- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vodrosjozsi #332627 üzenetére
Persze, mennek rajta ezek.
Családban van i7, azon is megy még minden is. -
HREH
senior tag
válasz
vodrosjozsi #332627 üzenetére
Store alapján iOS 15.1 a minimum iOS verzió a Facebooknak, a 8-ra pedig iOS 16 volt az utolsó verzió, így mennie kellene.
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
ronin79
addikt
válasz
eddieke666 #332625 üzenetére
-
galaxys80
veterán
válasz
eddieke666 #332625 üzenetére
TypeC-s pendrive-al nincsen sajnos tapasztalatom. Én csak a lighteningest használtam.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
holnap vennék (veszek is) egy iphone 8-at.
a kérdésem a következő lenne. Támogatja még a messenger/facebook ezen a készüléken lévő rendszert? 1 hétig kellene csak a telefon de fontos lenne, hogy tudjam használni.Samsung Galaxy A35
-
joebacsi4
tag
válasz
Eagl3 #332609 üzenetére
Pontosan ahogyan MasterMark írta.
Nekem a fejegység CD-tár bemenetébe van bedugva és ennyi. Mivel már volt tapasztalatom a fejegység kiszerelésével, így nekem kb. 5 perc alatt kész volt. A kormányról is tökéletesen tudom vezérelni. Nézd meg az oldalon, hogy a kocsid típusához megfelelő létezik-e. Évekig szívtam fm transmitterel, de hála már annak vége. -
xigris
őstag
Sziasztok, milyen tárhely bővítési lehetőségek vannak? A lányom menne Londonba s Párizsba kirándulni s nem mindenhol lenne net, viszont sok fotó készülne
Előre is köszönöm
Ui: iphone 14 van neki 128gb os verzió[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
MasterMark #332612 üzenetére
Ohhh, basszus. Nagyon szépen köszönöm. Apumnál bekapcsolódott, de Én még sose találkoztam ilyennel. Tényleg nagyon köszönöm.
-
válasz
markknight #332608 üzenetére
Megfelelő szintű töltöttség és Wi-fi kapcsolat szükséges hozzá. [kép] Első lépés: letöltöd a frissítést, de nem végzed el. Ekkor egy felugró ablakban tudod kiválasztani az éjszakai frissítés lehetőségét. Amikor aludni mész, rakd töltőre és hagyd Wifin. Reggelre készen lesz. Erről a zárolt képernyő fog értesítést mutatni.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz
ZolikaE46 #332610 üzenetére
Ez nem hiba, ezek arra vannak hogy ne szédülj el, ha autóban ülsz és úgy mobilon olvasol. Kikapcsolni a Beállítások - Kisegítő lehetőségek - Mozgás - Járműmozgási jelölők megjelenítése menüben tudod.
De egyébként ha be van kapcsolva, akkor a control center-be is kikerül egy ikon.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok a következő lenne a problémám:
- Adott egy iphone 13 pro
- Hiba a kijelzőn lévő fekete pöttyök, fekete hátteren fehér pöttyök.Kérdésem az lenne mi lehet a hiba vagy ezt hol lehet kikapcsolni?
Resetelni próbáltam természetesen...
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ez az automatikus szoftver updatelés mikor aktiválja magát? Minden be van kapcsolva, de direkt nem frissítettem manuálisan semmire, de értesítést sem kaptam róla.
-
mouzrr
őstag
Sziasztok!
van egy uj 16 Pro keszulekem, ujkent allitottam be mindent rajta, semmilyen adatot nem hoztam at a regi keszulekrol. 18.3.1 van rajta, es az a gondom, hogy neha a kamera nem indul el, vagy teljesen fekete a kep amit mutat, vagy pedig ahogy elindul a kamera, latszodik is a kep, de befagy es kevesbe szines, illetve nem fenyes.van hogy az sem segit ha bezarom es ujramegnyitom, az sem ha az elolapi kamerara valtok, mert olyankor az sem mukodik.
Szerintetek mit erdemes csinalni? Varjak egy frissitest? -
dnelb
veterán
ez a hiba ma nekem is elojott csak az 5x kammal. Brutál milyen bugos amugy ez az ios18, remélem pár hónap alatt javítanak rajta még.
-
vadkörte
addikt
válasz
werszomjas #332596 üzenetére
Kár, hogy nyitott dizájnú.
A Benks aramid szálas tokjainak van olyan verziója, aminek vannak oldalsó gombjai és kicsit magasabb a pereme. Elnézve az aramid/kevlár tokokat elég egy kaptafára készülnek és feltűnően hasonlítanak egymásra. Nem röhögnék, ha ugyanaz lenne a beszállítójuk
Azért EZ fájt...Üdv. V. Körte
-
batai15
félisten
válasz
werszomjas #332598 üzenetére
-
batai15
félisten
válasz
werszomjas #332596 üzenetére
Köszi
Szerintem még egy minőségi fólia is jó lenne ,ne kelljen két havonta az alis fóliát cserélni.
Volt anno az MM-be ön gyógyító fólia ,lehet teszeke egy próbát vele.
(Amúgy mindig jót nevetek rajtad , a neved miatt , valamiért szerintem menő a werszomjas név w-vel )[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz
batai15 #332595 üzenetére
Nézz rá a Tactical-ra. is
Én is Pitakat kerestem anno, drágálltam, és akkor találtam valamivel olcsóbban ezt a tacticalt és teljesen rendben van minőségre.[ Szerkesztve ]
üdv
-
batai15
félisten
Tokokbol a benks az jó ? Pitaka szerintem már pofátlanul húzós kezd lenni ,jó lenne egy tok ami végig viszi a telefon életét és nem is lesz tőle vastag a telefon ,így elkezdtem nézni az aramid /kevlár tokokat
-
sirály69
őstag
Elindítottam a telefonon az utolsó hivatalos frissítést, de alma logonál a csík eljutott kb 1 mm-t és kb 5 perce semmi változás.
Ez normális?Szerver Hosting Debrecenben
-
blakey
titán
válasz
F.B.I. #332580 üzenetére
Nem állítottál el valamit? Akár egy másik eszközön? Nekem nem oda mennek, normálisan érkeznek.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz
zzola #332565 üzenetére
Igen, én is, de akkor pontosabban fogalmazok. Amikor eladsz egy terméket és több verzió is létezik, akkor már a nevében jelzed a modellszámot és nem valahol egy halványított sávban. Valamint a leírásnak is egyértelműnek kell lennie. Pl. az alkalmazásban valahol alul szerepel a szürke modellszám, de mindaddig meggyőződéssel állítják, hogy mit és hogyan tudja. Sokan már listázásnál a kosárba teszik és így necces a dolog, valamint nagyon nagy esélyt ad arra, hogy nem is azt küldik. Ha nem vagy jártas a témában, de látod, hogy mi a modellszám, akkor még további oldalon kell kutakonod, hogy megtaláld a pontosabb leírást, ami vélhetően tényleg helyes. Nem jó ez így.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Noxy
veterán
válasz
MasterMark #332582 üzenetére
Ó basszus nem is figyeltem, hogy BT akar AUX-n rákötni.
Sorry.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
batai15
félisten
Végül be rendeltem egy 16 prot
-
F.B.I.
veterán
Aki GMAIL - t használ: mióta teszi az itteni privát üzeneteket a FRISSÍTÉSEK mappába, amiről nem is kapok értesítést?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Noxy
veterán
válasz
Eagl3 #332576 üzenetére
Ja, értelemszerűen mind a 2 végét be kell dugni. USB C-t a telóba, a jack-t meg a rádión az AUX-ba, mert ugyi a telefonról szeretnél zenét hallgatni az AUX-n keresztül.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Eagl3
veterán
válasz
MasterMark #332575 üzenetére
de ezt aux-ba és USB-be is be kell dugni egyszerre nem? Nekem csak AUX van, nincs USB a kocsin.
Vagy azt tudom még csinálni, hogy veszek szivargyűjtős csatit amin van USB... úgy működhet? Így
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Autó hangszórójára milyen módon tudom telefonról lejátszani a zenét ha:
-telefon : i16 pro (USB-C)
autón nincs bluetooth, csak egy AUX csatlakozó (USB sincs)
Régebben használtam egy szivargyűjtős fm transmittert, de a minőség nem volt túl jó.Létezik erre valami vezeték nélküli megoldás?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok,
napközben random felhívott egy 30-as szám, felvétel után kínai robothang szólalt meg benne, amit 3-4 másodpercre rá gyorsan le is raktam, majd pedig tiltottam és töröltem.
Okozhat ez a későbbiekre nézve gondot, vagy van bármi teendőm így iOS userként, emiatt, hogy Én ezt felvettem?[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
válasz
szabonagyur #332566 üzenetére
Úgy már más a leányzó fekvése..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
válasz
szabonagyur #332562 üzenetére
Annyi, hogyha van netán nálad kábel most már azon keresztül tudod telefonról, ha Type-C.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Sasi001
senior tag
válasz
werszomjas #332560 üzenetére
Inkább a gyárit használd. Ha kímélni akarod az akkut akkor hanyagold a megasafe töltőt nagyon melegszik, ami mellette szól, hogy nagyon kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz
Nem tudja ez a fajta, mivel az órának más a kialakítása.
De órát tudsz tölteni megfelelő nem gyárival is.
Amit sajnálok, hogy pl. telefonról nem tudom tölteni az órát. Samsungomban szeretem, hogy tudom tölteni vele a telefont is akár.
-
válasz
Sajnos azt nem tudja.
-
werszomjas
addikt
válasz
zzola #332553 üzenetére
Köszi, így már tiszta.
Watch Series 10-et tud tölteni egy ilyen MagSafe? Vagy csak a gyári töltője? (leírás szerint iphone és airpods tölthető vele)
2 iphone, 2 airpods és 1 AW -ot kéne tölteni (nem egyszerre) és tök jó lenne ha csak egy ilyen töltő padot lehetne használni mindennek a töltésére.[ Szerkesztve ]
üdv
-
Darthforce92
tag
Sziasztok!
Iphone 12 pro maxomon hobbi jelleggel hátlapot és mágneseket cseréltem (aliexpress utángyártott), azóta az egyik kamera modulnál nem működik az OIS.
Közeli tárgyak esetén nem találja a fókuszt, ugrál a kép.
Hosszas kutakodás után arra jutottam, hogy vagy fizikailag sérült vagy az új mágneskarikák zavarhatnak be. Több fórumon azt írták , hogy vagy ütést vagy hőt kapott vagy az erősebb mágnesesmező zavarja meg.
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Mivel próbálkozhatnék még, hogy ne kelljen újra szétszednem?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
vargalex
félisten
válasz
zolnagy #332418 üzenetére
Ez így nem igaz. Vannak olyan eszközök, amelyek önállóan tudják a CarPlay-t/Android Auto-t és képesek line-in-el, vagy bluetooth-on, vagy akár a beépített FM transmitter segítségével átvinni a hangot a gyári hangrendszerre...
Nálam utóbbi megoldással van egy 2005-ös Skoda Superb-en egy Skoda Symphony CD-vel.Alex
-
blakey
titán
válasz
Sasi001 #332556 üzenetére
Igen, a mai világban nagyon sok a pontatlanság. 10-ből 7 nem fogja megfejteni és nem feltétlenül az ő hibája, mert nem mindenki tudja, hogy az iPhone 12 megjelenésekor mi volt a szabvány, illetve akkor még lightning volt a telefonoknál, ez is zavaró, szóval erősen felületes az oldal.
-
blakey
titán
válasz
zzola #332553 üzenetére
Én értem, de a leírás alapján tényleg nehéz kideríteni, ahogy linkeltem, semmit nem látsz belőle.
Aki az Alza leírását veszi alapul...inkább nem mondok semmit.
Én sem, mert nem minősíteni szeretnék bárkit is, hanem olvasd el, hogy ott mi van és még a típusszám sem szerepel, csak két árat lát a felhasználó.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz
Sasi001 #332546 üzenetére
Semmi különbséget nem látok a leírásban, persze, ettől lehet, hogy a drágább az újabb, baloldali a drágább.
-
Noxy
veterán
válasz
werszomjas #332543 üzenetére
4400Ft különbség.
A különbségből meg kijön 2 db [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
zzola
titán
válasz
werszomjas #332548 üzenetére
Nem az Alza oldalán kell nézni a specifikációt.
-
Sasi001
senior tag
válasz
werszomjas #332548 üzenetére
35w adapterrel tud 25w-t. Az olcsóbb pedig csak 15w. Ha elég a 15w akkor simán jó az olcsóbb. Legalább nem melegszik annyira. Én is vettem egyet, a fiókban pihen, nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
Sasi001
senior tag
válasz
Ahogy én látom, szerintem semmi.
-
zzola
titán
válasz
Az egyik 15W-ot tud a másik 25W-ot.
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Van itt valaki aki a HAprón vett esetleg Airpods fülest megbízható eladótól? Airpods 2pro esetleg. Köszönöm szépen!
-
vadkörte
addikt
válasz
zzola #332537 üzenetére
Teljes mértékben osztom, hogy nem kell minden vackot a kínai netes ócskapiacokról venni. (mondom ezt úgy, hogy elég sokat vásárolok kintről)
Az első mondat nem Neked szólt, inkább azoknak, akik a telefon megvétele után egyből kábelt (meg töltőfejet) kajtatnak, amikor a dobozban ott van egy pofás, minőségi(nek tűnő) kábel. Töltőt sem vettem, használom azt a faliröfi adaptert amit eddig is, 15W-tal tud tölteni azzal is megvan a 20-80% ~1,5 óra alatt. Ha melóban kell tölteni, akkor meg rádugom a gépre. Van rá 8 órája, hogy feltöltődjön.Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz
zzola #332514 üzenetére
Ha csak tölteni akartok miért nem használjátok azt amit adnak a telefon mellé??? Amúgy Temu-ról nem vennék kábelt. Se. Meg mást se! Ha 3rd party kábel, akkor Blitzwolf, Beaseus, Ugreen (ezzel sok pozitív tapasztalatom van)
Még bőven az iPhone age előtt vettem Interspar-ban egy 2.0-ás hasrisnyázott Yenkee Type-A-Type-C kábelt, volt vagy 2.000Ft, mert épp megdeglett a hurcolászós kínaiboltos 900Ft-osom a 1,5m-es Beaseus-t meg nem akartam kihúzni a falból. Tartaléknak szántam addig amíg veszek valami normálisat.
Nem cseréltem le teszi a dolgát, pedig nyüstölöm eleget.
#332524 KompÓth
Kolléganőmnek X-e van, már csak sebtapaszokat kap, 18-at nem, a napokban többször járt a kezemben. (A telefon!!!) Semmi kompromisszumot nem éreztem a használatában csak azért mert régi. Pont olyan reszponzív mint a saját 16Pro-m. Szóval a 14-ben még sok-sok év tartalék van. Szerintem legalább 4-5 (5-6). De ha most vennéd, és nem lényeg a több hátlapi kamera, én megvárnám az új SE-t.
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
zzola
titán
válasz
markknight #332533 üzenetére
Nem kell hittéríteni, köszi.
-
gretzky77
veterán
válasz
markknight #332533 üzenetére
Azért az, hogy nagyon gyenge sztem erős túlzás! Van vele tapasztalatod? Volt nálam pár napot és nem volt vele semmi problémám. Azért csak pár napot, mert 9 Pro XL lett végül. Én úgy gondolom, hogy mindkét rendszer szerethető, mindegyiknek van gyengéje és erőssége, viszont egyik táborban sem értem, hogy felnőtt emberek hogy tudnak elvakultan ítélkezni a másik rendszer felett csak azért mert nem iOS vagy nem droid!
Tény iPhone videóban erős, de hogy a Pixel botrány hatzaz igencsak túlzás sztem!
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Mike81
senior tag
válasz
batai15 #332479 üzenetére
Én is pont ezekkel a dolgokkal szenvedtem sokáig
Vettem egy 14PM-et nem volt rossz. Tetszett is de nem nyitottan álltam hozzá. A Face Id megvett kilóra. Örültem hogy nem kell az újlenyomattal szenvedni hogy milyen fólia van a kijelzőn stb….De a Droidot kerestem az IOS-ben is és így kb 2 hónap után eladtam a telefont. Jött a 23U tényleg szép meg jó volt de arra hogy előkapod és nyomsz egy képet arra nem volt a legtökéletesebb. Üzemidő is elment de nem volt meg a wow faktor, és még a Face ID is nagyon hiányzott. Kb egy év után adtam magamnak még egy esélyt az almával egy 15Pm-el. Ez volt tavaly szeptemberben és azóta is örülünk egymásnak. Azóta vettem mellé egy 9-es Watch-ot is, és nem nagyon érzek kéztetést arra hogy váltsak. -
-
-
KompÓth
csendes tag
Üdvözletem! Szeretném tőletek megérdeklődni, hogy egy 14-es iPhone-ban ha most veszem mennyi kraft lehet még években? Most nem elsősorban a szoftverfrissítés támogatásra gondolok, hanem a teljesítményre. Általános felhasználásban (közösségi média, telefonálás, üzenetküldés stb).
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
havri1 #332520 üzenetére
Hogy ontopik is legyen:
Az Apple minden évben elmondja, hogy hány hektárnyi esőerdőt ment meg azzal, hogy három milliméterrel kisebb dobozba teszi a legújabb iPhone-t, amit így kevesebb fordulóból lehet behajózni Európába meg Amerikába.Számít, hogy egyesével utazik az áru vagy minél közelebb a végfelhasználóhoz osztják szét egyre kisebb mennyiségekre.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
galaxys80 #332521 üzenetére
Nincs kínai fóbiám, tök szép kultúra és a kajájuk is finom. Nekem attól van fóbiám, hogy az európai ipart/kereskedelmet lehúzhatjuk a klotyón, mert a kínai állam önti a pénzt olyan vállalatokba, amik kibírják az első 5-10 évet masszív veszteséggel amíg lenullázzák az európai riválisokat, utána röhögve benyomulnak a piacukra. Ezek egyáltalán nem egyenlő versenyfeltételek. Az európai cégeknek meg eközben európai béreket kell kifizetnie, európai közterheket kell viselniük, európai tranzakciós díjaik vannak, európai rezsit kell fizetniük, fejlesztésekbe, innovációba, marketingbe sem ártana visszaforgatni, hogy a végén egy fotelharcos azt mondja a kiskerekedőre, hogy ha merészel keresni egy 2000 forintos kábelen nettó 236 forintot (hogy abból fedezzék a fent felsorolt kiadásokat és még valami profit is maradjon), akkor kapzsi.
Hát jó.
Nagyban is ez megy. Az európai autóipar a túlélésért küzd, remélem van terved hova tegyük azt a 14 millió munkavállalót aki az EU-ban az autóipartól függ.
-
galaxys80
veterán
válasz
Stauffenberg #332519 üzenetére
Elsőre is látszott , hogy valami kínai fóbiád van.
A szegény magyar kiskereskedelem meg legyen kevésbé kapzsi, aztán nem onnan rendelnek az emberek. -
havri1
félisten
válasz
Stauffenberg #332519 üzenetére
De vannak jó cuccok, én rengeteg dolgot rendelek kintről.
Tény, hogy a csomagolása okozott kárral teljesen egyetértek.
A 2000 huf kábel viszont jó vétel itthon. De az is tuti kínai, csak max raklappal rendelik, nem egyesével.havri
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zzola #332514 üzenetére
Én is Aquától rendeltem 2000 Ft körül egy 2 méteres Baseus 60W-os kábelt MacBookhoz. Minden nap a hátizsákomban kallódik már 1,5 éve és semmi baja. Alzának a Liqhtning kábele szintén 1,5 éve van meg, gyakran kabátzsebben hordom, teljesen jó egészségnek örvend.
Amúgy meg rühellem az egész Temu jelenséget, hogy a kínai állam pénzén szétverik az európai kiskereskedelmet, miközben elképesztően környezetszennyező minden ilyen kis fiszfaszt egyesével repülővel/hajóval idehozatni, mindezt azért, hogy a 2000 Ft-os kábel meglegyen 1300-ból és akkor jön a user a fórumokon okoskodni, hogy bezzeg a magyar kereskedő meg mennyivel drágábban adja ugyanazt... Nem beszélve arról, hogy már mindent is hamisítanak, Aliexpresst is már évekkel ezelőtt ellepték a kínai (!) márkák kínai hamisítványai és tele vannak kamu értékelésekkel, hogy mennyire frankók...
-
galaxys80
veterán
válasz
Zozzer888 #332516 üzenetére
Az ajánlgatott Baseus, Ugreen már vagy 7-8 éve rendelhető volt az Aliról. Akkor azokat gagyizták le sokan. Mindegyik kínai márka. Most, hogy már többen is tudják, hogy jó márkák ,itthon a webshop-ok eladják 5X áron.
Nagyon megéri itthon megvenni tényleg….
Ez nem fillerbasz@s, hanem ésszerűség.
Az Alzas, Ikeas kábelek sem mások, mint átcimkézett kínai kábelek.[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
Így válaszolok mert sokan írtatok
1) Igazából nem sajnálom a pénzt valamire, ha annak van értelme. Ezért is kérdeztem, hogy van-e. A Baseus-t megnézem köszi.
(Töltőfejből pl még a fenti márkától se biztos, hogy mernék venni, pedig ezt a márkát már sok helyen láttam)2) Amúgy az ikeás is jó lenne, csak elszúrtam a bútorozást és hosszabb kábel kéne (2-3m) az ikeában pedig csak 1.5 méterest láttam.
3) Amúgy a Temu/Ali sokszor hamarabb megjön, mint Békés megyéből a Foxpost (postáról nem is beszélve), gyanítom EUs raktárból jön.
zzola: ezért kérdezem, hogy 2 hét múlva ne legyen sírásSys85 köszi neked is, megnézem !
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
-
zzola
titán
válasz
INGJOKE #332510 üzenetére
Hja, aztán 2 hét múlva meg jön majd a sírás, hogy nem jó a kábel, netalán kárt tett az eszközben/eszközökben.
Nyilván nem turkálunk más zsebében, de tényleg ez a fillérb@szás. Nem tudom Temuról mennyi egy kábel, én nemrég 2e-ért vettem a jó minőségű 2 méterest Aqua-tól.[ Szerkesztve ]
-
válasz
INGJOKE #332510 üzenetére
Pont USB-C kábelt nem vennék Temuról. Ikea nem játszik? Ott is jónak ítéltetett a harisnyás kábel nem? A lillhult vagy rundhult is 1,5m
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
batai15
félisten
Mondjuk a temun pont nincsenek jelen a nagy márkák kiegészítői (pl most baseusra kerestem rá ) inkább az AliExpress legyen a beszerzési forrás , de az alza saját kábele is jó ,és nem kell rá várni napokat.
-
galaxys80
veterán
válasz
Stauffenberg #332509 üzenetére
Átlag 1 hét alatt itt van, repülővel. Nem jön hajón. Évekkel ezelőtt volt úgy, ahogy mondod.
Ugyanaz amit aztán az Alza 5X áron elad.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Stauffenberg #332509 üzenetére
Szerintem ezekre semmi szűkség. Azt hogy milyen telefont vesz és mennyiért magánügy. Feltett egy kérdést és megy a kioktatás, hogy mit honnan vegyen, ha neki jó a temus, miért vegyen 5x olyan drágát máshol. Még ha töltőfej lenne, de ez csak egy kábel.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zozzer888 #332507 üzenetére
Vettél fél millióért egy telefont és Temuról akarsz csirkezsinórt venni, hogy körbehajózza a fél világot mire megjön?
Felmész az Alza-ra és ott van a temérdek normális minőségű USB-C kábel (Baseus, Alza, Ugreen, stb), megrendeled és holnapra a legközelebbi Alzaboxban van. Vegyél olyat, ami elbírja a töltési teljesítményét a töltődnek (30W, 45W, stb). Legtöbb normális kábel ma már 60W-nál kezdődik.
-
batai15
félisten
válasz
Zozzer888 #332507 üzenetére
Igazából a töltés miatt lehet gond , régebben volt MFI(made for iPhone , gyak egy dedikált iPhone kiegészítő ek tanúsítvány) ami ha megvolt biztos hogy jó volt az eszközhöz. Mióta type C van szerintem már nincs ilyen ,itt arra kell figyelni hogy ne a legolcsóbb lutri márkát vedd hanem mondjuk baseus vagy hasonló jó márkákat válaszd, és PD töltéssel legyen kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
16 Pro-hoz keresek hosszabb usb-c kábelt (c - c véggel) Temus kábellel okozhatok problémát a telefonnak? Vagy milyen javasolt minőségibb kábelt érdemes nézni?
köszi!
üdv
ZoliZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
batai15
félisten
-
válasz
markknight #332501 üzenetére
Nyilván azzal kezdtem csak ott nem láttam ilyesmit, hanem észre vettem, hogy a G-mailben is lehet állítani valamit szóval rá vezettél, tehát köszi ismételten..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest