Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
peugeotmate #334504 üzenetére
iOS 18 + i16P-nél én is belefutok rendszeresen, plusz poén, hogy két kártya van benne, Yettel mind a kettő:
- Sima Sim vergődik, nem talál hálózatot 20-30 percig
- e-sim azonnalnem értem...
-
Noxy
veterán
válasz
peugeotmate #334504 üzenetére
1270-re SMS-ben: ROA Próbáltad?
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok, most erkeztem meg Becsbe es a telefonom keptelen azota halozatot talalni. One, kartyas csomagban vagyok. Sem 4g, sem 3g-vel nem megy. iOS 18-on vagyok, iphone 11 a keszulek. Reseteltem a mobil data networkot is, de az sem segitett. Lehet valami vodafone-os cucc beragadt regebbrol? Korabban sosem jartam igy, roaming kepes a dijcsomagom. Van tippetek? Koszi!
sim kartya be-kiveve is volt, telefon ujrainditas, repulo mod ki-be. Ezeket probaltam eddig, meg a data resetet -
i400
senior tag
válasz
Stauffenberg #334500 üzenetére
Engem a magyar számról kínai robothangosok jobban zavarnak
-
Stauffenberg
nagyúr
Be lehet állítani valahol, hogy a külföldről érkező hívásokat automatikusan blokkolja vagy legalábbis ne csöngjön ki nálam?
Mindig kampányszerűen jönnek a spam hívások, van amikor 1-2 hónapig egy darab se, máskor meg naponta 4-5 ilyen próbálkozás is befut amíg meg nem unják.
Elég régóta megvan ez a számom, nem tervezem lecserélni (meg eleve reménytelen a dolog, előbb vagy utóbb valahonnan úgyis kiszivárog újra).
-
Noxy
veterán
válasz
galaxys80 #334495 üzenetére
iPhone 13 méretek
iPhone 15 méretek
Kevesebb karakterből kijött, mint a kérdés a topikban. -
galaxys80
veterán
iPhone 13 üvegfólia jó az iPhone 15-re is?
Vagy van eltérés? -
kchris78
veterán
ha megszakitott hivaskent jelez valamit a telefon az foglalt is lehetett?
-
szabonagyur
félisten
-
istvan170
aktív tag
válasz
szabonagyur #334489 üzenetére
Köszi
Azért szeretném a Safaris Youtube-ot inkább, mert ott nekem nincs reklám az Adguard miatt.
-
-
-
istvan170
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy melyik a legegyszerűbb HDMI-s eszköz, amit ha bedugok egy monitorba, akkor Safariból tudok Youtube videót tükrözni rá iPhone-ról? (12 pro) Chromecast nem megy, tettem rá egy Kodit, amiben ugye van Airplay támogatás, de azzal sem sikerült. Valami App is jó lenne, ami megy a Chromecast-on. Köszönöm!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
d.janos #334483 üzenetére
Az iPhone 15 már tudja a 24 megapixeles módot (a 48 megapixeles főkamerával), ami egyébként elég jól is működik, tényleg hoz több részletet a megszokott 12 megapixelhez képest és tud 2x-es digitális zoomot (nem tökéletes, de az iPhone 14 nem tud ilyet). A 48 megapixeles fotóknak viszont nem sok értelmét látom úgy, ha nem tud a telefon ProRAW-t (az enyém tud).
Nekem az iPhone 14 ellen szólna, hogy sokkal durvábban szénné élesíti a fotókat, mint az újabb modellen, de van aki meg éppen azt szereti.
-
zoltanz
nagyúr
"megint sikerült egy iOS hiányosságot találni, amit az Android tud, az iOS meg nem"
Nem a megosztottságot akartam növelni.
Szándokozom venni egy iP12 Mini '2021-est.
Ezzel a feladattal amúgy évtizedekkel ezelőtt megbirkózott a Windows7/Linux is (sőt a Linux 5Gz-en is továbbít)
Hasznos pl jelerősítőnek, jó ha több telefonod van, nagyobb távot lefed. -
d.janos
csendes tag
A gyakorlatban van különbség az iPhone 14 és az iPhone 15 által készített képekben és videókban?
Ha van, akkor az hangya pucányi vagy lényeges?
Köszi.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #334480 üzenetére
Nem mondtam, hogy szabályos, de ismerek sajnos pár ilyen ügyeskedőt én is
-
MasterMark
titán
válasz
szabonagyur #334477 üzenetére
Nem véletlen nem mehet fel a privát, ezt kijátszva megsérted a cég EULA-ját és fel is jelenthetnek érte.
-
Noxy
veterán
válasz
szabonagyur #334477 üzenetére
Ja ez igaz, csak ez nagyon nem életszerű, de valakinek megint sikerült egy iOS hiányosságot találni, amit az Android tud, az iOS meg nem.
Most jutott eszembe, hogy az iOS is tudja, de ahhoz JB-ni kellene. -
Kbali
nagyúr
-
Mike81
senior tag
-
vargalex
félisten
válasz
zoltanz #334470 üzenetére
Ahol megtaláltad, hogy tudja, ott nem írták? Mert egyébként szerintem nem tudja. A linkelt oldalról idéznék:
"A Személyes hotspot segítségével megoszthatja iPhone vagy iPad (Wi-Fi + Cellular) készülékének mobiladat-hálózati kapcsolatát, amikor nincs a közelben Wi-Fi-hálózat."
Wifi-t mi értelme egyébként tovább osztani (hacsak nincs MAC szűrés - de akkor pedig az alapból szokásos random MAC nem menne)?
-
waszabi07
aktív tag
Ez is érdekes lesz. Kíváncsi leszek mi lesz belőle.
Mehetne apple watch androiddal is. -
zoltanz
nagyúr
Wifi-n érkező internetet melyik típustól tudnak tovább osztani hotspot-tal? (vagy ez IOs verzió függő is, esetleg app-pal?)
Köszi! -
Ateszpapa
addikt
Köszi szépen mindenkinek, akkor 15PM lesz neki.
-
válasz
sharp4 #334459 üzenetére
12-től van Qi2 támogatás.
Ha semmit sem tölt, akkor szimplán rossz a töltő.
Ha valóban rossz akkor kérj visszatérítést.
Mondjuk én aliról eleve nem veszek olyan terméket amit még kevesen vettek meg és alig értékeltek páran.Ja és a kereskedő értékelése is 90% alatti ami Alin a gagyit jelenti. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy vezetéknélküli töltőt, mert az előző tönkrement.
[Ezt] rendeltem, azonban a telefonokat nem tölti. Ha jól tudom a 13 Pro elvileg támogatja a Qi2 töltést. Vagy rosszul tudom? Ez lehet a probléma? -
Mike81
senior tag
válasz
Garada #334448 üzenetére
Érdekes jelenség. Amíg droidon voltam ez nekem is elég sűrűn észlelhető hiba volt. De mióta ios-t használok ez a “ficsör” teljesen eltűnt. Az jobban zavar hogy vezetés közben semmi jelzést nem ad a messenger. Se telefonról se óráról nem jön értesítés ha kapok üzenetet. Amikor meg kiszálok akkor nem mindig nézem meg a telefont. Amikor haza érek akkor meg szembesítenek hogy pedig írtam
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Nagyobbik fiamnak (19 éves) elromlott a készüléke 11PM.
Szeretne egy másikat, ami jó akksi időben és jó képeket is csinál.Használtan vennénk itt HA-n.
Melyiket tudnátok ajánlani ár érték arányban?
-
Noxy
veterán
válasz
TheBikerider #334447 üzenetére
De ez nem az iOS meg az Apple szégyene.
-
Garada
őstag
válasz
TheBikerider #334447 üzenetére
Volt olyan valaha, hogy az fb apokkal nem volt probléma? Mert én nem is emlékszem már ilyenre.
Amellett, hogy döcög az FB a Messenger is kuka volt egy időben mikor az értesítések nem jöttek meg csak ha megnyitottad.
-
-
Sungoo
addikt
Köszönöm mindenkinek, átrágom a témát!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zozzer888 #334444 üzenetére
14 Pro Maxon nálam is meg-meg döccen a Facebook app. Oké nem 16 Pro Max, de nem egy gyenge valami.
Egyszerűen nem jó benchmark a Facebook, az egy katasztrófa.
Tavaly vettem egy iPad 9-et a szüleimnek, nincs sok baj vele, meg őket nem is igazán zavarja ha valamiben nem vajpuha a görgetés, csak működjön megbízhatóan. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Sasi001 #334410 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
AirScreennel teljes képernyős a megjelenítés, hardveres gyorsítás is van. Lehet azért a pár képért mégsem veszek ATV-t.13$ az éves előfizetés, ingyenesnél ha megnézek 2 reklámot, akkor 20 percig működik.
-
válasz
Zozzer888 #334438 üzenetére
én most novemberben Mexikó Walmart-ból hoztam bontatlan új 1 év világgaris iPad 9et szüleimnek, h a jól emlékszem 82ezer forintyi mexikói peso volt.
Ha itthon lenne ennyiért, rengeteg embernek még mindig jó lenne, tökmindegy, hogy hány GB RAM. Még évekig jó lesz alapvető tartalomfogyasztásra, használtan 70-80ezer körül megvéve. Többet nem adnék érte.most rákerestem, árukeresőn közel másfélszer drágább a legolcsóbb áfacsalós gsm nepper boltból 112ezer Ft
elkeserítő ez az egész ...
-
Zozzer888
addikt
válasz
Sungoo #334432 üzenetére
Nekem 9-es van, ezt már ne nézegesd. Az A16os új belépő iPad nagyon jó vétel, ha használt akkor pedig ezen az áron az Air 4 szintén jobb. A 9-es a maga korában tök jó volt, anno a 135e Ft-os árával best buy volt, de ez egy 2021es termék, akkor is belépő volt, az ipadOS 18 óta erősen érződik rajta a kor.
szerk.: igen, 3 GB benne a ram és sajnos ezt érezni is… tartalom fogyasztásra a kijelző nem olyan extra, nekem bőven jó volt, de a hang az nem igazán jó. (Tehát nem jó, egy Air 4 pl összehasonlíthatatlanul jobb erre)
Akkor vegyél 9est ha csak jegyzetelni kell és nem akarod félteni és nagyon olcsón veszed.
(de szerintem nem tudod elég olcsón venni, hogy megérje)
-
Sungoo
addikt
Egy kis segítséget kérnék. Sosem volt még iPadom, gondolkodom a vásárlásán. Kérdésem az lenne, hogy ugyan azzal az ID-vel bejelentkezve, amit a telefonon is használok ugyan úgy átjönnek az értesítések, social media, csevegő programok, stb?
-
Alusky
senior tag
Kezd gyanús lenni, hogy mégse az akku a rossz, hanem a visszajelzés %-ban. Tegnap este óta, lassan meglesz az egy nap és még mindig 92%-ot mutat. Mire eléri a 40-et ahol kikapcsolna, az még így is 2-3 nap üzemidő, mint eredetileg is volt.
Láttam YT videókon ahol valami kis mütyürt cseréltek ki a telefonban (vagy az akku oldalában, nem tudom) és utána jól mutatta. Nyilván egy 50k-t érő SE 2-vel nem fogom ezt eljátszani, meg ha már szét van nyitva akkor nyilván akkut is cseréltet az ember, mert annak van értelme. Viszont ha nem rossz az akku és most egyre inkább úgy néz ki, csak a kijelzés marhult meg akkor meg áldásom rá marad így. Azért ha közeledik a gariidő vége, lehet mégis visszaküldöm, nehogy arcraesés legyen vele.
Az új iPhoneok meg rondák, és biztosak lehettek benne, hogy akár igaz is lehet. A sütőlapos megjelenés idején is pont ennyire volt sokakban a gyomorforgás, ahogy most is, szóval simán megléphetik ezt a végleges kinézetet. Ott akkora hely van, hogy még egy szelfikijelző is beférne oda.
Vagy egy plusz akku.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Van egy anomália, kérdezném, hogy valaki találkozott-e már hasonlóval. Van egy iPhone 11 128GB-os telefon, amit AppleCare+ keretében a Cseh központ cserélt egy új készülékre (legalábbis az Almarium Pro szerint ők így kapták vissza onnan, a mostanában szokásos fehér fólia is rajta volt a kijelzőn). Viszont a 3uTools szerint a készülék 2015-ös gyártási idejű, ahogy az akku is. Ez nyilván lehetetlen, hiszen 2015-ben a 6s jött ki...
Még egy kis extra: a készülék annak ellenére, hogy a központ újként küldte, a Beállítások->Általános->Infó alatt azt írja, hogy akku csere történt a készülékben. Ennek elvileg az Almarium még utánakérdez a Cseheknél. De gondolom ilyenkor egy felújított készüléket is adhatnak akár, tehát ez beleférhet.
-
-
moordavid
aktív tag
-
válasz
markknight #334415 üzenetére
Még 2 kamera lencse mehet oda.
-
Huh elegge validnak tunnek a pletykak, mar vannak dummy modellek is (a tokgyartoknak kuldott formak), kivancsi vagyok tenyleg igy fog e kinezni a kovetkeo lineup:
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Sasi001 #334407 üzenetére
OK! Köszi!
Egyébként ezen gondolkozom. Ha semmi hátránya nincs az Androidos boxhoz képest, akkor veszek egyet. Amúgy is akartam egy jó boxot venni, ahol nem kell vacakolni a hűtéssel. Gondolom egy hátránya van az ATV-nek, hogy mivel gyári Netflixet használ, nincs olyan szabad lehetőség felirat állításra, illetve a Youtube nem reklámmentes. -
Šolaire
veterán
válasz
TheBikerider #334392 üzenetére
Én egy új SE telót vártam. Emlékszem a legelső SE megkapta a 6s hardverét kompakt formában a touch ID pedig még jobb is volt benne, ár is jó volt akkor nem is gondolkodtam a vételen.
Egy kamera nekem tetszik de az is kompromisszumos de elfogadnék mindent mert budget iphone csak az ára nem. Jövőre lesz sima 16.
insyde5 : köszi neked is. -
Sasi001
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Kbali #334400 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! ChatGPT is a Rokut ajánlja, igaz lehet csak azért mert direktben rákérdeztem.
Esetleg valaki próbálta már ezzel?
Lehet mégsem lesz jó, ezt nem vettem észre.
A legtöbb Roku, Chromecast, Fire TV stick vagy okostévé nem képes hardveresen dekódolni az AirPlay streamet , így szaggatás előfordulhat, főleg nagy bitrátájú videóknál. -
Schafranek
tag
válasz
Stauffenberg #334404 üzenetére
Anker külső akkumulátort, elégedetten használtam évekig. Ha szükség lett volna rá, még mindig meg lenne.
-
Stauffenberg
nagyúr
Mielőtt itt ledzsunkázzuk az Anker termékeket, ezeket az Apple is árulja a saját weboldalán (igaz sokkal drágábban mintha máshol vennéd). Nem egy random Aliexpress márkáról beszélünk.
Most komolyan, ki akar egy féltégla méretű és nehéz 30W-os töltővel rohangálni, ha az Anker megoldja GaN technológiával töredék méretben és pehelykönnyű súllyal?
-
karldergroße
senior tag
válasz
Stauffenberg #334313 üzenetére
Hát igen. A gyakori, a bal felső sarokba telepített "vissza" gomb már sima 16 pron is elérhetetlen, maxon gyakolatilag megoldhatatlan egy kézzel. Jó lenne, ha az UI követné a képernyőméret változásait, de ennek jelét sem látjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Viccrovat
- Steam Deck
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600KF 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest