Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
reggel volt GT DD meg CSL DD refurbished, már nincs
viszont van
EXCLUSIVE SPRING DEALS LIVE NOW
elég sokmindenre10-30€ a spórolás ahogy nézem és az év eleji új alacsony árakból
-
petikeh
tag
válasz
Gomez86
üzenetére
Na, addig vártam tegnap, amíg felment az ára 111k-ra, még a bontott verziónak is...

Így inkább megrendeltem a hivatalos Thrustmaster oldalról, ott így 108k körülre jött ki az ára.

Kíváncsi vagyok rá nagyon. Ha Armstrong tud vele játszani, akkor valószínűleg nekem is kell, hogy működjön.

-
JulesTS
addikt
-
Megjött az RS perec, elég komoly darab, eddig ugye láttam p1v2 és CSL V2 percet a meglévő McLaren és F1 mellé ez egy szép darab mélyebb talán az agya tehát itt pár cm el módosítani kell majd az ülés- bázis távot.
A fénye jelenleg nem zavar sőt bele lóg a képernyő aljába így a virtuális láto mezőben villog.
Furcsa hogy a funky switch jobb oldalt van míg a McLaren balos.Két kanyar fért bele Ac rallyval és az jó volt nagyon.
Most van 28-30 és 32 kormány is itthon F1, GT, és kerek is.
Majd írok róla ha van tapasztalat.
Ez most először fehér doboz nélkül refurbished, de a kicsit gyűrött szelu matrica szetten kívül nyomát nem látom hogy valaha fel lett volna szerelve bárhová. Gombok maga a bőr érintetlen.
Tudom van 600 eur fana podium perec meg csupa szép új Simagic és más kormány de 88 ért fém qr2-vel nekem eddig ért a takaró
-
petikeh
tag
Sziasztok! Alza.hu-s felbontottként jelzett termékkel valakinek volt már tapasztalata?
Van egy Thrustmaster T32 EVO kormány ilyen státuszban és nem tudom, hogy merjem-e onnan megrendelni, vagy maradjak a hivatalos Thrustmaster webshopnál.
Köszi előre is, ha esetleg van valamilyen tapasztalatotok ebben a témában!
-
válasz
Bandit21
üzenetére
Egyébként jó ötlet nekem is eszembe jutott már.
Valamelyik nap is láttam kb. 10 percig utazás közben a BMW kormányt. Ha tudjuk hogy van pár cucc ami kell másnak akkor én simán benne vagyok hogy lecsapok rá aztán továbbküldöm vagy supportnak ha gyorsan irunk gondolom még a címet is tudják módosítani.Az UPS most nálam is egy barom volt pénteken itthon voltam korán mert dolgom volt meg tudtam jön majd a csomag, erre nem jött nem hívott nem csöngetett csak kaptam 3-kor e-mailt hogy sikertelen kézbesítés... kössz. Hétfőn megérkezett de akkor meg persze nem volt itthon senki nagy szerencsémre apám pont itt volt a környéken és 4 percen belül itt tudott lenni szóval az UPS nagy kegyesen megvárta és meglett a csomag.
A refurb DD extension-ről annyit hogy ennek a dobozán már látszik hogy refurb mert nem kapott új csomagolást mint a DD12 (gondolom ezen akarnak spórolni de annyira nem is zavar.) Maga a DD shaft extensiont még nem raktam fel de karc kopás ilyenek semmi nincs rajta érintkezők hibátlanok, csavar készlet tuti új (szerintem az accessory cuccokat instant cserélik újra a refurb cuccoknál is.) -
JulesTS
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Köszi srácok!
Fix setup-os bajnokság, csak üzemanyagot és fékerő elosztást lehet állítani, a két Alfa ugyanolyan. Első futamon kötelező (1 pár) kerékcsere van. BOP-olva vannak típus szerint az autók (hogy kiegyenlített legyen), de sajnos az Alfa így nem a legütőképesebb, viszont személyes okból ezzel megyek. Az Audi a "Lola T" ebben a pakliban.
Sajnos szerencsétlenül jártam az időmérőn és nem lett mért köröm, pedig szélárnyék nélkül is meg lett volna a 9. hely. Utolsó helyről indulva két kör alatt sikerült Rajmund mögé érnem, de addigra 5mp előnyt összeszedett. Innentől gumi kimélés, konzisztens gyors körök, késői kiállás, további gumi kiméléssel elfogyott az 5mp és az utolsó két kör mindent bele. Aki közvetítette, Bozó Roli is versenyző (gyorsabb is mint én), félelmetesen jól levette, hogy mi történt a pályán, én se tudtam volna jobban elmondani, hogy mit miért csináltam. Az előzésnél egyébként cipőkanállal meg volt az egy autónyi hely, csak Rajmund ráment a kerékvetőre és az rámdobta az Alfáját, ettől bicsaklott be egy kicsit.
A második futam utolsó kör utolsó kanyarjában volt még egy pimasz előzésem, de az nem került bele a közvetítésbe. A Raceroom nem támogatja valami jól a közvetítést (nincs visszajátszás, ha lemaradtál, akkor annyi). Erről lehet, hogy csinálok majd videót. -
UPS update, hát nekem a múlt csütörtökön rendelt RS nem jött meg másnapra - mondjuk nem is reméltem - de nem jött meg hétfőn se, mára írták. Hát ma egyszerre jött a fanatectől a levél, hogy ma megkapom, és a ups üzenet arról, hogy annyira a halálba lakunk, (Szeged
) hogy ide csak ritkán szállítanak ezért nem ma, hanem köv. munkanapon jön...
Még jó, hogy ma voltam home off, és holnap nem leszek
felhívtam a futárt, mondtam neki, h holnap ebédidőben hívom aztán majd levadászom valahol a városban... -
JulesTS
addikt
Mindkét verseny izgalmas és mozgalmas volt, de ezt a négy kört érdemes megnézni, a fél futamot ennek előkészítésével töltöttem (nagyon azonos tempónk volt):
https://www.youtube.com/live/5e7dQgfPv6Y?t=5118&is=G2h7qIx-6IwLBz8P -
JoolsNOS
veterán
válasz
Bandit21
üzenetére
Gondoltam rá, de amúgy meg azért is adtam el a WRC perecet mert nem nagyon használtam a GT3 után. De aztán mikor eladtam, mondom azért kerek perec kell. Arra a kis időre amire használom arra meg jó.
Amúgy így hogy megy az elállás, fizetnem kell a visszapostát, vagy valaki felveszi az jónapot? -
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Értem, de úgy gondolom ezz a 3 perec az alap gondolom ebből megy el a legtöbb, ebből gyártanak a legtöbbet és emiatt talán a legtöbb helyen ahol a beszállítói lánc meg a quality nem egyforma.
Írták sokan már hogy a Meki van akinel szuper van akinel meg nem.
Szerintem 14 napon belül küldd vissza nyugodtan és vegyél akár egy másikat. Simán lehet az jó lesz. -
dino_m
őstag
-
JoolsNOS
veterán
Volt már valakinek dolga ilyen refurbished pereccel? Elég nyekergős/ropogós amit kaptam. (Sima BMW) Meg a Qr2 lite is mintha minimálisan lötyögne. Előtte a Wrc pereccel semmi ilyen nem volt, az is lite csatival volt. Annyira nem vészes, csak nem ilyenhez voltam szokva.
-
Rony949
addikt
Ha vennék egy CSL DD QR2-t, akkor melyik asztalrögzítő lenne a legjobb választás hozzá? Mert a hivatalos CSL DD Table Clamp a legolcsóbb, de erről rosszakat olvastam hogy elég rossz szögben tartja a bázist. Aztán ott van a ClubSport DD Table Clamp, ami már teljesen jó lenne, de ez meg már KÉTSZER annyiba kerül.
Végül olvastam redditen, hogy a Moza rögzítőjével is kompatibilis, csak venni kell hozzá 20 millis M6 csavart.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Steve1207
veterán
válasz
JulesTS
üzenetére
Kezdetektől követem a srácot meg kívánságlistás a játék is, amióta tudok róla, remélem hamarosan jön már. (Ahogy a Grand Prix pack is a Micropreose-tól, de attól félek, hogy vastagon fog majd a ceruza, ahogy a többi újrakiadott címét nézzük.)
H váltók: azt vettem észre, amennyire a budget kategória körbement nálam, hogy amelyiknek a "tetején, felső részében" van a minta szabadon, hogy hova helyezzük, azt egyszerűen rosszabbul érzem és több a félreváltás. Ezt még megkoronázza, amikor 7+R sebességes az meg úgy agyrém és a felső pattern kialakítása is rátesz erre, főleg a széleken és jobban figyelni/helyezni kell, nem zsigerből jön. Na meg szimplán hosszabb miatta az út és kényelmetlen.
Amikor az alján van (ahogy pár váltónál, Fana, Simjack/Simsonn egyetlen modellje), akkor viszonylag rövidebben is jár a mechanizmus része, úgy meg teljesen, mint egy autóban és minimális a félreváltásom. Plusz ezek kevésbé is zörögnek meg csattognak, mert nem a tetején pattan a fémnek nagyobb lendülettel a váltókar, hanem a rögzítésnél az alján, ami rövidebb út és meg is van kenve. -
Marci79
senior tag
Köszi srácok! Még rágódok rajta kicsit. A szekis része nem számít nekem, mert egy Simjack van, amiben a gyári zsírzást kicseréltem és iszonyat jó lett utána és csak Aiologs-ra akarnám leváltani. Egyedül a H váltóval van bajom, mert a gyors váltásoknál sikerül félreváltani sokszor, míg a "normál" sebességű váltásoknál nincs gondom vele.
-
JulesTS
addikt
válasz
JulesTS
üzenetére
Itt vannak hozzászólásai:
https://www.facebook.com/share/g/19tEFrWHR6/ -
Hummin
tag
válasz
Marci79
üzenetére
Elején én is aggódtam, jó párszor volt olyan, hogy 5-ből 2-be húztam 4 helyett. De kis gyakorlással sokkal jobb lett, jobban fekszik. Most kis szögeben áll a váltó, combomtól a vállam felé. Még vázzal párhuzamosan is ki kellene próbálni, melyik a jobb állású.
Szeki részében is pozitívan csalódtam. Tudjuk, hogy egy dedikált jó szekitől elmarad, ezért nem vártam hű faktort. De tök jó kis pozitív, határozott választ ad a kapcsolásoknál. AC Rallyban remek volt. Meghallgattam most pl. a moza seqi-jét, ott nagyon ki van élezve a kapcsolás hangra is, túl sok clicky hangja. Mintha egy brutál kék switch lenne benne
-
JulesTS
addikt
Magyar srác fejleszti egyedül:
https://store.steampowered.com/app/3993370/Grand_Pro_Circuit/ -
András12345
aktív tag
+1 Ujjas kesztyű jelen.
-
Marci79
senior tag
DS-8X tulajok!
Mennyire lehet vele gyorsan és pontosan váltani? Milyen gyakoriak a félreváltások? -
Meglepődtem itt az arányon. Végén kiderül több az ujjatlan játékos itt

-
-Solt-
veterán
Én is ujjatlanban tolom... sima dechatlonos bringás kesztyű: [link]
Kényelmes, épphogy rálóg a csuklómra így nem birizgálja az órámat, illetve VR-ban kifejezetten jó, hogy az ujjam vége szabad, könnyeben megtalálom a gombokat a kormányon.
-
-Rolika-
senior tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
RobbyJr
üzenetére
én is manuál váltóval megyek sokat. nem szimezek hc igaz, csak órákig krúzolok. amíg nem volt ez a cucc, addig szűk óra után már fájtak az ujjbegyeim a kemény kormánytól. ezzel a cuccal órákig elvagyok, meg sem érzem.
a váltót meg tenyérrel csinálom alapvetően, ahogy rárakom a tenyerem. de egyébként meg az ujjad közepéig van itt is szövet. akinek meg az ujja végén múlik, egy szekiváltás, hát....
na mindegy. mindenesetre én ezt ajánlom. csak mert láttam, ment a találgatás, mégis milyen cuccot lenne érdemes felhúzni -
Tibiajax
nagyúr
ha kesztyű kell, valamilyen, ezt vegyétek (amíg lehet kapni. nálunk az euronicsban már elfogyott és nem is lesz)
nekem is ez van az alcantara-ra, imádom. nem drága, tapad, könnyű, szellős, komfortos, egy mozdulattal fel és le-kapod -
bence1885
aktív tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Milyen a KS4 ? Azt is néztem. Jelenleg KS2 van, attól nem vagyok elájulva. Hamar szét is ment. Valamint kibontva már elsőre láttam, hogy rettentő ócska volt a varrás rajta. Feltehetőleg ezért is foszlott már szét.
-
Találtgyerek
veterán
-
bence1885
aktív tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nem, amit most használok meglepően vékony.
Muszáj amúgy kesztyűt használnom. Kegyetlenül izzad a tenyerem és csuszkál utána a kezem a perecen.Hosszabb versenyen természetesen főleg melegben kissé beleizzad a kézfejem, de legalább a perecre nincs kihatással és véleményem szerint abszolut kibírható nekem legalábbis.
-
shteer
titán
válasz
András12345
üzenetére
Az nem csak a touchpad vezérléshez szükséges anyag felvarrása?
-
András12345
aktív tag
-
bence1885
aktív tag
Tudom tudom, használtam már olyat. Nem volt kényelmes lehet rosszat rendeltem. Meg amúgy is a feeling miatt kell a rendes autós kesztyű tudjátok. Sparco vagy OMP rendelek majd RaceShopról. Valami olcsóbb félét, nem kell FIA cucc meg semmi ilyesmi rá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) hogy ide csak ritkán szállítanak ezért nem ma, hanem köv. munkanapon jön...
Komolyan izgultam, hogy sikerül-e megelőzni.