- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
Bunken #29999 üzenetére
időbe telik de meg lehet oldani könnyen,csak egy másik teszt profil szükséges hozzá és ha fagyás van vagy valami hiba akkor lehet tesztelni a másikon..
Te tudod mire van szükséged 🤔 a román-ukrán-török map az a roex ez [link] ezt össze lehet fésülni a promods al meg az orosz régiós térképekkel.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Bunken
tag
válasz
®abstract® #29996 üzenetére
Ahogy írtam is nem vágyon világ méretű map-ra, csak azok érdekelnének amik arra nyitnak amiket írtam és nagyjából az a színvonal mint a Promods.
Elhiszem, hogy biztos marha jó de túl sok összetevős már ez a világszintű map dolog, és lehet, hogy valamelyiket egyszercsak már nem is frissítik tovább még annyira sem, hogy az újabb játékverziókkal kompatibilis legyen.Z0C! - Nem is lenne hozzá idegrendszerem, hogy mind bepakolgassam és ha valami nem jó meg szitkozódjak.
Ránézek azokra amiket írtál. -
®abstract®
őstag
diploma nem
kell hozza,a segedletek szerint barki meg tudja oldani.idobe telik de megeri
ezek alapjan ats & ets2 ben is megoldottam=rovid-kozepes-nagyon hosszu fuvarok vannak- tobb 1000 kms is..
erdemes megtenni mert baromi nagy mapot kapunk,amit lehet soha nem jarunk be,viszont megunni nehez legy igyviszont evekig lekoti a jatekost
ets2 hez van az eaa mapa-ez ad 1 nagy south america mapot 150.000 km utszakasz
17(valos az 12) orszag,tobb mint 900 varos..voltam ott,faxa. [link] ugyanez nincs ats hez,csak a mario map,az meg olyan amilyen..[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #29996 üzenetére
Ezekkel a MAP kombókkal érdemes vigyázni.
Amennyi időt eltöltesz a mapok beszerzésével, majd a "helyes" sorrend beállításával a végére megunod.
Egy Promods+Promods Middle East + RusMap + GreatSteppe + SouthernRegion kombó elég nagy, bár az utóbbi időben csak csak a Promods + RusMap amit használok, így is bőségesen elég. Büdöséletbe nem járod be.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
tatabike
őstag
válasz
Bunken #29994 üzenetére
Szia,
nekem Promods és Rusmap van összefűzve, az is elég komoly. Még Grönlandról is lehet fuvarozni, Izland is elég jó. A Promods oldalán ott van a betöltési sorrend, ami nincs vagy nem kell, csak kihagyod.
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Bunken
tag
Sziasztok sofőrök!
Kérdéssel és egy kis segítségért fordulnék hozzátok.
Kezdek ráunni a gyári térképre (összes MAP DLC megvan) és mindjárt felfedezem 100%-ban.
Arra gondoltam, hogy jó lenne egy részletesebb / nagyobb Európa map.
Nyitnék észak és kelet felé, Ukrajna, Fehéroroszország, nagyobb Oroszország, nagyobb Törökország, nagyobb Norvégia, Finn-, Svédország.
Azért Japánig nem mennék el és Afrika sem vonz.Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen MAP-okat érdemes beszerezni és összefűzni?
Kezdetnek már beszereztem a PM 2.73a-t.Segítséget pedig abban kérnék, hogy majd ezeket milyen sorrendben kell a Modkezelőbe rakni.
Köszi előre is!
-
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #29992 üzenetére
Megy, nekem ez volt a gond, miután megcsináltam, működött:
1. lépés: A pufferoldal méretének módosítása :
Győződjön meg arról, hogy az Euro Truck Simulator 2 be van zárva.
Nyissa meg az ETS2 játékmappáját (általában a Documents/Euro Truck Simulator 2-ben található).
Nyissa meg a nevű fájltconfig.cfg
.
Keresse meg a bejegyzést:uset r_buffer_page_size "10"
.
Módosítsa az értéket 10-ről50
.
A megváltozott sornak így kell kinéznie:uset r_buffer_page_size "50"
.
A fájl mentése és bezárása.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #29990 üzenetére
Menő. Ha jól látom, csak 1.49-ig van.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
®abstract®
őstag
Talaltam egy igazi retro vasat
hungarikum [link] Ikarus-260! fincsi!
-
Lathronos
őstag
Sziasztok! A Restacar megszünt? Aki szerette a hungary map modot, az ne aggódjon. Készül egy korszerűbb, szebb változata Nova Hungary Map néven.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
Z0C!
Topikgazda
FMOD-ban otthon van valaki?
összeraktam egy hang modot.
3 .bank fájlom van ami nagyobb benne, így a hangmodom 111mb...
gyanítom le lehetne ezt csökkenteni sokkal kisebbre.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Ablakos
őstag
Mit tud az a magányos kerék a pótkocsin közepén? Nem tudom leereszteni.
-
tatabike
őstag
válasz
Ablakos #29981 üzenetére
Komppal vannak összekötve a térképek. Vagyis igazából alagúttal. Nekem is bohóckodott az elején, de most már jó. Át kell állítani a config fájlban a buffert. Lehet az a gond, nekem az volt.
-
tatabike
őstag
Ha valakinek tetszik, egy 1:1 méretarányú német map, ami összeköthető egy másik 1:1-es német mappal és a szintén 1:1-es lengyel mappal, ez utóbbihoz itt van a kapcsolat. Néztem róla egy YT videót, elég jónak néz ki.
A komment szekcióban meg picsog a gyerek, hogy egyszerűen nem hiszi el, hogy nincs egy magyar csóka sem, aki ilyen szintű magyar térképet tudna csinálni. Bezzeg a románok... (Elvárás az van, de ha ekkora a szája, miért nem áll neki ő maga...?)
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
Lathronos #29977 üzenetére
Nekem ne mondd.
StreetFoodFest, XmasFest, ZociStore, SkinMasterPaintshop, oldboyzRezt és most az oldboyzRezt v2.0 térképaddon szerkesztése/építésével vagyok elfoglalt.
Nagyon sok időt elvesz.
Sokan nem is tudják, hogy mennyi időt.
De ezt nem fizeti ki senki, nem jár érte semmi.
Van csapatom, de ahogy minden máshol úgy nálunk is család/gyerek/meló van...
Jelenleg a ReZtet 5 hónapja fejlesztjük....saját modellek, egyedi megoldások vannak porondon...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Lathronos
őstag
-
®abstract®
őstag
ja,van 1 ilyen kamionos game,aki nem ismeri,ahogy en se-lehet mozizni [link]
-
®abstract®
őstag
válasz
bobalazs #29971 üzenetére
Egen, észrevettem hogy a verzió számokhoz igazítják azt annyi kábé..
Tetszik nekem az élmény egyébként mert a kék színű ikarus 260-280-as buszokon mosolygok mindig amikor látom 😁 zseniális na!
meg úgy tökéletes lenne az egész csak rengeteg munka lenne még benne gondolom..
De hát sajnos nincs rá kapacitásuk nem tudják sajnos már évek óta befejezni ami szomorú 😐Z0C
A szerencsétlen meg a hozzá hasonló többi személy aki reménykedik még 🙄
Ja,sejtem nagyjából mivel járhat ez- idő energia hangulat ilyesmik,a költségeket nem ismerem
Hogyha úgy alakul tehetsz ide videót hogy mit mutat a történet 🤔Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #29970 üzenetére
Csóró még 20 év múlva is fogja várni...
Egyrészt nincs túl sok ember, aki ért a térképszerkesztéshez.
Másrészt a modelleket beletenni, bekonfigolni, fuvarokat gyártani, stb...
Illetve a térkép szerkesztése időben is sokat kivesz az ember életéből.Amit most csinálunk ReZt nagyjából 5-6 hónapnyi munka.
Saját vásárolt modellek feltextúrázása, beimportálása..
Nem mellesleg figyelni, hogy az SCS és a Promods mikor melyik útvonalhoz nyúl hozzá...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
bobalazs
nagyúr
válasz
®abstract® #29970 üzenetére
Igen Franki csinálta. Most Indián tesz hozzá néha vmi objektumot, modellt, frissíti amikor kell. Haverom szokott velük TeamSpeaken beszélgetni.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
tatabike #29967 üzenetére
Elnézést!
Rossz linket adtam hozzá!
Itt van a működö link! -
tatabike
őstag
válasz
bobalazs #29966 üzenetére
Kijavították? Én is szeretek rajta játszani, de amit utoljára próbáltam 1.53-hoz, hibás volt a fájl és nem lehetett kicsomagolni.
-
AcCEsS
senior tag
Új Magyarország map fejlesztés! Még nem volt időm kipróbálni, de ígéretes kezdeményezés!
Ezt a Youtube bemutatót találtam róla.
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
®abstract®
őstag
a buta forgalmi helyzeteket ez [link] tudja javitani
nyugisabb az ai forgalom stb.
-
tatabike
őstag
válasz
bobalazs #29956 üzenetére
Van rá alkalmazás, ez működik. A fájlokban turkálást nem ajánlom, volt már, hogy elszúrtam valamit, és buktam a mentést
-
Ablakos
őstag
ProMods, PolandRebuild térképeket is használom, de az externálos szállításokra eddig nem találtam megoldást. Sikertelen kompozás, pláne a megérkezéskor dobott hiba.
Nem mindig, de elég lehangoló, egy hosszabb út után eldobni, elveszteni a díjazást.
Van erre valami okosság (pl. lista), hogy ne fussak bele ilyen bosszantó hibába? (azon kívül, hogy nem vállalom el ezeket ) -
tatabike
őstag
válasz
Delerium #29954 üzenetére
Gratula. Én eleinte csináltam csak ezt, már régóta az van, hogy ha valamiért új profilt kezdek, akkor szerkesztem a mentést, lvl 150 és minden készség kipipálva. Ha már egyszer annó megszereztem ezeket a "képességeket", minek "szenvedjek" újra és újra, hogy meglegyen?
-
Delerium
senior tag
Mostanában nem játszottam túl sokat, nem is kapkodtam el, abbahagytam több fuvart is, de lvl 100
"I fight for the Users"
-
Z0C!
Topikgazda
Egy kicsit átdolgoztam a gyári Lumen fényszórót.
Illetve tettem hozzá még 2 verziót.Használjátok egészséggel!
[link]----- www.zoci.gumroad.com -----
-
®abstract®
őstag
Random event indications-ha lenne ilyen mod az jelezné a térképen hogy hol várható probléma de úgy tudom nincs ilyen vagy ki tudja
Ez ugye hasonló lenne mint igo térkép esetében a tmc funkció ugye eseményjelző..vagy waze navi-live traffic..Terelésekre meg útlezárásokra megvan a megoldás rá kell lépni a gázra!
Te tudod, ha az úgy megfelel neked akkor elég unalmas lesz a fuvarozgatás 🤔 ugye a kikapcsolt elterelések véletlenszerű események miatt.. nekem a terelések 50%-ra vannak állítva úgy jó, a véletlenszerű pedig 100 % ra, igaz hogy használom ezt a nagyszerű módot ami az események kapcsán izgalmassá teszi a gurulást 😎 viszont nagyon kell figyelni mert tényleg lesznek érdekes helyzetek..
[link] plusz [link] ittis [link][ Szerkesztve ]
-
Mbru
tag
Köszi a válaszokat, szerintem akkor marad az automatikus mentés és újra töltés.
Aki szereti az esőt, szeresse a sarat is - - - SC: BruzsaT
-
Ablakos
őstag
Kiegészítve az előző tanácsokat: kikapcsolva a véletlenszerű közúti események, terelések opciókkal nem lesz ilyen "megoldhatatlan" helyzet.
Néha előfordul terelések után elérhetetlen célpont. Ilyenkor a korábbi hsz. tanács a jó megoldás.
Jobbik esetben egy kb. négy órás út utolsó percekben kapott terelés egy újabb akár négy órás utat eredményez.A standard fuvarok a teljesítési időből ilyenkor kicsúsznak, tetemes késésési büntetés ugrik be.
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
Nincs mod.
1. Nyomsz egy mentést, kilépsz, majd betöltés és ott vagy baleset nélkül.
2. Free camera lehetőséget megcsinálod, nyomsz egy Ö betűt (P felett), majd a W vagy num 8-al előrébb viszed a kamerát és CTRL F9-el lerakod a kamiont és folyatod az utat.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Mbru
tag
Sziasztok ETS2-t nem régen leporoltam és újra elkezdtem játszani vele. Van sok újdonság benne. Az elején a gyakorlás rész kifejezetten tetszett. Na de nekem ami a probléma és amiért írok, hogy volt pár fuvarom amik közben olyan helyekre értem, ahol le volt zárva az út. Kikerülni sem lehetett a balesetet. A kérdésem a következő, hogy ezeket valahol jelzi előre vagy van valami módszer van mod vagy valami ami jelezné a térképen a gubancot?
Aki szereti az esőt, szeresse a sarat is - - - SC: BruzsaT
-
Z0C!
Topikgazda
APA KEZDŐDIK!
OldboyZ ReZt 2.0
GYERE és építsd fel velünk az új OldboyZ ReZt telepet!
Ha kihívásokra vágysz.....Bővebben ->>>> https://discord.gg/2cuK7fwFTK----- www.zoci.gumroad.com -----
-
tatabike
őstag
válasz
Ablakos #29937 üzenetére
Valamelyik nap pont ezzel szórakoztam. Átlógattam a traktor bal első sarkát egy kicsit a szembe jövő sávba egy kereszteződésben. Minden szembejövő nekem jött, majd a csattanás után visszatolatott és aztán került ki...
Meg próbáld ki. Ha áll egy AI a lámpa alatt egyedül, koccanj neki, át fog menni a piroson....[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
Ablakos #29937 üzenetére
Az elmúlt néhány évben csináltam pár térképrészletet, igazítottam is forgalmat...
Egyenes vonalon halad továbbra is. Tudom miről beszélek.A videón látszik, hogy nem halad se kicist jobbra se kicsit balra.
ELLENBEN!EL tudod mozgatni középről! Tehát tetszőlegesen tudod irányítani az AI-t a Map Editorban HA Külön! útvonalat adsz meg neki. EKKOR viszont SEMMILYEN szabályt nem követ. Se lámpa, se tábla, se semmi.
Tehát MAGÁTÓL az AI csak abban az esetben kerül ki, ha az egyenes vonalról (ütközés és forgalmi akadály (pl Te elakadásjelzővel állsz) valamiért le kell térnie.
Ekkor van az, hogy tolatna vagy ott áll és gondolkodik.[link]
Tökéletesen 1 vonalban haladnak
De nézz meg bármilyen MapEditor videót...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Ablakos
őstag
Ez az egyvonalban haladnak sem lehet teljesen igaz.
pl: Kísérővel vittem nehéz fuvart és az autópályán a belső sávban előző mindegyik jármű egészen bal szélre húzódott. Így haladtak el mellettem. Egészen jobb szélen haladtam.
Tehát képesek a sávban is igazodni, csak ez megint nincs normálisan lekezelve más helyzetekben.
(Valamikor még dicsekedett is az scs, hogy egy forgalmi lámpánál a járművek nem egyvonalban állnak egymás mögött, hanem kicsit ide-oda eltolva.) -
Ablakos
őstag
válasz
Lathronos #29934 üzenetére
Valószínüleg térkép hiba az ütközés. Rosszul van meghatározva a prioritás a kereszteződésben. Számtalan ilyen hiba van a térképeken. Bár lehetséges véletlenszerű esemény ? (nálam ezek kikapcsolva vannak) Ilyenkor sajnos nem ad kártérítést, hanem magunknak kell a kár költséget fizetni.
A tétovázás (vagy holtpont a körbeforgalomnál) sajnos programozási hiba. Ilyenre nincs felkészítve a szoftver, nem szánnak erőforrást erre. Pedig valóban nagyon élményromboló.
Egy fő sem dicsekszik, hogy supportálja a felhasználók beküldött térkép hibakoordinátáit.Ha megemeled a forgalmi sűsűséget, ahogyan ZOC! javasolja - mégtöbb mérgelődésben lesz részed.
Az autópályákon a nagyobb g_traffic nem gond, de városi forgalomban bedugulás, lehetetlen továbbhaladást is okozhat.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
1.40 után gondoltam ideje újabb próbát tenni az ETS-sel. Így bátran frissítettem 1.53-ra. Bár ne tettem volna.
Az SCS-nél tényleg minden korlátozást kiszedtek a járművekből? Elsőbbségadásnál úgy belém száguld fékezés nélkül minden kocsi, mint a második világháborúban a japán kamikaze pilóták az amerikai hadihajókba. Vagy épp megállnak minden ok nélkül, aztán se előre se hátra. Semmi akadály vagy jármű nincs előttük, csak úgy (talán valami hülye programozói poénból?) befékeznek és lefagynak. Nálam van gond, vagy másnál is jelentkezik ez a közlekedési káosz?
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
Ablakos
őstag
válasz
tatabike #29931 üzenetére
Akkor jól érzem, hogy az itt megvalósított "pótkocsifék" (nem rögzítőfék
) egy nagy hülyeség. Már huszonéve sem volt ilyen (emlékezetemben) külön lassítható, fékezhető pótkocsi. Ha rátologatott a pót egy fagyos reggelen, akkor a fagymentesítőt kellett kézalávenni. (De külön fékezgetni, ez valami (h)őskor lehet.)
A tengely kézi beállítást még tesztelgetem.
Köszi
-
tatabike
őstag
válasz
Ablakos #29930 üzenetére
A harmadik elvileg az, hogy te döntheted el, hogy a pótkocsi bogija (emelhető/leengedhető) fent vagy lent legyen. A valóságban is működik ez, de csak bizonyos súlyhatár alatt, ha a rakomány ezt túllépi, akkor a pót leteszi a bogit és nem engedi felhúzni. Ha könnyű a pót, akkor meg azért előnyös kézzel vezérelni, mert pl. lerakott bogival könnyebb tolatni, mintha a 3-ból csak 2 tengely lenne a talajon. Legalábbis a valóságban így működik.
A pótkocsifék meg lassításra szolgál, az újabb szerelvényeken nem igazán van ilyen. Ugye az az előnyös, ha a traktor fékezéskor húzott, és nem tolt, ezt úgy lehet elérni, hogy a pót előbb és/vagy jobban fékez, így stabilabb a szerelvény. Ellenkező esetben, ha a traktor fékez előbb/jobban, akkor be tud csuklani a szerelvény. Ez főleg tandemnél és forgózsámolyos pótnál fontos, de a nyergesnél is számít. Szóval a pótkocsifékkel úgy lehet lassítani, hogy a traktor maga nem fékez, hanem a "póton lóg..." Mai gépek ezt automatikusan tudják.[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Minden agressziótól mentesen kérdezem, tudja valaki mit jelent a képen a 3. ill. 4. opció a játékban? A harmadik teljesen sötét.
Az utolsó pont a pótkocsifék sem rögzítőfék, hanem van fék - nincs fék. Fura. -
®abstract®
őstag
Van itt 1 kis Magyar map info valamennyi [link]
-
Z0C!
Topikgazda
Már tankoló kártya (SHELL / OMV) és bizonylatok is vannak nálam
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
®abstract®
őstag
Jó fuvarozást mindenkinek!
-
AcCEsS
senior tag
Boldog új évet harcostársaim!
-
FoLey-v
addikt
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
tatabike
őstag
-
Z0C!
Topikgazda
BÚÉK!
-
tatabike
őstag
válasz
AcCEsS #29918 üzenetére
Ez nagyon menő, irigyellek
Gondolom jó érzés tekergetni...
Más: Kifagyott az ATS, és a gamelog azt írta, hogy " Too many (3870) map items detected - using slow path! "
Ez azt jelenti, hogy menjek lassabban, mert nem tud ennyi kacatot kitenni a képre egyszerre?Mondjuk ez azután történt, hogy bumper kamerára váltottam, és így mentem egy darabig. Lehet, hogy besokallt a panoráma képtől?
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
Ma megérkezett Kínából a múltkor mutatott fa(utánzatú) kormányhoz az évfordulós Momo duda. Kicsit mókolnom kellett, hogy beférjen a kormány közepibe (kettéfűrészeltem)
, de így nagyon oldszkúl lett a kinézet, imádom!
Végre eltűnt a kormány gyártójának Tíyperior felirata!
[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Van valami új mod mely a sorompókat távolról kinyitja? Mind a fizetősorompót is és a le- és felrakat sorompókat is? -
Jadro
veterán
válasz
Ablakos #29914 üzenetére
Nekem nincs gondolm vele, de még nincs is fent a legújabb. Tedd vissza valamelyik régebbit, folyamatosan megy a kísérletezés vele és kerülnek bele új dolgok.
Én mondjuk a Temporal Anti Aliasing Clarity módot használom belőle + frame gen-t a lossless scaling oldja meg. Snowy nélkül sokkal rosszabbul néz ki az egész nekem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Ablakos
őstag
(latest ets2)
Kilépek a játékból. (szabályos kilépés). Újra akarom indítani, de csak a logban látható hibaüzenet van és nem indul el.<ERROR> [dx11] Failed to create image 32x32x6 (bindflags: 0x8, misc: 0x4) (0x887a0005)
<ERROR> [gfx] Failed to allocate image storageWindows újraindítás után már rendben működik a játék.
Másnál előfordult ez a hibajelenség?UI
(Jó sokat nyomkodtam a win+shift+ctrl + b gombot a desktopon. Most elindul a játék. Valami nem engedi el az erőforrást kilépés után? mod hiba?)
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
Azért a Görögország DLC-ben ez a Vlore és Joanina közötti szakasz nagyon meg lett csinálva, a textúrák minősége döbbenetes, de az egész helyszín a hegyes-völgyes-erdős-tengeres útvonallal eléggé besza-behu.
Gyönyörű!
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Stewen1967 #29907 üzenetére
Carmageddon gecc
-
Jadro
veterán
válasz
Stewen1967 #29907 üzenetére
Jájj.
A befektetett energiát értékelem, de ez a faltól-falig száguldozás nekem valahogy nem jön össze egy kamionos játékkal.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Stewen1967
újonc
Feltoltam a youtubera egy 8 perces előzetest az 1.6x hez készülő brutálból akit érdekel nézheti...
Brutal environment 1.6x ATS-hez tőlem
ha minden scriptel végzek és kell itt is valakinek majd szóljatok és megosztom mielőtt a nagyközönség is megkapja majd. -
Z0C!
Topikgazda
válasz
Stewen1967 #29905 üzenetére
Az a DART volt régen. A mostani lockolt dolgokat már nem nyitja ki.
-
Stewen1967
újonc
régebben volt valami okos scs kibontóm ami a jelszavas cuccokat is kitömörítette. de a mutatott fék hangok miatt tényleg semmi extra sem kell. ott a videó a youtubeon. Online mp3 konvertálod azt kész is van, nekem volt vagy 2 perc. Ami a gond hogy már be is tettem air hangokat cserélve de amikor fékezek nem azokat használja, ez a nagyobb munka, megkeresni miből mit használ melyik legyen felülírva ezekkel.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
Stewen1967 #29903 üzenetére
zeemods hangot használok, de ugye ezek lockoltak.
ha kinyitom akkor lehet megkérlek----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
régen ezt szerettem volna hallani....de az SCS ott keresztbe tett ahol lehetett...
[link]----- www.zoci.gumroad.com -----
-
®abstract®
őstag
ATS-Alaszka-havas hegymenet
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest