Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Bocs, GRX 810 a váltó, a kar pedig Ultegra R8020.
(bocs, de nem tiszta a szett most
)
-
Zoliwrc
aktív tag
Jövő hétvégén szombat vagy vasárnap (amelyik jó esetleg többeknek) Börzsöny monti topik tekerés érdekelne benneteket?
Van egy szenzációs útvonalam, 71km/1500m szint. Kismarosi indulással.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Hú, eszembe jut hogyan toltam 2002 körül Schwinn-Csepelemmel, strandrövidnadrág, valami pamut póló, keretes taposópedál, valami futócipő és esetenként egy túrahátizsák...sisak nuku, szemüveg csak orvosi és...annyi.
Úgy kerültem Balatont 2x is.
-
balintbaba
tag
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Első dolog, amit megpróbálnék, hogy újra beállítom az első váltó bowdenjének feszességét. Ha túl erősen van meghúzva, akkor nehéz vele felváltani, pici holtjátéknak kell a karban lennie.
Ha nem javul, ezután lehet arra gyanakodni, hogy felfeslett, elöregedett a bowdenház vagy valahol nagy törés van benne stb. Utóbbira figyeljetek, amikor összerakjátok, így már jól kell működnie.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Milyen váltó, milyen húzású? Az ilyenek szoktak nehezen indulni a rossz kezdeti húzási szög miatt, pl.nejem 5800-as 105-öse.

A második húzás már jobb, mert a váltó húzott karja ahova a szál van csípve már nem zár annyira hegyes szöget a szállal...amúgy meg cserélni kell a házat is, mese nincs, ráadásul lehet, hogy a hátsó cseréjénél megbolygatta a régi bentmaradtat is.
Közben az jutott eszembe, hogy biztos jól csípte be a szálat a váltóba?...egy fotó segítene, mert rossz irányból csípve, a fent említett szögön is tovább ronthat.🤔 -
csidera
kezdő
válasz
parandroid
üzenetére
Igazából a telefontartó egyetlen és kizárólagos célja az lenne, hogy ne tévedjek el Budapesten, semmi más.
Egyébként valószínűleg szóról szóra az fog történni amit írtál és nem azért, mert igényem ne lenne a minőségi cuccokra, hanem pénz nincs rá. Így logikusabbnak tűnik megvenni a sok olcsó szart, amikből ha szerencsém van nem egyszerre szarja össze magát mind, és akkor szépen egyesével a hónapok során lehet megvenni a jobbnál jobbakat. Addigra úgyis kitapasztalja az ember hogy mire van szüksége, ezért nem is látom értelmét hogy egyből prémium kategóriát vegyek mindenből is. -
deva
tag
Köszi a nyeregtippeket, lehet az lesz, hogy első körben cserélek az előző bringáról, a Giant Approach nyereg végülis tetszett, a Giantre meg mehet a Merida nyereg, kocsmábajárós bringára elég lesz az is
Más, mióta megvan a Scultura, elkezdtem kicsit komolyabban venni a dolgot, nem egy hatalmas dolog, de azért ez most jól esett a kis lelkemnek, egy másodpercel, de megvan a 30x30

-
dom1n0
őstag
válasz
balintbaba
üzenetére
Wattok erdekelnek mindenkit, a perverz egyeb dolgok kevesbe
-
balintbaba
tag
Úgy ültem neki, hogy fájni fog a sonkaszeletelő Bendegúz állandó affektálása miatt meghallgatni a beszélgetést, de végül 8 perc után feladtam. Van akinek nem való ez a beszélgetős, előadós műfaj, Cser Gabi ilyen.
Más: Vótam ma montizni, adta. YT Izzo, Maxxis RC 2 bar, ÉNY19 kmh, 78.8°F, bajusz 5, pöcsszőr 3 mm-re vágva, 850m szint, 42 km, 17,2 kmh avg. Kéne egy integrált kormány, attól lehet tudnék még gyorsulni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
csidera
üzenetére
Telefontartó nem kell, ott a mezzseb a hátadon.Amit te keesel, az a bringás komputer. Meg a szenzorok hozzá (hr, cadence, speed). Aztán előre nappali villogó, hátra meg radaros lámpa. Meg éjszakai lámpa külön. Aztán valami rendes gumi. És végül természetesen pedál, meg egy jo pár cipő. Kezdésnek sima SPD-t javaslok. Betétes nadrág, meg nyári mez már gondolom van, hűvösebb időre majd jön az átmeneti mez, meg az aláöltöző.
Nyilvánvaló, hogy a fentiekből először veszel valami olcsó szart, hogy jó lesz az, aztán rájössz, hogy nem, és mehet belőle valami drága, ezt mind így csináljuk. És addigra majd kiderül, hogy egy karbon országúti nem is drága.
p
-
avl
senior tag
-
csidera
kezdő
Megtaláltam szerintem az arany középutat. Ebből [link] berendelek egyet, plusz mellé egy [link], aztán kipróbálom, meglátom mennyire kényelmes, szimpatikus, stb., később pedig rendelek még 1-1-et belőlük.
Akkor már csak egy váztáska kéne, szemüveg, meg telefontartó. Ezeket valószínűleg a többi dekás cuccal együtt beszerzem.
Arra nem gondoltam, hogy csak a felszerelés fog annyiba kerülni mint amennyiért országútit akartam csinálni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
dom1n0
üzenetére
múltkor a tdm előtt előírt ilyen lötyögőset az ensportos edző, 30.6 átlag, 147W, 133 bpm (ami, ha lehet hinni a diagnosztikának, Z1, messze a tetejétől)
ezt a helyi kis erdő körül körözve hoztam össze, szóval nincs benne megállás-indulás, vagy helyben fordulás, szint kb 7-8m lehet a 4 km körön, szóval elég könnyű terep. -
dom1n0
őstag
Ha erősebb fékre vágyik valaki...

-
pbors
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nyilvánvaló: túl erős vagy!
Igen, viszont már nem emlékeztem, és nincs kéznél.
Amúgy köszi az infót!
(Asszony panaszkodik, hogy a 750 túl széles, és nem kényelmes neki, akkor lehet hogy jön két 590-es, mert ezek szerint az is OK) -
6030D
addikt
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Mert lassú vagy!

-
dom1n0
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Az csak kicsit
Na térjünk inkább a számokra
, az időjárás egyik fele, a hőmérséklet elég kegyes volt a napokhoz mérten, az oldal/szembeszél viszont duplán szopatott, 183W átlag / 207NP mellé is "csak" egy 29.3-as átlag dukált, átlag 146-os pulzushoz (ez nálam z2 közepe).
Volt benne 3db 4 perces z4 és egy 1 perces z5 is ma, ha esetleg hétvégén már nem jutnék le tekerni, legyen valami értelme is
Merre mentek a hétvégén? Én ha nem alszok el, és a lábak is akarják, lehet megpróbálkozok egy Mátrával.
-
pbors
tag
válasz
Maximum1
üzenetére
Ja igen, a 600 volt betonkemény. Azt utáltam én is.
Az 590 újabb, az már jobbnak néz ki.
Nekem most ez van:
https://www.fidlock.com/consumer/en/twist-bottle-750-compact-bike-base/09676-p01032-blk
Ez jó, illetve ennek már a csutorája is jobb, majdnem olyan jó, mint a CamelBak. -
Ringman
félisten
válasz
balintbaba
üzenetére
Azt a bringautat amugy is hasznaljak robogoval
-
Victoryus
addikt
A Strava útszakaszos 'versengés' hogy működik? Ha pl. tekerek ugyanúgy Telekgerendás-Csaba között, van több szakasz, sprint is meg 10km-es is. Nézi automatikusan az időt/sebességet, vagy 'nevezni' kell ezekre?
Sprinten mondjuk 51-el mennek, nem fenyeget a top 20 se, de az átlagsebesség is jóval több még, mint az enyém. Még
De sose lehet tudni.
A Stravanak elég a teló? Ingyenes ez 'versenyzős' cucc?
Köszi -
ZavaBalazs
őstag
-
flash-
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
hát biztos sokat számit a felhasználás is ,nekem országútin van és én csak száraz időben megyek, (mondjuk mostanában akkor sem de ez más tészta
)
de az nem sok.. waxoltátok? bár szakadni semmivel sem kéne neki.
(illetve lánc szakadáshoz még: egy videó alatt(de talán egy kerékpár szerelési fb posztban is) felmerült hogy a nem megfelelő lánc kezelés viszont okozhat a láncban problémákat, mármint a rossz tisztítószerek használata, a "szaki" szerint a brigéciol sem jó emiatt, hát ezt nem tudom azért elég sokan használják, de attól még simán lehet benne valami ) -
Victoryus
addikt
b+, létezik saru toldó, nem kellett volna levágni őket
Na mostmár mindegy. Mindig tanul valamit az ember. -
parandroid
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Orvosnak megmutatni az ilyen mély sebet amúgy nem hülyeség, ha jól látom, kavicsok fúrodtak bele, eleg ha az egyik volt mocskos közülük, és az kerül húsba, abból nagyon csúnya fertőzések tudnak lenni. Mindenesetre az elszineződéseket, meg az esetleg körülötte megjelenő vörös vonalakat érdemes figyelni, és azonnal reagálni, mert a vermérgezés hülye játék, fél kézzel meg szar biciklizni.
Mindenesetre a legrosszabb, ami törtenhet, hogy lebasz az orvos, hogy ezzel most minek jöttél ide? De ez ugyis minden alkalommal megtörténik. A másik, ami minden alkalommal elhangzik, akár ezzel együtt, akár ezzel váltakozva, hogy miért nem előbb jött?
A magyar egeszségügy kb erre a két kérdésre épül. A lényeg, hogy a beteg le legyen baszva. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
flash-
üzenetére
nálam ez 800 km alatt kétszer szakadt, haverom csepel rapidját is ezzel szerelték gyárilag, kevesebb mint 1000 km után átzuhant rajta a nyúlásmérő, pedig ő kis túlzással 1 hónap nemhasználat utáni újra igénybevétel előtt nagygenerálra vitte szervizbe
kmc x9 ment a helyére, abból 2-t forgattam, azzal nem volt gond, de annyit nem használtam a bicót, hogy az élettartamról tudjak nyilatkozni (kb 7-8k km ment bele a 2 láncba) -
Maximum1
őstag
válasz
pbors
üzenetére
Twist 600ml van, melyik 750ml van Neked?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
nekem a Decathlonos decathlon néven futó 9s lánc vált be (ami igazából kmc z9 asszem) felesleges a drágább.ezzel is elmentem több mint 7E km-ert. (oké waxoltam 500-800 kilóméterenként)
az hogy mikor cserélheted a mérőtől is függ.
BBB-nél 0.75 azt mutatja hogy hamarosan cserélni kell mert 1 nél már nem használhatod.
Parktool cc-4nél (amit ajánlok mert ez ami tényleg pontos) ott 5-10 sebeséges láncoknál 0.75nél kell cserélni. (11-12-13 nál pedig mielőtt eléri a 0.5-öt) -
6030D
addikt
válasz
chubby2o6
üzenetére
Így jó, köszönöm.
Hétvégén akartam rakni bele egy szponzi
kulacsot, és tök máshol volt a mélyedés, úgyhogy gyorsan áttöltöttem a kopott High5-ba. A Sponser kulacsokkal is jó, de egy idő után elkopnak, és nem lesz olyan szoros a kapcsolat. Aztán elhagyja az ember a rázós lefelén, és meg kell kérni a kedves PHórumtársat, hogy adjon fel kulacsot.
Úgyis rendelek Alzáról, szerintem kipróbálok egy ilyet. -
pbors
tag
válasz
Maximum1
üzenetére
Akkor gondolom a régebbi 590ml-esed van.
A 750-es már jó.
A Fidlock egy valamiben verhetetlen: a Thule ProRide bringaszállítóval minden más jóval nagyobb szívás.
Meg kicsi (női XS vagy S) vázakhoz jó eséllyel a kis kulacs befér, más nehezebben (oldalra kivevőst is beleértve) -
-
6030D
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Használ valaki Elite Fly-t Custom Race tartóval? Ha igen, hova esik a tartó pöcke? Pont a vájatba?
-
válasz
Toobee
üzenetére
Hát nemtom, annyira nem vagyok elájulva a fidlocktól. Már vagy másfél éve használom, de eddig annyi előnyét látom, hogy nem karcosodnak a kulacsok. Inni semmivel sem jobb belőle, mint az Elite Fly-ból, menet közben levenni oké, de visszatenni...na, azt szokni kell.
Az ára meg...Szerintem nem éri meg a különbséget. -
Victoryus
addikt
válasz
FeniX-
üzenetére
szia!
köszi!
A Gepidán merev villa van, a Cyco-n meg berohadt teleszkop. A Batavuson volt működő teló, az a gyökeres részeket a bicaj úton kimozogta + rugós nyeregcső.
Arra lennék kíváncsi, hogy az acélhoz képest mennyivel jobb a karbon villa rezgéselnyelésben.De ezt leírni úgy se lehet, majd kipróbálom, lehetséges, hogy felugrunk a Balatonhoz, és sikerül bérelni valami jó kis bicót.
Néztem az rc500-at is neten. Ha jól látom akkor csak a váltásban különbözik az rc120-tól. Sora vs MICROSHIFT
Első körben elég lenne nekem az rc120-as, van benne bőven fejlesztési lehetőség. 100e-rel olcsóbb. Asszony is könnyebben megemészti ha fokozatosan költöm a pénzt a hülyeségeimre, mintha egyben félmillát
Valószínűleg ezen a nyáron már nem lesz új bicaj, mert elköltöttem klímára. Meg még nyaralás, műszaki vizsga, szokásos szerviz kiadások. Sajnos mindig van mit fizetni. -
Toobee
veterán
válasz
zsola32
üzenetére
Ráadásul az új verzió 21-22 g között van, nehezebb karbonok mennek ekörül. És jobb is lett, mint a régi kiadás. Pár hete fent van már, elégedett vagyok vele.
#332032zsocy:
mikor próbáltad? Lehet még a régi verzió volt. Elite kulaccsal használom, tök jól működnek együtt. Mondjuk egy fidlocknál bármi csak rosszabb lehet
-
dom1n0
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ne aggodj, mindegyik SPD hulyen nez ki rajtuk
-
zsocy
őstag
válasz
zsola32
üzenetére
Nekem a Deca kulacstartó annyira nem jött be, nagyon nehéz kivenni vagy betenni a kulacsot, mintha túl szoros lenne. Az Elite Custom Race amit mindenki ajánl viszont tökéletes.
Kulacsból a Camelbak Podium Chill ami újabban bejön, jó ahogy működik a ssopókája, nem kell a fogaddal húzkodni.Dark Archon, amióta megvan a PD-EH500 nem akarok mást, bár ez nem kétoldalas, de jó pedál, és illik a koskormányhoz is.
-
FeniX-
senior tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Szia, talán még aktuális a válasz + infónak. Nekem egyenes kormányos triban rc 500-asom van.
Nagyon szeretem, volt már sok bicajom, a dekatlon palettájáról kb. mindegyik (riverside 500, explore 500, rockrider 120, triban rc 100)
Ez egy majdnem-országúti, egyenes kormánnyal.
Összehasonlításképp van egy Liv avail 2-esem, az régebbi technika, nekem ahhoz képest a triban nagyon merev. Vastag gumival is pattog. (622-40-nel használom most, előtte 622-32 volt)
A fékeket lecseréltem hidrósra, kis kényelem miatt, de a gyári is jó, csak néha állítani kell.
Más az üléspozíció, mint egy trekkingen.
Stucnin és kormány magasságon múlik, de kb. országútis a póz, persze nem az alsó fogásos.Az áttétek nekem nagyon jók, igazából mindegyik bicajomra ezt szerelném, a jövőben.
(Pont láttam, hogy sajnálatomra a triban rc 120-ast, újabban már 48 fogas nagytányérral árulják, nem 50-essel)A merev villa az merev, akármiből is van, azt meg kell szokni.
Egy teleszkóp nyilván fog rugózni, akármilyen gyenge konstrukció.
Én laza terepen is használom simán, persze nem 25-30km/h-val, hanem ott jóval lassabban.Jó gumikat kell venni rá, és igazából szerintem helyettesítheti a trekkinget. (legyen defekttűrő, stb.)
-
Victoryus
addikt
Nem nagy dolog, de lecseréltem a Gepidán a világítást, agydinamó maradt, így állófényes mindkettő lámpa.Axa slim hátra, Blueline íze előre. Halogénhez képest király.
Az a fura helyzet állt elő, hogy ugyanolyan saru volt a lámpán, mint ami eddig hátra ment. Szóval saru+saru nem összedugható.. ebből lett az, hogy nyissz, forrasztás, zsugorcső.
Fura ez az első lámpa, mert tök mindegy melyik állásban van, szürkületkor bekapcsol.majd játszok még vele.
Tekerés szokásos 20km, 47es út, hazafelé 7km 28-as tempóval. Utolsó 14km világítással, de azt nem érezni, -6w.
Centirozva, helyes guminyomással jó volt végre minden, szép naplementében. Újra 110kg alatt vagyok
3.reggel óta. -
MC Pite
veterán
Dark Archon: Könnyű, finom csapágyazás, szebb, sokkal jobb árban van. ZP 108S (más márkanév alatt is kapni, de itthon huszas körül l van XLC meg még valami más néven).
csidera:
Rendes képet is, grat a vashoz (nekem...khm, nekünk két aszfaltos Giant is van
).
Kulacs Elite Fly, telefont ne tedd ki a kormányra.Bukóból decás is jó, akár Aldi/Lidlis is. Kb ami tetszik outira (esetleg rovarhálót figyelheted, meg technikai kendőt érdemes lőni, de aszfaltra megint nem annyira kardinális).
Esetleg alis fotokromatikus szemcsit írnék még fel a listára.
Ha maár belsőt veszel, javaslom a Ridenow tpu-t.
Vagy az mehet a kerékbe, vagy abból kettő is mehet a táskába. Ne kérdezd mióta (khmpilisring) fontos nekem a két pótbelső
Szerk: Lánpateszter vagyok, 1-2 kivétellel pénzt szívesen Fenix-ekért adok, azok tényleg jók és tartósak. BC25R nagy barátod lehet - a lumen adatok nem összevethetők mással, mert ez mind az aszfaltra megy, nem ⅔-a levegőbe

Ja, táskából kicsit vegyél, a nagy nagyon nem szexi ezen a gépen. Picike marokszerszámok akadnak boltban, alin, nekem Acoros van a mini schwalbe táskában.
szuszinho: Jobbulást! Jól mondja főni
.
Én ha valamit elkottáztam, mutatom a tökinek is, hogy hitelesebb legyek
-
Khelben
nagyúr
válasz
csidera
üzenetére
Telefont miért akarod a kormányra tenni? Lámpából az alzás Moon-ok jók és mindenféle felhasználásra/árszintre találsz megoldást. Többi meg Decathlon. Kulacsból én átlátszót használok, mert volt már, hogy zavaros, koszos víz jött a kék kútból és fekete kulacsban csak későn vettem volna észre.
-
csidera
kezdő
Na! Mivel aki előttem 10 perccel foglalta le a kerékpárt végül egy másik példányt választott, így isteni szerencsével lecsaphattam a Giantre. Viszont akkor most jön az a kérdéssor, hogy mit és milyen cuccokat kell és érdemes beszereznem. Kelenföld-Ferencváros távot nagyon jól tettem hogy az új bringán tettem meg, mert rávilágított:
- A kerékpáros nadrág előnyeire,
- A víz(!) előnyeire,
- A GPS előnyeire (hogy ne tévedjek el 3x Budapesten
).
Tehát az alábbi listát írtam össze magamnak:
- bukósisak (ebből ötletem sincs melyik lenne jó, eddig a 15 ezres dekás Van Ryselt írtam fel),
- 2 kulacstartó +2 kulacs,
- lámpák,
- telefontartó (ebből is szívesen fogadok ajánlásokat),
- kesztyű,
- szemüveg.
Továbbá, hogy ne maradjak az út szélén:
- köpenyleszedő,
- Iiyen kis mini pumpa,
- tartalék belső,
- foltkészlet a belsőre,
- mindezeknek egy váztáska.
Ami a legfontosabb volna az a bukósisak, abból nem lenne jó a szerencsére bízni magam. Persze minden észrevételt és tapasztalatot szívesen fogadok.
Akik pedig a kerékpár választásban segítettek, nagyon szépen köszönöm.
-
szuszinho
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
-
Sziasztok, rég jártam erre (és a biciklim körül is). Lánc 0.75-nél csereérett már, vagy várhatok 1%-ig? Régi crosstrekking, deore xt 9-es sor. Me|redek hegyen lakunk, de terepen már nem nagyon kínzom.
Ha csere, most kmc x9 van rajta, de külföldről csak ezt nem rendelnék, itthon meg nevetséges ára van. Shimano ultegra is jó 7-8k Ft-ért?

-
parandroid
félisten
válasz
balintbaba
üzenetére
Főni is tudna mesélni. Meg is tette. Ahogy visszakerestem, én is kb évente előadom a sztorit, lassan biztos unjátok, meg idén már volt, szóval csak linkelek. Hm, ugy tűnik, minél többször mesélem el, annál tovább fájt. Jobb lenne többször nem is előadni.
p -
-
Mans20
addikt
Sziasztok!
Szerencsére még ház előtt szakadt el a KMC X10 lánc. Néztem 116 szemest kapni de nekem 118 van a patentszemmel együtt gyárilag a Cube trekkinen. Melyik az ajánlott hozzá? Bikepro írta vegyek 118-nál nagyobbat és le kell belőle venni. (CN-HG95) Másik az ebike lánc (CN-E6090) ebből létezik 118-as. -
balintbaba
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Új félelem feloldva.
Ez pont a héten történt:
-
szuszinho
őstag
Ma ismét sikerült sajátosan leszállni a bringáról ereszkedés közben. Gravel, 40-es országúti gumival nem úgy megyünk lefelé az erdőben, mintha montin ülnénk
Most a sisak nagyot mentett! Gatya, mez kuka, vállam, farom szépen levedzik
Ahogy Főni mondja, viseljetek kesztyűt! Rajtam ismét nem volt. [kép] -
Napfénysüti
nagyúr
Elmentem ma melő előtt tekerni erre hazafelé nem megcsípett valami dög?
Éreztem hogy berepült a sisakomba, általában a légáramlás ki is szokta vinni a bogarakat de ez beragadt és bepánikolt. Éreztem hogy megcsípi a fejem, nem volt kellemes. Álltam is félre egyből, vettem le a bukót és benne volt még (talán méh vagy valami hasonló lehetett), kipöccintettem aztán vissza minden és mentem tovább. Azért még éreztem a csípés helyét de szerencsére nem vagyok semmire allergiás. Nem volt egy kellemes élmény ennek ellenére. -
MC Pite
veterán
Skacok, hosszúkanalas Sora megeszi gyakorlatban a 12-36 sort?
Nem a 34->36 miatt, hanem mert az egész tartomány el van kicsit shiftelve, és pont kényelmesebb lenne.
11-34 (11-13-15-17-20-23-26-30-34 teeth)
12-36 (12-14-16-18-21-24-28-32-36 teeth)
A 36os vég se baj, van pár környékbeli mászás ahol használom a mókusfokozatot, 1-2nél még a másik bringán a 28-36-ot is, de az ritkább, leginkább a 28-32-ig rakom fel a TR-on.
Hátha próbálta valaki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Úgy kerültem Balatont 2x is.

).