Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
bringasisti
üzenetére
De te azt irtad tudsz jó ruhát olcsóbban. Így csak az “én apukám erősebb” szinten maradunk
-
ivana
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Akkor már inkább ez [link]
-
StLui
veterán
válasz
bringasisti
üzenetére
Ezzel most mit szeretnél mutatni

-
StLui
veterán
válasz
bringasisti
üzenetére
Ebben az esetben lássuk a te javaslataidat is ruházatra amit ár-értékben jónak gondolsz!
-
bringasisti
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nekem olyan felszerelésem van amivel mikor felmentem a hegyre a Széchenyi emlékút úton a hegyre amit biztos jól ismersz mert itt dolgozól télen szakadt a víz rajtam de mire a János hegyre átmentem megszáradtam, nem volt olcsó megkérték az árát, de azért ami számok itt röpködtek az szolid túlzás. Most olvastam egy Svájci tanulmányt hogy a csótányból készült húst drágán kell adni mert különben nem fogják megvenni. Te kereskedő vagy én meg a fogyasztó. Másnak az érdekeink.
-
StLui
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Félreérthető voltam ezek szerint, semmiképpen nem nézem hülyének aki megveszi ezeket. Én is megveszem, ha úgy érzem lazán megtehetem mindkettőnk számára.
Én a lányom 3 éves kora óta snowboardozom, azaz most 27 éve (azóta nem is síelek), és 40 éve kezdtem síelni még bőrcipőben, bowdenes kötéssel, akkor még rendszeresen fáztam, és fagyott le a lábam. Most a 15 éves, normál mosásban mosott cuccommal semmi gondom, pedig többször előfordult, hogy egyedül én mentem ki terepre a csapatból, de még az egész síterepen sem sokan voltunk olyan szar idő volt
Én mondjuk soha nem tempót megyek lefelé, hanem kanyargok sűrűn, buckázok, stb, de sokszor szakad a víz rólam mire leérek. Bringán ilyen nem nagyon van hazai környezetben, ha lefelé mész elkezdesz fázni ha nem jó a ruha.kimentünk Semmereingbe, egy kétnapos tesztre, hogyan is működik ez, mennyire para stb, addig be sem fizettem az egyhetes Saalbach-i menetet. Nagyon tetszett, fiam eléggé kontrolláltan, nem ész nélkül ment, úgy gondoltam mehetünk Saalbachba, de elrohantam azért kapásból full védőfelszerelést venni magunknak, ilyen hirtelen csak újak jöhetnek szóba:
protektoring 50
térdvédő 20
nadrág 35 (ez motocross lett, mert kifejezetten bringás nem volt sehol)
kesztyű 10, na itt pl kézzelfoghatóan bukik el a hűdemárkás, amit vettünk azt mondták majd sokkal jobb lesz mint amiket látok másokon, hogy egy, azaz egy esés után kiszakadva, hát az enyém is kiszakadt még esés nélkül, gondolom valami ágtól, szóval ezek szerint a szuper kesztyűk nem terepre valók, bezzeg a dechatlonosom bírja 5-6 éve, pdig néha a kertben is befogom gallyakat rángatni
szóval mindezt kettőnknek kellett megvenni persze, szóval bringát megvenni a legegyszerűbb, fenntartani, beöltözni hozzá, és eljárni ahova szeretnél, na ott kell gondolkodni, vagy fizetni mint a katonatiszt (kiszakad egy gumi és 20 eFt?
, mennyi egy autógumi? ) -
StLui
veterán
válasz
bringasisti
üzenetére
Nem hinném, hogy az a lényeg, legfeljebb a gyerekek között, sajnos fiamnál is tapasztalom, nehéz kirángatni ebből, ha a suliban ez megy egyfolytában. Itt azért nehéz villogni, mert legtöbbet magadba, haverokkal, családdal tekersz, szerintem keveseket motivál ez.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Ez egy szakmai topik nem? Miért kéne csak a legolcsóbb termékekről beszélni? Ráadásul, ha nem próbáltad a minőséget, úgy meg pláne értelmetlen a kijelentésed.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
StLui
üzenetére
100 ezres meg drágább kabátok, nadrágok a sí sportban jellemzőek. De az soha nem volt egy olcsó sport, meg ott a sebesség is nagyobb mint kerékpáron, akár 80-100 km/h, fagyos körülmények között. Tehát indokolt a komoly technikai ruházat.
Kerékpározáshoz, senki sem azt mondta, hogy mindenből a legjobbat kell megvenni, csupán annyit mondtunk páran, hogy van különbség az olcsó és drágább technikai ruházat között! Érezhetően jobb, komfortosabb a minőségibb. Össze lehet válogatni okosan egy téli bringás szettet úgy, hogy nem kell mindenből a legdrágább, és az eredmény jó lesz. De azt ne gondoljuk, hogy ha mindenből a legolcsóbbat vesszük, akkor ugyan az lesz az eredmény, mert csak a márkát fizeted meg a drágában. Tapasztalatból tudom, hogy nem így van. Mindenkinek a saját döntése, hogy mennyire fontos neki az ízületei védelme, és a komfort érzet, hideg időben történő kerékpározáshoz. Úgy gondolom, hogy azért hülyének sem kell nézni azt, aki költ a minőségre!
-
6030D
addikt
válasz
StLui
üzenetére
Rakd mellé, ha heti 5-6-7 napot tekersz, illetve beleveszed, ha valami gebac van, és esel, szakad.

Azt meg nem akartam megemlíteni, hogy az elmúlt két napban emlegetett márkákból melyikről tudom konkrétan, hogy hordták importba a hamisítottat, multiknak is. De az ukrán kabát is úgy véd, mint az eredeti, ha a felirat ugyanaz.
-
StLui
veterán
Na akkor ruha téma! Minőségibb cuccok eFt-okban:
kabát 50-100
nadrág 25-50
aláöltözet alulra 15-25
aláöltözet felülre 15-25
plussz valami fölső felülre 20-40
kifejezett eső ruha 30-60 (láttam overált 500 eurért boltban Leogangban)
Téli cipő 50
205-350 eFt-ig, és ha mint én, a fiaddal bringázol szorozd meg kettővel, és kalkuláld bele hogy ő évente kinövi. (vagy őt beöltözteted a szarba, te meg feszítesz az extrába? )
és kiváncsi lennék mely darabokból kell kettő legalább, mert nem győzöd mosni, hiszen hetente többször tekersz
Fireblade78 megnézem amikor a gyereket is beöltözteted évente
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Akkor le sem merem írni,hogy mennyibe került a spyder kabátom,ha 50 ezren így kiakadnak
😁😝
Soha sem sajnáltam magamtól a minőségi ruhákat. Nem azt jelenti,hogy nem vettem vagy jelenleg nincs olcsó ruhám,de inkább legyen kevesebb db ruhám és az minőség,mint két szekrényi indiai és egyéb hulladék. -
StLui
veterán
Karbon váz javításának lehetőségéről egy komolyabb videó állítólag, sajna én csak a vizuálisan tudom befogadni
(angol, meg egyéb nyelvtudás híján) -
StLui
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Itt most tényleg nagyon túlreagálta aki kapta a választ tőle, nem is értem, hogy mit nem értett rajta
-
rétisün
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ha jól rémlik, Hasaggymeg is pont lemaradt róla, valami 10 hsz. lett törölve moderátor által.
-
cobranco
csendes tag
A Francia Riviéra, Európa legfelkapottabb,legírigyeltebb tengerparti üdülőhelye.Négy évvel ezelőtt már jártunk itt, akkor erről készült is útifilm, „Álomvilág testközelből” címmel.Napfény,azúrkék tenger kontra sznobok,magamutogatás...természetesen adta magát,hogy ide vissza kell térni egy tekerés erejéig.Ezúttal a nyugati rész került górcső alá egy sportos "roadmovie keretében, egyedi,néhol kicsit "csípős" kommentárral fűszerezve.
Francia Riviéra "újratöltve" 1.rész: "Tengerparti éberálom" 2017. /France/ FullHD 1080p
Útvonal:
Grimaud-Saint-Tropez ( 3 m) Port Grimaud-– Sainte-Maxime (10 m)-Pointe des Sardinaux-L'Issambres-St.Aygulf-Villeprey tavak-Freyus- – Saint-Raphael (5 m)-Semaphore-Cap du Dramont-AgayA szöveges túrabeszámló elolvasását is felettébb ajánlom:
[link]Fotoalbum:
[link]Térkép/Map:
[link]Kellemes időtöltést!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Igen csak a stílusa többeknek már sok lehet.
Amúgy mi volt ez a mai, nem írnád meg röviden privátba? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár
üzenetére

-
StLui
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Igen, nem láttad mit takarított?

-
trialboj
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Óó, ezt mintha az én bringámhoz gyártották volna. Írok a bergának Fb-on, hátha sikerül valamit összehozni, majd azt mondom egy rendes cimkés poloval népszerűsítem a márkát a városban

mikor ezt a bringát vettem, megkérdeztem tőlük gb-on a geo adatokat, és tök jó fejek voltak (már eleve azzal hogy válaszoltak egy több éve nem kapható modellel kapcsolatban
-
cdl
senior tag
válasz
DUB Inc.
üzenetére
Én a gyári számát lekérdeztem a Wiliernél, onnan tudom, hogy 2012-es olasz eladás az enyém.
A hírdetett Pinarellónál is meg lehet ezt tenni szerintem.
Biztos épített, már 2014-től 6800.as Ultegra van a piacon.
De ettől még lehet jó.
Lánc, fogaskerekek azért cserések lehetnek, erre számolni kell.
Amúgy zsákbamacska, mint minden használt vétel. Sok sikert hozzá. -
Runner_fxr
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Még 2013-ban kaptunk egy doboznyit, mivel ősz vége felé volt a csillebérci tesztnap, így télit küldtek. Egyébként mi is csak úgy kaptunk, hogy akkor pont vettünk vagy 15db komolyabb bringát a tesztnapra. Persze a mezeket is kiszámlázták, nem ajándék volt, és nem volt olcsó. Előtte akárhányszor kértünk, azt mondták nincs.
Nekem pont ilyen van:
Felső: [link]
Alsó: [link] ezen a képen pont nem látszik, de a nadrágon oldalt is van bergamont felirat. Sokat hordtam, volt amikor napi szinten, 5 éve megvan, de az állapota elég jó még mindig. És nagyon jól melegít.A használt karbon témához! Az biztos, hogy nagyon alaposan át kell nézni, lehetőleg olyan embernek aki tudja mit kell nézni. És igen a Pinarello-t hamisítják, de ez a sorozatszám alapján hamar kiderül.
Amúgy ha rendben van egy használt karbon váz, tehát sérülés mentes, nem kell tőle tartani, nem jellemző rá a fáradás. -
DUB Inc.
aktív tag
Köszönöm az infókat Urak!
-
gabro0
őstag
válasz
DUB Inc.
üzenetére
Ismert embertől vagy bolttól kell venni, van pár. A Pinarellokat szívesen hamisítják, jobban, mint a többi márkát. Én sem mondom, hogy a fent linkelt az, de óvatosan kell hozzáállni.
Nekem jó tapasztalatom van, ismerős ismerősétől vettem egy karbon vázat, nincs baj vele, mint az új, pedig van vagy 7 éves. -
pittlaren
csendes tag
válasz
DUB Inc.
üzenetére
Indokolt az elővigyázatosság, mert kelendőek a hamisítványok is. (természetesen nem állítom, hogy ez a konkrét paripa az)
Megkönnyítheted a dolgod, ha kérsz egy fotót a sorozatszámról, és azt a gyártó oldalán leellenőrzöd.
Az mindenesetre biztató, hogy a hirdetésben 5 év gari szerepel, lévén alapból a gari 2 év, és a vásárlástól számított 10 napon belül a gyártói oldalon regisztrálva kaphatsz további 3-at.
-
Mezga Aladár
veterán
-
CoolMan
MODERÁTOR
Na de Uraim! Nem ez a megfelelő viselkedés a topikban! Legyetek szívesek visszatérni a rendes kerékvágásba.
-
DUB Inc.
aktív tag
Nos a sok sületlenség után bízok benne, hogy értelmes válaszokat/véleményeket is kapok a témával kapcsolatban.
-
pc360
addikt
válasz
DUB Inc.
üzenetére
Nagyon megbízható formának kell lenni ehhez az eladónak (ideális esetben ismerős, családtag, vagy te magad
), és fontos, hogy az első tulaja legyen a bringának. Egyáltalán nem biztos, hogy kiszúrnád a sérülést, javítást.Én pl. poénból a Specialized karbon villám lábait megpróbáltam összeszorítani, hogy megnézzük, mennyire bírja. Volt recsegés, ropogás, de bírta eléggé. Nem látszik rajta sérülés, mégsem adnám el jó szívvel senkinek. Amúgy egy rohadtul labilis darab volt, alura cseréltem.
-
trialboj
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Hélo hélo, állj már meg, van bergamont bringás mez? Hát én áttúrtam a nagyobb boltokat és semmit nem adott ki erre a márkára, azt hittem hogy ez 1 kis cég és ennyi.
Ebayen rákeresve a ber.. jersey szóra 1 találatot ad. Neked valami szerencse/protekció által jutott egy ilyen darab, vagy hogy tud ilyet szerezni a földi halandó? Mondjuk csak akkor érdekel ha van benne kék, és jól néz ki, és természetesen csak nyári verzióban.
-
kiskakas
senior tag
válasz
bugizozi
üzenetére
bugizozi,
ilyen alboin 300am van, igaz 2013-as, nagyon szeretem
Kb 15ezret raktam bele azóta, a gumikat lecseréltem vékonyabb, "utcaira", ezzel is megjárható pl Nagyhideghegy. A lánckerekeket, hajtókart és a láncot kellett cserélnem, ill most alakul át ahead-os telóra. Grat hozzá,szépen néz ki 
-
DUB Inc.
aktív tag
Sziasztok,
Mennyire kell tartani a használt, de megkímélt (tehát sérülésmentes) karbon bringáktól? Mi a tapasztalat?
-
pc360
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nekem volt egy szerencsés húzásom régen pont a Dekából 25 ezerért (mondjuk még az előző évtizedben), egy Columbia kabátot vettem egy hozzávaló, belezipzározható pulcsival. Mint kiderült, utóbbi egy tök jó technikai darab, azóta használom. Csak aláöltözők kellenek, és télen is tök simán elvagyok vele, -5 fok alatt pedig jöhet rá a kabát rész.
Sokszor csinálom, hogy az aláöltöző és a tech pulcsi közé felveszek egy pamut pólót, ha rövidebb ideig tekerek, és elég azt kifacsarnom meg kiterítenem, mert mindent az fog összegyűjteni. A helyére jól esik felvenni egy száraz darabot. De ez csak ilyen fél órás intenzív közlekedésnél nyer értelmet, ha épp átugrok egy haveromhoz, és ott van lehetőségem a teregetésre.
Tényleg baromi fontosak ezek, hiába drágák. Anélkül kurva könnyű átfagyni, mert csak az izzadságodban tekersz, és az áthűt. 3 ilyen felső (aláöltöző, pulcsi, kabát), és 2 alsó (aláöltöző + egy vastagabb szett) kell a téli bringás életében, a jól szigetelő sapka-kesztyű-sál trió meg alap. A zokni rész még megoldható több vékonyabb, de szélállóbb darabbal, -5-10 alatt pedig jöhet a kamásli.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy inkább az elvárások nagyok, ha az ember sportol, akkor izzad. Az a nem mindegy, hogy ez az izzadtság mennyi ideig marad ott? Meg hiába veszel fel egy csúcs szuper lélegző kabátot, ha aláveszel valami filléres aláöltözőt. Persze, hogy nem fog jól működni. Ha veszel egy minőségi cuccot, akkor az alatta vagy felette lévő rétegek sem lehetnek rosszabb minőségűek, különben értelmét veszíti a drágább, legalább is a lélegzősség szempontjából. Árakon persze lehet vitatkozni, de hogy sokkal jobb érzés a minőségi technikai ruházatban sportolni, az biztos. De a legfontosabb az mindenképpen az ízületek védelme, én már csak ezért se vagyok hajlandó kompromisszumokat kötni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Én hiszek bennük,hisz még a linkelt Decas is faxán szellőzik,csak azt gondolom túl van dimenzionálva a légáteresztésük...de hát túl is kell ahhoz,hogy mondjuk pl ötvenezret adj egyetlen ruhadarabért.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én sem hittem ezekben a ruhákban, de amióta olyan helyen dolgozom, hogy sok termékhez ingyen hozzájutottam, azóta változott a véleményem. Pont ezt gondoltam, mint te, hogy humbug az egész. És azt is elhiszem, hogy fájdalmas kiadni mondjuk 100 ezer ft-ot egy komplett téli sport ruházatért, de amikor elkezded használni akkor azért megérted, hogy miért kerül többe. És persze, megizzadsz a drága cuccban is, de ha megállsz, pillanatok alatt elpárologtatja. Az is lehet, hogy te izzadósabb fajta vagy, ebben is elég nagy különbségek vannak emberek között. Én tapasztalatból tudom neked mondani, hogy az occó, intersportos softshell kabátom pont olyan mint a te decathlonosod. Rámrohad mintha egy műanyag kabátot húztam volna magamra, az 50 ezres Schöffel meg nem rohad rám. Persze abban is megizzadok, mondjuk közel sem annyira, de hamar elpárolog, és a komfortját nem lehet összehasonlítani a Mckinley-vel. Ja és melegebb is. Mínusz 5-10 fokban melegem volt benne úgy, hogy összesen egy vékony aláöltöző, meg egy vékony síing volt rajtam.
És azt se felejtsük el, hogy pl ha hátizsák van rajtad kerékpározás közben, akkor meg aztán nincs az az űrtechnika, ami meggátolná, hogy ne izzadjon be a hátad. -
Runner_fxr
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Felőlem, de akkor jogdíjat kérek!

Nem feltétlenül kell megvenni a Holmenkolt, vannak azért olcsóbban is, és ezek elég kiadósak. 1 kupak elég egy mosáshoz. Azt megértem, hogy egy egy olcsóbb ruhadarab mellé soknak tűnik, de ha van jó pár drágább, technikai ruházatod, akkor már nem tétel a mosószer, és azért nagyon nem mindegy, hogy megmarad e a lélegzőssége vagy sem. A 180 ezer ft-os Schöffel síkabátom nem szívesen mosnám ki sima mosószerben.

bunddog: Én biztos, hogy Endura-t vennék, ezt a márkát tartom a legjobb ár/érték arányú kerékpáros ruházatnak.
Mivel én montizok, így valószínűleg nem feszülőset fogok venni, bár van egy elég jó minőségű Bergamont gyári mezem, téli kivitelben. Én valami ilyesmit fogok most venni: MT500
és aláveszek egy sí aláöltözőt, vagy ha extrém hideg van akkor a téli, Bergamont gatyát.
Őszintén szólva nem tudom ez mennyire meleg, de szerintem ez csak egy héj nadrág, egy brutális vízálló, szélálló anyaggal. Ha nagyon hideg van akkor alá kell venni aláöltözőt, ez a síelésnél is így működik, pl valami minőségi merino gyapjú anyagút.
Egyébként a Hummvee se lehet rossz, ez egy elérhető áru termék: [link]
Vagy ez: SingleTrack -
DUB Inc.
aktív tag

-
bunddog
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
"A téli bringás nadrágot érdemes kombinálni egy minőségi sí aláöltözővel, ha igazán hideg van, minőségi nadrág esetén 2 réteg a maximum, szerintem több alulra nem kell."
Mit ajánlanál mint komolyabb márka/típus? Te mit vennél?
-
bringasisti
őstag
válasz
Lami66
üzenetére
Ha én tudatlan vagyok és nem tudom milyen a magasság a ház előtt mint kiinduló pont akkor a Földtani Intézet illetékes emberét kérdeztem meg vagy nem tudom használni a nevenincs kütyüket? Amit beraktam ott látod hogy a fel és le megegyezik, tehát a ház kapuja induláskor is itt volt ahol megérkezésekor
-
válasz
bringasisti
üzenetére
Nem azért kérdeztem. Sejtettem, hogy nincs..... Csak érdekel, hogy honnan veszed ezt, hogy a gps-el is mér magasságot, meg a barométerrel is, és ezért pontosabb, mert korrigál. Melyiket korrigálja, és mi alapján dönti el, hogy melyik érték helyes?
Nekem van Bryton 310. Két rendszert használ, GPS-t és barométeres magasságmérőt. Eddig igaz a kétszenzoros dolog. Csakhogy a két szenzorral két különböző dolgot mér, és nem összehasonlítja őket, hanem összepárosítja.
A gps-t csak a horizontális pozíció meghatározásához.
A barometrikus szenzort a magasságméréshez.
Ennyi. A gps pozíció adatához hozzárendeli a barometrikus magassági adatot. A gps-től semmi magasság adatot nem vesz figyelembe.
Tudom pontosan a házunk tengerszint feletti magasságát, 179 méter. Ha erre állítom be a Brytont, akkor ehhez méri a magasságot. Ha nullát állítok be, akkor nullától számolja a szintkülönbséget. De beállíthatok 3000 métert és akkor az a kiindulási alap, pedig ténylegesen 179 méteren vagyok. És mehetek akármerre nem korrigál, nem szól, hogy "koma elqrtad a magasságot, mert a gps más véleményen van, majd én korrigálom...". Ha a gps mérné a magasságot, nem is kellene kalibrálni, hiszen amint pozíciót talál a gps, rögtön tudná milyen magasan vagyok. De nem tudja, vagy nem veszi figyelembe, vagy a gps szenzor a magasság adatot nem veszi, vagy csak a szoftverből hagyták ki. Mindegy. Nekem kell megadni hogy itt és most 179 méter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arch Linux
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mennyi egy autógumi? )

😁😝