- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Pandimakaay #340283 üzenetére
én egy Samsung 25w fejjel töltöm, tökéletes, olcsó is újonnan
-
jerry311
nagyúr
válasz
Alulról közelítve a 30 W-ot láttam tölteni a telefonom, fölötte még nem.
45 W-os töltő, plusz egy jó kábel, ami tud legalább ugyanennyit.
Van egy Baseus, egy Anker hálózati, meg egy PD-s akkus Anker, mindet szereti.
Néha megkapja a Dell 130 W-os töltőjét, de abban meg állítólag van valami Dell mókolás, és ha nem Dell termék van rádugva, akkor csak 30 W-ot (vagy 45?) ad.Fentiektől függetlenül csak akkor érdemes 45 W-osnál jobb töltőt venni, ha van más cuccod, ami ki is használja. Az iPhone nem fog pl. 240 W-tal tölteni, csak mert jó a töltő.
De ha már mostanában veszel töltőt, akkor valami modern GaN technológiát ajánlok. -
havri1
félisten
válasz
Én ezt tudom ajánlani. Telefon, Mac, óra, ezeket töltöm vele. Gyors, megbízható.
Van 100W-os is belőle. Talán több variációban is (USB A-C) -
xhege
veterán
válasz
Teljesen mindegy mert nem tud 30 W fölé mászni nagyon. Fél óra alatt 20%-ról nem lesz meg 100. Ahogy előttem írták egy 30W töltő elég. Ha hosszabb távra tervezel a töltővel is, akkor vegyél egy 65 wattosat hátha egyszer ….
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Szia, egy 30 Watt teljesítmény elegendő ahhoz, amit szeretnél elérni.
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok ,iphone 16 pro-m van. Milyen toltofejjel erdemes tolteni, hogy kb fel ora alatt feltoltson mondjuk egy 20%rol? Lattam 140 w ost is es 70w ost is.De azert tulzasnak erzem 40-50 ezret egy toltofejert. Mi az arany kozeput szerintetek? Koszi elore is.
-
xhege
veterán
válasz
undercover #340272 üzenetére
Szerintem mindenhol le van lassulva a fejlődés. Droid oldalon ugyanúgy, mint almás oldalon. Nézz meg egy Samsung S … Ultra topikot. Mindenki minden megjelenésnél azon siránkozik, hogy helyben járás, nincs fejlődés sőt hasznos funkciókat vettek el (S pen például). Xiaomi Ultráknál ugyanez stb.
Ha valaki ugyanazon gyártó csúcstelefonját veszi mindig egymás után, akkor ezzel szembesül. Ha váltasz az oldalak között, akkor megvan az újdonság varázsa egy darabig. -
1995M
junior tag
válasz
alba-regia #340280 üzenetére
Automatizálást amikor létrehozod vagy meglévőt szerkeszted, ott van azonnal fusson és egy kapcsoló ne figyelmeztessen.
(lehet van olyan típus, amelynél ez nem opció, biztonsági okokból) -
alba-regia
aktív tag
Be lehet valahol állítani, hogy a Parancsok app ne küldjön értesítéseket a lefutó automatizálásokról? Értesítéseknél, ill. app beállításaiban sajnos ilyet nem találtam. Köszönöm!
-
ronin79
addikt
válasz
markknight #340255 üzenetére
Jó, uram ön ismer
de most valóban első év, h nagyon kevés az esélye a szeptemberi előrendelésnek... de amennyiben a 16P--t bármelyik 17 fogja váltani, vendégem vagy....nem egy italra
.... karácsonyt hadjuk a családnak,,,,szilveszter Bali vagy Hanoii?
#340256Årpi
Drusza, te elkaptad a lényeget...#340258Szabi®
Pontosan, nem iOS szapulás, trollkodás akart ez lenni, csupán döbbenet h egy még közép felső kategóriába sem sorolható, konkurens cucc, töredék áron hol van az apple csúcsmodellhez képest.#340263zzola
Ígérem köv életemben kipróbálom mi az a munka és dolgozni, mostaniban sajnos ez már nem jön össze
46 évesen én már túl öreg vagyok ilyesmihez -
1995M
junior tag
válasz
undercover #340272 üzenetére
Gyere át, jó lesz! Vagy nem.
Kb. ilyen helyzeteket szoktam látni új érkezőkkel:- nagyon bejön neki, soha nem akar visszamenni Androidra, tiszta sor
- nem jön be neki az iOS-iPhone, vissza pár hónap után, tiszta sor
- félig tetszik neki, elengedni nem akarja, visszamenni se, zavaros(utóbbiak írják folyton a mi miért nem úgy van iOS-nél mint Androidnál kommenteket, amit türelemmel megválaszolunk vagy flame lesz belőle
)
Statisztikák érdekesek, fiatalok körében tarol az iPhone, nőknél is, arányaiban többen váltanak Androidról iPhone-ra mint fordítva, fejlesztők jobban preferálják stb. Mindkettőnek van előnye, hátránya.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Sys85 #340270 üzenetére
Én a 15-öt váltottam tavaly S24 Ultrára, azt meg Honor 200 Pro -ra...a Honor jobb volt. Viszont most visszaváltottam. Jó a szabadság, de volt pár apróság, ami azért zavart. Túlmelegedés, hangerő állítás, döccenések, stb. Igazából tökre használhatóak voltak, meg hiányérzetem se volt, de azért az ördög a részletekben rejlik és abból volt pár apróság. Összességében az iPhone tud egy lineáris szintet mindenben. Ha a nem létező tökétes telefont vesszük 100%-nak, akkor mondjuk az iPhone tud azon egy stabil, egyenes 80%-ot. Az androidosok meg nem lineárisan tudnak, hol az iphone felett, hol alatt, egy ilyen hullámos, tüskés lenne az a csík és összességében az átlag csak 70% lenne. Az én mércém szerint, úgy,hogy most 1 évig nem alsó polcos androidon voltam. Nálam mondjku a xiaomi tiltólistás.
-
undercover
őstag
Akkor én megint egy kakukktojás leszek
Nekem baromi régóta csak Androidos telefonom van. Xiaomiból jópár, Asus, Samsung...
És nekem meg vonzónak tűnik az iOS, mert Androidban nem láttom az újdonságot már.
Mondjuk soha nem volt iOS telefonom még, így az újdonság varázsa megvan.
Vegyük a Samsungot. Elárulom, hogy az S széria is baromira nem fejlődik sokat. Most alap telefonra gondolok nem a legdrágább ultra meg ilyesmi. Egy S23 is még simán van olyan jó mint a mostani S25. Szoftverben lehet az AI cuccok jobbak, de azt hamar utoltudja érni az Apple. Amugy itt is van mindent amit akartok, túl sok energiát zabáló alkalmazások érthetetlen okokból, térerő gondok, hirtelen jobban merül, a frissítések sem mindig igazán jók.Én olyan emberektől aki androidról iOS-re váltott csak pozitivumokat hallottam eddig.
-
1995M
junior tag
válasz
ronin79 #340254 üzenetére
Mindjárt megyek veled, úgy meggyőzött ez a szakmai komment, micsoda indokok és érvek.
Na jó, azért sok örömet kívánok az új telefonhoz is.
Számodra jobb az Android. Más számára iPhone-iOS a jobb hiányosságok ellenére. (ahogy Androidból is hiányzik valami vagy rosszabb, két különböző rendszer) Azt kell használni, ami egyéni igényeknek megfelel.#340263
Az ilyen játék és app apk warez témának én se lennék híve, ha Androidot használnék akkor se. Viszont a YouTube kapcsán mindenféle filozófia nélkül használok adblockert. Nem vagyok hajlandó Google-nek pénzt adni, tolják a hülyítő kamukat, akár átveréseket, politikai propagandát "reklám" címszóval.
Mondhatni akkor ne nézzem, viszont a YT a helyzete miatt kikerülhetetlen. Mondhatni szegény youtuber akkor nem kap pénzt, hát a legkisebb általam nézett is majdnem fél millió feliratkozó, megélnek akkor is ha nem nézem meg huszadjára a VPN reklámjukat. Nekem hiányzik az internet közösségi oldala, hogy valaki azért blogolt mert akart és hobbi, nem nyerészkedni, reklámozni mint most egyes clickbaiter youtuberek, influencerek. Örülök van Wikipedia. Hogy vannak fórumok, képzeljük el felteszel egy kérdést egy számítógép hibaüzenetről és másik fórumozó benyögné 500 forintért megmondja a megoldást. Weboldalak szintén, ha normális, nem zavaró, nem sok, biztonságilag ellenőrzött reklámok lennének, akkor nem kellene adblocker. Az sem életszerű majd száz weboldalra egyenként előfizetsz cikkekért. Találjanak ki jobb rendszert. Ne azt hogy direkt elrontják a normál módot, hogy fizess a prémiumért. Nem pluszt kapsz a pénzedért, hanem csak azt már nem bosszantanak. Legyenek normális tarifa szintek, ne legyen összekapcsolás pl. engem nem érdekel a YT Music, akkor lehetne olcsóbban csak a YT. Érdekes az soha nem merült fel bennem, hogyan oldhatnám meg okosba az Apple Music szolgáltatást, mert jó és megéri. Spotify-jal ellentétben nincs free mód, ha nem fizetsz nem használhatod, nincs reklámos hülyítés. Mint vevő fizetek a termékért. Az nem tetszik ahol a vevő a hirdető, user a termék, csak úgy lehet vásárló ha fizet ne bosszantsák annyi reklámmal. -
Én is leváltottam a 16Pro-t droidra.
Xiaomi 14T Pro 12/512GB.
Eredetileg a céges szutyadék alsópolcos Samsung kiváltására vettem (cégnél csak ilyen ipari hulladékot adnak), párhuzamosan használtam vagy 1,5hónapig a 16Pro-val.
Azt vettem észre, hogy simán van olyan gyors és gördülékeny mint a 16Pro, térerőben sokkal jobb (ott is van térerő, sőt 5G ahol a szifonon csak 4G volt, vagy térerő sem/alig), kertben ott is van wifi ahol a szifonnál már nem, kijelző sokkal fényesebb, akkuban is erős, plusz 120W töltés, plusz 50W wireless, alu ház, üveg eleje/hátulja.HyperOS is stabil.
Kamera is tök jó, egyedül videóban gyengébb, de ez a része pont nem érdekel.
Hangszórója is elég jól szól, de persze ebben a szifon sokkal jobb.
Na meg 512GB ufs4 tárhely 260e forintért!
Ha még lenne rajta egy usb 3.2 csati is nem nagyon tudnék belekötni.
Amiben a Xiaomi gyengébb az a haptikus motor, nem annyira határozott és finom működésű, de nem zaravó mértékben, a többi pozitívum ellensúlyozza.
Elkezdett motoszkálni bennem, hogy kell-e nekem emellé a szifon, vagy 2 hétig gondolodtam rajta és végül ment is a háztól.
Eddig tök elégedett vagyok a Xiaomival.
Aztán lehet majd a 17 szériánál megindul bennem megint a vezérhangya, de most egyáltalán nem érzem a szifon hiányát. -
Szabi®
addikt
Persze, de ugye egy Gorilla Glass-t mégsem lehetne megoldani hajlékonyan. Muszáj volt alternatíva. Ettől független a tartalom a kijelzőn gyönyörű , messze köröket ver sok készülékre, amiket láttam, használtam. Van rá esély hogy az apple is a jövőben előrukkol ilyesmivel.
-
Szabi®
addikt
válasz
markknight #340260 üzenetére
Én is voltam így, aztán egy buliba ismerősöm zöld-szürke Fold 4-ét megfogtam, és letettem a hajam. Bóbita álmát aludtam iphone felhasználóként megnyugtatva magamat, hogy a samsung "szar", az android "szar", aztán mellbe vágott a valóság. Amíg itt egy örökkévalóság egy-egy régi attitűdöt megkapni a techvilágból, addig azok amott már alap dolgok. Már látom magam előtt, ahogy kiáll a Cook a keynote-on és bejelenti hogy az iphone 17 már nem 60hz-es lesz, megszólal bennem a légvédelmi sziréna, hogy "kit tud ez még hülyének nézni ? "
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
markknight #340260 üzenetére
Nem ironizál, ő egy létező ember-típust képvisel, aki hirtelen, gyorsan lesz lelkes valamiért (és innentől egyben a korábban kedvelt dolgot is lelkesen fogja szapulni). Nincs ezzel baj, emberek vagyunk, más a vérmérsékletünk, a felfogásunk.
Én az iOS-re migrálást követően sem ekéztem a robotot (ezután sem fogom, sőt: használom is), csak azért, mert találtam olyan rendszert/telefont, ami számomra jobb az eddig használtnál.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
dnelb #340259 üzenetére
Elfogadom, hogy nem egyezik a véleményünk. Ezt eltérően látjuk. Nekem tetszik mindkét operációs rendszer, összevetve őket nekem az jön ki, hogy számomra jobb az iOS személyes használatra, ettől függetlenül azt is értem, hogy más számára pedig az Android jobb.
Mint rendszereket, egyiket sem tartom globálisan "jobbnak" vagy "rosszabbnak", mint a másikat, mert eltérő elgondolás mellett történik a fejlesztésük. Mindkettő jó, mindkettőnek megvan a célközönsége.
-
markknight
veterán
válasz
Zsolt,72 #340257 üzenetére
Azért videók felvételében még mindig nagyon gyenge az Androidos lineup. Bármilyen prohardveres videót néztem, lehetett az Pixel, Samsung vagy bármi más, egyszerűen béna amire képesek ezek az eszközök. Persze, ha ez neki nem szempont, akkor mindegy, bár szerintem ironizál
Szabi®: Én sokszor abba gondolom bele, hogy amúgy rengeteg technológiai újdonságról, próbálkozásról (még ha szarok is) maradok le azért, mert vaskalap az Apple-t favorizálom. Két telefon kell, ez a megoldás
-
dnelb
veterán
válasz
Szerintem jelenleg objektíven nézve jobb az android. Nem tudnék (szintén objektíven) nézve mondani semmit amiben jobb lenne most az ois.
- Sebességben(kamu 120hz),
- stabilitásban(respringek, összeomló appok, nem reagáló bekapcs gomb),
- kezelhetőségben(normális gesztusvezérlés hiánya, pro max modellek),
- AI-ban(kifejteni se kell) rosszabb, mi marad? Az ios26-nak nagyot kéne gurítani az a helyzet, mert jelenleg ez igy l*fasz nagyon, főleg ha hozzávesszük hogy még zártabb is.
Az ökoszisztémát tudnám mondani egyedül akinek sok eszköze van, de nézhetjük inkább azt is hátránynak, mert börtönbe került, és rávan kényszerülve hogy használja a gyengébb rendszert..
-
Szabi®
addikt
válasz
Sztem csak arra utalt, hogy elérhető áron a konkurencia már kínál használható tudású készüléket kevesebb korlátolt kompromisszummal. Mondjuk én már nem rootolgatnék, meg mod-olnék, de amikor én is tulaja lettem egy Fold 4-nek akkor az iphone mellé rakva olyan hatása volt, mintha egy Ridley Scott sci-fiből lépett volna elő a cucc.Amott bátrabb próbálkozás megy minden irányba, cserébe nagyobbakat is újítanak minden irányba. Ez az apple féle picit jobb kamera, picit több megahertz a kokurenciánál már smafu, nem csak ezekkel állnak ki a pódiumra, valós fejlesztések vannak, valós technológia újítássokkal.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Ha az elvárásaidnak jobban megfelel az Android OS és a választott telefon, teljesen ésszerű, hogy váltás következik. Kicsit átestél a ló túlsó felére, ami a lelkesedést (és egyben a szapulást is) illeti, de ez érthető, ha ilyen típusú ember vagy. Megtaláltad, ami számodra jobb, sok sikert és örömteli használatot a robotos világban.
Szerintem se nem jobb, se nem rosszabb, hanem teljesen más.
-
markknight
veterán
válasz
Uram, kérlek engedd meg, hogy téged idézzelek: [link]
Ne viccelj már, tavaly ugyanezt mondtad azt most milyen telód is van?
Szinte első leszel megint az előrendelés listán
mint én is
Szerintem idén is ugyanez a helyzet
Bár való igaz, sem az iOS 26 nem tetszik, sem az új leakelt lineup
-
ronin79
addikt
válasz
V.Stryker #340215 üzenetére
Szabad kérdezni milyen androidos kitérő volt (típus/márka) ill. mi hiányzott androidon amit most iOS-on úgy gondolod megkaptál?
...mert...
Nálam most pont fordított a helyzet, sok évnyi iOS után androidhabár csak vicc kedvéért, hétvégére rendeltem egy Honor 400 Lite-ot, majd vasárnap teszem vissza Alza boxba
Vagyis ez volt az eredeti elképzelés, de most úgy néz ki vasárnap inkább az összes apple cucc megy .... a kukába
Ez a vacak gagyi 200€- s Android kenterbe veri az 1500€-s 16Prot minden téren. Akkor mi van még egy felső kategóriás androidban
Apple AI meg ilyenekről inkább ne is beszéljünk, kb. fogyatékos gyépés vs. 2 éves gyerekKezd visszatérni az Android életérzés, ugye iOS-on ha van pénzed majomra, legyen banánra is, fizess minden sz@rért, Yt prémium, AdGuard, bla-bla... stb. vs Android minek fizess valamiért, amit ingyen is megkaphatsz
Sok évnyi iOS vakság után nem tudom létezik-e még BL nyitás, root, custom rom,,,,, xda-s profilom jelszavát sem tudom már, de most egy klikk és ennyi....10,99...29,90....x,x€ nem kell kidobni a levegőbeVicc kategória, h az Apple pár éven belül úgy eltűnik, mintha sosem létezett volna.....nah, most ez már nem is vicc, mert kb. a béka segge alatt van 10 000 km-re
Pár éve még kilométeres sor az új iPhone-ért, most előrendeled, egy hét múlva az event után hozza a futár
-
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Razzul #340251 üzenetére
Ezeket már amúgy is ezerszer átbeszéltük. Teljesen mindegy mennyit mutat, az a lényeg hogy a valóságban mit bír. Én használt 96%-os 15 Pro Max-ot vettem április elején, ha 100%-ig feltöltöm akkor az én szokásaimmal kihozom a 7-8 órás képernyőidőt. Amíg ez nem csökken drasztikusan addig én meg sem fogom nézni, hogy mit ír a telefon.
-
Razzul
őstag
válasz
markknight #340245 üzenetére
11 Pro-n a Facebook és a YouTube hasít, ellenben a Budapest GO...
-
V.Stryker
nagyúr
Tudom,hogy láma kérdés, de ilyen feketés ikonokat, hogy kell beállítani?
-
zzola
titán
válasz
CharlieDrop #340241 üzenetére
Persze újabb széria, mindig egy pici pluszt adnak, kb. 20-30% felárért az aktuális szériához képest. A 16pro 500e-ről indult, annál olcsóbb 100% hogy nem lesz a 17pro, inkább drágább, plusz ugye rizikó faktor az EU-USA megállapodása a vámok tekintetében.
Én biztosan nem haboznék, a 16pro nagyon jó készülék, most viszonylag az ára is jó.De ha van fölös 100k-d akkor bármit megtehetsz.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
zzola #340239 üzenetére
Ezt írtam is, hogy tudom nehéz kérdés. Elvileg 1100 dolláron nyit majd errő jön artisjus adó meg áfa is, szóval simán lehet 470 helyett 550 körül.
A fiamnak van egy sima 16-ja, már annak brutális az üzemideje, de a pletykák szerint a 17-re megint reszelnek rajta (a kijelzőről olvastam nagyon jókat), meg a fotós képességei elvileg a jobb lencsék miatt jobbak lesznek, de ugye csak pletyka...
@#340233werszomjas
Részben, a 18 még 15 hónap kb. annyit nem tökölnék rajta. -
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93 #340148 üzenetére
Ugyanez, lehet nem lineáris romlásra hivatkozni de 280-ig meg se moccan 100%-ról. Most meg 92%-on vagyok 297 ciklussal. ~1 év 1 hónapos készülék, 106-107%-ról indultunk...
Ennyire a 13 Minim sem vesztette roham léptekben anno...
Valami nem jön össze a fiúknak újabban, tegnap a AirPods Pro gen.2-öm haldoklott... beragadt töltést kijelezve a dokk és a fülesek is. Majd egész nap addig szívták egymást míg szép lassan (66 és 80%-ról indulva) lemerültek ilyen 6-7%-ra. Feltöltöttem most "jók", de bizalmam kb nulla bennük így egy meetingelősebb stb nap esetén. Aztán mennyi... ~2 hónapja se, hogy vettem őket. Zuhan a minőség rendesen... mind hardveresen mind szoftveresen!
-
zzola
titán
válasz
CharlieDrop #340231 üzenetére
Ezt neked is senki nem fogja tudni megmondani, mert mindenkinek mások az igényei.
[link] Itt van Almás Józsi videója, nézd meg, hogy mi várható a pletykák szerint. -
1995M
junior tag
válasz
undercover #340236 üzenetére
Első kamera is jobb lesz 17-ben, meg a sky blue szín is vonzó lehet többeknek. Bár ahogy látom a pletykát kicsit inkább pasztell, majd meglátjuk amikor valaki sky blue MacBook mellé teszi.
Most már érdemes megvárni a 17 bemutatót, csak 2 hónap. Aztán még mindig lehet 16-ban gondolkozni, ha nem fontos a különbség.
AI miatt is sírunk miért nincs, aztán az tényleg elszipkázza az akkut és több GB tárhelyet is. Egyébként jó lenne ilyen részleges AI funkció kapcsoló és akkor kevesebb erőforrás. -
Razzul
őstag
válasz
markknight #340232 üzenetére
Jelenleg minden a növekvő hatékonyság felé mutat és megint elkezdtek felfelé mászni szépen az akkuidők. Miért szipkázna el? Ezzel eléggé lábon lőnék magukat.
-
undercover
őstag
válasz
Hali! Nekem még soha nem volt iphone-om
Csak gondolkozok rajta Samsung után. Viszont más telefonokkal lévő tapasztalatom szerint...
16 Pro meg a 17 Pro között nem lesz olyan jelentős különbség. Jobban megéri szerintem most a 16 Pro, ha ezt a szériát akarod.Nekem a dilemmám, hogy nem kell számomra csúcs kamera meg ilyesmi...
Szóval ha mondjuk az alap 17 tartalmazni 90hz-t vagy 120-hz hiába fog mondjuk 400 ezerbe kerülni kb szerintem az akkor már jobban megérné mint a mostani sima 16.
De javítson ki itt egy szakértő, ha tévedek. -
mazsiii92
senior tag
válasz
Szia,
Én a helyedben most már megvárnám a 17-es szériát, mert annak a nyitányán még bőven lesznek üzletek, ahonnan ki fogod tudni hozni az utolsó 16 Pro-k egyikét. Igaz lehet, hogy nem 431-ért, hanem valamivel magasabb áron (most a legtöbb hivatalos viszonteladónál 450-470 között mozog, szerintem ezek az árak nagyjából maradni is fognak, de persze az is igaz, hogy ez az Alzás ár baromi kedvező..).
Feleségem i13 telefonját szeretném majd nyugdíjazni, nagyon sokáig a 16-osat akartam neki, de most már megvárom a sima 17-et, aztán meglátjuk.
-
werszomjas
addikt
válasz
Szerintem mindig lehet új verziót várni. Amikor megjelenik a 17, akkor az a kérdés, megéri-e a 18-ra várni.
Mivel az utóbbi években az iphone modellek között évről-évre érdemi változás igazából nincs, így hacsak nem fog a 17 valami extrém módon többet tudni, mint a 16, nem érdemes várni rá.
Mivel 13 mini-d van, nem vagy az a fajta sem, aki mindig a legfrissebb szériát akarja birtokolni.Én 14 pro-t használok, de még erről sem gondolkodom cserén.
És ha megjelenik a 17 nagyon nem fogod sokkal olcsóbban megkapni a 16-ot, mint most, mivel kivezetik az előző széria gyártását és csak a meglévő készletet söprik ki, de extra akciókat én nem szoktam látni.Most is ha megnézed, pl pont alzán, azt gondolnád, hogy a 15 Pro-t sokkal olcsóbban megkapod, de nem, majdnem 16 pro áron adják, és már igazából csak 1 verzió van.
-
CharlieDrop
veterán
sziasztok!
431-ért van 16 Pro az Alzán, megérné megvenni, vagy most már érdemesebb megvárni a 17Pro-t ősszel (13 minit váltana, elsősorban a jobb kamera miatt váltanék, de a 17Pro kijelzője, akkuja és a RAM is jobb lesz, meg ha jól sejtem olyan 550 alatt nem nyit majd)Tudom, mindenkinek a saját igényei, de mondjuk aki használt már 16Pro-t, az elgondolkodna-e a cserén 17 Pro-ra?
-
xhege
veterán
válasz
markknight #340227 üzenetére
Csak az üvegezős felület miatt, még az iPhone 11 tulajoknak sem kell új telefont venni
-
tuzpenge
őstag
válasz
markknight #340227 üzenetére
Nem tudom...nekem semmi extra nincs az akkuval...nagyjából azt hozza a dev3 mint anno a 18.5 hivatalos hozott.....viszont van extra melegedés néha-néha (nem tudom konkrétan mihez kötni).
-
jacis
nagyúr
iOS26 publikus béta mikor lesz tölthető lehet már tudni róla valamit?
-
válasz
markknight #340223 üzenetére
Na igen, nehéz menet lesz
-
markknight
veterán
válasz
ricshard444 #340219 üzenetére
Az árnyalatok valószínűleg változni fognak, de tavaly ilyenkor már pl tudni lehetett, hogy jön valami barna vagy más telefon. Egyébként meg teljesen mindegy, mivel úgysem tudod megrendelni
-
válasz
Kbali #340221 üzenetére
Nekem is volt 13 Pro -ból kék, legszebb színű telefonom volt.
Zöldet sajnos soha nem láttam élőben.
Most 15 Pro van, amiből natúrt szerettem volna, de egyedül fehér volt készleten (megjelenéskor összeomlott a Telekom oldala és nem lehetett megrendelni kb semmit)
Páromra száll ez most és azért lehet érdekes számomra az ilyen szép színes modell. -
Kbali
nagyúr
válasz
Csak akkor, ha kb a 13-as széria színeit hozza, ha az újabbak semmilyenhalvány árnyalatait, akkor nem lesz ütős (rendesen közútkezelőnarancsanak kellene lennie, az tényleg ütne
).
Nekem az i13 kékje van, de nagyon bejön a zöld is abból. -
Rage47
veterán
válasz
Vagy igazak vagy nem.
-
Mennyire lehet hinni ezeknek a pletykáknak, hogy ilyen színek lesznek 17 -s szériánál:
[link]A narancs nagyon vad színnek hangzik.
-
Schafranek
tag
válasz
szabonagyur #340196 üzenetére
Az igen.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Na, megvan a sima 16. Nagy újdonság nincs 1 év androidos kitérő után.
Van ajánlott billentyűzet app a gyári helyett? az ékezetes betűk használata még mindig nem esik kézre. Régen SwiftKey-t használtam, de látom az is valami AI -s szar lett. Van valami más ajánlott, amiben benne van ez a következő szó kitalálós móka? vagy még mindig jó a swiftkey? -
Razzul
őstag
válasz
piadex22 #340200 üzenetére
Én a mai napig 11 Pro-t használok, és én is ezt ajánlanám az XS-el szemben. Jól bírja a strapát és a mindennapi gyűrődést, melegedés, típushiba nincs. A 11 Pro az egyik legjobban sikerült konstrukció és a legkorábbi mai szemmel is modernnek mondható iPhone.
Egyedül az akkuval volt valami gubanc még a kezdetek kezdetén de a legfrissebb mostani iOS-el még a képernyőidő is igen jó. Azt, hogy megéri-e a kicsivel több pénzt az attól függ mennyi az annyi.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
markknight #340210 üzenetére
Megvolt (bocs, nem írtam), utána sincs semmi változás.
-
Xtomi
tag
Van egy 13-as és 16-os iphoneom. Ugyanaz a sw ios 18.5 de a 16-nál van az akku menüben ciklusszámláló is, a 13-ban csak “Maximális kapacitás” 80% látható
-
Oldman2
nagyúr
Újonnan vásárolt i16e készülék, iCloud mentésből visszaállítva.
Mit kell tenni azon felül, hogy 12 órán át töltőn és WiFi-n volt a készülék, hogy az alábbi üzenet két nap után végre eltűnjön?
Visszatöltés folyamatban
Megközelítőleg 100MB lesz letöltve
az appjainak és adatainak
visszaállításához. -
válasz
Dwatti #340199 üzenetére
Van, hogy néha szórakozik (nyilván, alap, hogy jelszó beíráskor átvált gyárira, de az normális, persze messenger beszélhetés alatt nincs erről szó). Lődd ki a háttérből és egy reboot a telefonnak. Egyébként engem az szokott idegelni, hogy véletlen mindig rányomok gépelés közben a földgömbre és átvált gyárira...
-
Zsolt,72
senior tag
Jól látod. Nem “gyengébb szériák” léteznek (ha ilyen napvilágra kerülne, akkor arra lenne csereprogram, mint arra már volt példa), hanem gyártástechnológiai okokból (nem lehet azonos mAh pontosan készíteni minden darabot) vannak magasabb és alacsonyabb induló kapacitású akkumulátorok. A magasabb indul pl 105 százalékról, az alacsonyabb pedig 100 százalékról. A 100 százalék pedig az az érték, amit a gyártó meghatároz a beszállítók számára.
Ettől felfelé szabad eltérni, lefelé viszont nem (a vásárlók érdekében). -
niof
veterán
válasz
Sungoo #340184 üzenetére
Hát, ebben a formában, hogy "szériák", én így nem hiszek. Nem gondolom, hogy pont az Apple ne követelné meg a beszállítóitól, hogy bizonyos minőségi követelményeknek maradéktalanul megfeleljenek az alkatrészek. Lehetnek eltérések, de ekkora nem. Amúgy, másik ismerősöm valami kínai csodát tölt 100W körül, és állítása szerint neki is érezhetően csökkent az akksi kapacitása ~1 év alatt.
-
niof
veterán
válasz
zzola #340165 üzenetére
Igen. Még megvan a 2017-ben vett SE töltője, általában azt használom. De van 20W-os Apple töltőm is, azzal az órát töltöm, és egy 65W-os Baseus GaN5 Pro. Szóval, hiába csak 25W-al tölti max. a Baseus, akkor is látványosan gyorsabb, mint az 5W-os. De a legtöbb esetben ráérek feltölteni, csak ha indokolt, akkor használom a gyorstöltőt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest