Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Mivel sosem voltam normális. Most a sztrókos, szívműtétes sztoriból kifelé jövet gondolkodom egy Epic 8 beszerzésén vagy bármi másén. Kettő van Buycyle oldalon a méretemben (XL). Egy szürke egy szezonos dög ezzel a sérüléssel (koszosan sárosan van lefényképezve baszki. Amikor én eladok bringát, ami legutóbb 2016-ban volt, akkor fogkefével végigmegyek rajta). Illetve egy bordó demó darab ami makulátlan. Ez utóbbi egy cseh bolt, aki 12 napja nem lépett már be az oldalra. Viszont a bringa megvan még, mert fent van a bolt oldalán. Írtam is nekik üzenetet és email-t. Ha annyira aktív mint a buycycle oldalon, akkor nem sok reményt fűzök a válaszhoz. Telefon nem játszik, mert nem tudok csehül. Angolra nem tudom mit lépnének. CZ-be és SK-ba szállít a bolt, marad a buycycle. A demó az új ár kétharmada. A szürke festék hibás kb -15% még a bordó árából. Vagy vegyek dekából egy EXPL 100-at? Aztán sz@rni az egészre?
Ez volt 2017-ben is. Amikor kijöttem a 2,5 év arcüreges szopásból, ott is majdnem megdöglöttem, megvettem a Cannondale SuperX-et. Nincs mit szépíteni, kellet a jutalom.
Hogy miért a legdrágább fogorvos márka? Fogalmam sincs. Ajánljatok mást, ha van jó ötlet, jöhet. Kormánycsapágyon átvezetett tyúkbelek nem kellenek. Cannondale Scalpel 4 emiatt kiesett. Van még egy Cervelo, átmatricázott Santa Cruz Blur, ami még szóba jöhet.
Montisok villanyváltóval válaszoljatok. Kell az terepen? Nekem a ciklokrosszon jól jött. -
fulton
addikt
A bal terd.
Nem jöttem rá még továbbra sem mi okozhatja azt a nem fájdalom, hanem inkább ilyen kellemetlen erzést a terdben.
Figyelek a bemelegítésre is de jelen van hiába. Úgy mikor hogy 30 40 perc után elmúlik/enyhül. Jobb terdnek semmi baja. Csak a bal... de olyan is van hogy nincs panasz. Arra is gondoltam lehet az erős folyamatos terheléshez ideálisabb lenne az spd sl megoldás
.Ma is tekertem semmi eszeveszett tempó, a jobb lab semmi gond vele, mig a bal terdem meg : jól esik megallni a tekeréssel, kinyujtani - kiallva kifeszíteni..es rogton szűnik, nagyban enyhül.
hetköznapokban, lepcsozes, gugolas stb..nincs panasz. bringazas kozben sem miutan total bemelegedtem es tekerek vagy 1 oraja, de úgy 10 15 perc utan fokozatosan előjön a folyamatos terhelés hatasara.
Azthiszem idén jelent meg kora tavasszal. Talán a watt merő miatti erősebb ride-ok hatasa? Talán egy eröltetés, lehet nem is beallitasbeli probléma? Ugyanakkor mintha valami biomechanikai/beállításbeli gond lenne (de akkor a jobb miért panaszmentes) Ilyen gondolatok kavarognak bennem ezzel kapcsolatban. Arra is h veszek egy q gorgöt es azon normalisan megvizslatom a dolgokat magamnak. (Es ha már ott áll, neha ráveszem magam h felüljek rá tekerni....)
Van itt aki hasznalt orszagútin spd- majd átváltott spd sl? Mi a tapasztalat? Nagyon fajna ha fel kellene adni a jarás "kepesseget" mivel az én bringazási stilusomhoz az jobban fekszik azért.Lehet kicsit elől van a nyereg - de megint odalyukadok ki, akkor a jobb miért nem
, Egyelőre radikalasabban megpróbálom 0.5cm hatrébb tolni a nyerget..es lehet a stoplihoz is... -
Csápájev
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ja értem, a doktorok ingyen dolgoznak.
Nekem ez újdonság.
A havi 400 forintos tagságot sem érzem pénzsóvárságnak,vagy akkor az én fogorvosom már nem is tudom mi, mikor 20 ezerért leszedi a fogkövemet 15 p alatt
Én akiket követek mindenhol csatornatagság van és 3 csatornára már egy ezrest elszórok.
Így mulat egy magyar úr!
Mondjuk én sok élőt fogyasztok, Twitchen is, lehet számomra azért természetes már a támogatás ezen formája. -
Because
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Főleg, hogy a láncvillavédőből ítélve ez egy MTB, ha nem dísznek szeretnénk akkor ezek a "patináns jellegek" természetesek.
-
Pannonhalma Ringre jön valaki?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Nézhetjük ebből a szempontból is, ahogy te látod, az is érthető, elfogadható hozzáállás. De erre írtam, hogy kizárólagosan csatornatagoknak szánt videók nélkül is lehet támogatni. Más youtuber sem csinál ilyen arányú "kirekesztést" , 20 videóból 16 videó csak a tagoknak szól.
De egyre kevesebben nézik, látszik a nézőszámokból. Bár valószínűleg így jövedelmezőbb neki a tagsági díjon keresztül. Egyébként természettudományos doktori címmel is rendelkezik V.B. Ehhez képest pláne gondolnám, hogy más a világszemlélete és nem ilyen pénzsóvár, mint amilyen lett
-
-
eddie1978
senior tag
Szakértést kérek. Eladó állítja, hogy csak a fólia sérült. Szerintem ez annál mélyebb. Nem tudom hogyan sérül egy vázvédő fólia, de ez nekem festéknek tűnik. Ott van a gyári láncvilla védő gumi. Ott én nem látom a fóliát. Ezért tekerem be gumibelsővel mindkét láncvillát és nem fóliázok.
Vélemény?Jobban megnézve egy másik képet, tényleg van fólia a támvillán. Kérdés továbbra is áll.

-
mauimagic
senior tag
-
Lidl-ös kerékpáros sisakot megéri megvenni? Régót gondolkozok rajta, hogy csak kéne egy sisak, biztos ami biztos. Sok a hülye az utakon, meg tényleg kint a prérin is bármi lehet, nyúl, macska, őz keresztben átsuhan.
-
D0nci71
csendes újonc
válasz
parandroid
üzenetére
Én sohasem dicsekedtem a pöcsömmel.
Bár panaszt sem hallottam rá soha.
-
deva
tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Ma ennek a triban előzménye volt rajtam, 2 órán át 11-12-13 fokban, néhol szitáló/csöpögő esőben, erős széllökések mellett. Lábam abszolút nem fázott, és izzadni se izzadt, ilyen 7-8 fokig elég, bár ott már nem az igazi.
Viszont most rendeltem egy racer kantáros téli gatyát, a kantár csak azért kell, hogy +1 réteg legyen a derekamon, ami a legfázósabb, egyébként sose kantározok

Ma tök jó volt, tökéletesen eltaláltam az öltözéket, se nem izzadtam, se nem fáztam, második óra végére egyedül a fejem búbját kezdtem érezni, hogy hideg

-
6030D
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Korral jár
-
Ka999
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani mellényt őszi/kora téli tekerésekhez? AliExpressről rendelés is játszik.
-
6030D
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jó, hát akinek nem ér ki felül, az nem is érti hogy lehet...
-
parandroid
félisten
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Jó, hát bele a gatyába bárki tud...
p
-
Maximum1
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Tényleg nem tekersz eleget.
-
Hát, nem volt meleg ma sem, 15 fok. Érdekes ez az egyszerre izzadok és fázok érzés
Mondjuk túrákon is így szokott lenni, felül póló, kigombolt kabát hegymenetben.
Egyelőre szokásos aldis bicajos póló, meg hosszú ujjú biciklis felső, valami melegítőt találtam hozzá, de gyanús, hogy futáshoz vettem, nagyon lebegett a szélben az alja.
Mai bónusz: a szétszórt csemege kukorica a 44-es mellett, de nem volt mibe pakolni, így csak 2 csövet hoztam haza zsebben
Basszus, a piacon nem adnak ilyen finomat 400/db áron. Megyek holnap is, elhozom a maradék csöveket ha nem eszik meg az őzek éjjel. Néha jól jönne egy csomagtartó. Múltkor paradicsom volt szétszórva
-
Maximum1
őstag
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Milyen az a hüvösebb idő? van akinek már 15 fok is hüvös, van akinek még az 5 sem, erre nem fogsz értelmezhető választ kapni, mindenkinek más.
Amit viszont nem javasolnék az a kantár nélküli nadrág, nekem van hosszú RC100-as, (nem ez a téli), az a 2 óra amit írnak oké is lenne, de hogy én kantár nélkül mégegyszer nem veszek bringás gatyát az fix.Fenti témáhozz, a Van Rysel Racer előző gen (Racer ultralight) hosszú mezem van, baromi jó, passzol rendesen, az újj hossza is stimmel, nem úgy mint a YKYWBIKE kínai, ami bővebb, lobog a válla, de az újja túl rövid... az összeset odaadnám egy rendes dechathlonosért.
-
Csápájev
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Említett úriembert nem ismerem,de nem értek egyet veled.
399 - a havi tagság, ez egy nevetséges összeg, a tartalomgyártóknak viszont a sok kicsi sokra megy alapján sokat számít.
Aki havonta nemhogy egy gombóc fagyi -mert az sokkal több- , hanem egy ... ezen már pár perce gondolkodom..., szóval egy legolcsóbb polcos csokiszelet árát nem szánja rá,hogy olyanokat nézzen,akik érdeklik, hát az nekem finoman szólva furcsa.
Ennél korrektebb üzleti modell,minthogy ő csinál valamit,amit te fillérekért nézhetsz,ha akarod, nemigen létezik.Ezt a Van Rysel nadrágot használja valaki,jó lesz ez még hűvösebb időben is?

-
fulton
addikt
válasz
balintbaba
üzenetére
En meg az alis mezt szerettem meg de nagyon. 25 fok alatt hibátlan, szabása is, szinte mindig azt vettem fel még kirándulós utakra is. De az abnorma hogy nem tudnak 2 ugyan olyan méretet küldeni egymás után hiába ugyan olyan méretben veszed
-
avl
senior tag
válasz
balintbaba
üzenetére
miben jobb ? engem elsösorban Kemaloce-nal szellözesben jobb erdekelne ?
-
Toobee
veterán
válasz
balintbaba
üzenetére
Szintén! Sajnos vettem egyet belőle, aztán még egyet, aztán még egyet. Azóta pihen az összes kínai mezem. Mindössze egy pici bajom van vele: méretben nekem az XS, ami igazán passzol, de annak kisebbek a zsebei is. Az XS embereknek gyártnak külön XS energiaszeleteket, meg minden mást is?
Ez főleg a két oldalsó, kajálós zsebnél tűnik fel igazán. -
balintbaba
tag
válasz
fulton
üzenetére
Én simán felvenném, sztem kurva jó.
Aki viszont értelmes áron keres mezt nyárra: Racer 2 10 eFt. Én lassan lecserélem erre az összes kínai mezemet, összehasolíthatatlanul jobb ez a decathlonos, teljes áron is vettem már belőle kettőt.
M méretben szerintem 175-185 centiig lehet jó, kilóban meg 75-85.
-
fulton
addikt
válasz
balintbaba
üzenetére
uh ez nagyon veri az ingerküszöböt
-
balintbaba
tag
Ha valaki esetleg télen nem görgőn piszmogna Q36,5 Dottore Hybrid Bib Tights.

PidCOCK is ezt hordja, ő meg nem tévedhet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MC Pite
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
'Az autó fényszóróját is jóváhagyták, mégis sok úgy van beállítva, hogy vakítja a szembejövőt. Ez a felhasználó felelőssége kellene hogy legyen. '
Már ha eltekintünk attól, hogy kétévente kifizetjük a műszaki adót, akarom mondani 'vizsgát', ami mindenre jó, csak az autó műszaki autó állapotának meghatározására nem.
Egyébként teljesen jó az a lámpaszett (ez az elemes ha jól sejtem), természetesen picit lentebb billentve nem vakít senkit (a gyerkőcnek nem is nagyon kell 20-30 méternél több jellemzően).
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Februárban 6!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ez a Cobranco sosem érdekelt igazán (számomra kissé olyan mint a hűtőmágnes amit ajándékba kapsz azokról a helyekről ahol más járt), azt meg kölönösen barátságtalannak tartom, hogy nem válaszol senkinek aki ráír.

#340649Rodzser Mór...ismerem a fórumtársat személyesen és szólok is neki nehogy kimenjen 4 éves (!) kislányával a közútra sötétben, megvakítani autósokat, pláne ne ilyen fórumtársaknak vagizó, hosszúfény lámpabeállítással.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na igen, az sem mindegy, hogy kis idő múlva látható lesz-e a nemtagoknak a videó. Ezt el lehetne fogadni, ebbe nem kötnék bele

Amúgy Cobranconak is van jó pár videó csak tagoknak, amit nem oldott föl és szerintem marad is így. De messze nem olyan arányban, mint V.Balázsnak. Balázs vezet ebben a megmérettetésben. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
eddie1978
üzenetére
Hát igen.
Szerintem, aki támogatni akar (bárkit), az támogat anélkül is, hogy csak neki (a támogató(k)nak) gyártana videót. Esetleg 3-4 videót lehetne szezononként erre a célra.
Főleg, mert ez egy hobbi, akkor az lenne a cél - ha beleképzelem magam ebbe a helyzetbe - hogy mindenki számára elérhető legyen, aki szererti az ilyen videókat. Mert kedvtelésből csinálom és nem pénzért. Balázs áttért arra, hogy pénzért csinálja. Emiatt írtam, hogy csalódás. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Látszik a képen, hogy terít fölfelé is a lámpa, a fa lombján kinyílik a rügy, mert a fa azt hiszi, hogy nyár van. De nézd meg az elektromos rollereket. Tökre alul van a lámpa, a kerék fölött pár centire és mégis úgy elvakít, hogy kettőig nem látok, ha jön szembe egy ilyen.
-
eddie1978
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én már leszoktam passo-ról és conbranco-ról emiatt. Inkább elmegyek tekerni. Most már lassan tekerhetek újra végre. Nem tudom mennyire éri ez meg 6,7k feliratkozóval. Ő tudja. Én kb 1%-ra tippelem. Gemini haverom is 0,2-2%-ot mond. Az nem nagy truváj még.
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Bro, ez egy gyerekbringán van, valószínűleg sokkal lejebb van, mint gondolod.
-
6030D
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Oké, lehet reklamálni a TÜV-nek, miért hagyta jóvá.
gbors: az csak nagyfesz oszlop, szerintem a cementgyárba megy.
-
Friczy
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Egy érv a tubeless ellen: használt belsőből mindig lehet ilyen szűkítőgumit csinálni

-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
6030D
üzenetére
Jól világít, de a szembejövőt durván elvakítja, aki ennek köszönhetően lófaxt sem lát az útból (sem).
Másik kedvenceim ennek az ellentetje. A korom sötétben a közvilágítással nem rendelkező bringúton sétálók, kutyások. Egy nyanmvadt fényvisszaverő szalag nincs rajtuk és lehetőleg fekete ruházatban vannak. Nehogy látni lehessen őket.
-
Rodzser Mór
senior tag
Úgy látom, a youtube-on a Velekei Balázs már csak tagoknak tesz ki videót. Pontosabban szólva az utóbbi 20 videójából csak 4 a mindenki számára elérhető, a többit csak csatornatagok tudják megnézni. Nagy csalódás az ember.
Persze azt csinál a csatornájával, amit akar...
Amúgy ez a tagságosdi szerintem erősen visszaüt, kontraproduktív tud lenni. -
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Lehet, hogy nekem is vannak, csak fel kell túrnom a garázst. Ha nem találom, akkor megköszönök 1-2 db-ot.
-
6030D
addikt
Nincs utcai világítás (falu széle) és csak az aldis lámpa van a lányom bringáján. Élőben nem ennyire durva, a Pixel feljavította kicsit, de a másik utcában találkoztunk a hátsó szomszéddal, aki azt hitte messziről, hogy autó jön. Tök jó, hogy az első kerék elé is világít egy csíkot, de a nagy folt és ez között van egy sötét sáv, ez mondjuk fura. Meg kevés a hozzá adott gumi a gyerekkormányhoz, majd kell még alá valami szűkítő (háztartásban fellelhető ötlet jöhet, egyelőre a gumibelső csík a nyerő).
-
6030D
addikt
Aldis 4000 Ft-os lámpaszett
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Engem mindig frusztrál mikor olyasmit találok itthon polcon amit valamikor elhamarkodva megvásároltam és az azóta bekövetkezett változások miatt előreláthatóan már nem fog kelleni
...lásd 2,2"-os elfekvő, fekete oldalfalú (fúj
) gumim minapi felszerelése több éves 2,35" barna oldalfalú használata után, ráadásul felemásként, mert egyik továbbra is amolyan.
Elhasználom tavaszig frusztráltságom enyhítendő.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nekem van itthon egy csomó TPU, még az év elején vettem vmi akcióban. Fogalmam sincs, mikor fogynak majd el.
Nem tudom, van ezeknek vmi lejárati dátuma? 
Amúgy jah, akkor lenne tuti a készlet, ha a 2 mag mellé 2 átalakítót is adnának, de nekem végül is pont jól jött ki. 2 csomaggal vettem, ez elég volt a kér pár kerékre, a műhelypumpára, egyet meg hurcolok magammal és rendben van.
De lehet majd ha rendelek vmikor vmit, akkor még egy csomagot veszek, hogy legyen mindenből tartalék.
... basszus mennyi ilyen tartalék vmi van kint a szekrényben

-
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Nekem két belsőm is van a gyári szerelésből, de egyiknek sem lehet kivenni a szelepmagját. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyeneket még gyártanak.
De tetszik ez a Click, még egy vacak, amit szállítanom kell, de elfér a tatyómban
Mondjuk a készletben adhatnának kapásból abból is kettőt. -
Toobee
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nem kell új minipumpát venned. Nyomásmérőt sem feltétlen. Scwalbe airmaxhez elég egy 3D nyomtatott fej, meg sem kell venni az újat.
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ha kézben van, akkor minek a gumi?
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
f_sanyee
üzenetére
Most ez ilyen fillérbaszkódás, de a Bikeinn-en 4015 ft egy szett. Na most lehet hogy ez több mint 10 Euró,a franc tudja pontosan az árfolyamokat.
Nincs pótbelsőm, tubeless megyek. De tény, hogy nincs tartalék Clik. De ha gáz lenne vele, vissza tudom tenni bármikor a normál szelepmagot és probléma megoldva.
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Mai világban olyan mulandóak a dógok' a szerelem is a belső is

-
pbors
csendes tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Számoljunk: 13 EUR volt a Clik Valve + Schrader Clik átalakító. Ebből jött 3.
Plusz 3 pár Clik Valve 6 EUR / csomag.
Ez nálam 57 EUR.
A meglévő SKS minipumpa (gumis rászorítós) kiválóan működik a Clik Valve-al.
Nyomásmérő van mindegyik kompresszoron.
Egyelőre nem látom okát hogy minek kéne tartalék, és eleve tubeless volt. Amúgy mindez együtt kb annyi mint egy minőségi MTB vagy gravel külső.
Számolgathatunk bármeddig, nekem ennyibe került.
-
Maximum1
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Látom van időd, tekersz Te eleget?
Én már csak átgörgetem az ilyen témákat. wax, preszta szelep, felnifúrás, kanondél, homitáska a vázon stb....
-
dom1n0
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
4 kerekszett cserejet 2 szett pumpafej+szelep, illetve + 3 garnitura szelepbol megugrottam es ez mar tartalmazza a tartalekokat is, illetve mindket (xiaomi otthon, es Cyclplus minipumpa vagymi nalunk utkozben) is ezzel le lett fedve.
3 pumpa meg meg minipumpa meg nyomasmero
, kicsit tulbonyolitas szagu ez nekem 
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
pbors
üzenetére
Akkor számoljunk! A bike-discount.de weboldal árait vettem figyelembe. A régi tömlős felnifékes kerékszettet most figyelmen kívül hagyom, tehát 3 szett tubeless kerékröl beszélünk
Ha a tubeless szelepet cserélem akkor 6 db kell Schwalbe Tubeless Valves SCV 25,6 euro/db áron. Az kapásból 153,6 euro szállítás nélkül.
Ha csak átalakítok akkor 6 db Schwalbe Clik Valve Conversion Kit SV-SCV 6, 35 euro/db áron + még 2 db tartalékba az egyenlő 38,1 euro szállítás nélkül.
Kell még 3 db pumpafej SKS GERMANY CLIK TEC Pump Head (SCV) 10,66 euro/db áron az egyenlő 31,98 euro szállítás nélkül.
Nomásellenörzés SKS GERMANY Airchecker 2.0 - Digital Air Pressure Gauge (SCV compatible) 21,33 euro szállítás nélkül.
Hordozható pumpából SKS GERMANY Airflex Explorer Clic Tec Mini Pump
38,41euro szállítás nélkül.Összegzés ha cserélem a tubeless szelepeket akkor összesen 245,32 euro szállítás nélkül.
Ha az átalakítás választom akkor összesen 129,82 euro szállítás nélkül.
-
dom1n0
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Mit kellene csavargatni? Pattintos…
-
X Factor
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Azaz orszagutival kulon kalandos lenne

lsebestyen köszi, igazán ritkán sikerül eltalálni, én az a fajta srác vagyok, aki ma szokott tekerni
-
pbors
csendes tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
6 kerékszett, kompresszor, hordozható kompresszor, műhelypumpa.
Kb 60 EUR. Minden tubeless, csere nem kell. De ha nagyon akarom tartok egy készletnyi cserét, az plusz 6 EUR.
Tekerés előtt szoktam ellenőrizni a nyomást, éves szinten tuti órákat spórol. -
pbors
csendes tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Mindig használok szelepsapkát, mindenen is.
De bármilyen hihetetlen, a Clik szelepsapka is klikkes, szóval nem, nincs csavargatás!
-
X Factor
addikt
Igen, néztem h. rengeteg alternativa van.
Végül ezt mentem.
De Dorog es Piliscsaba fele van kevesebb szint, es ugy stravan majdnem kiad egy szivecsket

De máskor szerintem a dömörkapu lesz a befuto.
köszi mindenkinek a tippeket, össze is raktam vagy másik 5 alternativ utvonalat (L)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Ringman
üzenetére
Én olyan apró gumigyűrűt a szelepszár szorítócsavarja alatt láttam, a Mavicnál legalábbis.

avl...azért azt is el kell fogadni, hogy mindig és minden lehet akár jobb is, még akkor is ha ez ugye majd később derül ki.
fulton...azt, hogy te szereted miért kell lekopogni? Nehogy kiszeress belőle?

-
dellfanboy
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
chatgpt megoldja!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Még egy gondolat.
A Presta szelepre nem kell a szelepsapka(nem tud zárt állapotba szennyeződni) a Clik-hez meg kötelező.
Szóval csavargatás lesz! -
Hasaggymeg
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk én sok élőt fogyasztok, Twitchen is, lehet számomra azért természetes már a támogatás ezen formája.

Persze azt csinál a csatornájával, amit akar...
beálltál mellé kocsival?

Ami meg a Prestat illeti én is nehezen fogadtam el a Schrader után, csavargatós, elhajlós, nyomást nehezen mérős...aztán megszoktam, amennyit fújom nem érzem szükségét egyéb átalakítókra rá.