- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Illetve Esztergombol Budapestre, melyik utvonalon erdemes jonni?
-
-
vallas
őstag
válasz
fulton
üzenetére
Ezzel az a baj, hogy később üt vissza........
mint tiniként, hogy nem kell sapka.... aztán , ha nem is kopasz, de nem sok haj van...
most hogy már közelebb vagyok az 50-hez mint a 40-hez, fontos a kényelem..., meg az hogy mondjuk jó esetben 10 év múlva tekerhessek az unokaöcsivel, aki most lesz 2 éves... -
pbors
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszi! (Meg mindenki másnak is)
Futáshoz meg egyéb adhoc aktivitásokhoz nekem pont tökéletes az almás óra.
Bringára ott a 1040, túrára meg a GPSMap67.
(Ez utóbbi amúgy rohadt idegesítő, mert valami alapján be akarja saccolni a kalóriákat, és naná hogy felülírja az óra adatait, ami azért sokkal több mindent mér.)
De az akkor azért kiderült, hogy nekem személy szerint tényleg nincs szükségem a Strava-ra.
-
fulton
addikt
válasz
vallas
üzenetére
Hu olyan 13-14 fok hőmérő szerint (nem a garmin), de a szél miatt siman 8 9 fok ..
A minap este 9 fokban ereszkedtem 50-60km/h val. Szintén átmeneti nadrag (3/4 es) hosszú mezben. Se sapka se kesztyű. Mondjuk ott a kezem meg is erezte a hideget, ride végére jol beallt. A fülemet meg mar nem is ereztem (az egy hosszú ride volt vagy 7 oras) a kesztyű hiányzott. Meg talán a végére egy sapka. -
X Factor
addikt
Itthon tud valaki olyan helyet ahol a tailfin taskakat meglehetne nezni, mereteket odaprobalni? (tudom h. kilehet mintat nyomatni, ha nincs sehol, akkor ez lesz)
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Az első hidegebb nap. Elemek ilyenkor kotlanak meg, de a váltó akksit is érdemes feltölteni.
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nagysagrendileg en is akorul az Orbeaval. Majd ha eszedbe jut, irj a Varta cserenel is majd pls.
-
vallas
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Megoldjuk.... egy laza tófej kör...
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Eleg hamar lemerult szerintem, nem? Fel ev kb?
Orbean egy ev alatt nem kellett cserelnem anno .
Markas elem volt, vagy valami gagyi? -
parandroid
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Felénk is elcseszett egy idő volt ma itt a majna-völgyben, holnapra meg egész napra zuhogó esőt mondanak. Asszony betervezett valami last minute jótékonysági futást, 9 fokban indultunk, a rövid gatya az ok, felül akáöltöző, meg vékony felső, a nap vegig sztrobozkópozott, 1,3 km-es körök voltak, aminek a felében olyan hátszél, hogy kinullázta a menetszelet, visszafelé meg csípős ellenszél, ha a nap sütött, ömlött rolam a víz, ha nem, majd megfagytam a szélben. 5k után letéptem magamról az aláöltözőt, és visszavettem a vékony hosszú ujjast, hogy inkább fázzak, mint hogy izzadjak, és utána az izzadtságtól még jobban fázzak. Utálom ezeket az atmeneti időket, pfuj. Hétvégére marad a görgő-futópad, az tuti, még két nap hideg, szél, meg eső, gusztustalan…
p
-
lsebestyen
addikt
Én is rövidben mentem még délután, holnap leszek gondban hogyan öltözzek fel, ha délelőtt szeretnék elindulni egy hosszabbra.

Ravemen FR160 megérkezett, pofás kis szerkezet. Annak ellenére, hogy villogóval mentem napsütésben, hárman azért így is az életemre törtek.
Péntek van + elég nagy volt a városi forgalom...
Wheeltop fékkarokban meg lemerültek a gombelemek, tulajdonképpen majdnem egy szezont kibírt. Érdekes, hogy először az első váltóhoz tartozó merült le, a hátsót még tudtam váltani, de az applikáció szerint 2.3V maradt a CR2032-ben. Elvileg pirosan villog ha már merül, de ebből semmit nem látok, mert a LED előrefele néz. -
-
deva
tag
Hosszú aláöltöző + hosszú átmeneti mez, hosszú gatya, dupla zokni + nyári cipő, vékony csősál + fejpánt, én így voltam ma kint. Jó is lett volna, de a nyakam hátulja és a derekam már fájt a végére, mert fázott, pedig mindenhol máshol kellemes volt. Úgy látszik vastagabb csősál + ujjatlan aláöltöző is kelleni fog legközelebb, gyenge vagyok na
Láttam rövidgatyás és rövidmezes figurákat is persze, ránézésre lebetegedtem kb, kinek mi
-
fulton
addikt
válasz
vallas
üzenetére
Ennyi cucc hallod..
Én ma 20km/h hideg eszaki szél mellett, 25km karikara: kamásli nélkül, átmeneti 3/4 es nadrag (vékony cucc), hosszu mez. Dekas sapka (fülre húzva) meg dekas átmeneti kesztyü. Isteni volt.Lidlben/városban ma: nyari strand papucs, zokni nélkül, rövidnadrág, egy szál póló es baseball sapka - mentem. Mindenki más dzseki..nadrag..pulover..sapka..mondom mi van itt mindenki fázik...
-
vallas
őstag
Végre sikerült kint menni a héten egy 40 kilis Z1-t tesómmal, háát nem volt melegem...
Aláöltöző trikó, hosszú aláöltöző, és egy dekás téli felső, hosszú gatya, és gondolkodtam, hogy a téli cipő, vagy cipő+kamásli legyen... utóbbi lett, nem volt vele gond.
De bukó alá sapka is kellett+kesztyű.....az árnyékos részeken azért érezhetően hidegebb volt....
-
cobranco
csendes tag
Szlovákia, mikor a isten természeti látványosságokat osztogatta, jó helyen állt a sorban. A közkedvelt Tátra, Fátra, Szlovák Paradicsom, stb. árnyékában jó pár ismeretlenség homályába burkolózó gyöngyszem is lapul még felfedezésre várva.
„Fekete Kárpátok”...alias, Kassai havasok, alig pár kilométerre a magyar határtól már igazi magashegyi hangulatot hozza. Az alcím is árulkodó „Szlovák Dunakanyar”. Ezen, a nagyrészt még mindig érintetlen, vad vidéken tett expedíciós túránk filmes adaptációjának második részét szeretném megtekintésre ajánlani...Kellemes időtöltést!Fekete Kárpátok 2.rész: "Szlovák Dunakanyar" 2023. /4K. 2160p/
Útvonal: Jekkelfalva-Nagysolymár-Kojszó-Kojsovská hola-Opatka-Hotel Bradan-Ruzsin tó-Drienková skala-Nagylodna-Kislodna-Sároskőszeg -
avl
senior tag
válasz
dom1n0
üzenetére
nem csak te érzed így, mások is, objektiven is ...és egyre inkább így lesz, én 55-höz sem közeledek
ezért is ahogy öregszünk egyre fontosabb tanács: ne sérülj le! úgy kell "edzeni", hogy a sérülésveszély kicsi legyen (országútival nem egyszerü, nem csak rajtunk múlik)
nyilván "csak" általában, de ami 20 évesen, 30 évesen ugyan, ripsz-ropsz felépülés, abból 40-50-60 évesen (igen) lassan, 80-90 évesen meg ...
szóval aki teheti: fiatalon legyen túl a sérüléseken, mütéteken (..idözíthetöeknél nem is tréfa) -
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Megmondom őszintén, én úgy érzem minden komolyabb perecelés sokat vesz ki az emberből már így közel a 40-hez sajnos, sokszor már a előző forma elérése is komoly meló utána, nemhogy még erősebbet hozni.
-
mauimagic
senior tag
válasz
dom1n0
üzenetére
Mit mondanak a dokik, mikor ülhetsz újra bicóra?
A 7en volt kontroll, akkor azt mondta várjak még 1-2 hetet és mehet a görgő.
Azóta viszont iszonyat lejtmenet, állandóan fáj, aludni alig tudok, kikészít teljesen. Van ≈20% esély egy immunreakcióra a beépített szarokkal szemben, az lehetne hasonló, de ahhoz ez még korai elvileg (mert az műtét után 3-4 héttel jelentkezik)
Kb 9kor lefekszem aludni, ha beszedek egy marék fájdalomcsillapítót, akkor úgy ok egy darabig.Long story short:
HRV
All Time Low. -
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Szerintem a legjobb megoldás, hogy építesz egy fullos karbon gravelt magadnak Force szettel és bundle deal keretén belül megveszed a Karoos csomagot, így még akár nullára is kijöhet a Karoo2->3 upgrade
-
Ringman
félisten
válasz
lsebestyen
üzenetére
apple watch support van már?
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Valami kiszivárogtatott infóra alapozod ezt? Szerintem még egy éve sincs kint a Karoo 3, én nem tartom valószínűnek, hogy jön jövőre. Közben megnéztem 2024 májusában jött ki.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Toobee
üzenetére
Igen, javítottak rajta. Én legutóbb kínomban már kettőt rendeltem (mtbikeren akciós volt).
Múltkor írtam neked, hogy néha nem veszi a töltést, szerencsére csak a kábel volt rossz amit használtam hozzá.
Én használom addig amíg megy és reménykedem benne, hogy jövőre jön egy újabb Karoo. -
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Érik az a csere. Nagyon tetszik a 3-as, pedig semmi nagy újítást nem kapott, de pont az a pár apróság bekerült, amiket el tudnék még viselni.
Karoo garmin betét is befutott ma. 2 évet bírt kábé, de úgy látom most már valami javított verziót árulnak hozzá. Nem volt drága, csak nem lehet itthon kapni, így egy hetet vártam, mire megjött R2-ről. -
lsebestyen
addikt
Karoo 3 végre megkapta a médialejátszó irányítását. K2 sajnos nem fogja megkapni.
-
Toobee
veterán
Intervals.icu szerint ma 10-es frissességem volt, bár a Garmin szerint meg recovery 30 perc bringázás kellett volna mára. Intervalsnak hittem, a kedvező széljárás miatt gondoltam rápróbálok egy-két KOM-ra. Odafelé jani voltam, visszafelé meg inkább pussy
Dobott ilyet is:

Hőfokot azt nem tudom honnan szedi, 12 körül volt.

-
dom1n0
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
A folyamatos fejlődést lehet mérni és nézni rajta, ahogy itouchfan is írja fentebb leginkább, és bizonyos típusú erőkifejtéseket, de szerintem te inkább nem akarod érteni a dolgot, legalábbis nagyon remélem
Sok mindenre jó dolog a görgő, de számomra továbbra is egy tartalékos valaminek számít, ha kint nem lehet valamilyen oknál fogva menni. -
itouchfan
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nekem sincs Garmin, de szeretem a Stravat. Az az 1000párszáz FT havonta sztem minimális, én ott tervezek minden útvonalat akár saját sportolás, akár elutazós kirándulás, tengerparti séta stb stb. Emellett jó edzés napló is, és a szegmenseken meg lehet követni a fejlődést (esetemben a visszafejlődést).
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Fura, hogy a cikk alatt mindenki azt hiszi, hogy csak Garminnal ér valamit a Strava (lehet hogy a kommentelők felé ha nincs Garminod, nem vagy bringás
) . Nekem Sigma Sporttal is fain. Nem tudom, hogy milyen szipi-szupi funkcióit nem használom, de mindent is naplózni még pénzért is jó, főleg magyar pénzért.
Remélem, hogy ezzel nem azt érik el, hogy eltűnnek a piacról. -
balintbaba
tag
Én bírom a Garmint és a Stravát is. Utóbbinál én a prémiumot sem érzem drágának, de ezt inkább annak tudom be, hogy sokat használom, ezt ismerem. Ha weekend warrior módban nyomnám, akkor NASA technológiát is adhatnának, akkor sem érezném úgy, hogy megéri.

-
dom1n0
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Van görgőnk, de f.szomnak van kedve a 4 fal között menni ha lehet kint a friss levegőn is egész évben
. -
-
csidera
kezdő
válasz
parandroid
üzenetére
Telós UI-szel nincs semmi bajom, a gépessel annál inkább, de mivel gépen alapból kevesebb funkció érhető el így nem is használom. Egyébként bőven volna még hova fejleszteni pl. mérések és statisztikák szempontjából, de úgy gondolom amire én jelenleg használom arra megfelelő. Vagyis egyszerűen rögzíteni tudom az aktivitást, arról készít néhány statisztikát, összehasonlítja az előzőekkel, mutat egy tendenciát, így aztán nyomon tudom követni a fejlődésem.
Diákkedvezménnyel egyébként az ára is elfogadható, de az való igaz, hogy a teljes árát nem biztos, hogy kifizetném érte. -
dom1n0
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Én nagyon szeretem a Stravat,, van sok olyan szakasz ami tökéletes erőfelmérő magamnak is, és a fiammal is "versenyzünk" egymással ezeken.
Idáig más megoldást erre nem találtam, de ha van vevő vagyok rá. -
válasz
parandroid
üzenetére
Írok pár gondolatot, hogy olyasvalakitől is legyen input, aki szereti a Strava-t

Szóval, engem a social media része teljesen nem érdekel, a UI-jal nincs gondom, amire használom, arra majdnem tökéletes - az analízis képernyők mondjuk lehetnének jobbak desktopon, de még pont elmegy.
A gondom csak annyi vele, hogy amire használom (ha éppen olyanom van, rögzítek egy-egy túrát - az idei bringázásoknak talán 20-30%-a van benne), arra jó, de az úgy nem ér évi 60 dollárt. Mondjuk 10-15-öt adnék érte, de olyan tier meg nincs. -
pbors
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Thx.
Nekem egyetlen egy dolog a haszna, hogy amikor evezek az valamiért a Strava felől érkezve beleszámít az almás activity-be, a Garmin és/vagy C2 felől meg nem.
Minden másra a Garmin/Apple pont elég -
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
szereztem gyors egy kölcsön kamáslit, az enyém meg az irodában maradt. Fázott kint a lábam már a nyári cipőben. Mérgemben rendeltem egy belépő Force Glacier téli cipőt. Gondolom ez is szűk lesz mint az NW, aztán végül a 280 eurós wide Lake-nél lyukadok ki.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
fulton
üzenetére
Jogos
De én ezt se szeretem már. Nem a hőmérséklettel van a bajom, mert az ilyenkor még teljesen rendben van, inkább csak a napfény hiánya zavar. Az valahogy mindig tuningol ilyen esetben ha süt a nap. De persze ezt is megszokom, no meg lassan jön az óraállítás, onnantól úgyis csak hétvégén jutok ki, szóval ha tetszik ha nem ezt kell szeretni 
-
6030D
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Elvileg nem. [link]
-
parandroid
félisten
válasz
pbors
üzenetére
Strava jókor volt jó helyen, és életképes versenytárs híján behúzott egy olyan felhasználói bázist, ami azóta is elviszi a hátán. Amúgy egy 2000-es évek elején ragadt szar, mind szoftveresen, mind UI-ban. Az egyetlen dolog, ami mellette szól, az a felhasználók mennyisége, és aktivitása, és pont ez az, ami csökken, a régiek kopnak ki, az újak meg leszarják, mert egy ránézésre, és technikai háttérben is egy elavult fos, ráadásul ha bármire akarod használni, amit ráadásul ingyenes szoftverek is tudnak, akkor méregdrága. És még mindig szar.
Nejem hónapok óta rá se nézett az appra, de lehet, hogy évek óta, én még átfutom, mert van pár ismerős, akik még aktívak, és itt követem őket, de egyre kevesebben, és egyre inkább érzem már fölösleges időpazarlásnak is minden másodpercét, amikor elindítom az appot.
A legviccesebb meg az egészben az, hogy hiába törlöd az accountodat, a te adataid lesznek azok, amik még mindig a legnagyobb (egyetlen) erőssége lesz a platformnak, amiket a tevékenységeid során rögzítettél: heatmap, szegmensek, meg maga a felhasználók száma.
p
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Szerintem is csak úgy kaphat akkora ütést egy kőtől...
Vagy ha az előző tulaj eldobta a bringát, ami nekicsapódott egy sziklának pont ott... Lehet, hogy volt ott egy "használati karc", aminek már csak egy pont jó helyre érkező ütés kellett.
Szerintem is életszerűtlen, hogy odapattanjon egy kő. Ott a hajtás, a bringás cipője, lába. -
pbors
tag
válasz
mauimagic
üzenetére
Csak sacc:
Nem megy a bót, mert szar a termék. (Tényleg, valaki leírná röviden hogy valójában mire jó?) Ami használható volt, az már fizetős, de úgy néz ki, hogy azért ennyit kevesebb embernek ér.
A DCR szerint tőzsdére akarnak menni, hogy ez most előre menekülés, azt nem tudom, de a vergődés alapján inkább az.
Ha el tudják érni a bíróságon a Garmin termékek forgalmazásának felfüggesztését, így a Black Friday meg a karácsonyi szezon előtt, a Garmin fizetni fog, mint a katonatiszt, jobb lesz a részvények értéke, nagyobb haszonnal szállhat ki a buliból, aki ki akar szállni.Szerintem tipikusan az az undorító amerikai mocsok, ahol a cég értékét a jogászok határozzák meg, meg a tőzsdei mozgások, ahelyett hogy a termék valódi értéke döntene.
-
Alexios
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Érdekes, amikor tavaly bekorlatozta az API hozzáférést a Strava akkor még nem volt az én adatom, most mégis az lett?

-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ha a bringa adott szögben dől, simán felpattinthat a kerék egy követ oda. Itt inkább az ereje érdekes. A kínai karbon nyeregcsövemet kalapáccsal vertem szét poénból, és hát kellett hozzá erő.
A horzsolás meg már keletkezhetett a törés utáni borulástól. Ezt sosem tudjuk meg, de ami biztos, hogy Cannondale = ropi
-
dom1n0
őstag
válasz
mauimagic
üzenetére
De ez a sérülés is egyidőben keletkezett a borulással ha jól értem ugye?
Abban látok valamiféle logikát (lehet persze rosszul), hogy ott volt egy anyaghiba amit telibevert egy kő, elreccsent, te borultál tőle amitől még reccsent több helyen...
Mindenesetre fura egy helyzet. Mit mondanak a dokik, mikor ülhetsz újra bicóra? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic
üzenetére
Szerintem is csak úgy kaphat akkora ütést egy kőtől, ha egy nagyon meredek lejtőn valaki fentebb elindított egy öklömnyit mely felgyorsulva a lejtőn pont melletted kap egy gellert és pattan fel oda...vagyis nem életszerű.
...ugyanakkor a képen a törés alatt és fölötte olyan érdekesen horzsolt a váz fényezése mintha máris megcsiszoltad volna a javításra. 
-
-
mauimagic
senior tag
válasz
(ex)Cat
üzenetére
[Strava vs Garmin] pereskedés... :W
Nem igazán értem az okát...
A Heatmap cirkusz egyértelműen védhető a Garmin részéről, a szegmensek meg egyébként is használhatatlanok Garminon...Szal van a Strava, akikről csak sejteni lehet, hogy még mindig veszteséges, mert prémium előfizetőinek a számát vagy a profitját nem publikálja.
A training feature-ökben kenterbe veri az intervals, training peaks.
A navigáció, útvonal tervezés (legalábbis itthon) fos.
Marad a heatmaps, a szegmensek, meg a kamu badge-ek.
Miközben bejött a Zwift a virtuális bringásoknak, szerintem az se tesz jót, mert amellé minek Strava prémium...
Láthatóan gond van, mert lassan mindent feature-t lekorlátoznak, hogy terelgessék a népet prémiumra, növekvő verseny mellett.
Aztán eszükbe jut a tuti:
Hallod a Garminék 20-szor annyit kaszálnak, mint mink.. szal pereljük be őket, ha nem adnak védelmi pénzt, akkor nincs Strava integráció, a zemberek nem fogják venni a szarjaikat, vesznek helyette Maroot, vagy Karakot vagymit meg Cateye-t.
Lehet hogy a futás rész sokkal hangsúlyosabb/jobb a Stravanál, fogalmam sincs, de a bringásoknak egész sok alternatíva van activity tracker appra, úgyhogy ha kiesik a Strava, akkor nagy eséllyel nem fogják tömegek lehúzni a WC-n az Edge-eket.
Viszont a Strava Cycling Activity-k nagy részét Garminról töltik fel, szal szerintem az öngyilkosság különös módját választották Sztráváék
-
mauimagic
senior tag
válasz
dom1n0
üzenetére
Elvitték a régiós központba a csehekhez, ott azt mondták, hogy szerintük a támvilla kapott egy követ alulról.
Az a törés így néz ki:
Ez az egyetlen törés a 3-ból, ahol látszik külső behatás...
A támvillán 2 helyen tört, a láncvillán 1 helyen.Amiatt, hogy külső behatás volt, ment a vállvonogatás, tovább passzolták az ügyet az európai központnak Hollandiába.
Ez hetekkel ezelőtt volt, azóta semmi hír...Csak hogy érthető legyen: ha menet közben felpattan egy kő és emiatt törik a vázad (nem elesel, odavered, stb), akkor megy a vakaródzás.
Eleve nem értem hogy ütődhet a támvillára egy kő alulról, úgy hogy alatta ott a láncvilla...de ha ezt betudom Fénylyézus csodatételének, akkor is...szerintem ez annyi, hogy normális felhasználás alatt elreccsent a váz.
-
válasz
KaLeun
üzenetére
a kék-sárga baleseti bejelentő a két fél által aláírva érvényes. azaz a vétkes(ek) írásban beismeri(k), hogy ő(k) a felelős(ek) a balesetért. ez egy jogilag elég világos helyzetet teremt.
ha nem ismer be semmit, akkor marad a feljelentés. és igen, hogy eredményes legyen a nyomozás, ehhez nem árt egy jól megfogható azonosító. vagy ami még jobb, videó. mint ebben az esetben: [link] pár napos ez a sztori, és nincs feljelentés sem, mégis hivatalból elrendelték a nyomozást. -
zsola32
őstag
D100-as görgő jelenleg akciós, 80ezer az új ára - néhány vidéki áruházban van 1-1 db
A D500 elfogyott(a 60 db-os készlet), még jó hogy megvettem, és szép csendben kiszálltam a D100-asból. -
SteveAd
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most hogy már közelebb vagyok az 50-hez mint a 40-hez, fontos a kényelem..., meg az hogy mondjuk jó esetben 10 év múlva tekerhessek az unokaöcsivel, aki most lesz 2 éves...
Most Varta került bele, meglátjuk.

Vasárnapra 27-et mondanak.
All Time Low.

) . Nekem Sigma Sporttal is fain. Nem tudom, hogy milyen szipi-szupi funkcióit nem használom, de mindent is naplózni még pénzért is jó, főleg magyar pénzért.

.
A támvillán 2 helyen tört, a láncvillán 1 helyen.