Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Fogalmam sincs milyen minőséget képvisel a Hawkers, de hátha valakinek jól jön. Több színben van, ha kettőt raksz kosárba, egyet kell kifizetni, a másik elvileg ingyen van, a postaköltségre meg nálam azt írta ingyenes.
-
PPePe
csendes tag
Szerintetek egy ilyen Giant Roam Disc 1 (2016os), ami elvileg "kiállítási darab volt" megér 160 ezer jó magyar forintot?
Van bármi értelme azon filózni, hogy milyen évjárat ha szinte nem is futott? -
jjeahh
nagyúr
Jé, Kárpátok. Csajba nem belekötni!
-
CragON
aktív tag
Vettem két Thule tartót tetőre.
Szép kulcsok vannak hozzá, de szerintem aki akarja az lelopja a tartót, végül is még új és alumájnum, csábító színesfém.
Szóval Ti ha leszedtétek a bingát/kat és elmentek tekerni, akkor fent hagyjátok, vagy bedobjátok a kocsiba? -
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
igen ezek a necces dolgok, amikor a helyi disztribútor csak aftermarket kereket árul, a gyártó meg OEM kereket (vagy villát, vagy bármit) szerel a bringába, aminek sokszor az értéke csak töredéke az aftermarket keréknek...
a garanciális ügyintézést a legtöbben nem szeretik, vagy egyenesen utálják, főleg mert pénzbe/időbe/energiába kerül
a Formula disztribútor konkrétan lepattintott egy fékkel, mert nem rajta keresztül került az országba, hanem egy bringán. és sajnos minden joga meg is van hozzá. más kérdés, hogy mennyire etikus, vagy fogyasztóbarát. -
bringasisti
őstag
-
fireman123
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszi a segítséget!
-
CragON
aktív tag
Tegnap voltam a Crazybiker's-nél beadni a bringám és ott megláttam [ezt a YETI-t].
Nagyon jól néz ki élőben ezzel a "szokatlan" vázzal.
Ha lenne feles 6-om már el is hoztam volna.
-
Toobee
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Tanácstalan mindenki. Viszont ahogy mondod, egy bontott új olcsóbb lett volna, mint ez a sok szarakodás. Most is van fent 115 fontért egy új pinkbike-on. Már olyan mérges vagyok a bringára, hogy kacérkodom a merev endurokkal is.
-
Somatom
veterán
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Legfeljebb kiderül, hogy van-e értelme a DAS biztosításomnak.

Egyébként meg nem olyan nagy összeg a javítás, hogy emiatt kuncsorogjak náluk. Ha nem csinálják meg gariban, akkor megcsináltatom mással, pénzért. Aztán meglássuk, hogy bírják a presszinget. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
f4lcon
üzenetére
Minket az Eco Bike küldött a Bringaladba a tőle vásárolt Cube Cross Race Fucrum kerekeivel,mondván ők a forgalmazók.Ott nagy ímmel-ámmal fogadtak,aztán közölték,hogy ilyen az 1000 eurós bringába szerelt Fulcrum és kifizettették a szervizelés árát,meg...ajánlottak 1500 eurós kerékszetteket.
Aztán írtam Vargányának a Paul Lange-hoz és kaptam egy új hátsó kereket egyenesen olaszból mely bár még megy de...ugyanolyan sz@r mint az első volt.
Fulcrum Racing 77.
-
Alg
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Osztrákok is abajgatják mostanában a bringásokat ilyenekkel, múltkor volt egy kép hogy gyalogos övezetben sebességet mérnek és aki túl gyorsan megy ("gyalogos tempóval" kell) büntetik.
Szerencsére országútira van kivétel a törvényben, koskormány és keskeny kerék esetén elég ha van két működő független féked, prizma-lámpa-csengő nem kell.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Pont erre gondoltam, hogy terepen vajon a medvét mutassa-e mögötted. Valszeg erdőben megbolondulna ez a lámpa, bár az is igaz, teljesen fölösleges ott bármilyen hátsó lámpát bekapcsolni. Személy szerint én aszfaltra elfogadnám amúgy, kár, hogy ilyen drága.
Más: mivel itt gyakran ellenőrzik és büntetik a bringásokat, rendeltem egy ilyen HideMyBell másolatot, remélem jó minőségű. Gyűlölöm, ha a kormány zsúfolt, még a Knog OI másolat "invisible bell" is zavar, erre a konzolra meg elvileg felmegy a Garmin, lámpa és rajta van a csengő is. Ismerőst nemrég büntették meg a csengő hiánya miatt kb. 50-60k-ra, szal nem árt, ha van a bringán
. Ha ezzel megállítanának, biztosan meglepődnének pár dolgon, látszólag semmi nincs a bringán, aztán kiderülne, hogy mégis
... rejtett csengő, első-hátsó prizma helyett öntapadós matricák a vázon, amik nappal nem is igazán látszanak, küllő prizma helyett sárga küllőpálcika. Felénk kb. ezek kell legyenek a bringán, meg kell legyen nálad lámpa és kukásmellény nappal is. Először nem értettem nappal minek lámpa, de elmagyarázták: ha alagútba tévednél, vagy köd képződik, esetleg leszakad az ég
. -
Falconer
aktív tag
válasz
f4lcon
üzenetére
A Merida egy nagy cég nemzetközi jelenléttel, csak a magyar kereskedők trógerek, de arról nem tehetnek.
Nekem a Németh Kerékpár volt képtelen az első fékemet megcsinálni garanciába, visszadobta, hogy "ez ennyit tud". (A váltót is csak harmadszorra tudta beállítani)
Elvittem a Merida concept store-ba, teljesen normálisak és segítőkészek voltak, megállapították a gyári hibát és kicserélték egy újra ami szuperül működik. (van saját szervizük, tőlük is tudsz direktben vásárolni, csak nem akciós soha semmi) Mondtam nekik hogy a Némethékkel nem vagyok hajlandó többet együttműködni, mondták, hogy vihetem hozzájuk semmi gond. Persze hozzátették, hogy kiváló szakember a Németh és ez őket is meglepte.
Egy 200ezres crossway 40ről beszélünk.A Berguson valóban rettenetes, mi kétszer próbáltunk meg akciós bringát rendelni, ami a weblap szerint készleten volt. Befogadta a rendszer a megrendelést, majd egy hét után szóltak, hogy boccs nem elérhető, vegyünk egy drágábbat.... A weblapon persze három héttel később is fent voltak akcióban, ami tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat és a fogyasztóvédelmi törvény tiltja (bait and switch reklám)
-
Alg
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Hogy valami pozitív is legyen:
Osztrák bolt, rendeltem 3 hete 2db Bontrager Flare-t (nem az RT hanem a normál "buta").
PP-al fizetve, aznap megjött a visszaigazoló.
Közben elmentünk nyaralni, aztán most hétfőn már írtam nekik hogy mizujs, tudják-e küldeni vagy ha nem akkor töröljék a rendelést.Tegnap válaszoltak hogy nincs már nekik raktáron, beszállítónál sincs, de küldenek helyette azonos áron Flare RT-t (az okos verzió, Garminon rögzítés indításakor kapcsol be, fényérzékelővel).
Radsport Schmuck-ról van szó, szóval őket tudom ajánlani.
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ami bevált, azon nem változtatunk.
Annyi, hogy próba képpen most elöl is kicsi bütykös lesz. -
válasz
Somatom
üzenetére
a hatályos jogszabályok szerint ott garanciális a kerékpárod, ahol vetted.
ha a Meridának nincs szerződött garanciális szerviz háttere (azaz mindegy melyik szerződött partnerhez viszed, meg kell csinálja) akkor én most azt mondom, feleslegesen mész a Concept Store-ba, maximum együttérzést kaphatsz - de ne legyen igazam!a legtöbb Magyarországon forgalmazott dolog egyébként hasonló, ha javításra kerül a sor, mindegy, hogy egy rugóstag, vagy egy tv alaplapja (Samsung, inkább vissza vették a tv-t, mert nem lehetett beszerezni az alaplapot egy 2 év garanciás de csak 1,5 éves tévé esetében), egy búvárszivattyú szelepe vagy az autód elektromos ülésállító kapcsolójának panelje (3 hónapot vártam rá, pedig Skoda, ez van a Kodiaq-tól az Octavia-ig mindenben, meg jellemzően az összes VW csoportos autóban) - vagy az eladott darabszám alacsonysága miatt nincs alkatrész készleten, vagy egy ember van, aki ért hozzá de az éppen nyaral, vagy vírushelyzet van.... ez ilyen. és sokszor a jogi eljárás sem hoz megnyugtató eredményt, mert te bringázni akarsz, nem pereskedni.
a Berguson nem javasolta, hogy kicseréli a tagot egy Fox-ra mondjuk?
-
Somatom
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
Ilyen nekem is volt a motorommal. Nyár közepe, alkatrész nuku, rendelősdi, várakozás ... lett volna, de a szalonban álló másikból kiszerelték a telót és berakták az enyémbe. Ha vki vesz egy új Harley -t, az sztem elvárhat ennyi rugalmasságot. Sztem bringából is olyat vettem, aminél ezt igazán megtehetnék.
-
PPePe
csendes tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszi a választ mindenkinek!
Számomra épp, hogy egy teljes felszereltségű kétkerekű lenne ideális (2 napos túrázáshoz már nem lenne hátrány ha lenne hová rögzíteni a sátrat / csomagokat).
Viszont még nem láttam olyan 29"-os MTB-t, ami így meg lenne pakolva kiegészítőkkel. Pont ezért érdeklődtem, hogy ajánlott-é.ui.: még nagyon messze a 60+, az arisztokráciáról pedig lecsúsztam 30 évvel ezelőtti születésemkor
-
vendingo
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Átérzem a helyzeted. Tavaly motoromon volt hátsó rugóstag felújítás, mert elengedte a levegőt. Több mint 1 hónapig szarakodtak, mert hiánycikk volt valami szelep. Mondjuk 40-ből megállt a javítás a használt 80 ezres, az új többszázezres árhoz képest.
Ja, és mindez szezon elején, amikor már viszketett a pi.ám. -
Somatom
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Akkor majd eljátszadozunk egy kicsit.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Somatom
üzenetére
Ritka kivételeket leszámítva (már ha van olyan egyáltalán) mind ilyenek a kereskedők.Van néhánynak szervize is de az a muglik lehúzására épül,nem pedig a garanciális hibák javítására,mindegyik csakis addig kedves amíg kifizetted az árut.

attiati + PPePe...hacsak nem akarod sárvédő,kitámasztó,csomagtartó meg testvéreivel felszerelni,vagy nem tartozol a 60+ korú arisztokráciához,akkor monti,akár aszfaltgumikkal is.
(#170049) NandorHUN...tekersz is már,vagy csak óvod,zárod,véded és biztosítod a kerékpárod?
Vannak vázvédő fóliaszettek amik elfogadható árban felragaszthatók otthon,és van a millás bringára biggyesztett teljes vázvédő fóliák melyek olyan drágák mint a pl. radaros villogó. 
(#170045) 6030D ...Mitas,vagy változik az aláírás?
-
Somatom
veterán
válasz
Sefter
üzenetére
Nem tudom. Ezért megyek a Concept Store -ba. De! Az első szervízkörben azt mondták a Berguson -nál, hogy ők csak ki/be szerelik, elküldik a RockShox hazai képviseletének és ők végzik a javítást. Ha ez így van, akkor a többi garis szervíznél is ez az eljárás. Ha a RockSock -nál van szabin az az egyetlen ember, aki Magyarország összes RockShox telójának a garis javításait végzi, akkor mindegy, hogy melyik szervízbe vinném. De, ez akkor is egy vicc, hogy bringaszezon közepén nem tudnak egy telót megjavítani/kicserélni.
-
törölt tag
válasz
attiati
üzenetére
Nem fogod annyit es olyan szinten használni, hogy zavarjon amiért “29”-es Montival mész aszfalton”.
Ezért is javasolják, mert sokrétűbb és ha elkap a gépszíj akkor lehet menni vele terepre is. Ezért, amikor valaki leírja, hogy mire szeretné használni, ahhoz még érdemes hozzáadni pár fokozatot/szintet. Például: “csak picit mennék vele terepen, földút alig vagy semmi”. Na ez egészen addig igaz, amíg nem lesz egy olyan biciklije, ami egy picit is képes rá, mert onnantól kezdve igenis fog vele menni terepre és földútra. Ezért is érdemes montit venni.
Saját példámat hoznám fel. Amikor bejöttem ide a topikba segítséget kérni. Leírtam mit szeretnék és bár elég lett volna valami szimplább is inkább montit vettem. Na azóta már erdőben/terepen meg mindenhol megyek vele, mert képes rá.
Pedig előtte sose gondoltam volna, hogy ilyen lesz. kicsit katyvasz lett, de remélem érthető volt. A lényeg hogy a “mire szeretné használni“ a delikvens dolgot úgy kell kezelni, hogy az a minimum.
-
Somatom
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
Ennek a "harmadik után pénz vissza" dolognak jelenleg nincs semmi jogalapja, ez csak urban legend. De, még ha lenne is, ahhoz, hogy harmadszor visszavigyem, előbb el kéne hoznom a második javítás után. De, ezt nem tehetem, mivel a második javításhoz hozzá sem kezdtek. A garancia lejárásra nem játszhatnak, mert garanciaidőn belül jeleztem a hibát. A javítás ideje nem számít bele a garanciaidőbe.
Sefter:
2018 -as Merida E-One Twenty -
attiati
veterán
válasz
gPéter
üzenetére
teljesen azonos kérdésem van, mint PPePe-nek
A kérdés második fele igaz, hogy MTB is jó aszfalton?
29"-os kerék hatalmasnak tűnik terepre. Közben meg terepgumik aszfaltra? Olyan két szék között a padlónak tűnik.
27,5"-os köztes megoldás már jó lehet egy városiasabb gumival.
De mondjuk egy 70-80% aszfalt és 20-30% terepnél van bármi értelme MTB-t nézni? Fordulékonyabb mondjuk?használt / új esetén van valami varázsszám, hogy minimum hány százalékkal legyen olcsóbb a használt? (azonos felszereltség esetén, persze kopásfüggő is)
-
vendingo
veterán
-
Somatom
veterán
Kialakult a végleges véleményem a Berguson -ról, amit innentől kezdve minden lehetséges fórumon hangozgatni fogok: egy legalja hely.
Másodszor hagytam náluk két hétre a bringámat ugyanazzal a garanciális problémával (a hátsó rugóstag ereszti a levegőt). Ma hívtam őket. A hibát ők is diagnosztizálták, de semmit sem csináltak a bringával. A mostani hivatkozásuk: mindenki szabadságon van. Tééényleeeg??? Érdekes, hogy tavaly augusztusban, amikor kifizettem nekik az 1,2 millát, akkor nem voltak szabadságon. Szóval, ha vki náluk vásárolna, az készüljön rá, hogy utána magasról le lesz sz..va, a szolgáltatásuk színvonala zéró. -
mrzed
senior tag
Sziasztok!
Kerékpár biztosítással van tapasztalatotok?
Két életképes alternatívát találtam:
Aegon kerékpár biztosítás
Helló bringás
A bringa belefér az első lehetőség max 250e-es keretébe.
Ajánlott a kettő közül valamelyik, vagy esetleg tudtok olyan alternatívát, amit nem vettem figyelembe? -
NandorHUN
addikt
Váz védésére van esetleg valami szép esztétikus szallag vagy borítás/ fólia?
-
PPePe
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a hozzáértéktől.
Egy ideje már tervezgetem egy trekking kerékpár beszerzését, aminek fő célja Budapesten belüli napi szintű közlekedés lenne, valamint havi szinten 1-2 napos túrázások, főleg aszfalton, de akár egyenetlen földutakon, picit dimbes-dombos területeken is (nem erdőben / hegyekben).
Első körben új kétkerekűeket néztem, de a fórum beharangozóját többször átbújva, valamint a "bolti árakat" átnyálazva rájöttem, hogy lehet nem ez a legjobb út, főleg akkor, ha tokkal, vonóval együtt nem szeretnék 150-170nél többet áldozni egy sárvédővel, csomagtartóval ellátott kerékpárra. (Bár még mindig nagyon vonzz a gondolat, hogy valami új legyen a kezeim között, így lehet még 10-20k-t hajlandó lennék előhúzni a megtakarításból
)
Kaptam viszont egy olyan javaslatot, hogy akár 29-es MTB-okat is nézhetnék, mivel azoknak jobb a felszereltségük (azonos árban V fék helyett tárcsafék, magasabb kategóriás váltók, stb.), hasonlóan kényelmes velük a hosszabb távú út is, valamint 2,8-3 bar-ra pumpálás után tökéletesen használhatók városban is.Ezzel kapcsolatban mi a véleményetek? Van értelme / relevanciája inkább MTB-okat nézni?
Van esetleg jelenleg olyan trekking /29" MTB a fenti ársávban, amit jó szívvel ajánlanátok (új / használt egyaránt játszik)? (vagy gyűjtsek még egy kicsit?
)
Előre is köszönöm! -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Van esetleg valami jó ár érték arányú gps nyomkövető biciklire? Akár külföldi webshopból.
Köszönöm -
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Mentem az új gumijaimért.

-
arcitec
addikt
válasz
Maximum1
üzenetére
Működik az Garmin gps nélkül is. Azoknak jó akik elvakultan országúton tekernek lehajtott fővel,mintha pályán lezárt úton mennének, már pedig a valóság nem az. Az ára ellenben na az ami nem kicsit túlárazott. Aki több millás országútit vesz országútra, annak ez kötelező.
-
Maximum1
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Erdőbe nem kell ilyen, ne vegyél, max a vadat jelzi az meg úgy is gyorsabb Nálad
Ez a cuc azoknak jó akiknek a Garmin navi 1,2km es madártávlatra van állítva és csak a falu neve érdekli a térképen hogy éppen hol tart.
-
stuka20
senior tag
Hali, biztos írtam full felesleges dolgot, de őszinte akartam lenni.
Annó kaptam egy mtb kerékpárt még tizenéves koromban, most 25 vagyok (és megnőttem ~183cm). Elég kényelmetlen, 10 perc tekerés után már fáj a nyakam. Én az mtb bicót úgy hívom csak, hogy görnyedős . Azért fájhat a nyakam, mert kicsi a bicó már nekem? Városban használom leginkább, de ha messzebb megyek, akkor -mivel nem szeretem a kerülő utakat- földúton is használom. Nincs teleszkóp és nem is tudom, hogy van-e valami extrája, de annó 80E ft volt (ami elég drága volt akkoriban, ahogy említette anyukám). Mivel -elvileg- elfogunk menni túrázni, ezért szeretnék egy újat venni, mert a jelenlegivel 10km-mél többet nem bírnék, meg már kicsit kattog is. A jelenlegimnek a kormánya hajlított, ami nekem nagyon tetszik és kényelmes is, apukámé teljesen egyenes és az nekem eléggé kényelmetlen (szintén nem mai darab). Tényleg nem értek a biciklikhez. Ha túra, városi és valamennyi földút, akkor trekking igaz?(bár nem tudom, hogy az mtb mennyire "ráfekvős") Olyan trekking, aminek nincs csomagtartója? Vagy ezeket le lehet szerelni?
Másik, ha göröngyös úton megyek, akkor elkezd viszkedni a karom, a hasam és a combom, nem tudom, hogy a teleszkóp ezen mennyire segítene, de nekem mindenképp kellene (bár gondolom ezek már alap cuccok) az utak minősége miatt. Nem bicózok sokat, de ha lenne egy jó bicó, akkor ez lehet változna és, mint írtam, ha apám beindul, akkor meg mindenképpen. + van egy kis gerincferdülésem, ezért is gondolkodtam a trekkingen, mert az annyira nem tűnik ráfekvősnek vagy nem tudom, de ahogy az elején írtam lehet, hogy mert már kicsi a canga nekem(?).
Olyan 130E ft körül gondolkodtam, használt vagy új az mindegy. (szeretek gyorsan tekerni) -
6030D
addikt
-
IMIIKE1998
őstag
Srácok, az ugye nem jó, ha görnyedt derékkal/csípővel tekerek? Gondolom az lenne az ideális, ha nem görbíteném a csípőmet tekerés közben.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
-
bardi
senior tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Pont amit a végén írsz, az történt velem elsőre.
Levittem a negyedikről, és ahogy elindulok, visít a fék az első fékezésnél. Fasza, vissza a negyedikre, pucolás, erkélyen nagyon jó, leérek, ismét hangos. Akkor feladtam, előre beraktam egy új betétet, hátra meg rendeltem mégegy szettet.
Mostani kör 24 km volt, lekopogom, hogy most jó. Remélem holnap is az lesz
A hátsó gumin a repedés is úgy tűnik, hogy tart, de ha mégis elengedne, vettem javító kukacokat hozzá.
Illetve ma alsógatya nélkül is kipróbáltam a lidl-ben vett betétes nadrágot, és egyelőre nem vagyok elájulva tőle. Bal ülőgumómnál azt érzem, hogy dörzsöl, bár tény, hogy zsibbadások elmúltak. Pár esélyt még adok neki, aztán ha nem jó, visszatérek az aldis/lidl-ös melósgatyához, meg keresek nyerget a mostani helyett.
Először felvettem hozzá alsógatyát, mert nagyon nem éreztem komfortosnak hirtelen a semmi ruhát magamon, de nem jó, kidörzsölt, meg 1 km után zsibbadtam már, ami végére úgyahogy abbamaradt mondjuk, szóval fura. -
6030D
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Én akkor sem örülök, mert egy csomó más dolgot is vehetett volna belőle, ami kell.

Nekem az első (?) Varia-val volt élményem, itt írtam róla. Tényleg brutál cucc, aki megteheti (hogy cégre vegyen bringát, majd ahhoz kiegészítőt, amit leír költségnek...), nem sok jobbat talál. -
jjeahh
nagyúr
válasz
bardi
üzenetére
Sajnos nagyon érzékeny tud lenni a tárcsa az olajra, egyszer én is összeolajaztam, aztán 3 fékbetétet tönkretett. Hiába takarítod le látszólag rendesen a tárcsát, minimális olaj állandóan ott marad a lyukak között és teszi tönkre a betéteket. Jó sokszor át kell mosni, törölgetni hogy tökéletes legyen. Az olajas fékbetétet is nehéz helyrehozni szerintem, van, hogy azt hiszed végre sikerült, aztán 5-10km után megint elkezd hangoskodni.
-
-
bringasisti
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én éjjel jártam le Balatonra és valóban kell a világítás nekem a bringán és a kalapom is volt de azért nem tudnék örülni neki csak ha ajándékba kapnám
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bringasisti
üzenetére
Egy csúcs telefon meg 400k manapság. Az is sokk...
El kell fogadni hogy vannak jó, márkás cuccok amik drágák. Idén vettem olyan bringás nadrágot ami eredeti áron többe kerül mint a Varia lámpa.
Persze akcióban vettem mert a heroinár az már sokk. -
bringasisti
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Azért ez azért mégiscsak sokk. Nem sok hanem sokk. Egy telefon tudását figyelembe véve.
-
Maximum1
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
Mi az a Samsung? , nem ütnek el ha samsungod van? ez egy céleszköz.
Napfénysüti majd karácsonyra
, nekem volt szerencsém kipróbálni, bár ne tettem volna, beindult a birtoklási vágy..., várom a blekfrájdéjt, háthaxy.zsolt csak linkeltem hogy lássátok ilyen is van
, ez a 71 eléggé az ingerküszöböm felett van nekem is. -
metrion
aktív tag
válasz
bringasisti
üzenetére
Használtan is ki lehet fogni jókat...viszont én is nagyon drágának találom. Én a Nebulát is olcsóbban vettem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bringasisti
üzenetére
70k manapság már nem épp egy középkategóriás telefon ára hanem max egy top belépőé. A Garmin mindig is drága cucc volt, anno kb 5 éve az Edge 510 Bundle csomagban volt németből 300 euró... Itt a tudást és a nevet is meg kell fizetni.
Amúgy nagyon jó cucc ez a Varia én már sokszor elgondolkodtam rajta de mindig visszatart hogy ennyi kiadjak egy lámpáért akár Garmin akár nem.
-
válasz
bringasisti
üzenetére
Elolvastad miket tud? A jót meg kell fizetni...
-
Maximum1
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
Sajna ez ennyi, gondolom le van védve, még kínaiban sincs még hasonló sem, egyedüli cucc, ja és Garmin, az nem sz@rral gurigázik.
Viszont aki sokat teker autók között falvakon át annak jó társ egy ilyen, nem kell mindenért hátranézni, simán kijjebb jöhetsz ha sz@r az út széle, ha jelez visszahúzódsz.
Kiadtak egy lámpa nélküli verziót is, de a lámpája a lényeg, felhívja az autós figyelmét mert változtatja a villogást ahogy közeledik. -
Maximum1
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Garmin Varia, ez való egy olyan vasra mint a Tiéd.
Mentem hétvégén egy ismerőssel , rákapcsolódtam a cuccra az órámmal, simán ment két eszközzel, kb. 100km et lógtam rajta, utána hazafelé már hiányzott is hogy nem jelez.
Brutál jó dolog, a fénye is jó, azt mesélte többször már megálltak autósok és bringások is hogy mi ez rajta, gyorsabban villog ha közeledik felé az autó.
Én akcióra várok hogy behúzzak egyet.
Itt egy teszt.
Létezik hozzá eleje is, az nem tudom milyen, mert végig mögötte voltam...
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
nekem Enfitnix X-Lite 100 van, pálcás rögzítéssel, szép esztétikus, van féklámpa funkciója és automatikusan tud kapcsolni sötétedésre
-
X Factor
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Lezyne Strip Drive Rear
Mi ezeket használjuk párommal. -
boost
veterán
Sziasztok, faterom vett 12 éve egy Gepida Albion 200 bicajt teleszkóppal,ülésteleszkoóppal, lámpákkal, elég jól felszerelve, és bár többezer km-t megy bele évente, tök jól mukodik a canga. Akkoriban 110.000 forint volt, ami akkor elég meredek összegnek tünt egy bicajért.
Kérdésem, ma is van ilyen jó a Gepida, mint akkor? Èrdemes most is venni egy Gepida Albion 200-300-at magamnak?
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Igen. Mi még talán drágábban is vettük, 7500 Ft rémlik.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ilyet vett cimborám, vakító fénye van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fujifilm X
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyúrósok ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fulcrum Racing 77.
... rejtett csengő, első-hátsó prizma helyett öntapadós matricák a vázon, amik nappal nem is igazán látszanak, küllő prizma helyett sárga küllőpálcika. Felénk kb. ezek kell legyenek a bringán, meg kell legyen nálad lámpa és kukásmellény nappal is. Először nem értettem nappal minek lámpa, de elmagyarázták: ha alagútba tévednél, vagy köd képződik, esetleg leszakad az ég

, nekem volt szerencsém kipróbálni, bár ne tettem volna, beindult a birtoklási vágy..., várom a blekfrájdéjt, hátha
Ha ez ennyi ér akkor sóher vagyok