Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
addikt
Egy XM2W 4K V1-et érdemes lecserélni Y9 Ultimate-re? Semmi extra igény nincs. Ezért kérdem. Köszi!
-
-
-
-
-
Azigen

-
-
-
sutyesz96
addikt
Sziasztok,
Láttam, hogy 2024-ben lett az ajánlott egerek excel utoljára frissítve, van esetleg frissebb lista?
-
Enton
addikt
Pár balkezes egér amire érdemes lehet figyelni:
-
Skynet258
veterán
válasz
Csandi
üzenetére
Én sem érzek nagy difit a virtuális kattintás kapcsán, sőt, nekem előny, ha nem kattan hangosan és élesen mint az állat.
Jó persze az a másik véglet, de volt olyan egerem is, hülyét kaptam a hangjától. Na itt garantáltan nem fogok... Formára, fogásra nekem bejön, a többlet súly is okés a Maya X után.
Majd meglátjuk egy hosszabb gaming session után persze, de egyelőre tetszik. -
Xaels
félisten
-
Én régen mondtam olyat, hogy egy egérnek zseniális a coatingja, de ennek az. Ezt az egeret az ATK nagyon profi módon megcsinálta.
Maga az egér élőben pedig gyönyörű.
Ezt az egeret ha megcsinálná az ATK egy Viper V3 Pro méretben azonnal lecserélném.

-
Werkly
addikt
ATK Air vagy az Ultimate jobb?
-
-FreaK-
veterán
Hasznos videó a "kell-e nekem a 8k Hz frissítés?" témakörben:
Your Mouse Is Faster at LOWER Hz -
Spin
aktív tag
válasz
Oposszum
üzenetére
Köszi, ez megoldotta, úgy tűnik! 50-60 cm-re volt kb, előlapiba dugva. Próbáltam,h közelebb tettem a dongle-t (hosszabbítóval), 10 cm-re, ugyan úgy csinálta, viszont most,h az alaplapba van dugva (hosszabbítóval), nem jelentkezik a hiba, köszi a tippet (azért nem gondoltam erre, mert nem értettem miért csak random csinálja és nem viszonylag konstans módon)

Igen, sejtettem,h 5% lesz, de azért rákérdeztem.Mephike: Szerencsére megoldódott, de azért köszi a tippet.
Csandi: Köszi neked is a segítséget, meg a tippet az egérhez!
-
Xaels
félisten
[link] ATK Zero
-
szoszo18
kezdő
Sziasztok!
Max. 40 e Ft-ig kisebb kézre melyik ATK egeret ajánlanátok?
Köszönöm! -
axlfsi
veterán
válasz
4nick8
üzenetére
... De akkor most innen üzenem, hogy egy értelmes kedvezmennyel átveszem

Szerk.: szerintem amúgy nem jó a definíciód; a visszaküldött, ami egy kvázi elállás 14 napon belül, miért ne kerülhetne "vissza a polcokra".
Inkább csak arról van szó, hogy (részben)hibás terméket nem értékesítenek (btw sokan megteszik egy x%-os kedvezménnyel...). -
szoszo18
kezdő
1 - Mennyi a keret? - ~35 k
2 - Használtpiac játszik? Nem
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)? Nem, magyar gari miatt.
4 - Mire használnád az egeret? Főként gaming miatt szánok rá ennyit
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palm leginkább
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben. - Kicsi (17-9 cm)
7 - Milyen egered volt korábban? Logitecz G703, jelenleg Asos Rog Harpe (vezeték nélküli szenzor meghalt)
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.) - nincs -
SharpSA
veterán
válasz
SharpSA
üzenetére
Kiegészíteném az írásomat az M6S 8K anyagának csúszósságával kapcsolatban. Ugyebár sokan írták különböző helyeken, hogy csúszós, amire én azt írtam, hogy nekem nem. Pedig de, amikor frissen mosott kézzel fogom meg. Na akkor eléggé csúszik. Ezért ragasztottam rá két csíkot a RAWM MH01PRO egérhez kapott gripekből. Na így mindig meg tudom fogni. Majd rendelek valahonnan egy szettet. Honnan és milyet érdemes rendelni, ami jó és tartós is?
-
-
Oposszum
tag
Kiegészítésként @Csandi mellé:
Igen, 5%-os léptékben mutatja a töltöttség változását az ATK hub.
A dongle milyen messze van az egértől és előlapi vagy hátlapi portba van bekötve? Az előlapi portok szoktak rendetlenkedni, a hosszabbítóval minél közelebb legyen a dongle helyezete az egérhez. -
Csandi
addikt
Ez az úgynevezett szenzor implementáció, keress rá, hogy "floaty sensor" és nézd meg miket írnak redditen, én is tapasztaltam kínai egereken bár nem ennyire durván, inkább csak ilyen mellék-érzés volt ami feltűnt sok aim training közben, és itt a topikban is volt egy valaki erről kérdezett és ugyanez a baja volt.
Nekem a tapasztalatom és az internetes keresések alapján az jött ki, hogy akiknél bombabiztos a szenzor implementáció azok az Endgame Gear, a Logitech, a Razer, a Vaxee, a Zowie és a G-wolves. Másoknál jelentkezhet ez a jelenség, bár hozzátenném én erről csak a 3950-el kapcsolatban olvastam és azzal is tapasztaltam, a 3395-nek betontbiztosnak kéne lennie elméletileg.
-
-
Spin
aktív tag
No, megjöttek még múlt héten az egerek, eddig tesztelgettem, illetve jobbára csak az egyiket. ATK X1-et és egy U2-t rendeltem. Ugye viszonylag nagy kezem van (20x10) így adott lenne, hogy az X1 jobban adja nekem, de a valóságban ez a forma nem jön be nekem, hiába lenne jó a fogásomhoz. A gyári talpai is rosszabbak mint az U2, valamint hiába van mindkettőben a 3395 szenzor, valahogy az X1 nem adja azt a "pontos" érzést mint az U2, szval az X1-et pár óra után el is engedtem. Ahogy visszatettem a kezem az U2-re éreztem, h sokkal szimpatikusabb, sokkal könnyebb "dobálni" jobbra-balra fps alatt. A gombokba/görgőbe nem megyek bele, engem ezek nem igazán mozgatnak, hogy mennyire hangos, stb, működik,hibátlan nekem megfelel. Viszont, ami feltűnt, hogy bár a szenzor baromi jó, mégis random bizonytalan (X1-nél érezhetően rosszabb ez a jelenség) és olyan mintha kihagyna tizedmásodpercekre, nem mozog. Ritkán fordul elő, mondjuk 30-60p game alatt kb 3-5x de jelen van és idegesítő. Ha a "motion sync"-et bekapcsolom, akkor nem vettem észre a jelenséget, viszont akkor érezhető a delay a mozgáson. Frissítettem FW-t, de nem oldotta meg. Nem tudom, hogy ezek "ilyenek" vagy csak nekem tűnt fel a jelenség, de engem baromira zavar, olcsóbb egereknél találkoztam ilyennel. Valamint, azt sem tudom, hogy normális-e, hogy az ATK Hubban, az akksi 5%-okat merül, tehát, 100, 95, 90 stb...Maga az üzemidő az jó sztem, 4,5 napja nyúzom, most van 90%-on, napi átlag 8 órás használattal, ebben van 1-1,5ó játék.
-
axlfsi
veterán
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Erről jut eszembe; addig halogattam a vásárlást, míg a pénteken még a 25ezres Air narancs 3 darabos készletből, az este már egy sem maradt

-
Mephike
őstag
válasz
Nobbigstein
üzenetére
De majd az egyiket kipróbálom, de most az Airt előbb.
Megértelek, azzal a formával az most a legjobb egér az tuti. -
Mephike
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Persze, hogy lehet 1k-ra állítani azt is, és 2k fölé én nem is nagyon mennék a helyedben, értelmetlen.
Érdemes 1-1 profilt csinálni munkára és játékra. Munkára elég az 500, játékra mehet az 1k.
Bár nem voltak nálam az új M6-os egerek, szerintem nem lesz anyaghasználatban különbség közöttük. -
Héraklész
aktív tag
A Keychron M6 egeréből van 8K és 1K-s.
Miért venne valaki 1K-s verziót, hiszen a 8K sokkal jobb, nem? Beállítható azon is 1K ha az kell vagy az fix 8K és így hamarabb lemerül? -
Nobbigstein
tag
Igen, a Dav4 nekem is elég hangos volt. A synapse-ot nem szeretem futni hagyni, de egyszer beállítom, az elég.
Mephike
Az az érzésem, hogy valójában bármelyik jó, egyszerre kellene a kettőt használni, hogy lehessen dönteni. De majd az egyiket kipróbálom, de most az Airt előbb. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
Érdekes a technológia amúgy, pár nap tapasztalása van csak mögöttem.
Jelenleg csak a logi tudja ezt, clicking szenáriókba nagyon jó, hogy nincs delay.
Komfortosra beállítható egyébként ha túl sok 5-6 körül van egy átlagos click feel én 2-n használom, a haptic feedback is 1-en van, a rapid trigger 2-n(ez netezős settings is egybe).Így egész jól lehet aimlabba haladgatni.
Nekem a súlya és a tojás formáját még mindig szoknom kell feljebb raktam be képet ulx mellett tojgli szegényke, ettől függetlenül jó feszes görgője van, kicsit lötyögös oldalsó gombok, a main gombok meg perfektek.
Kicsit a shape is változott a korábbi gpro-khoz nekem fingertrippesként pozitívum lett.
Ha ezt mérlegeled eltudod dönteni kell-e, én is tech fanatikus vagyok sajnos.
Elején szkeptikus voltam az egész egérrel kapcsolatosan a -30ms clicking igéret nyilván nem annyi, de gyorsabb. Nem egy ár/érték bajnok az egér de aki ezt veszi tudja, idővel úgyis lesz mindenkinél tippre 2026 rapid triggeres egereké lesz.
(searchtag: g pro Superstrike x2 ) -
Skynet258
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Dehogy, semmi komolyra nem kell gondolni esetemben, csak érdekel a tech, és most ez az új megoldás a gombok alatt ad annyi újdonságot, hogy ki akarjam próbálni.
Pad is csak egy ATK Sky L, szeretem megtalálni a sweet spot-ot ami az ár/értéket illeti, és mivel nem vagyok hardcore játékos ezért nem költök vagyonokat, de azért keresem a jó cuccokat.
Ne az eszköz korlátozzon ha béna vagyok.
-
Mephike
őstag
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Shape miatt én a Y9-et választanám.
A Z1v2-ben viszont az utóbbi idők egyik legjobb görgője van. -
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Nalam a netezos eger dav3 pro es mellette van egy y9 is. Nehez lenne donteni, az atk szoftvere sztem korszerubb. Razernek nagyon hangosak a fo gombjai.
-
Exmithie
újonc
Köszi megnéztem és ez jó egy opciónak.
Viszont mindenképpen nagyon halkra lenne szükségem.
Van esetleg más alternativa ? -
Nobbigstein
tag
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Dav4 shapre ti az ATK Y9 Ultimate-et vagy a Z1 V2-t próbálnátok ki inkább? Láttam mindkettőről Péter videóját, gondolom mindkettő jó választás, nagyjából csak a shape-ben van (egy kis?) különbség.
-
Skynet258
veterán
Sziasztok, egy Lamzu Maya X-et használok igazából teljes elégedettséggel, de elkezdett mozogni bennem a kisördög, hogy kipróbáljam az új Logi egeret, az X2 Superstrike-ot... tegyem, ne tegyem, mint mond a hozzáértő közönség?
Mennyiért menne el aprón a Maya szerintetek? -
Csandi
addikt
ATK Zero, nem tudom volt-e már. [link]
X2 formának tűnik. -
Oposszum
tag
válasz
Exmithie
üzenetére
ATK F1 széria 99%-ban Viper mini forma, és nagyon jó. Mivel a keretből épphogy csak kilóg a legfullosabb verzióját javasolom a Leviatant, ha maradnál a fekete/fehér verzióknál akkor a sima extereme verziót. A Razer híresen hangos kapcsolóinál jóval halkabb az F1, de azért nem silent.
-
-
Santi22
senior tag
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Egyébként mi lenne a felhasználás módja a laptopon? Mert ha nem kompetitív játék vagy aim rekordok döntögetése, akkor használhatod BT mode-ban is az egeret a laptoppal és akkor nem kell aggódnod a dongle miatt egyáltalán.
-
Exmithie
újonc
Sziasztok!
Ajánlást szeretnék kérni max 40k-ig.
Vezeték vagy nélküli mind1.
Elsősorban mmo és fps játékokra használnám, ezért egy pár plusz gomb jól jönne.
Az előző egerem egy razer viper mini. Méretben ez lenne vagy hasonló lenne a megfelelő.
A legfontosabb, hogy halk legyen.
Remélem létezik ilyen.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Nobbigstein
tag
Köszi! Most végül mégis alaposan átnézegettem egy kicsit a különböző ATK egereket, és úgy látom, hogy a v1 verziók esetén még többnyire van kicsi dongle kivéve pár legkomolyabb modellt, míg a v2 verzióknál már általában nincs. Az zavart egy kicsit, hogy mindegyik szériánál másképp vannak a dongle-ek, részben amiatt is, mert van ez a 8K nano dongle, mert eddig azt gondoltam, hogy a 8K mindig nagy, a kicsi meg mindig 1K.
Nem tervezem a laptopban benne hagyni, csak egyszerűen laptop mellé (plusz monitor nélkül) praktikusabbnak érzem a kicsi dongle-t, főleg ha nem én, hanem más családtag használja. Gondolkoztam, hogy vegyek egy X1 SE-t a családba, de szerintem inkább veszek majd egy jobb atk modellt az apróról.
Már régebben is ki akartam próbálni az ATK-t, most rendeltem is egy A9 Air-t.
#111148 Mephike
Köszi, láttam már korábban jó pár atk videódat. Először nem akartam az összes atk egeret átnézni, de végül is csak megtettem. -
Mephike
őstag
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Pár alkalommal már írtam, az ATK-nak saját gyára van, tehát nem azt csinálja mint mások, hogy gyártat, hanem ő maga a gyár. (Shenzhen Yizhita Technology a gyártó és az ATK a brand név.)
Ezért megteheti azt, hogy egy formából többféle változatot csinál. Pl.: A9, A9 Pro, A9 Ultra, A9 Ultimate, stb.
A kisebb modellenknél előszeretettel használja a Nearlink kínai vezetéknélküli technológiát, vagy a BEKEN, BS20 MCU-kat. Ezek jellemzően kis méretű adóvevővel jönnek és 1k-sak, de van amelyik 8-ra is képes.
A kb. fél évvel ezelőtti jobb egereihez még a régi UFO formájú adóvevő járt. Ezekben általában Nordic52840 MCU van.
Pár hónapja az újabb egerekben már újabb MCU van (Nordic 54L15, 54H20) ezekhez már az újabb GEM elnevezésű adóvevő jár.Az itt lévő A9-ek mindegyike kapott alul tárolórekeszt és jár hozzá olyan dongle (1k/nano 8k), ami oda be is tehető. (A fentebb linkelt videóban 09:05-nél látszik is, a három modell mindegyikéhez járó kis méretű adóvevő.)
-
dqdb
nagyúr
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Az X1 esetében az 1K dongle biztosan olyan kicsi, és az egér testében is van kialakítva neki tárolóhely.
Én nem szívesen hagynék a laptop oldalsó USB portjában ilyen kisméretű vevőt sem, mert hiába kicsi, akkor is kilóg, és szállítás közben a táskában mozogva mégis meg tudja feszíteni az USB portot (ha van hátsó USB port, akkor oda teljesen oké).
-
Nobbigstein
tag
válasz
Mephike
üzenetére
Neked már elég sok ATK megfordult a kezed kött. Ahol 1K dongle-t írnak, ott mindig a kisméretű (ez a nano?) dongle-t adnak hozzá? A teszteidnél én a másik fajtát láttam.
Szertnék venni egy olcsóbb ATK egeret laptop mellé és praktikus lenne a bedugható usb dongle-lel, jó lenne, ha lenne valami összefoglaló lista erről.
-
Oposszum
tag
válasz
Benoe77
üzenetére
A Pro tudja a Bluetooth-t.
Görgess az oldal legaljára, ott van egy összegző táblázat a specifikációkról. -
ADAM1337
nagyúr
Nekem is megjött a superstrike x2.
Egyelőre ez a beállításom, a görgője meglehetősen tetszik jó taktilis mint egy ttc gold szerű valami, gyári talpa a Wuxiang 2-n konkrétan letapadt, úgy hogy dot ptfe-t kapott, aztán majd jön a superglide dot rá.
Pár kép méret viszonyítás méretbe a Finalmouse Ulx-hez:
PTFE dot-ok poziciója.
-
válasz
Oposszum
üzenetére
Jól láttam, hogy a Pro-ban megintcsak nincs BT?
"Dual-Mode Models – A9 Pro and A9 Pro Max prioritize ultra-low latency with 2.4 GHz wireless and USB-C wired connections, delivering direct, stable response for esports use.
Tri-Mode Models – A9 SE, A9, A9 Plus, and A9 Ultra feature 2.4 GHz wireless, Bluetooth 5.3, and USB-C wired. This setup offers maximum flexibility: lag-free wireless for competition, Bluetooth for laptops or mobile, and wired mode for zero-lag play and charging."[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Mephike
őstag
Az ATK tervezi a profiljuk frissítését, aminek része a logó esetleges cseréje is.
Ha gondoljátok X-en tudtok szavazni, ahogy szeretnétek. -
gaben22
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
Ott inkább az lehet talán a magyarázat, hogy azok a kábelek rendes USB 3.0/3.1... kábelek nem sima 4 pines csatlakozók, egerek esetén (gondolom billek esetén is) sokszor ugyan a connector az Type C, de igazából csak 4 pines USB 2.0-k. Ha belenézel a kábel Type C csatlakozójába vagy az egérébe lehet 4 pinnél többet fogsz látni. Valami Windows EHCI/xHCI limitáció vagy mi egyébként, mert amúgy 8K nem generál akkora sávszélt, hogy 2.0-ba ne férne bele.
Na, csak azért érdekes, mert ha jól gondolom, akkor azért nem csak a gyári kábel lesz jó ha egyszer netántán cserélni kellene vagy csak simán másikat akarsz, ha csak nem csináltak valami huncutságot az egérrel... -
-FreaK-
veterán
-
Sziasztok! Ajánlást szeretnék kérni:
1 - Mennyi a keret?
25k, vagy lehet több is, ha tényleg jó.
2 - Használtpiac játszik?
akár
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
akár
4 - Mire használnád az egeret?
irodai munka, böngészés
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
fingertip
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
19x9cm
7 - Milyen egered volt korábban?
egyszerűbbek, pl Xiaomi Mi SIlent
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
jobbkezes, hordozható (notebook mellé táskába), tartós, könnyű, bluetooth (két eszközhöz), gyors görgetés, hüvelykujjnál 2 plusz gomb, esetleg görgő jobbra-balra. USB-C, ne kelljen túl sűrűn tölteni, (vagy legyen ceruzaelemes) -
-
SharpSA
veterán
Az miért van, hogy a 4K polling rate-et tudó egér (Keychron M4 4K) beállításaiban csak 1000 érték a maximum?
-
dqdb
nagyúr
[link]
végre valami tényleg új
-
Csandi
addikt
WLMouse Ying Magnézium [link]
-
-
dqdb
nagyúr
válasz
SharpSA
üzenetére
A gamer marketing erőteljesen szám alapú, minél nagyobb/kisebb az érték, annál jobb, ezzel lehet egy rövid ideig kitűnni a többiek közül, amíg azok is ráfordulnak adott témára, akár van értelme, akár nem.
Az elmúlt évben polling rate téren is elmentek a falig, mert a HID szabvány 8K-t enged, szóval hamarosan majd más kerül a fókuszba, amire minél nagyobb vagy minél kisebb számot lehet írni.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Mephike
üzenetére
Nekem is az volt a tippem, de direkt felszedtem még és arrébb raktam picit, ugyan úgy billeg. Én is arra tudok gondolni, hogy az egér van kicsit megcsavarodva.
De még egy egerem se volt, ami ne billegett volna, kisebb-nagyobb mértékben.
#111100 egymegegy1
Az lenne a megoldás, hogy létezik ilyen nagyon vékony (0.1mm) kétoldalú ragasztó, azt lehetne alárakni, de még nem vettem rá magam, hogy vegyek.
How to fix mouse wobble on a glasspad - Quick and easy tutorial. -
Mephike
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
Ez kb. ugyanaz, mint anno a telefonoknál a megapixel volt, mindenki próbál minél nagyobb számot bemondani.
Sose felejtem el, amikor az egyik ismerősöm azt mondta, hogy az ő mobiltelefonján 108 Megapixeles kamera van, és az köröket ver majd az én akkori Canon 24MP-es kamerámra... -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest