- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
MDanny #163467 üzenetére
Nonstop Wi-Fi részletek oldal, lejjebb görgetve „Nonstop Wi-Fi kisokos” (GY.I.K.):
„A Nonstop Wi-Fi optikai vagy koax kábeles technológián megoldást nyújt az internet kiesésekre*, de a többi otthoni szolgáltatásodat - például a TV-t nem helyettesíti.
*A Nonstop Wi-Fi által biztosított sebesség elmaradhat az otthoni internet sebességétől.” -
MDanny
senior tag
Sosem próbáltam, ezért szeretném megkérdezni az alábbit.
Ha Pro csomagra fizetek elő, akkor ugye mobilinterneten keresztül működik az internet a kábeles hálózat kiesése esetén. A Telekom TV (androidos) is működni fog? (Nem csak pár másodpercig...)
-
AnonymusX
őstag
válasz
HoTaZo #163465 üzenetére
Ügyfélszolgálattal tudod elintézni, hogy egy magenta csomagba kerüljenek, ha pedig nincs még a másik címen szolgáltatás, akkor érdemes ügyfélszolgálaton megrendelni, hogy egyből magenta csomagba kerüljön.
Három dolgot érdemes megjegyezni:
- a másik címen is a neveden kell legyen a szolgáltatás
- magenta csomagba mindig csak az aktuálisan árult szolgáltatásokat lehet összevonni, ezért szükség lehet a meglévő csomagokat is újra váltani (ami áremelkedést jelenthet, ha régi jó áras csomagod van)
- illetve ha nem akarsz az első címen lévő vezetékes szolgáltatásokhoz nyúlni (mert az előző pontbeli eset áll fenn), akkor a 3 mobilból egyet le lehet választani az első magenta csomagból és azzal a mobillal külön magenta csomagot létrehozni a másik címen.Az Ászf tartalmazza, hogy milyen feltételekkel lehet Magenta csomagod.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Teljes Magenta pakkom van (IPtv, internet,3xmobil előfizetés, telefon) hosszú évek óta. Tudok-e becsatolni egy másik cím alá (ugyanabban a községben, légvonalban max.1km) tartozó tv+internet előfizetést? -
snyper990
őstag
válasz
vmarci21 #163460 üzenetére
Másrészt eleve nem kellene játszani a bitrátával a DSL miatt, ha a régi boxokat végre egytől egyig leváltanák az újakra. Akkor ugyanakkora sávszélhasználat mellett át lehetne térni modernebb kódolásra (minimum AVC, de inkább HEVC, vagy ha a box tudja dekódolni natívan, akkor akár AV1-re is). Ég és föld lenne a minőségbeli különbség, még DSL-en is
-
snyper990
őstag
válasz
vmarci21 #163460 üzenetére
„lehet a tv meg a hálózat képessége alapján dinamikusan bitrátát beállítani, így nem kell az egészet arra optimalizálni, hogy át kell menjen az adás DSL-en is.”
Lehet bizony. Sőt, kell is. Csak nem tudom, miért gondolják az emberek, hogy ez számukra előnyt jelentene... Megy majd a sírás, hogy miért szar a kép csúcsidőben (lásd anno Vodafon), meg miért nem csak a Cloudflare peeringgel vannak már problémák, miután rászakad az elosztóhálózatra még párszázezer tévéadás streamje is -
vmarci21
tag
válasz
snyper990 #163451 üzenetére
A Deutsche Telekom éppen szüntetni meg a multicast-ot, mert egyszerűbb és ma már a cég nyilatkozata alapján olcsóbb is a simán csak OTT alapú megoldás Üzemeltetése, mint a multicast és unicast párhuzamos fenntartása.
Mert OTT úgy is kell, mobil appok, böngészőben futó tv nézés, más internet szolgáltatón át nyújtott TV előfizetések, stb. nyújtásához.Plusz rugalmasabb is az unicast rendszer, pl. lehet a tv meg a hálózat képessége alapján dinamikusan bitrátát beállítani, így nem kell az egészet arra optimalizálni, hogy át kell menjen az adás DSL-en is.
-
Trailbreaker
tag
válasz
tuto558 #163457 üzenetére
Átkapcsol egyből.
#163456 patrikcoc Ahogy átfutottam rajta a felhasználó felületen változtattak ezt azt.
Se lassabb se, gyorsabb nem lett. Hang beállításoknál van valami passtrough na ha azt bekapcsolom akkor ott ahol van Dolby meg se szólal a hang, vagy ha még is, szenved de nagyon, tehát akadozik. Aztán a Dolby Vison mosogató-led szót nem tudom mikor javítják már ki lol. -
tuto558
aktív tag
válasz
Trailbreaker #163454 üzenetére
Netflix appra rá tudnál nézni, hogy fixálta-e az új firmware, vagy még mindig automatikusan átvált HDR-re amint megnyitjuk az appot? (Akkor is ha nem HDR a content amit nézek.)
-
patrikcoc
senior tag
válasz
Trailbreaker #163454 üzenetére
Itt még semmi...
-
Trailbreaker
tag
Sei SmartBox Kliensverzió frissült 2.1.123.00-ra
Firmware verzió is frissült v12.8.9818_2025.05.20
Biztonsági javítókészlet szintje is frissült 2025.04.05 -
lewisfm
aktív tag
válasz
Kbali #163444 üzenetére
LG WebOS és Samsung Tizen.
Pl. a cseheknél ha jól tudom, akkor van rá megoldás.
Aztán célszerű elgondolkodni az olyan fajta fejlesztésen, ahol a kódbázis minél nagyobb része közös.
SW fejlesztőként nagy multinál ezt manapság megooldottnak látom. Egyébként ne országonként fejlesszék már le ezt az app-ot, hanem konszern szinten. Aztán szabják testre azt. Pláne, hogy mint említettem, van már oylan ország, ahol ez megoldott. -
Virag.h
aktív tag
Ennek a nonstop wifi stick nek van kesleltesesibideje vagy egxbol mintha semmi sem tortent volna azonnal szolgalatba sll?
-
vmarci21
tag
válasz
Kbali #163444 üzenetére
Olyan nagy fejlesztői kapacitás nem kell hozzá, mivel már ugyan ezeket a boxokat használja sok országban a Telekom, és úgy tűnik az először Magyarországon bevezetett szoftvert használják vele mindenütt (erre amúgy emlékszem, hogy mondták is az elején, hogy pilot projekt Magyarország, és ha sikeres itt a bevezetés, akkor a többi országban is erre a TV platformra akarnak majd átállni - mi voltunk a béta tesztelők
).
És ezek közül több országban már van Android TV, LG webOS és Samsung Tizen támogatás.
Tehát nagyon úgy néz ki, hogy a szoftver már rég készen van, csak a box-al ellentétben ezt nem mi kaptuk meg először. (hanem a hírek dátumai alapján, ránézésre ezt a Csehek-nél kezdték el először bevezetni. Úgy tűnik nem lehet mindenben Magyarország a béta-tesztelő ország). -
snyper990
őstag
válasz
lewisfm #163443 üzenetére
Amúgy sem biztos, hogy kevésbé zöld megoldás a box, főleg egy bizonyos számú eszköz felett. A multicast műsorszórás nagyságrendekkel kevesebb erőforrást, energiát igényel, mint az OTA/unicast.
Persze a legjobb az lenne, ha létezne erre széles körben elfogadott és alkalmazott szabvány, amit a tévégyártók használnának. De ha jól tudom folyamatban van ennek a kidolgozása, fejlesztése: [link] -
garga01
őstag
válasz
Kbali #163444 üzenetére
Ez csak "kifogás". Persze baromi nagy munka (főleg ilyen bugos, optimalizálatlan sw-t csinálni), de pl. a német T-nek van LG, Samsung és Android tv app-ja. Ha megvan az akarat akkor meg lehet csinálni.
-
lewisfm
aktív tag
A Telekom TV GO app-ot miért nem adják ki LG és Samsung TV-kre is? Elmondhaták magukról, hogy milyen zöldek, mert egy kacat set-top-box eszközzel kevesebbet kell legyártani és üzemeltetni.
Akinél ez elég, ott a lakásban a hálózati végpont kialakítása és konfigurálása is egyszerűbb lenne, mert csak az internetet kell kialakítani, az IP TV-t nem. Ez főleg koaxos rendszernél lenne érdekes.
-
chungee
addikt
válasz
frankdelgado #163431 üzenetére
Nálunk 1 gyerkőc van. Betápláltam a a menetrendet a routerben az adott eszközökre (teló,laptop). Az elején még kihasználta az utolsó percig, a közelmúltban már félórával előtte leteszi\kikapcsolja. Egyéni felülbírálás természetesen van, amikor az adott napon bekövetkezik valami váratlant akkor feloldom kézzel
-
snyper990
őstag
Egy szóval sem mondtam, hogy rossz szülők lennétek, sőt! Írtam is, nagyrészt egyetértek azzal, amit írtál.
Csak én úgy látom, hogy manapság a szülők többsége sajnos századannyi gondolatot sem fektet a nevelésbe, mint Ti... És amit a jó szülők közül is sokan elfelejtenek, az az, hogy a gyerekeiknek nem a szülők korában kell felnőniük. Rengeteget változott a világ, sőt, folyamatosan változik egyre gyorsabban, és nekik ebben kell majd helytállniuk. És nem elsősorban a szülők korosztálya veszi majd őket körül, hanem a sajátjuk. A jól nevelt gyerekek egyre inkább kisebbségben vannak, és sok szempontból hátrányban vannak a neveletlenekkel szemben. Van gyermekpszichológus ismerősöm, szokott mesélni... Brutális dolgok vannak, főleg a Covid-gyerekekkel és az ő szüleikkel kapcsolatban. Nyilván más korosztály, mint a Tieitek, de a trend nem új.
De neked legyen igazad! Remélem, hogy tényleg győz a jó nevelés a neveletlenség fölött, mert s*ggfejből már így is túl sok van
Amúgy a „gond” az szerintem, hogy teljes mértékben szubjektív, hogy ki mit gondol jó nevelésnek, és hát ki is tudhatja? Nem létezik semmiféle leírás, hogy hogyan is kellene élni (de az biztos, hogy könnyebb lenne a többségnek, ha a békés egymás mellett élésre való törekvés és a kölcsönös tisztelet lenne az általános értékrendszer alapvetése). Lehet egy gyereket sikerre vagy tisztességre nevelni. A kettőre együtt? Azt nem tudom. Manapság már szerintem ritka, és jó adag szerencse is kell hozzá. De ez csak az én véleményem. És nyilván az is szubjektív, ki mit gondol sikernek.
Még annyit, hogy egyik nagymamám tanítónéni volt. Egyik haverom apukáját ő tanította írni. Akárhányszor találkozunk, mindig felemlegeti, hogy ő mennyire hálás nagymamámnak, hogy megtanította írni, pedig brutális módszerei voltak. A szó szó szerinti értelmében. Nekem meg olyankor mindig ég a pofám miatta, sosem értettem, hogyan fér össze a kettő, a hála és a fizikai erőszak. Leginkább Stockholm-szindrómára, vagy valami ahhoz hasonlóra tudok gondolni.
Az, hogy valóban nem sérültél-e lelkileg, azt meg nem fogod tudni teljes bizonyossággal megmondani önvizsgálat alapján. Ahhoz pszichoanalízis szükséges. Ha nem érzed úgy, hogy szükséged lenne rá, az remek, de ez esetben nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy egyáltalán nem sérültél, max. azt, hogy nem tudsz róla. Ami ismétlem, remek dolog is lehetNa de befejeztem.
Elnézést a sok offolásértSzép estét mindenkinek!
-
atee
őstag
válasz
snyper990 #163438 üzenetére
Mivel érintett voltam ezért én is válaszolok az offtopikra.
Én még abban a korban nőttem fel amikor a tanár simán húzott egy kokit a fejünkre. Vagy repült a kulcscsomó akár. Otthon meg se mertük mondani és működött. Nem sérültem lelkileg. Sőt a kedvenc tanáromtól kaptam a legtöbb kokit általános iskolában. A mai napig a legnagyobb szeretettel gondolok rá. És a gyermekkori barátaim nagy többsége is. Nem mondom, hogy ez jó és vissza kéne hozni, de amikor már ott tartunk, hogy attól szorong a társadalom, hogy jaj szegény gyerek nem tud pár órát vagy napot netezni... Hát az a ló másik oldala!
Hozzáteszem, hogy elég liberálisan neveljük a gyerekeket itthon. Viszont van egy korszak amit sehogy nem lehet megfogni. Ütni nyilván nem is akarja senki őket. Ellenben a szép szó semmit nem használ.
Hátrány éri őket a kapcsolati rendszerükben? Ugyan ez történt akkor is amikor kaptam néhány nap szobafogságot. És mégis helye volt az ilyen szankcióknak nyilván. Rövid távon érheti hátrány, de hosszútávon, biztos vagyok bennem hogy a javukat szolgálja a nem oktalan és nem túlzásba vitt fegyelmezés ezen módja.
Persze mindenki magánügye, hogyan miként neveli a gyerekeit. Nekem nagyon sok visszajelzésem van, hogy jó szülők vagyunk. És nem azért mert félnek -
snyper990
őstag
válasz
GeoJoe #163436 üzenetére
Szia!
A telekomos IPTV-adás tudtommal csak a Telekom kábeles hálózatán van jelen fizikailag, egy külön VLAN-on (tehát nem az interneten keresztül) továbbítják multicast módon. Mobilneten nincs és nem is lesz. Akkor sem, ha közbeiktatod a HGW-t.
Léteznek a Telekomnál SOLO díjcsomagok, amikkel lehet más szolgáltató internet-hozzáférésén (=interneten) keresztül (unicast módon) továbbított telekomos tévéadást nézni, de azokra csak olyan helyen lehet előfizetni, ahol nem eléthető a Telekom kábeles szolgáltatása (tehát a meglévő előfizetésedet nem lehet ilyenre módosítani; Az új helyen elő lehetne rá fizetni, de akkor elő kell fizetni egy másik szolgáltatónál internetre is) (szerintem az unicast műsorstreamhez férhet hozzá a box pár másodpercre, de aztán bontódik az a kapcsolat, azért szűnik meg az adás)
Létezik még Telekom TV GO, amivel szintén interneten keresztül lehet hozzáférni a tévéadáshoz, de az elsősorban okostelefonra/tabletre/Windows PC-re van, tévére átküldeni az adást körülményes (kb. csak PC-ről lehet egy olyan eszköz közbeiktatásával, ami megkerüli a HDCP-t).
Esetleg ha van Record&Go előfizetve, akkor a boxon egy kicsit visszatekerve az adást átvált az unicast streamre. Viszont nem minden csatornán/nem minden műsort lehet visszatekerni; ha sikerül is, akkor sem élőben látod a műsort, és a visszatekerés azért amúgy sem mindig működik megbízhatóan/stabilan
Legjobb tudásom szerint ezek az opcióid, de lehet, hogy tévedek
#163431 frankdelgado: Azt megkérdezhetem, milyen a kapcsolatod édesapáddal?
Egyrészt részben egyetértek azzal, amit írtál. Valami korlát, kompromisszumkészségre tanítás, a képernyőidő korlátozása szükséges, a közösségi média korlátozása meg különösen, mentálhigiénés szempontból is. Másrészt a fiatalok online tartják a kapcsolatot, és a barátaiktól ilyen módon elszakítani őket nem biztos, hogy jó ötlet. Simán érheti őket ebből kifolyólag hátrány a kapcsolati rendszerükben. Továbbá ezzel arra motiválod őket, hogy kitalálják, hogyan lehet megkerülni az általad felállított korlátokat (vagyis végeredményében Téged; és kétséged ne férjen hozzá, előbb-utóbb meg fogják oldani), másrészt arra motiválod, hogy titkolózzanak előtted (akár az eszközhasználatukkal kapcsolatban, főleg meg az általuk kitalált megkerülési módszerekről; aztán ha azt megszokják, akkor majd mással kapcsolatban is).
Mondjuk nem akarok beleszólni, mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy jónak látja, és egyébként is rendkívül komplex és nehéz az egész enélkül a nyomorult online tér nélkül is. Csak arra próbálom felhívni a figyelmed, hogy egyrészt lehet, hogy olyan kárt okozol nekik, amit nyilván nem szándékozol, másrészt simán visszaüthet a dolog a te irányodba is -
GeoJoe
senior tag
Sziasztok!
Magenta csomag, kb minden korlátlan. Költözünk egy olyan helyre ahol még nincs T kábel kihúzva de nem szeretném lemondani az előfizetést. Vennék egy Huawei B535-öt, már kikértem egy újabb multiSIM-et, ez adná a netet.
Az androidos csodabox megy wifiről is de ahogy próbálgatom csak a T-s HGW wifijét eszi meg, pl. telefonomról hotspoton minden csatorna csak 10mp-ig megy aztán lefagy.Utóbbival mit lehetne kezdeni?
Gondoltam rá, hogy a Huawei sim-en kapja a netet és mögékötném a hgw-t és arra a droidos boxot, ez működhet? Vagy az azonosítás arra van kihegyezve, hogy a HGW csatlakozik a koax-ra?
Valaki próbálkozott már ilyesmivel? Előre is köszi!
-
vacs
veterán
válasz
korrektül megfogalmaztad
Hasonló, mint amikor egy feleség írta a "A lóf*sznak is van vége" cikket.
Olvassátok el, zseniális! -
atee
őstag
válasz
Ugyan ezt csináltam én is
Nagyon hatásos módszer.
-
frankdelgado
őstag
Meg bizony. Van két tinédzser gyerekem, akiknek a lelkét elrabolja a hulladék közösségi média, meg a videojátékok. Ha szép szó nem hat, csak nyomok egy bann-t és mindjárt van tárgyalási alap a különböző házimunkák kiosztásánál. Külön élvezetet okoz, amikor kajálásnál még mindegyik egy félórás meccs közepén van - holott már fél órája szoltam - és akkor megy a bann mindenkinek. Én csak ürgeöntésnek hívom, 1 percen belül mindegyik rohan kifele hisztizve. Régen a fater nyakon vágott, ha nem csináltam azt amit mondott, de haladni kell a korral.
Remélem kielégítő a válaszom.
-
vacs
veterán
válasz
frankdelgado #163426 üzenetére
"simán le tudtam bárhonnan tíltani a netet"
Meg szabad kérdezni, hogy ennek mi az értelme? -
Szajo
őstag
Sziasztok!
Van egy emeleti szoba ahová nincs UTP kábel behúzva. 2boxunk van telekom IPTV-n viszont a gyári Gateway mögé 2db Asus router van telepítve meshbe (földszint/emelet)
A telekom gateway lent van.
A kérdésem az, ha rendelek egy 3. Boxot amit ebbe a szobába helyeznék, ez tud az Asus router wifijén működni?
Ha nem muszáj nem szeretnék UTP kábelt húzni. -
kopa1
aktív tag
válasz
frankdelgado #163426 üzenetére
Sagem 5670? Mert azzal épp nem működik, pár hét és jön új sw
-
frankdelgado
őstag
Üdv.
Otthoni 1000-es optikai telekom internetem van és a kapott routert használom. a telefonos applikáció kíválóan működött eleinte, simán le tudtam bárhonnan tíltani a netet, illetve egyes eszközöket. Aztán egyszer csak már nem működött ez a dolog. Kiléptem-beléptem, újratelepítettem az appot, tegnap meg reseteltem is a router. Mondjuk kellett az ügyfélszolgálat, h megint legyen netem, de végülis az app gondok nem oldódtak meg. Az ügyfélszolgálatosnak lövése sem volt.
Ha valakinek van tapasztalata, ötlete és közölné velem, azért roppant hálás lennél.....
-
kopa1
aktív tag
válasz
tszabi #163416 üzenetére
Csak a 2,4 van engedélyezve?
Szerintem lökd vissza nyugodtan az 5-öt és a BandSteeringet is bekapcsolhatod ha nincs valami okoskütyüd...
Sőt, 2,4-en az AX módot is belőheted, ha van valami kütyüd ami nem megy fel én már a Guest WiFi-t szoktam ajánlani hogy lődd be WPA/WPA2-vel és a honos sugárzását nem kell szétcseszni -
válasz
tszabi #163416 üzenetére
Szia!
Ahogy Multibit is írta, adott eszköz nagyon jó Wi-Fi kapcsolatban is (ahogy a 2233 is).
Első körben arra nézz rá, hogy melyik csatornán épül fel a kapcsolat? Néhány kliens eszköz nem szereti a szélsőséges csatornákat. Érdemes feltérképezni a környezetet is, hogy elérhető közelségben milyen csatornákat látsz használatban?
A feleségem és én is heti több napot dolgozunk itthonról és stabil Wi-Fi kapcsolaton is a net, céges VPN, vidkonf, céges felületek, azonnal észlelnénk, ha csak 1-2 másodpercre is megszakadna a net, de sosincs ilyen. -
chungee
addikt
Sziasztok!
Otthoni szolgáltatást váltanék online-on. Csak optikai netre van szükségunk, vonalas telefonra és más szolgáltatásra nincs igény. TV stb. ki tudtam szedni, de a vonalas telót nem lehet kikaparni onnan. Ezek Annyira összenőttek az idők folyamán, hogy lehetetlen szétválasztani őket -
Multibit
nagyúr
-
tszabi
tag
Sziasztok!
Kb 2 hónapja váltottam DSL-ről optikára.
Az átállással együtt, a kapott Technicolor FGA2235 router naponta többször is eldobja a Wifi-t 1-2 másodpercre. Csak a 2.4-es hálózatot engedélyeztem rajta.
Másnak nem volt ilyen problémája ezzel az eszközzel?
Mielőtt jelzem a Telekom-nak, esetleg nézzek/állítsak az eszközön valamit?
Homeoffice-ban is szoktam dolgozom, és ez a megszakadás ilyenkor okoz problémátkat. -
Capella
senior tag
válasz
zzola #163409 üzenetére
Valóban nem feladata a rugalmasság, de gyakorlat.
Számos esetben nem én vettem át a csomagot a futártól, hanem valamelyik munkatársam, mert épp nem voltam a melóhelyen. Soha nem volt ebből probléma. Ezzel együtt természetesen nem garancia, hogy adott esetben is így lesz. Nem akarom az ismert futárcégeket felsorolni, de nem gondolom, hogy a Telekom nagyon másokkal szállíttatna. Saját kiszállitás a Telekomnál pár éve megszűnt, előtte a SIM kártyákat ugyanis saját futáruk hozta ki. Lehet, hogy mást nem.Sőt tudok egy vidéki alkalmat is említeni, amikor a futár időn túl ért a megadott átvevő címére a csomagommal. Mondtam neki, amikor hívott, hogy melyik másik címre menjen délután 4 után, és gond nélkül oda kézbesítette. Szóval más az elmélet, és más a gyakorlat, az élet.
Oké, ezek nem Telekom kézbesitések voltak, de a futár miért tenne különbséget...
A Telekom ettől még feltételül szabhatja, és szabja is, hogy csak az előfizető címére és személyesen neki kézbesíthető a csomag. Azután vagy így lesz, vagy nem. -
MDanny
senior tag
Én csomagautomatába kértem.
-
vacs
veterán
válasz
Trailbreaker #163406 üzenetére
"Ha futár viszi ki, akkor csak az előfizető veheti át"
Ez a problémám nekünk is!
Két különböző címen van otthoni szolgáltatásunk, viszont a csere eszközt csak arra a címre küldik, ahova a szolgáltatás tartozik, de az előfizető a másik címen lakik!
A szállítási címet felcserélni nem lehet, csomagpontra vagy autómatába nem küldik ki!
Erre nincs megoldásuk! -
válasz
Trailbreaker #163403 üzenetére
Ismerős telekomnál van, mondta jelentsük le hibára, és reggel ott kezd kicseréli.
Megírom majd mire cserélték. -
válasz
Trailbreaker #163401 üzenetére
Koszi.
Akkor vandat mar baztassuk is. -
Trailbreaker
tag
válasz
Shkiz0 #163388 üzenetére
Ez ma már egy őskövület, ha jól emlékszem ezt az eszközt ki se tették gigabites nethez, mert ez nem Docsis3.1 hanem csak D3.0. Szóval lehet cseréltetni a promóció miatt szerintem.
Ezek közül valamelyiket adják HFC-n
Mindegyik WIFI 6 képes
KAON CG3006
Sagemcom F@st 3896
Technicolor CGA4336
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest