Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
MZsoltee
üzenetére
"Csak egész nap nem bírja, ha ilyen 100-130 km-eket megyünk."
Elég olyankor bekapcsolni amikor kell, nem kell folyamatosan mennie.
Ha úgy is otthon tervezed meg az utat, akkor végigmehetsz rajta a google street viewval, ha terepen megy, akkor pedig a mapillaryval. Sok megmarad abból amit látsz, főleg ha direkt próbálsz arra figyelni, ami segíthet az útvonal követésében.
-
MZsoltee
veterán
válasz
hegyimorc
üzenetére
Köszönöm mind a kettőtöknek!
Utána olvasgattam és rájöttem én is, hogy ez sajnos kereten kívül van nekem. 20k körül be tudnám vállalni, annyiért még vannak kínai órák gps-sel, de ezek ha jól értem csak trackelnek. (Nem tudom mi abban a nagy ugrás, ha már ír egy fájlt, akkor olvassa is és viszonyítsa a jelenlegi pozit).
Pl.: IGPSPORT [link], [link]
Arra lett volna jó, hogyha elbizonytalanodok, akkor segítsen. Ha nagy a gond elő lehet venni a telót. Csak egész nap nem bírja, ha ilyen 100-130 km-eket megyünk. -
hegyimorc
senior tag
válasz
zoli03
üzenetére
"Tudtommal a legolcsóbb a Bryton Rider 330"
Szerintem a Garmin Edge 25 olcsóbb, de aki tényleg szeretne rendes navigációt annak ezt sem és mást sem ajánlanék ami nem térképes.
Ha az az elvárás, hogy végigvezessen egy előre megtervezett úton, azt tudja. Fordulók előtt előre jelzi, hogy majd fordulni kell, amikor odaérsz csipog, nyíl mutatja merre ... de ez kb addig jó amíg tényleg követed az utat. Ha már eltédtél akkor szívás. A semminél jobb, de leginkább azt mondanám rá, hogy ha amúgy tudod merre kellene menni, akkor segít abban, hogy ne bizonytalanodj el.
-
zoli03
őstag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Tudtommal a legolcsóbb a Bryton Rider 330, de ez csak egy vaktérképre rajzolja rá az útvonaltervet, ami szerintem terepen nem igazán alkalmas navigálásra. Drágábban ott van a Garmin Edge 520. Ha komolyan akarod használni, akkor nagyon sokat kell rákölteni. Én inkább vettem egy használt androidos telót, aztán azt használom, az megvolt 15e Ft-ból.
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Rockrider 540-m van, szeretném a hajtást lecserélni erre:
-SHIMANO DEORE középcsapágy SM-BB52
-SHIMANO ALIVIO hajtómű FC-T4060
Jó lesz hozzá?Köszönöm!
-
MZsoltee
veterán
Nézegetem az órákat. Mi a legolcsóbb olyan készülék, amivel navigálni is lehet? Tehát itthon megtervezem az útvonalat, rátöltöm, és navigál a kis szerkezet.
-
cozmo
őstag
Vigyázzatok magatokra!
MTB Fail compilation: Broken bike edit #3
Amúgy a legtöbb bringa rendeltetésének megfelelően van használva a felvételeken, mégis törnek. Vajon miért?
-
pittlaren
csendes tag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
RaiZka
üzenetére
Lehet, hogy a rugó gyenge, vagy valami nem érintkezik ott szerintem, én szinte csak terepen használom, nálam eddig nem volt ilyen probléma vele... de lehet, hogy az akkun is múlik, némelyik mintha picit rövidebb (?)
, vagy csak simán egy gyengébb darabot fogtál ki. Én a melegedéstől félek, lehet, hogy nyáron max fényerőn gyakran túl fog hevülni, a télen -10 fok alatt szerencsére ezzel nem volt gond. No de majd a kemény kánikulákban kiderül, hogy mennyire vészes a dolog, ha zavarni fog, akkor le lesz váltva egy Convoy M1-re, az elvileg már nem melegszik. -
RaiZka
tag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Nekem van 1 convoy s2+ pontosan a csavaros tartoval. A fenyereje tenyleg jo de azert a katyukat keruljed mert nem szereti. Nalam siman kikapcsolgatott amikor rossz minosegu uton mentem. Mondjuk en meg mindig 2 elso lampaban latom a megoldast
Bar az is igaz, hogy en sokat megyek sotetben..Mas: sikerult megcsinalnom a hatso tarcsafekemet es mar nem kerreg-zörög. Az en hatalmas hozzaertesemmel ez mar bizony nagy dolog

-
jjeahh
nagyúr
válasz
MZsoltee
üzenetére
No, remélem beválik
. Amúgy tudom későn szólok, de remélem akkuból valami megbízhatót vettél, a kínai noname akkuk töredékét tudják annak, ami rájuk van írva.Más: mindenki belel, fekszik és ócska filmeket néz, semmi tekerés?
Mert nálunk a családban reggeltől ez megy, alvás-evés-alvás-evés, már nem bírom idegekkel, ki akartam menni egy körre, erre vihar lett 
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MZsoltee
üzenetére
Nem tudom, mert még nem sikerült lemeríteni, a télen rendeltem én is és azóta max 30-40km távokat mentem vele, mert hóban terepen hosszabbat nem bírok meg
, annyi idő alatt nem merült le. Amúgy ha van régi használaton kívüli laptop akkud, ha szétszeded, valszeg abból is jók lesznek a cellák belé, én is azt csináltam, így most van 5-6db használható akkum... annyi, hogy egy multiméter-el egyenként le kell őket mérni. -
jjeahh
nagyúr
válasz
MZsoltee
üzenetére
Asszem bele lehet mókolni egyszerűen, de én még nem próbáltam. Tartót elfelejtettem linkelni, nekem ilyen van és ezt is szokták ajánlani. Picit durva terepen remeg a szilikonnal, de amúgy teljesen oké, a második tartóval nincs személyes tapasztalatom. A convoy fénye szerintem elég brutál, néhány autó lámpáját is alázza... egy negatívumot tudnék rá mondani: max fényerőn hamar túlmelegedik. De valszeg közepes fényerőn is erősebb az összes 10k alatti bringalámpánál, szal...
-
atok666
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Ha mogotte mentel, akkor rengeteget sporol neked a szelarnyek. Traktor mogott siman lehet negyvennel haladni, de probaldd megelozni es elotte tekerni.
Atok
-
TomMusic
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ezt biztos nekem akartad írni?

-
jjeahh
nagyúr
válasz
MZsoltee
üzenetére
Lámpára esetleg egy olcsó alternatíva, ha külföldről rendelés is játszik... Convoy S2+, kuponkóddal 6-7$ körül kifoghatod, hozzá egy 18650-es akksi és egy LiitoKala Lii-100 töltő ugyaninnen, + ha szeretnéd, hogy a szembejövök ne vakuljanak meg, akkor egy ilyen lencsét is vehetsz hozzá. Ez a szett valszeg szénné alázza a lidl lámpát és olcsóbban megúszod, a maradék pénzből vehetsz egy szintén jobb hátsót is.
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
3 dolgot keresek. Kérlek segítsetek, hogy ne lőjek nagyon mellé.
1. Lápa amivel látok is és nem csak látszom:
Lild-ben van most 8k körül szett. Az szerintetek jó? Vagy tudtok ajánlani vmit, max 10k-ért?2. Sisak. 7-8k km-et letekertem anélkül, hogy sisakot hordtam volna. Eljött az idő, hogy elkezdjem. 10k körül szánnék erre is. Eddig ezt találtam:[link]
3. km óra:
- vezeték nélküli
- könnyen szerelhető
- háttér világítás és hőmérséklet mérés az alapfunkciókon kívül (össz táv, túra táv átlag, aktuális seb, idő)
- elemcsere estén ne vesszenek el az adatok
- lehessen hozzá később kapni érzékelőt, illetve órarögzítő keretet, ha eltörne elveszne. Nem tudom egyáltalán akinézetthez lehet-e kapni.
Eddig ezt találtam:Sigma 16.16 -
Sleek
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Közben megtaláltam mit ír a három lánctányérra.
Három első lánckerék esetében fűzzük a láncot a váltón át, tegyük elöl a legnagyobb, hátul a legkisebb lánckerékre, és annál a hossznál bontsuk a láncot, ahol a váltókanál függőleges helyzetben van. -
5381
aktív tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Vegyél újat. Régóta azt tervezed úgy is. Lassan beindul a jó idő is

-
StLui
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ünneprontó!

Nem baj, nekem most kényelmesebb, és megnyugtatóbb rá hallgatni

Különben is milyen sár meg por, néha ráfröccsen egy kicsi max!
-
Solad
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Nem mindegy azert hogy milyen bringa

-
IMIIKE1998
őstag
2 hete szervizeltettem a régi 26-os bicómat és mondták, hogy költeni kellene rá, mert a lánc kuka, a hátsó váltó rugója kuka, a hátsó fogaskerekekből 3 legalább cserés. Szerintetek érdemes ennyit költeni rá vagy inkább használjam közlekedni és vegyek egy másikat komolyabb használatra?
-
Benir8
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Tudsz pár dolgot írni, hogy miben jobb? Érdekel a véleményedre.

-
Solad
addikt
Sracok! Hasznal valaki ultegra 6800 szettet? Foleg a fek erdekelne. Az enyem elegge nyulos, a 6500 az elozo bringan sokkal merevebb volt.
-
Sleek
senior tag
Sziasztok ki mennyi szemes láncot használ a 9es rendszerhez ?
Úgy értem akinek hosszú kanalas hátsó váltója van. 11-32 sor ,hajtómű meg 40-30-22.
Nekem a 114 szemes Sram pc 971 es lánc nagyon lógott.
Ezért kiszedtem belőle 2 szemet . Így olyan hosszú lett mint a régi 8 as hajtásomon volt. Igaz ott 42-32-22 volt a hajtómű fogszáma.
A hátsó váltó m410 es alivo -
Benir8
senior tag
-
StLui
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Legalább kicsit csökkentetted a lelkiismeret furdalásom

-
zoli03
őstag
válasz
1eske
üzenetére
Ahogy Runner_fxr írta, telón lehetne szervizt csinálni. Ha most elviszed, akkor szezon közben nem kell vele foglalkoznod.
Sok mindent nem tudsz csinálni az ipari csapággyal, persze ha nagyon muszáj, újra lehet őket kenni, de én pl egy kerékben cserélném, ha eljön az ideje. Addig meg semmit nem kell vele csinálni.
Nem tudom, milyen apróbb beállításra gondolsz, de biztos, hogy nem kell szétszedni. -
inifini
tag
válasz
HaZsolt
üzenetére
Mert hajtásnál merevebb, így jobban át tudod adni az erőt a hajtásra. De ez nem biztos, hogy annyit jelent, mint amennyit a magasabb kategóriájú alkatrészek a Rose-nál. Kérdés, hogy mennyit mész emelkedőkön, mennyire számít a tempó, vagy jobb, ha a váltás/fék jobban, gyorsabban, hatékonyabban működik.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
1eske
üzenetére
A villán lehet csinálni egy kis szervizt. Bár elvileg 2000km-ig nem probléma, pláne ha nem saraztál vele, és törölgetted a becsúszót. De azért érdemes átnézetni mindenképp, abban az esetben ha nem értesz hozzá alap szinten. Fellazulhatnak csavarok, szorulhat egy bovden. Abból baj nem lesz ha egy szaki ránéz.
Crytec210: A forgáspontok azért nem olyan kényesek egy minőségi vázon. Pláne nem 1000km után, ez nem decathlonos fully, hanem egy Focus. Ha nem DH szintű a felhasználás, legalább 5-10 ezer km mire elkezd egy minimálisan kotyogni. Akkor sincs még nagy gond, de akkor már érdemes cserélni. Az sem nagy tétel. A tagot villát 2000km után bőven ráér szervizelni. Max akkor indokolt sűrűbben ha mostoha körülmények között használod. Én a Pike-ot 2000km után szétszedtem, de úgy fénylett belülről mint a salamon töke, pedig szinte csak terepen használtam.
-
HaZsolt
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tehát a Rose-on jobb a váltó stb. A Kellysnek csak a váza jobb? Szénszálás váza van, de mégis az aluminiumos Rose-nak kisebb a súlya, hogyhogy? Azt szeretném nagyon megtudni, hogyha a Kellysnek nagyobb a tömege és gyengébb a felszereltsége, hogyhogy azt ajánlod (nem nagyon értem) a szénszálas váz előnye, hogyan fog kijönni?
Bocs a láma kérdésért, de ezek nagyon magas árú biciklik nekem és mindenképpen a jobb alternativát szeretném választani és érteni is akarom, hogy miért.
-
-
zoli03
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Lidles cuccokhoz normális használati útmutató van, javaslom, hogy tanulmányozd át.
-
-
IMIIKE1998
őstag
Én is beneveztem egy Lidl-ös computer-re. 1700 forintért eddig tökéletes, természetesen vezetékes, de nem dobálja a jelet. Sajnos a beállítása viszont gondot okoz. Mivel sosem volt még sebességmérő órám, így még ki kell tapasztalom. Azt esetleg valaki nem tudja, hogy hogyan kell a kerék kerületét bevinni a computerbe?
-
1eske
tag
Sziasztok!
Tavaly nyár elején vettem egy Merida Hardtrail bringát alap Deore (fék,hajtás) felszereltséggel, levegős Recon Rock Shox teleszkóppal. Kb. 1500 Km-t tettem bele, de semmi panaszom nincsen rá.
Ettől függetlenül mégis elgondolkoztam, hogy a szezon megkezdése előtt el kéne vinni szervizeltetni. Van értelme?
Ha igen, mi az amit ilyenkor tényleg szükséges átkenni, szétszedni?
Legtöbbször a csapágyakat (kerék, középcsapágy) de azok elvileg ipariak, így nem nagyon mehet bele semmilyen kosz sem, vagy mégis?

-
hegyimorc
senior tag
válasz
parkr
üzenetére
"a Canyonról bármit rendelhetsz. tapasztalat.."
Hát, kb pont azért nem vettem meg anno azt a bicajt, mert mikor láttam, hogy mennyire egyedi az egész eleje, akkor megnéztem, hogy tudnék-e rendelni tőlük. Nem. (Akkor nem volt, azóta nem érdekelt)
Máskor kerestem olyan nyeregcsövet mint ami ebben a bringában is van, az sem találtam meg a webáruházukban.
Lehet, hogy ha elkezdenék velük levelezni, akkor tudnék rendelni, de nekem jobban tetszik, ha látom, hogy minden egyedi cucc, bármikor rendelhető külön alkudozás nélkül is.
-
eddie1978
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem próbáltam még Lefty-t. A benne lévő tűgörgők miatt könnyebben mozoghat. Gördülő súrlódás kisebb mint a csúszó. Van hátránya is. Időnként resetelni kell a tűgörgők pozícióját. Teljesen kötött a kerék választék. Csak fűzés a megoldás.
Féllábú rugózás eléggé elterjedt. Autók, repülőgépek. Annyira nem rossz megoldás. -
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Valakinek nincs személyes tapasztalata ezekkel az ISM nyergekkel? Pl.:Adamo -
batagy
őstag
-
parkr
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
ezek ilyen agyváltós, szíjas járgányok
szerintem nem rossz, városi bringának elfogadnék egyet.meg ugye commuter a neve, tehát munkába járáshoz jó az így, úgyis csak pár km-t fog vele tekerni a tulajok 99%-a.
itt a low maintenance meg az egszerűség a lényeg.(#104032) hegyimorc a Canyonról bármit rendelhetsz. tapasztalat..
-
hegyimorc
senior tag
válasz
trialboj
üzenetére
"Miért akarnád valaha is cserélni?"
Mondjuk azért amiért majdnem minden eddigi bringámon, mert jobb lenne egy centivel rövidebb vagy hosszabb stücni, vagy mondjuk azért mert - és ez szintén megtörtént már - megsérült a kormány és cserélni kellett .. vagy bármi miatt. De itt nem lehet szabvány cuccokra cserélni, és abban sem vagyok biztos, hogy a Canyontól bármikor rendelhetnék újat.
"Mondjuk nem ismerem ezt a modellt, nem tudom mire szánták, de azon kívül hogy villantok vele egyet a haveroknak nem nagyon látom mi értelme van."
Ez amúgy egy tök jó városi bringa. Gates bordászszíjjal, agyváltóval ... nagyon szimpi volt, főleg használt áron. Annyira tetszett, hogy még azon is gondolkodtam, hogy rendelek egy újat, az eggyel olcsóbb kategóriából, mert azon rendes szabvány kormány, stücni van. ... de valamiért elvetettem, már nem emlékszem. De azóta is rossz szemmel nézem az összes "egyedi" megoldásukat.
Legutóbb pl azt a korcs outi kormányt, amit ide is belinkelt valaki
-
Solad
addikt
Pont mult heten beszelgettem rola csapattarssal. Azt mondja a leftynek sokkal finomabb a mozgasa, konnyebben megindul igy aprobb egyenetlensegekre is reagal, es oldaliranyu vagy asszimetrikus terheles eseten is ugyanolyan konnyeden mozog szemben a korabbi hagyomanoys villaival.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
hegyimorc
üzenetére
Nem tom ez milyen kategória, de az altus váltó alapján gondolom valami dizájnos urban belépő túlárazva. Szal aki olyant vesz, az esélyes, hogy soha nem fog semmit cserélni, max elviszi szervizbe ha valami gond van vele. És ha már úgysem cserél semmit, akkor legalább csicsás, mutatós, szexy, laikusoknál a design amúgy is többet számít, mint az alkatrészek minősége, számukra altus-xtr egykutya és azt sem tudják mi az a stucni... szóval én ezzel magyaráznám a dolgot

-
trialboj
őstag
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
"mindig is voltak ilyen koncepció gépek"
A Canyonnal az a bajom, hogy nem csak koncepció gépeket rajzol, de egy csomó hülyeséget tényleg meg is csinál, így lesznek olyan bringái amiken pl saját magán kívül semmivel sem kompatibilis a stücni/kormány/lámpa.
Egy ilyen bringát egyszer vehettem volna, nagyon jó állapotban, nagyon jó áron - nem ilyen színben - , de mi a fenét kezdjek vele, ha cserélném a stücnit, lámpát, kormányt?
(Az olcsóbb modeljeire rendes stücnit, normál kormányt tesz)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D
üzenetére
Mára jó sok kellene,hogy feledtesse az égi áldást.

trialboy...rajzolni lehet szépeket,mindig is voltak ilyen koncepció gépek,de ezek még évtizedekig csak a rajzasztalon maradnak.Ha holnap kikerülne a boltokba,megfizethető áron még akkor sem lenne különös sikere a komolyabban kerékpározóknál,ehhez a formavilághoz még nekünk is hozzá kellene szokni...aztán lehet csak én vagyok maradi.

-
6030D
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Vannak műanyag rugós felsőkategóriás autók is, akkor miért ne?
Amúgy az utolsó rajz szerint a kcs feletti rész is elcsúszik, így tud a segge nagyobbat is mozdulni. Egyébként meg prototípus, rajz, ötletekkel. Nem kell komolyan venni.A 2-3 cm hátsó mozgás meg pont elég lenne egy xc gépre, hamár az elejébe is RS-1-et (?) raknak.
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Boszorkányságnak tűnik: [link]
Mágneses felfüggesztés, meg magától hajlongó carbon váz. Mekkora mozgása lehet, 10-20mm ? Az már teleszkópnak nevezhető?
Ez a cikk annyira tűnik komolynak ezzel a 3 db renderrel, mintha én írtam volna, mert kaptam pénzt hogy hülyeséget terjesszek

-
StLui
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
smart sárvédő volt, ilyen olcsón!
-
CptAdamica
nagyúr
(#104013) inifini, (#104014) 6030D Köszönöm, éppen az előbb ugrott be, hogy valószínűleg nekik is van ilyen. Valószínűleg valamelyik lesz a kettő közül.

Annyira egyik sem drága.

-
StLui
veterán
válasz
StLui
üzenetére
Ja, jelentem a hátsó csodasárvédő az első próbaútján, az első huplinál, belevert a hátsó gumiba, az meg ugye felül előre pörög, és beleakadt a bütyökbe, le is tört

Mondjuk szerencsém volt, mert találkoztunk DH-s srácokkal és nagyon gáz lett volna ha azzal együtt látnak az endurómmal
-
TomMusic
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Na ez jó volt.

Amúgy jó ez a topic, tetszenek a hozzászólások.
-
6030D
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Biotech Multi hypnotic drink. Drágának tűnik, de 100 kulacs kijön belőle. Vagy a poros izójuk, de én azt pl nem szeretem. Vagy a feljebb említett kombók. Vagy BCAA, L-carnitin. Vagy sima flat cola. Soroljam még?

-
inifini
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Itt kaptam az ajánlatot: Scitec izotóniás italpor, aminek az íze sem rossz, tényleg jó. Nekem eddig bevált.
-
TomMusic
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem is olyan drága a Powerade.

A Vitalade még olcsóbb, ráadásul 0.7L.
Szerk.: bár (#104008) cozmo megoldása kétségtelenül olcsóbb.
-
cozmo
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én is toltam ma egy kisebb karikát aszfaltosan, figyelve a pedálfordulatra.
Római part érintésével. Ismét sok volt a "puhatestű gekkó" a napon, de a Nánásin lehetett baszatni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tecsó gazdaságos izotóniás sportitalom:
-víz
-só érzés szerint
-méz érzésre
-citromlé
Ízre mint a hányás, de erőt ad
-
CptAdamica
nagyúr
Csodák csodájára csak jó idő lett ma, éltem a lehetőséggel és tettem egy utat. Eredetileg Balatonkeresztúrig terveztem, de kicsit olyan voltam, mint Forrest Gump.
Milyen üccsit érdemes vinni, ami jobb hidratál, mint a víz és nincs Powerade aranyáron? 
-
TomMusic
őstag
válasz
StLui
üzenetére
Tavaly előtt én is jártam arra, bár én felmentem a Nagy-Kevély tetejére valami végtelenül zergeb*szta ösvényen, köveken meg mittudomén miken (sokszor még a bringát is cipelni kellett). Aztán mikor felértem egy nyugdíjas csoport uzsonázott ott, és kiderült, hogy van egy (vagy több) sokkal könnyebben járható út.

Sőt, volt aki babakocsival ment papucsban kb. Aztán megkérdezték, merről jöttem, mert mennének tovább arra. Elmondtam nekik, de mondtam hogy nagyon nem ajánlom, mert elég cudar a terep. Na ennek ellenére elindultak mégis arra... Szerintem azóta is ott bolyonganak.
Viszont szép környék az is.
... bár lehet ez a sztori a Hármashatár-hegynél volt? Na mindegy, de voltam a Nagy-Kevélynél is.
-
StLui
veterán
Váratlan felhívásra csatlakoztam egy ismerőshöz, egy NagyKevély körre, az elmúlt két tekerésemhez képest nagyon kellemes viszonyok voltak, és nagyon élveztem, bár fölfelé, és lefeleé is kellett tolnom a bringát, más más okból

De a lényeg: a terep arrafelé abszolút járható, persez dzsuvás lett a bicó azért, de nem volt gond a tekeréssel. -
jjeahh
nagyúr
#napisomlyó, 24 fok, téli ruhában megfőttem

Asszem ma a 29-es kerék megmentett egy kva nagy eséstől... én hülye homokos-kavicsos erdei úton 45-el csapattam mer' hát tavasz van, oszt jött egy saras vízmosás szép nagy kövekkel meg gödrökkel és nem tudtam lassítani...
. Átcsapattam, túléltem, de emlékeim szerint ilyen helyen a régi 26-ossal fejreálltam volna
. -
Runner_fxr
addikt
válasz
StLui
üzenetére
Igen.
batagy: Szerintem felesleges ezt túl bonyolítani. Lapos csavarhúzó, kalapács, meg mondjuk egy vastagabb fa lap, amivel a helyére kalapálod a csészéket és a fa nem nyomja meg a csészét. Nyilván komolyabb vázakhoz ezt annyira nem ajánlanám, de otthoni barkácsnak simán elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Sci-fi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, vagy csak simán egy gyengébb darabot fogtál ki. Én a melegedéstől félek, lehet, hogy nyáron max fényerőn gyakran túl fog hevülni, a télen -10 fok alatt szerencsére ezzel nem volt gond. No de majd a kemény kánikulákban kiderül, hogy mennyire vészes a dolog, ha zavarni fog, akkor le lesz váltva egy Convoy M1-re, az elvileg már nem melegszik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.