problémát. Jennifer Granick, az ACLU megfigyelési és kiberbiztonsági tanácsadója megjegyezte, hogy a kérdéses emberi jogi múlttal rendelkező külföldi kormányok is adatokat követelnek olyan technológiai óriásoktól, mint a Microsoft. „A dekódoló kulcsok távoli tárolása meglehetősen veszélyes lehet” – mondta.”Azt azért megnézném, hogy milyen Magyarországi vagy éppen Orosz törvénynek kell megfelelnie a Microsoftnak. A titkosító kulcsok kiadása egyáltalán nem evidencia, még Amerikában sem.
"A bűnüldöző szervek rendszeresen kérik a technológiai óriásvállalatokat, hogy adják át a titkosítási kulcsokat, valósítsanak meg hátsó ajtókat, vagy más módon gyengítsék a biztonsági rendszerüket. Más vállalatok azonban ezt megtagadták. Különösen az Apple-t kérték többször is, hogy biztosítson hozzáférést a felhőben vagy az eszközein tárolt titkosított adatokhoz. Egy 2016-ban nagy nyilvánosságot kapott összecsapásban az Apple harcolt az FBI parancsa ellen, amely szerint segítenie kellett volna feltörni azoknak a terroristáknak a telefonjait, akik 14 embert lelőttek és megöltek San Bernardino-ban, Kaliforniában. Végül az FBI talált egy alvállalkozót, aki feltörte az iPhone-okat."Persze a Microsoft lehetővé teszi ezt az opciót(USB pendrive-ra mentés), de ez nem az alapértelmezett beállítás a Windows PC-ken futó BitLocker esetében.
Esetleg lehetne egy W11 offtopik-ot létrehozni az ilyen történések kibeszélésére.
-
King Unique
titán
Az eredeti cikkből:
Azt mondta, hogy a cég évente körülbelül 20 BitLocker kulcsokra vonatkozó kérést kap, és sok esetben a felhasználó nem tárolta a kulcsát a felhőben, így a Microsoft nem tud segíteni.
2013-ban egy Microsoft-mérnök azt állította , hogy kormánytisztviselők keresték meg azzal, hogy hátsó ajtókat telepítsen a BitLockerbe, de ő elutasította a kéréseket.
A BitLocker titkosítási algoritmusai a korábbi bűnüldöző szervek betörési kísérleteivel szemben áthatolhatatlannak bizonyultak.
Egyik igazságügyi szakértője egy bírósági dokumentumban azt írta , hogy ügynöksége „nem rendelkezett a megfelelő eszközökkel ahhoz, hogy feltörje a Microsoft BitLockerrel vagy bármilyen más titkosítási stílussal titkosított eszközöket”. Egy korábbi esetben a szövetségi nyomozók úgy jutottak hozzá a kulcsokhoz, hogy felfedezték, hogy egy gyanúsított titkosítatlan meghajtókon tárolta azokat .

A leírtak szerint max. kb. a Microsoft-fiókban tárolt (és onnan nem törölt) BitLocker helyreállítási kulcsok átadásáról lehet szó, de ott is kizárólag csak külön bírói végzéssel és hárombetős szervek kérésére. Ellenben ha nem oda lett mentve, mert ugye lehet máshova is, akkor kakukk.
Tehát USA, hárombetűs hatósági szervek, bírói végzés, bűnüldözési ügyek, terrorizmus... Hogyan érinti ez az átlagos Windows felhasználót, volt már pl. innen a fórumról vagy EU/EGT térségből, akinek a BitLocker helyreállítási kulcsát a Microsoft közbenjárásával megszerezték és hozzáfértek az adataihoz? Kb. sehogyan és nem nagyon lehetett ilyenről hallani, olvasni. 
+ Az is érdekes, hogy csak évi 20 eset, amikor jóval több olyan bűneset lehet, akkor lefoglalják az elkövető tárolóeszközeit és ahhoz kell hozzáférés. Oké, usákiában ott a Mac/macOS ökösziztéma is, de azért a Windows is elég elterjedt, sőt elvileg a jobban. Hát mondjuk úgy, hogy sokan vsz önként adják meg a hozzáférést egy kis nyomásgyakorlás után.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cigam
titán
A Microsoft átadta az ügyfelek BitLocker titkosítási kulcsait az FBI-nak — Redmond megerősíti, hogy érvényes jogi parancsok alapján helyreállítási kulcsokat biztosít kormányzati szerveknek.
Csak nekem fura, hogy kötelezővé teszi, aztán "kinyitja" az FBI-nak? A nagy testvér figyel! -
Aurig@
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Egyelőre nem tudom kipróbálni, mert, ahogy írtam Win 10 van a gépen jelenleg.
Doky586
Azért az IoT verziót tettem fel, mert 2032-ig van támogatása. Úgy gondoltam akkor, ha működik rendesen, nem kell piszkálnom. -
Aurig@
őstag
Üdv. Mindenkinek!
November közepén kicseréltem a gép belsejét, alaplap, proci, procihűtő, RAM és csak M.2 NVMe SSD.
A probléma a következő:
Gondoltam, ha már új a gép, akkor legyen Win 11. Fel is tettem a
Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 x64 hun 26100.2894 verziót.
Sikerült telepíteni a régebben is használt programokat, kivéve a Canon i-Sensys MF211 lézernyomtató driver-ét. Minden működik kivéve a nyomtatás. Ezt egyszerűen nem akarja. Látszatra hibátlanul telepíti hozzá a drivert, de nyomtatás esetén x darabszámú dokumentum a nyomtatási listában üzenet jelenik csak meg, de nem hajlandó kinyomtatni. A nyomtatóhoz mellékelt lemezzel együtt 5 féle drivert próbáltam ki, de hasztalan.Mi lehetett a probléma?
Azóta már visszatettem a Win10-et mert lányomnak elég sokszor kell a suliba nyomtatni ezt-azt. Ezen hibátlanul nyomtat, rögtön drivertelepítés után első próbára. Tehát nem hardver és nem kábelhiba.
Köszönöm -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Közben kutattam és a lényeg annyi hogy a win11 már nem veszi figyelembe ezt a listát mivel több memóriát és cpu-t érintő jelentős funkciók jöttek be amelyek ezzel nem kompatibilisek...
Szóval nem kivezették hanem örök bugként megmaradt 2018 óta. Volt egy alternatívája is amely az ECC hibák alapján vette fel a címeket. [link] Persze ez sem működik. -
Windows11 alatt badpages úgy néz ki nem működik, milyen alternatívák vannak. (tudom linux badram flag de most ezen kellene megoldanom)
Logout cikket írok hibás ram használatáról mert most eléggé aktuális a téma.
Ismétlődő hibák ugyan azon címeken így könnyű dolgom van.
Hibás címek megvannak memtest86 pro egyből exportálta és a lista is lekérdezhető.
bcdedit /set {badmemory} badmemorylist 0x000BB000 0x000C7000 0x0014D000 0x001508000 0x00164A000 0x0016B8000 0x00279A000 0x0027AF000 0x00282F000 0x0029DFF000 0x002A82F000 0x002A9CD000 0x002B70D000 0x0029714000 0x002A714000 0x002B114000 0x00403E0000 0x00443E0000 0x00517C9000 0x0051AED000 0x00537AE000 0x0053E6000 0x0053EA000 0x0055A7000 0x0062E6000 0x006480000 0x0067002000 0x00751A000 0x00775B7000 0x007769000 0x00782B6000 0x00782D3000 0x00799A1000 0x008D69A000 0x008F9AE000
bcdedit /set {badmemory} badmemoryaccess yesviszont nem látom rammap-al hogy valóban foglalva lenne, és bizony hibázik is memtest5 windows alatt. Magelkülönítés és memória integritás kikapcsolva.
-
Armagedown
őstag
válasz
scott_free
üzenetére
Érdemes lehet még letiltani vele az Edge automatikus indulását, és a háttérben futását is főleg, ha nem is használod .
Az előtelepített bloatware appokból is törölheted azt, amelyiket nem használod, pl a következőket: Office 365, Onedrive, Outlook for Windows, Clipchamp, Copilot, Recall, Remote desktop client, Teams -
Doky586
félisten
válasz
scott_free
üzenetére
Ez ágyúval verébre..
-
Geth
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Ez a megoldás a legidőtállóbb, mert hivatalos és nem tudják megszüntetni csak úgy. Ezt használja a Rufus, Ventoy és minden más értelmes 3rd party is.
-
scott_free
senior tag
Üdv,
friss win11 telepítésnél ez még mindig jó megoldás, ha csak helyi fiókot akarok?
https://schneegans.de/windows/unattend-generator/Érdemes mást is kivenni még? (pl. a bloatware-ek közül)
Köszi!
-
AssAssynn
addikt
válasz
Csorbi
üzenetére
Csak a mai nappal van vagy 10 db hiba...
Lentről felfelé, a legrégebbitől a legutóbbi felé haladva:
- A rendszer belső vezérlőprogramja módosította a processzor MTRR regisztereit alvó állapotra váltáson keresztül (S4). Ez csökkentheti az ébresztési teljesítményt. (Megjegyzés: ekkor nem volt baja, csak nem volt töltőn.)
- Az előző rendszerleállítás (2026. 01. 22. - 17:26:16) váratlan volt.
- A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása. (Megj.: ekkor fagyott be valószínű, ez a hiba "kritikus" szintű, a többi pedig "hiba" szintű.)
- A szolgáltatás (GoogleUpdaterInternalService137.0.7129.2) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt. (Megj.: 2x ugyanez a hiba.)
- A szolgáltatás (DellWAL) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt. (Megj.: 3x ugyanez a hiba.)
- Updated Secure Boot certificates are available on this device but have not yet been applied to the firmware. Review the published guidance to complete the update and maintain full protection. This device signature information is included here.
- A szolgáltatás (Nal Service ) a következő hiba következtében leállt:
A tanúsítványt a kiállító visszavonta.
- Telepítési hiba: A Windows 0x80073D02 hiba miatt nem tudta telepíteni a következő frissítést: 9PC1H9VN18CM-Microsoft.StartExperiencesApp. -
AssAssynn
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Az egész rendszer, megáll a hang, nem mozdul az egér, és vége.
Nincs valami diagnosztikai szoftver, amit fel tudok telepíteni és vissza tudom nézni, hogy mi volt a gond? -
AssAssynn
addikt
válasz
Csorbi
üzenetére
Most belenéztem... van is egy jó pár dolog. A felügyeleti eseményeknél kell nézni? Mit keressek, vagy melyik infót osszam meg onnan?
Év elején lett frissen telepítve, nem telepítgettem drivert külön, mert a win mindent felismert, nem volt rá szükségem. Alap HO munkára használom. BIOS-hoz rég nem nyúltam már. Egy régebbi G5 laptop, i5-8300 proci, stb. -
King Unique
titán
válasz
AssAssynn
üzenetére
Itt most pontosítani kellene, hogy maga a teljes rendszer és a laptop fagy csontra és nem reagál semmire, vagy csak egyes alkalmazások, mert ha az utóbbi, akkor azt okozhatja a hírek alapján 25H2 verziónál a januári KB5074109 számú frissítés. Ha az előbbi, akkor az lehet driveres probléma, vagy rossz esetben hardveres, akár CPU, alaplap vagy RAM hiba is. Nálam egy régi laptop és abban a döglődő CPU / alaplap csinált ilyet, hogy random csontra fagyott és csak a be / ki kapcsolóval lehetett utána újra működésre bírni.
-
AssAssynn
addikt
A laptopom rendszeresen lefagy. Nincs kékhalál, hanem a klasszikus "megáll a kép", és csak a bekapcs gombbal tudom újraindítani. Hogy tudnám megnézni, hogy mi okozza a hibát? Régen sosem volt baja, aztán egyszer tettem bele ramot (ugyanolyat vettem, mint ami benne volt) és felraktam a win 11-et, azóta ilyen.
-
King Unique
titán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Az Intel Pentium N6000 nem is szerepel a 24H2 és 25H2 támogatott listán, meg az N-es (ne vedd) amúgy sem feltétlen a legjobb CPU.
Mármint inkább a Windows 10-hez képest, mert a korábbi Windows 11 verziókhoz képest nyilván nem történt akkora változás. A 21H2 használata meg rejtély, az már régen nem támogatott.
Már akinek, nekem némi megszokási idő után összességében tetszik és a kezelhetőségével sincs gondom.A KB5074109 számú frissítésnél leállítási és távoli asztal probléma volt, amire már ki lett adva soron kívül (Out-of-band | OOB) a KB5077744 számú frissítés, ami javítja ezeket. Nem működő tálcáról és keresőről nem volt szó, ott lehet egyéb, egyéni gond lesz.
-
Ciccuka
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
25H2 tisztán felment, viszont érzésre vagy 30%-ot lassult vele a Pentium N6000-es notebook sajnos.

Annyi minden megváltozott a felületen, hogy vissza se tudtam eddig állítani olyan kinézetre, ami előzőleg volt. Tele van haszontalan, használhatatlan, értelmetlen fejlesztéssel. Átláthatatlan, kezelhetetlen lett.
Felmentek a legújabb javítások is. Aztán a végén nem működik a tálcán a keresőgomb, keresőmező. Csak homokórázik (folyamatjelzőzik), de nem tölt be semmit se, nem lehet keresni semmit se így, de akadt még más probléma is.
Nem tudtam mi hiányzott a jól bevált 21H2 után (az stabil volt és megbízható és gyors is ehhez képest):
Rengeteg hibát okoz a Windows 11 januári frissítése -
Geth
veterán
-
Van egy 10 éves mini PC-m, ami nem teljes mértékben felel meg a Win 11 követelményeinek, ezzel együtt is, jelenleg 24H2-es verzió fut rajta, amit egy ilyen dll-es fájlmókolásos leírás alapján raktam fel. Szépen fut a Win, az aktuális frissítések is települtek hiba nélkül. Próbáltam decemberben frissíteni a 25H2-es verzióra, az itt javasoltak alapján, de nem jött össze, de ezt majd egy másik bejegyzésben fogom részletezni, hogy mi a probléma.
Az idén, most indítottam el először, hogy a januári frissítéseket felrakjam. Jelenleg is ez megy, de közben megjelent egy olyan szöveg, amivel én még egyetlen gépemnél sem találkoztam, ez:
Szóval, van még egy kis időm, amíg a frissítés zajlik, de utána muszáj újraindítanom, és mi ez a kulcscserekulcs(KEK) frissítése, mire a nyavalyára számítsak
? -
zsolt_64
senior tag
Nemrég gépváltás volt a saját belső hálózatomban ami kapcsán elsz@ródott egy olyan hálózati kapcsolat ami eddig működött. Történetesen "A" munkaállomáson volt beállítva egy hálózati kapcsolat, hogy a "B" munkaállomás egyik meghajtóját automatikusan mappelje fel induláskor.
Ezt át kellett írni "C" munkaállomásra, és azóta az istennek sem csatolja fel automatikusan, minden gép indításkor meg kell tenni... Ötlet ? ha felcsatoltad ismét-ismét kézzel akkor persze kifogástalanul műxik, jelszót sem kér, az el van tárolva... -
King Unique
titán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ventoy - About Secure Boot in UEFI mode
This option is enabled by default since 1.0.76.
0": Do not bypass Windows 11 online account requirement. "1": Bypass Windows 11 online account requirement. The default value is "1".

Tehát ha jól értelmezem, akkor az újabb verzióknál (korábbiaknál nem volt, manuálisan kellett) már alapértelmezetten be van kapcsolva a Secure Boot támogatás és az online account bypass, vagyis a Microsoft fiók helyett helyi (offline) fiókkal történő telepítés.
Egyébként miért pont Ventoy?

Az alapesetben multiboot telepítési adathordozó létrehozásához való, ellenben ha az nem cél és csak a Windows 11 telepítőjét kell bootolni, akkor eleve adja magát a microsoftos MCT, valamint nem támogatott PC-re történő telepítéshez a Rufus. -
viperabácsi
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
És Doky586 Köszi mind kettőtöknek , rá nézek.
-
Doky586
félisten
válasz
Armagedown
üzenetére
Csak ne tévesszétek össze a kikapcsolást a bekapcsolással...
-
Armagedown
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Generálj itt autoattend.xml fájlt, amit majd bemásolsz a telepítő gyökerébe, Easy2Boot esetén az ISO fájl mellé kell másolni tetszőleges néven, Ventoynál úgy látom, hogy egy kicsivel bonyolultabb.
Természetesen minden opciót a saját preferenciáid szerint változtass meg, ha neked nem jó az alapbeállítás, gondolok itt pl a nyelvi beállításokra.
Ha a rendszerkövetelményeket akarod megkerülni, akkor a Setup settings: résznél jelöld be a Bypass Windows 11 requirements check (TPM, Secure Boot, etc.) opciót.
Ha pedig azt szeretnéd, hogy telepítés közben kérdezze meg, hogy mi legyen a felhasználói neve az offline fióknak, akkor az User accounts: résznél válaszd ki az Add a local (“offline”) user account interactively during Windows Setup opciót.
Sok más lehetőség is van, pl az automatikus titkosítás kikapcsolása, nézd át, hogy te mit szeretnél. -
Doky586
félisten
válasz
viperabácsi
üzenetére
Igen a ventoyban is van ilyen alapból bekapcsolva van sokminden. Ventoy Pluginson a neve, amit a pc könyvtárából kell futtatni a pen bedugott állapotában.
-
Geth
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Miért ne lépné át? Az unattend.xml az win feature, nem Rufus.
Win7 óta használom, Rufus-t meg kétszer láttam eddig. -
Geth
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Akkor még egy ötlet: nézd meg mit generál a Rufus.
Több ötletem nincs, volt ms doksi, ai, és akkor ott a Rufus repó.Én összeraktam magamnak teljesen automatára, ilyen "félautomatát" nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval ne használjon az ember ilyen lehetőséget, mert f*s a rendszer és egy frissítés után beállít egy olyan funkciót, ami nem volt aktív.
Tehát, HA jól értem, nem tudjátok mi az account neve, mi a hozzá tartozó jelszó, stb. Csak valaki beállított nektek egy 4 számjegyű PIN kódot (a belépési jelszó helyettesítésére, mert biztos egyszerűbb megjegyezni) és azzal léptek a Windows-ba.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval, van még egy kis időm, amíg a frissítés zajlik, de utána muszáj újraindítanom, és mi ez a kulcscserekulcs(KEK) frissítése, mire a nyavalyára számítsak