Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bagira01
üzenetére
Ahogy Beantech is írja nem a külön árakat kell nézni hiszen igaz hogy 350 a bázis, de külön, viszont a Fana rengeteg csomagot árul, ezeket éri meg venni és pimpelni.
Mert a GT pereccel és a pedallal ugyanez a bázis (ami külön 350 ) csomagban a Tiéd 479 ért. Mivel a pedál magában 99 a kormány pedig 199 ezért a csomag ár akció miatt rögtön spóroltal 170 eurót mert +300 helyett +130 csak az önálló bázison tul a felár.Ehhez hozzá adod 80 ért az LC kitet, 560 euro (217-219 ezer Ft) megy a fanatec felé, és megveszed a DIY tápot (22+posta itt a hw apron).
Így 240-245 ezert Ft ért 8 nm, GT perec és LC pedálod van.
Van nyilván ennél is sokkal jobb pedál perec bázis de ha azokat össze rakod akkor az 400 fölött nyit (pl simagic alpha Mini (165 ezer)+ GT Neo perec (110) plusz egy márkás komolyabb pedál (120-200).
Ezt viszont amit írtam Fanatec belépő vonalon, 250 alatt, ezt más nem tudja.
Persze így is el fogsz költeni összesen majdnem 400-at amikor először csúszol hátra az LC féket nyomva és rájössz hogy minimum egy wheel stand kelleni fog.
Vagy rig kell üléssel, és akkor örülsz ha 400 alatt marad az egész.A lényeg hogy nem éri meg 180-220 körül se R5 csomagot se semmi mást venni.
Vagy az R3 120 ért vagy a Fanatec 200 körül (attól függően kell e a GT vagy elég az alap perec kel e LC kell e 8 nm ).
250 fölött meg át kell gondolni mert ott a következő lépcső 350- 400 de ha az megy el csak a bázis pedál kormány harmasra akkor 600 lesz belőle mire van is mibe be ülni mellé.És akkor jön majd a kézi váltó meg a kézifék.
Nagyobb monitor, újabb VGA több monitor shaker újabb perec több nm.Az első lépcsőfokot jól kell kiválasztani.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Ezt nem gondoltam volna, hogy ez a játék még működik.
Haver játszott vele vagy 2007 környékén. Akkor én már rég rFactoroztam.
-
válasz
Bagira01
üzenetére
Ha jól nézem külön nézted a komponenseket, de a Fana bundlet érdemes szerintem megvenni az alap p1v2 kormánnyal 400€ + LC-vel 480€ ingyen szállítással az kb. 184 most. De ha meki kormánnyal vennéd akkor is 214 lenne a vége.
Ja és a boost kitet nem éri megvenni fanától hanem lehet venni olcsóbban több helyről pl. a topikgazda is árul hozzá tápot amit sokan használunk itt szerintem. -
shadow1901
aktív tag
-
Bagira01
veterán
válasz
Bandit21
üzenetére
Abszolute meggyőzhető vagyok. Értelmes kezdő szettet keresek. Most nézem, hogy a fanatec 5nm bázis 350€ alap kormány 130€ pedál+loadcell 180€ +booster kit össz kb 270k. Ami belefér a keretbe. Akkor 8nm bázisba gondolom más opció nincs ebbe az ársávba? Pedál kérdéses, hogy fanatecet érdemes upgradelni, vagy venni külön valami jobb eleve loadcelleset, ami belefér az ársávba. Nem ragaszkodok a mozahoz csak sok helyen az jött szembe.
-
wolf033
senior tag
Sziasztok!
24-es monitor mennyire vállalható 3 monitoros rendszerhez? Jelenleg egy 50-es tv-vel használom, bár ritkán megy a szimulátor viszont kezd a tv elhalálozni így megfordult a fejemben egy 3 monitoros setup. Van itthon egy fölösleges 144 Hz-es full hd-s monitor ami nincs használatban és lehet inkább vennék még kettőt ebből de nem tudom nem e kicsi lenne a 24-es.
-
válasz
Bagira01
üzenetére
Legutóbb talán itt írtam le (árak változtak pl az lc kit már csak 70 eur nem 140), az r5 csomagban lévő pedálhoz nincs gyári LC kit, és nem lesz sajnos erősebb 5 nm-nél bármit is csinálsz vele.
A lényeg, Fanatec alap szett (akár a GT pereces), + LC kit + hw aprós DIY-táppal jobban jársz. -
Speedy007
addikt
Az biztos olcsóbb ahogy nézem minőségben nem tudok véleményt mondani mert nem volt hozzá szerencsém. Arra nem tért ki a kérdező ahogy olvastam a hsz-ket hogy tud e várni és beválalós a külföldi garancia ügyintézés miatt ha történne valami. Vagy "azonnal" kell neki. Így szerintem ár értékben a T-LCM jó választásnak tűnhet
-
Speedy007
addikt
válasz
Kabum911
üzenetére
Lehet hogy megköveznek itt... Szerintem adjál kicsivel többet és vegyél TH T-LCM-t. Csomó tartozékot adnak hozzá ami a Moza esetén feláras és ha még azt is megveszed mellé a keményítő szettet kb. egy T-LCM körül jössz ki. Az külön a PC-re is tudod kötni. Igaz 3 pedálos sajnos de ennél olcsóbban szerintem nem jössz ki.
-
Bagira01
veterán
Sziasztok! Belépő kit-eket nézegetek. Amit találtam Moza r5 + performance kit+loadcell upgrade. Vagy inkább érdemes másik pedált venni ebből a max 70-80k árkategból?(moza srp vagy simagic p500) Durván 250-300e lenne a kitre. Előre is köszi.
-
Üdv, ha valakinek lenne eladó Fana XBox perece (WRC/ McLaren) írjon már legyen kedves egy privátot nekem.
Köszönöm! -
válasz
Tibiajax
üzenetére
Nekem egy 10G-s 3080-am van 1440-re. AMS2 nagyon szépen fut igen magas beállítások mellett. Bár az régebbi cím.
Az AC Evo, pl éjszaka sok autóval felfalja. Az AC Rally fut egész okésan, de már több kompromisszmmal.
Ennek megfelelő nyers erejű újabb szériás kártyák (4070, 5070) az abszolut minimumok szerintem, de nem baj ha 4080-5080, vagy ezek Ti-a felé mozdulsz. Ha most kellene választanom akkor 5080-at vennék, vagy ha tudom megvárnám belőle a ti-t és azt ha lesz belőle sok ram-os változat. Bár a jelenlegi ram-para időszakban lehet nem lesz...
-
drsanya
aktív tag
Üzenem az itt lévő T. szimulátoros kollégáknak, hogy van egy kb 80%-os beszámolóm a Simsonn Plus X-ről. Látom, hogy sokan érdeklődnek felőle, esküszöm lesz egy kis időm rendberakom értelmes szép formába, és a nagy nyilvánosság elé teszem, ha addig valaki meg nem előz. Én fél éve használom, szerintem nagyon jó cucc, többen kerestek is privátban, hogy érdeklődjenek felőle, én csak ajánlani tudom.
-
drsanya
aktív tag
válasz
Kabum911
üzenetére
Nekem nem rémlik a 10+ éves pályafutásom alatt hogy, bármilyen pedált, amit használtam és amiben egyébként mozgó alkatrészek vannak, ne kellene karbantartani. Nem hiszem, hogy nagy dolog 100 óránként (ennyit ír elő a gyártó(Simsonn)) kicsit ránézni, csavarokat ellenőrizni, meg a jelölt pontokon megfújni PTFE-vel, neadjisten megtisztítani, portalanítani. És most szándékosan nem vettem ide az aktív pedálokat, az tök más. Nekem ez alap volt minden pedálomnál. Nincs annál lehangolóbb, mikor full mocsokban meg porban áll az egész szett, kenést meg csak a gyárban látott először és utoljára.
-
válasz
adrian360
üzenetére
Szerintem pont így jó, van ajánlás és tapasztalat és majd eldönti.
50-70 közt lehet venni kb 8 féle pedált, én se tudnék dönteni.
82 ert vettem a fana V2 refurbished pedalt, ha valamit akkor én azt ajánlom hogy még+12 ezer, és egy kis türelem, és az. De ez is szubjektív. -
adrian360
őstag
válasz
Bandit21
üzenetére
np, csak tapasztalatomat irtam le. ha nincs valakinek pedálja ebben az ársávban rá lehet nézni, lehet bejön neki. csak arra gondoltam, hogy ha már valamiért le akarja cserélni, mert nem tetszik a kialakítása - érzete, akkor az a váltás nem fog sokat adni.
De ha mondjuk csak az a baj vele hogy nem load cell-es, de más baja nincs, akkor lehet kapni load cell modot, amivel mondjuk olcsóbban meg lehet úszni, és mégiscsak upgrade [Load-Cell Kit Moza SRP Lite compatible] -
Kabum911
csendes tag
válasz
adrian360
üzenetére
És a Simsonn Plus X mert néztem h ott elég eltérök a vélemények h van ki irja h azt is néha karbakell tartani
-
adrian360
őstag
válasz
Bandit21
üzenetére
saját vélemény egy évnyi használat után :
Nem rossz pedál a sr-p, de nem is jó. foglalkozni kell vele, rá kell költeni plusz rugókra, én egy két helyen plusz alátéttel, szalaggal hézagoltam, mert mini lötyögése volt a pedálnak egy idő után. pár havonta rá kell nézni a csavarokra mert lazulnak stb.
nem hiszem hogy az sr-p lite után nagy előre lépés lenne. -
Tibiajax
nagyúr
skacok,
vgaból mit érdemes most venni legjobban, tripla monitoros setup-ba? (nem akarok elszállni, csak amit muszáj)
-a 24gb ram nagyon kell? 16 nem elég?
-ha muszáj a 24, akkor mehet egy 3090/3090Ti? vagy inkább 5070/5070Ti?
köszi! -
RobexX10
aktív tag
válasz
Kabum911
üzenetére
Én SR-P-t Simsonn Plus X-re cseréltem.
-
Kabum911
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a MOZA SR-P Lite pedálszettemet. Tudtok ajánlani valamit kb. 70 körül? Elég csak 2 pedálos szett. -
dino_m
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Pont mostanában néztem rá a VR miatt és online volt vagy 100+ lobby.
Még mindig a legjobb fizikai modellek egyike. Ha nem a legjobb.
-
dino_m
őstag
-
-
Sziasztok!
Pedállal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Egy Logitech G29-et nyúzok, de a pedált le akarom cserélni. Egy TLCM-et néztem ki. Ehhez mindenképp Thrustmaster kormány kell, vagy használható a G29 mellé is? -
RobexX10
aktív tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nekem elég lenne az ESX is plusz a karika de 80 körüli árnál már inkább adok többet a CS V2P-re. A súlyát annak eddig nem is néztem.
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
RobexX10
üzenetére
Ugyanez a dilemmam.
- Az ESX nagyobb karikaval most BF miatt ugy 75-80. De nekem nagyon jatek kormany.
- Simsonn 75 korul megallna postaval de mint kiderult, a QR-juk nem kompatibilis, szoval az akkor mar 85-90. Es “madzagos”, de ha birja akkor nem baj.
- Evosim [link] ugy 85 postaval (jo QR-rel), “madzagos”. Legalabb hazai ipar tamogatas.
- CS V2P 99000+posta most, de nehez. -
RobexX10
aktív tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Én is néztem a kormányt. KS mellé kellene egy kerek is😊
-
aktív tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Az R&D hiánya miért ijesztő? A QC legyen inkább rendben.
-
TestamentDNR
aktív tag
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
fatal`
üzenetére
Egyelőre a Simsonn Plus X pedál szettemmel maximálisan elégedett vagyok. Masszív, mint egy atombunker. Hogy meddig fog élni, az már más kérdés.

"For packages shipped from outside the EU with an order value exceeding €150, according to EU regulations, you may need to pay Import VAT and customs duties to your local customs or logistics provider during the clearance process. These fees are not collected at checkout and must be paid before or upon delivery."
Igen, ezt olvastam én is, ezért furcsállottam a dolgot. -
RobexX10
aktív tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Novemberben pedált és reactort rendeltem tőlük. DHL hozta Németországból. Reactor nem volt német raktáron az Kínábol jött de semmi plusz költség nem volt rá.
Váltó lehet nincs német raktáron mert ha kosárba teszem számol tax-ot. De pl. ha pedált teszem kosárba csak szállítást számol. -
fatal`
titán
válasz
TestamentDNR
üzenetére
A tracking a 17trackre mutat, hogy ott lehet majd követni, az összegeket meg dollárból váltják (ez is le van írva), úgyhogy csodálkoznék, ha Németországból szállítanának. Persze lehet, hogy van ilyen eset is.
De az ár ÁFA-s (a checkoutnál), mert azt beszedik előre.
1. Value-Added Tax (VAT) and Import Duties
1. European Union (EU)
Order Value ≤ €150
For packages shipped from outside the EU with an order value of €150 or less, we have collected and remitted VAT on your behalf at checkout through the IOSS (Import One-Stop Shop). You do not need to pay additional VAT upon receipt.
Order Value > €150
For packages shipped from outside the EU with an order value exceeding €150, according to EU regulations, you may need to pay Import VAT and customs duties to your local customs or logistics provider during the clearance process. These fees are not collected at checkout and must be paid before or upon delivery.Hogy olcsó, az viszont annyira nem meglepő, mert elnézve a termékeket, R&D semennyi nincs, copyzzák a rendes gyártók termékeit.
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én csináltam... nem kultiválták

-
drsanya
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Úgy kellene, igen, vagy olyan helyen dolgozni, ahol ebből élnek
. -
Helló a Fana esetében pl a korábbi McLaren most GT perec 2 kuplung karja programozható és van gyárilag gáz/ fék állása.
Én a térd műtétem után mentem vele egy ideig szó szerint kézi fékkel.
Ha a gáz is kézi lenne akkor már úgy gondolom a kézi váltást el kell engedni mellé de amúgy megoldható. -
42861
senior tag
Sziasztok. Használja itt valaki a szimszettjét pedálok nélkül? Mennyire lehet életképes megoldás ez? Pár perecen láttam (pl. Moza KS, Fanatec CSL GT3), hogy a két kuplung pedál analóg, és átállítható gáz/fék kombóra is.
-
RobexX10
aktív tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Németországból küldik. Nincs más költség.
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Szerintem igen..
-
Lac-coo
őstag
Simsonn HS Pro Shifter the H/SQ Dual-Mode Racing Simulation Shifter
-
JulesTS
addikt
válasz
Beantech
üzenetére
És ebből eszembe is jutott hogy nincs valami roncsderbis szimulátor mod vagy valami ahol lehet online roncsderbit tolni? Engem néha érdekelne munka utáni stresszkezelésnek
Én Rally-zni szoktam kikapcsolódásként, egy-egy szakasz végér simán tudok roncsderbit is összehozni...
-
Steve1207
veterán
válasz
Beantech
üzenetére
Szerintem a Wreckfest baromi jó lenne erre, én is gondolkodtam ilyesmiben heti levezetésnek, ha összejönne egy társaság, mert inkább fun móka, mint kilöknek az első kanyarban és kilépsz. Már feltelepítettem az első részt, de még azóta se néztem rá. Na meg azt passzolom milyen kormánnyal, kontrollerrel imádtam és a fizika se volt azért az alja.
-
shteer
titán
Még a Sim-Lab Push-pull rally váltó úton van de alakul a szett:
-
shteer
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mivel teljes értékű USB-A csati van rajta, kvázi minden USB-s kormány mehet vele - ami a Simagic listáján van azokat tesztelték is (még egy pendrive-ot is lehet benne használni
) -
noblem1983
senior tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
CS V2P -n is van ujjmélyítés
Nem pillekönnyű valóban, minimum R9-es ajánlott hozzá -
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Mondjuk a V1 nek szuper műbör borítása volt ,valami elképesztően komfortos érzet volt fogni !!!!
-
Barell
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Az alap ES Kormányod nincs meg? 23-25 körül van most rá a kerek mod. Én vettem, nagyon szeretem és ez bőrözött nem ez a kemény gumi van ráöntve.
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
pointer4
üzenetére
Mostmar elkezdtem beleasni magam.
Igen, a valodi bor boritas.
De ezenkivul mindketto 2.9!!! kg!
Legalabb az olcsobb nem tunik el, ha lerakod.
A KS-em melle szeretnek kerek kormanyt is, de igy lehet 3rd party iranyba megyek. A KS 1.2 kg.
Az Evosim GT Pro V2-vel szemezek. -
pointer4
tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=Cp3IeFaoqb8
A bőr minősége is.
Meg az RS-nek camo festése van, és félnék letenni a sarokba, egyik pillanatról a másikra hupsz, és nem találod
-
válasz
András12345
üzenetére
Eszem ágában sincs beszállni a vitába. Egyrészt szerintem is valóban jobban körültekintően átnézve valóban kiszűrhetőek lettek volna a leírásokból hogy valami nem kerek és inkább utánanézek. (de azért ekkora csomag rendelésénél minden apró részletre figyelni nem egyszerű.)
Másrészt azért én megvédeném ForRedGlory-t mert amiket hoztatok ellenpéldaként szerintem egyáltalán nincsenek egy szinten ezekkel az elírásokkal (nem ami most van kint az oldalon hanem ami kint volt) mert azért az eredeti leírás benézése meg az azt gondolom hogy a mustár mellé még kapok egy vacsorát is az két külön kategória.
Meg ikeából 2 házat bútoroztam már fel teljesen de ott szerintem tényleg egyértelműen ki van emelve mi van a dobozban..stb) Természetesen aki évek óta tolja a simvilágot annak egyértelmű de nem feltétlen mindenkinek.Ezért is kell duplán mindent elolvasni én is foglalkoztam weboldal adminisztrálással van fent csomó termék az hogy valami fordítási vagy valami miatt nem totál egyértelmű azt néha azért nehéz leszűrni az üzemeltetőnek külön jelzés nélkül mert az adott oldal üzemeltetője ezzel kell fekszik neki persze hogy totál egyértelműnek tűnik a leírás.

Szerintem mindenki engedje el.
És ebből eszembe is jutott hogy nincs valami roncsderbis szimulátor mod vagy valami ahol lehet online roncsderbit tolni? Engem néha érdekelne munka utáni stresszkezelésnek.

-
fatal`
titán
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Van még különbség a perec hátulján. A CS V2P-n nincsenek ezek az ujj mélyítések (vagy mi a szar
). Mondjuk fogalmam sincs ez minek 

-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Igen? Akkor elnézést, nem jól tudtam....
-
ForRedGlory
félisten
válasz
András12345
üzenetére
Az, hogy NEM ez volt kiírva. Már totál más a szöveg, mint korábban, de csak vissza kellett volna olvasni.

#8240: "Totál érthető volt minden leírás a paza-nál nekem is."
Igen, tényleg minden jól volt kint. Ja mégsem.
Nem lehetne elengedni a témát? Őszintén.
Nem gondoltam, hogy ilyen felzúulás lesz... -
András12345
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére

ebben nem tudom mi nem egyértelmű
-
Steve1207
veterán
Azért maga a témánk termékkörre is olyan, hogy gyártói oldalról érdemes informálódni előtte, hogy mi lesz megfelelő arra, amire használni szeretnénk. Én pl hasznosnak találom, ha ott van egy felszerelt kép is, nem véletlenül van ott a gyártóknál is, mert lehet még átfutva is pont rendelés leadásánál szembesülünk vele, hogy pl a felfogatása rossz lesz valaminek vagy lehet nem fér el stb, amikor egyszerre nézzük át a végén a kosarat.
De legegyszerűbben, a viszonteladó nem gyártó.
Onnantól meg ha lehet magáról a termékről a gyártó felől kell informálódni, mivel akár lehetnek rev upgradek is és lehet viszonteladói oldalról se lesz levezetve, amíg valaki nem szól érte, mert nem fogják kibontogatni a cuccokat, miközben ezt a gyártónál meg felvezetik esélyesen elsőként. Én a tápegyeségnél se láttam problémát, főleg ha átfutottuk a gyártóit fél szemmel már tudtuk, hogy az szükséges, itt is elég egyértelmű volt. Egy flakon mustárral se megyünk vissza az aldiba, mert terülj-terülj asztalkám volt a flakon képén, közben a termékcímkén se vezetik ezt talán le és a bolti címkén is megnevezés és árban kifújt a dolog.
-
ne is mondd
így kötöttem ki a trackracernél, ahol azt hittem nincs ilyen... mert az kommerszebb brand, feltételeztem ott több laikus vásárol, tehát még az is oda lesz írva, hogy "ne egyem meg a csomagolást"... és pl a tr80s-nél van is 'included items' kép (egy, a többi "kamukép"), a tr40s-nél már nincs és az ELSŐ 8 KÉP MINDEGYIKÉN szerepel egy váltón ülő vaskeret, ami NEM RÉSZE a szettnek. wtf?na ezen a ponton engedtem el a cockpitesdit.... amugy sincs már rá pénzem idén, de így a gondolattal se tudok eljátszani
(ma utolsó bf-kedvezményes nap...) -
-Rolika-
senior tag
Nekem például teljesen egyértelmű volt, hogy a táp kell a rezgetőkhöz.
-
biker
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Pontosan le volt írva, hogy 19.900 a konzol
Vásárold együtt pedálsínnel, ami 19.900FtEzen mit nem lehet érteni? Semmi félrevezető nincs abban sem, ha egy eladó két terméke összeszerelhető, és ezen két termékhez ad leírást, hogy szereld össze.
-
adrian360
őstag
A konzol 19 ezer. A sin önmagában 19 ezer. azért elég költöi a kérdés, hogy a konzol tartalmazza-e a sint.
-
válasz
Marci79
üzenetére
Bár szerintem is kideríthatő volt a dolog, a hasonlatod szar - tulzó
Azért bőven nem nem a kormányt és a pedált hiányolta a "kolléga" a csomagból, ami sok cockpit képen is pl ott szokott lenni. És ezt bikernek is írom ikea és virágok témában - nem mellesleg az ikeánál végképp van bőven vásárlószopató "jahogymégeztismegkellhozzávenni", ennyiben az remek párhuzam
. És NEM, ezzel nem arra célzok, h Pazáéknál vásárlószopatás lett volna a cél
De pl a trackracernél is pdf-eket kell böngészni és értelmezni, hogy mihez mi jár, mert a képek sokszor félrevezetőek.... pláne ha elképzeled, hogy valaki nem 1 terméket vásárolna, hanem többet, kiegekkel, stb, simán el lehet keveredni. A 110%-ban egyértelmü kép ÉS szöveg páros ártani biztosan nem árt. Magyar vásárlásnál legalább az utánrendelés nem akkora költség/macera, mint ha az ember kintről rendel.
-
ForRedGlory
félisten
Látom csak nem sikerül lezárni. Ugyanazt fújod, de attól még nem lesz igaz.
A szöveg is módosult, így már egyértelmű, DE egy webshopoknak fel kell készülniük arra, hogy nem csak hozzáértőket szolgál ki, hanem laikusokat is. Valahogy úgy, ahogy most ki van írva... de korábban nem ez volt kint, ami mellé még beteszik a TERMÉK képei közé azt a kiegészítőt, ami nem a csomag rézse és még adnak is leírást, hogy miként kell összeszerelni. Ilyenkor ki KELL írni a félreértés elkerülése érdekében. (Az, hogy külön is promózzák nem jelenti azt, hogy nem lehetne a termék része...)
Az IKEA hasonlatod meg úgy hülyeség, ahogy van. Ebből vagy érted, vagy nem, de lezártam a dolgot, nem ér annyit:

-
biker
nagyúr
válasz
TestamentDNR
üzenetére
volt 3. kép de egyértelmű a leírásból, hogy azt külön kell megvenni
az ijeában se jár se a virág a szekrényhez, se a plüssmaci az ágyhoz -
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Világító gombok, plussz kuplung karok.... de az is lehet hogy könnyebb is az RS....
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Elhiszem! Csak próbáltam segíteni, hogy mit látok.

-
TestamentDNR
aktív tag
Van köztetek olyan, akinek volt Moza CS V2P és RS V2 kormánya is?
Tényleg nagyjából csak 4 gomb a különbség? -
v2
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
2 órával ez előtt volt 3. kép, de ettől függetlenül teljesen értelmezhető volt!
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
PC-n nincs 3. kép, és ott van egy külön "Vásárold együtt üléssínnel:" kiemelt rész.
Ahogy nézem, telefonon is ugyanez. Gondolom módosították, mert rájöttek, hogy félreérthető.

-
v2
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem unod??
-
Hrdi2
tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Köszönöm.
24h versenyen fel is avattam
voltak apró dolgok amikkel foglalkozni kellett . A taposó volt az egyik ilyen . Gyorsan belehetett állítani bár itt belefuttotam abba a hibába hogy vannak olyan csavarok amik esetleg szorulnak így pl ez is körülményes volt és a féknek pl a taposóját villáskulccsal kellett helyre tenni
viszont a cipő javasolt mert fémlemezek képesek mintát vágni a talpadba
Viszont nagyon könnyen rálehet érezni és kb 5kör után már nem kell telemetria ahhoz hogy mennyire nyomjam a féket
-
Paza
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szia,
ismét engedd meg kérlek, emailen leírtam szintén.
Általában a kettő terméket együtt vásárolják, emiatt volt csatolva egy 3.kép, ahol látható, hogy az üléstartó konzol hogyan kerül felszerelésre egy üléssínre.
Inkább levettem, mert nem volt erre még példa, hogy egy 3. példakép (nem egy terméknév + 2db főkép) alapján gondolja a vásárló, hogy mit kap.
Illetve a leírásban azért szerepel a sín, mivel a vásárló így láthatja, hogy bármilyen szlességű székhez vásárolhatja az üléstartó konzolt, mert a sín villáját meghajlítva tudja változtatni a kívánt szélességre.
Üdv,
paza -
biker
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem értem, mert oda van írva, ez a konzol, vedd meg hozzá a sínt is ha akarod
két termék, amit megmutattak egyben is -
Paza
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szia,
minden tisztelettel engedd meg:
Rezgető leírásánál ki van emelve, aláhúzással, hogy "*A Simagic tápegységet külön kell megvásárolni!".
Tápegységénél volt megemlítve annyi, hogy optimális működéshez kell P-HPR/SRB/SRH esetében.
ui.: Gyártói termékleírást használunk, így itt valóban félreérthető volt a fordítás, ahogy emailen is leírtam. Javítottuk, hogy mást ne vezessen félre az optimális szó, de attól még a vásárolt terméknél le volt írva az 1. bekezdés szövege, aláhúzva, félkövérrel.Köszi,
paza -
biker
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akkor az ikeában is jár a szekrényhez a cserepes virág meg a ruhák? Rajta van a képen
-
Barell
őstag
válasz
adrian360
üzenetére
Igazából én alkalmi (PC) Drift/rallysként adnék 30-35 ezret egy R3 bázisért. PXN-A3 pedál van 30e alatt, jobb mint a Logi vagy t300RS-hez járó ,kormányt meg kiveszem a kocsiból, rácuppantom és mehet. De ha valakinek nincs akkor 20 körül alizik egy kombót. Gombokra ott van az Xbox joy vagy a billentyűzet.
-
biker
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A rezgető leírása is tiszta
-
biker
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem jár, ott van egyértelműen kapcsolódó termékként a sín
Olvasd el mit veszel!
-
adrian360
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nyilván jobban jár ha eladja 40-ért, csak nem lesz értelemes ember aki megveszi. kis túlzással kell találnia egy balekot aki nem tudja mit vesz, csak ráugrik hogy csak 40ezer.
-
ForRedGlory
félisten
Kollektív vélemény érdekelne.
Van ez a konzol. [link]
Olvassátok már végig a leírást kérlek, szerintetek ehhez nem jár a sín is? Csak, mert nyilván nem kaptam hozzá...
Kezdem nagyon felhúzni a szemöldököm a Paza-Tech miatt. A rezgő leírása is szar (külön táp), a konzol mellé sem küldtek állító sínt. Ez a kettő kb 25eFt plusz kiadás a saját hibájuk miatt. Már, ha persze nem csak elfelejtették, de szerintem itt is csak elcseszték a leírást.
Valaki rendelt már ilyet?
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ha a QR kialakítás egyezik, akkor USB-n mennie kell.
Nyilván meg kell nézni mi mivel kompatibilis, hülyeséget én sem akarok írni. -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ezt el kell döntse annak aki árulja én csak levezettem hogy szerintem mennyiért lehet reálisan eladni.
-
Laby
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Conspit-ekre nézz rá. 300 GT-t használtam ugyan ilyen Simagic QR-rel, de a többi Conspit is működik USB-vel ha jól tudom.
Biztos sok más márka is van, de ezzel van tapasztalatom és ez ár/értékben elég jó cucc.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Van arra valamilyen lista, hogy a Simagic Evo Quick Release Adapterrel milyen harmadikfeles kormányok működnek jól a Simagicel? Gondolom a Fanatec nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Gamer PC - B450 WiFi -Ryzen 7 3700X, RX 6700 XT, 32 GB DDR4, 512 GB NVME
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így kötöttem ki a trackracernél, ahol azt hittem nincs ilyen... mert az kommerszebb brand, feltételeztem ott több laikus vásárol, tehát még az is oda lesz írva, hogy "ne egyem meg a csomagolást"... és pl a tr80s-nél van is 'included items' kép (egy, a többi "kamukép"), a tr40s-nél már nincs és az ELSŐ 8 KÉP MINDEGYIKÉN szerepel egy váltón ülő vaskeret, ami NEM RÉSZE a szettnek. wtf?
. És NEM, ezzel nem arra célzok, h Pazáéknál vásárlószopatás lett volna a cél 

tome0001