Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
1. van a most használt mobilom (android 10) a digis simmel
2. Megkaptam az ONE simet postán
3 vettem egy új mobilt (android 14 az elavult rrégi miatt) amibe betettem az ONE simet
4 várom az sms értesítést
5 A most használt telómra milyen utasítást/kódot fogok kapni?
6. az új simre mit, hogy kelll aaktiválnom? (az ügyfeles felejtös).7..De igen ollvasgattam beállítás leírásokat csak az én esetemra nem. Pl. vodás számot írnak de én megszeretném tartani az ötvenest -
válasz
Krisztianson
üzenetére
1270, panaszügyintézésen reklamálnék.
-
4Grider
félisten
válasz
Krisztianson
üzenetére
Túl türelmetlen vagy, rengeteg előfizetőt még nem migráltak.
-
Krisztianson
tag
Nálam tovább folytatódik a mizéria..
E-mail alapján október 22-ig kellett volna megkapni a csere SIM-et, ez nem történt meg.
A One GYIk részlegén azt írják, hogy ha október végéig sem érkezik meg, menjek be a legközelebbi üzletbe.
Megtettem.
Elhajtottak, hogy ebben csak a telefonos ügyfélszolgálat tud segíteni...
Nagy nehezen elértem őket, de leráztak, hogy november közepéig tart a teljesítés, addig megérkezik..
November 18 van, nem érkezett még meg, 2 hét múlva meg elvileg már nem lesz használható a mostani..írtam az ügyfélszolgálatnak, egyelőre nincs válasz..
Kezdek szemezni más szolgáltatókkal..Egyedül én nyúltam így bele ebbe?
-
zzola
titán
Tegnap beszélgetés közben volt 1 nem fogadott hívásom, miután azonnal megérkezett a hívásértesítő SMS a nem fogadott hívásról. Meg is lepődtem, mondom WTF?
-
gjoco1
addikt
válasz
szabacsik
üzenetére
Nekem és a nejemnek már jó egy hónapja kiküldték . Itt figyel mindkét kártya mellettem a borítékba . ( persze kibontottam megnézni )
Előzőleg hívtak és elmondták , hogy jönni fog a kártya és SMS ben értesítenek mikor aktiváljam . Úgy kell számítani , hogy 20h-24.h ig lesz az időhatár . De ha valami okál fogva nem tudom elvégezni a cserét , bármikor mehetek az itteni üzletbe és megcsinálják az aktiválást . -
szabacsik
őstag
Helló. Pár hete küldött a One új simkártyát. (ez egy Digis csomag volt... ) úgy rémlett a levélben az volt, hogy novembertől az új kártya lesz használható. Na most a helyzet az, hogy a digis kártya még működik a One-os meg nem. Természetesen a levelet kidobtam
. Kapott esetleg valaki még így simkártyát? Mi a teendő? Ha nincs megoldás persze hívom az ügyfélszolgálatot, de reméltem ez elkerülhető valami pofon egyszerű megoldással 
Megtaláltam a választ. Sms-re kell várni majd azután cserélni. Nem törlöm, hátha másnak is segít.
-
nyitom
aktív tag
Szerintetek a Samsung Galaxy a 50 esnél is elérhető a vo-wifi?
-
Mormota72
csendes tag
Valaki ki tudná nekem próbálni, hogy "Motorola Moto G35 5G" telefonon működik-e a One-nál a vowifi? Köszi!
-
Marcsello31
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Megnéztem mégegyszer, nekem is megy, elnézést a hibás infóra, de valamiért elsőre nem sikerült.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Miért írsz ilyen butaságot már bocsi? Nálam telefonban a standardnet van beállítva és működik.
-
Marcsello31
őstag
Dredjudge84, Akkor Még jó, hogy megtartottam ezta régi szupcsi routert. Abba még nem tudnak bele piszkálni. A Telefonba már igen
.
Ott nekem is csak az internet apn megy.
Ezért jók a régi routerek, lehet azok nem tudnak mit kezdeni ezzel a "rendszer parancsal". -
Uher
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nalam valtozott az apn beallitas, siman mar csak internet van irva
-
dredjudge84
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Lehet a standardnet miatt más! 🤔🤭🤣
-
-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nekem még sosem jött sms ászf változásról. Lehet mert nem kértem, nem tudom.
-
Carline
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Pedig minden oldaluknál a lap aljára ha legörgetsz a legutolsó sor úgy kezdődik Általános Szerződési Feltételek.
Ott meg ki tudod választani hogy a múltbéliek érdekelnek, az épp hatályos vagy a jövőben hatályba lépő. -
Dave1984
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nekem is jött sms
-
zzola
titán
válasz
Marcsello31
üzenetére
Weboldalon fent van minden módosítás is.
-
Marcsello31
őstag
Üdv! Ti nem kaptatok smst az one tól. Hogy módosulni fog
Az Aszf. December környékén?
csak gondoltam jelzek. -
vlevi
nagyúr
ÚJ adat opciók feltöltősöknek.
Akinek előfizetéses korlátlan nettye van, az ne is olvasson tovább.
3GB 1 hónapra, 1490Ft, ill. van 6gigás is.
Korábban az 1 havi volt nem sokkal kevesebb.
Várom, hogy ugyanezt be lehessen rendelni a 12 havira is, mint most az 1gigát. 12x3-al el lennék, az a havi 1-1 giga az csak úgy elég, ha odafigyelek a mobilnet ki/be kapcsolgatására. -
nincsnév007
addikt
sziasztok. online kellett csináljak havidíjas előfizetést, Többcélú utalvány vásárlás-t kellett ki fizetni, kifizettem revolutról, le vonta a pénzt, kb mennyi idő míg be aktiválják az előfizetést?
-
Rodzser Mór
senior tag
Lap közepe felé van. Nem pontosan idéztem a korábbi hsz-emben. És ha jól látom, ez a duplázás a feltöltőkártyás Tuti csomag esetén van.
Dupla adatot adunk
Egyszeri és megújuló beszéd- és adatopciók. Ha One otthoni szolgáltatásod mellé választod, a One alkalmazásban minden hónapban választhatsz dupla adatopcióink közül. -
Landsmann
addikt
Így én is jártam. heteket szoptam vele. Aztán már olyan kártyxáról sem ment az eredeti telefonba vissza téve a SIM-et, amiben mindig is ment. Nekem az segített, hogy a youtubeon rákerestem a problémára. Volt amelyik SIM-hez azt írta, hogy Nem támogatott, miközben másik telefonon működött, tehát a SIm műszakilag nem volt probléma. Aztán olyan is volt, amelyik próbált csatlakozni, de sosem sikerült. Nem emlékszek már a pontos lépésekre, de a message frissítéseit is törölni kellett, a gyorsítótárral együtt, meg egyéb apró trükközéseket kellett végrehajtani. Hála istennek már működik mind a 6 SIM 3 szolgáltatótól. Youtubon keresgélj.
-
Uher
aktív tag
Uj telefonba attakva a kartyat nem akar az rcs szolgaltatas kapcsolodni, folyamatosan a narancssarga csatlakozas feliratot latom, reszleteknel: allapotkod: 3000.
Volt mar minden torolve, ujrainditva, google fiokbol telefonszam torles, nincs valtozas. (cserebe a meetben a telefonszam hozzarendeles megjavult)
Visszarakva a kartyat a regi telefonba rogton csatlakozik, visszakarva a szokasos beallitas szoveg.
Vmi otlet amit meg megprobalhatok? Szemelyesen uzletben tudnak segiteni? Vagy ez inkabb a google hibaja nem a vodafone?
-
TaaT
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Erről van linked?
Természetesen van más szolgáltatás is, régen minden a diginél volt, Internet, TV, vezetékes telefon, 4db mobil előfizetés.
-
zzola
titán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem. Ott az szerepel, ha van vezetékes One szolgáltatásod, akkor Tuti kártyára dupla adat opciók elérhetőek.
-
Rodzser Mór
senior tag
A one weboldalán rajta van, hogy ha van már egy szolgáltatásod a One-tól és a mobilos szolgáltatásod is lesz nála, akkor megduplázza a mobilcsomagodban bennefoglalt mennyiségeket. A Digi nem számít bele sajnos. Gyanítom, hogy van más szolgáltatásod is tőlük, vezekékes internet és/vagy tévé és/vagy vezetékes telefon. Átvitted a Digitől a One-hoz a mobilt és így már teljesült a feltétel, megduplázták.
-
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
ExDigis vagyok, kb fél éve átjöttem a ONE-hoz, minden maradt a régi, ár, perc, adat. De most kb két hónapja megduplázódott a lebeszélhető perc, 200-ból 400 lett. A belföldi adat 15GB, a belföldi/roaming adat meg 30GB lett. Ez persze tök jó hisz az ár nem változott, csak nem tudom mire vélni.

-
tomp
félisten
válasz
vpanangin
üzenetére
Full csoportban van 2 mobiltarifám és OtthonNetem amelyek így darabonként 20% kedvezménnyel mennek. (TV+HBO Pak párosra külön fix 15%) Előfizettem még egy OtthonNetre de eszköz nélkül csak SIM kártyát hoztam ki. Az össze havidíjam kb 850Ft-al emelkedett mert 20-ról 30%-ra emelkedett a kedvezmény szintje.
-
kanyi51
senior tag
válasz
Ablakos
üzenetére
Nekem is kiküldték a új SIM -et a régi Digis helyett, de nem kaptam még SMS.t hogy cserélni kell. Ma felhívtam a 1270-et de fogalma se volt a tech srácnak, azt mondta meg kell várni az SMSt. Valaki kapott már? Működik az új digis-One SIM kártya? Hiába tettem a teloba nincs jel volt a válasz.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nekem is adott, a korlátlan beszéd és net mellé 100 Mb adatforgalmat.
-
Ablakos
addikt
Kiküldtek csere sim kártyát a korábbi digi kártya helyett. Miért van kettő pin és puk kód lakaparhatóan a kártya műanyaglapon? Az első pin aktiválta, működik rendben.
-
Bferibörs
addikt
Nem sokat veszítesz vele.
A lényeg,az is a menűben van: Jó dolgok.
Ha rákkantintasz és ha szerencséd van kapsz pár megabájt netet pár napra. 50-500 mbájt-ig, A legtöbbször a wow ez jó közel volt szöveg fogad,így nulla mbájt. Próbáld ki ha érdekel,azért szokott adni is,ha éppen eltalálod.
-
AMD94
junior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Tiltom állandóan
De újabb számokról hívnak .. Már rohadt idegesítő.
-
ACE-
addikt
Hogyan lehet letiltani ezeket a reklám SMS-eket, amiben 500GB adatot kínálnak, meg hogy váltsak előfizetést? Nem is emlékszem hogy én engedélyeztem volna ilyeneket.
-
AMD94
junior tag
Sziasztok!
3 napja hívogatnak szlovák ,és 20 as , 31 körzetü telefonszámról . Egyszer sajnos sikerült beleszaladni egy robot hang beszélt. Nem mondtam semmit a telefonban.
rohadt idegesítő mindig más számról hív este délután fele.

Ezek ellen lehet valamit csinálni ?

-
zzola
titán
válasz
janeszgol
üzenetére
Persze, egy új ügyviteli/számlázási, mindent is tudó, csak sz@rul lefejlesztett rendszert használnak.
A céges SIM-em One-os, egy iPhone 16-ban használom. Megyeszékhelyen full 4G térerő mellett meg sem moccan az adatkapcsolat, ugyanitt Yettel hasít 4G-n. Tényleg érződik a háttérfejlesztés, ja nem.
De legalább telefonálni lehet... -
janeszgol
félisten
Érződik a háttérfejlesztés a cégnél. Anno változott az ügyélszámom (ez 2018-ban volt), és azóta semmit nem tudtam rendelni, meghosszabbítani, mindig telefonos segítséget kellett kérnem, mert a legvégén hibára futott a folyamat. Most egy új szolgáltatást meg tudtam rendelni. Majd 2026 végén megnézem a hosszabbítási folyamatot is.
-
dredjudge84
őstag
A feltételek adottak értsd sebesség faxa. A csomag is ELVILEG jó lenne, ha valóban korlátlan lenne. De mondok egy példát! Ha elkér érte mondjuk 9990ft-ot, megy az 5g, és tényleg nincs se qos se napi adat korlát, akkor kiváltja. Amire értettem hogy nem váltja ki, az az apróbetűs rész, hogy valami korlát mégis csak van, de nálam a hálózat képes kiváltani sebességben a vezetékes netet.
-
tomp
félisten
Szerintem meg de ki tudja ha a feltételek adottak.

Válasszuk külön a 4G és 5G SA mobilnetet. Ha nálam csak 4G lenne akkor én se használnám viszont SA-n teljesen rendben van.
Sőt 6napra hazalátogattam Kazincbarcikára. Bedobtam a táskába a cuccot barcikán meg elővettem és bedugtam. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem értem a reakcióidat. Éppen te írtad, hogy egyetlen mobilnet se képes vezetékes netet kiváltani teljesen. Most pedig éppen az ellenkezőjét bizonygatod.
Részemről zártam ezt az értelmetlen threadet.
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
30naponta(nem számlazárásonként!) ingyen aktiválhatod a "10nap bárhol" opciót így az irányítószámhoz kötés feloldódik azaz mehetsz vele belföldön bármerre.
Bár korlátlan adatos hangtarifám van de 850Ft-ért kihoztam egy második otthonnetes kártyát a mobilba. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szerintem az hátrány, hogy napi 108gb a limit.
-
matta2003
tag
Tegnap beraktam az új, számhordozott SIM-et (MobilNet Active 100+) a régi DIGI-s USB-s stickbe (ZTE MF833V).
Az lehetséges, hogy 1-1,5 Mbps-os sebességet érhetek el vele? -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Így vagy úgy, valahol hátrányát fogod érezni a mobilnetnek. Amúgy nem értem, te is éppen erről írsz. 
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Pont ezzel akadályozzák meg, hogy routerben használja az ember. Mobiltelefonon keresztül nem túl életszerü, hogy naponta 100+ gigát húzzon le az ember.
Amúgy meg ha a címeden elérhető az OtthonNet akkor hozd ki a kártyát router nélkül és akkor nincs napi korlát.Amúgy ha kábelen kezdenél lehúzni több tíz TB-ot ott is hamar lecsapják az előfizetést "hálózat veszélyeztetése" címmel.
-
tomp
félisten
Kábelnél a nyári meleg hatására romlik a jelszint, vagy ha a te körzetedben bekapcsolnak egy régi tv-t az olyan zavart küld vissza kábelen, hogy az hihetetlen.
Vagy ha sok olyan ügyfél van a te körzetedben akinél ugyan úgy a legnagyobb kábelnet van és egyszerre kezditek hajtani akkor hamar lefagy a mosoly.
14évnyi koax netet cseréltem le 5G SA-ra. 11-20ms a ping -
válasz
dredjudge84
üzenetére
egy mobilnet se képes vezetékes netet kiváltani teljesen:
Persze hogy nem, az csapja be magát, aki szerint igen. -
Bferibörs
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ezen ment is a vita anno a yeti topikban.😡
-
dredjudge84
őstag
válasz
csernak75
üzenetére
Ebben igazad van, de akkor ők meg írják oda a weboldalra ahol hirdetik, hogy a tájékoztatás nem teljeskörű. Ok valóban nem olvastam el az aszf-t, de ami viszont a weboldalon van az a vásárló szándékos félrevezetése:

Ha a roamingnál oda tudják írni hogy mennyi az annyi, akkor a belföldi adatot is írják le hogy havi 30x108GB -
csernak75
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Azért azt ne felejtsd el hogy a yepp egy telefonba szánt mobil csomag, nem "nagyképernyős" használatra van szánva.
Az otthon net csomagoknál nincs semmi ilyen korlát, azt illik összehasonlítani az xxl csomaggal. -
dredjudge84
őstag
Bár nem ide tartozik szorosan, de hasonlításképp az XXL sebessége a gond a one-nál, de a yepp se felhőtlen mert nem teljesen korlátlan. Tegnap jött SMS hogy elértem a napi limit 80 százalékát, szóval mindenhol van turpisság és így egy mobilnet se képes vezetékes netet kiváltani teljesen:
Hellò! A normàl felhasznàlàsi szabàlyokban meghatàrozott adatforgalom 80%-àt elérted. Ha a szerzödésben megjelölt 108 GB 100%-àt leforgalmaztad, akkor a normàl felhasznàlàsi feltételek megszegése miatt korlàtozàst alkalmazunk a mai nap végéig és csak holnap 0 òràtòl tudsz adatot forgalmazni, miutàn ki-be kapcsoltad a neted. Üdv, Yettel
Mondjuk ez is megérne egy gvh bejelentést mert a reklám így megtévesztő hogy korlátlan.
-
4Grider
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Cat6-os eszköz ugyanúgy, mint a mostani öreg routered. Olyan helyen használják, ahol több kilométerre van a bázisállomás. Te nem a közelében vagy?
-
Marcsello31
őstag
Vajon. Ha rá Akasztanàm a simkártyàt egy mikrotik lte6al az tudna
Csodát művelni? Vagy magam alatt vágnàm a fát. " Megint".
-
dchard
veterán
Nyilván át lehet paraméterezni bármilyen időtávra, lehet 48, 72 vagy akárhány óra, de olyan nem lehet, hogy nincs lejárata. A Yetinél is van, maximum több mint a Vodánál. De valóban: vannak nagyobb műszaki problémák is, mint ez. Netcracker-t még mindig reszelik?
D3.1 visszirányt megcsinálták már legalább mini-node-os területen? Tudnék még ilyen kérdéseket feltenni 
CellWalker:
A jelenlegi stack-ben nincs erre lehetőség. Az egyetlen mód a kapcsolat bontása, azt tudja megválasztani a szolgáltató, hogy ezt milyen sűrűn teszi meg.
arcszesz:
Összekeversz két különböző dolgot: a periodikus bontást és a középsáv lekapcsolást. A nálad lévő probléma nem a periodikus bontás miatt volt, hanem a középsáv lekapcsolást nem kezelte jól a router (meg a dominancia hiány sem tett ennek jót a hegyoldalban).
-
arcszesz
aktív tag
Na igen. Korábban is évekig lógott routerem yettel/telenor hálón. Egyáltalán nem tűnt fel hasonló periodikus bontogatás. A nálam egyedül használható középsávot sem rúgták ki minden este a router alól. Folyamatos stabil szolgáltatást voltak képesek nyújtani. Telekom szintén.
Lehet nem értek hozzá de akkor is a one ebből a szempontból horror volt. Ha már nem sokat költenek fejlesztésre legalább azt működtethetnék stabilan ami van.
-
zzola
titán
Yettelnél volt (Otthonnet), amikor 10 napig nem volt kapcsolat bontás, de jellemzően hetente megtörtént. Nincsen ezzel szerintem semmi baj, de a 24 óránként teljesen felesleges és indokolatlan. Mondjuk itt semmin nem csodálkozik már az ember, évek óta ami sz@r folyik itt, hát nem meglepő.
-
dchard
veterán
válasz
arcszesz
üzenetére
Azért mert valaminek nem érted az okát, nem jelenti hogy értelmetlen. A 24 órás bontás, vagy a 168 órás bontás optikán, vagy a hanghívások szétkapcsolása 2 óra után nem véltelenül vannak, az ok rém egyszerű: ha valamilyen HW vagy SW hiba miatt beragdna egy hang vagy adat hívás, a szolgáltatói oldal adott időközönként szétbontja. A tágabb kontextusa ennek az, hogy a távközlési protokol hierarchiák és ezek implementációja nagyon összetett, rengeteg munkaóra megy el azzal, hogy az adott protokol úgynevezett deadlock mentes legyen, tehát ne fordulhasson elő olyan állapot, ahonnan nincs tovább. A szolgáltatói odlalon ezzel jellemzően nincs is gond, de a kliens oldal lehet akármilyen soha senki által nem tesztelt hibás implementáció. Maga a tény, hogy van olyan router ami ezt "nem szereti" a bizonyíték arra, hogy miért van erre szükség.
Nincs a távközlésben sehol sem olyan "kapcsolat" (jobb kifejezés a session), ami örökké tart és nem tartozik hozzá valamilyen "lejárati idő". -
dredjudge84
őstag
Most tapasztalom a remek hálózatot Győrben. Ha hívásban vagyok, hiába a 4g+ a net kb használhatatlan. Amint leteszem a telefont onnantól működik.
-
Landsmann
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Mindegyiken lenne mit szerkeszteni. A Telekom sem tökéletes.
-
Landsmann
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ha rábökök, megnyílik egy új oldal, ott már minden látszik, az egyenleg lejárati ideje is.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Igen, "2025. nove...", jól látszik a pontos dátum

Ezt ha két sorba szerkesztette volna a nagyeszű fejlesztő, akkor kiférne. Sok értelme nincs a hátralévő adatmennyiség és az alatta lévő csík közti kilométeres üres helynek.
Amúgy ez csak akkor támpont, ha más net nincs. De az esetemben van más net is aktiválva.
-
Landsmann
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Egyből a kezdőoldalon kellene lennie egy olyannak, hogy Belföldi adat, alatta hogy mennyi van még a 100 megából és az alatt az érvényességi idő.
-
Rodzser Mór
senior tag
-
Landsmann
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem feltétlenül elsején van a forduló. Nekem például 12.-e körül. De az app megmutatja mikor újul meg.
-
Rodzser Mór
senior tag
Hello!
A One Tuti csomaghoz járó havi 100 MB mobilnetet mikor aktiválja a szolgáltató?
Mert momentán november 1-e van, de még nem aktiválta a kártyámon. -
Beer-Beep
kezdő
Már a webes felületen is elérhető a két új adatopció (3GB és 6GB). Ezekből is jöhetne több hónapra előre kifizethető változat jóárasítva, mint a 3x5GB és a 12x1GB.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Témámat befejeztem, csak leakartam írni, hátha segítettem ezzel valakinek, aki router vásárlás előtt áll. Nem biztos hogy jó a modernebb router.
Én téma off. Köszönöm mindenkinek a válaszát!
-
Üdv ha az app ban a hozzáférésnel megadom a Fiam email címet aki használja az adott számot mint olvasót, akkor ha ő kap egy mailt hogy klikk a gombra hogy elfogadja de az a belépés one linkre visz akkor ott mit nyomjon hogy legyen jelszava is? Próbálta a jelszó emlékeztetőt (én javasoltam mert amikor az én fiókom készült bent a one -nal az ügyintéző is így csinálta nekem ) de azt mondja nem jött mail. Más módon készul a hozzáférés fiók jelszava?
-
Marcsello31
őstag
válasz
arcszesz
üzenetére
Igaz, a bajok ott kezdődnek mikor nem csatlakozik rá vissza automatikusan a router, a ami szét osztaná a netet a lakásban, olyankor se youtube se web semmi, a routernek is kel egy kis idő mire érzékeli hogy újra van net a modemen.
Idegesítő ez, de naponta egyszer még elfogadható.
Zte modem dettó ugyan így viselkedik mint a b628-350.
Talán lesz majd érdemi fejlesztés felénk is, és bekapcsolják az 5gt vagy plusz még egy csatornát 4gn, a B20 nálunk is állandóan le van terhelve, megértem a mások problémáit.
Yepp csak mobilban használható routerben felejtős. bár szerintem a B525ben menne az is. A firmware miatt. -
arcszesz
aktív tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Szerintem nem csak a 24 órás bontásról van szó. (ami amúgy értelmetlen és idegesítő dolog, leszokhatnának róla)
Ha hosszabb ideig nincs adatforgalom, az újabb routerek hajlamosak bontani a kapcsolatot, szükség esetén meg automatikusan újra kapcsolódnak. Van hogy valamiért nem tudja felépíteni a kapcsolatot és bontva marad. Nekem one hálózaton nem volt ilyen gondom érdekes módon telekomon viszont igen. A pontos okát nem tudom.
A régi cat6 eszközből hiányzik ez a feature ezért folyamatosan kapcsolódva marad és probléma sem tapasztalható.
-
Marcsello31
őstag
válasz
csaszi75
üzenetére
Üdv! Köszönöm a válaszod, ez is csak megerősítí azt amire gyanakszom, vigyázok is erre a routerre,
Bitang gyorsan csatlakozik vissza, megtarthatták volna az akkori firmwarét az újabb modelleknél is, ez van.
Ami zavar az a sok led.
Lehet szerzek majd még egy ilyen típust tartaléknak.
Köszönöm a válaszod. Mégjobban megerősítette azt amire gyanakodtam. -
csaszi75
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
A B525-ön is van 24 órás bontás, de annak az eszköznek jó a firmware-je.. bontás után azonnal visszacsatlakozik..
Nekem volt 525.. jól működött a bontás mellett is, aztán amikor B535-re frissítettem, akkor az 5 percet várt mindig, s csak utána aktivált fel újra. Egyértelműen szar a firmware. -
Marcsello31
őstag
Hali Lauda! Az lehet, de annyi pénzem azért nekem sincs, hogy a végtelenségig vegyem az adatot.
elkopna a pénztárcám.
Zenefaló, megértem, csak tippet akartam adni, mert nálam is ez volt dettó, meguntam, így át raktam a routerben, persze útközben ez nem használható, mozgásközben ha változik térerő az is bezavarhat, meg minden más is. Sajnos ez ilyen. -
zenefalo
csendes tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Köszi, de én telefonnal tapasztalom ezt, Samsung Galaxy S23 Ultra, routert nem használok One mobilhálózaton
-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Bármennyi adatot vehetsz. Az 500 gb talán elég egy napra, ha nem, vehetsz újra 500-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Kapott esetleg valaki még így simkártyát? Mi a teendő? Ha nincs megoldás persze hívom az ügyfélszolgálatot, de reméltem ez elkerülhető valami pofon egyszerű megoldással
.
csak gondoltam jelzek.

Dr Bubo