Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
ETS2-csak a röviden: venezuela [link] 😎💯
-
mancer7151
tag
Istenem add hogy ne hajtsak gyorsan...
-
Ablakos
őstag
Számomra egészen jó pótkocsi skineket gyűjtöttem össze, de dupla pótosokra (az utolsó pót ponyvára) nem működik. Komplett pótkocsi modokkal nem akarok kínlódni, elég lenne skin. Létezik ilyen is?
-
Ablakos
őstag
Csak kiváncsiságbóll... A Renault Magnumnak hol a fenébe van az ajtókilincse? Nézegettem hahun képeken, de ott sem látni.
-
mancer7151
tag
-
vlevi
nagyúr
Ezt meg hogy? ?
Így tolatni?
[link] -
Z0C!
Topikgazda
hoppá srácok! kint van az 1.55 experimental béta!
viszont új profilt kell készíteni,mivel valami asszinkron rakodást tesztelnek, gondolom majd a rigid miatt
Biztonsági mentés legyen mindenről! -
®abstract®
őstag
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #30316 üzenetére
Leleményesség az van
Átírsz 2 dolgot, teszel egy képet hozzá és hello
Ezt szeretem -
xandrush0831
aktív tag
válasz
®abstract® #30316 üzenetére
Na ez érdekesen hangzik. Ilyet egyszer IRL sikerült összehoznom egy Timocomról vadászott franciaországi belföldes fuvarral, a tudtomon kívül amikor fuvarszervező voltam. Nem kellemes amikor félsz a börtöntől, félsz hogy baja lesz a sofőrnek stb...
-
Ablakos
őstag
Szóba jött nem régen, hogy lehet az árut átrendezni, áthelyezni a pótkocsin. Saját pótos fuvarvállalásban ilyenet kaptam.
Lehet itt módosítani valamit? (vagy szokásom szerint félreértettem valamit ) -
Z0C!
Topikgazda
válasz
mancer7151 #30309 üzenetére
Örömmel hallom, hogy ATS. =)
Az a cég változtatott az alváson.
Ez hülyeség...Az ATS-ben a ciklus reális a valós élet szabályozásainál. Az ETS2-ben megfordul a valós élet szabályozása, a valós élet összesen 9 óra vezetés naponta és 11 óra pihenés, a játékban 11 óra vezetés és 9 pihenés.
-
mancer7151
tag
Kifagytam. Game log:
00:20:53.010 : Company 'nls_rd_wrk.laredo' changed state to SLEEPING. Next change in 73.65 hours.Ez mi?
-
mancer7151
tag
válasz
mancer7151 #30309 üzenetére
Update, bármi ami forgalom/ai, tiltott lodokkal csak az arcomban kap kereket, úgyhogy az elsőnek maradnia kell, azon viszont adott távig ugye nem forog. Röhej.
-
Delerium
senior tag
Már majdnem otthon érzem magam a hazai pályán
-
mancer7151
tag
Amit akarnék az az árnyék távolságának növelése nem maga az árnyék textúra, túl közel vált csipkésre, plusz a forgalomban is elég közel dobja rá mindenre autóktól a kerítésig, parkoló akármik. Amúgy értem pl bethesda enginejében ezt ellehet játszani, 4k shadow
Még nem találtam semmit ami műkszik, extended_shadow_fadeout_start: 10 van soksok helyen, felnyomtam 100ra, semmi változás. Gyanitom hogy időjárásnak lesz köze valahogy merthát éjjel nincs nap. Plusz ugye AO, na az is mehetne feljebb.
A lod modot még megprálom úgy hogy kikapcsolom mindet (csak fő modelt töltsön - szerintem meghal az egész) ha sikerül. Az a baj hogy most 4 modfájlban van az összes változás mert ugyanazokban a fájlokban más is változott és hát ütközés lenne. Meglátjuk és feltöltöm neked valahova. De ez csak ATS ugye tudod?
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
mancer7151 #30307 üzenetére
a LOD szerkesztésedet grafikai moddal.
Nem ütközik?
ui: elérhető lesz valahol? -
Z0C!
Topikgazda
válasz
mancer7151 #30305 üzenetére
Nekem is kínai volt sokáig, de ahogy HomeOffice lett, bele tanultam.
Elég sok dolgot megcsináltam, rájöttem dolgokra.A tükörben lévő árnyék kellene leginkább a játékhoz.
Ezzel a LOD-dal ha -10-20FPS megy a levesbe se lenne baj...
PNG mellett még elfér.
Azzal próbáltad? -
mancer7151
tag
Szép dolgokat csinálsz, gratula!
Sajnos az import-exportot nem tudtam összehozni 3d-ben nekem ez már nem fog menni.
Hát a LOD kód lényegi része meglett, tegnap délutántól reggelig, pár százezer sor, el is rontottam párszor, rengeteget őszültem. A játék szebb, részletesebb, 1 lodot bent hagytam járműveknek, lehet próbából kiveszem azt is. Az árnyékot kéne még megdobni mondjuk dupla távra. És minusz 15-20 fps
-
Z0C!
Topikgazda
Big Chrome WheelPack frissítve.
Kapott festhető elemeket a kamion és tréler része is!
[link] -
mancer7151
tag
LOD váltás távolsága... Nem mondok semmit...
Tolom fel a LOD-okat (újra), egész tűrhető úgy vezetni
hogy nem az arcomba spawnol minden. -
Z0C!
Topikgazda
Az idő olyan mint Miamiban, csak nincs az a nagy meleg...
-
mancer7151
tag
Mint katiba a gyerek. Lepényhal először
-
Delerium
senior tag
Kisebb kihagyás után újra pörög a "céges"
-
®abstract®
őstag
válasz
mancer7151 #30298 üzenetére
Ez tényleg pontosan így van
A game.log.txt nekem is elég sok a hiba error sorok vannak bőven de mégse jelenti azt hogy fagy a game.. többszöri nekifutásra hogyha valamelyik mod miatt kifagy akkor nézem a logot és ami ismétlődik azt kikapcsolom mert akkor az tényleg hibát okoz,az a mod 🤔 -
mancer7151
tag
válasz
mancer7151 #30297 üzenetére
Ez egyébként 3 navi mod keveréke, v1.43 óta biztos babrálom, ikonok szinek, zoomok. Ha kell valakinek feldobom valahova ha kész.
Szerk: Az én konzolomban embertelen sok a hiba de sosem fagy, 1.49 stabil mint a beton. A modok is tele vannak hibákkal.
-
mancer7151
tag
@ZOC Semmi ez irányban. Most megint megy a játék... Profil visszaállitva az 1.49 mentésből, nem nagy bukta. Újra konfigolva MINDEN negyedszerre is.
Most már minden read only (doksikban a kinti config.cfg és profilban a config.cfg config_local.cfg és controls.sii, fagyjon ki minden kilépéskor nem érdekel.
Ezek ha read-only-k, nem tud a játék elállitani semmit magától, ha állitanod kell betöltesz igy ahogy van, bemész opciókba, leveszed a readonlykat, beállitod ami kell, visszateszed readonlykat. 100 másik játékban ugyanigy csinálom, ez a tuti.Érdekesség, navigációnál a szinek kódja
job_road_color: 0xc82323FF //Job market map undiscovered route
job_road_discovered_color: 0xFF666666 //Job market map discovered routeNamost elsőnél FF az áttetszőség a szinkód végén van (=transparency) másodiknál ez elöl van. Kupleráj. Majdnem kész a korrekció.
Ezt a sémát használom régóta, piros ahol nem voltam, szürke/zöld a bejárt út/épület/fű. Erre bevezetik fájlban a sárgát lilát még egy zöldet.
Mi értelme, szerintem ők se tudják.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
mancer7151 #30294 üzenetére
game.log.txt-ben nincs semmi?
Konzolban se ír hibát? -
®abstract®
őstag
válasz
mancer7151 #30294 üzenetére
nekem csak simán úgy tűnik hogy megszivat minden játékost & moddert a sicsi tim az ostoba dolgaikkal
mind2 game nekem emiatt 1.48.5 v.maradt.. úgy ahogy kedvelem 🤔 a frutti ország térképek fejlesztése nekik nem szempont,jo van az igy azt annyi 😬
-
mancer7151
tag
válasz
Delerium #30293 üzenetére
Átírtam/update-eltem a modokat az új kicsomagolt verzió fájljai alapján, ezért tartott 2 este. A kompatibilitást megoldottam régen (manifest.sii egy sima átirás) nem ez a gond. Játszottam aktívan most is, csak a navigációnál bevezettek valami új színeket - tudnám mi a fenének - azokat hegesztettem (értelmetlen baromságuk megint sokadjára mióta modolom ezt a játékot) aztán két betöltés a tesztek között, agyhalál és komplett beállitás reset harmadszorra... Csak most már miután látom a mentésem elkezd tölteni, kidob és közli hogy nincs mentett állás...
Read-only beállitás fájlokkal meg hát minden kilépés egy crash. Egyre inkább tönkreteszik ezt is, kezelhetetlen f*s az egész, mondom ezt huszon-év modolással a hátam mögött.
V1.49 pedig sallangmentesen fut minden mind a mai napig...
-
Delerium
senior tag
válasz
mancer7151 #30292 üzenetére
Nekem is ez volt nemrég, csak nekem a truck signs béta mod miatt, nem találta a modkezelő a nem béta verzióhoz tartozó modot amikor vissza váltottam és emiatt nem tudta betölteni a mentést. Ha kiveszed a modokat ami nem az adott verzióval kompatibilis akkor már menni fog. Legalábbis nekem megoldotta a problémát, miutan be tudtam lépni, csinaltam egy új mentést, biztos ami tuti alapon.
-
mancer7151
tag
Gondoltam átmegyek 1.54re, ATS megy és jó mod nélkül, kettő este alatt átírtam/frissitettem a modok jó részét, játszottam is. Ma a google navi moddal foglalkozom a színekkel, erre ez fogad két teszt között.
Ugye ez valami vicc? -
m0h0senator
őstag
Kispénteki meló.
-
xandrush0831
aktív tag
Rápróbáltam tegnap újra a legfrissebb VR bétára. Most már nem stutterel meg nem alacsony az FPS, hanem teleportálja a kamiont. Fix 72 fps mellett előre ugrálok az úton 5 métereket, bármi átmenet vagy stutter nélkül. Örökre az 1.49-nél ragadtunk?
-
Z0C!
Topikgazda
Mindenki számára elérhető ATS-hez Olympia városában egy kis oldboyZ szerviz.
https://sharemods.com/pus1lk6dl9n5/ATS_obz_garage.zip.html -
Z0C!
Topikgazda
Mindenki számára elérhető ETS2-höz Debrecen városában egy kis oldboyZ szerviz. PROMODS szükséges!
https://sharemods.com/qpm5134s7gq9/OldboyZShop_Dbrcn_PM.zip.html -
tatabike
őstag
Örömmel (?) közlöm, hogy egy ideig (pár hétig, hónapig) nem fárasztalak titeket túl gyakran, mert úgy néz ki, beszippantott az FS25.
Azért majd idekuksizok néha, le ne maradjak.
Széles utat...
-
-
-
tatabike
őstag
Ma délután 15:30 körül Várpalota és Szfvár között a 8-as úton...
-
Ablakos
őstag
Ennek a gyári pótkocsinak miért ilyen kajla a teteje? A valóságban is ilyen lehet?
-
hunym
kezdő
Én most raktam össze ezt a kombót amit leírtál. ami nekem a rusmapban fura, hogy átvette a betöltésnél a promods ikont, és rusmap lett belőle, habár ez annyira nem zavar. viszont ez normális hogy félbe van hagyva néhány részen a pálya?
Én arra tudok gondolni hogy még nem vitték tovább, de lehet hogy valamit nem töltöttem le mellé. -
hunym
kezdő
Sziasztok az itteniek közül bárki használ RusMapot? és ha igen milyen?
-
Z0C!
Topikgazda
Szia Bátyus! Helyzet?
-
Ablakos
őstag
Csoda történt ProMods-ék házatáján.
Megjelölték a betöltendő modulokat (némelyiket) számokkal. Nem kell vacakolni a sorrenddel. (lista alapján bíbelődni)
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #30255 üzenetére
a helyzet az, hogy a motorfék / jakebrake az a .bank file-okban van, ami hivatkozásos és csak úgy lehet hozzárendelni, ha FMOD szerkesztőben megnyitja a bank fájlt, visszaállítja, módosítja majd kimenti...
-
®abstract®
őstag
Van amikor bíbelődök a hangokkal nekem vagy működik vagy nem a csere vagy a módosítás
mindezt ugye a T.C. ben. A DEF ben-engine-.sii & .sui az a modell meg tipus ha jól tudom..a .bank ban ha meghagyod a modell nevet, ami pedig alatta van hangállomány azt kicseréled a másikra, az úgy nem jó? 🤔
-
Z0C!
Topikgazda
Hangokban nincs otthon valaki?
Az ATS-hez "csináltam" hangot...(kivettem az Ikarus D10-es Rába hangját)...ami még illik is a W900-hoz.
De tennék bele jake brake-t...
Viszont más modban (Kriechbaum) se a DEF-ben, se .bank-ban nem találtam elérést a jake brakehez.... -
tatabike
őstag
Ezeket úgy szoktam kiküszöbölni, hogy a pótnak a teherbírásást feltolom olyan szintre, mintha a gépes is meg lenne rakva. Így legalább megvan az illúzió, hogy nem 10 tonnás fuvarokat ad a játék, hanem 18-at pl., ami már közelebb van a valóshoz.
Az alap játékban hiányolom a tandemeket, a modderekét ismerem.
(Mondjuk az igazi kamionosok nem ismerik el kamionnak ezeket...)
-
tatabike
őstag
Szia,
van ez a progi, ezzel mindent át tudsz írni, még a rendszámodat is (ETS2-ben)... (meg ATS-ben, csak ott a rendszám nem megy...) -
Ablakos
őstag
válasz
tatabike #30243 üzenetére
Sajnos a tandem, rigid alvázasokra csak a pótra rakható rakomány van. Fura is, hogy mindössze tizenegynéhány tonnás rakomány vehető fel. Esetleg modderek készítenek nyitott pótkocsira alapból (láthatóan) megrakott gépet.
Jártam úgy, hogy nem tudott a 16t-ra rakott pótkocsit felhúzni esős időben egy komolyabb emelkedőre a gép. Csak forgott a kerék egyhelyben. (Iveco TurboStar rigid) -
zozyk
addikt
Sziasztok
Moddolásban jártas user segítségét kérném.
ETS2 lenne a cél.Megvan mind2 játék eredetiben a steamen (bizonyítom is ha kell) de a sok dlc miatt "másik" verzióval játszok, nemrég kezdtem újra.
Egy benyalt vírus miatt buktam a mentésem sajnos.
Nem voltam még nagyon előre de akkor sem szeretném a nulláról kezdeni.Tudna valaki segíteni hogy átírná e esetleg a Unlimited Money & XP Booster 1.1-1.54 ETS2 modot úgy hogy csak ~100M ft-ot és kb 15ös szinthez adna xp-t?
Előre is köszi, ha segít valaki.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
tatabike #30243 üzenetére
Ekeri, VaT, NTM már sztem 6-8 éve elérhető...a modderek már megcsinálták.
Sőt már ugye Swap body is elérhető...
2014-ben megjelent MP4 Mercinek a rigid alváza már benne volt a játékban..De ahogy ismerem Pavelt, ez is DLC lesz majd egyszer, ha lesz rá erőforrásuk...
KB minden élőzése alatt előkerül...de mindig kitérő válaszokat ad... -
tatabike
őstag
Letöltöttem ezt a modot. A leírással ellentétben nem sikerült 100% abszolválni az új rakomány rendszert, akad néhány üres lowboy a fuvarpiacon...
-
Lathronos
őstag
Sziasztok! Tud valaki esetleg ajánlani időjárás modot? A brutal weather nálam 1.53-mal nem működik. Talán az miatt, hogy promods-ot használok?
-
®abstract®
őstag
válasz
tatabike #30234 üzenetére
Ja értem, gondolom valami ütközés volt akkor szokott ilyet csinálni 🤔 de az hogy mi okból lehet sose tudjuk meg..
nekem tetszik egyébként mert ETS2-re is elérhető csak ugye ott máshogy nevezik- vanemap néven elérhető és afrika közepére helyezkedik el. Érdekes látványos helyszínekkel operál.. -
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30233 üzenetére
Én hanyagolom. Állandóan kifagyott a játék, és csak akkor hagyta abba, mikor kitöröltem az atmx mapot. Nem tudom, mi volt a baja, mert a gamelogban nem szerepelt a mappal kapcsolatos hiba.
Még a Beyond kellene, de még nincs kész az 1.54 -
tatabike
őstag
ATS-t frissítettem 1.54-re, és ezzel a térkép kombóval kezdek. Elég fura, hogy van fent vagy 3 kombó a neten, és mindegyik azt állítja magáról, hogy ő az első 1.54-re.
Ha jól vettem észre, az ANTTF meg fizetős lett? -
Z0C!
Topikgazda
Az új rakományrendszer...
Miért szállítasz ÜRES trélereket?
Itt a válasz:
https://ets2hungary.blog.hu/2025/04/01/1_54_az_uj_rakomanyrendszer
tatabike
Ha megértem a teljes működést, akkor szerintem igen. -
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #30224 üzenetére
1.54-n új rakományrendszer van.
Az eddigi EGYEDI/nem SCS/ NEM fog menni.Tudom, tapasztalat...
Alapvetően NEM hülyeség amit csináltak, mert így azért több lehetőség van az adott model felhasználására...
De ezt korábban kellett volna bevezetni vagy máshogy... -
Z0C!
Topikgazda
válasz
1.54-n próbáltad őket?
-
hunym
kezdő
válasz
Persze, de asszem alapból már be volt nekem állítva. most elvagyok az fps-el, városban meg néha random utakon szokott beesni úgy hogy az már idegesítő, de végülis egy kamionos játék, a lényeg hogy szép legyen
-
Cr00py
senior tag
Sikerült már begyűjteni valakinek a driving academy-s rewardokat? Kész mind2 játékban már, de fogalmam sincs, hogy hol kellene látnom őket. A hivatalos patchnotesban az szerepel, hogy aki már korábban befejezte, avagy ezután fogja, az megkapja őket..de sehol nincs.
" Everyone who has already completed or will complete the entire first module of Driving Academy will receive special rewards " -
AcCEsS
senior tag
Úgy néz ki, hogy kijött az 1.54 az etéeskettőre is!
-
válasz
®abstract® #30216 üzenetére
Akkor ez ugyanaz mintha feladatkezelőből csinálnám?
-
®abstract®
őstag
+Mindenkinek! Mind2 game eseteben fel lehet pofozni a cpu loadot
az alap normal mod helyett magas cpu prioritast ad a jatekoknak automatikusan. ez az [link]
kicsomagoljuk-a csomagot-majd a high priority reg re nyomunk-elfogadjuk=enter.
ha vissza akarjuk allitani-akkor a default priority reg-ugyanezt. -
vlevi
nagyúr
Hülye kérdés, de az automata refi műkdöik valakinek?
ATS-ben próbáltam, automata világítás és automata reflektor be van kapcsolva. Az automatikus tompított fény működik is, de a refi az nem kapcsol be. -
-
tatabike
őstag
válasz
bobalazs #30207 üzenetére
Semmi extra. Kismillió svchost.exe, de az nem használ GPU-t, a chrome használja, meg ha megnyitom a tetves Adrenalint, akkor kezd ugrálni a kihasználtság, 2secnél is. Szóval a vga saját programja rángatja a GPU-t? De játék közben miért? Esetleg még az jutott eszembe, hogy letörlöm megint, de csak a drivereket teszem fel, az app nem kell. Amúgy sem használom.
-
válasz
tatabike #30202 üzenetére
Process explorerrel megnézném mi használja a GPU-t. (egy windowsos feladatkezelő ehhez képest gagyi, ezért nem javaslom.)
Rendszergazdaként indítod.
Ide a process szöveg utáni üres részre nyomsz jobb egér gombot, megnyilik hogy
A processGPU fülre nyomsz és mindent kipipálsz.
Majd megjelenik a beállított GPU oszlop. GPU commited is hasznos, mutatja melyik és mi van a gpu memoriában, fontos tudni.
ha a gpu szövegre nyomsz oszlopra nyomsz
az oszlop szerinti sorrendbe le lesz kiválasztva és mutatva minden. Ha még egyszer rányomsz akkor a lista aljára kerül. Ha mégegyszer akkor felülre.
Lásd nálam most látható mi használja a vgat.
1 secnél igen, de 2-nél kisimul a grafikon.
Nem hülye, hanem processzor igényes a 0.25 sec mintavételezés meg főleg. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Last Epoch
- Assetto Corsa EVO
- Yettel topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest