Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bszg@
tag
válasz Hasaggymeg #206082 üzenetére
sag az teee!
Éreztem, hogy valami nem stimmel.
Magyarul hogy van ez? -
itouchfan
senior tag
Jól gondolom, hogy a geo alapján az alábbi két XC MTB bringa között nem sok eltérés van?
A NYEREGCSŐ HOSSZ (mm) 500 vs 540
B NYEREGCSŐ SZÖG 73.6 vs 73,6
C FELSŐCSŐ HOSSZ (mm) 610 vs 624
D FEJCSŐ HOSSZ (mm) 125 vs 122
E FEJCSŐSZÖG ? vs 69,9
F FORK RAKE (mm) ? vs 44
G TRAIL (mm)
H KERÉKTÁVOLSÁG (mm) 1132 vs 1134
I LÁNCVILLA HOSSZ (mm) 449 vs 447
J KÖZÉPCSAPÁGY ESÉS (mm) 60 vs 68
K STACK (mm) 633 vs 641
L REACH (mm) 424 vs 436Az első a mostani bringám, aminél az az érzésem, hogy lehetne egy picit sportosabb, hosszabb és laposabb az eleje, mert elég magasan van, a második pedig azé a bringáé amivel szemezek most az aprón és minden másban oké lenne, csak a geoja nem tól meggyőző. A villa mindkét esetben 100 mm, a kerékméret is természetesen 29".
Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Because #206094 üzenetére
Minap voltam én is a Hervisben téli bringás nadrágot vadászva, és irigykedtem egy sort a kiállított alu KTM Fox Rhythm villája miatt... bár nem tudom mennyivel jobb Judithnál, úgy szárazon tényleg szépen mozgott. 🤔
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Because
őstag
válasz Hasaggymeg #206082 üzenetére
folyamatosan keresem az igazit
nyáron eladtam a montit, de itt most látva a fotókat úgy érzem az is kellene újra, szóval nehéz
-
itouchfan
senior tag
válasz jjeahh #206089 üzenetére
Ha már témánál vagyunk, rendeltem egy téli (kb 0-5 fokra való) Sportful kantáros nadrágot, de nekem kicsi lett az M-es (183/71-2), sőt, inkább rövid, mert eléggé szorít a kantár. Ha érdekel valakit írjon PÜ és átadom (sajnos a blokkot elhagytam, így visszavinni nem tudom). Nem hirdetésnek szánom, hanem hátha valakinek pont jó.
Ellenben szívesen fogadok hasonló testalkathoz bevált nadrág tippeket, elérhető áron.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Hasaggymeg #206088 üzenetére
Én 12:20kor Verőcéről, nyomtam egy 63km/1200 szintet hasonló részekkel mint tegnap. Máskor szólj és mutatok jó kört, nem is kell nagyon 500méter fölé menni.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Zoliwrc #206085 üzenetére
Egyik decás betétes nálam is vacak volt, a másik, kék betétes viszont egyik legjobb, annál csak az endurát szeretem jobban.
#206082 Hasaggymeg: dehogy bosszantottál . Valószínű csak más stílusban tekerünk.
#206081 Zoliwrc: igazából még nem vesztettem el semmit a zsebekből én sem, de pl. a mobil állandóan felcsúszik és ha ugrálok érzem, hogy koppannak a cuccok a derekamon, ha nem ellenőrizném hátranyúlva folyton, hogy minden megvan-e még, lehet, hogy elvesztettem volna már. Ez a folytonos tapogatózás viszont nem valami kényelmes. Lehet, hogy kifejezetten pro fit szuperszoros mezeket kéne néznem, bár a zsebek idővel gondolom úgyis kinyúlnak, ha beletuszkolok pl. 6-7 energiaszeletet és egy kisebb összehajtogatott széldzsekit. Meg ott a telefon, sokkoló, bors spray... igaz mind pici cuccok, de nálam azért minden zsebbe van amit pakolni .
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Zoliwrc #206084 üzenetére
Tegnapi 1700adon felbuzdulva nekiveselkedtem én is, de...egyedül mindig keveset (iszok és) pihenek, így meglehetősen fárasztó lett a vége. Későn is indultam, 11 óra volt már mikor elindultam a Csibi pub-tól.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Csokicsibesz
tag
válasz Hasaggymeg #206086 üzenetére
Igazából meglepően élvezhető a CX közvetítés.
Nőknél 50p alatt van a verseny hossza, esnek-kelnek a sárban, teljes szórakoztató. Én csak ajánlani tudom. -
Hasaggymeg
Topikgazda
Vass Blanka világkupát nyert (az általam még mindig érthetetlen ) céikszben! [link]
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz Zoliwrc #206079 üzenetére
Aha, igazad lehet. Felsőrészre gondoltam most, gatyát régóta nem veszek már onnan. Szerintem is szar a betét kialakítása, igaz, 500 felett nem volt még gatyám. Force olcsóbb se jött be, igazából az Endura a kedvencem, amiben szinte csak mutatóban van egy kis betét. Forceból most egy betét nélküli télit vettem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Khelben #206035 üzenetére
Papírforma szerint igen, valójában nem, pontosan megmérve kevés kerékpárnak lenne pont annyi a láncvonala amennyit a gyártó közzétesz. Ha első váltód benyeli, akkor nagy valószínűséggel rendben lesz.
#206036hardcore334...szerintem kisebb csoda lenne.
#206051hardcore334...az egy elég gagyi és meglehetősen nehéz markolat, Cube OEM (vagyis gyári)
#206057Because...má' megint? Lassan túl teszel rétisünön is a kerékpárvásárlással.
#206081Zoliwrc...+1, mondtam én is neki, de csak felbosszantottam.🤭 Telefon már túl nagy ahhoz, hogy kiessen, azon kívül meg csak ez van egy elég tapadós gumipánttal rajta.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Toobee #206077 üzenetére
Nem tudom megerősíteni, idei ausztriai tekerésem előtt vettem hirtelen felindulásból egy kantáros rövidgatyát ott, hogy legyen minden napra tisztám....talán az idei legrosszabb döntésem volt biciklis dolog vásárlás szinten. 14ezer forintom bánta amikor rendes gatyát már lehetne 17-20ezer forintért venni, csak hát az 575 komolytalankodott.
Max 2 óra benne és már érzed is hogy ülsz, ami nem jó. -
jjeahh
nagyúr
válasz Zoliwrc #206076 üzenetére
Fura amúgy, hogy az én ugrálásom ilyen kivételes dolog (?), pedig csak annyit csinálok, hogy átugrok akadályocskák fölött, kisebb bunnyk, letörések és gyakran "átemelgetem" szerre a kerekeket pl. köveken-gyökereken, mert jobb, mint felütni. Szerintem haladó xc montis szinten alap dolgok.
Nekem az egyik téli nadrágom amúgy mégcsak nem is decás, hanem Lidl-ös, pont abban bűnrossz a betét .[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz jjeahh #206048 üzenetére
Nem tudom van-e benne az alján szilikoncsík körbe, ha Te ugrálsz meg ilyenek akkor fel fog csúszni ha nincs benne. Én alapból is rosszul vagyok a dekátlonos dolgoktól (silány minőség), nyárra biztos nem vennék semmiféle ruházatot ott.
Téli nadrágot kénytelen leszek, mert a mostaniból lassan kifigyel a bal zacskóm úgy ki van kopva a lába között -
-
Maximum1
őstag
válasz zsocy #206073 üzenetére
Én holnap megyek, ma cseréltem kereket.
Gravel kell Neked nem e-mtb -
jjeahh
nagyúr
válasz Tyler Durden #206064 üzenetére
Az én FiveTen-em annyira nem kényelmes, mint a Shimano-Giro és egy mérettel nagyobb kell. Mondjuk utóbbiakból is .
Ringman: ja, ettől félek, hogy az olcsóbb decás mezek nem pro szabásúak és bővek lesznek.
Toobee: Hasznos infó, köszi! . Ja, amúgy így szoktam lenni a ruházatokkal, felsőből általában S, alsóból M. Decásból szerintem ha az S-es nem jó, akkor valszeg egyik méret sem
[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
válasz Runner_fxr #205894 üzenetére
Köszi!
Még szoktatnom kell majd a családot a gondolattal, hogy egyszer újra két bringa lesz itthon. Most azt élvezem, hogy 1 géptől jobban el lehet férni az előszobában. Egy darabig még próbálom halogatni a vásárlást. Majd ha könnyen elérhető lesz valahol, akkor lesz nagy a kísértés.
-
Ringman
nagyúr
Nekem 180/67re az M-es volt jó másik modellből, de van amit visszavittem mert hasra rövid volt.
Rc100, bővebb, rc500 az kb átlagos, 900-as az a "pro" az szűk szabású.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
Nekem is ugyanaz, mint parandroid-nak, párszor lyukra futottam vele. Pont tegnap vettem egy [felsőt] , de nem merek már neten rendelni ilyesmit, inkább átkocsikáztam Budaörsre és felpróba után megvettem. Nálam márkája válogatja, pl a Five Ten cipőmet rendeltem a mérettábla alapján és mintha rámöntötték volna..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Maximum1
őstag
válasz Because #206061 üzenetére
Nekem itt nem 162-őt mutat
mindenhol 173
Ha Neked ez jó és erre vágytál akkor jó. -
jjeahh
nagyúr
válasz ZolkoW #206058 üzenetére
Köszi! Az egyetlen elvárásom az lenne, hogy ne ugráljanak a zsebben lévő cuccok, de már rájöttem, hogy ez valszeg csak pro fit, extra durván szuperszűk mezekkel lehetséges és azokkal sem mindegyikkel. Nagyon számít az is, hogy a dereka mennyire masszív anyag és mennyire tartja a mezt szorosan a testen. Meg persze, hogy pár használat után kinyúlik-e . Szal igazából ennyiért nincs semmi elvárásom, csak nagyjából rám tapadjon.
#206050 parandroid: nekem eddig Decathlonból nagyjából minden bevált, de nincsenek magas elvárásaim és valszeg alkat függő is. Cipőt, azt sosem vennék tőlük.
-
ZolkoW
őstag
Nem biztos, hogy segítek, de rövidujjú meznél talán nem annyira lehet mellélőni, KIVÉVE ha te ki szeretnéd centizni, hogy ne is csúszon fel, ne is lobogjon stb
De kiindulásnak jó lehet az S-es, nekem az enyhén apás 180/80 kg-hoz jók az M-esek a legtöbb cuccukből. Aztán kesztyű, boxeralsó XL, bicós nadrág is L/XL, szóval fene se érti.#206056 : a per nekem erősnek hangzik, azt tudom elképzelni legfeljebb, mint közLÖKÖDÉSi balesetnél, hogy egy min. 5-ezresre lehet, hogy hivatalból megbírságolnak, a kiszállásért, amúgy nem jutott volna eszembe, hogy ebből bajod lehet.
Jelentsd be névtelenül[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Because
őstag
Hervis-nél akció van a bicókra, már az is meglepő, hogy egyáltalán van készlet.
Én berendeltem egy Giant Escape 3 Disc-et, kell neki egy kis upgrade, de jó lesz következő szezonra.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz hardcore334 #206053 üzenetére
Köszi az infot.
Ez egy jó ötlet, viszont, ha a bejelentést kivizsgálják, és ők másképp látják, mármint hogy ő szerintük nem életveszélyes, még akár be is perelhetnek, hogy feleslegesen raboltam az idejüket. -
Gaborkik
tag
válasz zsocy #206041 üzenetére
Köszi az infókat. Egy noname MTB váz első teleszkóppal az alany, Pedeleccé konvertálva, Schwalbe Maraton GT365 gumikkal. Ez szerintem eléggé ballonos, csak a kis gördülési ellenállás miatt keményre fújtam (ameddig az előírás engedi).
Nem az 5000Ft-os kategória a cél, csak épp a 25.4mm csőméretben semmi sincs, vennék én szívesen paralelogrammát, ha bele menne. Új váz csak a hosszú távú tervekbe fér most bele. -
laszlohu
addikt
Üdv
tegnap jártam az alul linkelt hídon,
mivel nem tudom hova kéne jelenteni,
de van egy életveszélyes híd, ami nincs lezárva , ki van írva, hogy csak biciklivel, vagy gyalogosan járható, de az nincs kiírva, hogy életveszélyes, bármikor leszakadhat : -
parandroid
félisten
Decathlon nekem sosem stimmel. Sem a futós, sem a biciklis részleg. Volt már tőlük mindenem S-től XL-ig, de valahogy az arányok sose teljesen pontosak: vagy itt szűk, vagy ott hosszú, vagy amott rövid, vagy nem fekszik fel. Más kérdés, hogy még a minőséggel sem voltam soha maradéktalanul elégedett - akár ergonómia, akár anyaghasználat, akár tartósság. A nagyon drága cuccaik lehet, hogy jók, de azok meg már annyiba kerülnek, mint a márkás göncök.
Amiben verhetetlenek ár/érték arányban, az az aláöltöző, meg a zoknik. Minden másról én az elmúlt ~5 év tapasztalata alapján lemondtam.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
jjeahh
nagyúr
Decathlonos mezek méretezésével mellé lehet lőni? Nálunk a román oldalon van pl. ilyenből S-es, de elég gáz a méretválasztó, derék átmérő, karhossz meg ilyenek helyett életkort kell megadni , így nem vagyok biztos benne, hogy 168cm/63kg emberkeként jó lesz nekem az S-es.
-
HollyBoni
veterán
Itthon valahol lehet Fox alkatrészeket kapni? Csak egy rugóstag persely készlet kéne (5 vagy 7 darabos, 22.2x8mm), de sehol nem találok.
Vagy komolyan ezt is Németből kell rendelnem 10 jurós postával? -
SpaceJam
aktív tag
válasz zsocy #206041 üzenetére
Azt ajánlottam, ami jobb. Meg a nagyinyerget... A gumin és azon kívül más nincs.
Gaborkik: Azt kell megnézni, van-e hely még a villákban, és felpakolni a legnagyobb (slick) gumit, ami még belefér.
bszg@: Jó, de itt pont az a probléma, hogy nincs hatása az állításnak, ami nem csoda.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
zsocy
őstag
válasz SpaceJam #206038 üzenetére
Tehát szeretne egy rugós nyeregcsövet 5000-ért, úgyhogy vegyen egy jobb bringát, arra új gumikat és egy 190$-os Canecreek nyeregcsövet. Szeretsz odamondani, de ez most nem annyira jó tanács, nem?
Gaborkik, a ballonosabb gumi amúgy tényleg jó ötlet, a nyeregcső minőségével meg szerintem ebben az árkategóriában ne törődj, vedd meg ha kell és használd amíg működik. Milyen bringáról lenne szó amúgy?
szerk2, SpaceJam neked beszólni sem lehet, mindig átszerkeszted a hozzászólásokat És amúgy igazad is van, de itt ugye nem ez volt a kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
Gaborkik
tag
-
Khelben
nagyúr
Láma kérdés: ha az ember hajtóművet cserél és a láncvonal az új hajtóműnél 3mm-rel nagyobb (kijjebb van), akkor az csak az első váltót érinti? Tehát hátul nem kavar be a váltásba, ott nem kell változtatni semmit?
-
kobayashy
tag
válasz Hasaggymeg #206032 üzenetére
[link] ez jó lesz nekem ha gyorszáras kell,sima 1 1/8 szárral?mert a képen átütős van.
Ez lenne a tuti mert van raktáron. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz kobayashy #206017 üzenetére
... és én továbbra is ~200gr és szinte 100€ különbséget látok közöttük, a sima gyorszáras verzióiknál is.
Zoliwrc... én is mentem ennyit... egész héten. 🤭
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem a hintázásra gondolok, azt lehet levegőbepumpálással és telókizárással ellensúlyozni, hanem úgy általában merevségéről amit a +2mm becsúszóvastagság jelent. Ezért lehet a nagyobb tárcsa engedélyezése is, bár xc-re 180mm elég kellene lenni.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
A héten 150km és 660m, 32kmh átlaggal.....nekem ez már off season. Talán holnap még dobok rá egy 100ast és ezer szintet.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
rétisün
veterán
71 km, outi. se erdős kép, se szint
na jó, talán 100 m szint lehetett, elvégre ez mégis csak a zalai dombság, vagy mi....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
zsocy
őstag
Az én egész heti mérlegem meg 0km táv, egy mocsok kitartó nátha, egy kitartó jobboldali vállfájás, és ma egy negatív covid teszt, szóval holnap akkor is megyek valahová ha a fene fenét eszik is :)
Szuperek a képek, irígy vagyok mindenkire aki kiment az erdőbe! -
itouchfan
senior tag
válasz Maximum1 #206024 üzenetére
64 km, 450 szint, de a legfontosabb, hogy az erdő nagyon nagyon szép (szerintem még ezen a hétvégén utoljára). Holnap is érdemes lesz menni.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz jjeahh #206020 üzenetére
Én már nem is szólok senkinek, mert felesleges időpocsékolás, mindenféle kifogások jönnek csak.
Tudom felétek más, kutyák, medvék...Én se mennék egyedül akkor.Múltkor beszéltünk arról a régi "defektemről" ami másfél centis vágásos volt és megfogta a Stans. Előkerítettem róla a fotót ami után már 3X rá lett fújva, amig rájöttem hogy alacsony nyomáson kell hagyni mert ha jobban felfújom akkor kinyílik.
Jól megdolgozott vele a lötyi, de hát az a dolga :-) -
jjeahh
nagyúr
A Judy 30-as becsúszókat kapott, a Recon 32-est, ezért merevebb. Más különbség szerintem nincs.
#206019 Zoliwrc: jó neked, mára mi is komolyabb tekerést terveztünk, de szokás szerint a haverok lefújták
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
kobayashy
tag
válasz Hasaggymeg #206013 üzenetére
A súlyom miatt arra gondolsz,hogy jobban hintázik(Judy)?Jelen pillanatban 97kg vagyok.
Boost nekem úri huncutság,sima 9mm gyorszáras az agy,így itt nem is láttam nagy külömbséget súlyban közöttük.Judy elvileg hamarabb lenne,bár az idő annyira nem zavar mert elvagyok még így a mostanival,bár szezon vége nálam nincs.Nekem jobban bejön ez az időszak,mert nincsenek annyian a hegyen,meg jobban beláthatóak az ösvények is.Meghát hóban tekerni az egy külön élményfaktor.
Ja még egy,a Judy-ba csak max 185mm-es tárcsát írnak,a Recon-nál meg 220mm.Ez azt jelentené,hogy a Recon merevebb? -
Zoliwrc
aktív tag
válasz Hasaggymeg #206006 üzenetére
Le lett írva anno amikor kezdted hogy a Conti mtb gumik idővel foltosodnak a Stans lötyitől. Nálad most jött el az ideje, szép lassan hatalmas foltok lesznek a futófelületen, levegőveszteség nem lesz tőle.
Nekem ilyen lett viszonylag hamar amikor volt ilyen gumim, 2018 évi gyártástól változtattak az anyagán és azóta így reagál a Stansra
[ Szerkesztve ]
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Fkris #206014 üzenetére
Inkább rakjál hozzá még 50-et és akkor tudsz venni egy épkézláb biciklit használtan.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben ellopták Genesis Trekking városi "szaladgálós" cangámat.
Nem sok esélyt látok rá, hogy meg lesz, bár feljelentést tettem.
Ezért arra gondoltam, hogy az otthoni sufniban lévő, első blikkre egész jó állapotnak örvendő Csepel Marathon kerékpárt felújítanám télen, hogy tavasszal már használható legyen.
Tippre meglenne 50k alatt a történet mindennel, na de az alkatrészek egy dolog, meg is kell csinálni.
Több kérdésem is lenne:
mennyire lehet ezeket a cangákat mai "tömeg" alkatrészekel szervizelni, vagy ezek a retró biciklik régi, retró méretekkel, alatrészekkel bírnak?
Mennyire nehéz ezeket szerelni, merre érdemes olvasgatni az összefoglalón kívül ( azt megteszem a napokban)?
És úgy egyáltalán mennyire jó ötlet egy ilyen cangát felújítani, hogy utána városi szaladgálós legyen?
Köszönöm a segítséget!
Kris"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz kobayashy #206010 üzenetére
Rekont nem ismerem, de Judy van és meglepően jó... ahogyan áraik is tükrözik sok különbség nem lehet közöttük. Egyelőre a vékonyabb becsúszó hátrányait sem tapasztaltam. Vedd amelyik könnyebb, olcsóbb, beszerezhetőbb... ha nehéz vagy, talán Recon. 🤔
Szerk. a súly viszont egyértelműen a Judy javára billenti a mérleget, a boost átütős 300 grammal könnyebb a Reconnál.[ Szerkesztve ]
-
cobranco
csendes tag
Attraktív helyszínek, lenyűgőző természeti csodák, gasztronómia, romantikus tengeröblök, , mindez az őszi Adria különleges hangulatába öltöztetve.
Egy „roadmovie”-t ajánlok, Európa legfiatalabb államából Montenegróból. Célpontban a tengerparti régió, de aki bringás kihívásokra vágyik, annak sem kell könyörögni.
[Adria-karika 1.rész: "Kotori-öböl 3 dimenzióból" 2019. /Montenegro/ 2K 1440p]
Útvonal: Lepetani-Kamenari-Morinj-Risan-Grkavac-Ledenice-Morinj-Perast-Donji Orehovac-Dobrotas-Kotor-Muo-Prcanj-Donji Stoliv-Lepetani
#adria #balkán #montenegro #kerékpártúraTúráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
jjeahh
nagyúr
Idővel nálam az összes Schwalbe ezt csinálta, a Maxxisok szintén, sőt, azok foltosodnak is. Csak esztétikai hiba, nem befolyásol semmit.
kobayashy: Reconra szavazok.
-
kobayashy
tag
Sziasztok,
Szerintetek melyik a jobb választás a Recon Silver RL Solo Air™ 9 x 100 mm QR, 1 1/8"
vagy a Judy Gold RL 29" Solo Air 100 QR?
A Judy drágább kb 60Euro-val,ér annyit a külömbség?
A mostani sr suntour villánál biztos jobb mind a 2,főleg hogy előre-hátra is szépen mozog -
erhas01
tag
válasz Tyler Durden #206004 üzenetére
Mi ezzel helyettesítettük.
Pekándió Carya illinoinensis.Kettőt kell egymás közelébe ültetni. Az egyik a porzó. Oltványt vegyél. Diósbeigli ... de régen sütöttem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Mezga Aladár #206007 üzenetére
Ez stimmelni látszik, mert csak a hátsó, kopottabb guminál tapasztalom. 🙂... eddig futott 3800km-t.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
Nekem a mavic abroncsnál volt ilyen.
Most az elsőn jelentek meg ezek a foltok. Az elsőben van 13 ezer km.
Saját véleményem szerint amikor elkopik a gumi és a tej már nem tud teljesen kötni az abroncshoz akkor történik ez. (több fajta tejet kipróbáltam: mavic, continental, kék bontrager)
Én csak akkor cserélem ha komoly nyomásvesztés van vagy mint a hátsónál sérül az abroncs.
Te mennyit futottál a gumival? -
Hasaggymeg
Topikgazda
Régi tyúkbeleseket kérdem van-e annak valami különleges jelentősége, hogy pár napja apró cseppszerű pontokkal jelzi Stan a lyukak helyét a száraz gumin. Számottevő levegőveszteséget nem tapasztaltam, továbbra is hetente (!) kell csak picit ráfújnom, ugyanakkor nem emlékszem korábban ilyen apró nedvességpontokra... Stan kezdene fáradni? Májusban volt töltve, 2 hete kerékcserénél rátöltve ~20-20 friss ml.
-
bszg@
tag
válasz Tyler Durden #206002 üzenetére
Sosem értettem a diófára panaszkodókat, próbálnátok nyírfa vagy akác levelet összegereblyézni!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Hasaggymeg #206003 üzenetére
Ha legalább lenne rajta értelmes dió, de a burokfúrólégy totál tönkreteszi.. Beigli ettől független alap, ilyesmikkel teszem tönkre magam télen, hogy a szezon kezdetekor legyen mit ledolgozni
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Tyler Durden #206002 üzenetére
... fel a fejjel, mindjárt itt a diós bejgli időszak.
-
addikt
-
zsocy
őstag
válasz Tyler Durden #206000 üzenetére
A bringa szép, az ülés is menő, a két diófához meg őszinte részvétem, nekem csak 1 van, de az legalább jó nagy, igazi öröm minden ősz vele Mondjuk nyáron szuper árnyékot ad, valamit valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest