Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz gergo5991 #38098 üzenetére
Azt mondtad, hogy a nyár elején tudod megcsináltatni. Akkor az az egyértelmű. Because is minden bizonnyal arra gondolt, csak valahogy nem kapcsolt a logikád. És én is ezt magyarázom.
Amúgy a komolyabb rögzítés csak pár napig marad fent. Utána már tudsz botorkálni. Nem olyan rossz ilyen szempontból, mint egy törés. Annyiban rosszabb, hogy összességében több idő tünetmentessé válni, és mindig is könnyebben sérülsz ott, ezért fontos a rendes gyógytorna és megfelelő erősítés majd.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz gergo5991 #38094 üzenetére
Egyszer már leírtam, nem fogom magam ismételgetni. Mindenkinél más, de igen, pár hét, mire rendesen belejössz a járásba, utána meg pár hónap rendesen tünetmentessé válni. De már viszonylag hamar fogsz tudni bicajozni (az mindig könnyebb, mint a járás). És egy porclevűálással ne várj, mert csak többmindent fogsz szétcseszni.
Ősszel jobb lenne? Akkor is ott a suli. Szóval nem is értem a feltevést... Menj el, csináltasd meg, légy túl rajta! Ez az egyetlen értelmes, amit tehetsz. Nem fórumon kell kérdezgetni, hogy vajon milyen lesz. Majd meglátod. Így legalább ősszel már fogod tudni rendesen használni.
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
Hello, 3 év után végre kiderült, operálni kell a térdemben a meniszkuszt. Érekelne, hogy mennyi idő után épülnék fel, mert neten azt irják, ha az egészet eltávolítják 2-3 hónap, ha meg varják, 5-6 hónap a teljes felépülési idő. Ha valaki találkozott már ezzel a problémával pár hasznos mondatot szivesen elfogadnék.
Kiderült, hogy csak a nyár elején lehetne ezt megoperálni suli miatt, de nem szeretném ha a nyáron porosodna emiatt a bicikli.[ Szerkesztve ]
-
a1rl1ne
tag
I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz lsebestyen #38088 üzenetére
Néztem, nagyon szép teljesítmény volt. Gratulálok Rohannak!
Més que un club!
-
D.Orion
veterán
válasz Runner_fxr #38087 üzenetére
Érdemes elolvasni alatta a kommenteket. Simán lehetséges, hogy egy-egy hazai 24h-s résztvevő is képes lenne erre.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Azért ez nem tréfa! De 24 óra alatt 11 szer a Mont Ventoux se viccel! Örülnék ha egyszer megmásznám, főleg lefelé lenne hatalmas élmény.
-
lsebestyen
addikt
válasz Napfénysüti #38085 üzenetére
Szerintem jobb ha változtatod az időintervallumokat, mert hozzászoksz az egy percekhez, aztán élesben meg kifingasz egy hosszabb lósznál.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz lsebestyen #38083 üzenetére
Nálam most ez úgy néz ki hogy 15-20 perc bemelegítés és utána 1 perc sprint nehezebb áttételen majd 1 perc pihenő a bemelegítő áttételen. Ez 30-35 percen keresztül és a végén 10 perc levezetés ugyúgy mint a bemelegítés.
Tegnap mondjuk 1 órás aerob zsírégető edzést tartottam de az meg se erőltetett.Més que un club!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Mr. Erikszon #38080 üzenetére
Szerintem nem, de ha lecseréled Sram-ra a hátsó váltót és a váltókart, az biztos fog javítani a váltás teljesítményen.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz Napfénysüti #38075 üzenetére
Görgőzés nálam (bár már nincs görgőm...): [link]
Engem nem hajtanak meg ezek a gélek, viszont érdemes előtte enni valamit, üres gyomorra nem jó. Én nem szeretem az ízét, rohadt édes az összes. Ja és drága. Decathlonos zselé viszont jó, bár érzésre fele olyan hatásos. Nutrixxiont szoktam versenyen nyomatni, edzésen nem élek ilyen cuccokkal. Banán meg jó reggelt keksz és lenyomok mindenkit .
-
LonGleY
veterán
válasz Mr. Erikszon #38080 üzenetére
Vagy jobb bowdenezés, vagy fékpofa, vagy....
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok van egy régi deore váltókarom(mega drive trail
9-es) és egy xt shadow hátsó váltóm. Szerintetek javítana a teljesítményen egy xt vagy slx váltókar vagy egy újabb deore? -
tome0001
senior tag
Én a tour de pelso-n tavaly három nutrixxion koffenies zselét vittem magammal, de kevés volt tényleg nagyon jók, én sem gondoltam volna. Amikor már kezdesz fáradni és a koncentrációd is csökken, ez visszahoz az életbe. Van benne magnézium és minden egyéb ásványi anyag ami csökkenti a görcs lehetőségét. Mondjuk 150km után már maga az íze is felüdülést jelent mivel olyan édes hogy csak na. Gyomrot meg nem terhelik meg a műzlik meg az energiazselék mert azok könnyen emészthetőek és egyből felszívódnak, protein alapúakat nem szabad fogyasztani edzés közben, mert azt nehezebben emészti a szervezet.
Téli edzéssel kapcsolatban pedig én mindig kis intenzitású alap állóképességi edzésből próbálok meg minél többet nyomni (max 140-145ös pulzus). Vagy néha megfűszerezem 5x1 perc sprinttel maximum.
-
inifini
tag
Youtube-on vannak indoor-os videók, 45-xx perces, abból választok egyet, nem annyira unalmas, mert mindig figyelni kell az itinerre, lépcsőzésre... vagy, ha meccs megy, akkor magamnak váltogatom az intenzitást.
-
Gyufaaa
veterán
Végigettem jó pár dolgot. Nekem ez bevált. Szerintem batár jól feltölt és sokáig tart a "hatása". Amikor érzem, hogy kezdek gyengülni, vagy merülni és a kaja sem segít, akkor bedobok egy tubussal és kb redbull hatás, csak jócskán tovább tart és az íze is jó. Nem érzek tőle semmi különöset a gyomromban sem és nem megy a hasam utána. Müzli szelet nekem sem jött be.
Tavaly ~150km-es túrára jöttek velem tekerni "újoncok", akiknek ez volt az első nagyobb túrájuk. Vittem 4db ilyen aptoniát, amire aztán nem nekem volt szükségem. Látszott rajtuk, hogy lemerült az elem kb 90km környékén. Odaadtam nekik és abszolút pozitív élményekkel zárták tőle a hátralévő km-eket. Nem ecseteltem nekik semmit róla, csak mondtam, hogy tolják be.
-
Because
őstag
berakok nagyjából 1 órányi részt a sorozatomból, halálra unom magam és fáj mindenhol
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Gyufaaa #38074 üzenetére
Ez az Aptonia nem tűnik rossznak. Bevallom én még sose próbáltam ilyen energiaszelet/gél szerű cuccokat. Gyomrot menyire terhelik meg? Mindig attól félek hogy meghajt.
Eddig műzliszeletet ettem menet közben bár tudom az nem az igazi mondjuk én még sose mentem nagy távot idén szeretnék majd ebben jócskán előrelépni.Apropó fejlődés. Ha van itt aki aktívan görgőzik télen az elmondhatná nála miből áll egy edzés.
Més que un club!
-
tome0001
senior tag
Ti használtok hosszabb távokra (100+ km) energiazselét vagy gabonaszeletet? Ha igen, kinek melyik vált be?
-
parkr
őstag
válasz cobranco #38062 üzenetére
Nagyon jók ezek a videók, csak azt sajnálom hogy rászoktál ezekre a béna animációkra.
Egyrész zavaróak is, mert várni kell hogy eltűnjenek és látszódjon normálisan a kép, meg gagyi hatásuk is van, nem véletlenül nem látni ilyeneket profi videókban sem.
Ha visszatérnél a sima natúr vágásra, még jobb lenne -
fpeter07
veterán
Jöjjenek csak az emberek! [link] Előbb-utóbb elérik a határt.
-
cobranco
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly nyári balkáni túránk újabb epizódját fogadjátok szeretettel:
Adria-küldetés 5.rész: A Neretva-völgye 2014. /Bosznia-Hercegovina/ FullHD 1080p
Útvonal:
Neum-Klek-Opuzen-Metkovic-Capljina-Pocitelj-Mostar-Jablanica-Jablanicko Jezero-Rama völgye-ProzorA szokásos kapcsolódó linkek, akik nemcsak tévézni szeretnek:
Térkép:
[link]Írásos túrabeszámoló /8-9 nap/:
[link]Fotóalbum:
[link]Slideshow:
[link]Üdv Cobranco
[ Szerkesztve ]
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
-
Frenky89
addikt
Már nagyon rég írtam, szóval egy kis status update bicaj vásárlás ügyben:
Szóval ma jött a levél a múlt hét keddi foglalózás utáni hírzárlatból adódó érdeklődésemre válaszul, miszerint:
"Megjött a bringád a héten, de ma ahogy rakta volna össze kollégám, egy váz sérülés miatt vissza kellett küldenem a forgalmazónak, így picit csúszik a dolog mert ez az 1db volt nekik elérhető.
Viszont, 1-2 héten belül beérkezik a 2015-ös modell és azt fogják helyette leküldeni…
Kérem a türelmed a beérkezésig ami 1,5-2 hét kb…
Cserébe viszont megkapod a 2015-ös modellt, a 2014-es árában." - by SzegedBikeNekem kicsit hihetetlen, de alapvetően benne lennék (különbség: RS Reba helyett Manitou Marvel és SLX helyett XT hajtómű), bár a Reba jobban tetszik, mert ismertebb/dokumentáltabb az egyéb paraméterek összehasonlításához pedig nem vagyok elég kvalifikált. Részletes összehasonlítás.
Szerintetek?
FIREBLADE78: Veled is valami ilyesmit játszottak el, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Roni2011
csendes tag
válasz imyourfriend #38051 üzenetére
Szia!
Köszi! De weben azért egyszerübb lett volna rendelni egyet!
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
-
Runner_fxr
Ármester
válasz zoli03 #38049 üzenetére
Természetesen erősen felhasználó függő, meg ugye a testsúly sem mindegy. Viszont ha megtapasztalod milyen egy rendes teleszkóp, akkor már sokkal jobban kijönnek egy Suntour XCM kategóriájú teló gyengeségei. Én azt nem mondom, hogy nem lehet vele terepen közlekedni, vagy, hogy szétesik pillanatok alatt, de közelébe nincs egy rendes telónak. Mondjuk az is tény, hogy egy normálisabb villa legalább a duplája árban, vagy még kicsit több is. Az én véleményem mindenképpen az, hogy montiba nem igazán optimális választás, hiába olcsó.
-
Gyufaaa
veterán
Hmm. Nem rossz.
-
Roni2011
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy 2011 merida tfs trail 100-d kerékpárt és abban kéne monoblokkot cserélnem! Shimano M311 hajtókar van rajta és négyszögtengelyes az biztos. A kérdés hogy milyen monoblokk kell bele és milyen méretekkel?(csapágyméret tengelyhossz)
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz Runner_fxr #38042 üzenetére
Azért nem olyan rossz egy XCM se. Tény, hogy nem olyan zár olyan jól a szimeringje, de én szétszedtem többször is a sajátom, nem volt benne kosz. Az enyémben van csillapítás, és a merevsége is kielégítő. Sokat használom terepen, nyáron nincs vele gondom, télen tényleg nem mozog sokat (de nem is nagyon használom télen).
Azért az nagyon erős kijelentés, hogy nem való terepre. Persze vannak sokkal jobbak, de ezzel is ugyanúgy el lehet menni terepen (most nem versenyzésre meg AM vagy durvább használatra gondolok), és mást nemigen kapni itthon ilyen áron. -
Solad
addikt
válasz imyourfriend #38046 üzenetére
Eszem agaban sincs rakolteni a gatyamat. Elviekben most nem cseres rajta semmi, a kesobbiekben is max a kopoalkatreszeket szeretnem.
Szimplan csak jo lenne egy masodik acelparipa a gepparkba, a masik kisse mas jellegu, agyvaltos es sruiserkormany van rajta. Ha meg hajtani akarok akkor ott egy aluvazas corratec a garazsban, szoval ezt csak amolyan tiszteletbol es szepsegszeretetbol vennem meg
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
imyourfriend
őstag
Mondjuk jó kérdés, de ha fejlesztgetni szeretnéd később akkor ne ilyen felszereltségű darabot vegyél, (első bringámra elköltöttem 250-et ~3 éve, és acél vázas volt) aztán eladtam 60k-ért idén. Szóval annyira nem üzlet felfejleszteni egy ilyen gépet, inkább javaslom őrizd meg a jellegét és maximum sort cserélj, netán felniket vagy egy kerékszettet bele de többet nem érdemes szerintem.
-
Solad
addikt
válasz imyourfriend #38044 üzenetére
Jajj nagyon erősen a megvételre hajlok én is, hiába nem terveztem most ilyen kiadást. Na majd ha megnéztem személyesen, csinálok nagyobb felbontású képet meg írok tapasztalatot.
köszi a tippet!No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
-
RichieTri
senior tag
válasz Szakbarbár #38033 üzenetére
sőt van olyan (Manitou Skareb talán) amelyiknél rendesen kattan megindulás előtt. ezt persze sokan utálták
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Because #38041 üzenetére
Egy normális minőségű teleszkóp majdnem ugyan úgy viselkedik hidegben is mint melegben, a különbség nem számottevő, átlag felhasználó nem is veszi észre a különbséget.
Egy jó nyílt olajfürdős villa télen is kimozogja az útját. Egy XCM-be meg gondolom megdermed a zsír, meg ugye a kosz is könnyen belemegy, nincs rendes tömítése se, aztán persze, hogy nem mozog rendesen. Mondjuk nyáron se sokra mész vele, mert a merevsége olyan mint egy kolbásznak, és csillapítás sincs benne.
Városba, aszfaltra persze használható, de én terepre nem merészkednék vele. Epicon-hoz (most már epixon) volt szerencsém, az nem olyan rossz villa. Raidon-ból is a levegős verzió a használhatóbb. De akkor már inkább egy X fusion-ban gondolkodnék, az minőségi alkatrészekből készült villa, elérhetőbb áron. -
Because
őstag
válasz Runner_fxr #38040 üzenetére
azok jobban viselkednek ilyen időben? most XCM ami van elfelejtett rugózni
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Because #38038 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy a Suntour villák akkor sem jók ár/értékben. Nyilván nem kell mindenkinek 100k-ért villa, de a Raidon és Epicon alatt az összes Suntour alkalmatlan mindenféle terephasználatra.
Én inkább ajánlanék belépő, közepes szintű Rock Shox villát, mint Suntour-t.
[ Szerkesztve ]
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz LonGleY #38034 üzenetére
Mivel eddig merev villás bringáim voltak ezért nekem újdonság ez a kotyogás. A rendeltetésszerű irányban szépen mozgott, de volt pár sérülés a becsúszószáron, ami azért nem túl bíztató. Volt nálam pár Tesco rettenet, azok aztán tudtak mozogni minden irányban.
(#38037) Upo Nekem az ilyenek közül a Decathlonos bringák a kedvenceim, pl Triban 300: "Alkalmi országúti kerékpározáshoz 30-60 km-es kirándulásokra, kezdő versenyzőknek."
Bár régebben mintha 2 órás időlimit lett volna megadva.[ Szerkesztve ]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Upo
addikt
válasz Because #38036 üzenetére
Raktam a végére egy vigyorgót, az ilyenekre hasonlókkal szoktak válaszolni (ha válaszolnak)..
Akkor ha ilyennel jár suliba a gyerek akkor elveszhet a garancia... Még jó hogy hétvégén nincs iskola, akkor mégsem minden nap, de akkor a hétvégén a gép előtt kell ülni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Because
őstag
már megint a ezek a túlzások... olvasd el azt a használati utasítást amit linkeltem
kiemelek pár sort:
M sorozat (M2000, M2025, M3000, M3010, M3020)
hobbi célú, vagy rekreációs használat nem napi rendszerességgel. Szilárd útburkolatra, vagy dűlő- és dózerutakra.szóval már itt felhívják a figyelmed olyan családra mi még napi használatra se javasolt!
-
LonGleY
veterán
válasz Szakbarbár #38033 üzenetére
Kotyoghat, de hogy jó-e az bárkinek is, már más kérdés... :]
-
Szakbarbár
aktív tag
Köszi a teleszkópos tippeket, nem tudtam, hogy már az új teleszkóp is kotyoghat. Jó tudni.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Napfénysüti #38029 üzenetére
Én is néztem, de messze van, és nem postáz .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Napfénysüti #38029 üzenetére
Na ez egy jó vétel lehet. Fel is hívtam, de már megy valaki megnézni. Azt mondta az eladó, hogy ha nekiáll alkudozni az érdeklődő, akkor nekem adja le inkább. Jó lenne második bringának.
-
tome0001
senior tag
Ott 7 euro, itthon 3390 a legolcsobb helyen. Ha a postat is raszamolom akkor is olcsobb
-
Napfénysüti
nagyúr
-
fjudors
aktív tag
válasz Szakbarbár #38013 üzenetére
suntour garancia vélemény: 4mm-ig megengedett a kottyanás, addig normális új állapotban
-
ottesz
aktív tag
Eladó egy új 9.5-es(44-es) Muddyfox Mbs100 kerékpáros cípő méretprobléma miatt!!Vagy csere 43-asra.
Ára 10.000FT
A cipő pont ilyen:
https://www.youtube.com/watch?v=qMT2D-iSc18[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Vagy ha nagy a difi akkor helyi boltban felpróbálod és netről rendeled.
Én se rendeltem még soha cipőt mert ugyanúgy gondolom ezt mint runnerfx de ha esetleg van lehetőséget az adott típust felpróbálni akkor utána már jó lehet. Nekem egyébként Shimano outi cipőből nem kellett egy számmal nagyobb mint sima utcaiból.Més que un club!
-
smiti
veterán
A véleményetekre lennék kíváncsi. Ebben az olcsóbb árfekvésben ez milyennek számít: Nopeus Life 350 FE
Esetleg ha ez nem túl jó választás akkor ebben a kategóriában mit lenne érdemes?
-
parkr
őstag
válasz Runner_fxr #38022 üzenetére
Mondasz valamit. akkor marad a helyi bolt, köszi!
-
Toomy
senior tag
Nekem a 99 -es magellán mountimon már évek óta megvan ez a kottyanás, de nálam a kormánycsapi a ludas, ahogy hegyimorc kolléga is mondta.
-
Runner_fxr
Ármester
Szerintem cipőt netről rendelni abban az esetben érdemes, ha előtte konkrétan azt a modellt már felpróbáltad valahol. Látatlanban ilyet biztos nem rendelnék, még ha el is találod a méreted, akkor is simán lehet, hogy nem lesz kényelmes az a modell amit választasz, mert pl nem a te lábformádhoz ideális. Persze visszaküldheted, de a postaköltséget bukod.
-
hegyimorc
senior tag
válasz belaazallat #38019 üzenetére
6 euro? Már az emlékezetemben is infláció van
Én is rendszeresen rendelek onnan, de egy pár fékpofáért tényleg nem érdemes.
Általában akkor rendelek, ha több cucc is kell, illetve ha már úgy is rendelnék akkor próbálok előre gondolkodni, pl láncot nem akkor veszek amikor kell, hanem amikor nincs itthon tartalék. Előbb-utóbb úgy is kell cserélni.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
belaazallat
addikt
válasz hegyimorc #38018 üzenetére
Ez nem az én problémám, én mindenkép onnan rendelek, mert olcsóbb. Mellesleg 5,95EUro a szállítás. Neki nem éri meg 2 fékpofáért! Én nagyobb tételt fogok rendelni.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
hegyimorc
senior tag
válasz belaazallat #38017 üzenetére
5 euro a szállítási díj. Ha ketten álltok össze, sprórolhattok fejenként 2.5 eurot. Érdemes?
(Ha szomszédok volnátok simán, de ha jól látom nem)Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Because
őstag
ezt használati utasításból idézem:
Kotyog a villa
Elsősorban műanyag perselyes villáknál jelentkezik. Mivel az olcsóbb villáknál a gyártási tolerancia is nagyobb, kis mértékű kotyogás már a megvételkor is jelentkezik. A perselyek nagy felülete miatt a tökéletes illeszkedés a villa mozgását gátolná. A kis mértékű kotyogás ennek következtében természetes jelenség.
-
tome0001
senior tag
Valaki nem akar mostanában rendelni a bike-discount.de oldalról? Beszállnék két pár fékpofával a rendelésbe.
-
hegyimorc
senior tag
Biztos, hogy az kotyog, nem a kormánycsapágy?
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv
Ha az első féket behúzva és a biciklit előre-hátra mozgatva határozottak kotyog a teleszkóp azt nem szabad megvenni, ugye? Nem volt nagy kottyanás, de nem tudom ez mennyire normális.
-
D.Orion
veterán
Tessék, itt van pár katalógus 1981-1994 között. Lehet nézegetni és keresgélni.
Továbbá tessék még egy kis infó év beazonosításhoz:
"I figured out all the serial numbers for Miyata Bicycles Made in Japan Since 1972, according with the first letter on the serial number.
A 1972 B 1973 C1974 D1975 E1076 F 1977 G 1978 H 1979 I 1980 J 1981 K 1982 L 1983
M 1984 N 1985 O 1986 P 1987 Q 1998 R 1989 S 1990 T 1991 U 1992 V 1993 W 1994 X 1995
Y 1996 Z 1997Note: In August 25 2001 I received a Letter from Mr.Isao Kamei informing that all the Miyata Bicycles that used to be manufactured in Japan now are made in Taiwan and China.
Best regards,
Hernan P.Burgos"[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Új alatt azt értettem, hogy x éves, de alig használt/nagyon megkímélt állapotban van. Szinte hibátlan festés...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Solad
addikt
-
313313
addikt
Kép alapján állapotra ez teljesen új? Vagy legalábbis mintha új lenne?
Majdnem 2 éve kerestem bringát, hasonló felszereltséggel váztól/állapottól függően 50-70k között ingadozott az áruk.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Solad
addikt
válasz ígyvanferi #38005 üzenetére
En is ugyanerre jutottam, de nem akarok melleloni ugyhogy inkabb tanacsot kerek.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Tothgera30 #38003 üzenetére
Ilyet áruljàk itthon 2000€
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Tothgera30
Ármester
Hmmm... Cube Stereo 160 Super HPC SL 27.5...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Solad
addikt
Sziasztok!
Velemenyt kernek szepen a nalam hozzaetobbektol
Adott lenne egy ilyen kerekpar:
En magam a markat sem igazan ismerem, amit talaltam rola az alapjan nem egy zs kategorias gyarto.
105 szettel van szerelve, az allapotaban teljes mertekben megbizom, baratom szamitotta be a boltjaban es rendbetettek amit kellett.
50k-ert tudnek hozzajutni es igencsak elgondolkodtam. Csaknszerintem tunik jo vetelnek, vagy esetleg mellenyulhatok vele?
Koszi!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz lsebestyen #38000 üzenetére
Alighanem elsőre az lesz, nézek jobb fékpofákat. De még azt is csak később egyelőre a gyárival használom majd. Tesztelem majd a nadapi dombnak lefelé mit bír.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest