- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
válasz
Intruder2k5 #1392 üzenetére
Ahhoz kepest azert eleg sokan es sokszor irtak mar itt milyen routerrel hasznaljak es az milyen savokat fog ossze es milyen sebesseget tud. Nyilvan azt ne ide irja hogy nemmegy a wifi, de a mobilos reszerol az csak nem akkora tragedia ha leirja hogy ilyet senki ne vegyen
-
csaszi75
senior tag
Ez egy Cat4-es eszköz.. CAT4 DL:150Mbps / upload speed:50Mbps
De akkor minek Wifi6 bele? Lokális LAN-ban akarsz nagy sebességet elérni két gép között?
Illetve úgy látom nem tudja a BAND8-at és BAND28-at.. pedig az sok helyen van vidéken..
Meg fog állni az adatkapcsolat, ha egyszer arra a frekire "tévedne".. Karón varjút esete..
Mondjuk az Aliexpress-es 13ezer forint megér egy teszt lehetőséget
Nézted a cellmapperen, hogy nálad milyen frekik vannak? -
dzf007
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1396 üzenetére
Köszönöm szépen! 👍
-
Saját topikja érthető okokból nincs, de általánosságban van Milyen routert? topik, ott segíthetnek a választásban. Erről persze már lekéstél, így marad Router gondok topik, ha esetleg elakadnál valamiben a használat során.
-
dzf007
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1394 üzenetére
Jobban örültem volna, ha inkább egy topik nevet adtok hova érdemes írni, ahol segítőkészek..Ezért tettem off topik..
-
-
dzf007
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1392 üzenetére
Bocs, csak ezzel terveztem használni a mobil xxl csomagot...
-
válasz
SztiviVander #1391 üzenetére
De ha lehet ne itt, mert semmi köze a témához.
-
Jarod1
veterán
válasz
Winnie The P #1387 üzenetére
csekkold nincs e frissítés simplehez, bálam is volt ez a szituáció..amikor buszjegyet próbáltam venni..
-
Winnie The P
őstag
Az appból nem lehet/tudom a telszámlát befizetni, mert a simple összefost@ magát.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
zzola
titán
-
ledgeri
nagyúr
Egyik számomra jött egy feltöltés. Nem töltene rá senki sem, aki azzal ismer, aki meg töltene rá, nem ismeri. Írtam egy hibajaegyet, mert annyira érdekelt (nem hívásnyira). Megkaptam, hogy csak az tudna bármit csinálni aki bizonyítja, hogy ő a feltöltő...
Hát akkor ennyi volt a visszaadási jószándékom. (Sajna lelottózni nem lehet.)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
4Grider
nagyúr
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #1376 üzenetére
-
endrúdí
csendes tag
Nem mobil téma, de tudja esetleg valaki, hogy a One-os HBO Max Pack + Max streaming csomagban a max streaming amit adnak az a standard hull hd vagy a premium 4k változat. Mert annyiba kerül a oneos csomag összesen, mintha előfizetnék a premium max streamingre.
-
dredjudge84
őstag
Tudtok ajánlani egy jó routert mobilnet xxl-hez, ami jól veszi a jelet és minél több sávot tud összefogni?
-
eron009
tag
válasz
kabelmania27 #1369 üzenetére
Köszönöm, ez úgytüik segített (internet.vodafone.net)Sajnos mégse. pár pillanatig volt csak jó, azóta dobálja, hogy "Nem sikerült regisztálni mobiladatra"[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz
eron009 #1365 üzenetére
A One készülékbeállítások nem segített? Emlékeim szerint volt benne hotspot beállítás...
https://keszulektamogatas.one.hu/apple -
eron009
tag
Sziasztok
Volt digi mobilos ügyfélként kerültem a One-hoz. Telefonom egy iphone 15 pro. Eddig a Digis sim-nél az APN beállításokban be volt írva az apn névnek, hogy "internet" és semmi más. Erre azért volt szükség, hogy hotspotként tudjam osztani ezt az internetet.
Tegnap óta viszont csak edge-en van szolgáltatás így. Ha törlöm az APN-t akkor felmegy 4g-re de ekkor az iphone nem engedi hotspotként osztani az internetet.
Valaki tud segíteni, hogy hogy is kellene jól kitölteni az APN-t? (Kellene 4G és hotspot is)
-
-
kl122
tag
válasz
Intruder2k5 #1359 üzenetére
Csupán arra a sokak által terjesztett fals infóra szerettem volna reflektálni (a politikát mellőzve) miszerint a 4iG állami cég. Ezzel szemben nemhogy nem állami de még a magyar tulajdon is csak épp csak többségi benne az is magántulajdon. Ez pedig gazdasági tény és téma nem politikai.
És ez nem offtopik mert a 4iG az One 100%-os tulajdonosa. -
Azért nagyon ne mélyedjetek bele ebbe a témába, elvégre ez a topik nem a 4iG-ről szól, még kevésbé annak politikai hátteréről, szóval maradjunk a One szolgáltatásainál! Köszi!
-
kl122
tag
Úgy tűnik, hogy szép csendben kiszállt az állam a 4iG-ből, az aktuális tulajdonosi struktúrában már nem szerepel a tulajdonosok között a a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.
-
-
domper2015
senior tag
válasz
Szállító76 #1352 üzenetére
Egyik zsebből a másikba....
Látványos semmi. -
Szállító76
tag
-
Márton
nagyúr
válasz
Bl.Gyo. #1344 üzenetére
nem kell bezárni, csak a kosárból törölni és újra hozzáadni
sőt, én ha csak bezárom az ablakot majd újranyitom, ott lesz a kosárban a korábbi számokkal..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
dzf007
aktív tag
Jó ez az újítás, hogy feltöltőkártya rendelésnél is lehet 5 szám közül választani!
-
válasz
dredjudge84 #1338 üzenetére
Ha digis vagy akkor biztos hogy nem One számláz. Nézd csak meg azt a számlát hogy ki állította ki. Hogy e-mailben van egy one logó ne tévesszen meg. Digi jelenleg egy 4IG csoporthoz tartozó, One fantázianévvel ellátott Önálló Szolgáltató aminek a becsületes neve Digi Távközlési és Szolgáltató Kft.
Amúgy soha senki nem olvassa el a tájékoztatókat amit Szolgáltató küld?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
válasz
dredjudge84 #1338 üzenetére
Külön számláz a Digi-One és a Voda-One, ha a mobil átkerül a Voda-One-hoz, akkor az külön számlán fog szerepelni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
dredjudge84 #1335 üzenetére
Gondolom most diginél egy számlán kapja mobil és vezetékes (mint pl én).
Ha átmegy One hoz akkor plusz egy számla mert mobilt már One tól kapná.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
egonca
csendes tag
Elvesztettem vagy ellopták digi sim kártyás mobilomat.
Telefonon letiltattam a kártyát.
Személyesen bementem az ügyfélszolgálatra (kettőbe is), hogy másik kártyát kérjek.
Meglepetésemre azt mondták, hogy nincs és nem is tudják megmondani mikor lesz.
Egy hete nem sikerül új kártyához jutnom
Ez így normális?
Esetleg így akarnak átkényszeríteni a One-hoz?
Mit gondoltok? -
zzola
titán
válasz
remetelvtars #1324 üzenetére
Akkor elmondom utoljára!
Számhordozást lehet nem személyesen is intézni.
Válaszok:
1.Nem.
2.Nincsen.
3.Új SIM 1500-, 3GB-ot és a 100 perc-et azt az aktiválásért kapod (csak ha online aktiválod), nem a hordozásért.[ Szerkesztve ]
-
domper2015
senior tag
Esimre szerettem volna online váltani, ez elég szánalmas produkció, 2 alkalom 0 siker. Esetleg már nem is hasonlítok magamra, lelepleztek
-
remetelvtars
újonc
válasz
Xiaomiuser #1327 üzenetére
Nekem nincs ott
Sot, most mar el se inditja a rendelest, ki van szurkitve a keszulekkel is, meg az anelkul is. Az elobb legalabb meg az mukodott, de a lenyilo mar akkor sem igy nezett ki. -
Xiaomiuser
csendes tag
Ha rendelsz újat ott lesz a számhordozás menüpont.
-
remetelvtars
újonc
válasz
Xiaomiuser #1325 üzenetére
Hol csinaltad?
Nekem a weboldal is ezt irja:
"Más szolgáltatóknál lévő telefonszámodat is áthozhatod a One-hoz! A SIM-kártya megrendelése és aktiválása után kérd munkatársaink segítségét a számhordozásban."
Ill:
"Ha SIM-kártyádat partnerhálózatunk egyikében vásároltad (például Auchan), aktiváld, majd a számhordozáshoz kérd munkatársaink segitségét a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon."[ Szerkesztve ]
-
Xiaomiuser
csendes tag
válasz
remetelvtars #1324 üzenetére
Lehet online is. Én online inditottam a hordozást a One honlapon.
1500 ft volt a SIM. Kaptam 100 percet es 3Gb ot 30 napra.
Meg azt is be tudtam állitani mikor legyen a hordozás napja. -
simpley
őstag
válasz
djsunstealer #1315 üzenetére
a helyedben én nem tenném...
"kincs" a vodás sim, tudniillik az új, one-osokon NEM működik a standardnetes apn-már ami jóval stabilabbnak mondható, mint a sima "internetes" apn.signed by simpley.
-
válasz
Ha mind a kettő a Te neveden van akkor technikailag megoldható. Csak értelme nincs.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Jarod1
veterán
válasz
a régi 50 es amúgy digi volt...
-
zzola
titán
válasz
Persze. Az 50-es számot elhordozod egy másik szolgáltatóhoz, majd vissza.
Bár nem igazán értem, ez miért jó?A válasz: nem.
[ Szerkesztve ]
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Elméleti kérdés gyakorlati megvalósítása:
Adott egy új One SIM kártya (kék) egy 70-es számmal.
Ezen felül van egy régi Vodás SIM kártya 50-es számmal.Megoldható úgy a dolog, hogy az új One-os SIM kártya száma az 50-es legyen? Lehet, hogy volt már régebben hasonló kérdés, csak érdekelne a gyakorlati lehetőség (online lehetséges vagy csak személyesen).
Köszönöm szépen a választ előre is.[ Szerkesztve ]
-
-
Jarod1
veterán
Lejár a mostani Go light+ szerződésem
és nézem ezt az új EASY tarifa csomagot
5Mbit ez soványnak tűnik, van valakinek ilyen csomagja?"5 Mbit/s letöltési sebesség: akkor is ideális lesz az internet sebessége, ha megosztod a mobilnetedet egy másik mobileszközzel (pl. okosóra)."
-
zzola
titán
válasz
remetelvtars #1307 üzenetére
Számhordozást nem csak személyesen lehet intézni.
A 3GB és a 100 perc az aktiválásért jár és csak akkor, ha online csinálod.
Meglévő számra lehet ráhordozni, ha aktív és a neveden van.
[ Szerkesztve ]
-
remetelvtars
újonc
Amit eddig sikerult osszeszedni:
- uj one-sim 1500ft
- voda-sim tovabbra is aktivalhato
- szamhordozas uj simmel letezik
- rahordozas letezik
- szamhordozas csak szemelyesen indithato, feltoltos biztosanAmit nem:
- rahordozaskor, tehat sim mar van, fizetni kell 1500at?
- rahordozaskor is van 3GB es 100p?
- ujsimes hordozasnal tehat 1500ft es 3GB, 100p? -
dchard
veterán
válasz
SztiviVander #1304 üzenetére
Fel sem tételezed, hogy orvosin tanulta?
Lehet bese-járt...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
mjuti
tag
válasz
Marcsello31 #1301 üzenetére
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Marcsello31
őstag
Hali! Ha a másik eszköz is ezt csinálja és sürün, akkor ez szolgáltatói gond lehet,
jó esetben naponta egyszer kellene csak bontania ipcímet váltás miatt.
Ahogy nálam is ha minden oké, akkor naponta egyszer vált mikor lejár az idő.
Ha telefonban is csinálja, az azért már lehet hogy nem tőled álló okok miatt van.
Mekkora a térerőd amúgy?
Ha van windowsos laptopod, indítanék egy cmdt és azon belül egy ping index.hu -t
futtatnék és figyelném hogy meddig bírja szakadás nélkül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest