- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
l1k3_1t #3458 üzenetére
Elsején látszólag egyik előfizetés esetében sem tükrözte az ügyfélkapu az új D Mobil Max+ vagy a D MobilNet Aktív 100 NET díjcsomagra való átállást se a meglévő szolgáltatások esetében, se a forgalmi adatok részleteinél.
De még a régi D Mobil Junior csomag esetében is egészen tegnapig a régit lehetett látni a forgalmi adatoknál, így a régi D MobilNet Aktív 50 NET kijelzése is meg fog változni az újra.De mindenképp érdemes a weboldalon keresztül belépni és később úgy ellenőrizni, mert az alkalmazásban a díjcsomagok elnevezése a meglévő szolgáltatásoknál még egyik előfizetés esetében sem megfelelő, míg weben keresztül már jól jelenik meg.
-
l1k3_1t
tag
Május elseje után is 50 giga az adatkeretem, remélhetőleg nem lesz több a havidíj mert nem kaptam meg az adatkeret dupláját
A nagy igéret:
-
MadMancs
veterán
válasz
Xiaomiuser #3455 üzenetére
Van. 50, 100, 200, és 500 :) általában 100 és 200 amit osztogat. 50, és 500 ritkábban. Annak amúgy hibás a lejárat. 500at 7 napra adja.
-
MadMancs
veterán
válasz
Rodzser Mór #3452 üzenetére
Kb 10 perc 1410 en, vagy személyesen átszerződni One hoz és mehet a chill, nem kell sz**pakodni.
Egyébként meg full ugyanaz digi ügyfélkapu mint ami volt évek óta. Csak mas színt és domaint kapott. Mindig is fapados volt.
-
Soma01
veterán
válasz
Rodzser Mór #3448 üzenetére
Itt látszik milyen belépési modok vannal [link]
Ezekből válassz a saját szerződésed szerint. -
MadMancs
veterán
válasz
Rodzser Mór #3448 üzenetére
Nem vagy One-os.
Vodafone ból lett One, Digit csak brand alá vonta be 4IG. De nézd meg ki küldi a számlát és e-mailben ki írja alá. Na jó segítek, Digi Távközlési és Szolgáltató Kft.
Majd egyszer beolvad One ba , de ez még nem történt meg.
Vodával könnyű dolguk volt mert csak átnevezték magát a zrt-t One ra. Digi egy teljesen különálló cég 4IG tulajdonában.
Nem úgy megy az hogy hiphopp mindent egybegyúrnak.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
MadMancs #3447 üzenetére
Amit küldenek csekket, a borítékon ONE embléma van. Akkor most mi van?
VANos vagyok, vagy nem vagyok VANos?
Szóval itt az értelem nekem nem áll össze, mármint a szolgáltató részéről. Simán lehetett volna migráltatni és akkor nem lenne ez a sz*pakodás.Meg ugyebár a 4IG elméletileg informatikában járatos nagyágyú cég. Miért nem fésülték össze ezeket az attributumokat már?
-
MadMancs
veterán
válasz
Rodzser Mór #3446 üzenetére
Értelem szerűen ha digis vagy akkor nem tudsz One felületére belépni.
Ha nagyon be akarsz oda lépni egy megoldás van, át kell szerződni One hoz.
Yettel előfizetéssel se akar senki Telekom fiókba belépni.
-
Rodzser Mór
senior tag
Régi Digi ügyfél regisztrációval nem lehet a VAN-ba belépni teljeskörűen?
Ahogy látom így csak egy lebutított rendszerbe tudok belépni, a számláimat tudom megnézni, és hogy mi van aktiválva.
Van erre valami megoldás, hogy teljesen haszánlható legyen?A "sima" VANos belépsre azt írja, hogy nem megfelelő az azonosító. Utána a böktem a régi DIGIs ügyfél gombra, és így jött be, ez a csökkentett mód.
-
gabor9991
őstag
válasz
Zorro(hun) #3444 üzenetére
-
Zorro(hun)
tag
Sziasztok.
ONE-os Mobile Junior díjcsomag esetén hogy lehet megnézni vagy lekérdezni a az aktuális telefon egyenleget? Nem találtam az appban sem és a kommentek között sem leírva. -
válasz
domper2015 #3441 üzenetére
Szalmabáb.
-
Soma01
veterán
válasz
domper2015 #3438 üzenetére
Én se gondoltam. Ezért kérdeztem rá. Többször hívtam az ügyfélszolgálatot is. Volt aki azt állította hogy ilyen kedvezmény nem is létezik, ő még nem hallott róla. Más meg csak felolvasta a febtebb is idézett pár sort. Szóval 3 ügyintézőből, 3 nem tudott nekem válaszolni. Pedig csak a duplázás menetét kérdeztem és az elérhető csomagokat.
-
válasz
domper2015 #3438 üzenetére
Éppen annyi időbe telt amúgy megtalálni, mint megírni egy háromsoros kommentet.
-
Soma01
veterán
Engem a szorzóval rendelkező csomagok érdekelnek. De úgy látom azokra sajnos nincs ilyen duplázás.
-
válasz
Rodzser Mór #3411 üzenetére
Igen, ha megrendeled a megújuló 1gb-os csomagot, akkor 2gb-ot kapsz érte.
-
válasz
Fenyi Leopol #3426 üzenetére
Ászf ezt tartalmazza:
-
Soma01
veterán
válasz
domper2015 #3428 üzenetére
Az a lényeg hogy az aszf-ben mi van írva...
Akinek van egy kis ideje nézze meg ott. -
csaszi75
senior tag
-
domper2015
senior tag
válasz
Rodzser Mór #3427 üzenetére
Egy kis csúsztatás, ezért mehetne a büntetés, ha bejelented őket.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Fenyi Leopol #3426 üzenetére
Hálás köszönet
Ez mindenkinél így lehet? Ez azért ellentmond annak, mint ami le van írva, mert nincs mindegy csomag benne:
"Dupla adat és 10 Ft/perc hálózaton belül, ha otthoni szolgáltatásod is nálunk van!
A kedvezmények a One alkalmazás „Ajánlatok” menüpontjában érhetők el!"Ha ezt az írást vesszük, akkor bizony mindegyik csomagnak benne kéne lennie. MIvel DUPLA ADAT JÁR. Csomag szeritni differenciálásról szó sem esik.
-
Fenyi Leopol
tag
válasz
Csal 3-féle net csomagból lehet dupla méretűt választani.
-
Soma01
veterán
válasz
olika78 #3420 üzenetére
Nekem megvan. En írtam be ide, hogy hogy kell.
Azért válaszoltam neked, mert megnéztem és kér kódot. De át lehet rajta jutni ha többször elrontod vagy ha egyszer rontod el utánna már jöhet az ügyintéző a 0-s gombra. Az ügyintéző úgyis beazonosit majd újra. A 4 ---> 4 menü a lényeg. -
Attis7
tag
Holnap vajon dolgoznak, mert ma nem jártam sikerrel?!
-
olika78
csendes tag
válasz
igazmondó78 #3417 üzenetére
Pint nem kér.
-
Soma01
veterán
válasz
igazmondó78 #3414 üzenetére
Rontsd el párszor...
-
olika78
csendes tag
válasz
igazmondó78 #3414 üzenetére
Szerződésszámot kér. Nyocjegyű digis szerződésszámom van. Ennek kellene neked is lenni.
-
Soma01
veterán
válasz
Óó..
Csak 5 hozzászólással följebb kérdezem ugyanezt.... Válasz még nincs.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Az van írva az ONE weblapján, hogy akinek van már szolgáltatása az Vannál, annak dupla adat jár.
Ez azt jeletni, ha veszek egy kártyás SIM-et és rendelek pl havi megújuló1 GB adatot pluszban, akkor 2 GB-ot fogok kapni?
Vagy van valami apróbetű, ami által nem így van?https://www.one.hu/szolgaltatasok/extrak-kiegeszitok/extra-mobilinternet-adat#feltoltokartyakhoz-adat
Dupla adat és 10 Ft/perc hálózaton belül, ha otthoni szolgáltatásod is nálunk van!
A kedvezmények a One alkalmazás „Ajánlatok” menüpontjában érhetők el!
-
nyitom
aktív tag
Srácok nálatok müködik a volte? Én ma vettem észre hogy nem jó, 1-2 napja még működött.
-
Soma01
veterán
Azt tudjátok, van valakinek tapasztalata azzal, hogy hogy működik a dupla adat a feltöltőkártyásoknak ha az előfizető névén van vezetékes szolgáltatás is? Oké, hogy az alkalmazásban kell bekapcsolni, de minden adatcsomagot dupláz és kész? Lesz ott egy "kérem a duplázást" gomb vagy hogy van?
"Dupla adat és 10 Ft/perc hálózaton belül, ha otthoni szolgáltatásod is nálunk van!
A kedvezmények a One alkalmazás „Ajánlatok” menüpontjában érhetők el!" -
olika78
csendes tag
válasz
Trk.Adam87 #3401 üzenetére
A MobilPlust ajánlották. A fórumtárs beszúrta a linket az adatokkal. A lényeg, hogy a 1270et kell hívni, 4-4 mellékeket, a szerződésbontási csoportot és ott felháborodni, hogy soknak érzed a díjemelést. Ha máshova kapcsolnak vagy más menüket választasz ott csak a 3990es csomagot ajánlják föl. Holnaptól másfélszeresére emelkedik az eddigi díj.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #3401 üzenetére
-
Trk.Adam87
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest