- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
őstag
válasz
dom1n0 #74382 üzenetére
Ha homológ/lejárt homológ ülést veszel, az legyen egy számmal nagyobb! Tudsz benne mocorogni, kényelmesen ülni, a méretben pont passzoló (ami a gyorskocsiba kell) pedig pont nem erre van. Ha már a BPRacingnál jársz ne feledd a deréktámaszt, néhány üléshez csak külön kapható. Az az igazi gamechanger!
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
dom1n0
senior tag
válasz
zsozsa74 #74383 üzenetére
Köszi!
A mostani riget a fiam nyeri meg (végleg), ezzel magamat lepem meg szülinapomra, ezért így a komplett mindenes dolog.
Nekem is kicsit a Sparco R100 fele húz a szívem.#214: Köszi, nem a kinézet a fő cél, inkább a komfortosak között szeretnék egy jól kinézőt. Ha a homológ szűk, kemény, akkor annyit nem ér számomra, hogy menőbb legyen.
Merre érdemes szerintetek elmenni Pest környékén, ahol ezeket ki is tudnám próbálni esetleg? -
aktív tag
válasz
dom1n0 #74382 üzenetére
A homológ ülés homológ mivoltát 90%-ban nem fogod tudni kihasználni egy szimulátorban, viszont az árát ugyanúgy megfizeted. Ezen kívül ezek jellemzően nem a kényelemre lettek kihegyezve (pl. szivacsozásban), pár óra után lehet észreveszed, hogy nem egy fotelben ülsz, de nyilván ez is toleranciafüggő, valaki letol ilyenben 6-8 órát egy 24 óráson. Mindemellett azért elég menő, ad egy plusz komolyságot a rignek, ha méretben "jót" veszel, és nem zavar, akkor a szorossága még az immerzión is dobhat.
Esetleg, ha a kinézet a fő cél, akkor érdemes lehet szétnézned a nem homológ kagylók terén, vagy időről időre kifogható a használtpiacon jó állapotú lejárt homológ kagyló, amit kényszerből cserélnek. De ezeket illene mindenképpen kipróbálni rendelés előtt, van rá pár lehetőség.
-
zsozsa74
őstag
válasz
dom1n0 #74382 üzenetére
Miért vagy döntésképtelen. Bejött a Monza? A másik állíthatós is kb. ugyanaz más dizájnnal. Szerintem is jobban néz ki.
Én az állíthatóst választanám, de az én vagyok. Mondjuk én le sem cserélném, ha csak nincs valami gáz vele, de azt meg te tudod...
Automobilista 2 - www.lowfuelmotorsport.com - Steam: zsozsa74
-
dom1n0
senior tag
Urak, az új rig-hez nézegetek üléseket, de egyelőre döntésképtelen vagyok.
182cm/80kg vagyok, érdemes nézegetni a homológ üléseket, pl. OMP TRS-E FIA , vagy jobban járnék valamelyik állíthatós verzióval, pl. Sparco R100?
A mostani rigben Monza Carbon van, alapvetően nem rossz, kényelmes, de designban a fentiek jobban bejönnénekKöszönöm!
-
Bandit21
addikt
Mondjuk ja.
Arra pl rájöttem hogy a "Vecsés" az bármit jelenthet. (Anno az enyém is ott volt a tracking szerint még egy hétig amikor már rég átvettem)
Most ahogy átvette Szegeden a srác, azonnal megjelent a "csomag nálunk van felvétel beolvasás Vecsés" pl.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
RobbyJr
őstag
Akinek van P1000-es pedálja, tudna segíteni, hogy a gáz pedált, meg a féket lehet-e jobbra balra mozgatni? 2 pedálos verziót szeretnék venni, és hasonló módon akarnám beállítani, mint a Fana V2-t, hogy középen legyen mind a kettő pedál. Az itt is megoldható?
Nem nagyon láttam erről infót.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
xandrush0831
tag
Sziasztok!
Látom hogy itt nagyban megy a gurigázás, de esetleg olyat ismer valaki hogy kinai Playseat challenge klón?Undoritóan túlárazott kempingszék. Mindenképpen ilyen fetrengősebbre állithatót szeretnék, mert nagyrészt F1 VR-ozok.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Azért az durva hogy mit tud ez a Ups amikor akar ...
Megy vissza a p1v2, tegnap délután 3 előtt adtam oda a futárnak.
1 napja Szegeden.
Ehhez képest ma, 24 órán belül már megjárta:
Vecsés
Bécs
Nürnberg
Holnap azt írja már megkapja a Fana.
Nem semmi!regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz
JoolsNOS #74369 üzenetére
Kb 2 éve figyelem ezeket, 10 ezer fölött nem nagyon láttam még hirdetve.
Szerintem az 54 be mint mindenbe bele épült a 20 eur, korábban ilyen 12-15 ezer volt újonnan.
Nekem is van egy mert volt kb 3 hét amíg tudtam hogy rig nélkül leszek és azóta is a polcon pihen hogy "ha egyszer kell " legyen.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz
Bandit21 #74353 üzenetére
Ups -t hívtam, reggel egy unott hölgy kérte a tracking számot aztán mondta hogy ma 11-15 közt jönnek a cuccért és az előbb el is vitték.
A futár nem telefonált, hanem csak úgy bejött a melóba a portára, hogy akkor hol a csomag...
Igaz a hölgynek mondtam hogy ha nem érnek el vagy el kell mennem akkor ott lesz leadva de mindegy a lényeg hogy úton van a p1v2 vissza.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
JoolsNOS
veterán
Csl dd table clamp mennyiért mehet el reálisan? Szinte új dobozában.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
fatal`
titán
válasz
JulesTS #74219 üzenetére
Na megnéztem közben, arra panaszkodnak, hogy a menüben nem lehet lépkedni vele. Ez megoldódott, vagy te billentyűzetet használsz?
Ezeket ugye nem engedi újrabindolni a játék és Podium hubnál nincs funky switch (CS hubnál rajta lehet hagyni, valószínűleg egyébként is azt venném).
-
-
RobbyJr
őstag
válasz
JulesTS #74344 üzenetére
Gondolom orvosolták a kezdetleges hibákat a CSDD-nél, mert az elején voltak gondok, ahogy olvastam. Abból elég lenne a 12nm-es.
#74346Årpi: Ők küldenek egy ingyenes postai PDF fájlt amit magadnak kell kinyomtatni. Hozzájuk vissza csak postán keresztül megy, ők meg hozzád vissza UPS.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
JulesTS
addikt
-
RobbyJr
őstag
válasz
JulesTS #74338 üzenetére
Köszönöm!
G25-el nem biztos...
Az jó ha bevált nekik. Terjedt olyan pletyka is, hogy az Alpha Mini az valójában 13nm-ert is tud. Én olyan 10-12 közt éreztem tökéletesnek játéktól függően, szóval lehet a Mini is elég lenne, bár nem árt a tartalék.
Clubsport DD az gondolom nem igen tud többet mint egy DD1.
Annyi ha Simagic felé mennék, és minden az lenne, pedál is meg kormány, akkor 150-el tuti többe jönne ki, viszont van minőségben eltérés a Simagic felé.#74340JulesTS: Igen, így működött nálam is a visszaküldés.
[ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Géjza
őstag
válasz
JoolsNOS #74314 üzenetére
Nagyon faxa lett, grat!
Nálam is megy az állítgatás, mivel a bmw ülés magasabb, így feljebb kellett hozni a bázist. Aztán egy idő után feltűnt, hogy nem középen ülök az ülésben és miért. Az EOS ülés ügye a tengelyére nem szimmetrikus (tengelyhez képest balra ülsz kicsit, ezért az ülést jobbra kell picit pozicionálni), a bmw meg az. Így a pedállal is utána kellett menni, meg a bázissal is. Talán meg lesz lassan az ideális beállítás az új üléshez is.
-
Bandit21
addikt
Srácok küldött már valaki víssza cuccot Fanatec -nek?
Menne vissza a p1v2 a nyikorgo váltó miatt.
Küldtek UPS ticketet.
Ha a Ups alkalmazással beolvasom kiírja az adatokat meg szól hogy adjam fel.
Hogy megy ez?
Ha a Ups rendszerben beirom hogy feladás Szeged azt mondja itt nincs ilyen.
Pesten lát két UPS helyet talán.
Szegeden mászkal UPS futár mit kell csinálni hogy elvigye.?regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
dom1n0
senior tag
Urak, mas hogy all Assetto EVO VR beallitasokkal?
Nemreg vettem egy Quest3-at, az ACC nagyon szepen fut, az EVO kevesbe.
Reces, eleg csunya is, es kb fele fps mint az ACC.
Van olyan beallitas amit erdemes tekergetni? -
Bandit21
addikt
Hatalmas "üdv újra itt" pacsi!!!
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
RobbyJr
őstag
Üdv mindenkinek!
Azoktól kérdeznék, akik használtak Fanatec bázist, majd váltottak Simagicre, hogy ffb részletekben eltér a kettő, vagy csak minőségbeli eltérés van?
Hosszas kihagyás után szimeznék megint, aztán Fanatec vs Simagic közt gondolkodom.
Nekem eddig volt CSLDD-m, meg DD1, szóval lehet kipróbálnék valami újat, akár Clubsport DD, vagy Simagic Alpha.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
dom1n0
senior tag
Sziasztok,
jart mar valaki igy?
Fanatectol Rendelnek egy CSL Hub-os kormanyt, nem QR2-vel hasznalnam, de mindenkeppen berakja a kosarba az adaptert, ami nincs keszleten, ezert nem engedi leadni a rendelest…
+100eurot most nem koltenek olyan adapterre ami nem kell.
Ki lehet szedetni veluk, vagy meg kell varni amig erkezik?
Valakinek van esetleg infoja mikor lesz nekik ilyen?koszonom
-
shteer
titán
válasz
Marci112233 #74315 üzenetére
Ritkán, es gyorsan elkel akkor is - 75k körül, de én is onnan vettem az enyémet
szerintem jónak tűnik..
-
Hoffer
őstag
Arról van esetleg infótok, hogy ha a Fanatec oldalán nem az alap p1v2 perecet hanem egy másikat választanék akkor el van fogyva a hozzá való QR2 Lite adapter. Ez csak pillanatnyi készlethiány lehet, vagy azért csinálják, hogy mindenképp a drágább fém adaptert vegye az ember +100€ ért?
-
Marci112233
addikt
Köszönöm mindenkinek!
Valóban GT stílus ezt elírtam. Viszont ilyen Meki elő szokott fordulni használt piacon itt HA-n?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
JoolsNOS
veterán
Na kb összeállt a rig. Kábeleket kell majd még rendezni. A tv csak a nézőknek van, illetve most rá vagyok szorulva, mert tönkrement a VR
Első heti állítgatás poén volt, 5 percenként állítgattam valamit. Asszony már kivolt, mert nem hallott mást, csak a racsniskulcsot
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
shteer
titán
válasz
Marci112233 #74310 üzenetére
Igen, ez a meki
GT stílus, nem F1 - én ezt használom a legtöbbet a 4 közül
Olcsó, jó méret, gomb is van rajta bőven, elfogadható váltófülek, analóg kuplung + Xbox kompatibilis isEgy bőrözés nagyon hiányzik róla, kényelmesnek azért nem mondanám a fogáspontokat hosszútávon
szerintem jónak tűnik..
-
Bandit21
addikt
válasz
Marci112233 #74310 üzenetére
Helló, igen, a McLaren GT3 V2 a Meki és Igen gyakorlatilag ár érték bajnok. Az F1 et igaz fém qr2 vel adják de kisebb csak 28 cm es.
Akinek volt /van mindkettő sokat írt már róluk az F1 hez lehet venni szélesebb mod-ot (JulesTS írt róla hosszabban) de alapvetően a McLaren egy nagyon jó perec.Nekem p1v2 van es Meki es mindkettő jó együtt pedig egy tökéletes alap szettet adnak ki.
-
Bandit21
addikt
válasz
ateszm #74309 üzenetére
Addig ne álljunk fel lábon, amíg a fana használt piac akár valós akár bug akciókat elkezd követni...
2 éve 170-180 most épp 160 ezer a CSL dd 5 nm r2r szett és még mindig sokan nem értik hogy ha a bontatlan csl pedal 25-35 a p1v2 40-45 akkor a bázist nem lehet 125-150 ért árulni mert 170-25 az 145 abból 40 az 105 ..
De persze a keresleti oldal is megéri a pénzét amikor azzal jön hogy a 299 es alap csl dd árból jön le csak és kizárólag a 150 eur akció és akkor 150 euró marad tehát mindenki aki nem 60 ezerért adja a bázist újonnan az csalo...
Aztán ott vannak a gari nélkül hirdetett szettek 250-350 közt amiket újonnan 50-100 ezerrel olcsóbban QR lite meg QR1 helyett már qr2 vel vagy Simube al lehet megvenni.
Valamiért akit ez a szél megcsap az esetek nagy részében azt hiszi hogy kilós aranyat vett.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Egy ideje már ugye jómagam is Fantec CSL DD Nm-et hajtok egyenlőre 6,4Nm-en P1V2-es pereccel. ETS2 alatt a P1V2 kiváló, és más játékban mint AC vagy ACC is jó, de érdekelne van előnye a meki perecnek ellene. Már ha linkelt perecet említi itt mindenki meki-nek. Tetszik hogy kb fél perc alatt cserélhető lenne a kormány ha kéznél a másik, és ugyan momentán nem, de később lehet vennék egy másodlagos kormányt, és ha jól nézem ez volna a legolcsóbb F1 stílusú kormány a Fanatec-nél.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
shteer
titán
Vaklárma
nem teszi kosárba
Mire bukkantam..linkről elérhető a Fanatec webshopban a QR1-es CSL DD 8Nm, 300€ és rendelhető - bug?
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
zozek
tag
Köszi mindkettőtöknek,akkor cserélem a procit
-
Bandit21
addikt
Azt vissza fogja az 5600x és úgy gondolom mind min mind átlag FPS be nagyot fogsz lépni előre. Sőt meg merem kockáztatni hogy a min akár jó beállításokkal el fogja érni a 140-et.
Nem hiszem hogy van értelme am5 re váltani ott kb a 7600x sokkal magasabb fogyasztás és hő árán tudja kb amit az 5700x3d. És maga a proci is drágább (bár a karácsony előtti 82-84 helyett már az x3d is 95 körül van)
Bocs melyik 1440 a 3440 vagy a 2560?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest