Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zola007
üzenetére
Értem, akkor nem foglalkozok ezzel a biciklivel. Marad a nézelődés.
Jó lenne minél hamarabb, mert a bicikli amit használtam, annak az első váltó lánc kereke meg van hajolva meg kopva is, kb használhatatlan. Meg ez márt már kinőttem rég. Most gondolkoztam rajta, hogy venni kellene egyet, a cég fizet útiköltséget és így idővel megtérülne az ára...
Akkor maradunk a böngészésnél...
-
Quent1n
senior tag
Üdv!
A kettő közül ti melyik bringát vennétek?
A felszereltség, a könnyű irányíthatóság (lassú tempó mellett), a könnyű váz, a festés az LTD fele húz. Gondolom a 178 centimhez a 18"as vázméret jó. A 29es.. Nos egy KTMen ültem jó volt bár nem padlóztam tőle de kétségkívül van előnye a 29es méretnek. Illetve ahogy nézem az LTDn nincs pedál. Mivel nem túl sok zsém maradna ti milyen egyszerű nem műanyag de terhelhető (97 kilo vagyok) darabot ajánlanátok?
A bringa amúgy elsősorban napi szinten aszfaltra lenne használva DE hétvégenként, illetve alkalomadtán menne a terep is azért.
Válaszokat előre is köszönöm!

-
Cyberpunk
félisten
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, mint tulajdonosoktól, szakértőktől!
Biciklivásárlás előtt állok. Az előző bicómat kb. 10 évvel ezelőtt adtam el, azóta nem is nagyon tekertem... Most, hogy itt a tavasz, a jó idő, újra megjött a kedvem!
Egyáltalán nem vagyok képben a témával kapcsolatban, ezért elmondom miben segíthetnétek.
Olyan férfi biciklit keresek, amit kb. 50-60 ezer forintért meg tudnék venni. Ez lehet használt is, új is. A márkája lehet bármilyen, a lényeg, hogy megbízható legyen! Főleg kerékpárúton, ritkábban erdei földutakon járnék vele. Nem is tudom milyen feltételeket tudnék még megszabni, szerintem ezek a legfontosabbak.
Küldhetnétek pár linket, és megnézegetném őket! Ajánlhattok konkrét típusokat!
Egyelőre ennyi lenne!
Köszi előre is a hozzászólásokat!
-
Breki
veterán
válasz
batagy
üzenetére
Közép Európa legnagyobb kerékpárgyártója
szlovák cég, 1991 óta létezik, komplett bicikliket 1996 óta kínál, melyekből évente 100.000 db-ot állít elő.A trekking -eket nem ismerem, versenykerékpárjai szerintem nagyon jók, az enyémet mindig meg akarják venni, most is Schneider-nél (Gemenci nagydíj alapítója) azzal fogadtak nem adom-e el mert vkinek nagyon megtetszett.
-
jackbacsi87
senior tag
sziasztok!
shimano 105 vagy shimano pd-a525 pedált szedett már szét valaki?( 105-nál lötyög a tengely,a525-öt meg át kéne kenném)
beszereztem a hozzávaló tl-pd40-t. nézegettem fórumokat meg videókat, de nem lettem okosabb. amikor hajtom kifele a műanyag anyát, 2-3 fordulat után rászorul a tengelyen levőre, és megszorul. -
batagy
őstag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nem ismertem a Montana-t. Most néztem , de nem fogott meg egyik típus sem.
A Dema az jó? pl. a Dema '14 Arosa vagy a Dema '14 Bergamo trekking milyenek? Életemben nem hallotta erről a gyártóról.
Amúgy igazatok lesz, 28"-assal jobban járok. Városi használatra nekem trekking kell?
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Ha vki tudja/ismeri a trek márkát kérem írjon egy kis véleményt,megér Ez a bicikli ennyit?
Előre is köszi!
-
Zola007
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez a bringa sokat állt kint szabadtéren, a villán a gumik, szimeringek el vannak rohadva, tengelyvégcsavaron, nyeregbilincsen is látszik hogy megette az idő, hajtómű kuka ahogy előttem írták
azért volt kényelmes mert egy női nyereg, de hosszú távon szidnád mint a bokrot
felni is nagyon kopottA bolti Sch-Cs-t is felejtsd el, ipari hulladék mint az ugyanilyen hauser
Nem tudom mennyire sürgős a vétel vagy csak ennyire rá vagy pörögve, de én ezt a bringát én szvsz nem venném meg
, így árat sem mondanék rá -
madmike
őstag
Sziasztok!
Monocikli témakörben van aki otthon van? Szeretnék venni egyet, egyelőre csak megtanulni haladni vele. Mi a legalja amit érdemes megvenni? Használtan már 5000ft körül is lehet látni, érdemes azokkal foglalkozni? Vagy ami komolyabbnak tűnik és 20.000 alatt lehet látni használtan az a Qu-ax, azzal kapcsolatban valami infó?
Előre is köszi! -
válasz
sanzi89
üzenetére
Mondta a csóka, hogy tán még a gumikra kellene költeni, hogy az elsőt kicserélni valami szélesebbre...
A váltókar a jobb oldali, amivel a fogaskeréksorokat lehet váltani a csavarozásoknál eltört, mondta rá a megoldást, hogy pillanatragasztó.Mennyit érhet ez így? 55k-ra tartja, alkudni megpróbálok, reálisan egy 45k körül gondoltam rá, de nem valószínű, hogy megkapom. 50valamennyiért kapok a boltban 1+1 év gariért Sch-Csepel városi biciklit, igaz acél vázas egyszerű, de új meg garis...
-
sanzi89
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
A hajtókar kirí, hogy nem eredeti. A piacon elérhető leggagyibb, műanyag szemét, tuti, hogy nem ilyen volt rajta egy Deore váltóval. Valószínűleg egyébként új, én biztos nem hoznám el vele és ennyivel adja olcsóbban az eladó. Persze ha nem riadsz vissza egy kis szereléstől.
Jó bringának néz ki egyébként, bár 55k-ért meg is kérik az árát. Ha 1 1/8-os lenne a villanyak, kazettás lenne a hátsó agy - ezt nem tudom -, nem lenne agydinamós - 2014-ben városi bringára szerintem el lehetne felejteni a dinamót - valamint gyorszárasas lennének az agyak, akkor megvenném, így határesetnek mondanám. Nem rossz bringa, de nem is best buy. -
Tomi_Sci
őstag
válasz
viko81
üzenetére
Esetleg a cipőd talpán vannak SPD furatok is, és a fém talplemez mozgatható benne? Ha három csavaros stopli van fent akkor az szabadon lötyög.
(#18063) Packersbay: Akkor cella végére tehető kis mágnes a megoldás. Bár ha nem ér sokat a lámpa érdemes venni egy komolyabbat, és azt mág mágnessel együtt megrendelni. Ha SOS megoldás kell akkor alufólia pogácsa.
-
fpeter07
veterán
válasz
albert8
üzenetére
Szeptember 7. Hafjell lesz a te napod. Addig még lesz néhány klasszikus, néhány GT, és ha szakágnál maradunk:
UCI World Cup XCO/XCE/DHI Round 1 -April 5-6 April 10-13 (See schedule change) -Pietermaritzburg (RSA)
UCI World Cup XCO/XCE/DHI Round 2 - April 26-27 - Cairns (AUS)
UCI World Cup DHI Round 3 - June 7-8 - Fort William (GBR)
UCI World Cup DHI Round 4 - June 14-15 - Leogang (AUT)
UCI World Cup XCO/XCE/DHI Round 5 - August 2-3 - Mont-Sainte-Anne (CAN)
UCI World Cup XCO/XCE/DHI Round 6 - August 9-10 - Windham (USA)
UCI World Cup XCO/XCE/DHI Round 7 - August 23-24 - Méribel (FRA)
UCI World Championship DHI - September 4-7 - Hafjell (NOR)Azaz április 12-13-án kell elindítani a redbull streamet.
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na épp ez az én bajom, hogy csak párat találtam ott meg az ár hátráltatott..
Ma voltam a nézni megint biciklit, amit fent említettem. Helyi bolt használt cuccokat hoz be németből. Van most egy Hercules Rimo(ezt ajánlották a múltkor is).
Ki próbáltam, gyönyörűen fut, váltani vált azonnal. Az ülés nem gagyi, ahogy gondoltam, hanem teleszkópos/légrugós vagy milyen, nem gondoltam volna, hogy ilyen kényelmes. Agydinamós, alu váz, elvileg fel van újítva. Látszik, hogy használt, mert itt ott ütött kopott... Messze a legjobb bicikli, amin ültem.

Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyit ér? 58k van ráírva azt mondta a csóka, hogy 55k mondtam neki hogy alszok még rá egyet, holnap 17:00ig van elrakva.
-
viko81
csendes tag
Üdv Srácok!
Az mitől lehet, hogy spd-sl cipőn a stopli( spd-sl) séta közben "kotyogó" hangot ad, olyan mintha mozogna, nem illeszkedne a stopli, de
- kézzel nem lehet megmozdítani stoplit a cipőn
- esetleg alátéttel van gond, nem fekszik fel rendesen?bringázás közben semmi gond, nem mozog, tökéletes minden, csak séta közben jön elő a hang.
Segítséget előre is köszi!
-
D.Orion
veterán
válasz
sanzi89
üzenetére
Le van maszkolva még.
Egyébként egy olcsó szar villa. Nyugi a becsúszó, szimeringek, állítók, stb. nem lettek festékkel beborítva.Más, most akadt meg a szemem egy FB híren:
CsepelRoyal **** Áprilistól az üzletekben!
- Váz + Villa: 79.990,- Ft
- 4130 CroMo
- M (52cm), L (56cm), XL (60cm) -
Zola007
veterán
válasz
D.Orion
üzenetére
én sem kötekedésnek szántam, biztos azért is olcsóbb errefelé mert Kelet-Mo
nekem ennyit mondtak, nem értek a festés részéhez
azt tudom hogy 4 lemezfelnit 8000-ért szórnak + szintereznek, alu-ból 20.000 a 4db, magasfényű keménylakkal. Ez utóbbi tuti, mert ki is kellett fizetni
Egy kerékpárváz pedig nem egy bonyolult dolog, ha nem spórolják le a rendes dugaszolást, tehát valahol a lemezfelni ára felé tenném
-
fpeter07
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ááá | mintha az esés nem lett volna elég ...
-
fjudors
aktív tag
válasz
rootkiller
üzenetére
szemcsétől és szórótól függ
alut neccesebb savazni, azt inkább acélnál érdemes.
én szórattam és porfestettem az [újjáépítettemet.] , semmi gondom nincs vele.
-
8th
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
[link] Lehet, hogy menthető de nem akarok küszködni ezzel mert a kerék befogatásnál és a festési sérüléseknél már felütötte a fejét a rozsda. Menetvágás, homokszórás, festés stb... olcsóbb ha veszek valami noname akár új villát. Ez egy sima munkába rohangálós "eldobható teszkós" bicikli. Karbantartásokon kívül nem akarok rá pénzt költeni hátha valaki ismét úgy dönt, hogy neki nagyobb szüksége van a bringámra mint nekem. :/
-
lsebestyen
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
szerintem hasznaltan nezegess bikemag apron, vateran, bringapiacon, ilyesmi oldalakon bringakat, lenyeg h ne menetes aggyal rendelkezzen, illetve a meret passzoljon... nem lesz konnyu dolgod, tegnap elkezdtem neked keresni de alig talaltam ekkora meretben, ha kitartobb vagy akkor szerintem talalsz valami jot. Sajna trekkingekbe nem vagyok otthon...
aztan ha talaltal linkeld be őket, megmondjuk mkert nem jo
-
G@ben
addikt
Ebike-ról ha ma feladnak egy csomagot, az mikorra érkezik meg?
-
-
eddie1978
senior tag
-
8th
addikt
Üdv. Bocs az offért. Ha volna valakinél elfekvőben egy használt 26" MTB merev villa azt kis pénzért átvenném. Tegnap hazaszóltam, hogy tesóm nézze meg milyen kormánycsapágy való bele. Ő megnézte...
Majd szarul erőltette vissza a kormánycsapágy menetes borítását amivel teljesen hazavágta a villanyakon a menetet. Kibírtam röhögés nélkül amikor megláttam... -
albert8
veterán
DH vb közvetités lesz ebben az évben? és mikor kezdődik?
peter hátha tudja.
-
Mewryck
tag
válasz
hódmaci
üzenetére
elsősorban testmagasság,egy rövid útmutató a választáshoz
-
pengemetal
aktív tag
válasz
pFEFErohni
üzenetére
Persze, tudom, csak olyan testi adottságokhoz, amelyekkel a kolléga úr rendelkezik nagyon nehéz olcsó és jó bringát talalni, pláne újat!
-
Mewryck
tag
válasz
hódmaci
üzenetére
Hali!
a linkelt bringák közül én ezt választanám:
Kelly's Lagoon 2012 (nem azért,mert ez a legdrágább!)
-jobb teleszkópja van(nem nagy eresztés,de a linkeltek közül magasan a legjobb)
-kazettás hátsó agy,11-34-es sorral,24 sebességfokozat-ez akkor előnyös,ha szeretsz gyorsan menni,"nem fogy el az áttétel"a többi linkelt bringa menetes aggyal van,14-28as sorral,teleszkópok említésre sem méltóak,többi alkatrész kb megegyezik
Üdv!
-
pFEFErohni
tag
válasz
pengemetal
üzenetére
Én az ára miatt mertem ajánlani, meg sztem van nagyobb vázméretben is... De aztán csak fecsegek itt össze-vissza, ne is figyeljetek rám...

-
pengemetal
aktív tag
válasz
pFEFErohni
üzenetére
Meg az 53 cm-es trekking váz is kicsi
-
pFEFErohni
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Jah h 110 a súly, bocsi az nem jött át!

-
INMOTEP
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez a WOODLANDS PRO kerékpár nagyon tetszetős

-
lsebestyen
addikt
válasz
pFEFErohni
üzenetére
110kg-hoz menetes hátsó agy kevés lesz. Bár mondjuk apa is utólag cseréltette ki, egy értelmesebb hátsó kerékre + sorra.
-
pFEFErohni
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szia!
Én ezt vettem 2 hónapja 70k-ért! Imádom!!!
Amire Neked kell, szerintem tökéletes lenne...
[link] -
-=RelakS=-
veterán
'gyááztaam! ÁÁÁÁURGLH!
-
Because
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
én egy kross hexagon x2-t vettem melóba járni 30km oda vissza minden nap szinte ( -5 fokig és eső kivételével) hétvégente szép időben belemegy 60km egyhuzamban. 2 éves lesz, egyedül a műanyag pedált cseréltem egy fém platformra... 76k-ba került
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Kelly's Saphix Trekking Cross kerékpáromra keresek ülést. Ilyesmiket néztem ki:
[link]
[link]Vagy ti milyet ajánlatok? Ezek a "kemények" mennyire jó, kényelmesek? Valahol olvastam, hogy attól, hogy nincs párnázva, nem kényelmetlen. A másik amelyiknek, "ki van vágva" a közepe. Ennek van valami kényelmi funkciója?
Egyébként leginkább városi közlekedésre kellene, de most, hogy jön a jó idő, lenne néha hétvégenként is egy két túra 40-50 km, szóval olyan kellene ami hosszabb távon is kényelmes.
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Kerékpárút van 95%ban, de ha megmutatod okosabb leszek én is.
Jó lenne, siettetni a témát, mert elvileg mennek a cégtől páran a Békéscsaba-Arad Szupermaratonra és én is szeretnék menni.

-
lsebestyen
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jobban kijössz egy trekkinggel...Hacsak nem erdei ösvényen óhajtasz munkába menni

-
Ma voltam a helyi normális kereskedésben, hát elég vegyes érzelmekkel távoztam. Az eladó rendes volt, segítőkész, már ültetni akart fel a biciklire, amit kinéztem(mondom ácsi egyenlőre nézelődünk). A készletük nagy részes Schwinn-Csepel volt, elvétve volt más márka is. Azok annyira nem jöttek be, bár nagybátyám rakatott ott össze biciklit: egy SCHWINN-CSEPEL Spring-et, az jól néz ki, de mikor láttam az árát, hogy 114k körül volt már annyit nem gondolkoztam rajta. Utána láttam egy biciklit, tetszett, csak 26os volt. Mondom a srácnak, hogy valami ilyesmiben gondolkodok. Utána mutatott gépről egy biciklit: KRP WOODLANDS PRO 29 MTB 1.0 21S MEDIUM FEKETE (katt) hogy ő a link-ben említett ár alatt be tudja szerezni. Erről vélemények?
Végre van valami elképzelésem ilyesmi biciklit szeretnék. Csak az árával vannak bajaim. 70k(naggyonnagyonmaximun 90-95k) ra gondoltam, mert van lehetőség hogy bérlet helyett igénybe venni más támogatást így lassan visszahozná a nem rá szánt pénzt a bicikli. Röviden munkába járni kellene napi kb 30-40 km lenne benne, nagy méretű váz legyen.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
Packersbay
üzenetére
Módot akkor vált ha egy pillanatra szakad az áramkör. A lítium cellát tekerd körbe szigszalaggal, hogy ne csúszkáljon a testben.
-
-
Slownz
senior tag
Helló!
Nem tudtok valami olcsó helyet akár BP-en, akár az agglomerációba, ahol vázat lehomokszórják, alapozzák, és szinterezik. Felhívtam a környékünkön egy boltot, ők 20 ezret mondtak.
Köszi a választ!
-
Zola007
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
mondok mást:
fogsz egy darab vékony alufóliát, azzal belülről simogatod a belsőt. Az alufólia minden apró sz.rba beleakadegyébként nem biztos hogy külső, én a belsőt nézném meg.
ha MTB, akkor fújd fel külön akkorára, hogy legyen a hurka vagy 6-7 centis és egy lavor vízben óvatosan forgasd át párszor -
D.Orion
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
Le kell venni és végigsimítani nagyon lassan belülről, akár többször is, időt nem sajnálva. Én meg szoktam hajtogatni és közben a külsejét figyelni. Jó pár üvegszilánkot, tüskét, kisebb kavicsokat szedtem már így ki a futófelületből, melyeket belső simítással még nem lehetett érezni.
Zefal defektvédő szalagot érdemes venni, hogy ha folyadékot nem akarsz tölteni a belsőbe.
-
lorcsi
veterán
milyen módszerrel lehet alaposan átnézni a rejtett tüskét a külsőben ?
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
ez milyen szelep, mi a hivatalos neve? Pumpát szeretnék venni de nem tudom milyet.

-
deicide
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Az Ádyka féle kormányra rögzíthető XML-T6 Cree-ledes lámpa is váltogatja most már a módokat nálam ha rázkódik a gép, ezért átálltam fejlámpára (szintén tőle van), azzal nincs ilyen gond.
Bringa után nem szoktam nyújtani, inkább egy-egy erősebb tempó, hosszabb táv után tolom hazáig olyan 300-400 méteren a főút-tól a házig, az nekem pont jó izomlazításnak.
-
Packersbay
tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Szintén ilyet használok,és ahogy kolléga mondja ferde,de csak kicsit. Tekerés közben nem zavaró. Én ebben tartom a telefonomat és az utóbbi 2 nagy borulásnál semmi baja nem lett,ha a zsebemben tartottam volna akkor már darabokban lenne.
Nekem is lenne pár kérdésem a többiekhez: Bringázás után szeretnék nyújtani,ehhez keresnék videókat youtube-on. Ha jól emlékszem régebben már valaki linkelte,csak nem találom.
Illetve tudnátok ajánlani olyan lámpát amivel láthatok is? Ádyka lámpài jók? Amit ebay-ről rendeltem 1,5 év után kezdi megadni magàt,magától váltogatja az üzemmódokat. Akinek volt ilyen gondja azoktól kérdezem,hogy a rúgó csere segíthet esetleg?
-
pengemetal
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Hajlamos elmozdulni menet közben, de stabil marad csak kicsit ferde. Nekem nem igazán sikerült tökéletesen meghúzni. Ár-érték arányban teljesen jó, sok minden belefér (pótbelső, leszedők...stb.) és a telefonnak is van egy átlátszó rész a tetején. Most pont leszedtem, mert hátizsákkal járok és abba pakoltam át.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
pengemetal
üzenetére
Végre valaki aki ilyen felső váztáskát használ
Mik a tapasztalataid vele? Nem imbolyog, stabilan áll? -
Goblin12
őstag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Köszönöm a a segítségedet.

MOD: Letakarítottam azon a simering gumin nem látszik sérülés, a tengelyen meg csak a festék van lekopva.
MOD2: Összenyomás közben hallani valami súrlódási hangot, mintha a pumpát össze nyomnád, és a levegőnek a kiáramlási hangjával lehetne összekötni, csak jóval halkabban.
-
-
Goblin12
őstag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Ősszintén megmondom neked, hogy nem tudom mi az rajta, valami fának a valamije. . És kenjek is rá valamit?
Simán törlőkendővel takarítsam végig azt a mocskot?
Lentről felfele gondolom én, hogy ne beletúrjam a mocskot.Köszi.
pengemetal: Guinnes-be még nem kerültél bele?

-
-
Goblin12
őstag
Üdv,
XCR SR Suntour azt a sok mocskot, lekellene vakarni onnan?
Valameik képen látszik, hogy meddig lehet össze nyomni, annál tovább nem tudom vagy nincs bennem erő vagy nem tudom. Dolgát rendesen teszi, karbantartás a kérdés. 
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, így árat sem mondanék rá
Kösz az infót! 
Egyébként egy olcsó szar villa. Nyugi a becsúszó, szimeringek, állítók, stb. nem lettek festékkel beborítva.

Majd szarul erőltette vissza a kormánycsapágy menetes borítását amivel teljesen hazavágta a villanyakon a menetet. Kibírtam röhögés nélkül amikor megláttam...

Hasaggymeg