Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
Mindkét verseny izgalmas és mozgalmas volt, de ezt a négy kört érdemes megnézni, a fél futamot ennek előkészítésével töltöttem (nagyon azonos tempónk volt):
https://www.youtube.com/live/5e7dQgfPv6Y?t=5118&is=G2h7qIx-6IwLBz8P -
JoolsNOS
veterán
válasz
Bandit21
üzenetére
Gondoltam rá, de amúgy meg azért is adtam el a WRC perecet mert nem nagyon használtam a GT3 után. De aztán mikor eladtam, mondom azért kerek perec kell. Arra a kis időre amire használom arra meg jó.
Amúgy így hogy megy az elállás, fizetnem kell a visszapostát, vagy valaki felveszi az jónapot? -
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Értem, de úgy gondolom ezz a 3 perec az alap gondolom ebből megy el a legtöbb, ebből gyártanak a legtöbbet és emiatt talán a legtöbb helyen ahol a beszállítói lánc meg a quality nem egyforma.
Írták sokan már hogy a Meki van akinel szuper van akinel meg nem.
Szerintem 14 napon belül küldd vissza nyugodtan és vegyél akár egy másikat. Simán lehet az jó lesz. -
dino_m
őstag
-
JoolsNOS
veterán
Volt már valakinek dolga ilyen refurbished pereccel? Elég nyekergős/ropogós amit kaptam. (Sima BMW) Meg a Qr2 lite is mintha minimálisan lötyögne. Előtte a Wrc pereccel semmi ilyen nem volt, az is lite csatival volt. Annyira nem vészes, csak nem ilyenhez voltam szokva.
-
Rony949
addikt
Ha vennék egy CSL DD QR2-t, akkor melyik asztalrögzítő lenne a legjobb választás hozzá? Mert a hivatalos CSL DD Table Clamp a legolcsóbb, de erről rosszakat olvastam hogy elég rossz szögben tartja a bázist. Aztán ott van a ClubSport DD Table Clamp, ami már teljesen jó lenne, de ez meg már KÉTSZER annyiba kerül.
Végül olvastam redditen, hogy a Moza rögzítőjével is kompatibilis, csak venni kell hozzá 20 millis M6 csavart.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Steve1207
veterán
válasz
JulesTS
üzenetére
Kezdetektől követem a srácot meg kívánságlistás a játék is, amióta tudok róla, remélem hamarosan jön már. (Ahogy a Grand Prix pack is a Micropreose-tól, de attól félek, hogy vastagon fog majd a ceruza, ahogy a többi újrakiadott címét nézzük.)
H váltók: azt vettem észre, amennyire a budget kategória körbement nálam, hogy amelyiknek a "tetején, felső részében" van a minta szabadon, hogy hova helyezzük, azt egyszerűen rosszabbul érzem és több a félreváltás. Ezt még megkoronázza, amikor 7+R sebességes az meg úgy agyrém és a felső pattern kialakítása is rátesz erre, főleg a széleken és jobban figyelni/helyezni kell, nem zsigerből jön. Na meg szimplán hosszabb miatta az út és kényelmetlen.
Amikor az alján van (ahogy pár váltónál, Fana, Simjack/Simsonn egyetlen modellje), akkor viszonylag rövidebben is jár a mechanizmus része, úgy meg teljesen, mint egy autóban és minimális a félreváltásom. Plusz ezek kevésbé is zörögnek meg csattognak, mert nem a tetején pattan a fémnek nagyobb lendülettel a váltókar, hanem a rögzítésnél az alján, ami rövidebb út és meg is van kenve. -
Marci79
senior tag
Köszi srácok! Még rágódok rajta kicsit. A szekis része nem számít nekem, mert egy Simjack van, amiben a gyári zsírzást kicseréltem és iszonyat jó lett utána és csak Aiologs-ra akarnám leváltani. Egyedül a H váltóval van bajom, mert a gyors váltásoknál sikerül félreváltani sokszor, míg a "normál" sebességű váltásoknál nincs gondom vele.
-
JulesTS
addikt
válasz
JulesTS
üzenetére
Itt vannak hozzászólásai:
https://www.facebook.com/share/g/19tEFrWHR6/ -
Hummin
tag
válasz
Marci79
üzenetére
Elején én is aggódtam, jó párszor volt olyan, hogy 5-ből 2-be húztam 4 helyett. De kis gyakorlással sokkal jobb lett, jobban fekszik. Most kis szögeben áll a váltó, combomtól a vállam felé. Még vázzal párhuzamosan is ki kellene próbálni, melyik a jobb állású.
Szeki részében is pozitívan csalódtam. Tudjuk, hogy egy dedikált jó szekitől elmarad, ezért nem vártam hű faktort. De tök jó kis pozitív, határozott választ ad a kapcsolásoknál. AC Rallyban remek volt. Meghallgattam most pl. a moza seqi-jét, ott nagyon ki van élezve a kapcsolás hangra is, túl sok clicky hangja. Mintha egy brutál kék switch lenne benne
-
JulesTS
addikt
Magyar srác fejleszti egyedül:
https://store.steampowered.com/app/3993370/Grand_Pro_Circuit/ -
András12345
aktív tag
+1 Ujjas kesztyű jelen.
-
Marci79
senior tag
DS-8X tulajok!
Mennyire lehet vele gyorsan és pontosan váltani? Milyen gyakoriak a félreváltások? -
Meglepődtem itt az arányon. Végén kiderül több az ujjatlan játékos itt

-
-Solt-
veterán
Én is ujjatlanban tolom... sima dechatlonos bringás kesztyű: [link]
Kényelmes, épphogy rálóg a csuklómra így nem birizgálja az órámat, illetve VR-ban kifejezetten jó, hogy az ujjam vége szabad, könnyeben megtalálom a gombokat a kormányon.
-
-Rolika-
senior tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
RobbyJr
üzenetére
én is manuál váltóval megyek sokat. nem szimezek hc igaz, csak órákig krúzolok. amíg nem volt ez a cucc, addig szűk óra után már fájtak az ujjbegyeim a kemény kormánytól. ezzel a cuccal órákig elvagyok, meg sem érzem.
a váltót meg tenyérrel csinálom alapvetően, ahogy rárakom a tenyerem. de egyébként meg az ujjad közepéig van itt is szövet. akinek meg az ujja végén múlik, egy szekiváltás, hát....
na mindegy. mindenesetre én ezt ajánlom. csak mert láttam, ment a találgatás, mégis milyen cuccot lenne érdemes felhúzni -
Tibiajax
nagyúr
ha kesztyű kell, valamilyen, ezt vegyétek (amíg lehet kapni. nálunk az euronicsban már elfogyott és nem is lesz)
nekem is ez van az alcantara-ra, imádom. nem drága, tapad, könnyű, szellős, komfortos, egy mozdulattal fel és le-kapod -
bence1885
aktív tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Milyen a KS4 ? Azt is néztem. Jelenleg KS2 van, attól nem vagyok elájulva. Hamar szét is ment. Valamint kibontva már elsőre láttam, hogy rettentő ócska volt a varrás rajta. Feltehetőleg ezért is foszlott már szét.
-
Találtgyerek
veterán
-
bence1885
aktív tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nem, amit most használok meglepően vékony.
Muszáj amúgy kesztyűt használnom. Kegyetlenül izzad a tenyerem és csuszkál utána a kezem a perecen.Hosszabb versenyen természetesen főleg melegben kissé beleizzad a kézfejem, de legalább a perecre nincs kihatással és véleményem szerint abszolut kibírható nekem legalábbis.
-
shteer
titán
válasz
András12345
üzenetére
Az nem csak a touchpad vezérléshez szükséges anyag felvarrása?
-
András12345
aktív tag
-
bence1885
aktív tag
Tudom tudom, használtam már olyat. Nem volt kényelmes lehet rosszat rendeltem. Meg amúgy is a feeling miatt kell a rendes autós kesztyű tudjátok. Sparco vagy OMP rendelek majd RaceShopról. Valami olcsóbb félét, nem kell FIA cucc meg semmi ilyesmi rá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- Horgász topik
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Komolyan izgultam, hogy sikerül-e megelőzni.

ahogy a cipőt is

shopping foreva!