Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
-
f_sanyee
senior tag
válasz
(ex)Cat
üzenetére
20 euróból sztem max 4 click szelepmagot és egy pumpafejet tudsz venni, azaz szarakodsz a fej cseréjével minden pumpáláskor, vagy e nélkül indulsz tekerni, valamint egy belsőcserénél is cseréled a coret is. Ha már kényelem miatt cserél az ember, akkor szerintem 1 fej az otthoni pumpára, bringánként 1 fej a nyeregtáskába,, minimum 3 core bringánként, hogy a pótbelsőben is ez legyen... ez nem áll meg 20 eurónál.
-
pbors
csendes tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Igen, viszont amire kitalálták (kisebb furat a keskenyebb felnik miatt, nagyobb nyomáson használhatóság) az kezd okafogyottá válni.
-
Maximum1
őstag
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Sacra 100db szelepmagot vehetsz 20€-ból, van ahol kapsz hozzá gyűrűt is ha esetleg még piszmogni akarsz ezzel a filléres vacakkal.
Tetszik nekem is az a szelep, de 8 ezerért inkább nutelát veszek.
-
Mezga Aladár
veterán
A presta eddig kb 50/60 éve jelen van.
Az iparág alapértelmezettnek fogadta el.
Meglátjuk a jövőt, mit kínál a kereskedelem, úgy is az lesz amit ők árulnak.
Lásd tárcsafék, szinte teljesen kiszorította a felnifékeket. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom
üzenetére
A gumi úgy tudja a Stan's mindent megfog így nem mer ereszteni akkor sem ha kilyukad...ennyi!
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nekem pl. többször elhajlott a szelep. Ez az én f.szságom, ezt nem vitatom, de ettől még ez van. A Clik-kel nincs ilyen gond. Ráadásul egyszerűbb - érzés - rákattintani a fejet, leszedni róla...
nem egy világmegváltó dolog, de számomra egyszerűen praktikusabb és ennyi. Nincs gondom amúgy a prestával se, mindig volt nálam pót szelepmag, ha baj van, de nekem egyszerűbb lett ezzel az életem.
-
mauimagic
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Felétek már Stan's-ből is csak laktózmentest kapni, az mán nem úgy ragad, mint a jóféle 2.8-as...
Ja meg ugye ne felejtsük, hogy szeptembertől július elejéig fagypont alatt van, nem bírja megkötni a Persztát -
mauimagic
senior tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nekem nyaraláskor adta meg magát, szaros 3-4 évet bírt. Igaz, Alis volt, mert fillérb.szó vagyok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk user error volt és nem a szelepmag, hanem a szelepszár tört el, szal a Svábli Klickkór vagymi se mentett volna meg, de akkoris...innoválj mer' meghalol!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@vallas: szilikon olaj a tuti, soha nem tömődik el többé.
@stickermajom: én sem értem a problémát, új TL szerelésnél első hogy kiszerelem a magot és anélkül durrantom fel a gumit...leggagyibb némethmultis táskakompresszor megugorja az esetek 95%-ában.
Utána belocsolom a Yukon a tejet, szelepmag vissza, fúlytattom 'szkész.
Poroltóval, búvárpalackkal, Park Tool Dedicated Tubeless Installation Device(tm)-al lehet egyszerűbb, nemtom...
-
dom1n0
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
A suly nem igazan donto itt, hanem az aero keresztmetszet a lenyeg, abban meg ranezesre kb 75%-a Toobee Fultonnak.
-
vallas
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Akinek beragad a szelepmag tubeless miatt, az amikor beletesz egy új szelepmagot, előtte kicsit zsírozza be, és akkor nem fog beragadni .....
valamikor youtuben-on láttam tippként, kipróbáltam, és bevált... -
pbors
csendes tag
válasz
stickermajom
üzenetére
A probléma létezett, én utáltam a presta-t.
A nem kell csavargatni, az különösen akkor előny, amikor marad a meneten egy kis tubeless lötty, és kb fogó kell hozzá hogy leszedd.
Gyorsabb, kényelmesebb, gombokért van, hátrányát meg nem sokat látok. -
fulton
addikt
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
-
stickermajom
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
“Én inkább azt látom, hogy nagyobb abroncsoknál lehet a levegő áteresztési képesség limitált.”
29x2.5-öt gond nélkül rápukkantok a felnire prestán keresztül.
Gombokért van hozzá mag, ha kell akkor a pálya közepén tudom cserélni szerszám nélkül. Nem koszolódik maga a szelep, így nem kell szelepsapkával szórakozni, pontosan be tudom állítani a nyomást.Ez a click valve megint egy nem létező problémára készült megoldásnak tűnik. Nem kell csavargatni, hűha.
Vicces hogy az egyik linkelt tesztben gyakorlatilag csak azt emelik ki pozitívumnak, hogy könnyű az átalakítás és visszafele kompatibilis. Ez igen! A szelepek grevölje. -
INTELligent
senior tag
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Én amikor kukacoztam akkor a szerszámmal megnyitottam a nyílást és gumi ragasztóval bekentem a kukacot.
Utoljára 7500 km ment így el az abroncs. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Ez már egy normális válasz.
Nálam ha probléma volt akkor cseréltem a szelepmagot. Ennyi.
Én inkább azt látom, hogy nagyobb abroncsoknál lehet a levegő áteresztési képesség limitált.
Viszont ameddig CO patronnal az outi kereket (28mm) 20 másodperc alatt 6 barig tolja addig nem látom a problémát outi/gravel kerékkel. -
Toobee
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nem szeretem, hogy eltömődik a szelepmag, volt már hogy leszakadt a fej, nagyon kevés levegőt enged át, tekergetni kell.
-
-
Toobee
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nem szeretnék túl okos lenni, összeszedték már ezt mások.
Clik Valve improves on Presta, but adds new complications -
Mezga Aladár
veterán
válasz
INTELligent
üzenetére
Ma raktam össze 4 db tubeless kereket presta szeleppel.
Nem volt semmi fennakadás.
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Tegnapi tekerés után (340450 hsz-em) azt hittem ki leszek nyúlva. Kellett pisztolyozni is a combjaim, éreztem őket rendesen. Aztán ma meg mentem egy 2 wattal alacsonyabb kört. Nagyon jól forogtak a lábak, ment volna pár wattal erősebb karika is, de pont jó volt ez így, mivel csak 120g körül vittem CH-t magammal. Tegnap hosszú gatya, kamásli, hosszú álöltöző, hosszú mez, vastag kesztyű...ma meg nyári szett

Utolsó ~25 percet nyomtam meg jobban
-
Toobee
veterán
válasz
INTELligent
üzenetére
Presta nyűgjeit tudod mellőzni vele, sajnos van belőle bőven. Ma szereltem be, szóval sok tapasztalatom még nincs vele.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Van, akár ott a képen is, olyan autó a garázsban mely kevesebbe kerül.
...hallottam már én is aki így indult neki a kerékpárvásárlásnak vagyis, hogy mivel fáj a dereka ezért kell az összteleszkópos neki, aztán gondolom mikor ráült akkor úgy érezte ez mégsem annyira kényelmes és kellett a fotel
meg a magasítottkarfa
is ahhoz, hogy végre jó legyen.
KaLeun...újabb hungarikummal lenne dolgunk?

-
KaLeun
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Sajnos a videó nem segített. És igazából magamtól sem jutottam semmire, de a support sem válaszolt (szerintem ez felejtős is).
Ehhez az ATA-hoz estleg valaki tud valamilyen elérhetőséget?
A következő opcióm, hogy fogok egy régi szerszámot kicsit betoldok, hogy 26mm legyen, ha ez nem műdödik, akkor Tarzan erős alapon levágom az egészet a francba.
Szerk.: Még a kinézete sem tipikus zárógyűrű. Mivel kívülről nem is látni a körmöket, mert az a rész le van marva és szinte majdnem úgy néz ki mind egy régi freewheel. Ha csak közelebbről nem nézed és rájösz, hoyg ez egy lockring.
-
vallas
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Akár, de csak valami rövid távra..... 42 km 600 szint
Montit tudok neked adni....
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
A fog má' menni. 2 nitro palack bekeszítve nyereg alá

Gondolom tpu tettél be. Nem látszik a képről milyen az a szelep a co2n, de erdemes olyat venni amivel tudod elsőnek finoman megengedni majd rázárni míg csekkolod hogy a belsőt nem e csíped oda sehol, aztán mehet tovább a nafta. +ha hazaértél leengedni - kicserélni levegőre.
-
parandroid
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ilyenem lenne, én se zárnám le, hátha elviszik... De nincs az a hülye...
p
-
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Édes f.szom, az az égigérő nyakhosszabbító tényleg fordítva van felszerelve?
Jól esnek az ilyenek amúgy...itt sajnáltatom magam, hogy mekkora tesifelmentett vagyok, de ilyenkor azért rájövök, hogy van még mozgástér lefelé
Ma a pumpapályán is volt egy hasonló e-család, Apa végigküzdötte a pályát böcsülettel, együtt küzdött a Bosch, a 38-as Róka, meg a 2.6-os DH külső, de végül egyben körbeért a Rider.
A trónörökös, a kis Ágostonka már nem volt ilyen lelkes, hajtós rollert kapott szegény, mint valami harmadik világbeli gyerekmunkás, el is ment a kedve az egésztől
-
Ringman
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
nálam nem néznek ki ennyire durván a külsők belülről, mondjuk mennyiség és típusfüggő is lehet, kitakarítani nem szoktam, max a nagyját, ezt sem próbáltam ki még:
How To Remove Tubeless Sealant From A Bicycle Tyre - Bike Maintenance
-
pbors
csendes tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
3. Bowdenes a váltó?
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Megvan minden csak a FB-on elérhető
-
pbors
csendes tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Miert teszi tönkre?
Én javítottam így 32-es Contit, és nem volt baj vele utána sem.
Azt nem értem, hogy a belső miért szakadna szét, de akkor te pontosan hogy javítod? -
válasz
gbors
üzenetére
Ja, úgy igen. Úgy olvastam, 11-36-ot akarsz 11-42-re cserélni.
#340538Ringman: nem tudom, majd, ha nagyon unatkozom, egyszer kipróbálom itthon. De, ahogy az a külső kinézett a tejjel, szvsz nem lett volna rá esélyem. Vettem 60 ml-es tejet, hosszabb túrákra már viszem azt is, függetlenül attól, hogy Hasaggymeg tanácsára beírtam a naptárba, hogy csekkoljam a tej szintet rendszeresen.
-
Ringman
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
hogy nem nyomja a combját a csomagtartó gyorszára?
persze az állítható magasítós stucni is biztosan legalább ASTM 4 kategóriás lehet
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Apropó gumikacsa, imént fotóztam a teremgarázsban nálunk, amolyan keresd a hibát a képen dolog.
Kezdem én...
1. Kitámasztó
2. Nincs semmihez odakötve
3....
Amúgy erről beszélünk. [link] -
Maximum1
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Outi belsőt tettem tejre, mert egész nyáron nem nyírták a gazt, de most hogy beérett a királydinnye lenyíratta a paraszt, idén 3 darázs csípésem volt hála a méhlegelőknek, 50 év alatt meg egysem nálam működik.
-
parandroid
félisten
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Se térkép, se szintrajz, meg jó lenne tudni, mennyire gravel (ha jól látom, ezen a hétvégén volt országúti). Ha összejönnénk még páran innét, lehet mennék, még orsazágútival is, de 11-én az asszony még az autót is elviszi, és valszeg csak 12-én hozza vissza.
Amúgy pont uncsizós hétvége lesz , szóval akár rá is érnék. Vallas?
p
-
Ringman
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
pár száz km-t megtettem kukacos 32-es gp5000-es gumival, nem volt baj vele, de 1 esetből ezt nem tudom megítélni. aztán lecseréltem dry rot miatt a külsőt.
mondjuk otthon szúrtam ki, mert a folyadék nem tömítette 100%-osan (stans sima), lassú defektes maradt.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Bocs, akkor [így]
Herend Gravel terep kerékpáros teljesítménytúra
2025 október 12 vasárnap 4 távon mérhetitek meg állóképességeteket
1, Csak csúcs: Herend-Kab hegy-Herend
2, Kör: Herend-Kislőd-Farkasgyepű-Bakonybél-Pénzesgyőr-Hárskút-Bánd-Herend
3, Kőr+csúcs: Herend-Kab hegy-Kislőd-Farkasgyepű-Bakonybél-Pénzesgyőr-Hárskút-Bánd-Herend
4, 2 csúcs: Herend-Kab hegy-Kislőd-Farkasgyepű-Bakonybél-Kőris hegy-Pénzesgyőr-Hárskút-Bánd-Herend(Én az utóbbira neveztem)
-
válasz
Dark Archon
üzenetére
Értem, thx - 11-42 van most, el kell bírja a 13-42-t átfogás terén.
-
parandroid
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Már a retikülnél, meg a f&f nitro tartályoknál is tikkeltem kicsit, most ez a macskaszemes ötlet végképp betette a kaput. Mi lesz a következő? Gumikacsás csengő?
p
-
(ex)Cat
senior tag
Jön valaki jövő vasárnap [Herendre] ?
[#340530 Toobee] Ahhoz nem, de amúgy k.jó szerintem. -
válasz
pbors
üzenetére
A kukac tönkreteszi az országúti külsőt, kár próbálkozni vele - tapasztalat. Pontosabban a szurdancs teszi tönkre, még, ha sikerül is úgy beleállítani a gumiba, hogy nem szúrod át a felniszalagot, ami szintén kihívás. Bumszli MTB gumiknak persze mindegy, ott működik.
Belsőt is hiába teszel tejre, szétszakad. Ezek ilyen szép elméletek, de mikor ott szopsz az út szélén, átértékeled ezeket a baromságokat.
#340524chubby2o6: tudom, de a MilkIt elvileg bírja a CO2-t.
#340528Hasaggymeg: jól fog jönni emelkedőn

#340529gbors: nem biztos, hogy kezel akkora átfogást, azt nézd meg.
-
Toobee
veterán
Clik szelep grammozós setuphoz nem lesz jó.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Fú anyám, nagyon hájtek lett a bringád azzal a 2 jetpack palackkal a nyeregcsövön.
...a reticulé a felső csövön meg teljessé teszi a képet, remélem kis tükör is van benne a rúzsozáshoz, vagy legalább a vahúnak van mirror/selfie funkciója is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Mint egy karácsonyfa!
-
pbors
csendes tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
“Mert egyébként a csoda elektromos pumpát is a hajadra kenheted, ha javítanod kell a külsőt.”
Igazából nem, mert a kukachoz nem kell leszedni.
Ha nagyobb vágás lenne, akkor folt + belső, de az úgyis már csak arra való, hogy hazáig azért eljuss vele.
De a CO biztos gyorsabb. -
válasz
Dark Archon
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a co2-t nem árt kiengedni a gumiból, miután felpattant a helyére?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Akkor csak én vagyok béna.

Friczy...míg a kopaszodás tényleg genetikai vonás addig az egészséges fejbőrhöz azért nem árt a levegőzés, szellőzés, higiénia...
-
-
Friczy
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ez hogy rögzíthető a vázhoz? Nem látok semmi pántot.
-
válasz
gbors
üzenetére
Szerintem a hátsó váltód nem fog neki örülni.
#340515Hasaggymeg: nekem működik Androidról.
-
rétisün
veterán
válasz
gbors
üzenetére
évek óta 2 hátsó sorból variálom össze a nekem megfelelő áttételeket. általában 2 ugyanolyan, de más fokozatokat tartalmazó sort variálok, nem vettem észre, hogy bármivel rosszabb lenne, mint egy komplett gyári sor.
igaz, konkrét összahasonlítási alapom akkor lesz, ha majd a következő cserekor felkerül egy olyan sor, ami gyárilag tartalmazza azokat a fokozatokat, amit eddig csak így tudtam összerakni.
-
Friczy
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Az a szentkereszti rész is egyre rosszabb. A Horizont részeként egy szakasz azon vezet (Kakashegy-Pilisszentkereszt közt), kifejezetten rossz volt az út. Lejjebb már jobb.
-
Friczy
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
A 10-est jogosan, de azért a 11-esen el lehet jönni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem tudom miért nem megy, a Strava kezdte el gazdasági háborúját, vagy mi, de nem enged linket csatolni.
...vagy én vagyok hülye hozzá.
-
Használ valaki módosított hátsó sort? Arra gondoltam, hogy a jelen 11-42 tetejét összeházasítom a 11-36 alsó felével, és lesz belőle 13-42. Ha van valami konkrét tapasztalat, ami miatt ez kerülendő, az érdekelne

-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Tanuljon már meg linkelni a topikgazda

De a lényeg, a nemrég beszerzett dolgok
Már nem maradok ott az út szélén, hogy bénázzak a tubeless-szel:
13€-t röhögve megért. Mert egyébként a csoda elektromos pumpát is a hajadra kenheted, ha javítanod kell a külsőt. Táskában meg van javítókészlet. A szerszámot meg már megrendeltem korábban, marha jó a gumileszedője is.Aztán, vettem még szuper láncbontót is, mert tuti az lesz a következő hiba, és eddig nem hordtam azt sem. Természetesen a patentszemet is beletettem. A Topeak minden cucchoz ad kis tokot is, ami életmentő, mert így nem zörög a táskában.
A táska meg egyenesen fantasztikus! KÉP1 KÉP2
Még a 0,6 literes is elég nagy alapfelszereléshez, féltem, hogy az 1 literes már dől oldalra, de gravel szetáphoz lehet, hogy rendelek egy olyat is. Szivacs van az alján, amire nagy márkák sem gondolnak, pedig a csavarfejeken zörög, súrlódik minden. Háló sajna nincs az oldalán, talán ez az egyetlen hibája, amúgy köröket ver a Canyon saját táskájára. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Szinte biztos voltam, hogy amint minden egyéb, már biztos ez is van...bár a görgő, vagy futópadtól messze áll mint Makó Jeruzsálemtől, egy (amúgy túlsúlyos és meglehetősen egészségtelen életmódot folytató) munkatársam pl. ódákat zeng a gamer versenyzőkről, akik edzik...ööö...ujjaikat a versenyekre, mert, hogy az is
sport
.😳
-
válasz
parandroid
üzenetére
Múltkor zenehallgatás helyett, mondom, kipróbálom a Netflixet (Squid Game). S tényleg, jobban repül az idő
Hallani ugyan nem hallok sz*rt se, de jó az felirattal. Az icTrainer meg tök jó ilyen szempontból, a képernyő 1/3-án látom az adatokat, szintet, stb., alul meg megy a film. Mondjuk még jobb lenne a filmre vetítve átlátszó formában, abból is azok az adatok, amik érdekelnek (watt, meredekség, rpm, bpm), de ne legyek már telhetetlen.#340508ZavaBalazs: hát, ez Pest megyében ilyen. Rájöttem, jobban szeretek mászni, lefelé már f*s*k. Pont tegnap, jövök lefelé a péceli dombról, erre olyan oldalszél lökött meg, majdnem taknyoltam.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Szépnek szép, de gyengétől retekig terjedő az útminőség a lefelén (foltonként tüköraszfalttal), akkor már inkább lejtőznék szentkereszt-pomáz felé...
-
parandroid
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Most azt hitted, jol beszóltál, merthogy ilyen már úgysincs, mi?
Van ismerősöm (korábbi igazolt amatőr versenyző), aki rendszeresen, van, hogy hetente több versenyt is megy, csapattal, rendesen felkészülve, pontrendszerrel, mindennel. És olyan wattokkal, hogy Tobeenak, meg lsebinek is rendesen oda kellene lépnie, hogy tartsák a lépést.
Amúgy van full hobbista szakosztályuk is a klubban, én is gondolkoztam már rajta, csoportos tekerések vannak, közben meg online hangchaten (discord) megy a beszélgetés. Talán kétszer becsatlakoztam már meghívásra, de aztán maradt a netflix, az jobban szórakoztat. Én meg még ehhez is antiszociális vagyok.
p
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Kár, hogy nem görgős, futópados versenyeket rendeznek légkondis termekben, mi?
-
válasz
itouchfan
üzenetére
+1 a Dömörkapu vonalra, az nagyon szép.
#340500lsebestyen: milyen Dorog? Ha nem akar mászni az ember, Pilismarót - Visegrád útvonalon a "Duna partján" el lehet tekerni Bp-re, és az nem olyan vészes hétvégén. Főleg, ha lemegy az ember a bringaútra, ahol már van.
-
INTELligent
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
-
stickermajom
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Minneapolisból repültem ma haza, ott 29 fok volt.
Ki kell élvezni minden pillanatát, mert a tél azért kemény lesz. -
itouchfan
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Vagy ha nem gond a szint akkor a Pilisen át akár az országúton, akár a Pilismarót - Királykuti út - Dömörkapu vonalon és onnan Sztendre - Bp. a bringaúton.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lehet meg kéne néznem jó-e még ez a Stan’s.

Kezdem én...