- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Dragon3000 #8706 üzenetére
Lali-213, the.odzsy, Dragon3000 köszönöm a volt Digis számláitokkal kapcsolatos válaszaitokat!
Én ma írtam egy levelet, hogy nincs számla, a 15 napos fizetési határidőbe már így sem férünk bele, feltéve ha azt akarják, hogy fizessek.
Egy órán belül jött a válasz:
Igaz, eddig jött a számláról e-mail, most az sem.De, nem ez a lényeg!
Ti nem vettétek észre, hogy az One sunyiban "árat emelt"?
Úgy emelte az árat, hogy az árkedvezményt csökkentette.
Eddig az E-PACK kedvezménye -650 Ft volt, júniustól -108 Ft.
Tudtok erről valamit, hogy miért, milyen alapon változtattak, hiszen semmiféle hűségidőm nem volt ami lejárt volna és azt hirdették, hogy marad minden úgy, ahogyan volt! -
rszp
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8732 üzenetére
Köszi, hagyjuk! Ez nem lokális probléma.
Az adás nem kockásodik, csak a jel minősége xar több TV szerint.
A TV szerint a 418;426;434MHz-en a minőség 10-15%. A többin 25-30%.Ha valaki Zuglóból ránézne, hogy nála minden rendben van-e, vagy hasonlót tapasztal, azt megköszönném!
-
kabelmania27
Topikgazda
-
rszp
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8730 üzenetére
A jelszint jó. A TV-ben van kapcsolható osztó de mindegy milyen állásban van.
A 98% jelszintnél is rossz a minőség és ez a jelszint biztos nem sok.Szerintem nem ONT probléma, ezért érdeklődtem, hogy más tapasztalt-e ilyet.
-
kabelmania27
Topikgazda
Jelentsd be a problémát a 1270-es számon, lehet meghibásodott az ont.
Amennyiben másik ont-vel sem javul a helyzet lehet erős a jel a tévének, próbálj meg egy állítható csillapítót bekötni az ont és az osztó közé, nulláról el kell kezdeni növelni a csillapítást amíg a minőség nem lesz jobb. -
rszp
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8728 üzenetére
Felejtsük el az osztót! Eddig osztón keresztül is jó volt.
Ha kihagyom az osztót és közvetlenül az ONT-re kötöm a TV-t sem jó a jel minősége!
A jelszint 98-100% a TV szerint. Értéket nem tudok mondani csak amit a TV mutat.
-
rszp
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8726 üzenetére
3 felé osztom a jelet de ez mindegy, mert ha direktbe megy az ONT-re a TV, akkor sem jobb.
Áramtalanítás sem segít. Másik TV az ONT-re és az is vackot mutat.
A jelszint tökéletes. Net rendesen megy. -
rszp
aktív tag
Sziasztok!
Más nem tapasztalt drasztikus jelminőség romlást az utóbbi napokban?
A TV szerint a 418;426;434MHz-en a minőség 10-15%. A többin 25-30%.
Másik TV szerint is bűzös a jel. Közvetlenül ONT-re kötve sem jobb a helyzet.digis rendszer. 10 év alatt nem tapasztaltam ilyet.
-
nicu71
addikt
"Az igénytelenség netovábbja, mikor egy végig magyar nyelvű reklám végén bedobják az angol nyelvű szlogent ( mert hát attól fogom tutira megvenni)"
És a női hang ráadásul ilyen sexynek szánt orgazmus utáni elcsukló suttogó,mégegymenetetkibirok /baromi idegesítő /stílusban. -
MDanny
senior tag
válasz
garga01 #8722 üzenetére
Az utcában és egy kerülettel arrébb is megerősítették a jelenséget. Szombaton például volt olyan, hogy akadozó időszak után jó volt, majd ismét akadozott. Nem tudom mi lehet vagy lehetett, több készüléken is ellenőriztem, jelerősség és jelminőség rendben volt, bithiba vagy diszkontinuitás nem jelentkezett.
-
Toth_Jani
őstag
Milyen jó hogy a TV-t csak kártyával használom egy Sony Android TV-n, nincs vele gond a TV menüje elég jó, a Kodi pedig teszi a dolgát.
-
cocka
veterán
válasz
garga01 #8718 üzenetére
Vagy inkább az, hogy a háttérrendszere milyen bugos. Magával a boxszal nem hiszem, hogy túl sok baj lenne.
Amíg VTV volt, addig offline is bejött a menü, az pedig villámgyors volt, egész addig, amíg a cucc nem kapott netet.Az ilyen hibák meg azért jók szolgáltatói szemmel, mert mehet tovább a user error mantra és legalább addig sem kell a hibakeresést a saját rendszerükben végezni.
-
garga01
őstag
"Mellesleg ha nincs koax, akkor épp egy hibaforrással kevesebb."
Mondjuk ebből (is) látszik, milyen bugos az egész cucc.
Vicc, hogy egy simán DVB-C-n jövő lineáris adást ekkora kihívás megjeleníteni, mikor amúgy egy (kódolatlan) adás esetén pár ezer Ft-os kínai cuccnak is megy. Nyilván a kódolás rátesz, de CI modul is sok éve létező dolog... vagy ott a Mindigtv és még sorolni lehetne mennyi másik ktv. FiberNetnek is volt anno digitális kábeltv-je, stb.. -
g0dl
addikt
"A "one" egy angol szó."
És ez miből következik egy magyar piacon szolgáltató magyar cég nevében?De ez csak kötözködés, szerintem is annak szánták. Az ilyen neveket kitalálókról igen lesújtó a véleményem, lényegében csak majmolnak.
Az igénytelenség netovábbja, mikor egy végig magyar nyelvű reklám végén bedobják az angol nyelvű szlogent ( mert hát attól fogom tutira megvenni)
-
kezo0
addikt
Akkor még te sem kaptad meg a legújabbat, ahogy én sem. Ki tudja, mit orvosolnak vele. (Bár nálam nincsenek komoly anomáliák, sőt, mostanában határozottan fürgébbnek érzem úgy általában a user interface működését, mint korábban.)
A koax csak azért érdekes, mert ugye te olyan területen vagy, ami elvileg koaxos, de nálad valami anomália miatt mégis működik a box tisztán OTT-alapon, koax nélkül is.
A felvételekhez tényleg nem kell koax, de mégis, ki tudja, mit okoz a box működésének, hogy az nincs bedugva. Én a helyedben pár napig adnék neki koaxot is, hátha csoda történik. -
garga01
őstag
Nálad, a saját koax hálózatoddal van gond, át kell nézni az elosztókat, kötéseket, kábeleket. Este többször megy nálam pont ez a csati újabban, és nincs akadás (exDigi FTTH).
"ide kell beírni, mert ez nyilvános és gondolom ciki (nekik)."
Max annyi értelme van, h kapsz rá reakciót, de hidd el a szolgáltató(t) pontle...nem érdekli. Max FB posztoknál esetleg, de gondolom ott meg törölgetnek ha sok a panasz.
exDigisek emlékezhetnek, pár éve volt tényleg egy központi hiba, jópár csatorna akadt negyedóránként, olykor színes beállítóképet is bedobott az enkóder míg a hang ment tovább. Na a Digis topikban már közös google táblázatba ment az írogatás, de gyakorlati annak volt, hogy tömegesen ment a panasz mail és telefon az üfszgoláltara, addig semmi, így is hónapok kellettek hozzá. -
Adams84
aktív tag
válasz
Benhill #8707 üzenetére
Ha az exdigis vezetékes szolgáltatásaidat is áthoztad a One-hoz (tehát átszerződtél új, One-os TV és internet csomagokra), akkor jár a sávos kedvezmény minden jogosult One szolgáltatásra.
Ha a régi digis vezetékes szolgáltatásaidat változatlanul hagytad, akkor azokra nem jár a sávos kedvezmény.
(A hozzászólásod alapján számomra nem egyértelmű, hogy az “egyesítés” mit jelent, melyik szolgáltatónál pontosan milyen szolgáltatásaid voltak és most milyenek vannak.) -
Benhill
senior tag
Akinek volt külön digi és voda előfizetése, majd egyesítette One-nál, annak a sávos kedvezménybe bele számitott a digi tv és net?
Mert nekem nem, ugyanannyi maradt mint előtte. Csak a mobil számít bele sávosba.
Az előtte vodás előfizetés ára viszont nőtt.
TV+net+vezetékes telefon: 9290 helyett 9676. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Volt Digisként kérdezem: másnak megjött már az e havi számlája? Korábbi hónapokban 5 és 10. között mindég kiállították, 20-i fizetési határidővel, most meg még 15-én semmi....
-
vlevi
nagyúr
Nyíregyházán másnak is elment minden, vagy csak engem szivatnaķ?
Internet, tv adás (dvb-c), vezeték telefon sincs. -
Valamivagyok
tag
Nem lehet, hogy a lakásodban a koax csatlakozásokkal van probléma, és ez a multiplex épp a nézhetőség határán táncol? Velem olyan volt, hogy a Duna TV-t tartalmazó multiplex hasonlót produkált, csak anyósnál, mi nem néztük fel sem tűnt. Átmozgattam az összes F csatit és rendbe jött.
-
nfsu17
veterán
Azért érdemes jól kiejteni, vagy legalábbis kb, (van, vagy ván, az kb most mindegy), mert különben a másik fél nem érti miről beszélsz.
Ha az emberek 90% legalább jól ejti, és te vagy a helikopter, akkor csak magad járatod le.
Bemész a boltba és veszel egy 'ifont'?
Kérek két liter 'hétup'-ot? (7up, szevenáp, ital)
Csaj meg csak pislog, hogy mit szívsz? -
kezo0
addikt
Pedig jobb lett volna, ha szó nélkül hagyod, mert komolytalan dolgokat írsz.
Senki sem várja el, hogy idegen nyelvű nyelvtörőket kelljen kimondania a külföldiül nem beszélő átlagmagyarnak, az meg nem tartozik ide, hogy vajon miért lett ez a név. (Mondjuk azért, mert nem csak Magyarországon szolgáltatnak, és a többi országban már adott volt ez a név? És/vagy egy olyan nevet kerestek, ami rövid, könnyen megjegyezhető és kimondható az eredeti nyelven is, még a balkáni kecskepásztornak is...? Nem tudom, csak tippelek.)
Szerintem ezen azért gondolkodj el egy kicsit, és most már nem kell mindenáron válaszolni:
-
MDanny
senior tag
Tévedtem, továbbra is hulladék, hajnalban ilyen:
-
cocka
veterán
Hát én nem tudom mit csináltak a One TV boxszal, de ez egy agyrém.
A lejátszás gyakran nem indul. Ha elindul végre, akkor ha a lejátszásból vissza gombbal lépek ki, akkor szinte majdnem mindig csak karikázik "Betöltés folyamatban" baromság és percekig nem történik semmi. (Azaz nem dob vissza az epizódlistába)
Onnan is ki kell lépni, aztán megint a Felvételekből visszalépni az epizódlistához.
Úgy látom a cég célja, mindenáron tönkretetetni a távirányítót az előfizetőkkel és persze az előfizetők idegrendszerét.
Komolyan mondom, ez egy tragédia.
Gyakorlatilag minden művelet kétszer annyi időbe telik, mint amennyit normális működés esetén igényelne. -
1. Majd ha a random angol turista tökéletesen ejti azt, hogy Magyarország, Budapest, Kemeneshőgyész, akkor lesz érdemes a magyaroknak is rágyúrni az angol kiejtésre.
2. Niké (mert, ugye, görögül van), bájt (ezt magyarul így is kell írni), szoni (vagy s-o-ny).
3. Hogyan ejted: Samsung, Eyjafjallajökull, Cymru (utóbbi gondolom könnyű).#8687 mlinus One vagy óne. Ha véletlenül meglátom a BBC earth képminőségét, akkor hangsúlyosan: "Ó ne!"
(Továbbra sem értem, hogy miért elvárható, hogy mindenki helyesen ejtsen angol szavakat, mint ahogy azt sem, hogy miért kell egy magyar cégnek egy magyarul kiejthetetlen külföldi névvel elnevezni a szolgáltatását. Jó hogy nem mindjárt 黃色水仙花. Mindegy, részemről elengedem a témát, viszont nem akartam szó nélkül hagyni sem, bocs.)
-
kezo0
addikt
A "one" egy angol szó. Nem gondolom, hogy felvágás lenne angolul ejteni, "magyar létemre". Még azok is megtehetik ezt, akik egyébként nem beszélnek angolul. Ha úgy ejtik, hogy van, jó közelítéssel helyesen fogják ejteni. Beszélek angolul, úgy mondom ezt.
(Amúgy magyar létedre ezeket hogy ejted: Nike, byte, Sony? Na ugye.)
-
MDanny
senior tag
A reklámok is akadoznak, hajnalra még rosszabb.
https://photos.app.goo.gl/hhRyeW8NkWZS6qs98
Exdigi FTTH, 0 bithiba
-
MDanny
senior tag
Minden este akadozik ez a csatorna (és még ki tudja mennyi) ezen a hulladékon, hibát nem vesznek fel rá, mert szerintük jó. Telekomon jó. Ha olvassátok: csináljátok meg!!!
-
Ha valaki fel szeretne vágni, és magyar létére mindenképp angolul akarja kiejteni, akkor lehetőleg ne "van"-nak ejtse, hanem vegye a fáradságot és tanulja meg a helyes kiejtést. (Akinek már nagyon megy, az megpróbálkozhat Kierkegaard nevének eredeti dán kiejtésével is ([ˈkʰiɐ̯kəˌkɒˀ]).)
-
válasz
Winnie The P #8677 üzenetére
Gondoltam visszarakom a céges outlookot a saját telefonomra és kipróbálom, de eszembe jutott hogy van gyári mail app az almán és b*szki azon meg megy. Valamit elrontott a Google, vagy a One a szar ezt még nem tudom.
Köszi a tippet. -
DX
friss újonc
válasz
Dragon3000 #8673 üzenetére
Elnézést kérek.
-
DX
friss újonc
válasz
MadMancs #8671 üzenetére
Kemény vagy Csoki. Én 7 hónapra fizetek ennyit. Lehet én egyedi eset vagyok, nem telefonálgatok csak WhatsApp, van wifi otthon, van wifi az irodában, Sygic-et használok navinak az offline térképek miatt, a zenék le vannak töltve flac-ban a telóra, a social médiákat pedig hanyagolom, nem scrollozgatok tiktokot facet instát, csak reddit.
-
Valamivagyok
tag
A 1750 az valós a 900Ft-os különbség meg egy "e-pack nem teljesült" bünti vagy a 600Ft-os "felszólítás díja". Mióta One szeretnek mindenféle büntetést adni akár 1 nap késésre is. Pontosságra nevelenek.
-
cocka
veterán
válasz
Túzok22 #8663 üzenetére
Helyesírási, ékezet hibák vannak benne,
Nem... vannak, de nincsenek! Elmondom miért. Egy-egy SMS-t meg lehet írni Unicode kódolással meg GSM ABC használatával is. Előbbi esetben 16 bitet foglal egy karakter, utóbbi esetben csak 7-et.
Egy normál (nem összefűzött) SMS érdemi része max. 1120 bit lehet. Ez 16 bites karakterek esetén 70 karaktert enged, 7 bites karakterek esetén 160-at. Amikor egy szolgáltató neked kis litániát ír, akkor értelemszerűen ragaszkodni fog a 7 bites verzióhoz azért, hogy minél kevesebb (összefűzött) SMS-t kelljen küldenie.A 7 bites ABC-ben kb. három rendes magyar ékezetes karakter van, amit használhatsz: é, ö, ü, (meg az É, Ö és Ü) a többi vagy csak balra dőlő ékezettel érhető el vagy egyáltalán nem érhető el (lásd ő és ű). Nagybetűs verzióknál még szűkebb a kínálat.
De mivel a mobilok üzenetküldő felülete MÁR alapból parasztvakítás, ebből a sztoriból semmi nem látszik a küldést megelőzően. Valószínűleg valami SMS gateway-jel vagy hasonlóval dolgoznak, ott be lehet állítani, hogy 7 bites karakterekkel írhassanak.
-
Most már nem lehet befizetni a Digitől jövő számlát (emailba) telefonon a “befizetem a számlát” gombbal? Nem reagál rá semmit. Eddig simán Applepayel fizetem.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Túzok22 #8663 üzenetére
Ahogy már lett írva a vodafone-hoz tartozik a szám, illetve a link a one oldalára vissz, ezek mellett az azonosító nem stimmelt, így itt simán el tudom képzelni, hogy rossz számra küldte a dolgot a behajtó osztály...
Én külföldi számokról szoktam kapni yetteles üzeneteket, mert 20-as a számom, csak ott a gond, hogy már minimum 10 éve hordoztam és voltam már vodafone-os is és jelenleg telekomos...
A nagy átverések még a vám kezelés a rendelt csomagodnál, ilyent is kaptam, amikor nem is rendeltem külföldről... -
kezo0
addikt
válasz
Túzok22 #8663 üzenetére
„Az ONE 1270, nem 1750.”
Ez így nem igaz.
Persze ettől még igaz, hogy hívószámokat is klónoznak már a csalók, szóval tényleg nem árt az óvatosság.
(És nem „az ONE”, hanem „a one”. Ejtsd: „a van”. Idegen szavak elé a kiejtésük alapján teszünk névelőt. Ezt csak mint nyelvtannáci üzenem mindenkinek, nem kioktatásként, csak ajánlásként.
)
-
Túzok22
senior tag
válasz
Lackooo84 #8653 üzenetére
Ez nem az ONE. Ezek csalók, akik az ONE-nak adják ki magukat. Helyesírási, ékezet hibák vannak benne, meg 1750.
Az ONE 1270, nem 1750.
Az egy átverés, nem az ONE.Nagyon elvannak szaporodva a bűnözők. Bankkártya adatokat csalnak ki azoktól az emberektől, akik bedőlnek, hiszékenyek. A legveszélyeztetettebbek sajnos a gyerekek és az idősek. Vigyázzunk rájuk.
Sőt még az oldalakat is már letudják profin klónozni. Én egyszer így jártam egy NAV-os üzenettel, nagyon szépen le volt klónozva a csaló oldal az eredeti NAV oldaláról. Nagyon vigyázzunk. -
Lackooo84
nagyúr
Nálatok amúgy nincs az az anomália, hogy a befizetés után jönnek az emailek meg smsek, hogy a számlám elkészült?!?
-
muszi0521
aktív tag
One TV - Profil !!! Miért kér újabb és újabb profilt minden egyes bekapcsolásnál ?Köszi a választ .
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Ez mi lehet olyan mintha valóban a ONE küldte volna de ők "rendes" mobilszámról küldenek SMS-t??
[kép]
A Fiókomba belépve pedig nem jelzik hogy bármi fizetésre váró számlám lenne. (Az aktuális már be van fizetve.) -
balu0106
csendes tag
Sziasztok! Van (mindigtv alap csomagom) One földfelszíni tv 1 CI modullal ha szeretnék kérni még 2-t a meglévőhöz a One boltba tudnak segíteni?
Köszönöm nektek -
roseA580
tag
válasz
garga01 #8641 üzenetére
De volt!
Hivatalosan tényleg nem volt, de szerencséseknek gyakorlatilag igen!
Nekem három különböző helyen is annyi volt! (még most is annyi 40 helyett csak 25 RON havonta, mert "vidék")
Nekem csak Romániában sikerült DIGI előfizetést szereznem, de én is úgy emlékszem hogy Magyarországon is sikerült valakinek kifognia. -
bagoly71.
tag
Először hívd fel a 1270-et és ott kérj véleményt.
Meséld el nekik, milyen frankón bánnak az ügyféllel. Aztán hivatkozz rájuk az ügyfélszolgálaton!
Engem többször elhajtottak, ugyan ezzel.
Szerződjek a ONE-al, ez volt a szöveg.
Persze kiderült, hogy simán vihetem a szolgáltatást máshova, ha nincs tartozásom illetve ha a technológia egyezik.
Ne hagyd annyiban! -
Borisz76
nagyúr
válasz
CosworthF1 #8642 üzenetére
Igen , Digi optikán 1000/300 volt mindig is.
Telekomnál van 1000/1000 csomag. -
CosworthF1
csendes tag
válasz
garga01 #8641 üzenetére
Megnéztem egy archivált DIGI oldalt, és valóban ott is 1000/300-at ír, akkor rosszul emlékeztem ezek szerint
-
garga01
őstag
válasz
CosworthF1 #8638 üzenetére
Digi optika mindig is 1000/300 volt, nem volt szimmetrikus csomag.
-
CosworthF1
csendes tag
válasz
CosworthF1 #8638 üzenetére
Plusz ráadás:
Invitel VDSL -
CosworthF1
csendes tag
Kíváncsiságból megnéztem az új lakossági előminősítőn a különböző területeket, és nagyságrendileg jól is hozza az elérhető szolgáltatásokat az adott címekre. Van itt minden, mint a jó boltban
(A képekre ráírtam, mely területről csináltam előminősítést)
DIGI optika
Invitel ADSL
Invitel koax
Invitel optika
Vodafone HFC
Vodafone koaxAhol csak a PR-Telecom szolgáltatása van a ONE-csoportból, azokon a címeken jelenleg nem hoz semmit:
PR-Telecom
Viszont számomra roppant bosszantó, hogyha egy adott címre már történt bekötés, akkor ott már nem lehet megnézni, hogy milyen szolgáltatás érhető el rajta:
Bekötött szolgáltatásViszont érdekelne, hogy ha jól emlékszem, akkor a DIGI optikán (FTTH) régen lakossági csomagban 1000/1000 Mbps volt a sebesség, most ezt visszavette a ONE 1000/300 Mbps-ra? (Az Invitel optikája [FTTH-N] régen is 1000/300 Mbps volt, meg most is ennyi.)
ÁSZF szerint is 1000/300 az FTTH sebessége.
Egyébként rendkívül bugos az oldal, van még mit javítani rajta -
jovás
senior tag
A digis előfizetésemet szeretném 1 másik ingatlanba átköltöztetni, ott is van 1 digis előfizetés, mindkettő optikás. Gondolom a másikat előtte le kell mondani.
Bementem 1 ügyfélszolgálatra, de azt mondta a srác, hogy ilyet nem lehet, csak új előfizut lehet kötni a One-nál.
Úgy emléxem, valaki itt már csinált ilyen átköltöztetést.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
MDanny
senior tag
Kizárt, hogy átszerződjek, maximum önállóan rendelek internetet, de azt sem biztos. Mindkét munkahelyemen van Telekom optika, este 8-tól reggel 6-g ráér minden... Ezeknek legszívesebben egy forintot sem fizetnék... Fel sem veszik a hibabejelentésemet, hogy minden este szaggat a TV2 Comedy többedmagában (miközben Telekomon jó), mert nem vagyok one előfizető... (középső ujj)
-
Pipu
tag
Sziasztok!
Ha netán más is ilyen problémával küzdene:
Sikerült elérni a 1270-en egy srácot, aki mondta, hogy az első kolléga az IPv4-et kapcsolta ki és az IPv6 maradt. A modemet bridgre állította, szóval abban nem volt hiba. Átkapcsolta most IPv4-re és egy csapásra müködik minden.
Köszi mindenkinek a segítő szándékot! -
kezo0
addikt
Elég magas a villanyszámlám, ezért ahol csak lehet, próbálok spórolni. Mivel a boxon van energiatakarékos mód, vagyis „passzív készenlét”, ezért inkább így használom. Bekapcsoláskor így is elég hamar feléled a készülék, az a pár másodperc nem számít, amennyit várni kell. Úgyis csak naponta egyszer van bekapcsolva, aztán meg egyszer kikapcsolva.
Mondjuk azt nem tudom, konkrétan mennyit lehet ezzel megtakarítani, vagyis mennyi lehet fogyasztásban a különbség az aktív és passziv készenlét között…Nálam a legutóbbi „nagy” frissítés úgy történt meg, hogy bekapcsoltam a boxot, kb. egy percig ment a tévéadás, aztán magától újraindult a box, és a szemem láttára végigfutott az update folyamatjelző csíkja. (Legalábbis így emlékszem.)
A többi alkalommal, amikor frissítés érkezett a boxra, azt innen, a fórumból tudtam meg, és mivel hozzám csak nem akart megérkezni, végül a service gombos indítással kikényszerítettem azt. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Jocek1979 #8629 üzenetére
A számlán szerepel, a fizetendő időszak, abból lehet tudni, hogy hány havi. Ha az átszerződés miatt egy havi számla elmaradt akár mert már a számla készítési idő után történt vagy valami más miatt, akkor igen, két havit szoktak egyben küldeni és utána már havi szinten megy tovább.
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok ma kaptam meg az elso szamlat amiota atszerzodtem a one ba 56 000 ft ez brutal sok egyszerre 2 havi szamlat fizetettek ki velem? vam 2 mobil elofizete tcv famili vezetek telo meg giganet elofizetes elvileg havi 7000 forint savos kedvezmenyem van en 28 000 forintra szamoltam ki kb annyinak kellene lennie erre kapom ezt a brutal szamlat ezert gondoltam kifizettetek velem 2 havi szamlat
-
NoOne1976
őstag
-
zichie
senior tag
válasz
garga01 #8622 üzenetére
Én kivárom, amíg rákényszerítenek a váltásra. Így is valamivel drágább lesz, ha mindenből a legalacsonyabb szintet választom: 250Mb net, TV Basic csomag. Azt viszont nem tudom, hogy hogyan oldják meg annak, aki most vált TV Basic (DVB-C) csomagra, hogy csak 44 csatornát tudjon nézni, amikor ennél jóval több kódolatlan exDigin? Mivel az infrastruktúra marad, így a kódolt csatornák száma nem változhat.
-
garga01
őstag
Talán azért, mert a Digi kft-t felvásárolták? El fog jönni az idő, akinek felmondják a szerződését ha nem köt a One-el, mert mint magyar Digi Kft meg fog szűnni. De ha nem csak panaszkodni járnál a topikba, már bőven ki volt ez tárgyalva és akkor nem írnál ilyen zöldséget be... Aki Digiről átszerződik esetenként új ONT-t kap (azt se mindig), meg ha van tv előfizu akkor boxot/CI modult.
Egyébként már csak azért is nettó értelmetlenség, hogy visszakössék az elvágott koaxot, mert 1. azt is a Digi építette ki, 2. már jel sincs benne, mivel az FTTB->H átálláskor leszereltek minden osztót, eszközt. -
kezo0
addikt
Ja, hogy nem is a szemed láttára frissített, hanem csak bekapcsolás után már egyből az új fw volt rajta?
Hadd kérdezzem meg, nálad be van kapcsolva a boxon az energiatakarékos („passzív készenlét”) mód? Vagyis amikor nincs bekapcsolva a box, akkor „mélyalvásban” van? Mert én így használom, és arra gondolok, hátha te nem, és azért tud lefutni nálad a frissítés standby alatt is. -
TIT
veterán
válasz
Dragon3000 #8615 üzenetére
Rajtuk múlik,már rég meg kellett volna emelni mint másnak.
-
nicu71
addikt
válasz
Dragon3000 #8615 üzenetére
Én is éppen ma elmélkedtem azon hogy meddig marad 7000 ft körüli 2 éve lejárt szerződés ebben a formában.🙂
-
Ermac
tag
Hello, exdigis vagyok és az most a bajom h 2 tv van egyiken megfőtt a tv adás így hirtelen tv reset újra hangolás 2 sec után eldobja nincs jel..mi lehet a baj valaki tapasztalt hasonlót?
-
TIT
veterán
válasz
Dragon3000 #8612 üzenetére
Ja.
Kérdés az árak is merre mozdulnak? -
Dragon3000
nagyúr
Nem azt írta, hogy megszűnik a kiépített infrastruktúra, hanem, hogy a digi szűnik majd meg és mindenképp one szerződéssel kell majd rendelkezni, ha eljön az ideje, ettől függetlenül ugyanúgy marad az optika ott, ahol ki van építve. Ezzel a régi beragadt szerződéseket és árakat meg tudják majd szüntetni, csak kérdés, hogy mikor lépik ezt majd meg.
-
TIT
veterán
válasz
MadMancs #8590 üzenetére
Miért szünne meg?
És akkor viszahúzzák a gagyi ősrégi koaxot amit elvágtak az okos románok az üvegszálat meg kihúzzák?
Végülis legyen lassabb a net meg gagyibb,ezért kár volt megvenni a digit,azért csinálták,.hogy tönkretegyék,mondjuk ha nekem lenne egy porshém nem a Suzukit tartanám meg az biztos.
De ha ennyi pénzük van,jöhet a gagyi modem a gagyi stb-vel,aminek még wifije sincs. -
Pipu
tag
válasz
Dragon3000 #8608 üzenetére
Nem optika van, koax egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest