- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Vannak szélesebb csípőjű emberek és azoknak kellhet. De nem toldóval hanem eleve szélesebbre gyártott hosszabb tengelyű pedállal. Pl. ez.
-
stickermajom
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Futná rá, csak a
sóher énemelvek ugye.
-
Ringman
félisten
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
én nem, de lehet venni maltodextrint meg fruktózt külön is, ha valakinek a cukor nem jó
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Hát energiát a cukor/ egyéb szénhidrátok fognak adni az biztos, de szerintem ez nagyon intenzitás függő is.
Az elektrolit tabi mindenféleképpen jó/kell, mert fejreállni az elektrolitok borulásától is lehet, ha valaki csak tiszta vizet iszik mindig. -
Ringman
félisten
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
ár/érték bajnok = sima cukor + só + ízesítésnek citromlé
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dom1n0
üzenetére
Az szokványos, hogy 40g ISO pór tartalma 35g szénhidrát, sőt 32g egyenesen cukor?

Én amúgy egy-egy ilyen tablettát dobok akármennyi vízbe (550-750-950 ml, mikor mennyire van meleg), hogy legyen valami íze és megtudjam inni, télen meg megy az...árstoppos tej.
-
dom1n0
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
én a narancsosat iszom belőle, egész finom, mondjuk én sem tudom, hogy mennyit használ, pár hónappal ezelőttig csak vízzel mentem, nincs viszonyításom.
múltkor müllerben láttam ilyet 2000-ért, valaki ismeri? ha ez is tudja ugyanazt, mint a többi, akkor ez ár/érték bajnok.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom
üzenetére
Fényes nyugaton élsz, hát engedd meg magadnak a szervizt...csak nem kerülhet olyan sokba, hogy ne keresd meg rá a pénzt.

#304075Ringman...ne amolyan letörhető pengéssel állj neki, vannak azok a keményebbek, olyannal. Nekem ilyen van, ez nem törik el nagyobb terhelés alatt sem.
#304077galaxy55...voltam én is élő szövet fém vázon ám egy évig, amíg aztán a fémet kiszedték térdemből. [kép]
-
Speedy007
addikt
válasz
Fall-N
üzenetére
Jogos, én deszka + kalapáccsal szoktam a csészéket instalálni. Ha nagyon muszáj és a szükség nagyúr akkor ezek "életmentőek" lehetnek sok esetben. Nézegettem a Temu-t ott láttam sok jó szerszámot fékhez hajtóműhöz meg kormány csapágyhoz talán majd onnan vásárolom össze majd a hiányzóakat. Asszonynak veszek majd Riverside 500-t (a hagyományos női vázas kerékpáron nem tudja átemelni a lábát nem heroin áron meg ez a legértelmesebb vétel Koliken van kicsivel drágábban de vicc hogy 2024-t írunk és még racsnival szereleik ezeket) mélyvázasat az fogom neki majd feltuningolni.Addig meg használja a KTM-t így ha majd napi szinten elkezdi használni tudni fogom hogy merre induljak el a másik fejlesztésével.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
hidd el nekem, ez a legjobb.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Tágytalan, a bringaszervizben vett valamit, ami megfelel neki.
-
dom1n0
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nduranzos iso elég visszafogott ízű, alig érezni rajta, van akinek ez jön be, nekem kevésbé már, na meg lecsúszott belőle közel 100 kulacsnyi idén

Én a gatorade/powerade kék ízvilágát nagyon csípem, most olyat szereztem be.
De sokan még mindig a Isostar-ra esküsznek...
-
MPowerPH
félisten
Elfogyoban az izotonias porom, vegre... Nem szerettem inni, nagyon emelyito ize volt... Javaslat valakitol olyan porra, ami nem tul edes, es hasznal is, nem valami humbuk?

-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kerékpártáskát keresek, ami
- hátsó csomagtartóra megy (sima egyszerű, nyeregcső alatt és a hátsó tengelynél csatlakozik a vázhoz)
- van benne dedikáltan laptopnak hely (bélelt, fix helyen, 14-15")
- könnyen le lehet venni a bringáról és hátizsákként viselhető
- női tulajnakVan ilyen?
-
Ringman
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
ezért kell több bringa, egyiket szereled, megunod -> elmész a másikkal egy körre
-
Ringman
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
az állandó szerelgetési mánia miatt évi 2-3x biztos lenne használva, ez a gagyi van (vagy ehhez hasonló: [link]
sniccerrel nem próbáltam még mondjuk.
-
stickermajom
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Még mindig fájnak a bordáim és tegnap este szétszedtem a bringát, hogy kiszedjem a berohadt csapágyat. Szerelés közben nekem is megfordult a fejemben hogy hagyom az egészet a fenébe..
Fájok is, sokba is kerül fenntartani, szerelni is kell, rohadjon meg az egész. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Ringman
üzenetére
Egy jó penge nem teszi meg?
...mármint nem szervizben, hanem otthon minden héten egy évben 2x elvágni azt a csövet.
RobbyJr...érdekes, nekem eszembe nem jutna a pedáltengelyt hosszabbítani mondjuk a hajtóműtengely helyett (hézagolókkal)...hacsak nem a lábam 48-as, az ahhoz passzoló szélességű cipővel.
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Mert vannak szélesebb csípőszöggel rendelkező emberek. Sagan is +4mm-es pedállal tekert.
-
Ringman
félisten
normális fékcsővágót tud valaki linkelni nem aranyáron? az egypálcás alis elég gyenge.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
zsamiatt
üzenetére
Miért akarnád oldalirányban állítani?...vagyis többet mint amennyit a stoplit lehet a cipőn, akkor amikor komoly erőfeszítések történnek a vázgyártók körében az egyre növekvő un. Q faktor csökkentése érdekében.

Fall-N...enyém un. drop in típusú, tehát kábé beleejted a karbon fészkébe.
-
Fall-N
veterán
válasz
Speedy007
üzenetére
A kormánycsapágyat én gumikalapáccsal szoktam installálni. Nem érné még megvenni egy behúzó készletet, hogy pár évente kelljen csak. Semmi baja nem lesz a váznak, ha óvatosan bekocogtatja az ember a csészét. Karbon váznál nem szabad. Az nem tűri jól az ilyenfajta behatásokat. Lehet semmi baja nem lenne, de senki sem kockázatat.
Az ipari csapágyas kerekek miatt viszont veszek majd egy univerzális prést, azzal lehet kormánycsapágyat is behúzni, meg PressFitet, ami engem nem érint.
Ha úgy vesszük fillérekért van fékcsővágó meg féktüske prés is (pl. Toopre), azt sem vesz sok ember. Én már gondoltam rá, jópár féket összeraktam mostanában.
Csillaganyához vettem ZTTO beütőt, nem volt drága és nem csak egyszer használtam. Kézzel sokal macerásabb egyenesen beütni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
galaxy55
üzenetére
Ne add el, nekem (csakúgy mint sok itteni fórumtársnak) eszembe sem jutott, pedig lett volna okom rá.
sepyi...ha nem kotyog nincs mit tenni, legfeljebb visszavinni rakják rendesen össze hézag nélkül, ahogy volt előtte, esetleg tegyenek bele kompatibilis csapágyszettet. Ott vagy kompatibilitási gond van (valamelyik csapágy valamelyik rézsűje nem talál a felfekvő felületével, magasabb a csapágy mint a fészek, stb.), vagy nem rakták össze rendesen.( valamelyik gyűrű, csapágy fordítva van beszerelve, stb) -
dom1n0
őstag
válasz
galaxy55
üzenetére
Szerintem várd meg, amíg felgyógyulsz teljesen.
Amíg az ember nyalogatja a sebeit, gyógyul fel, sokszor máshogy gondolkozik.
Azért mert volt egy szerencsétlen baleseted, nem kell abbahagyni a tekerést végleg.
Sokan nyaralás közben megcsúsznak a medence szélén és eltörik a kezüket, de jövőre ugyanúgy mennek nyaralni meg medencézni.
Sport közben ez bármikor bennevan a pakliban, profik is sokszor tök apró szerencsétlen szituba törik meg magukat, nem lefelé 100-al a hegyről. -
(ex)Cat
senior tag
válasz
galaxy55
üzenetére
Újonnan vettétek a bringát? Ha igen és tényleg cserélik a vázat, akkor szerintem nyugodtan eladhatod, hiszen új vázat kapsz, onnantól bármi történt vele addig az nem számít.
A többi alkatrész ha sérült akkor az úgyis látszik rajta. Még a kormány lehet esetleg necces ilyen szempontból, de mással úgy gondolom nem lehet probléma.
Ha tájékoztatod a leendő vevőt, akkor a részedről szerintem mindent megtettél amit lehet ennek érdekében.
-
sepyi
aktív tag
válasz
sepyi
üzenetére
Nem megoldás! A csapágy fölött van egy kúpos gyűrű. Az nem tud lejebb menni. Valószínűleg igazatok van. Valamilyen kompatibilitási probléma. A csapágy belső és a villanyak közé be kellene férni a kúpos alátétnek. Azért használható, mert kb 3mm-t beér, tehát központozza a csapágyat, de legalább 5mm-t kellene.
-
ZolkoW
őstag
válasz
zsamiatt
üzenetére
nem előre tudtam, csak van SPD-m is, aztán később kipróbáltam az Eggbeatert, volt mikor cserélgettem is oda-vissza, aztán arra jutottam, hogy a habverő nekem jobban bejön, még ha nehezebb is beletalálni. SPD-hez csak a mezei alap stoplit próbáltam, és talán be lehetne állítani jobban is a lábamra, de az is lehet, hogy olyan csámpás vagyok, hogy nem. Mindegy, a habverő könnyű, bírja a sarat, egyszerű de nagyszerű, és alapból több mozgást enged.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem én csináltam. Szervízben történt. Előtte nem volt hézag. A csapágyak csúszkálnak a villanyakon. Ha földhöz verem az elejét akkor látszik, hogy mozognak a csapágyak. Viszont ha megtépem a csavart megszorul a kormány. Ha beljebb ütöm a rózsát és utána próbálom meghúzni, lehet megoldás?
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
sepyi
üzenetére
Akár az is lehet...ha korábban, a csere előtt nem volt akkor természetesen nem ideális, még akkor sem ha elmegy így is. Utóbbi esetben vagy te raktál valamit rosszul össze, vagy nem 100% a kompatibilitás a sok felfekvési felület valamelyikén, melyek mind pontosan kell illeszkedjenek egymáshoz.
-
sepyi
aktív tag
Kormánycsapágyak cseréje után ilyen hézagok lettek. Ez normális?

Nem látszi rendesen, de a felsőnél ugyanolyan nagy a hézag. -
X Factor
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Illetve, meg ajanalom a komoot orszagutis tervezojet ott is sok csodat lehet talalni.
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Koszi! Ahogy nezem lehet meg rankmosolyog a szerencse is, mert pont akkor lesz vege azon a kornyeken a Tour de Pologne-nek.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
dom1n0
üzenetére
Én csak autóbal voltam a környéken, de jó minőségű utakkal találkoztam. Viszont forgalom van bőven, nem tudom milyen a bringásokhoz való hozzáállás, bár azért akadt belőlük, szóval tudnak a létezésünkről.

A Garda tó nekem régi nagy álmom. Talán jövőre végre eljutok oda is. -
lsebestyen
addikt
-
dom1n0
őstag
Joreggelt urak!
Ugy tunik rokoni nyomasra Garda to helyett Lengyelorszagba megyunk Zakopanetol nem messze.
Ezzel kapcsolatosan lenne a kerdesem, orszagutival lehet a kornyeken tekerni megfelelo minosegu utakon ugye?
Szint van boven ahogy nezegetem
-
fattyu
veterán
válasz
kenguru99
üzenetére
Nekem a fiximen sturmy dinamos dobfékes agy volt elöl, hátul meg 3as agyváltós fixi.
Gond nélkül stoppiztam vele és libegett a hátsó kerék ha olyanom volt. semmi de semmi gond a fékhatással. Nagyobb erő kell hozzá nyilván mint egy tárcsához de igénytelen nem görbül nem levegősödik és nem érdekli az időjárás a víz a semmi.
lehet vele satuzni is de sokkal jobban adagolható és modulálható mint egy hiperharapós tárcsa.
ha valakinek tetszik a tisztább látványú első kerék és nem grammhuszár illetve ERŐS sport használat akkor szerintem tök jó dolog.
-
arcitec
addikt
Nálunk szigorú a KRESZ? Pedig nem is, ezt kéne követni : [link]
-
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki próbált-e olyan dobféket, ami ma is kapható (pl. Sturmey Archer).
Arra lennék kiváncsi, hogy milyen a karakterisztikája; inkább satuzós, vagy inkább finoman lassítós.Köszi!

-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Azanyámot, hát mit művel
-
Ringman
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
a beütést elkerülendő, a fém villanyakhoz is jó a karbonhoz alkalmazott expander, nem? akkor csak egy 6-os imbuszkulcsra van szükség.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ehhez mennyire kell hülyének lenni?!
...szombati egykeréken előző motorosom tulajdonképp kispályás, sőt, fasorban sincs!
-
Speedy007
addikt
válasz
Fall-N
üzenetére
Nekem is kelllene vennem mert nálam is xar a Toopre tölcsére nálam még gond nélkül megy le és fel viszont a dugó nem tömít rendesen emiatt tiszta olaj lett minden a dobozban mikor a sarokba be állítottam és ki támasztottam kiszivárgott belőle az olaj.
Én szőnyeg vágóval vágtam le, nálam a probléma az hogy elég pocsék a térlátásom. Az egyik szememre alig látok emiatt nálam a vízmértékkel vagy lézeres szintmérővel beállított egyenes is gyakran ferdének hat. Mindent úgy csináltam ahogy tanácsoltad köszönöm mégegyszer a segítségedet így nem tapicskoltam az olajban
. Bár most a fékkar cserekor kissé elbizonytalanodtam mikor a tölcsérből az olajat nem akarta beszívni elsőnek hogy ez mitől lehetet, levettem a tölcsért és utána vissza tettem egyből szívta be az olajat. Roppantó gyűrűt meg be tettem a fékkarba ütközésig úgy mint ahogy a kit esetén és úgy tettem be a csövet és húztam meg a csavart.Szeretek nézni TikTokon, YT-n kerékpár szerelős-építős-felújítós videókat (bármennyire is hülyeségnek tűnik na jó az pl. tényleg az mikor át faragják 1" menetes homlok csövet A-head-ra vagy mikor hegesztenek rá tárcsafék konzolt a vázra). Pláne a tajvaniakat akik isten háta mögötti viskókban raknak össze kerékpárt. Diót így veri bele a kormányszárba, vagy ez a csészéket homlokcsőbe
-
MM
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
Láttam, ez is 1 db, szintén nem reprezentatív mintavétel volt...

Viszont nekem is számtalan "kínai kütyü" van már a bringámon (meg a családén), amik teljesen jól szuperálnak. Pl. Newboler, Sorider lámpák, Newboler táskák, ZTTO kulacstartó, bringa computer tartók, ...stb.
Ennek pl. a csavar fogadó része az alu, nem műanyag. Az tök jó, a betét közepesen szar, még éppen jó, de azt ki fogom cserélni.
A bringa navi egy Ali-s Garmin tartón ül, ami teljesen OK, szerintem megegyezik a minősége az IGPSPORT gyári tartójával. Nem is cseréltem ki lustaságból, mikor megjött a gyári. 3 EUR volt, nem 25.
A kínai hitvitát read only módban figyelgetem, de én abban a táborba tartozom, aki már sokmindent rendelt, és tényleg nem mindegy, hogy mit, de csomó jó cuccuk van. Pl. nem pont ide vág, de 10e Ft-ért minek vegyen az ember 3db-os kés szettet egy robotfűnyíróhoz az Obi-ban, amit 3 hetente cserélni kell, de akkor legyen négy hét, és 50e egy szezonra a penge. Aliról a 30 db-os szett 5e Ft, és az egész szezonra letudva a töredékéből, semmivel sem rosszabb.
-
Ixion77
addikt
válasz
arcitec
üzenetére
Nem gond, majd rakok rá még plusz egy gumit is a biztonság érdekében.
Amúgy főleg akkor törnek amikor ütés éri őket, ritkábban be-vagy kicsatoláskor.#304025 MM
Szuper ötlet volt, köszi! Találtam belőle perem nélküli változatot is, ami az én felhasználásomra még jobb lesz.
A betétek minőségét meg majd meglátjuk. Remélhetőleg a MUQZI márkanév jelent valami nívót. -
hoffman_
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére
az lesz persze, csak mindehol olvastam a horrort, hogy már a legkisebb egyenletlenség is megbosszulja magát hamar, szétvágni meg nem akartam belül alkatrészt. lesz még bőven sérülés tudom, csak ne a becsúszóra
#303951, Hasaggymeg
amikor sérülés után néztem, csak ilyen 300-350EUR körül találtam, ha ezt akkor látom, lehet neki se megyek... köszi a linket.#303977, Tothgera30
persze, nincs ezzel semmi baj. túlvagyok már azon, hogy itt feszengjek rajta. nem a pötty zavar. -
attiss66
senior tag
Asszem be fogok próbálni egy ilyen bringás cipőt a Temu-ról. [link] fekete-pirosban, mint a bringám szine. Jók a vélemények róla. Kérdés, hogy
1. nem lesz e szoros/méret 44, talphossz 28 cm, rendben, na de mindent a próba dönt el/
2. mennyire stabil hajtásnál
3. Milyen strapabíró a cipő, nem esik e szét "egy hét alatt" úgymond
A Bont Vaypor-ommal biztos nem versenyezhet, mert az sütéssel felveszi a láb formáját, az tökéletes, csak elég ziláltan néz ki a sok használattól
/remélem még sokáig bírja/ . -
Fall-N
veterán
válasz
Speedy007
üzenetére
Nekem sem adtak egyik fékhez sem, de külön kapni mindent és nem drágák. Én ebike.hu-n vettem, egy időben az MT200 szettel. Bleeding blockot is vettem egyúttal, meg a Toopre légtelenítő szettet. Az Alfine mellé adtak bleeding blockot, más típusú kell bele, mint az MT szériához. Pillanatszorító fogót is vettem helyi szerszámboltban az máshoz is jól jön.
Közben a Toopre tölcsére mellé vettem egy Shimano tölcsért, mert műanyag és egy idő után ki fog kopni a menetes rész, ahol a fékkarba kell csavarni.
Egyenesen vágni tudok könnyen, a villanyakat is simán levágtam kézi, keretes fémfűrésszel. A fékcsövet amúgy is úgy kell vágni, hogy éles szikét ráraksz 90°-ban és rányomod valami kemény felületen (fadarab, bútorlap darab). Riszpálni, azaz fűrészelgetni nem szabad. Érdemes ráragasztani két helyen (például jó erre egy tetőléc darab), ha nem biztos a kezed. Akkor stabilan áll a fékcső. Na meg az sem árt ha felfelé áll a vége, hogy ne follyon ki a fékolaj. Valamennyi úgyis távozni fog a levágott darabból.
-
MM
őstag
válasz
Ixion77
üzenetére
Nekem most jött meg EZ.
Nyereg alatti kis bringatáskára ezzel raktam (volna) a radart, csak épp hiába szúrtam rá 2 lyukat, a hozzá adott csavar nem volt elég hosszú, mert marha vastag dupla anyaga van. Hosszabb csavarokat pedig csak ma sikerült beszereznem, de este összerakom.
A vízszintes résekhez viszont, amit linkeltél, jó lenne szerintem a hozzá adott csavarral is.
-
Ringman
félisten
forrást nem találtam, de érdekes, ha ez így van:

-
Ixion77
addikt
Látott valaki ilyesmi rögzítőt Alin?
Radarhoz kellene, ilyen jellegű táskára.
-
Speedy007
addikt
válasz
Fall-N
üzenetére
előre feltettem úgy is idő mire elmegy hátha kell valakinek olyan bicóra amit ütvág és nem sajnálja esetleg alkatrésznek ha egyáltalán bármit is ki lehet belőle menteni. Majd a BL-MT401 és BR-MT410 is megy fel eredetileg az asszony bringájára szántam volna de úgy vagyok vele hogy ő is kap ilyet legalább és könnyebben átszokik V-Fékről és nem úgy jár mint én.
-
Ringman
félisten
Road Bike For People That Don't Want a "ROAD BIKE" - ritchey montebello
-
zsola32
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Jó hogy linkelted a Merida nyerget..
A Speedereken az eredeti MERIDA COMP SL Race [link] nyerget használom, sőt a Scultura (endurance 6000 / 2022) nyereg is ilyenre lett cserélve.
Alapból a MERIDA EXPERT CC Race [link] járt hozzá, de nekem eszméletlen kényelmetlen volt, a héten meg is vette valaki.Amit linkeltél, nagyon ki kellene próbálnom, a Comp SL Race-ből hiányzik a középső kivágás... rákeresek, ha kapható bevállalok egyet...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Hát ha belegondolsz olyan szinten is nyomhatod, pl. kigyorsításoknál, hogy már inkább húzod a kormányt nemhogy rátámaszkodj, vagyis olyan "könnyű" lesz a kezed, hogy fogódznod kell nehogy "elszálljon".
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A maximális magasságom 194 cm volt, Azóta picit összementem.

-
Speedy007
addikt
Csapó kettő:
Megjöttek a cuccok az MTbiker-től

Most biztosra mentem így megnéztem a fékkarban levő légtelenítő csavart hogy be van e tépve de nem szépen és könnyen kijött még a jobbos sem jött ilyen könnyen ki pénteken. Most nem "noname imbusz kulccsal" estem neki hanem "noname pennys" műszerész bit fejes csavarhúzó készlettel
.
Fel lett töltve és légtelenítve most is tökéletesen teszi a dolgát és legalább már nem "ronda"
Bár az "negatívum" hogy az a sárga izé amivel a fék cső készletet reklámozzák az az enyémben nem volt

Nem mintha sokat zavarna de akkor minek teszik oda ha nincsen is benne
Ja igen a veloportal.hu-tól csak az rendeljen aki tud az "örökké valóságig várni" múlt héten szerdán este adtam le a megrendelést SM-RT70-re és a futár csak most vette fel holott az oldal szerint minden raktáron volt és múlt hét péntekre ígérték szerintem szerdára itt lesz. A fék szett is hamarabb ideért pedig az is szlovák import és kb. ugyanakkor lett le adva a megrendelés mint ahogy a másik fékkar és cső készlet az Mtbiker-nél pénteken és ma itt van. -
-
stickermajom
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Minden reggel megitta a kakaóját az oviban.
-
Ringman
félisten
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
van az az okfejtés is, hogy a rövid nyereg az UCI-előírás kijátszására adott válasz (hogy nem lehet a nyereg eleje 5 cm-nél közelebb a középcsapágy függ. tengelyéhez (hátulról).
engem nem zavar egyik sem (más problémáim vannak a nyergekkel
) -
Ixion77
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Már rég feltalálták a testmagasság növelőt. Használata után strechingre sincs szükség

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Azt az égimeszelőt öcsém, hogy nőttél akkorára?!
-
válasz
dom1n0
üzenetére
Hegynek fel én hátraülök egy kicsit, és a kormányba kapaszkodok középen.
Valószínűleg más pedálozási technikát használsz mint én.
Egyébként egy kis mozgolódás az természetes ilyen intenzitásnál, profikat is ha megnézed ők is mozognak sokat, mikor 3-400W körül mennek síkon, sok izom dolgozik ilyenkor.
Látatlanba nehéz megmondani nálad mi lehet a baj, vagy az ülés magasság, vagy az ülés előre hátra pozíció.
Legjobb lenne, ha rátennéd a bicót egy görgőre, és ott csak Z3-Z4-et mennél különféle nyereg előre-hátra pozícióval, és biztos meg fogod találni azt a pontot, ahol kényelmes. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
188 cm
-
Fall-N
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
186 cm magas vagyok, L-es Woodlands Cross vázzal. Itt a méret táblázat.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
187
dom1n0...innen is látszik ahány ház...vagyis segg annyi szokás, én azt tapasztaltam, hogy minél intenzívebben nyomom annál kevésbé érdekel milyen a nyereg. Legalábbis terepen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Honor 200 pro
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest