- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Mike88 #161644 üzenetére
Annyit még így 1-2 nap után, hogy nálam az sdmc a 2.1.063.03 verzióval a csatornaváltás is azonnali lett... akár a visszalépés, akár a csatorna előre/hátra gombbal, akár a számgombokkal, akár alul az epg-ből...
Végig nyomogattam, mint süket a csengőt.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
Top cat
addikt
-
tibibi
őstag
Sziasztok ez a speedport entry csoda folymatosan eldobálja a wifi hálózatot
ha bejelentem cserélik vagy azt mondják user hiba? Egyébként elég sok eszköz csatlakozik kb.20. lehet ez a gond ?
-
Mike88
senior tag
válasz
NoOne1976 #161656 üzenetére
Adott címen, telekomos netről, de azt lehet kérni (igaz csak telefonon), hogy internet előfizetés nélkül kössék be (valahol olvastam, vagy a weblapjukon, vagy az ászf-ben, már nem tudom). Tudomásom szerint az nem működik, hogy te az egyik boxot elhozod, ha ez érdekel. 1 percig fog menni az adás, majd megáll. Ha eddig így voltatok, hogy 2 box a címen (papíron), aztán az egyik abból valójában nálad, akkor maradj a műholdasnál.
A box kezelése könnyű, (szerintem androidos is) az ugyan előfordulhat, hogy bekeverednek a főmenübe, vagy ilyesmi, és kitör a pánik (ha nehéz megtanítani a kezelésére, de javaslom, ha tanítod a kezelését, ne a te kezedben legyen a távirányító, hanem az ő kezében és magyarázd, mit csináljon). Mindenesetre ezt orvosolni egyszerű és ennyit biztos megtanulnak, csak ki kell kapcsolni a boxot majd ismét bekapcsolni, mivel a box a TV-adással indít, így mégha véletlenül is olyan helyre tévednének amit nem ismernek, nem tudják hogy kell kilépni belőle, hát így ki lehet.
Az a kérdés meg, hogy a Digis műholdas adás vagy ez a jobb...Viccelsz? Gyak. a TV adások elsöprő többsége HD, pár SD csatorna van csak. A minőség jó, a HD adások minősége is jobb, mint a Diginél volt (az a pár). Mondjuk engem meglepett elsőre, hogy mennyire szar a kép minősége a Telekomnál, aztán rájöttem, hogy a box-on kellett átállítsam a színtér beállításokat, de a műholdas digi mindig is az első helyen állt a szar képminőségben. A Direct one (UPC) is jobb nála, a T-sat meg sokkal jobb (volt), és hát anno a HelloHD szintén sokkal jobb (volt).
Rick4! A D1 tudomásom szerint már nem ad ki kártyát a direct now előfizetőinek sem. Abszolút megszűnt a kártyák kiadása, a forgalmazóknál is, és a direct now esetében is. Teljes elkeseredés van egyeseknél, hogy mi lesz, mert sokan szeretnék cam modullal is használni, de nincs rá lehetőség. Tőlem is átakarták venni a kártyákat, de bő 1 hónapot mondtak neki, hogy annyi az ügyintézés, én meg azt nem vállaltam. Én is a direct-nál voltam 2008 óta. Tömörítési hibáról beszélni úgy, hogy a műholdas HD adások a d1-nál és a diginél egyaránt addig voltak korrektek még nem volt valami nagyobb mozgás a tartalomban, pl. tipikusan ilyen a konfetti eső, vizes sportok, amitől beáll a kockaháború... Figyelj, csak csak több sávszél fér itt ki 1-1 csatornánál, mint műholdon, főleg olyan zsúfoltan, amilyen zsúfoltak a D1-nál és a diginél a transponderek. A direct now alkalmazásban meg HD adásoknál átlag 4-5mbps, (utolsó mérést akkor követtem el, mikor még működött a kodi addon, ott lehetett nézni bitrátát, érdemben nem változott azóta sem a minőség). 2 eszközt tudsz használni párhuzamosan. Az, hogy 5-öt tudsz regisztrálni anélkül, hogy törölni kellene az egyiket, hát az nem nagy előny, mert két klikk kb. ennyibe telik, hogy törlöd az egyiket. Ami nagy előny, hogy működik mindenen, bármilyen androidos eszközön nem nézi rootolt-e vagy sem (nem szemétkednek), van app Samu TV-kre is stb. -
Rick4
félisten
válasz
NoOne1976 #161656 üzenetére
IPTV-nél sok olyan hiba van, ami műholdon nincs, Elsősorban tömörítési okokból, directone összehasonlítás van, ott ezek nem jelentkeznek.
Mivel a directone-nál egy online előfizetést véve menet a műsor tévés qappból, asztali gépről, autós fejegységről, teleonf4ról, és 5 eszközt tudsz használni, plusz kapsz egy smart kártyát, amit egy műholdvevő beltéribe rakva otthon a tévén tudsz nézni műsorokat.
A digi ehhez képest mibnőségben nem jobb, a beltérijük gagyi (csakúgy, mint a telekomos iptv-é).49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
madle
őstag
Sziasztok,
tudnátok segíteni abban, hogyan lehet lelőni a Wifit egy Telekomos Kaon CG3000 modemen? Van mellette routerem és nem akarnám hogy feleslegesen szórja az is a 2.4 és 5Ghz-et.
-
NoOne1976
őstag
Előre is elnézést, ha nagyon evidens dolgokat kérdezek, de a családban senkinek sincs T-s tévé előfizetése.
Azt tudom, hogy saját boxon adják a tv szolgáltatást, amihez internet kell. De csak az adott címen, telekomos vezetékes netről megy? Vagy bármilyenről?
Akinek van összehasonlítása, milyen a minősége az ex Digis műholdashoz képest? Gyanúm szerint akármilyen rossz is, még mindig jobb, mint a műholdasé, főleg sport műsor alatt.
A box mennyire felhasználóbarát? Időseknek is egyszerű? Mert a Diginél megszokták, hogy van, de csak a csatornákat kapcsolgatják a távirányítóval.
-
Mike88
senior tag
Androidos TV-n nekem is remekül működik, meg telefonon is, itt az a vicc, hogy az inkompatibilitás amiatt van, mert nem szerepel az applikációban a támogatott hardverek között a Telekom androidos eszköze, holott hát ez tudomásom szerint a Telekom szolgáltatása (a selekt).
Szóval, hogy ez rajtuk áll vagy bukik.
A TVgo telepíthető-e chromecast-en? Próbálkozott-e már bárki is esetleg build.prop módosítással elhitetni az app-al, hogy olyan eszközön fut, ami támogatott? Tudja valaki, hogy mi a minimum android ver. amit megkövetel az app? -
atika88
senior tag
Sziasztok,
a legújabb optikai Giganet csomagokhoz milyen WiFi 6 modemet/routert ad a Telekom? Jelenleg Sagemcom F@st 5670 készülékem van, stabilabb jobb lefedettsége lenne a WiFi 6nak a tapasztalataitok szerint?
[ Szerkesztve ]
-
Mike88
senior tag
válasz
skroy #161646 üzenetére
Azt engedd el. Hát azon fölsírtam a röhögéstől, amikor ezt írta ki a box. Mondom, tartom, ezek teljes önképzavarban vannak, azt hiszik, hogy ők a NASA! Ez konkrétan definiálás kérdése, hogy ez az aplikáció elfut-e a kávéfőzőn is, vagy szinte semmin. Úgy, ahogy a Telekom go app is ugyanebben a betegségben szenved, me' nehogy már az valamire fel legyen telepítve, elég a mobil, így legalább nem fossa össze magát a terheltségtől a szerver. Figyelj, nincs rajta semmi értelmezhető tartalom, de tényleg. Tedd fel mobilra, nézd meg... teljesen értékelhetetlen, még egy filmbox+ is ráver. Azért vagyok mérges csak, hogy ezért nyilván fizetnem kell, nincs ez ingyen, de nem kértem. Írták többen, hogy telefonálni kell nekik és Ők végeznek a boxon egy gyári beállítás visszaállítását (ha jól emlékszem), nekem ennyit sem ért a történet.
-
yogibear
addikt
válasz
Lugas #161645 üzenetére
Nekem SDMC van, tegnap néztem, most a kliens verzió 2.1.063.03...
Előtte tavaly szeptemberben írtam fel, akkor 2.1.029.19-es volt, azt nem tudom, hogy közte volt-e valami mókolás még esetleg...
Nem egyszerre küldik ki a frissítéseket... de előbb v utóbb mindenki megkapja...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
skroy
senior tag
A Selekt appot sikerült valakinek elindítani a boxon? Nálam azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközzel.
-
Mike88
senior tag
válasz
yogibear #161643 üzenetére
Nem erre gondoltam. Arra, hogy pl. az infobar, kapcsolgatólista, stb. hány mp után tűnik el. Hogy ha a kapcsolgató listán nem ugrok egyik csatornáról a másikra 5 mp-en belül, akkor az eltűnik, az néha idegesít, de lehet, hogy valakinek meg attól hulna ki a haja, ha nem tűnne el 5mp-en belül, szóval az volna a legkorrektebb, ha lehetne ezt állítani, ami egyébként tök alap funkció a legtöbb vevőegységnél, szóval nem valamiféle különleges elvárás ez, a legtöbb műholdas, kábeles, földi beltéri egységnél (nem csak a linuxos boxoknál), ez állítható.
-
-
Mike88
senior tag
válasz
patrikcoc #161641 üzenetére
Nálam nem lassabb egyelőre, de hát ez előtte is változó volt, hogy mennyi idő alatt jelenik meg, úgyhogy még lehet így lesz nálam is (régi box vagy az újabb?). Ha a darabos alatt azt érted, hogy fel-le navigálás lassú és az oldalra navigálásnál a betöltés időbe telik, hát az nálam eddig is így volt. Értem én, hogy a régi boxokon nincs hely, ennek okán a posztereket előre letölteni nem lehet, de az EPG önmagában nem foglalna nagy helyet, le kellene töltenie a boxnak az 1 hetes EPG-t és azt f.szán XML-ben tárolni, onnan visszaolvasná a box, és akkor a probléma részben megoldva, az EPG betöltés gyorsabb lenne. A többiről még nem tudok nyilatkozni, mert nemrég frissült a box, visszatekerni meg én nem tudok, mert nálam kb. a halálosan felesleges kategóriája. Én 10-15 évig használtam saját boxokat, amiknél a timeshift egy tök alap dolog, nem egy extra történet, mint itt. Mindig bevolt kapcsolva, hogy a lehetőség legyen meg, de soha elő nem fordult az, hogy bármit is vissza akartam volna tekerni, csúsztatott élőben akartam volna nézni. Persze a reklámok miatt jó a csúsztatott élő, de hogy ezzel számoljak, hogy most kezdődik de én majd csak negyed óra múlva ülök le megnézni... addig csinálok valamit, de mit csináljak? Egyek? Már így is dagadt vagyok. Szóval ez nálam a gyakorlatban nem volt működőképes. Mikor újdonság volt, akkor igen, akkor egy darabig használtam.
-
patrikcoc
senior tag
válasz
Mike88 #161640 üzenetére
Itt lassabb és még darabosab lett az összes boxon a nagy EPG. Új hiba, hogy random nem érzékeli a nyilakat a mini EPG-ben, amíg el nem tűnik az a felület. Visszatekerés is alig működik, gyakran egyből visszaugrik az élő adásra ha csak pár percet tekerek vissza. Random/csatornaváltáskori kép mikrolaggolást se oldották meg…
-
Mike88
senior tag
válasz
yogibear #161638 üzenetére
Az EPG sem "átlátszó" mint előtte volt, ami mondjuk egyáltalán nem baj, a háttérben megjelenő, műsorhoz tartozó poszter mérete nagyobbra lett véve. Az EPG betöltése valamivel gyorsabb lett.
Az, hogy kezd egy értelmezhető elképzelésük lenni arról, miként is néz ki egy infobar, szerintem az is előrelépés, mert ez így már lényegesen jobb, mint volt. Bár egy infobaron az aktuális műsor mellett egy követkető műsornak is megkellene jelennie, hisz az infobar ált. így néz ki, egy now-next információ szokott rajta lenni, emellett meg végre jó volna egy óra rajta, hogy tudhassa már az időt az is, akinek nincs ilyen visszatekerhető műsor szolgáltatása, csatornalogot kicsit vehetnék nagyobbra és talán nem ártana, ha egy OSD időt lehetne állítani a beállítási menüben. Alkalmazások menüponton faraghatnának még, zavaró, hogy a kiemelt alkalmazások nem szerkeszthető, de ha már az nem szerkeszthető, legalább az alatta lévő összes alkalmazás lehetne az. Ne rendezze már ABC sorrendbe, hadd lehessen már ott saját sorrendet kialakítani. -
V.Stryker
nagyúr
Esetleg más is tapasztalt olyat, hogy a Perplexity Pro hozzáférése visszaállt alapra és nem Pro verzió lett belőle?
-
-
yogibear
addikt
válasz
PedroPascal #161625 üzenetére
Ha kanálist lépteted előző v következőre, akkor az aktuális adást alulr írja ki, nem full képernyőre...és kiírtja azt is, hogy mennyi van még hátra az adott műsorból...
Ez az a nagy újdonság...
Eddig csak az a kijelzés volt csatornaváltásnál, ami most is megvan, ha az adott adás alatt nyomsz egy OK_t...
Kliens verzió most: 2.1.063.03
Nálam a 2.1.029.19 van utoljára felírva, nem tudom a kettő közt volt-e még valami...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
Essejó
veterán
Miután lejárt hűségű régi csomagja van így lehet módosítás esetén valami újabb csomagra kell váltania. Az meg lehet több lesz mint amekkora kedvezményt kap a két vezetékes szolgáltatás miatt.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Lugas
csendes újonc
Az androidos boxok HDMI kábellel csatlakoznak a TV-khez. A boxokon kikapcsoltam a Wifit, jól tettem?
-
vacs
veterán
válasz
Neil Watts #161623 üzenetére
Vezetékes telefon csomaggal olcsóbb lesz az internet, nem kell használni, csak elő kell fizetni rá!
(^)(>.<)(^)
-
-
snyper990
őstag
válasz
PedroPascal #161629 üzenetére
Csak azokban az években, amelyekben lesz inflació...
„Ezért az árért”? Amikor csak az infláció mértékével emel, abból nem lesz többletbevétele reálértéken, nem fog tudni többet fejleszteni, mint eddig, sőt. Az infláció miatt nekik is nőnek a kiadásaik, ezt próbálják legalább szinten tartani
Mondjuk az árszinten az sem segít, hogy lényegében ki lett irtva a piaci verseny a szektorban[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
PedroPascal #161629 üzenetére
Hogy jön ide az 5G
-
fatal`
titán
válasz
Nem tudom, hogy emelhetnek-e (gondolom igen), de nekem még sosem emeltek az inflációkövetőn kívül, talán 18-ban járt le a hűség.
-
atees
őstag
válasz
PedroPascal #161625 üzenetére
Megneztem be volt kapcsolva rajta a wifi. Kikapcsoltam, meglatjuk milyen lesz
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
PedroPascal
őstag
válasz
atees #161622 üzenetére
Valóban volt valami frissítés mostanában, másabb lett a tv infó sáv én ennyit vettem észre. Nem tudom mit érint még a frissítés. Megnézem nekem nem kapcsolt be a wifi a frissítés után.
Más téma:
Az első szériás android tv boxot érdemes cseréltetni, cserélik egy idő után kérés nélkül is? Az újabb boxok gyosabbak, jobbak? -
Essejó
veterán
válasz
Nekem 2019-es lejárt hűségem van, azóta csak az infláció követő emelés jött rá.
Kedvezményt csak 2 vezetékes szolgáltatás megrendelése esetén kapsz, vagy ha van náluk előfizetéses mobilod, akkor lehetne bevonni magenta1-be.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Sziasztok!
Ugy kb. egy honap mulva jar le a husegem a jelenlegi 1000-es netemre. Mivel elvetve nezek TV-t, igy azt Sweet tv-vel oldom meg.
Azt szeretne a Telekom, hogy hosszabbitsam meg a husegem. Gondolom ha nem teszem, akkor az inflaciokoveto emelesen kivul barmikor emelhetnek havidijat, igaz?
A keszulekkedvezmeny nem erdekel, viszont havidij kedvezmeny nem lenne rossz.Van mod arra, hogy ezt kapjam tovabbra is valamivel kedvezobb havidijon?
Koszi!
-
atees
őstag
válasz
PedroPascal #161620 üzenetére
alapjáraton le volt tiltva, de azt mondja a t-s ismerősöm, hogy volt vmi frissítés és az lehet bekapcsolja a wifit és az bezavar. Este megnézem, lehet tényleg az lesz a hiba.
-
atees
őstag
válasz
PedroPascal #161606 üzenetére
Nekem az 1 gigás csomagba rajt lóg egy csomó eszköz, akkor a 2ból az egyik tv beakad néha, sőt van, hogy a telefonokon a net is, rohadt idegesítő és ha bejelentem azt mondják nem látnak hibát.
-
devast
addikt
-
patrikcoc
senior tag
válasz
PedroPascal #161614 üzenetére
Itt egy gyors összehasonlítás:
Ebben nincs semmi szokatlan, kb. 1 éve ilyen az ingyenes Cloudflare, viszont ma este az összes használhatatlan volt, ráadásul a twelve99 is amin mennek a Meta szolgáltatások (Facebook, Instagram stb..)
-
Rise17
tag
válasz
PedroPascal #161614 üzenetére
https://mtpeering.pages.dev/ szép pingek vannak.
-
Dr V
őstag
Köszi mindenkinek, átadom az infókat.
Rokon kötötte mamának, szegényt félrevezették.
Jelenleg amúgy IPVT S csomagja van, az untig elég.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Essejó
veterán
válasz
sziszi-fuszi #161608 üzenetére
Szerintem a 1414 az 7/24-ben hívható.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
snyper990
őstag
válasz
sziszi-fuszi #161608 üzenetére
A Telekom TV csomagok mellé pedig valóban kötelező az internet-előfizetés.
IPTV csomagok mellé nem -
Ahogy látom a telekom megint elesett...
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
sziszi-fuszi
senior tag
Hívd a 1414-et! (A telefonszám munkanapokon hétfőtől péntekig 09:00 órától 18:00 óráig hívható.) Kizárt, hogy köteleznének az Internet előfizetésre. Nem létezik "kötelező" szolgáltatás. Akivel beszéltél, az csupán eladni akar, mert úgy jobb a jutaléka.
Mi alá kell írás?
-
seger
addikt
válasz
viperabácsi #161598 üzenetére
Úgy tudom nem. Max 3db. Utána már plusz net előfizu kell. Korábban ezért is írtam, hogy 4-5 tv-nél baromi drága már. Box-ot meg hordozgassa a lákásban aki úgy akarja.
-
PedroPascal
őstag
-
atees
őstag
válasz
PedroPascal #161602 üzenetére
jaja látom, szokott átváltani ? Sima ezres van, de egy csomószor összefossa magát, ha minden rajta van és pörgeti
-
PedroPascal
őstag
válasz
MasterMark #161603 üzenetére
Net előfozetésröl volt szó nem?
-
MasterMark
titán
válasz
PedroPascal #161602 üzenetére
Ja, hogy a Gigaerős Optika Net 2000 Pro díjcsomagra gondolsz.
Switch Tax
-
atees
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Trollok komolyan
- Delta Force (2024)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mikrotik routerek
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- További aktív témák...
Állásajánlatok