- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
karldergroße
üzenetére
-
karldergroße
senior tag
Van valami olyan szöveg a 26.3 kapcsán, hogy tud valamilyen értesítéseket órán (és nem csak Aplle Watch-on) megjeleníteni. Én ennek nyomát sem látom a rendszerben a frissítés után. Nektek van erről valami tapasztalatotok?
-
Itugalam
lelkes újonc
válasz
Frontiner
üzenetére
Közben amit találtam, hátha segit mindenkinek:
- Megnyitom Outlook appot, bal felső sarok a fotom, majd bal alsó sarok fogaskerék, majd Contacts és ott legalul Save contacts ki volt kapcsolva...
De hogy mitől az kérdés, hiszen én semmit se állítottam, lehet egy outlook frissités?!
-
Itugalam
lelkes újonc
Sziasztok,
Adott egy iPhone 13 iOS 26.3-al mely teljes mértékben céges telefon, céges profillal, Outlook-al használva az emailezést.
Nemrég vettem észre hogy természetesen az Outlookban vannak kontakjaim amik magától belekerültek a gyári iSO Telefon alkalmazás Kontakt fülében, mintha sima normáls kontaktokról lenne szó. Vagyis olyan mintha az Outlook magától mindent belerakott volna a gyári appokba.
Most a gyári Telefon, vagy Kontakt app teljesen üres, nincs benne egyetlen kontakt sem.
Mi változhatott?
Hogyan tudnám visszarakni?Nem állítottam semmit...
Köszönöm, -
Noxy
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Megkérdezted ez igaz, nincs is ezzel baj, de mindjárt véleményt is nyilvánítottál a szükségességével kapcsolatban.
Olyanról nem írok véleményt amit nem ismerek. -
MLA
aktív tag
Kölcsön kértem a kolléga céges Samsung (valami alsó középkategóriás) telefonját és alapértelmezetten be van kapcsolva az RCS. Az én céges Vivomon is be van, de az Google Messagest használ üzenet küldésére.
-
Noxy
veterán
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
csaszi75
őstag
válasz
icecave
üzenetére
Olvasd el újra, amit írtam
Vannak régi multisim csomagok.. ahol volt sebesség korlát a SIM-en..
S vannak új csomagjaik, amin annyi az elérhető sebesség, mint a FŐ SIM-en..
"(Okosóra MultiSIM) legfeljebb 1/1 Mbit/s becsült maximális le- és feltöltési sebesség érhető el."
Nem teljesen érthető, hogy te mit írtál?
"1/hó a másik meg 3" <<<- ez mi? -
Noxy
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Ja igen, és azon küldik a sz@ rá butított képeket, videókat. Öröm
nézni az ilyen képeket. -
Noxy
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Ja hogy te vagy tömeg. Értem. Amúgy meg miért fáj neked az RCS hogy ezen rugózol?
-
-
-
csaszi75
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Csak jelzem, a tömegek nem korlátlan SMS-es csomagban vannak.. téves az infód.. A tömegek egységáras SMS-es csomagban vannak..

-
Noxy
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Ne abból indulj ki hogy te mit használsz, meg milyen csomagban vagy.
-
csaszi75
őstag
válasz
volvoguy
üzenetére
Régebben kétféle multiSIM létezett, egy órához való, ami sebesség korlátos volt.. és a másik fajta, ami sebesség korlát nélküli.
Az újabb SIM-ek tudtommal már nem sebesség korlátosak, hanem akkora elérhető sebességet kapsz, mint a fő sim-ed.
Pontosan milyen eszközben van a multi-sim-ed, amiről megy a TV?
Ennek az eszköznek komoly limitációi lehetnek.. és még az is kérdés, hogy milyen frekvenciákat tud az eszköz.. és épp milyen lefedettségű helyen vagy..
Szóval ez elég sok tényezőből áll össze.
Nekem egy SIM-es router van, minden azon megy, az egész lakás. Nincs vele probléma, pedig város szélén vagyok, ahol csak max 60-80 Mbps sebesség érhető el.
S de egy jó routerrel javulna. -
kchris78
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Sok korlátlan csomagból (flottás) szedegetik ki az SMSt.
-
plejik
addikt
Hosszú idő óta az első hasznos újítás az RCS. Eddig nem tűnt fel, de már jelzi végre, hogy ki azakinél iMessage megy, ki az aki SMS csak, és ki az akivel megy az RCS is. Bár jó lenne ha valahogy megjelenítené a nevek mellett vagy valahogy szét lehetne szedni cs3 csoportra, mert úgy még jobban átlátható lenne.

-
volvoguy
addikt
sziasztok. Korábban javasoltátok hogy vegyek multi Sim et és arról osszam meg a netet a tévére ne pedig a telefont használjam Hotspotként mivel melegszik is meg roncsolja az aksit. Na most a HBO es Disney is szaggat a Tv-n pedig már lejátszási minőséget is közepesre állítottam. gondolom ez egy multi Sim es routerrel sem javulna....
-
RCS uzenet akkor most ingyenes a Telekomnal? Pont most nem elérhető az oldaluk…
-
Razzul
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nekem ez is elég. Ha a másik fél is kooperatív lesz, lehet sikerül még egy üzenetküldő appot kiiktatni. Remélem sikerül.
-
vargalex
félisten
válasz
Schafranek
üzenetére
Igen, valami javascriptes betöltés lett volna a következő tippem.
-
burgatshow
Topikgazda
RCS tamogatas csak a Telekomhoz jott a 26.3-mal.
-
SharpSA
veterán
válasz
markknight
üzenetére
De lehet a Telekomnál. Már nálam is működik.
-
Pano
veterán
Szomorú vagyok, hogy a social appokban a laggos görgetésre egyszerűen nem jön semmi megoldás. Apple a fejlesztőkre mutogat, a fejlesztők az apple-re. Gyász.
Na mindegy, marad a csodára várás...Amúgy magukat a rendszer animációkat kicsit simábbnak érzem.
-
RVP12
csendes tag
válasz
markknight
üzenetére
Ez a beljebb lépés mit takar?
ugyan ez a sablon tájékoztató van amit írtál. -
markknight
nagyúr
Beallításokban rákeresek h RCS, aztán üres tájékoztató szöveget dob.. aztán ha beljebb megyek kidobja.
-
1995M
tag
válasz
Schafranek
üzenetére
Valami ilyesmi lesz. Megmagyarázná miért csak időnként csinálja és miért nem minden oldal szerencsére. Érdekes apnews, reuters, guardian probléma nélkül cikk megnyit és swipe vissza főoldalra azonnal, de telex most a red bull cikkről csak harmadik swipe mire méltóztatott visszamenni.
Memóriától szerintem se függ, hiszen ki lehet lőni az összes appot és csak egy Safari lap telex link és reprodukálható akkor is. Valami a weblapok kódolásával lehet. Még redditen szoktam belefutni néha, gondolom adott tartalomtól függ.
-
RVP12
csendes tag
One, nálam nincs RCS.
-
Csebesz86
junior tag
Nekem megy androidos kolegával! Telekomos vagyok
[kép] -
oszy
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A telefonod mit ír?

-
MikeWazowski
veterán
Nekem 4,02 GB a sima 17-re. Béta nem volt. One-nál van akkor RCS?
-
jbl
senior tag
Yettel rcs iphone Hogy is gondolhattam volna hogy működni fog.
-
oszy
veterán
Megjelent egy felugró ablak, miszerint fontos szolgáltatói üzenet érkezett. Oldja fel... Na most ez nekem elsőre nem sikerült és most eltűnt az üzenet. Yettel hálózat. Mi a fene lehetett ez?

Az RCS miért nem aktív?
-
Nordik
addikt
Feltettem I12re a 26.3-at.
Itt akkora változást nem érzek gyorsaságban. Valószínűleg itt már egy kicsit kevés a hardver.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
burgatshow
üzenetére
Pont ezen gondolkoztam, hogy rá kellene lesni az IPSW honlapon.
-
burgatshow
Topikgazda
-
dns86
tag
17 Pro Max (UK) több mint 11GB
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
ÁrnyékSzem
üzenetére
Magára értette.
-
Csebesz86
junior tag
17 pro max [kép]
-
ÁrnyékSzem
csendes újonc
válasz
markknight
üzenetére
"Bocs, szövegértés zéró."
Ezt most nem tudom eldönteni, hogy nekem széntad e vagy magad felé volt kijelentés.
Eléggé kevertétek itt a szezont a fazonnal az elején. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Schafranek
üzenetére
Típusonként más és más: 5,67 GB egy iPhone 17 esetén.
-
Schafranek
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
Mivel ehhez nem értek, ezért neten körbejártam a témát, mert engem is érdekel. Ez alapján, olybá tűnik, hogy nem a 4 gb ram a fő ok, ez önmagában nem okoz ilyen jellegű hibát.
Inkább a weboldalak és a Safari működésének egyvelege. A hírportálok nem töltenek be valódi új oldalt, amikor cikkre kattint.
A háttérben a JavaScript csak kicseréli a tartalmat ugyanazon az oldalon. A Safari viszont a vissza gombnál az eredeti oldalállapotot próbálja visszaadni, de a weboldalak és a Safari memória - és előzménykezelése nem mindig működik tökéletesen együtt.
Ennyit találtam. -
dud998
őstag
Tölthető a 26.3.
-
markknight
nagyúr
Megjött a 26.3
-
Razzul
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Lehet már tölteni a 26.3-at. Már nagyon RCS üzenetküldenék…
-
markknight
nagyúr
válasz
ÁrnyékSzem
üzenetére
Bocs, szövegértés zéró. Átlátszó gyári tokra gondoltam, nem a szilikonra. Azt nem szeretem, gagyi anyag és 1 év után lerohad róla a gumi. Ellenben az Apple-ös átlátszó az szép, nem gumis a fogása és a káva is valóban vékonyabbnak tűnik általa, mert körbe átlátszó.
-
trebrona
nagyúr
válasz
ÁrnyékSzem
üzenetére
Most 17-esen én is gyári szilikon tokot használok, előtte is volt mindegyik iPhone-omhoz, kifejezetten szeretem használni.
-
vargalex
félisten
válasz
Schafranek
üzenetére
Nem lehet, hogy a kevesebb RAM miatt a 13-on valójában újratölti az oldalt, nem a RAM-ból kapja elő, ezért az oldalon belül nem ugyan oda kerül egy visszalépésre?
Nekem is iPhone 13 van. Szinte alig tud alkalmazást tartani a RAM-ban. Safariban böngészek, váltok a BudapestGO-ra, majd 1-2 másik alkalmazásra, majd vissza a böngészőbe és már újra is tölti az oldalt. Nem az a működés már, mint pl. IOS 16-al volt.
-
ÁrnyékSzem
csendes újonc
válasz
Sungoo
üzenetére
Utálom az átlátszó tokokat. Pontosabban azt az idegesítő nyikorgó hangot amikor megfogom. A tapintását. Falra mászok tőle
Olyan mint ha valami olcsó, gagyi műanyag cuccot kellene megfognom.
Eddig az összes ilyen volt amit próbáltam. Spigen, ESR meg valami olcsóbb noname. Ez nem minőség kérdése, az áttetsző anyag amiből csinálják, annak ilyen a tulajdonsága.Azért gondoltam a gyári tokra, mert színre ugyan az. Néztem más gyártóknak tokjait, de ha van is zöld, az nem ugyan olyan.
markknight: köszi

-
Mo Bill
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, ha valamit letöltök a netről és nem adja fel, hogy hova mentsem, akkor autómatikusan hova menti a fájlt, mert sehol nem találom?
-
válasz
ÁrnyékSzem
üzenetére
semennyire
besárgul pár hónap alatt pont mint az Aliexpress-es, de cserébe 20x annyiba kerül

aliexpress.com keresés "iphone 17 transparent case magsafe" , rendelés szerint sorrendbe állítod, és az elsőt megrendeled, jövő hét végére sanszos, hogy már meg is érkezik
-
Sungoo
addikt
válasz
ÁrnyékSzem
üzenetére
Ha tetszik a színe, miért vennél rá nem átlátszó tokot?
-
ÁrnyékSzem
csendes újonc
Üdv mindenkinek! Szeretném tőletek megkérdezni, hogy a gyári szilikon tokot mennyire éri meg megvenni? Vettem egy zöld 17-est és ennyira tetszik a színe.
Átlátszó tokokat meg nem szeretem. -
Schafranek
aktív tag
válasz
Aszi123
üzenetére
Lehet segít, ha újra húzod az ios-t - nekem is a 13-as szériából van a teló.
Na, igen, ő meglehetősen részletesen kommunikálja a hibákat.
Általában csak nézek, mint hal a szatyorban a hibákat illetően, hiszen ő, úgy megy bele a rendszerbe, mint Jézusba a százas szeg. Tavaly, elég részletesen írtam, hogy miért nem jelentkezik mindenkinél ugyanaz a hiba - ha érdekel keress rá.
Nálam főleg azért, mert nem használom a készüléket az ő szintjén. -
Aszi123
tag
válasz
Schafranek
üzenetére
Most miért? A bugjaimat ingyen adom
Egyébként mostanában kezdtem olvasni a topikot, és sok dologban egyetértek 1995M-el. Részemről is borzasztó látni ios "fejlődését", bár lépni még nem tudok. Ez az egyik indok, hogy nem egy sima 17-en nyomulok, mondjuk nem a fők ok, de ja.. -
Aszi123
tag
válasz
Schafranek
üzenetére
Cseréljünk akkor készüléket, amit én adok pruduct red I13 viszonylag épségben.
Nálad nincs ok, másoknál meg van. Protipp: nem használj majd FR-t és ne bántsd a Safarit.
Zsolt: Köszi ez nem játszik és olvass Telexet... -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Aszi123
üzenetére
Ha nem mentetted el a Jelszavak alkalmazásban, akkor nincs mód megtekinteni. Elfelejtett jelszó opció nem jó erre?
Ha elfelejtette az Apple-fiókjához tartozó jelszót - Apple Támogatás (HU)
-
Rigormortiis
veterán
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
Aszi123
tag
Nem tudok már szerkeszteni.
Apple ID jelszavának megtekintésének van bármi módja egy 8s-en? 16-os IOS. Nem újat kell beállítani, hanem a meglévőt megnézni. Régebben generál jelszót használtam a nem jelentős dolgoknak (igen az akkori ID- is ilyen volt), csak olyan régen volt, hogy elfelejtettem. Most viszont máshová jó lenne ha tudnám a generált. Az ios-ben meg ott van. Egy lehetőségem maradt a próbára, ha az nem jó, akkor vége a regemnek és fontos dolog maradna ott, ezt nem engedhetem.
#3541191995M Köszi. Chromium nálam biztos nem lesz, nem is tartozik a szisztémába, meg amúgy sem, tőlem távol. -
sutyesz96
addikt
Sziasztok, nem találtam Airpods topikot, ezért ide írok.
Pro 3 vásárlásán filózom, media marktban láttam most van rajta egy pici akció ( [link] ), viszont megakadt a tekintetem a "Gyártói garancia: 24 hónap" résznél.
Ugyanis az Apple hivatalos állítása, hogy "egyéves korlátozott jótállás érvényes".
Most akkor hogy van ez?
-
1995M
tag
válasz
Rage47
üzenetére
A mobil web az app korszakkal eleve halálra lett ítélve. Kiegészítők nélkül esélytelen normálisan netezni. Meg a social media. Ha egy étteremnek nincs egy normális weboldala, hanem csak facebook oldala ahova be kell jelentkezni lásd mi van, akkor megyek máshova.
Régen voltak blogok, fórumok, weboldalak nyilvánosan, indexelhető, visszakereshető információ. Most regisztráció mögötti social media felületek, facebook csoportok, discord hülyeségek. Nekem hiányzik a nyilvános web.
Egyébként tököm tele van az univerzális szoftverfejlesztéssel, mert lusták adott eszközre optimalizálni. Más UI kell érintőre mint egér+bill számítógépre. Más 6" mobilra, más 24" monitorra. Teljesen vicc desktopon a fehér üres felületek és normál menük helyett mobilos hamburger menüt és érintőre szánt nagy gombokat használni precíz egérrel. Natív programok helyett electron web wrapper szarságok.
-
Aszi123
tag
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Schafranek
üzenetére
Nekem nagyon bejött a Windows Phone, valószínű, hogy ezért is volt könnyű megbarátkoznom az iOS rendszerrel. Jobb lenne mindenkinek (felhasználói oldalon), ha még több rendszer közül lehetne választani.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Megszokás kérdése volt szerintem. Használtad 1 hétig onnan nem volt gond.
-
válasz
Schafranek
üzenetére
Egyszer kaptam céges telefonnak windows phone-t, te atya ég. Minden a menüben betűrendben volt, semmi logika, hogy az összetartozó dolog egy helyen legyenek. Kutyát dobálni se kellene olyan.
-
Aszi123
tag
A 26.2-nél frissítettem FR-el, I13-at.
Azóta a Safariban sokkal gyakoribb hiba a következő. Telex, 24. hu és sok hírportálon megnyitok egy cikket, majd olvasás után legyintek egy visszát, nem oda visz ahol jártam. Ha egyáltalán visszavisz. A legrosszabb a Telex, linkelek majd tucatszor a vissza a legtöbbször eredmény nélkül. Mire visszalép, tuti egész máshol jártam a sitén. Vad scrollozás következik.
Nyilakkal ugyan ez. Előző IOS is tudta ezt, de nem ennyiszer. Tehetek bármit, hogy normálisan működjön újra minden. Talán az az Os volt jó amivel kijött anno. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
markknight
üzenetére
Úgy-úgy.
Anno én, amikor nálam elindult e vezérhangya, hogy próbára tegyem az iOS-t, akkor aludtam rá egyet, másnap reggel fórumokat, videókat böngésztem róla és délben meg is rendeltem a 6S-t. Online, hogy ne legyen kockázat.
-
Pano
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem fogsz olyan készüléket vagy internetes szolgáltatást találni, amit nem lehet feltörni vagy nincsnek biztonsági kockázatai.
Amit a user tehet, hogy minimalizálja a kockázatokat. Elsősorban tudatos használattal. Példádból merítve: nem rakom fel felhőbe az asszonyal készült forró otthoni videókat.
Vagy ha jelszókezelőbe el is mented a bankkártyádat, a CVC kódot nem stb.Az apple lényegében azt mondja, így használd és ezt csinálhatod, cserébe én ellátlak stabilabb működéssel (mondjuk a mostani ios26-ot hagyjuk
De remélhetőleg ezen is túljutnak nemsokára) és hosszú támogatással.
Igazából általában két kimenetel szokott ebből kerekedni: valakinek ez vagy bejön vagy azt mondja, hogy a szükséges kötöttségek neki nem érik meg.Csak próbával fogod megtudni te melyik típus vagy. Máshogy sajnos nem fog menni. Teljesen mindegy mennyire túrod a netet és a fórumokat. Szóval, ha megteheted vágj bele és kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4741
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4740
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- iPhone 15 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4739
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4744
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt gondoltam, hogy béna vagyok hozzá, úgy látszik nem vagyok egyedül...

Vannak régi multisim csomagok.. ahol volt sebesség korlát a SIM-en..

Persze ez úgy sem így lesz, de a tudat , hogy lehetne..

Azóta a Safariban sokkal gyakoribb hiba a következő. Telex, 24. hu és sok hírportálon megnyitok egy cikket, majd olvasás után legyintek egy visszát, nem oda visz ahol jártam. Ha egyáltalán visszavisz. A legrosszabb a Telex, linkelek majd tucatszor a vissza a legtöbbször eredmény nélkül. Mire visszalép, tuti egész máshol jártam a sitén. Vad scrollozás következik.
Nyilakkal ugyan ez. Előző IOS is tudta ezt, de nem ennyiszer. Tehetek bármit, hogy normálisan működjön újra minden. Talán az az Os volt jó amivel kijött anno.
-secret-