Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Ki tudtunk próbálni a napokban Telekomos optikai hálón Telekomos boxot TV-hez. One esetén koax hálón mennyire különbözik használhatóságban a One-os mediabox? Sebesség, stabilitás, etc?
Régi Kaon van még, az meg nem tudja az új dolgokat...
-
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Valakinek van ezzel tapasztalata?
Sagecom F3896
Látok egy ilyen csere lehetőséget a sima D3.1 mellett.
(Ha ugye végig lehet vinni, 0 Ft).
A UPC-s "fehér" modemem van, 500 Mbit-es net.Köszönöm!
Üdv
Dr. -
trec12
addikt
válasz
vlesi69 #7954 üzenetére
Azt vedd számításba, hogy yeti otthonnet esetében csak egybefüggő 10 nap ingyenes ha nem otthon használod ( távolabb másik cellában) és azt is be kell kapcsolnod v. kérni kell a bekapcsolást. Ha egész hónapot máshol akarod használni annak meg van egy pár ezer forintos havidíja pluszban ha jól emlékszem…
-
0xmilan
addikt
válasz
kabelmania27 #7962 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz, de ha tavolrol meghekkeltel, akkor nem sikerult, mert meg mindig 500/20.
Azota ujrainditottam meg egyszer. -
0xmilan
addikt
Kabelen tesztelem, korabban ugyanez a setup hozta a 9xx Mb/s letoltest digis nettel.
A speedtest.net, one.hu meg a bandwithplace.com meroje is ugyanazt mutatja.
"One Magyarország Zrt." szervert valaszt automatikusan a speedtest.net:
Illetve a tulaj beszelt az ugyfelszolgalattal, ok is ezt mertek tavolrol elvileg.
Aramtalanitas, urjainditas megvolt mar, de eddig meg nem reseteltem. Ezt a kettot ajanlottak.
A csatlakozok nem lazak. -
0xmilan
addikt
válasz
kabelmania27 #7957 üzenetére
Screenshot a DOCSIS allapotrol, ha erre gondoltal.A splitter meg igy nez ki, ezen kivul mas nincs a fal meg a modem kozott.
A sarga matricakon "cabelcon 4.9" felirat van, a szurke, piros keretesen meg "3dB".Ettol fuggetlenul szerintem nem jelerosseg problema, csak nem aktivalodott meg valamiert az uj csomag.
-
dombila
őstag
Újra elérhető a d-ugyfelkapu a Google Play-en. Szerintem véletlenül kerülhetett le.
-
A Yettel otthoni netet nem kérdezted? Mondjuk ott is van box de nem kell kábel, meg lehet vinni magaddal. Mi is gondolkodunk rajta mert akkor lehet a telekre is vinni, meg van valamilyen opciós app rengeteg filmel és akkor lemondom a stream csatornákat. / azért jó a kerekes kút mert oda tolom ahova akarom
/.
-
0xmilan
addikt
A tulajom azt mondja, hogy gigabites netre valtottunk, a screenshotja is ezt mutatja, amikor belep one.hu-ra, de amikor megmerem, akkor a regi csomag szerinti ertekek vannak (500 Mbps le, 20 fel).
A routert ujrainditottam egyszer, de nem segitett.
Van valami mas otthoni lepes is, ami segithet, vagy kell az ISP beavatkozasa csomagvaltaskor, hogy tenylegesen frissuljon a savszel? -
ProdyG
őstag
válasz
boborján2 #7946 üzenetére
Köszi mindenkinek a magyarázatot, akkor szerintem One-t kötök, megyek be hozzájuk alkudozni
A box-on meg túlteszem magam, gondoltam, hogy nem fogom örökre megúszni...
Ha a 2 távirányító helyett lehet egyedül csak a boxét használni, mondjuk az jó lenne (Samsung Neo QLED TV lesz, 2024-es model) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Lassan indulhat az összeolvadás:
A 4iG Nyrt. megint boltolt egyet az állammal -
kezo0
addikt
válasz
boborján2 #7943 üzenetére
Ha a kis fekete szappantartóról van szó, ami korábban Vodafone TV box néven futott, akkor az oldalán található SERVICE gombot kell benyomva tartani, miközben áram alá helyezed a boxot. Ez a hard reset, ami után először Vodafone logo jelenik meg, majd lefut egy szoftverletöltés ill. frissítés - ez utóbbi viszont adott esetben csak a meglévő firmware újratelepítését jelenti, ha neked még nem küldték ki az újat.
-
boborján2
senior tag
A telekomnál már rég nincs koax (dvb-c , magyarul : hagyományos kábel tv + mediacard)
Ha telekom optika van bent ,akkor vagy telekom net+telekom tv -t tudsz valasztani, vagy one net+ one tv. Utóbbi a telekom hálózatát (is) használhatja ,de önnáll szolgáltatásként kötik be. (az előfizetőnek semmilyen szerződéses kapcsolata nem lesz a telekommal)A one tud egyes területeken saját koaxon dvb-c (kábel tv-t) adni media card -al. De ha azt mondták hogy nincs a területen ,meg úgy kb. nyoma sincs az épületben ,akkor 99%-ra biztosra veheted ,hogy nincs és nem is lehet. Max nézd meg a neten a címre rákeresve, vagy hívd őket még egyszer , több szem többet lát alapon.
Nálunk pl. telekom koaxon van one net+one tv , 2 éve elégedetten használjuk. Sőt ,olcsóbb mint a telekom. Hozzáteszem, az is benne van ,hogy nekem nincs hányingerem a külön boxtól.
Ellenben a helyi dvb-c szolgáltató áraitól annál inkább, pedig az lehetne nekem is mediacard-al,de durván drágább lenne sokkal kevesebb csatornával. -
MadMancs
veterán
21 es csapdája. Nálad nincs One hálózat akkor, viszont One tud Telekom optikán is szolgáltatni. Ezek a Vario csomagok. Ebben az esetben valóban csak box játszik, mert nincs DVB-C jel a kábelen. Box OTT üzemmódban megyy azaz csak egy UTP j3ll neki és netről megy az adás. Annyi előnye van hogy sokkal jobb minőségű az adás mint koaxon.
-
ProdyG
őstag
Sziasztok,
érdekes, hogy picit visszaolvasva az egyik nagy téma a mediabox vs mediacard
Pont erről szólna a kérdésem...Tavaly épült, új társasházi lakásba szeretnénk vezetékes szolgáltatást, One-osat, esetleg Telekom-osat. Tegnap bementem mindkét céghez és mindkét helyen azt mondták, hogy ebben az új társasházban nincs koax, csak optikai kábel (ennek örüljek, mert ez a legjobb..) és emiatt nem opció nekem a mediacard megoldás, muszáj mindkét szolgáltató esetében valami interaktív box-ot a TV alá tenni, plusz kábelekkel, plusz távirányítóval stb... amitől nekem konkrétan hányingerem van... számomra ez óriási visszalépés, nem előrelépés... eddig mindig, mindenhol csak mediacard-ot használtam, komolyan 2 távirányítóval kell 2 eszközt cseszegetni ezentúl?
Igazat mondanak? Tényleg esélytelen a mediacard? kezdjek megbarátkozni a box-szal (nehezen fog menni)?
És egy másik dolog: alapból Telekomos doboz van a lépcsőházban, én azt hittem nincs is One opció emiatt, de elvileg a One-t is meg lehet oldani, csak ott előbb kijön egy Telekom-os ember, csinál valamit, aztán egy One-os ember és az is csinál valamit. Ez így oké lehet, vagy inkább kössem közvetlenül a Telekomnál az egyszerűség miatt? One-os ügyfél vagyok, így alapból a One-t részesíteném előnyben, Telekomos szerződésem abszolút nincs...
Köszi!
-
boborján2
senior tag
Kíváncsiságképpen a mediaboxon ránéztem van e már az új soft ,de még semmi.
Az úgynevezett kényszerített frissítés úgy zajlana ,hogy hátulján resetet nyomni és áram alá helyezni?
Így próbáltam de semmi, simán csak bootol, illetve a régit sem tölti le újra,mint a telekomnál a wince box. -
rgeorge
addikt
Üdvözlet!
Arris Touchstone TG3442DE eszköz hajlamos arra, hogy a WLAN kapcsolat Fast Ethernet-re álljon át? A saját router egy Asus TUF Gaming AX4200, ennek ugye 2.5G-s a WLAN csatlakozója. Többedszer fordul elő, hogy a WLAN csatlakozó visszaáll Fast Ethernet-re.A kábelt már cseréltem (CAT 5e) korábban, de ma újra észrevettem, hogy 10/100-as lett a kapcsolat. Két napja volt router újraindítás, lehet azóta volt ilyen? A modem újraindítása után helyreállt a kapcsolat. -
Xelo
addikt
sziasztok! home officeból dolgozok és mostanában napi szinten kapok új ipt ami egy kicsit zavaró mert egy pillanatra megszűnik a netkapcsolat és ha hívásban vagyok sokszor nem csatlakozik vissza az új ipről a programom. a kérdésem az lenne hogy más is tapasztalt-e hasonlót? én úgy tudom hogy normál esetben hetente kéne frissíteniuk az ipt, rosszul emlékszem? volt digis ügyfél vagyok. köszi!
-
cocka
veterán
válasz
Intruder2k5 #7931 üzenetére
Na ezt se nekem szánták!
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #7931 üzenetére
Egyetértek.
-
garga01 és pjen
Tényleg kezd unalmas lenni, hogy hétről hétre, vagy sokszor inkább már napról napra a Ti csörtéteket kell itt olvasni, amint bármi apróság miatt beleköttök egymásba. Nálatok ez már nyilván egy személyes ellentét, aminek inkább privátban a helye, mint a topikban. Szóval legyen ez egy utolsó figyelmeztetés, a következő ilyen esetben pedig jön a topiktiltás.
-
boborján2
senior tag
A hiszti helyett én szivesebben olvasnám a mediabox új szoftveréről a tapasztalatokat (már ha van).
-
yanna
addikt
Jó itt lenni, olvasgatni... Ja, nem...
-
pjen
félisten
válasz
garga01 #7926 üzenetére
"Ha magánügy, akkor miért szólsz hozzá egyáltalán? "Egyrészt nem ahhoz szóltam hozzá, egyébként pedig semmi közöd hozzá.
"Kiecseteltem már mit tud a saját boxom, miért szeretem ha érdekel olvass vissza." hogy neked milyen boxod van és hogy használod, ameddig nem az ex voda rendszerben használod, szerintem senkit nem érdekel.
"Azt mindenki tudja hogy box hulladék"erre válaszotam, nem tudja mindenki, hogy a box hulladék, többek között én sem. -
garga01
őstag
Ha magánügy, akkor miért szólsz hozzá egyáltalán?
Nekem vagy MadMancs elvárásainak nem felel meg, meg sok másnak sem. Nem fog tudni meggyőzni egy komment, hogy a 90%át tudja, ha bugosan működik.
Ez olyan, hogy hiába szuper az XY telefon, nekem ABC típusú volt, nem fog tudni meggyőzni XY-t szerető, hogy nekem jó lesz ABC, ha ABC felel meg az elvárásaimnak.
Kiecseteltem már mit tud a saját boxom, miért szeretem ha érdekel olvass vissza. -
pjen
félisten
válasz
garga01 #7924 üzenetére
"Azt mindenki tudja hogy box hulladék, en ezért kötöttem ki szerződéskötéskor hogy nekem ugyan nem kell, csak MediaCard érdekel.
"
Erre válaszoltam. Az, hogy valakinek kell a box, vagy nem az Ő magánügye. Amit benne van a leírásában az esetek kilencven százalékában tudja. -
kezo0
addikt
Erre semmi szükség, hiszen a service gombos varázslással én magam is bármikor ki tudom kényszeríteni a frissítést – feltéve, ha azt leküldték már az én előfizetésemre is. Azt írták, május 22-ig terítik az új fw-t, szóval max. akkor kell majd kapcsolatba lépnem velük, ha netán ezt követően sem jön le nálam az update. Addig felesleges reklamálni.
Mindössze csak észrevételeztem azt a megfigyelésemet, hogy általában gduck kolléga szokta elsőként közölni, hogy nála már megérkezett a frissítés – és gondolom, neki még a service gombos bekapcsolásra sincs ehhez szüksége. Nekem meg általában csak akkor szokott települni egy új firmware a boxra, amikor elolvasom itt az ő hsz-át, amiből megtudom, hogy van új fw, aztán várok, várok, várok, hogy hozzám is megérkezzen automatikusan, aztán amikor elfogy a türelmem, mert csak nem akar megérkezni, akkor kikényszerítem azt a service gombos indítással. -
kezo0
addikt
-
-
-
MadMancs
veterán
válasz
szkristof05 #7916 üzenetére
Bármelyik jelenleg elérhető One csomagra lehet váltani digiről átszerződés közben.
-
MadMancs
veterán
Ugyanannyi a kártya mint a box. Első ingyenes, második, harmadik 750Ft/hó.
Engem amint elment délelőtt a technikus be is engedett OneTV app. Kódok délután jöttek. Azt mindenki tudja hogy box hulladék, en ezért kötöttem ki szerződéskötéskor hogy nekem ugyan nem kell, csak MediaCard érdekel.
-
A-Bag
tag
válasz
MadMancs #7812 üzenetére
Ma jött a srác átkötni a rendszert. Megkérdeztem, cseréltetett-e már valaki boxot utólag kártyára, azt mondta sokan. Az árát nem tudta megmondani, de megoldható, várjak pár napot és hívjam az ügyfélszolgálatot. Véleménye szerint amúgy is egy rakat sz@r a boxuk, és sok nyűg van vele
(És maradjunk annyiban, az üzletkötők nem véletlenül ragaszkodnak a boxhoz kártya helyett....
)
A 3 streaming kód már megjött email-ben, de a OneTv app még nem enged be. Erre többet kell várni, vagy én vagyok béna ? -
-=RelakS=-
veterán
Van valahol olyan térkép, ami megmutatja, hogy a One-nak hol van vezetékes szolgáltatása?
Kicsit hihetetlennek tűnik nekem, hogy a 20. kerületnek legalább egy része ki van hagyva. -
pjen
félisten
válasz
szkristof05 #7907 üzenetére
Attól függ mit szeretnél nézni. Ha van DVB-T tuner a tv d ben, akkor pár csatornát egy sima antennával ingyen is nezhetsz. Tv1, 2, Duna, M4sport, rtl, tv2...
-
szkristof05
tag
Sziasztok!
ExDIGI FTTH hálózaton, melyik a legolcsóbb tv csomag? Jól gondolom hogy a TV Basic az csak az Ex Mindig TV-seknek érhető el? -
pjen
félisten
válasz
Valamivagyok #7905 üzenetére
Tv 1,.2. Duna , m4 sport kódolatlan. Azt hiszem az M5 és a.spektrum home is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Spórolós topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Honda topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest