Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Picit ködös még, de mintha arról lenne szó hogy a livetrack - mint olyan ami volt, megmarad a garmin connect-ben, de a fizetős verzióban további beállítások is lesznek rá.
Ha így lesz , az oké. Akinek kellenek majd a ficsÖrök előfizet rá.Magam részéről ami infot ad a garmin alapba- több is mint elég.
#324095lsebestyen: milyen compot néztél ki ha váltol?
-
MC Pite
veterán
válasz
fulton
üzenetére
Live Activity: Start an indoor workout activity on a smartwatch and use a compatible smartphone to see real-time heart rate and pace data, workout videos, reps and more in the Garmin Connect app.
Expanded LiveTrack Features: Whether training or racing, user-selected family and friends can be notified via text when an activity is started. Users can also create a personalized LiveTrack profile page to share with their followers.
Srácok, ne ilyen magyarosan álljatok hozzá, egyből ... ... .
In one of Garmin’s videos announcing it, they go to great pains to say everything you have today, stays free. [link]Arról van szó, hogy plusz cuccokat lehet venni plusz pénzért, , mint pl az Outdoor maps + is. AMiből ráadásul ingyenesen is lehet profitálni úgy, hogy egy kis területnek ingyen is le lehet szedni a műholdas réteget is.
Szóval nem siránkozni, spekulálni, *** és *** kell, hanem örülni az opciónak
-
lsebestyen
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Eddig volt/van az alapban livetrack? Ha igen és kiveszik belőle az elég szégyen lenne. Pedig megfordult a fejemben, hogyha tönkremegy a Karoo 2, akkor váltok Garminra, ezek alapján...kihagyom. Remélem kitart még a következő Karoo megjelenéséig, ami ki tudja mikor esedékes, mert a mostanit is csak 4 év után dobták piacra az K2-höz képest.
szerk.: mert amúgy ezt a funkciót sokszor használnám, edzőpajtik szinte mind Garmint használnak és hasznosnak tűnik.
-
fulton
addikt
Garmin connect plus szolgáltatás indul - havi díjas.
Bele kerül a livetrack? na ne. Remélem csak rosszul olvastam futólag. Mert akkor csak havi díjas csomagban lesz elérhető az élő nyomkövetés. ami nem lenne jó. -
Toobee
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Hardcore topikba lehet jönni
Szóval kerékpáron megy a grammozás kávét meg csak úgy kanállal lapátoljátok? Ejnye
-
stickermajom
addikt
válasz
eddie1978
üzenetére
Akkor hogy egy harmadik variacio is legyen Hasaggymeg es MC Pite modszere mellett: kisszervizt nem csinalok az enduron, csak kilometertol es oratol fuggetlenul egy nagyszervizt szezonon kivul. Kap sarat es minden mocskot dogivel.
#324089 mauimagic Kollegat egyszer nagyon megsertettem ezzel, fel oran at mericskelte meg nyomasprobazta a kavemat es megkerdeztem hogy kis teje lenne-e hozza.
-
mauimagic
senior tag
válasz
szuszinho
üzenetére
Parancsolj: Cibetmacska emésztőrendszerén keresztülment Organic Gluténmentes kávéból készült Laktózmentes lamantintejhabos forró ital egy Zero Waste papírpohárban bambusszívószállal, hogy az a szerencsétlen teknőc el ne pusztuljon!
4.650 Ft lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BTW van murvakerékpáros-trendhykávézótulajdonos ismerős, az őrületbe tudom kergetni ha pl ártatlanul megkérdezem tőle, hogy Ugye a zomnija kávé az szerinte is naonjó? Meg a Szarvasi kávéfőző témára is tikkelni kezd...
-
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
ugyanakkor számomra továbbra is talány az alsó, visszakanyar értelme mikor az átlagmugli minden héten egy évben 2x fogja ott a kormányát mert egyrészt kényelmetlenül lent van, másrészt nehezen éri el a féket onnan. :F
A második részt megtudom erősíteni, ráadásul le kell fogni, ha tényleg durva technikás a lefelé (ahová ezek nem valók...), akkor még mégsz.rabb a súlypont miatt.
Nehezen jönnek ki ebből a gyártók, mert ha hirtelen "feltalálnák" a gravel flatbar-t, akkor sokaknak feltűnne, hogy mintha már lett volna ilyen a történelemben és akkor oda a 100%-os gravel felár![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk a monti gumikat, telót, droppert eddig csont nélkül bevette a szakállolajos, kockásinges brigád, lehet csak meg kéne ezt is lépni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ettől függetlenül a koskormány nekem kényelmesebb hosszú távú nem technikás úton, aszfalton meg különösen.
A murvahype-nak adok egy újabb esélyt, épp eszetlen sok időt/pénzt pazarlok Jacque Foche-ra, teljesen értelmetlenül. Új gravel kormány is lesz az upgradek között, az egyik legkisebb droppal, lehet azzal meglesz a szent Grál
-
(ex)Cat
senior tag
Amúgy egy [ilyet] (DT SWISS Carbon PRC 1400) majdnem megvettem, 600 Euróért, és bár vagy 10x ránéztem, csak az utolsó pillanatban vettem észre, hogy max 100 kg a system weight. Ez pedig nekem kevés.

-
(ex)Cat
senior tag
Érdemi dolog - szerintem - nem nagyon van benne, de ha már kezdik ezt is fizetőssé tenni, az elég rossz irány.
[#324070 dom1n0]
Az Elitewheels mindig képben van, de valahogy nem mertem eddig rácsapni. Mondjuk 500 Eur szerintem nem futja az 1500q alattiakat, vagy csak nem emlékszem már rá pontosan, de emlékeim szerint ezek inkább 700 körül mozognak.A DXC-t nem is néztem még sosem.
-
Speedy007
addikt
Szerelem a gyerek bicaját a hátsó váltó megadta magát nem tett jót neki hogy egy szemmel kevesebb lánc szemmel volt korábban használva plusz a frikciós váltónak is betudható volt mert gond nélkül keresztbe bírt váltani a gyerek így a rugó megnyúlt.... Vettem ugyanolyan Tourney TY300 váltót és meglepődve vettem észre hogy a görgői jók lennének az én Cues RD-U6000.--s váltómba mert mind a két váltó 2-13 fogas váltó görgőt használ.. Tényéleg igaz az hogy a Cues amit találtak a polcon abból dobtak össze egy űj modell családot. A lánc az LG500 XT, a kazetta test AIivio HB-M4050,váltó görgő ezek szerint ugynaz mint a tourney 6/7 sebességes váltóé
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
-
szuszinho
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A kos nem csupán az alsó fogás miatt van, sőt!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dom1n0
üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy mivel sok gondom volt (főleg Shimano) agyakkal és szabadonfutókkal fontos, hogy mivel van a kerék szerelve. A Mavic tartós QRM csapágyazása és atombiztos, meg faék egyszerű ID360 szabadonfutója nálam nagyon meggyőzőek, a mostani pl. már lassan 4 éve mennek télen, nyáron aszfalton, terepen, ami ~22e km...nem hiszem mernék mást mint DT, vagy Mavic aggyal/szabadonfutóval szereltet venni.

#324071Maximum1...az ilyenekre úgy tekintek mint a gravelmánia áldozataira...aztán meglehet ez lesz a jövő kerékpárja (
), ugyanakkor számomra továbbra is talány az alsó, visszakanyar értelme mikor az átlagmugli minden héten egy évben 2x fogja ott a kormányát mert egyrészt kényelmetlenül lent van, másrészt nehezen éri el a féket onnan.
-
Maximum1
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Szerintem a koskormányt válald be, karbon kerék ráér.

[link]
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én is max ilyen összeg körül keresek. Az elsődleges cél egy DT 1400. Ebből van ugye több változat is, 1500g alatti súllyal, karbon, vagy alu.. bármelyik jöhetne!
Alig használtba lehet ilyet találni.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ez a reális ára, csak hogy nekem ennyi pénzem lenne rá. 400e ft jó ár érte ha amúgy rendben van a kerék.
De amúgy persze, akkor már legyen karbon :)
-
dom1n0
őstag
Bikediscounton vannak franko akciok, ha valaki outi karbonkereket keres, ez felaron van, es a speckok alapjan jopofa darab lehet: [link]
-
PartyShan
aktív tag
válasz
RobexX10
üzenetére
Hello, én használok. Semmit nem vártam tőle, úgy voltam, ha olyan rossz lesz ki fogom dobni. Azért az árért meg vagyok vele elégedve. Van hozzá pedálszenzor, speedszenzor, pulzus pánt(felkaros). Minimális eltéréssel ugyanazt méri mint a garmin órám. 2-3 órás tekerés alkalmával kb 10%-ot merül. A fényérzékelő szenzora lehetne jobb, mert néha, ha direktbe éri a napfény, akkor nem veszi feljebb a fényerőt. Tűző napsütésben is lehet látni azért, bár nem egy amoled vagy transzflektiv kijelző. OnelapFit alkalmazással telefonon keresztül BT-n kommunikál. Szenzorokat lehet rá csatlakoztatni ANT+, BT-n kersztül. Csiganyálas navi van benne. Egész jó. GPX fájlokat megeszi, amiket eddig adtam neki.
Ha van konkrét kérdésed tedd fel. -
(ex)Cat
senior tag
válasz
dom1n0
üzenetére
Én 3x10p 256W-ba tegnap majdnem belehaltam (pont ez volt az előírás, 5 perces 170W pihenőkkel)
Szóval az én szememben, ha "amerikázás a mezőnyben", ha nyélen az utolsó km-eken, akkor is döbbenetes számok. Amúgy meg durván k.jó verseny volt!

És kíváncsi leszek, mit m,egy majd Pogi a Roubaix-én

-
MC Pite
veterán
válasz
eddie1978
üzenetére
Én inkább a 100-120 óránként kis szervizt tartom (igyekszem nem összebaxni a gépet, ha nagyobb sár van az erdőben, outizok), nagy szerviz meg 3-4 ilyen után. Tiszta szokott lenni nagyjából az olaj; illetve olcsóbban csinálja az itteni szervizes srác (Esztergom).
Októberben a Float olaj és szimering csere 10k, a Nude tagban olaj+persely csere 7K, twinlockhoz a bowdenezés +2k volt (akciósan).Foxnál nekem azt írja nagy szerviz 125 óra vagy 1 év, szerintem baromkos túlzás (max ha sokat saraznék, akkor lenne reális)
'Every 125 Hours/Yearly, or whichever comes first' -
fulton
addikt
Na ez tök jó. [kép] Mostmar elvileg azt is lehet a garminban látni hogy adott helyen bla bla..milyen sebesség fokozatban mentél. Hany elso es hatso valtas volt adott ride alatt.
.satobbi..Mar akinek di2 van -
Speedy007
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Más kérdés:
Srácok a flexibilis V-Fék pipa miben jobb mint a merev verzió? Nekem elsó blikkre igaz nekem soha nem volt gagyinak tűnik ez a fajta opció.. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Speedy007
üzenetére
Pl. Bicycle cable replacement a gugliba és videóra keresel majd addig nézed amíg kifolyik a szemed.

eddie1978...utoljára nekem is 30 rongyba került a Reba a Dr.Bikenàl amit egy Sid új árához viszonyítva is húzósnak éreztem és elgondolkodtatott a nagy szervizhez való esetleges rákészülésről. A kicsit félidőben egyszer el szoktam végezni, de a nagyot, évente egyszer velük szoktam csináltatni...az ~400 óra/6000km aminek kábé 2harmada terepen, minimális sarazással mely alatt ugye így egy nagy és egy kisszervizet kap a Reba.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg használ, próbált ilyet? Mi a véleményetek róla?
Geoid CC600 Bike Computer -
eddie1978
senior tag
Villa és tag szervizt hogyan oldjátok meg? Otthon vagy szervizben? Az otthoni szereléshez ha felszerszámozom magam SID SL és Sidluxe cucchoz, akkor az kb 80-100 rongy bike24 árakon. Emellé még jön a 10-20 rugós szerviz készlet alkalmanként + olajok és zsírok. Doctorbike 16/48k a villa, 16/26k a tag. Ha betartok minden előírást, akkor el lehet locsolni 3x16k+48k a villára és 3x16k+26k a tagra egy év alatt. Ez potom 170.000 pénz. Csak a rugózásra.
Mennyire kel komolyan venni az 50 és 200 órás szervizintervallumokat? Megyek sáros terepen is alkalmanként. Utoljára 2016-ban volt RockShox rugós fully bringám egy évig. Akkor a kis szervizeket megcsináltam. Úgy nézett ki a belseje a villának meg a tagnak mint az új.
Másik megoldás, hogy lecserélem a cx-et gravelre és rápattintok 45 mm külsőket. Nincs rugózás, nincs karbantartás igény.
Lehet nem kellene ilyen fully kategóriában gondolkodnom? Fogorvosnak kellett volna menni. Azt már nem is nézem, hogy képességeimhez képest igazából a mostani cx is felesleges. Jobb lenne ha ásnék egy gödröt, belefeküdnék és húznék magamra egy kis földet mert csak gurulgatni tudok. Emlékszem amikor a carbon cx-et kerestem még 17-ben, volt ahol azt mondták ha nem tudok 300-400 wattal pörkölni, akkor nem érdemes ilyen szintű bringát venni. Lehet igazuk volt. -
fulton
addikt
Magicshine akták:
Ups-el küldték(korábbi fedexel jött). Ez, ránéztem Mo-Kína 17.000 ft. (Ürbe jon ez vagy mi..) majdnem 60 dodó. De akkor se adja ki a 60+15 dodót. Mönd1. Meglátjuk lesz e vámocska meg minden finomsag amivel még kis hazánk meghinti ezt a kis ** -
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nektek van a bicon fek?
Inkabb a verem folyjon mint hogy lassuljak
-
Speedy007
addikt
Van vlami út mutató vagy írás ha közel 0-ról bowdenez át az ember egy kerékpárt?? Lányom kerékpárja kapott fékváltó karokat így a régi bowdenezés elől már nem játszik illetve a hátsó váltónál is el lett cseszve korában így ott rövid lett (nem tudom hogy én voltam vagy a szervíz mivel a marokváltó karokat ott cseréltettem lekértem új bowdenetést is így nem tudom hogy a házat is ők cseélték vagy az én szabásomat használták) és meg van törve a ház szinte derékszögben a váltóból kijövet.. De legalább most nem kínlódtam annyit most a lánc szabással két kerékpár után 3*6-ról 3*7-re átalakításkor.
-
vince
őstag
Van valami tipp/trükk arra, hogy a sisak pántja ne süvítsen 30+ km/h tempónál? Nagyon zavaró, hogy szinte semmit sem hallok tőle.
-
Jester01
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Doktor úr, várja meg amíg elájulok és akkor mérje meg úgy jó lesz
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Jester01
üzenetére
Akkor pont biztos igen, de az csak a tüneteggyüttes része amit a psziché vált ki...gondolom.

parandroid...világéletemben alacsony volt a vörösvértest + hemoglobin szint véremben, így nem adhattam vért, ergo nem tudtam rutint sem szerezni
...vagyis kéne az az EPO, cefetül. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Szerencsére nincs fehérköpeny-szindrómám, soha nem is volt. Rendszeres véradó is vagyok 18 éves korom óta (bár pár év kimaradt, de most meg évente 2x megyek).
p
-
Jester01
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ájuláskor nem pont leesik a vérnyomás?
-
lsebestyen
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Az-az, így szoktam kezdeni bármiféle vizsgálatot.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
-
lsebestyen
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én is mérem, akkor teljesen optimális a szisztolés diasztolés értékek (pulzus normális), de amint egy doki vizsgálja a 140-et karcolom...Emiatt el is küldtek 24 órás tesztre, ott megint teljesen normális értékek voltak...
-
parandroid
félisten
válasz
vlevi
üzenetére
Jó sztori, de dokik is láttak már élsportolót (spoiler: civilizált országokban a dokik nagy része maga is sportol). Tőlünk is mindig megkérdezik asszonnyal, amikor megyünk, és mérik az 50-es értékeket (haha, de rég volt), hogy 'sportol'? Pedig ez nem élsport, amit mi művel(t)ünk... Nálam az még külön vicces, hogy néha simán van 145/90-es vérnyomásom 55-ös pulzussal a mai napig. Igen, szedek gyógyszert, olyankor azért általában kicsit alacsonyabb. Amúgy naponta 3-4 alkalommal mérem, pont a fentiek miatt, minősített, profi, felkaros omron cuccal.
p
-
vlevi
nagyúr
válasz
f4lcon
üzenetére
Tavaly, valamelyik versenyen a kommentátorok beszélgettek, és ott említették, hogy egyszer valami miatt kórházba került (azhizsem, nem kerékpározással kapcsolatban), és, hát már majdnem vitték az intenzívre, satöbbi, mert 40 körüli pulzust mértek nála. Pedig elmondása szerint akkor őt majd szétvetette az ideg

-
lsebestyen
addikt
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Többet mondana a dolog, ha nem az egész szakaszra néznénk pulzust, hanem mondjuk a Cipressa kezdetétől. Addig ugyanis - hiába nagy tempó - a mezőnyben csak az amerikázás megy, néhány megindulás, kanyar kivételével.
Tavalyi TdH-n Dina Marcinak97W volt az átlag176W weighted, de közben 40+ volt az átlag, igaz síkon.
Ez a 256W amúgy z2 alja lehet Gannának (vagy még annyi sem), ahhoz viszont a pulzus még magasnak is számít. -
(ex)Cat
senior tag
Azért basszus ezek az adatok... és 137-es átlagpulzus??
-
MPowerPH
félisten
-
Ringman
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
több mint egy éve vettem, azt hiszem az a régebbi p1800.
3 dt kerékszettem van (+ 1 első kerék), csak ez volt problémás.
-
Speedy007
addikt
válasz
Speedy007
üzenetére
Voltam a szervízben jövő héten kedden vihetem be a biciklit de szerintük az elmondottak alapján a szimeringnek semmi baja nincsen csak zsír nincsen a teleszkópban így csak újra kellene zsírozni az egészet.. Amiben van valami szerintem mert a becsúszó szár csont száraz mikor koppanásig berugóztatom..
-
Ringman
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
nekem az egyik dt swiss felni is szivárog az illesztésnél

aztán eltömődik egy idő után -
-
MC Pite
veterán
Kerékpár lokátor, samu smart tag.
Szkeptikusan állok hozzá, de nem nagyon találok gyorsan róla tesztet. Működhet bingánál? Mármint ha pár órán belül észlelem, és még nem egy pincében/szétbontva vanmár a gép, itthon normálisan működhet is hogy megtalálja?
Igen, tudom, aki direkt jóféle bringát akar lopni, körbenézni, megtalálja rajta.
10K egyszeri befektetés (+esetleg adapter) még OK (1-2 bringába), de a simes, előfizus rendes trackerek húzósak meg sűrűbben töltendők, azokat egyelőre kizártuk.Ha van sima androidos nem samsungos, még jobb, de azok meg azt hiszem A15 óta működnek együtt a lokátorokkal.
-
attiss66
senior tag
válasz
arcitec
üzenetére
Még nem teszteltem. Most mosom épp a láncot/1 órát várok, hogy kiszáradjon a benzintől/. Aztán beolajozom a Muc-Off olajjal és 3 órát várok vele indulásig minimum/ez volt a leírásban, biztos annyi idő kell neki, hogy kellőképpen elterüljön és beszivárogjon a láncba ahova kell/. Azt olvastam a láncnyúlásmérésnél, hogy a legjobb a mosott láncnál mérni a nyúlást, az adja a legvalóságosabb mérést.
De ezzel, a Park Tool-al az új láncot is kellett volna mérni gondolom, hogy lehessen viszonyítani. Most amit mérek, már a kopottas lánc adata. febr.26.-ától van használva, kb 1000-1200km. Most az lenne gondolom az optimális, ha vennék egy új Connex808 láncot és rámérni, hogy azon mit mutat.Vyctorius324010: remélem ez tudja memorizálni az adatokat
A mobiltelefon fotósfordítóval keresgéltem, hogy hogy van rajta a memorizálás, de eddig nem találtam. -
MC Pite
veterán
válasz
mauimagic
üzenetére
Hát, azt most megvan hogy hol ereszt (linkeltem a videót, a felni illesztésnél illetve egy küllőanyánál). Valamelyik nap szétszedem, megmérem most mekkora szalag van rajta, és ennek függvényében rendelek egy újat, aztán nekifutok megint.
Azt írja a giant hogy tl ready, szóval remélem tényleg. -
attiss66
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
A kiváló minőségű és divatos fékpofák, dobozában, dobozán kívül és rendeltetési helyén.
És bónuszfotóként az ugyancsak temus, vezetékes sebességmérő, épp bekapcsolva a kijelzővilágítás. Még nem találtam meg, hogyan kell a memorizálni a beállításokat, így amikor a boltba menetelkor leveszem, mindig visszamegy alaphelyzetbe.
-
SteveAd
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A BD mint a Radon gyartoja/forgalmazoja gyari diszkont aron jut hozza alkatreszekhez (Shimi/Sram, RS, Fox stb.), ezert is tudja ezeket kvazi domping aron ertekesiteni. Rose detto. Bar az arak nem magasabbak atlagban pl. a Bike24-en vagy az R2-n (akiknek nincs sajat kerekparmarkaja) sem, szoval nyilvan az ertekesites volumene is szamit (olcsobban jut hozza).
Egy mezei kisboltban azert nem ezekkel az arakkal fogsz talalkozni nemeteknel sem. Becsben anno rakenyszerultem alap Shimano G04S fekpofa vasarlasara helyi boltban (SOS kellett szombat reggel), es kb. 3x annyit fizettem erte mint amennyiert a BD-rol tudtam volna rendelni.
Amugy a BD, Bike24 stb. a rekorder 27%-os magyar AFAt szamlazza szinten rendelesnel, de meg igy is joval kedvezobb araik vannak (ha jol tudom, ezt be is fizetik a magyar allamkasszaba EU-s szabaly alapjan) -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Jester01
üzenetére
Igaz nem néztem mindent, de teleszkópok, melyeket itt már 2 kolléga is rendelt (egyik kettőt is
), meg tavaly, az év végén az AXS váltócsomagom mind verhetetlenül alacsony áron voltak.
Ami azt a legjobb árgarit illeti, én sem használtam még...sehol.
mauimagic...bár nálam nem szelelt az illesztés maga, de a TL ready-nek mondott Alexrims olyan pontatlanul volt illesztve, hogy egyszerűen képtelen voltam jól tyúkbelesíteni.

...pedig aztán látszik, hogy felengedtem a szalagot rendesen a szélére, de mindhiába, a gumi és felni közt picit mindig engedett.
-
mauimagic
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Szélesebb szalag biztos nem kell, akkor felér a peremre.
Fel kell fújni max nyomásra és mosogatószeres vízzel körbetaknyolni mindenhol, hogy hol ereszt.
Küllőknél, szelepnél is.
A felni kb k.rvamindegy, akkora rés nem lehet az illesztésnél, hogy gond legyen, ha TL ready. -
Jester01
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én most fogok rendelni rosebikes-ról. Gyorsan leellenőriztem, konkrétan egyik cucc se olcsóbb a bd-n (sor, lánc, zokni, bowden). Más kérdés, hogy elvileg van náluk "BEST PRICE Garantie" amivel ugyannyiért adnák. Sose próbáltam de a leírás alapján ravaszak, mert utólag térítik vissza a különbözetet ha elfogadják a megadott információt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Sci-fi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Garminból mindig az aktuális legújabbat venném, hogy a legfrissebb hardver legyen a rendszer alatt.
Szóval kerékpáron megy a grammozás kávét meg csak úgy kanállal lapátoljátok? Ejnye

A kiváló minőségű és divatos fékpofák, dobozában, dobozán kívül és rendeltetési helyén.