Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én rápróbáltam a Newmen kerekemnél szalag nélkül a bulira, eddig minden frankó vele lekopogom. milkIT-et kapott 75ml-t, 32mm-es S TR a gumi.
-
arcitec
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Ha még is van ilyen az elkövetkezendőkben, ha lefagy, vagy leáll, - de ne legyen - akkor mindenképp újra kell indítani. Addig kell nyomni a bekapcsoló gombot, míg el nem indul.
El kell, hogy induljon nem tud mást csinálni. A tevékenység követést azt el kell indítani és ha előtte ment, akkor onnan fogja folytatni folyamatos lesz a rögzítés és semmi nem vész el. -
dom1n0
őstag
válasz
pbors
üzenetére
Igen az akksi gyengébb, bár bőven élhető szerintem ez a kb 40-45 óra így auto fényerővel, cserébe a kijelző tényleg rendben van végre.
Csengő faszság azt adom, még sose használtam, számomra a balról jövök megfelelő decibellel eddig mindig működött még beugráló gyerekeknél is
Nem rossz ez a 1050 összességében számomra, de ilyen kifagyások amik még hard resettel se gyógyúlnak, ne legyenek már.. -
dom1n0
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
Az a baj, és nem csak a Garminnal, hanem rengeteg nyugati cuccal, hogy brutális túlárazás megy, és egyre szarabb a minőség sajnos. Legyünk őszinték egy ilyen computer nem nagy trúváj 2025-ben, mégis itt tartunk hogy húú végre kaptunk egy olvasható szép kijelzőt, meg normális üzemidőt? Ne már

A 550/850 meg ennnyi pénzért.., hagyjuk is.
És sajnos Wahoo fronton se tűnik jobbnak a helyzet, ott is kinyírja a frissítés az eszközöket, vannak dolgok amiket 1 év igérgetés után se csináltak meg az ACE-nél, ami elvileg a versenytársa a 1050-nek ugye.
A Karoot nem ismerem mélyrehatóan, van-e hasonló szoftveres része mint a Connect pl., lehet egy utánaolvasást az is megérne. -
arcitec
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Nálam is indulás előtt szombaton feldobta amikor már letöltötte. Engedtem a frissítést
semmi gond nem volt. Ellenben, gondoltam takarékos mód legyen, erre negyed úton lefagyott. Ezt megtette 1 éve is, azóta nem használtam. Újra kell indítani, - bekapcs gomb hosszan nyomva - majd a tracket elindítva mintha mi sem történt volna, persze nem energia takarékos módban. Egyébiránt erről a "frissítési módról", a Garmin fórumán is megy a panaszkodás. Itt talán nem is a színvonal a bibi, hanem a nyugati informatika bukdácsolásairól. Egyszerűen nem bírnak kimagaslóan jót csinálni. (lásd windows is)
Na meg minden szart is beleraknak és nem bírják normálisan kézben tartani.
Pedig már hanyadik verziónál van a firmware 28.34. Csak megjegyzem érdekes, hogy a Fenix órám meg kifogástalanul működik, immáron vagy 3-4 éve....
Amúgy 1 éve akkor is frissült menet közben és semmi gond nem volt ...
U.I: Akinek meg más van az ne szójjon be, mert nem érinti ... és örűjjön ...
-
-
dom1n0
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Magamat frissítettem, ez nem volt egyértelmű valóban.

-
balintbaba
tag
75 eurós Barzo szűk 500 km után:
Belülről foltoztam, de menthetetlen. 5 éve megyek montin belső nélkül, soha nem volt semmi baj, ezért pumpa és belső nélkül megyek már egy ideje. Tegnap végre megtapasztalhattam, milyen a legmerevebb S-Works cipőben 9 kilit hazatolni.
Tuti, hogy csak annyi, hogy most nem volt szerencsém, de váltok is vissza a jól bevált Rekonra.
-
válasz
dom1n0
üzenetére
Menet közben sosem frissítünk, főleg nem Garmint
Meg tényleg azt hitted, frissítés után folytatja a rögzítést, mintha mi sem történt volna?#339586balintbaba: hát, azt kivágta valami, sok köze nincs a gumi típusához szvsz. Vagy nem kéne 6 báron használni
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Felőlem frissítsen naponta ha akar, csak ne szarjon be, főleg menet közbe ne
-
dom1n0
őstag
Garmin (1050) tulajok, ovatosan, indulas elott feldobta a frissitest, ranyomtam hogy kesobb.. megalltam frissiteni, kozben lement szundiba, nem jott vissza utana meg hardresettel se
Most PC+Connect komboval ugytunik sikerul eletre lehelni talan, de basszus komolyan ez a szinvonal?
-
Toobee
veterán
Befutott a kerékszett is.

Réz küllőanyákkal, szalaggal (ezt mondjuk nem tudom minek tették rá, mikor furat nélküli verzió, tehát szalag nélkül tubelessesíthető), szelep nélkül 1392g. Alu küllőanyákkal lehetett volna spórolni a tömegén, de színben ez az oil slick jól fog menni a bicajhoz, plusz a nehezebb szerelhetőség miatt nem akartam alut egyébként sem. -
6030D
addikt
válasz
Victoryus
üzenetére
Teszel rá egy átalakítót, és belefújod a trutyit. Utána elvileg kuka a belső, szóval én inkább vinnék pótbelsőt, mint ilyen trutyit, ami vagy megfogja, vagy nem. Vagy lejárt, és nincs benne gáz.
-
tisn
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Képzeld, ha még szint is lenne…
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az autopalya felett atvezeto hidakon attekerni is gyotrelem

de meg nem akarok ebike-re atallni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Maximum1
üzenetére
Én most ilyent használok hátul, volt egy elfekvőben már vagy 2 éve, gondoltam elhasználom az idényen kívüli időszakban, de...én most már valahogy vékonynak érzem a éhány év 2,35 Fast Trak után, és bár meglehet csak placebo, de úgy érzem mintha fel-felütném a felnit is picit, pedig jó 1,9-re van fújva.
Amúgy meg elég jól tapad és gördülését sem érzem számottevően rosszabbnak amaznál. -
Maximum1
őstag
válasz
AH-Thfrstmkd
üzenetére
Köszi mindenkinek, rápróbálok erre.
-
Seep
senior tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Alisat.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
AH-Thfrstmkd
üzenetére
A Speci ebből a szempontból meglepően pontos, a 2,35" = 59mm a 25mm belső szélességű felnin...kíváncsi vagyok ilyen lesz a 30-ason.
-
Victoryus
addikt
Távolsági buszon lehet bringát vinni? Ha egyszer lerobban a vas valahol kukutyinban, a 44-esen, akkor ott nincs vonat. Nálam nincs semmi tartalék, prestoba úgy se megy bele a defektjavító spray nem? Ha autó szelepessel megyek, szokott lenni nálam egy lidl-ös defektjavító spray biztos ami biztos alapon.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic
üzenetére
Ismerős, egy idős, frissen csípőműtött arisztokrata úr delírált hangosan egész éjszakákat a 4 (6?
) személyes kórteremben...10 napot feküdtem bent.
...mondjuk én már másnap "gorgőztem", igaz csak amolyan féllábas recovery program futott rajta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Toobee...vigyázni kell, nincs az a KOM, vagy jól mutató grafikon mely megérje a sérülést.
(lásd itt fentebb) -
Toobee
veterán
válasz
fulton
üzenetére
Van, akinek bármit csinálsz, akkor se lát vagy hall. Múlt héten mentem kerékpárúton Baja felé, szemből cseverésző pár (Fr160 mindig villogó üzemmódon van). Vészesen közeledtem már, még mindig semmi. Kiabálok, semmi. Kockára kellett fékezni a gumikat, hogy ne ütközzünk össze. Egy elnézést már nem fért bele neki.
-
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Görgőre már van engedélyem jövő héttől

20mp-es etapokbanvégigszundítani
egy éjszakát priceless
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic
üzenetére
Szuper, akkor innen már csak jobb lesz.
. Doki asszem montis egyébként
...mikor hasonló cipőben jártam mindenki rajtam, pontosabban kerékpározásom újrakezdésével kapcsolatos kérdéseimen derült, melyekkel már a baleset után vagy 3 órával elvégzett sürgősségi műtét előtt zaklatni kezdetem az egészségügyi személyzetet.
-
Maximum1
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ugyanezt gondoltam, még a Nobby Nic-et néztem, abból van 2,4 a contibol csak 2.3 van meg 2.6
sziklás Pilis a terep. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Maximum1
üzenetére
Ugyanakkor villanyoson inkább számít a defektvédettség mint a súly, így ha vadulni szoktál sziklás terepen talán akeményebb (nehezebbet) venném helyedben.

Au ér...szerintetek számít egyáltanál valamit az, hogy min ülsz? Ha ülsz, akármin, és még mondjuk erőlködsz is ráadásnak (székelsz fél kiló túró bezabálása után, vagy éppen taposod a pedált) magasabb vérnyomás alakul ki az alsó fertály vérereiben melyek így idővel kitágulnak és utána panghat bennük a vér = aranyér. Szerintem ha éppen "belobbant" akkor számít6 valamit az is amin éppen ülsz, hogy ne nyomd, de amúgy maga a testünk ülő pozíciója az ami okozza ezt a civilizációs betegséget. Így józan paraszt ésszel azt mondanám, hogy alapesetben inkább egy keményebb, kevésbé párnázott nyereg talán jobb is mint egy ilyen agyontömött középen lyukas, kvázi vécészerű, mely látszólag minden vért kiszorít hátsódból és egy irányba terel...de ez csak feltételezés.
Én a kollégának fogyást (mily meglepő
) és időnkénti (gyakori) nyeregből kiállást javasolok a túlnyomás felengedése végett. -
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Csengő az lo* sem er, legalábbis eza knog ami nekem volt. Már 30as tempónál is keves hogy időben eszrevegyék, szélben meg esélytelen. bringas meg nem fog hallani semmit csak ha mar a seggeben vagy. Ezert sem teszek csengöt mar a bicora, helyette ott a hangom. Azt meghallják tavolrol is vagy ha lassabban megyek akkor a racsnit.
-
parandroid
félisten
válasz
22balu
üzenetére
Érdemes lenne egy drágább betétes nadrággal próbálkozni (ok, először lehet olcsóbbal, de ennél a súlynál csodát ne várj tőle). Az ülés szélesítése, párnázása egyértelmű zsákutca.
Másrészt ez sajnos megszokás kérdése is, még nagyobb kihagyások esetén is érzékeny lesz megint, annak is, aki amúgy szokta.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
arcitec
üzenetére
Hallássérültként annyit tennék ehhez hozzá, hogy sajnos a csengő sem 100% (én is használom, a sajátomat nyilván hallom, de random csengőt a hátam mögött ritkán), szóval ezzel együtt is érdemes úgy készülni, hogy nem tudja, hogy jössz (oldaltávolság, sebességkülönbség). Én futóként amúgy szoktam inteni (kézfeltartva köszönni), ha meghallom a csengőt, illetve nyilván lehúzódok. Kutyával meg azonnali állj/ül parancskombó, és közvetlenül a kutya mellé lépek, és egy helyben maradok, az a leggyorsabb, legbiztonságosabb, hogy ki tudjon kerülni. Ha meg biciklizek, akkor meg jelez a radar.
p
-
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Aha, minden faxán ment, még bennt vagyok.
Holnap reggeli után szabadulok, 10 nap rögzítő, utána nem sokkal görgő már mehet. Doki asszem montis egyébként
-
Maximum1
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Tejezve lesz.
-
Maximum1
őstag
CrossKing fanok!
Melyiket kell venni, mi a különbség a két gumi közt, Performance a defekttűrőbb? e-bike-ra lenne.
Performance 831grammot ír [link]
ProProtection 690grammot [link]Schwalbe-nál a performance a full fapad 0 védelemmel ezért zavaros, bár a súly árulkodik, de azért kérdezek.
-
fulton
addikt
Hm. Nektek mennyit fut el a lanc, akinek 12 sebességes van? Nekem 11.500 nal jar mind2 lanc es semmi. 0.5 nem esik bele. Park tool cc 3.2 es 4.2 csekkolva
-
arcitec
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
Igen sajnos sokan gondolják ezt - volt, hogy jó magam is - de nem, nem ijeszted meg, sőt
figyelem felhívás. Ezt pont idősebb gyalogosok mondták, hogy inkább csengetni - persze nem közvetlen mögöttük, hanem megfelelő időben - . Úgy kell felfogni, mint az indexelést
aminek a lényege, hogy a környezetben lévőknek jelezni a szándékot.
Aki másképp fogja fel, majd valamikor csak rájön.
-
evilskati
aktív tag
válasz
22balu
üzenetére
Szia! Ugyanilyen nyergem van, külső aranyérrel, én nem tapasztaltam ilyesmit, igaz én 72 kg vagyok.
Betétes gatyát használsz alsógatya nélkül?
Vízszintesen van a nyereg?
A párnázott hátsó részén ülsz az ülőgumóidon?Esetleg próbáld meg kicsit lejjebb billenteni az orrát.
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni remélem más is jár hasonló cipőben. Nem szoktam olyan iszonyat sokat kerékpározni de mikor évente 1x2x jobban megtolom pl 80-100km egybe és utána ha közvetlen mosdóba kell mennem akkor vérzek mint állat
. (Belső és nagyon ritkán külső aranyerem is van….)itt egy kép a nyergemről: [kép] (MONTE GRAPPA ARGO) ami elvileg kiméli, de mégis ez történik. nyilván az se segít hogy 100kg vagyok ami plusz terhet jelent a gátnak. van esetleg jobb nyereg? Vagy fogyjak le inkább ? 
-
dom1n0
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nem jo ez ahogy van
fulton: Erdekes hogy pl kinai kerek atjott gond nelkul tavaly. Makom volt tuti. -
Friczy
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Eddig egyszer fordult elő, hogy útközben elszakadt a lánc, tartalék patentszemmel és láncbontóval eltartott talán öt percig is. Igaz, semmi okom nem volt rá, hogy siessek.
(volt egy másik láncszakadási esetem, de ott rosszabb lett az eredmény, mert beakadt, és vitte a váltófület) -
-=RelakS=-
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Persze, hogy beleszámít, így nem lehet okosba megoldani, hogy 5 forintért rendelsz valamit, de 55ezer a szállítási költség.
-
fulton
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Régi szép idők, rendeltem valamit kinabol atcsusszant a határon többnyire es happy. Most Belémmásznak". Kuldjem el a banki kivonatot, rendeles visszaigazolast, minden kutyafüle. Es még így is kerdore von hogy mi az a visszautalás (látszódott az egyik kivonaton), miert kaptam stb...qa. csinaljatok bammeg azt q vam eljarast mert mar minden szar nalatok van..vicc. ilyen kis embereken hogy szivoznak a milliardok meg... de jo hogy minden szarra van már ember....régen megoldottak a dolgokat es mindenki elte az eletét. Most meg mar a levegő vételre is lesznek felügyelöszervek..ez van.
-
stickermajom
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Az igazán szutyok dolog, hogy a szállítás is beleszámít az áfa alapba..
Amúgy nagy rohadékok, mi ezért hagytuk abba a csomagküldést Magyarországra. Küldtünk pár apróságot ajándékba barátok gyerekeinek összesen kb. 4-5000 HUF értékben, helyben 4700 forintot kellett fizetniük hogy átvehessék. Költse gyógyszerre amelyik ezt kitalálta.
-
dom1n0
őstag
Vicces dolog így 2025 derekán Anglilaliból rendelni:

1823 forintos dologból mire hazaér, lesz 5015+2064=7079 forint, nem tudom nevessek vagy sírjak.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Dehogy Vágó úr, én csak "Báttya" vagyok
, de Ön nagyon határozott Dark Archon Úr, hogy így rávágta a választ. Semmi telefonos, közönség segítség, sem felező??!!! Hűha, megjelöltük éééééssss..... megnyerte a fődíjat! Gratulálok!
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Van az! Egy 100 km-es körön simán összejön 20 méter is akár

-
HEAHEA
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
"Szóváltásról" jut eszembe....
Tegnap délután bringázás közben az úttesten mennek át keresztbe előttem. Két fiatal anyuka a babakocsijukat tolva, a sor végén a fiatal srác. Lassítok, hátulról kikerülöm őket. Ennek ellenére a srác utánamszólt: " Lassítani kéne báttya!"
Én: "Lassan mentem báttya!"
Srác visszaszólt , bár nem értettem tisztán, de hogy ad majd nekem, meg ...
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
ha a "szóváltás" az a "mivan-mivan?!"-al kezdődik akkor mindig
-
tisn
veterán
válasz
(ex)Cat
üzenetére
voltam mar jo parszor hmvhig., sajna terd vacak, bokaban inhuvelygyulladasom van, nem nagyon birok egyben 40km-nel tobbet tekerni

raadasul allandoan szeles ido van, az meg rosszabb.opusztaszerre is kimennek, meg attekernek asszonyhoz is kkfelegyhazara, de most nem megy sajnos

-
fulton
addikt
válasz
totron
üzenetére
Egyszer volt egy ilyen szituációm. Még a csepeles korszakomban történt a dolog. 2 orszagútis srácot utolértem. Nem mentek nagy tempón..talán 30 al..majd ezek szépen tempót valtottak, beálltak mögém, elszakadásra nem volt lehetőségem". Kis idő után megálltam es intettem hogy menjetek". Na és utána indult egy spontán macska- egér futam. úgy jó pár 100m után utánuk eredtem, de tempóval. Ezek észrevették, nézegettek hátra fele..es így ment egy kis verseny a kövi varosig, én a csepellel üldöztem őket, ök meg felvaltva huzatták egymást. Úgy 10-15km en át tarthatott. A vasuti atjaro volt a képzeletbeli celvonal
elég közel voltam már ekkor hozzájuk, de nem ertem utol őket. ott megalltak bevártak, kifujták magukat
megvitattuk" hogy ez jó volt
aztán pár szóváltás es mentunk tovabb ki ki ... -
Csápájev
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Elég összetett dolog amiről te és a többiek is írtak.
Szerintem hozzáállás kérdése sokszor.
Valahogy nem veszünk tudomást arról, hogy rajtunk kívül más is létezik.
Vezetés közben is sokszor tapasztalom,hogy egyes emberek egyszerűen nem fogják fel,hogy valahogy csak kéne jelezniük,hogy mégis mit szeretnélek csinálni.
Állnak az út közepén és nézelődnek.
És még csak nem is az a Bmw-s típus, aki mögötted mindig baromira siet,előtted mindig nagyon ráér, hanem tök átlag emberek.
Talán egy pszichológus tudná ezt megmagyarázni. -
tisn
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
nem kacsázok össze-vissza a keskeny kerékpárúton
az algyoi (amugy kituno minosegu) kerekparuton ugy kaptam egyszer defektet, hogy ramentem egy csatornafedore. 8km-t toltam haza a bicot (nem akartam a 2500ft-os defektjavitot ilyen setatav miatt elloni), es ez eleg mely nyomokat hagyott bennem.na azota ott en is kacsazva megyek mindig

-
HEAHEA
aktív tag
Volt valaki a 34. Zagyva-Hajta kerékpáros teljesítménytúrán Jászberényben szeptember 20-án?
-
totron
addikt
válasz
Csápájev
üzenetére
Feri & Joli, a két közúti szakbarbár.
#archetipus Van egy ilyen jelenség, hogy az ember középre konvergálja magát valamiféle ösztön vagy szépérzék okán, mi is a neve...
#339489arcitec, legutóbb épp erre az 1.5 méterre való felhívó tábla után közvetlen centizett le egy kuki. Mondom szép.
Van ilyen, hogy gigából indított hangjelzés: BALRÓL JÖVÖK! És tényleg nem lassan jön. Majd megköszöni. Ezzel eddig még nem volt gondom, bár eddig csak kaptam, soha nem alkalmaztam. Az életben is be lehetne vetni, megcsalás esetén a megcsaló felcímkézhetné a helyzetet, hogy: jobbról jövök!
#339483dom1n0, egy BT-headset és végigdohoghatod/csevegheted az egész utat, nem kell mögötte valós hívásnak lenni. Mondjuk valósak esetén is képesek úgy nézni, mintha az ezredfordulón lennénk, mikor még új volt a mobil, mint olyan. De hát nézzenek. Hülyék.
#339484fulton, előttem van, ahogy a bevonhatatlan, sajáttempós kőszikla bicikliskartárs mellé visszalassítva elhaladsz újra, hátha másodszorra beleszeret/felismeri a versenylehetőséget.
#339501Hasaggymeg, ja a megállás. Ha csak úgy megállsz mögötted terem valaki, aki addig kilométeres távon sem volt, sehol. Kvantumfizika, you know. Mindig kell közvetlen stop előtt tekintgetni hátra. -
arcitec
addikt
válasz
Csápájev
üzenetére
Az egy dolog, hogy nehéz a távolságot tartani, arra semmiképp nincs magyarázat, hogy
nem jelzi a szándékát. És ez lenne a lényeg. Na meg ha akadály van talán meg is lehet állni.
Tudnék mesélni kocogóként erdőben is, hogy mi körülmények közt akarnak egyesek elhaladni mellettem, akár gyalogos sebességgel kerékpárral.
A legutálatosabb hely pesten a Petőfi híd - Margit híd közti szakasz a budai oldalon ahol sok a gyalogos és sokan olyan sebességgel közlekednek ami nem oda való. És ha lassítaniuk kell szinte vicsorogva fékez, ááá borzasztó ami ott van.
Tanítani kellene ezt is, de nem teszik ez is egy nagy probléma. Na meg hiába a szabály ha nem ellenőrzik, nem büntetnek, mint a 30-as táblák amit 10% ha betart.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csápájev
üzenetére
Keveset kerékpároznak, nem szembesültek még ilyen helyzetekkel ezért ami egy rutinosnak ugye természetes (félrehúzok ha megállok, nem kacsázok össze-vissza a keskeny kerékpárúton, ha egymás mellett kerékpározva trécselek figyelek hátra is, hátha valakinek estleg többet jár a lába mint a szája és haladna, stb.) a 7végi kocabringásnak újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Microsoft Rewards
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- Túra és kirándulás topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

A wattok jók voltak hálég

...mondjuk én már másnap

. (Belső és nagyon ritkán külső aranyerem is van….)itt egy kép a nyergemről: