Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Hát jó, lehet, hogy félreérthető. De alapvetően a bolthoz kell fordulnod bármivel, ahol vetted, nem a gyártóhoz.

Akkor fogsz izgulni, ha elfelejted feltölteni, és elindulsz megint 100 km-re. A mostani iGPS520-amnak egy 100 km-es túrával kb. meg sem mozdul a töltöttségjelzője. Mindegy, én kiöregedtem már ebből az "élményből", mint mikor azon izgultam, a telefonom kibírja-e a napot.
-
lsebestyen
addikt
Nekem van előfizum, de totál úgy rémlik, hogy meg lehet csillagozni szegmenseket előfizu nélkül is. A karoo-nak meg elég az.
#258097Dark Archon: előző mondatodban hasonlítod össze a kettőt, majd utána megjegyzed h annál legalább a gari is rendben lesz.

szerk.: illetve ki izgul azon h 100km+ túrát nem bír ki az akku? Mentem vele múltkor 170 kilit, maradt benne még 38%.
Rendesen toljátok tapasztalat nélkül a dezinfót. -
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én sehonnan nem veszem, hol írtam ilyet? Komolyan, kezd tele lenni a faszom, hogy mindent meg kell magyaráznom, mert nem lehet normálisan elolvasni, amit írok.
Az AMAZONról van szó. Versus a K2-ről, amiről az egyik topiclakó panaszkodott.
-
.LnB
titán
Ez a Strava live segmens dolog ez minden készüléken csak akkor működik, ha Strava előfizetésed van mi?
-
-FLY->
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Köszi, vettem egy GP2 L méretben (lapátkéz).
-
lsebestyen
addikt
válasz
zsocy
üzenetére
Stucni mögé a felsőcsőre kell egy diszkrét táska, meg egy L alakú type c kábel, aztán mehet powerbankról a töltés.
#258093Dark Archon: de honnan veszed, hogy Hammerhead szarakodik a garival?
Április óta olvasom a reddit topikját szó sincs ilyesmiről.
szerk.: csomó embernek visszaadták a különbözetet, akik az akció előtti 2 hétben vásároltak teli áron. Ilyet más cég hol csinál? -
válasz
Ringman
üzenetére
Akkor igazából okafogyottá válik a Karoo 2, kivéve, ha valakinek fontos az LTE, nehogy adatot veszítsen. De persze mindenki azt vesz, amit akar. A térképét én sem ismerem (még).
Az iGS630 Amazonról ~64eFt-re jön ki, és egészen biztos, hogy ők nem szarakodnak a garanciával.
-
Tin
veterán
Addig izgattatok, rendeltem egy Karoo 2-t. 200€-ért úgy fest, hogy nagyon best buy. Igaz, most nézhetek utána, hogy ha mégse jó, lemondjam-e
Plusz 1 hét múlva megyek nyaralni, szóval használni azt egyelőre nem igazán fogom.Nekem igazából a navigációs és tracking funkciója lenne a lényeg, plusz edzéshez gondolkozom egy mellkaspánton. Az ultra-szofisztikált edzésmonitorozás annyira nem érdekel.
Na, utánanézek, hogy le kell-e mondjam. Remélem pár napon belül ideér, és legalább 1-2x kipróbálhatom nyaralás előtt. Ha nem jön be, megy vissza, bár szerintem ennyiért még eladni is lehet (nyilván az akciós időszak után).
-
.LnB
titán
válasz
zsocy
üzenetére
Most toltam le a Balatonkört és 33 percet álltam összesen. Csak akkor, amikor kulacsot töltöttem, iso-t kevertem. Na meg amikor eltévedtem, és próbáltam visszatalálni az útra.
Szóval simán, egy seggel toltam le a 233km-t.A következő Balatonkörnél, a célom 8 óra alatt lesz (mondjuk most is ez volt), 7 és fél órához közelebb.
szuszinho
Oké.
-
stickermajom
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
-
Ringman
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
-
válasz
Ringman
üzenetére
Ez nem lényeg, szimplán felesleges 3"-ra ugyanazt a felbontást beleerőltetni, mint egy 6"-os telefonba, főleg, ha emiatt drasztikusan csökken az üzemidő.
De annyi hsz van már erről, basszus, csak meg kell vennem az iGS630-at
Még olcsóbb is, mint a Karoo 2. Talán csak a Varia támogatást nem tudja, de az nekem nem fog hiányozni. De, hogy ennyi pénzért azon izguljak, vajon egy 100+ km-es túrát kibír-e az aksi, az tényleg ilyen 2000-res évek eleje feeling, csak mobiltelefonnal.-FLY->: Ergon GP2, GP3, SQLab Stuby
Hogy, hogy nem, történetesen van egy M-es Stubym eladó
-
-FLY->
őstag
Fitness bringára milyen markolatot ajánlotok? Sajna olyan 20km körül elkezdenek zsibbadni az ujjaim, próbálok átfogni a szélére, de nem kényelmes (gyári sima gumi merida). Később valószínűleg koskormányos bringa lesz a megoldás, de addig is kéne valami markolat, ami kényelmesebb a gyáritól és esetleg két fajta fogás opciót is tud.
-
andrisbandi
őstag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
A buborékok egyeztetése igen ódivatú, már a valósággal sem kell párhuzamban lennie.
Az ember környezetében lévő legokosabbnak tartott emberek, akár műszaki végzettségűek, akik elvileg tisztában vannak az erőhatásokkal, nos ezek is a leghülyébbek szintjére tudnak süllyedni.Nem az agymosás hatására leadott voksukra gondolok. Az is belejátszat gondolom, egyre felelőtlenebbül, frusztráltabban állunk egymáshoz, de ez csak a felszín.
- Felkapaszkodott főnököm; zseniális ötletei voltak, a cég tanult mérnökei is tátott szájjal lesték milyen egyszerű, frappáns megoldásokkal iskolázott le akárkit műszaki kérdésekben. Megoldásait azonnal, mindenki elfogadta. Emelett a legjóindulatúbb embernek ismertem, munkával kapcsolatban érdekelte mások véleménye.Nem így motorozáskor, és bringán.
Szerinte a bukó még motorra is legtöbbször fölösleges. Bringára röhelyes.
Kerszeteződésekbe teljes sebességgel érkezett tekerve, mindíg a neki előnyösebb zöldet használva. Átszálguldott a zebrán a gyalogosokkal, vagy az autók között cikázva. Jobbkezeseknél balara nézés nélkül, hisz neki onnan elsőbbsége van. Ha valaki meséli mit művel, nem hittem volna el. Melóba menet többször elszörnyedve láttam.Pici gyerekei voltak, meg csak fúrdalt a kíváncsiság mi ez az öngyilkos tempó, így próbáltam óvatosan rákérdezni, majd meggyőzni, h ez nem egy hosszú távú stratégia. De hajthatatlan volt, szerinte ebben a kérdésben csak ő a helikopter.
-
zsocy
őstag
Azt tudom hogy jól nyomod, de szerintem te sem fogsz egy seggel letekerni 9 órát.
Szerintem pont egy balcsikörnél nem annyira számít az üzemidő, szinte biztos hogy meg fogsz állni legalább egyszer egy ebédre valahol. Viszel magaddal egy powerbankot, arról akár vissza is töltheted közben. De még menet közben is mehet a töltés, gumival rácsattintod a powerbanket és tekersz.
Szerintem egy kicsit túl van misztifikálva az üzemidő kérdése. Aztán lehet tévedek.
Nekem Edge Explore van, 3 szenzor, 1 radar plusz az óra a karomon, de még sosem merültek le alattam. Ok, egynapos balatonköröm még nem volt
-
lsebestyen
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ilyen jó minőségű kijelző után a fene se akarna egy pixelhalmazt nézni többet.
-
Ringman
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
ennek pont ez a lényege, hogy nem ragadtak le a 2000-es évek elején a kezelőfelületben és a kijelzőminőségben. hogy ez előny/hátrány, azt majd a vásárlók eldöntik.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tovább bírja... khm... tettek volna bele kisebb felbontású kijelzőt, bírná 25+ órát, és emiatt talán még olcsóbb lenne, akkor volna csúcs vétel.
chubby2o6: de, de! Mindig megéri cserélni, legfeljebb eladod a régit!
Ne feledd az újdonság erejét, tök jó lesz vele menni, lendületet ad! Én is annyi computert cseréltem, mint más gatyát
Mellesleg ott az iGPSport iGS630, ugyanúgy színes-szagos, árban ugyanannyi, csak éppen 35 órát tud az aksija, aminek, ha a fele igaz, már az is több, mint a Karoo 2 
-
-
sebgutkopf
őstag
Az elmúlt napok hozzászólásai alapján kezd ugyan az a véleményem kialakulni mint a motorosoknál, csak itt a bringáknál a közút vs mtb vonalra értelmezve.
Annyian kérdezik tőlem, hogy nem félek a downhillezéstől, a technikás enduro pályáktól? Az egész kategória annyira félelmetes és veszélyes. Nézzük meg a számokat, hány országúti vagy közúti bringás hal meg egy nyár folyamán és ezzel szemben hány halálos downhill, enduro (akár a teljesen őrült 70-es tempóval mindenen átszaggató versnyezőket is) baleset van? Az utóbbira tudom a választ, egy szép kerek 0, sérülések lehet vannak, de nem végzetes. Akkor most melyik sport veszélyesebb az életre, a közúton bringázás vagy az erdőben az adrenalin hajszolása?
Az analógia eredeti verzója a gyorsasági vs enduro motorozás, ott sem az endurosok a híres donorok.Plusz egy friss esetet had meséljek el, mivel elég friss az élmény és csak szoktam mindkét olalon ülni. Ez esetben én voltam az autós, mentem a Margit körúton, tovább a Bem József utcára (Margit híd felé lejt az út). Az autó sor kb egyenleges 40 kmh-val halad, teljesen telítettek a sávok, velem egy vonalpan párhuzamosan is haladt egy másik autó. Majd mintha valami érnyékot éreztem volna oldalra nézek és azt látom, hogy az én és a mellettem kb 70 cm-re szintén 40-el haladó másik autó közé berongyol egy bringás. Aki kb a visszapillantók között nem fért volna el, de nyogodtam szerinte ebben a satuban jó helyen gondolta magát. Iyen sebességgel mozgó kocsi sorban együkünknek se kell közöttünk senkire számítani saját sávon belül, a bringás ügyesen a tükrök holt terébe helyezkedett el, a kocsi holttérfigyelője egymás jelenléte miatt egyébként is kölcsönösen jelzett.
Mire gondolt a bringás? Csak egyikünk a jó Bp-i utakon kicsi ki akar kerülni sávon belül egy kátyut, és mivel nem feltétlen látjuk, akkor ő halott.
Ilyenkor nem zavarja, hogy nem 1,5m-re van tőle autó?
Persze sok a figyelmetlen vagy fejben "furcsa" autós, csak ne legyünk olyanok, hogy mindig a másikra mutogatunk, miközben magunkat szentnek képzeljük. -
.LnB
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nagyon sok helyen dicsérik a Karoo 2-t.
Úgy vagyok vele, hogy az Explore 2 az kicsit biztosabb vételnek tűnik a Garmin név miatt. És jobb akku idővel rendelkezik.
A Karoo 2 viszont érdekesebb. Trendibb, és fejlettebb pár szempontból. Izgalmasabbnak tűnik nekem. Egyedül az üzemidőtől fázok. De ez is olyan dolog, hogy az általános vélekedés szerint a 8 óra megvan. Nekem 9 óra volt a Balatonkör (Elapsed time). Viszont ez nem mindennapos tekerés azért. Évente egyszer (nekem) elég. És legközelebb ugye szeretném 8 óra alatt megcsinálni, eltévedés nélkül.
Ergo ha arra az egy útra mondjuk akku kímélő módba kell mennem, akkor na bumm. Az bőven belefér. Bár nem tudom, hogy mi is lehet pontosan az akku kímélő mód. A másik kérdés meg, hogy 2 év múlva mit fog bírni az az akku?
Tegnap még az Explore 2-t vettem volna. Ma viszont ezzel az akciós árral, amit linkeltek, egyértelműen Karoo 2. Izgi döntés. Mert úgy gondolom, hogy rosszul nem választhatok, mindkettő jó cucc. -
lsebestyen
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
Kb 1 hónapja használom az öreg Garmin most pihen.
Én maximálisan elégedett vagyok vele, szeptemberben majd Balaton körön tesztelem az üzemidejét.
4 szenzorral párosítva megyek, próbálgattam a navigációt nekem jónak tűnt. Kezelni tök olyan mimt egy telefont.
Edzéselemzésben viszont egy Garmin a Connect appal sokkal erősebb, Hammerheadnek csak egy online felülete van (dashboard). De össze lehet kötni mindenfélével (Strava, Trainingpeaks).
DC Rainmaker tesztjét érdemes elolvasni, annó neki is eléggé bejött. Szerintem az akciós árán nagyon jó vétel. -
.LnB
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
És te akkor a mai napig a Karoo 2-t használod? Írtál róla bővebben már? Esetleg az aktuális tapasztalatok?
Nem változott a véleményed? -
Ringman
félisten
karoo 2 hogy megy radarral, minden gördülékeny?
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
4 hete tekertem egy hatvan-jászság karikát, 4km-re voltam a céltól amikor defekt miatt a hátsó gumi kicsúszott és keresztbe állt a bringa, én meg azzal a lendülettel nekivágódtam az alkarommal és csípômmel a betonnak.
”szerencsére” bringaút volt és 20-as tempó..
Annyit éreztem elôtte hogy kicsit lapos a gumi, de lehetett haladni vele, aztan úgy voltam már csak 5-6km…
Tanulság a pótbelsô és pumpa kötelezô… -
.LnB
titán
válasz
chubby2o6
üzenetére
Bazdki...
(már bocs)
Pedig már húztam a Garmin felé rendesen.. Ez azért elég durván bestbuy ár.
Holnap lesz egy "megbeszélésem" mert vár rám egy kiadás. Csak még a mértéke nincs fixálva. Elvileg nem lesz gond, és a héten rendelem is a Computer-t. De nagyon nehéz döntés lesz..
Köszi a linket. -
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Kelderman helyére.
-
ZolkoW
őstag
-
AAntii
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
"Mellettem húzott már el kb fél méterrel szemből érkező nagy fekete autót előző nagy fekete autó." ugyanez volt két hete velünk is, egy totál sík, egyenes négyszámjegyű egyébként sem forgalmas úton, előttük-utánuk kb. 500 méteres távolságban senki. Mivel egyenes szakasz volt, így teljesen egyértelmű lehetett az előző számára, hogy nem fogja tudni befejezni a manővert azelőtt, hogy odaérne mellénk. Ahogy mindig, most is az út szélén mentem, nem volt hova húzódni, meg hirtelen el sem hittem, hogy van annyira agyatlan, hogy belekezdett az előzésbe azelőtt, hogy elhaladt volna mellettünk. Így vártam, hogy kiadja -e neki végül, vagy sem. Hazafelé ugyan kerülő volt, de inkább másfele jöttünk.
Pár héttel korábban ment el mellettünk mentő is kb. 20 centis oldaltávolságot tartva úgy, hogy szemből nem jöttek és nem sietett sehova egyébként sem. Ott annyi megnyugtató volt, hogy legalább az esetkocsiban sok minden adott arra az esetre, hogyha nem túl szerencsésen alakulnak a dolgok.
Ha az ember nem akar a négy fal között kuksolni folyamatosan, akkor azon kívül mást nemigen tud tenni, hogy minden egyes útja előtt dob egyet azzal a bizonyos dobókockával és bízik abban, hogy nem olyan szám jön ki, amivel kimarad két körből, ne adj isten kiesik a játékból.
-
Ringman
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
amennyit mostanában tekerek, a sima "s" tr nálam vagy 2-3 évig ki fog tartani, de ha jók a tapasztalatok, akkor utána a 35-öst fogom venni ebből.
-
Ringman
félisten
CX/Gravel Tire Test: Continental Grand Prix 5000 All Season TR 35
na ez tök jó választás rossz utakra, ha elfér a vázban a 35-ös külső. (persze jó drága)
-
dom1n0
őstag
Képzeljétek, levették a gipszet a kezemről ma, a csipőmet is meg a kezemet is megröntgenezték, ha minden jól megy szeptemberben tekerhetek már kint...
Reményeim szerint a görgőzést 1 hónap múlva óvatosan elkezdhetem
Nem megérős defekt volt ez
-
balintbaba
tag
válasz
flash-
üzenetére
Nekem ezzel az a bajom, hogy koskormányos kerékpárokról beszéltek, linkelt Meridán pedig flat bar van. Reach-ben simán lehet 1 centi különbség is, ami amúgy nem sok, de ebben az esetben számíthat.
Tényleg ki kellene próbálni, szerintem ha a kolléga hosszú modell lábú alkat, akkor lehet annyira ki kell húzni a nyeregcsövet, hogy nagyon görnyedős lesz a pozíció.
-
bardi
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Csak magasság alapján egyszerűen nem lehet méretet választani, max megtippelni mi az, ami lehet jó lesz. Olyan különbségek vannak lábhosszakban azonos magasságú embereknél is, hogy néha még a 2 méret különbség se lenne elképzelhetetlen.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Fall-N
üzenetére
Nagy melegre +1.
Mai körömön 3 esett volt:
1, helyi buszjárat kishijján (itt cm re gondoljatok) lesodort az útról.
2, már bringa úton fiatal csaj velem szembe jön tekintete előre felém és jön nekem át az én oldalamra, 3 szor kiálltottam el magam mire észbe kapott kb 2 méterre előttem húzta vissza
3, a csaj után kb 2 percel szintén szemből a gyerek azt gondolta balra nagyivben a bringa útról befordul a strandra. Itt már állóra kellett vészfékezéssel állnom. Kérdem tőle ez mi volt, azt mondja nem történt baj nem, és megy tovább -
robee19
tag
Decathlonban kapható literes Hutchinson tejjel van valakinek tapasztalata? Belsőbe menne...
-
flash-
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Rá kell ülni az a biztos (de még az sem mert stucni csere sokat számít) 54 és 54 sem egyforma(valahol az 54 az ugye 55,valahol meg 52). aztán az meg hogy M L az meg pláne nem(asszem pl Canyon endurace-nál pl ami a 178 centis "átlag" mérethez való az az S,talán a Trek nél meg az 56 ha jól emlékszem, de ez a merida is gyanusan pici ahhoz képest hogy 54 talán átlagnál rövidebb a felsőcső,de a szög és a kamerakép csalhat)
nekem az "54" es speci allez sehol sem 54..
510mm a nyeregcső, a horizontális(effektív) felsőcső hossz meg 549mmmégis 178 centimmel,100-as stucnival épp nem kicsi legalább nem kell homorítani nem is fáj benne a derekam (csak másnap
)ó meg is van a bringa:
[link]
ez alapján az effektív tt 55, tehát mint az enyém, nagyjából viszont a kolléga magasabb nálam úgyhogy ezzel a logikával valószinü kicsit rövid lenne neki. -
Fall-N
veterán
Az a baj, hogy hiába okoskodik az ember utólag, az emberek felelőtlenek sajnos. Én is amit látok nap, mint nap elég bosszantó. Tegnap is egy idős papi egy autó előtt biciklizett át a Cruiserével, természetesen se sisak, se semmi. Ha az autós nem lassít, akkor simán tragédia lett volna belőle. Én meg mondtam hangosan a páromnak, hogy "Nézd, ott egy öngyilkosjelölt." A többit nem írom le mit mondtam még persze hallotta az emberünk, nem hatotta meg, szerintem fel sem fogta, hogy nem sokon múlott a dolog.
Az esettel kapcsolatban még, csak az a szomorú, hogy nyilván valaki vétkes volt, de autóval szemben úgyis a gyalogos, biciklis, motoros marad alul és belehal vagy összetöri magát jobbik esetben. Ezért gondolom, hogy nekünk bicikliseknek kell még jobban odafigyelni, mert hibába nem mi leszünk a vétkesek, mi szívjuk meg.
Autósok is lehetnének felelősebbek, mert nyomni a gázt minden hülye tudja, az autó is tud gyorsulni, manapság már nem nagy kunszt egy 120+ lóerős autó. Csak a felelőtlen száguldásnak is megvan az ára, ha "nem adja ki".
Ez a nagy hőség is rátesz egy lapáttal, sok teszt volt már és ilyen melegben enyhe ittassághoz hasonló reakciókat mutat az ember és kevésbé tud koncentrálni.
-
parandroid
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Pedig de, elvileg lehetséges. Nekem a 175 centimhez az 53-as az ideális, az 54-esekkel trükközni kellett mindig, hogy jó legyen, az 55-ös cx meg nagyon durván nagy volt, el is adtam. Szóval az én tapasztalatom alapján pont az 54-56 között kellene a kollégának döntenie, és elég kétesélyes, hogy melyik lesz jó. Érdemes lenne mindenképpen kipróbálni.
Én nejem is kb 163 amúgy, neki az országútija 48-as volt, de ebben benne volt a durva bizonytalanságfaktor a vékony gumi, a koskormány, meg a szokatlan geo miatt, sajnos nem is tudta megszokni egyiket sem. Olyannyira nem, hogy még az xs-es fitnesst sem volt hajlandó hasznàlni.
p
-
flash-
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
úgy értettem hogy hát minden nap fél órát 15 ös átlaggal városban összesen boltok előtti megállások közben,stb. az nem igazán edzésértékű, inkább csak olyan szempontból hogy nem szokatlan neki annyira nyeregben ülni de ilyen intenzitásnál ennyi ideig keringés szempontjából nem igazán számít edzsésnek max mozgásnak. sok minden fejben dől el, nem egy atléta de kitartásával tud ennyit menni
"Szlovákiában halálra gázoltak két magyar biciklist: [link]"
egyik híroldal írta hogy a vezetőnek nem volt jogsija..
azt nem értem hogy ha valaki a megengedett sebesség szándékos túllépése miatt okoz halált vagy balesetet miért nem veszik gyilkosságnak vagy azzal megegyező komolyságúnak? -
mauimagic
senior tag
válasz
Toobee
üzenetére
Garminnál ez annyi, hogy beballagok a Navigathez és hozom el az újat, miután megnézték, hogy tényleg szar...
A pár hónapos Edge 530-om magasságmérője gyakorlatilag használhatatlan, 10 napja jelentettem be a hibát a kereskedőnek, még semmi visszajelzés...
Az q.va élet, hogy én itthon több bringás cuccot nem veszek, eddig úgy voltam vele, hogy hadd pörögjön a gazdaság, de innentől leszarom
-
-
flash-
veterán
válasz
ReFleXx
üzenetére
ReFleXx :nagy respect - az asszonynak
- ugy ha tenyleg alig bringazik azert megterhelo lehet azaz 1 napos 200km, ha nincs megszokva a nyeregben ules, stb. Mondjuk ha 40 kilo vasaggyal akkor talan nem töri fel ugy a nyereg a hátsót, de ebben most nem vagyok biztos, de szamithat a súly.
ilyen jellegű problémája közben nem volt, mint ahogy az előző körökön sem. könnyű az tény, 55 kg, mondjuk a 156 centijével nem is magas. azért az csak számít hogy minden nap teker fél órát még ha csak a városban A ból B be is. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem szűntették meg, de ki lehet kapcsolni. Nálunk csíkban majdnem minden nap riasztanak, van amikor napi 3x is

-
Csápájev
őstag
2014-es bringát érdemes még megvenni szerintetek?
54-es elvileg jó nekem a 182 centimhez? -
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Jonaséra, természetesen.
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nekem a lábamról nyalogatták a sót

Nutra: bukó nélkül
-
robee19
tag
válasz
szimpláncsak
üzenetére
Egyik helyen ( Bükkszentkereszt - Bukkszentlàszló) nem is szoktam lefelé menni
Az egyik kedvenc útszakaszom :) -
válasz
orbano
üzenetére
A kilences sor helyére nem megy fel a tizenkettes, szal ha nem elég az 1x11, akkor agyat is kell cserélned.
Ha nem mész durva emelkedőket, hátul egy 11-42 is elég lehet. A mostani hajtókart megtarthatod ( ha cserélhetőek a lánctányérok), csak egy 36T-s NW tányért kell venned a pókhoz passzoló lyukkörrel, de persze egy SLX hajtómű nyilván jobb lenne.
Nyár közepén a rövid határidős szervizt felejtsd el, holnap lesz egy hete, hogy beadtam egy kereket fűzésre, de még hozzá sem kezdtek, mert a beszerzők, akik a küllőket elhoznák a nagykerből, épp szabin vannak
. -
tacto
aktív tag
Rose-os rendelesröl kerdes. Több mindent vettem, minden rendben megerkezett, kiveve az Ultegra fekeket. Doboz nelkül, nylonzacsiban, filccel "muster" felirat rajta. Irtam nekik, pontosabban rakerdeztem, egyelöre semmi reakcio. Volt esetleg hasonlo tapasztalata valakinek, illetve reagaltak eredemben?
-
Nutra
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Pontosan. A gyakorlás abban segít, hogy meglegyen a tudatos tapasztalat és éles helyzetben nagyobb eséllyel csináld a helyeset "reflexből". A bringa és a motor annyiban (is) különbözik, hogy a több a motoros YT találat
Kis bringás és a fa
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Eurobike 23 Bikemag szemmel. [link]
-
arcitec
addikt
A Garmin 1030 plus minimum több 100 km tud akár 20 órában is ..
Gyári adat szerint is akár 24 óra, aminek bőven van alapja .. -
tegnapi sztori: fiatal motoros csaj esett előttem. kisméretű cross motorral, ff sisak, full szemüveg, póló farmersort, papucs. a motor megúszta, a csajis, kicsit beütötte a fejét, meg lenyúzott némi bőrt a bal könyökéről és térdéről, de csak hámsérülések.
én jöttem után, nem sokkal korábban előzött ki minket 40es táblánál kb. 70nel.
fellocsoltuk, a motort letoltam az útról, kérdezem, mi volt. azt mondja, hogy az előtte menő autós belesatuzott. mondom persze, mert aki előtte ment, az meg elkezdett balra kanyarodni, és nem akart nekimenni. de hogy ő ezt nem látta. a terelővonalon esett, de nem látta, én meg az úttest jobb szélén igen.
itt megkérdeztem, hogy szüksége van-e még segítségre, aztán leléptem. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Ringman
üzenetére
Akkor nem fulton volt vele.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jjeahh...jól is néznének ki pásztorkutyák a szemedben.🤭...viccet félre téve ott lent a melegben több a rovar mint itt fent, de a medvénél kétségtelenül jobb.
Tegnap esti a telefonomon...
Medve jelenletet jeleztek Atia, ,.Corund, 306 szam! Kerulje el a kornyeket,maradjon a lakasaban!Maradjon tavol az allattol ne fenykepezkedjen vele es ne etesse.Ovja a haztartasaban levo allatokat,de ne tegye ki veszelynek magat.ISU HARGHITA 😳
Be sem állítottam ilyen jelzést, sőt, azt hallottam már beszűntették ezt a jelző rendszert úgy ahogy van.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Most, hogy írjátok, a vértesben engem is letámadtak és emelkedőkön a szemüveget is ellepték valami apróbb legyek
. Ha levettem a szemüvegemet sem volt jó, mert akkor a szememet lepték el. Mondjuk inkább ezek, mint a pásztorkutyák, szal minden viszonyítás kérdése. -
Ringman
félisten
válasz
szimpláncsak
üzenetére
múlt héten láttam (pénteken talán) csabán egy pinarellot letámasztva a pékség előtt, úgy látszik, van olyan bicikli, amit nem kell bevinni a boltba, bírja kint is
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Zoliwrc
üzenetére
Ahol sok a vad, vagy házi állat ott hemzsegnek, pl. egyszer a Bükkben óvatlanul áthajtottam egy vadetetőn ahol olyan szinten megtámadtak, hogy alig bírtam lerázni őket, szó szerint elleptek és 100 métereken követtek, olyant még nem is láttam.😨...a bringás cucc semmi nekik, atszúrnak rajta mint a xar.
...mondjuk a lódarázsnál jobb, de utóbbiban nem volt még részem, csak láttam.
-
szimpláncsak
tag
Itt nincsen felfestve középen sáv, de ettől még jobbratartàs van. A féknyomokból ítélve meg nagyon nem ott ment
Itt Miskolc környékén is van több olyan út, ahol csak lassítva, lehúzódva fér el két autó. Egyik helyen ( Bükkszentkereszt - Bukkszentlàszló) nem is szoktam lefelé menni, másik helyen (Jávorkút ) muszáj vagy. Állt már meg bennem az ütő amikor kanyarban szembejött valami hülye, aki magát rally-snak képzelte..... -
lsebestyen
addikt
-
Jester01
veterán
válasz
zsamiatt
üzenetére
A Buban is vannak hasonló csodák.
Igen, például Nadap előtt. Ott mindig óvatosan megyek, mert bizony az autósok simán jönnek ész nélkül. "Panoráma kanyarok" videó stravan. Én is áthúzódok a bal oldalra, úgy jobban belátni a kanyarba.
Az első két videót is érdemes megnézni.
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Rászáll a seggedre vagy a lábadra és ott utazik, majd gondol egyet és harap.
Lehet menni PR-t meg kupát szerezni a sotteren amikor 6-7db kerget egyszerre.
-
.LnB
titán
válasz
dom1n0
üzenetére
Jonas egy csomót teker kiállva. Ezt én Rév Danitól meg Geritől se értettem a közvetítések alatt. Ők is mondták, hogy nem áll ki. Pedig de sokat, vissza lehet nézni.
Ja benne van, hogy Jonas robbant, csak én nem azt várom. És igazából egyiküknek sem szurkolok, felőlem nyerhet bárki. Csak a tippem Pogi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rendesen toljátok tapasztalat nélkül a dezinfót.

Még olcsóbb is, mint a Karoo 2. Talán csak a Varia támogatást nem tudja, de az nekem nem fog hiányozni. De, hogy ennyi pénzért azon izguljak, vajon egy 100+ km-es túrát kibír-e az aksi, az tényleg ilyen 2000-res évek eleje feeling, csak mobiltelefonnal.
, 20 eve nem ult bringan elotte kb.