- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Szellem. #105118 üzenetére
Na igen ilyen áron nem várna ilyen részleteket az ember:
Ha többet soha nem raksz rá csak kis pettyeket is a sarokba, legalább a gyári talpat könnyen le tudd varázsolni.
A ördög a részletekben lakozik.
Amikor úgy gondolnád, hogy semmi érdekes nem lehet az alján.
A gyári fotókon fel se tűnt mondjuk nem nagyon vizsgáltam ilyen részletekig.Melyik a legnagyobb ilyen magneb6okból mostanság(esetleg kék színben, esetleg narancs vagy piros)?
Palm nem érződnek nagyon ezek a minták amúgy? Vagy könnyen szokhatók és nem "vágnak" mintáznak nagyon? Vagy ez is gyártója válogatja?
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Djsaba
senior tag
Köszönöm szépen az ajánlásokat, összeírtam őket!
Azt hiszem az lesz az első kör, hogy akkor bemegyek Budaörsre, vagy valami nagyobb helyre, ahol meg lehet tapizni ezeket rágcsálókat, hogy melyik jön be majd formára.
-
Askformore
senior tag
válasz
Djsaba #105110 üzenetére
Hello, en bementem a budaorsi Media Marktba, es vagy 50 eger ki volt allitva. Ugyanekkora a kezem mint neked, es a Logitech Pro X Superlight 2 es az Asus M4 air volt a legkenyelmesebb fogasu a nem 5000es kategoriat tekintve. Aztan vegul egy harmadik mellett dontottem, de nem merem leirni, hogy melyik lett a befuto
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Djsaba #105110 üzenetére
akkora kézbe még fingertippel is szokatlan lesz hiába nem érsz a humphoz, máshol lesz a tömegközéppont. nem lehetetlen hogy megszokod, de merőben más lesz.
Pulsar X2-t szokták tipik fingertip egérnek mondani az egyenes falú oldala miatt, VXE R1 is hasonló, kicsit homorú oldalfallal, jóval kedvezőbb áron.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Mephike
őstag
Magnéziumból most nálam van az ATK Fierce X. Még ismerkedünk, de meglepően jó. Az áráról nem beszélek, azt mindenki tudja, hogy rendben van.
Volt nálam a WLMOUSE Beast is, nekem nagyon tetszett. Nagyon jó színek vannak náluk, de azért az árát megkérik a cuccaiknak. A Sword-öt ha jól megy ki fogom próbálni, utána végiggondolom az életem és gyanítom veszek egyet, ha a fogása bejön. -
Pug
veterán
Hogy egy kis valóban ON is legyen:
Röviden és tömören a Trinity CF--ről.
- QC szempontból 3 dolog nem volt nekem 100%:
- 2-3 apróbb felületi hiba a coating-on
- MB1 kb fél milivel lejjebb állt, mint MB2
- Az állító csavarok annyire meg voltak szorítva az eredeit pozícióban, hogy bemélyedést hagytak magában buttom anyagában- Build:
- Egyben volt az egér, a felső rész számomra top volt DE:
A bottom rész, uhh 2 ponton úgy hajlott a legkisebb nyomásra is, mint a tejfölös doboz:Viszont a súly és a balance, a click feel, a forma annyira tetszett és kézre állt (19 cm-es tenyérhossz, palm grip) , hogy még így is gondolkodtam, hogy marad, de jön helyette egy 2. batch-es Akitsu.
Viszont tervbe vettem, hogy kell egy magnézium is. Arra mit ajánlana a nagyérdemű?
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Kicsit megtörve a negatív hullámot, én tényleg kíváncsi lennék a véleményetekre.
Pár napja csak random bekérdeztem, azóta sokat olvastam a témában, hogy fingertippes fogási módhoz mi a legmegfelelőbb egér. Egy ajánlóban most azt láttam, hogy a Keychron M4 4K-t ajánlják legjobbnak, ami egy kis mütyür. Most így magam elé képzeltem, és elégge úgy gondolom, hogy kényelmetlen lenne 20x10-es tenyérre, de lehet csak mert még nem fogtam.
Nincs gondom amúgy a jelenlegi egérrel sem továbbra sem, mivel nagyrészt munkára használom, már amennyire kell a programozáshoz, de néha néha azon kapom magam, hogy picit kényelmetlen, nem nagyon, de kicsit igen.
Nekem nem szükségesek annyira a gombok, mert nem szoktattam magam hozzá még, csak a Visual Studio ctrl+w-hez, amivel kijelölök egy adott kifejezést, böngészőben meg pl bezárja az adott oldalt
szóval az sem mindig előnyös.
Már szinte minden cuccom ROG amúgy, ezért picit fájna lecserélni, pedig sosem voltam egy nagy márkahű emberke, mindig a jó dealeket kerestem, de most valahogy összeért.
Mindenesetre meghallgatnám a véleményeteket, hogy mi lenne igazán jól nekem, illetve ha tudtok olyan helyet ajánlani, ahol meg lehetne tapogatni őket. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Ez nem csak így van itt, sokan csak önigazolás miatt írnak ilyen ajánlós topikba, aztán 10-ből 9x mondják, hogy ne csinálj hülyeséget ne vedd meg azt.
A reakció általában szintén hasonló arányban az, hogy márpedig az a jó amit amúgy is kinéztem és megveszi a szart.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Zaied #105105 üzenetére
Értelmes reakcióknál mindig hajlandó az ember tovább segíteni, meg válaszolni.
Én is amikor elöször idejöttem tanácsot kértem, kaptam választ és ha valamit nem értettem valamit vagy kételyem volt kérdeztem. De nem puffogtam, meg győzködtem a szakit.
Sosem értettem meg az ilyen hozzáállást.
Az árakkal meg nem lehet mit csinálni. Azok sajnos mennek föl. Értelmes hozzáállással megérti az ember, hogy nem azért kerül annyiba valami, mert a szaki ragaszkodik hozzá, hanem mert ennyi az ára. Ez van.[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
Mit csináljak vele ha nincs normális. Azt gondolnál az ember hogy a másik tapasztalataira kíváncsi valaki egy fórumon. Hát nekem nincsenek jó tapasztalataim a 30 gombos makrózható 5D irányban billenthető görgőjű szörnyszülöttekkel. Se javítás szempontjából, se használat szempontjából.
Ki vannak akadva az emberek, hogy egy kopó alkatrész tönkremegy, de az oké ha éles a műanyag, ami minden nap, minden órájában kényelmetlen. -
válasz
Zaied #105102 üzenetére
Az egér ajánlót is törölni kéne a fenébe. Lassan tényleg senkinek nem lesz kedve ajánlgatni az idetévedőnek mert nagyrészt okosabbnak hiszik magukat. Érdekes módon akik megfogadják az itt kapott tanácsokat nem járnak vissza panaszkodni.
Jönnek ezek a 30 gombos makrózható 5D irányban billenthető görgőjű szörnyszülöttekkel. Aztán megy a sértődés amikor nem kapnak rá érdemi ajánlást.
Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
Zaied
addikt
válasz
Szellem. #105104 üzenetére
Pontosan így gondolom én is. Persze ha elsőre nem tetszik valami lehet és szoktunk is alternatívákat kínálni.
Ha meg valaki vesz valamit vagy már eldöntötte mit akar, akkor meg csak a szakik idejét rabolja.És továbbra se tudunk olyannal mit kezdeni, hogy az égvilágon minden is drágul. Nem kötelező semmit megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz
pinnacle #105100 üzenetére
Vagy lehet talán amiatt nincs topikgazda, mert megunta a sok feleslegesen önérzetes és tanácsra nem hallgató embert.
Amúgy nem értem a problémát. Bejössz, kérdezel. Kapsz választ. Ha nem tetszik tovább állsz. Jelen esetben sosem a szakik győzködik a kérdezőket, hanem Ti kéritek ki magatoknak rendre, hogy nem tetszik a válasz amit kaptok.
És ez egy szakmai topik. Nem véleményegyeztető bulvárloldal ahol telespammelheted az oldalt mint a facebook messengert.[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz
pinnacle #105100 üzenetére
Előző topikgazda jelen. Részemről meguntam az embereket győzködni, arról hogy sokszor olyan igényik vannak, amiket a piac nem akar normálisan kiszolgálni, lefedni, mert réteg igény. Ilyenkor kompromisszumot kell kötni vagy olyan módon változtatod a használati módod hogy lefedje a normális egerek halmazát, vagy veszel egy túlárazott bazári vackot aminek csak a marketingje jó vagy az se.
Továbbá meggyőzni arról az embereket, ha zsebből veszek és kipróbálok több száz egeret(most is van itthon több mint száz különböző modell, gyakorlatilag az ami ajánló táblázatba van), javítottam is már jó párat, akkor nem a levegőbe beszélek és nem egy fizetett marketing hirdetés vagyok akire nem érdemes hallgatni.
Próbál az ember a saját szabadideje, pénze rovására INGYEN segíteni vadidegeneknek, akik nagy ívbe tojnak a fejére, vitatkozással telespammelik a topikot és aki valóban az itteni emberek véleményére kíváncsi az meg elsikkad.Konkrét példa ha elmennék egy orvoshoz aki szakvéleményt állítani ki arról, hogy jobb a könnyebb egér, akkor is az olyanok mint te, tojnának rá és akkor se lenne igazam.
Most is győzködhetnélek, hogy szoktunk nehezebb egereket is ajánlani, ha indokolt, de úgy se hinnéd el, pedig csak vissza kéne keresned...
Én meg erre/ilyenekre csesszem el az időmet nettó fölöslegesen...
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Pedig tényleg az a probléma, hogy erőszakosan megy a csak a könnyű egér a jó. Ha valakinek nem az a fontos, hogy mennyi gramm az egér, hanem más, pl. sok programozható gomb, azt el kell fogadni.
Lehet ezért nincs itt topikgazda, mert ezt az állandó kötözködést, senki nem bírta.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz
milan26 #105093 üzenetére
Ennek a topiknak nem az a címe, hogy: ajánljunk rossz egeret. Bejön valaki, keres egy egeret, de ha annál van jobb, vagy a kérése választása elavult, akkor azt ne várja senki, hogy itt a hozzáértők azt javasolják.
Ettől még nem néz le senkit és nem dühít fel. Max ti dühítitek fel magatokat feleslegesen.
Az egér súlya is rendre előkerül: Igen, sokkal könnyebb és jobb játszani egy könnyű egérrel mint egy nehezebbel. Amíg nem próbálod ki, addig felesleges is dühöngeni, hogy a legtöbb szaki nem támogatja a heavy kategóriát.
Sorolhatnám, de remélem értesz. Nem besértődni, meg hisztizni kéne, hanem elfogadni a jószándékú segítséget!
Itt mindenki javaslatot kap, de a döntés a a useré.
És dgdb kollégának igaza van: Pont az ilyenek miatt lesz egyre kevesebb szakértő tanács.[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz
Mi a lehurrogás? Az hogy normális terméket ajánlanak a drága nagynevek alá rejtett hulladékok helyett?
Végülis senki sem tart fegyvert a fejedhez, hogy ide kell járni! Ha nem tetszik keress jobb helyet, de itt nem kell azért megszólni másokat mert nem akarnak xarokat sózni rád!
Én a helyedben újra átgondolnám a dolgot és elnézés kérés után elgondolkodnék hol is rontottad el!iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
milan26 #105091 üzenetére
farokméregetés alatt mégis mit kell érteni? hogy ha x grammal könnyebb az egerem mint másé akkor a farkam is y cm-el hosszabb? nem látom az összefüggést.
100+g-os téglát pedig nem fogok ajánlani senkinek se, de ettől nem nézem le az illetőt.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Pug
veterán
válasz
Hát ne haragudj meg, de vettél az ajánlások ellenére egy olyan egeret, ami kényelmetlen számodra...
Egy probléma van, hogy a jobb oldali gomb egy kicsit, 0,5mm beljebb van, mint az alatta lévő ház, ezért ott egy éles perem keletkezett. Nem tudom, hogy ez általános dolog vagy egyedi hiba nálam. Egyébként nem zavaró, de ha direkt nekiszorítom az ujjam, akkor vág. Lehet ezt valamivel csiszolni?
És van aki ezt meg meri jegyezni, konstruktívan, hogy még ad egy alternatívát a legrestriktívebb igényedre aminek kipróbálásához még nem is kell pénzt áldoznod (billenő görgő vs gesztus vezérlés)... és ezen te felkapod a vizet.
Sorry, de ez itt nem az "önigazoló topic rossz rágcsáló választása esetén IS".
De ha ettől jobb neked, jól választottál, használd egészséggel.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz
milan26 #105091 üzenetére
Ez a topik leginkább csak farokméregetésről, és szakbarbárságról szól.
Még nem, de közel van ez az állapot. Még pár ilyen hozzászólás, és az utolsó olyan emberek is leépnek innen, akiknek van tényleges tapasztalata a választékkal és képes szakmai ajánlást adni, aztán eljön a szakbarbárság várva várt kánaánja.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
milan26
senior tag
válasz
Santi22 #105090 üzenetére
Az nem szakmaiság, hogy a trendeknek és a számháborúnak megfelelően befolyásolni akarnak mindenkit. Akkor lenne szakmai, ha tudnának az igényeknek megfelelő jó ár-érték arányú terméket javasolni. Ez a topik leginkább csak farokméregetésről, és szakbarbárságról szól.
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
válasz
pinnacle #105089 üzenetére
Erről eszembejutott az "értem én csak leszarom" felirat.
Nem arról van szó, hogy nem lehet megérteni, mindenki érti, de ez egy szaktopik, itt nem fognak bólogatni a rossz berögződésekre (mint dönthető görgő meg nehéz egeret akarok, mert 20 évig az volt), hanem igyekeznek a helyes irányba terelni.
Még alternatív ötletet is kaptál a dönthető görgő helyett.
Az, hogy te elfogadod vagy nem az már a te döntésed.[ Szerkesztve ]
-
-
Pug
veterán
válasz
Szellem. #105087 üzenetére
Azt én több egérnél észrevettem, hogy a 8K-s egerek kábele vastagabb, merevebb. Szerintem nem véletlenül. Kell árnyékolás az interferencia kiküszöbölésére és kell az anyag a jelátvitelhez.
Az USB szerencsére egy szabvány, semmi ilyen "extra árnyékolás" nem szükséges attól, hogy az egér 8K képes, egyszerűen sok gyártó csak igyénytelen/spúr és kaka kábelt ad az egerek mellé.... -
Szellem.
nagyúr
válasz
Oposszum #105077 üzenetére
Azt én több egérnél észrevettem, hogy a 8K-s egerek kábele vastagabb, merevebb. Szerintem nem véletlenül. Kell árnyékolás az interferencia kiküszöbölésére és kell az anyag a jelátvitelhez. Ez sajnos ilyen. Valamit valamiért.
Ez engem nem zavar. Úgy sem használom játékban amikor tölt az egér. Max az asztalon ha böngészek, stb. De inkább feldugom a töltőre és hagyom amíg fel nem tölt. -
dqdb
nagyúr
[link]
kapható az X2 CrazyLight, és úgy tűnik, hogy a Pulsar végre rájött, hogy a világ nem monokróm, az eS modelleken kívül is lehetne ismét színeket használni[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Valkűr
addikt
-
Mephike
őstag
válasz
pinnacle #105078 üzenetére
Nehogy már beleszóljál ebbe.
Azt csinálsz amit akarsz, miden a Te döntésed.
Azon viszont felesleges vitatkozni, hogy az oldalra dönthető görgővel kizárod az egerek 99%-át (benne egy sok jó egérrel). Azon is kár vitatkozni, hogy az általad használt egér kényelmetlen, hiszen csiszolni akarod, mert vág. A tömegről kár vitatkozni, megvan az a tulajdonsága, hogy mérhető. A 85 gramm nehéz, ennyi.
A burkolt javaslatom az volt, hogy próbáld ki a gesture-t az egereddel, mert akkor lehet el tudnád engedni a dönthető görgőt. Ha mégsem, akkor gazdagabb lennél egy tapasztalattal, és mivel ez ingyenes dolog nem fáj semmibe, max pár percet szánnál az életedből rá. Amivel már előrébb lennél, mint azokkal az egerekkel, amikkel már próbálkoztál és mégsem használod őket, ahogy a mostanit sem fogod, hiszen szimplán csak kényelmetlen a használata, hiszen vág. -
Mephike
őstag
válasz
pinnacle #105074 üzenetére
szerintem így gyorsabban lehet előre-hátra lapozni
Egy sima gesture-t nem fog semmi oldalra dönthető meg, oldalsó gomb "legyőzni". Arról nem beszélve, hogy azzal megoldod azt a problémát, hogy ilyen fél téglákat vegyél, ami után azon agyalsz majd, hogy miként csiszolgatod majd smirglivel, hogy jó legyen...[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz
HDAdriano #105073 üzenetére
Szia! Azért vettem ezt, mert úgy néz ki, ez az egyetlen, hagyományos formájú, oldalra dönthető görgőjű egér. Vezetékest nem lehet oldalra dönteni, hibás a táblázat. Érdekes módon a vezetékesnél nem lehet oldalra dönteni. Én nagyon szeretem ezt a funkciót, szerintem így gyorsabban lehet előre-hátra lapozni, mint az oldalsó gombokkal.
Egér masszív, jó formájú, matt felületű, kézbe álló, azt hittem kicsi lesz a 20/10cm kezemnek. Kattintása, görgője "puha" nem olyan határozott, mint az eddig tesztelt Logitech G502x, Turtle Beach Kone II, Razer Basilik V3, ROCCAT Kone XP-nek, de ennek jobb a fogása. Mondjuk ez csak amiatt van, mert nem szeretem a hüvelykujjtartót, nagyon megszoktam az Logitech RX250-et, az elmúlt 15 évben.Egyébként annak még mindig jobb a fogása, de valószínűleg csak azért, mert régóta használom.
Oldalsó gombokkal nincs semmi gond. Cherry ugye billentyűben jó, de gondolom azért arra ügyelnek, hogy egér se rontsa a hírnevüket.
Egy probléma van, hogy a jobb oldali gomb egy kicsit, 0,5mm beljebb van, mint az alatta lévő ház, ezért ott egy éles perem keletkezett. Nem tudom, hogy ez általános dolog vagy egyedi hiba nálam. Egyébként nem zavaró, de ha direkt nekiszorítom az ujjam, akkor vág. Lehet ezt valamivel csiszolni?[ Szerkesztve ]
-
HDAdriano
tag
válasz
pinnacle #105059 üzenetére
Hali!
Szabad megkérdeznem neked mik a tapasztalataid a Cherry Xtrfy M50-ről?
Berendeltem 1-et vezetékesből, de úgy néz ki még sokáig nem jön meg, ezért még lemondható állapotban van talán.Zörög, recseg a háza, ha nyomkodod vagy rázod?
A bal és jobb gombja lötyögnek oldal irányba, ha erőlteted vagy csak hozzá érsz?
Mi a véleményed a kapcsolóiról?
Illetve a görgője forgatásra és lenyomásakor valami szokatlant veszel észre, esetleg hangos-e? (nem konzisztensen fut, fura hangot ad ki görgetéskor lenyomáskor, vagy jobban beesik a kelleténél)Bocsi, ha faggatlak, sajnos egy tesztet nem találtam az egérről annak ellenére, hogy fél éve a piacon van..
Válaszodat segítséged előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kleinguru #105071 üzenetére
Lamzu Maya X. Igényes a csomagolás és a beltartalom egyaránt. Jtc-től, ipontól vagy afterhourstól be tudod szerezni. Fekete(fekete-lila), fehér, szürke vagy narancs színben.
[ Szerkesztve ]
-
1 - Mennyi a keret?
Nincs korlát.
Nem, mert szülinapi ajándék lesz
Igen
Játék, főleg fps
Ismeretlen, eddig G Pro superlight 2 volt
Ismereten
G Pro superlight 2
8 - Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Ha tudja legalább ugyan azt, mint a Logi már jóNincs lehetőségem a fogást sem megfigyelni, illetve a cmt sem megmérni.
Magam biztosan nem vennék senkinek ajándékba ilyet és nem is örülnék, ha helyettem választanának. Ez most más eset.Köszönöm előre is a segítséget!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
xLt`
tag
válasz
FireKeeper #105069 üzenetére
Megfogadom a tanácsod.
Mint említettem az mx 518 brutálisan tartós. Még most is működik -
xLt`
tag
válasz
liqquidg #105067 üzenetére
Elmegyek ma egy műszaki Áruházba és vegigtapogatom az összeset. Félek, hogy logitechen kívül nem tudok többet kipróbálni(megfogdosni). Utána leirom mit tapasztaltam.
Egyébként egy mx518al kezdtem. Nagyon szerettem. Még él de 10+ évet ment. Innen jön a logitech mánia.
2-3 éve egy rival 3at használok. Nem igazán szeretem. -
xLt`
tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasom a fórumot.
Első vezeték nélküli egeremet venném meg.
Nagyon tetszett nekem a logi g703 és superlight 1-2.
Érdemes megvenni őket? Vagy nézzek mást?!
Amit ti ajánlotok és tetszik is lamzu maya x és dragonfly f1 pro max.
Köszönöm/artisan zero classic padom van/
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz
pinnacle #105059 üzenetére
Ilyen esetben a macro a megoldás, ha nem engedi a gombkombót odarakni. Macroban rögzíted a ctrl+h-t, azt már szokta engedni akárhova oda biggyeszteni.
Zaopin-nél jártam így, oldalsó gombokra nem adja be a billentyűzetet, így macroban rögzítettem és azt már tudtam oldalsó gombra rakni.Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
PeL
addikt
válasz
RAMyMamy #105057 üzenetére
Tisztítás alatt azt értem, hogy mosogatószeres vízzel és szivaccsal át szoktam óvatosan dörzsölni, nem erőből, hogy a szövetet ne barmoljam szét, majd kiterítem és hagyom megszáradni mielőtt újra elkezdem használni.
#105056 Roland861010
Egyébként igazából nem jellemző rá, le van tiltva az asztalról, de ma kimentem a konyhába kávéért, kb fél perc volt, jövök vissza, ő meg már az asztalon, telibe az egérpadon állt és onnan bámult rámSajna a talpa amit összeszed innen-onnan az a padon mindig meglátszik, ott marad a lábnyoma mindig ha rámegy, ezért tudom mikor megy rá.
#105058 koxx
Jó ötlet, körülnézek. Műanyagon gondolkodtam már régebben, nem tudom abból van e ajánlható. -
pinnacle
nagyúr
Vettem egy Cherry Xtrfy M50 wireless egeret. Görgetésnél weboldalon nem láttam problémát, de alkalmazásban ahol értéket változtatok görgetéssel, néha kimarad 1 és csak a következő görgetésnél változik következő görgetésnél változik. Mi a fene lehet ez?
Illetve gyorsbillentyű parancsot pl. Ctrl + H-t, hogy lehetne hozzárendelni, itt csak a Ctrl-t tudom megadni.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Sziasztok.
Jelenleg egy SteelSeries Rival 3-t használok. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen egeret tudtok ajánlani aminek nem annyira érzékeny a szenzora a nem makulátlanul tiszta vagy nem látható hibás felületre mint ennek? Ezzel a Rival 3-al ugyanis az a problémám, hogy volt egy olyan XXL egérpadom amit már régóta használtam, és egyre több olyan pont "keletkezett" rajta amin az egérmutató vagy célkereszt elkezdett akadozni-ugrálni ha lassan húztam át azon a részen, ezáltal a pontos célzást igénylő játékokban volt hogy zavaró volt. Próbáltam a padot többször is megtisztítani, de azokon a pontokon valamiért megmaradt az akadás, ahol már előtte előjött. Van itthon egy G400-as egerem is, az simán átmegy ezeken is akadás nélkül. A szenzora az egérnek szerintem egyébként nem lehet hibás, mert kicseréltem az egérpadot és azon gond nélkül megy, viszont valószínűleg háklisabb a nem teljesen tiszta felületekre vagy a kevésbé látható foltokra. Ráadásul van itthon egy cicánk is, aki előszeretettel szeret összemászkálni mindent, beleértve a vadi új egérpadomat is mikor nem vagyok bent a szobában, így akármennyire próbálok vigyázni rá, tisztán tartani, vagy attól hogy ő szépen bepiszkolja a mancsaival, vagy a használattól, de majd úgyis idővel elő fog jönni ugyanez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz
joey04 #104999 üzenetére
Na úton van a dragonfly f1 pro max, de addig beleásom magam a témába. Egy általános kérdés: mik most mérettől, fogástól (mert ezek egyéni dolgok) függetlenül a legjobb egerek, márkák? Tehát amik jó minőséget hoznak, van bennük valami kiemelkedő, stb. Ahogy visszaolvastam most a pulzar, endgame, lamzu ami sokat van emlegetve, a glorious, logitech meg a negatív oldalon. A razer nem rossz, de nagyon túl van árazva, a keychrone az árkategóriájában jó. És van még pár márka ami fel szokott jönni, de azokkal még itt is csak kevesebb embernek van tapasztalata. Valami ilyen: [link] gyors összegzésre gondoltam de nem csak kínai és aktuálizálva.
-
Maya mellé beesett egy Dav3 pro Fortnite, egészen jól néz ki élőben. Egyedül a coatingja ami sztem rosszabb a fehér változathoz képest. Gripeket ugye itt nem adnak.
-
FireKeeper
nagyúr
-
mepet
addikt
válasz
FireKeeper #105022 üzenetére
A javitas idejere szeretnek egy ujat vasarolni a ROG Keris AimPoint helyett.
-Egy picivel nagyobbat szeretnek. Ez a Keris nagyobb volt, mint a korabbi egereim, es jobban kezreall. Lehet egy picivel nagyobb megjobb lenne. A kezem 182mm hosszu, es a szokasosnal szelesebb. Ehhez sajnos nem talaltam abrat, hogyan kene mernem a szelesseget, de a legnagyobb szelessege 105mm
-Ne legyen lyukacsos.
-8K polling kell, mert sznob vagyok es az 1-nel es a 4-nel is magasabb szam a 8.Az ROG Harpe Ace Extreme tetszik, de egy picit dragallom, es szivesebben vennek valami undergroundabb markat ezuttal. Tudtok ajanlani valamit?
-
válasz
Roland861010 #105039 üzenetére
A gloriousok egy raklap szart nem érnek. A mostani model d prom akkuja jóindulattal se bír ki 1 hetet, a gombok nyöszörögnek, tényleg remek minőség (5 ezer forintos árkategóriában)
-
válasz
FuRiONight #105040 üzenetére
Wlmouse swordx.
De a dav3 pro teljesen jó választás.Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #104599 üzenetére
Razer DAV3 Pro még ami ilyen.
Mi ajánlotok?
-
milan07
tag
Sziasztok!
Bugos a viper minim scrollja!Az előzőt több, mint 3 évig használtam. Volt egy másik tartalékba, egy hónapja használom, és most vettem észre, hogy görgetéskor gyakran felfelé görget, amikor lefelé görgetem. Tuti, hogy nem koszos, mert dobozban volt tárolva. Ez így eléggé nagy csalódás, hogy majdnem teljesen új egér, és ez lett vele, miközben a másik viper csak duplán klikkelt ennyi idő után, de más baja nem volt. Ilyenkor kapcsoló csere, vagy mit lehet vele kezdeni? Pont most néztem a másik viper minivel, hogy annál nincs ez a probléma, szóval nem szoftveres a gond.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Steelseries Prime Pro wired 11k -ért jó választás ?
-
dqdb
nagyúr
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
válasz
cyber86 #105026 üzenetére
Palmra ne vegyél Viper V3 prot. Deathadder V3 prot inkább már ha megfelelt a forma. Viper helyett sokkal inkább egy maya x 20 ezerrel olcsóbban.
Wlmouse sword x jöhetne még szóba, de az csak külföldi rendeléssel elérhető.Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
cyber86
őstag
Sziasztok.
1 - Mennyi a keret?
80.000 Ft
Nem
Nem
Játék: League of legends, Valorant, Battlefield 2042, Counter Strike 2
palm
18 cm + 9 cm
Razer Deathadder V3
8 - Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
nincsEgy kiszemeltem van csak még sose volt vezeték nélküli egerem de ahogy nézem a teszteket még gyorsabban reagál mint a mostani egerem a kiszemeltem meg Razer Viper V3 Pro
-
HDAdriano
tag
válasz
HDAdriano #104995 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült lecsökkentenem 0-ra a korábban kiszemeltek számát..
Videók/tesztek alapján az Omron optikai kapcsolója zavarja a fülem a Maya X-nél (gondolom mert az alja üreges), az Atlantis-nál meg gomb lötyögést ház recsegést említettek (magamat ismerve ha valakinek egy picit rossz egere van akkor én a legrosszabbat kapom), Keychron-t meg nem merem megvenni mert nem találtam róla videós tesztet.
Vaxee XE QC-ról nem találtam semmi megnyugtatót szóval feltételezem maradt a régi mint a vezetékeseimnél (vagy jó vagy rossz, 50-50)Magamban átfogalmazva egy tankot keresek (70 gramm környékén), inkább vezetékes felhasználásra.
Palm/Claw ként, 19,5cm + 9cm kézzel.Ezekre szűkítettem 2. körben, ebben a sorrendben néztem ki őket:
1. Hyperx Pulsfire haste 2 Wired
2. Endgamegear XM1r Wired
3. Logitech G PRO 2 Wireless
4. Logitech G PRO Wireless+1 Logitech G PRO Superlight 2
Hyperx-ről nem hallottam rosszakat, pár szenzor hibán kívül de azokat talán mind a wireless-nél voltak, de ennek legalább van +1 gombja a görgő alatt.
XM1r nagyon szimpatikus meg jó ára is van, csak Redditen láttam egy értékelést róla ahol panaszkodott rá, hogy a gyűrűsujját meg a kisujját megtudja csípni jobb gomb lenyomásakor.
Ha az előző kettő nem válik be akkor marad a Logitech..G PRO Superlight 2-t se nagyon merném megvenni mert hallottam pár QC hibát, nem tudom még mindig aktuálisak-e mert mindenhonnan azt hallom, hogy a GPX2 a legjobb no brain egér..
Ti melyikkel kezdenétek, melyiket kerülnétek el, ha elsősorban build quality lenne a legfontosabb?
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz
VanAzAPénz #103992 üzenetére
Nem szabad leirni a Kinai cuccokat, mert vannak nagyon jók!
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
mepet #105021 üzenetére
tipikus enkóder meghibásodás, lehet próbálkozni tisztítással, de általában végérvényesen az alkatrész cseréje a megoldás. HA-n keresd RAMyMamy-t pl
-
mepet
addikt
válasz
Synthwave #98044 üzenetére
Vegul egy ROG Keris AimPoint egeret valasztottam. Bevalt, koszi szepen az ajanlast!
Fel evig a fiokban pihent, ahol nemi por is szallt ra. Most elovettem, es azt csinalja, hogy mikor lefele gorgetem a gorgojet, minden harmadik lefele kattanaskor egyet gorget felfele is. Nagyon zavaro. Mi lehet ennek az oka? Meg tudom javitani valahogy? Asszem mar nem garis.
-
Roland861010
veterán
Tényleg jó ez az 53g-os súly egy egérnek...
Nem is értem hogy lehet amúgy ez ilyen olcsó. -
Szellem.
nagyúr
válasz
FireKeeper #105016 üzenetére
Mivel megfogtam a Te két egeredet, azok is rendben voltak első blikkre. Szóval, ha ez így folytatódik, akkor a nagy gyártók gondban lesznek. A néven kívül nem nagyon van náluk hozzáadott érték.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Szellem.
nagyúr
válasz
FireKeeper #105014 üzenetére
Tudom, mert volt nálam egy Lamzu Thorn és azt egy élvezet volt kicsomagolni. Maga az egér is nagyon rendben volt, de nem volt az én méretem.
Csak írtam, hogy elgondolkodtató.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Na egész jó kis egér ez a Glorious Model O Pro Golden Panda színben.
Van olyan jó szerintem mint a Metapanda P1 nerlink volt.Ja és kuponnal 18k-t megért.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
4nick8 #105006 üzenetére
Egész jó, tetszik nagyon. Ez mióta van nálad?
De hogy a kínaiak mindent be tudnak csomagolni szépen, és bőségtál van a dobozban, azért az erősen elgondolkodtató.
Unboxing:Madlions Mad G Max Wireless Mouse - YouTube -
Speedy007
őstag
válasz
FireKeeper #105007 üzenetére
Szerintem a Keychron is eltud nevezeni de ott a tapasztalataim alapján kvázi ugyanazt tudja az összes termékük apróbb módosításokat és formabeli eltéréseket leszámítva
-
4nick8
őstag
válasz
FireKeeper #105007 üzenetére
Atk teljesen bolond. Atk,vgn,vxe most fgg.Mad lions amúgy egy Esport csapat.
-
4nick8
őstag
válasz
Askformore #105004 üzenetére
Itt van neked g pro Superlight alak:
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #104974 üzenetére
Sziasztok, továbbra sem tudok dűlőre jutni egér ügyileg. Az általatok itt emlegetett típusok nekem sokat nem mondanak, de próbáltam utánanézni, megnéztem az egérajánlót is, ahonnan sajnos sokat nem lehet már kapni, illetve ma betévedtem egy MediaMarktba, ahol szerencsémre rengetegféle egér ki volt állítva, amire rátehettem a kezem. Az gyorsan kiderült, hogy a korábbi White Shark Azraelemnek a súlyelosztásával volt a baj, mert sok könnyű egeret kipróbáltam ott, és bár rajta volt mindegyiken ez a kis izé hogy ne lopják el, nem érződött üresnek és túl könnyűnek egyik sem. Valószínűleg az egér hátuljánál igénylek egy pici súlyt csak a jövőbeli egeremnél. Az is kiderült, hogy a kisebb egerek nekem semennyire nem állnak kézre, illetve meggyőztem magam, hogy nem feltétlen kell vezetékes, elég jó üzemidők vannak már. Végigjártam a sorokat és a legtöbb időt a Logitech standnál töltöttem el. Megnézetem az eddigi kiszemelt G502 HERO-t , és meggyőzött hogy nem lesz jó. a Hüvelykujjamnál lévő gombot állandóan megnyomtam, és kattintás is elég vacakul hangzott, valamint az összeszerelés minőségétől sem voltam elájulva. A mostani olcsó Trust GXT 101-nek is kellemesebb a kattintáshangja, mint annak volt, illetve olvastam, hogy sokszor duplakattol. Ezeket már mind kiküszöbölték elvileg a G502X-nél, amit szintén kipróbáltam. Elmegy, de nem az igazi. Az igazi, mind méretben, mint külcsínyben (kis RGB elférne azért), az a Logitech Pro Superlight 2, rátettem a kezem és azt éreztem, hogy ezaz, ilyet keresek, wireless is, fehér is, de aztán megnéztem az árát, és mégsem ezt keresem.. Amit még sokat nyomogattam az az Asus TUF M4 wireless (nem a lyukacsos), méretre az is jó, de ebből meg csak fekete van.
Szóval, a fentieket alapulvéve, kérlek ajánljatok egy-két-három fehér színű, vezetékes, vagy vezetéknélküli, nem lyukacsos, nem a pillekönnyű (de nem kell már nehéznek sem lennie, 60-90gr környéke talán?) kategóriába sorolható egeret, ami egy kicsit nagyobb kezű embernek is kényelmes, egyenletes a súlyelosztása, minőségi hatást kelt és belefér a kb 20ezres keretbe. Lehet kínai, márkás, teljesen mindegy, csak annyiféle van, hogy teljesen elvesztem.
Egyet találtam: VXE R1? Ez pl jó is lehet, de szerintem túl kicsi..
Köszönöm!
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
1 - Mennyi a keret? 20ezer
2 - Használtpiac játszik? nem
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)? igen
4 - Mire használnád az egeret? netezés, single játékok
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Claw, néha palm
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben. 19x9cm
7 - Milyen egered volt korábban? Razer Deathadder Elite, számomra a gold standard formára
8 - Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Kaptam melóban egy laptopot, az egyszerűség jegyében vezetélknélkülit szeretnék, hogy minél egyszerűbben hordozhassam. Bluetooth sem ártana, mert így a dongle-el se kéne szórakozni.Nagyon szemezek a kínai egerekkel, és ahogy hallottam, mostanra már a vezetéknélküli technológia teljesen használható (legutóbb 2016-ban vettem egeret).
Jelen pillanatban a VXE R1, és az Attack Shark X11 szimpatikusak. A VXE minden szempontból jobban megfelelne, csak nekem nagyon aprócskának tűnik és eloshapes szerint nagyon elüt a deathaddertől. De én nem értek hozzá, és esélyem sincs, hogy ezeket kipróbáljam. A formája az X11-nek barátságosabb, de azért az jóval gyengébb minőségű egérnek tűnik.
Néztem még a Deathadder v2 x Hyperspeed-et, mivel ez 100%-ban megegyezik a Deathadder Elite formájával. De az jóval drágább, nehezebb, és baromira nincsen kedvem elemekkel szórakozni, vagy elemtöltőt beszerezni. Illetve az a két gomb lehet, hogy bezavarna. Szóval a formájától eltekintve nagyon nem tetszik nekem.
Ezeken kívül is meghallgatok bármit. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
LZs?!
aktív tag
válasz
AlexDaywalkr #104993 üzenetére
Örülök neki, és használd megelégedéssel.
Egyébként közben én is berendeltem egy Kysona M600-at Aliról, mivel szükségem van egy mindenes, BT képes 'hagyományos' egérre; feldobta 10e Ft-ért, én meg úgy voltam vele: kínai újév vagy sem, egyszer majd ideér; a tracking szerint ma küldték át a vámvizsgálaton a feladási országban.
Nevermind...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Anime filmek és sorozatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Olcsón! ThinkPad T480s IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest