- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-16 19:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
Topikgazda
Azt a részét értem, hogy elvileg ugyanazt a streamet kapjuk, de családnál egész du ment a tv, anyám kapcsolgatta nézet több csatornát és nem volt gond. Az is lehet csak bizonyos részeken és nem központi volt, más nem is jelzete itt a topikban sem.
Szek.: EPG-t megnéztem, LG tv-n megy. -
Geth
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
Másnál van exdigin EPG? Felhívtam őket, és mivel nincs boxom, így tojnak rá.
Mondjuk, hogy mire fel követelnek boxot az exdigis, box nélküli szerződéshez, azt nem tudom... 
-
Lackooo84
nagyúr
Itt jó teljesen, kb 4 óta ment változóan több tv csatorna is (box, CI modul nélkül).
IPTV-n volt gond elvileg, FB-n is kiírták:
Hát igen, csak ugye nekünk a fos IPTV-t nyomják tovább FTTH optikán, és most szépen le is buktak (mondjuk eddig is nyílvánvaló volt).
MIután írtam rá nemsokára megjavult.
Most amúgy EPG nincs.... faxa szolgáltatás ez. -
garga pista
Topikgazda
Ezzel azért lehet vitatkozni. Személy szerint akármennyire is szeretem a műholdas tv-t (és valóban nagyon stabil), a jelenlegi felvásárolt exDigi/exUPC Direct minősége borzasztóan rossz és rettentően elmaradott. A legtöbb TP még DVB-S módban van, és MPEG2 tömörítéssel, le kellene cserélni a boxokat (mostmár) minimum H265-öt tudókra és modernebb tömörítésre átállni, hogy több HD csatorna elférjen.
Sajnos a kábelen is, ahol amúgy elférne (főleg optikán) le lett véve a bitráta, pedig aki látta egymás mellett a régi kábeles bitrátát (felvásárlás előtti, amikor az SD-HD duplikátumok voltak), az köröket vert a műholdas Digi/UPC-re.
Amikor még az Astra 19.2°K-en volt a UPC Direct és sok helyen csak analóg kábeltv volt, na akkor volt tényleg képminőségben sokkal jobb a műholdas adás képe. Csak az a baj, ugyanaz a technológia van még most is...
(Mert amúgy lehet műholdon is minőséget szolgáltatni, van pár 4K csatorna amit néha nézek, de a normális HD bitráta is jól tud mutatni...) -
garga pista
Topikgazda
Cím beírást megnézted milyen csomag nevet ír a tv-re? Abból lehet max kideríteni.
ÜFszolgáltattal is próbálkozhatsz, de annyira homályban vannak sokszor, ahol lehetne és lehet kérni, ott is azt mondják nem megoldható. -
Bazs1981
aktív tag
Azt tudod, milyen szolgáltató volt előtte ott (ki építette az optikát)? Ha Digi akkor jó eséllyel kérhetsz modult, de akkor koaxot kell a tv-ig/tvkig vezetni.
A One keresőjébe esetleg még írd be a címed (vagy a szomszéd házszámot-házszámokat), milyen csomagot ajánl. Ha feladja az FTTH DVB-C-t akkor át tudod kérni rá magad. Mivel viszont nincs az ONT-n koax kimenet, azt is cserélni fogják (vagy kapsz egy mininode-ot)Teljesen új optikai hálózat. Egy egyéni vállalkozás szeretett volna szolgáltatni de felvásárolta őket a ONE. Telekom koax van még az utcában de az most nem játszik.
-
jovás
senior tag
-
jovás
senior tag
-
jovás
senior tag
-
garga pista
Topikgazda
Azt tudod, milyen szolgáltató volt előtte ott (ki építette az optikát)? Ha Digi akkor jó eséllyel kérhetsz modult, de akkor koaxot kell a tv-ig/tvkig vezetni.
A One keresőjébe esetleg még írd be a címed (vagy a szomszéd házszámot-házszámokat), milyen csomagot ajánl. Ha feladja az FTTH DVB-C-t akkor át tudod kérni rá magad. Mivel viszont nincs az ONT-n koax kimenet, azt is cserélni fogják (vagy kapsz egy mininode-ot) -
Bazs1981
aktív tag
Röviden: LAN kábel a tv-be nem játszik, hogy kiváltsd.
Bővebben: Ha exVodás vagy és koax jön be hozzád, vagy exDigin optikán vagy és van az ONT-nek CATV koax kimenete (esetleg más koaxos helyen vagy), akkor tudod kiváltani.
Régi Inviteles területeken (és ahol csak ADSL/VDSL a technológia) van IPTV, ott nincs lehetőség CI modulra.Semmi ilyesmi nincs, teljesen új bekötés, optika jön be a modembe (amin semmi koax lehetőség nincs) onnan utp az android box-ba majd hdmi a tv-be.
-
garga pista
Topikgazda
Röviden: LAN kábel a tv-be nem játszik, hogy kiváltsd.
Bővebben: Ha exVodás vagy és koax jön be hozzád, vagy exDigin optikán vagy és van az ONT-nek CATV koax kimenete (esetleg más koaxos helyen vagy), akkor tudod kiváltani.
Régi Inviteles területeken (és ahol csak ADSL/VDSL a technológia) van IPTV, ott nincs lehetőség CI modulra. -
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Android box-om van, ki lehet ezt váltani CI kártyával? Ilyenkor a tv-be kell a LAN kapcsolat?
-
garga pista
Topikgazda
Ha lejár a határozott idejű szerződésem, akkor automatikusan átraknak egy szarabb csomagba? Eddig 8249Ft-ot fizettem, most meg jött ez:
A jelenlegi határozott idejű szerződésedhez paramétereiben leginkább hasonló szolgáltatási tartalommal és legkedvezőbb díjszabással bíró határozott időtartamú előfizetői szerződési ajánlatunk az alábbi:
Vagy ha nem pattogok, hogy módosítani akarok, akkor marad a mostani?
Ott van, hogy az "ajánlatunk az alábbi"
Nem fognak átrakni, sőt a levél elején le is van írva, hogy változatlan módon kapod tovább (pont ma kaptam én is ilyen levelet):
"A határozott idejű szerződésed a táblázatban jelölt napon lejár, és az ezt követő naptól előfizetésed elkötelezettség nélkül, határozatlan időtartamú szerződés keretében folytatódik tovább. A határozott időtartamú előfizetői szerződésed helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződés feltételei, így annak tartalmi elemei is – a szolgáltatás típusától függően különösen az alapvető díjszabás, az adatforgalmi korlátozás, az adatátviteli sebességek, a lefedettség, a műsorterjesztési szolgáltatás keretében kínált csatornák összetétele – megegyeznek, a korábbi határozott idejű szerződésedben szereplő szerződési feltételekkel."
-
FattyDove
őstag
Ha lejár a határozott idejű szerződésem, akkor automatikusan átraknak egy szarabb csomagba? Eddig 8249Ft-ot fizettem, most meg jött ez:
A jelenlegi határozott idejű szerződésedhez paramétereiben leginkább hasonló szolgáltatási tartalommal és legkedvezőbb díjszabással bíró határozott időtartamú előfizetői szerződési ajánlatunk az alábbi:
Vagy ha nem pattogok, hogy módosítani akarok, akkor marad a mostani?
-
laed
senior tag
-
TIT
veterán
Nálam jó volt dél körül,de majd kitalálják,hogy nálad a hiba csatik pl.rosszak lettek a semmitől meg a tv-d vacak stb.hirtelen,eddig jó volt,az nem számít.
-
xy.zsolt
addikt
Műholdas TV a legjobb
.....pláne, hogy végre lecserélték kártya nélkülire a beltéri box-ot (ehhez ragaszkodva vállaltam a köv 1 évet) -
gduck
addikt
-
garga pista
Topikgazda
-
gduck
addikt
Ez megint nem RFoG. Az RFoG az, ahol a lakásba bejön az optika, azt visszaalakítják koaxra egy úgynevezett RFoG node-dal, és arra kerül a modem. Nálad sima HFC van. Minden kábeltv hálózatnak egy része optika, az a nem mindegy hogy mekkora része
Szóval továbbra is várjuk a képet a feltöltési irányról RFoG területről

Igen. De amiről a számla mellékletben szó van, az egyik sima koax (mint az enyém).
Nem tehetek róla, hogy annak a névében is benne van az RFoG
-
Lackooo84
nagyúr
Másnál is szarakodik az exdigis tv? Nálam reggel már akadozott blokkosodott, most is akadozik blokkosodik, meg néha "nincs jel".
-
dchard
veterán
Sima D3.1-es Arris modemem van. [link] Fél éve(?), rakták be a feltöltés csatik közé a +1db D3.1-es frekit. ( Először össze-vissza "ugrált" a freki moduláció, de most már fix 1024-en áll.) Ennek fog beérni most a gyümölcse.
HFC RFoG: Ne kérdezzed miért, de ez az elnevezés. Gondolom mert az utca elején lévő dobozig a gerinc optika. Az utcában meg végig koax az előfizetőig... Más logikát nem tudok összerakni. Szóval ez csak sima koax kábel!
De a lényeg, hogy az számla közleményben erre hivatkoznak.

Ez megint nem RFoG. Az RFoG az, ahol a lakásba bejön az optika, azt visszaalakítják koaxra egy úgynevezett RFoG node-dal, és arra kerül a modem. Nálad sima HFC van. Minden kábeltv hálózatnak egy része optika, az a nem mindegy hogy mekkora része
Szóval továbbra is várjuk a képet a feltöltési irányról RFoG területről

-
garga pista
Topikgazda
Szia, én ezt kapom: 193.110.56.8
Nálam a Google és CF is be van állítva, azokat használja a router, ha nem menne egyik se akkor failover meg szolgáltatóé.
Szerk. Most nézem a logot, vegyesen kapom ezek közül valamelyiket:
193.110.56.8
193.110.57.4 -
Soma01
veterán
A volt Digi FTTH területen mik a szolgáltatói DNS ip címek? Mik működnek? (nem más szolgáltatók érdekelnek amik valakik szerint jobbak) A net meg a chatgpt csak baromságokat ír. Valami ős régi címeket.
-
gduck
addikt
Sima D3.1-es Arris modemem van. [link] Fél éve(?), rakták be a feltöltés csatik közé a +1db D3.1-es frekit. ( Először össze-vissza "ugrált" a freki moduláció, de most már fix 1024-en áll.) Ennek fog beérni most a gyümölcse.
HFC RFoG: Ne kérdezzed miért, de ez az elnevezés. Gondolom mert az utca elején lévő dobozig a gerinc optika. Az utcában meg végig koax az előfizetőig... Más logikát nem tudok összerakni. Szóval ez csak sima koax kábel!
De a lényeg, hogy az számla közleményben erre hivatkoznak.

-
dchard
veterán
Valóban, csak HFC-n nem volt kérdés hogy milyen módon oldják meg
A kép amit felraktál a sajátod, és tuti biztos hogy RFoG-on megy? Mi az ONU-d pontos típusa?
-
tszabi
tag
Aréna4-ről tudok nyilatkozni:
Moto GP: Nem, csak az összefoglalókat lehet visszanézni és felvenni. (Mondjuk a semminél az is több!)
Kerékpárból van millió, de úgy láttam azokat többnyire fel lehet venni.
Ha esetleg a Nascar is érdekel, ott is csak keveset engednek felvenni és visszanézni. A népszerűbbeket (úgy láttam a cup series ilyesmi) nem.M4 Sportot se felvenni, se visszanézni nem lehet, de annál azért mindegy, mert az kódolatlanul jön és simán fel lehet venni bármilyen DVB-C-s set-top boxszal.
M4-ről példa:
[link]2. Mindkét helyen működik, de meg van határozva, hogy mely csatornák érhetőek el egyáltalán az appból. Ugyanez vonatkozik a webes verzióra is.
Egyébként szürke zóna, de mindent felvehetsz, csak az nem mindegy, hogy te osztod be a saját idődet vagy a tévécsatornák.

Szóval amire azt írtam, hogy nem vehető fel, az hivatalosan nem vehető fel, de ha fel akarod venni, akkor a tévécsatornák osztják be az idődet és nem te.
Ez azért nem elhanyagolható szempont!Köszönöm az információkat!
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Volt egy kb 24 órás leállás újpesten és most, hogy visszajött a net, attól tartok nat mögé kerültem, a torrent kliens szerint offline vagyok.
Honnan tudok erről megbizonyosodni?- A modem bridge módban van (tudok váltani bridge és router mód között, ha jól tudom ez azt jelenti, hogy az IP6 ki van kapcsolva
- A routerben látok egy 80-as IP-t, amit a https://www.whatismyip.com/ site-on is látok
- Viszont a https://www.whatsmyip.org/ oldalon egy 162-vel kezdődő IP jelenik meg
- És akkor van olyan oldal is, ami IP6 címet ad vissza, van amelyik pedig mindkettőt
- Megint más oldalak szerint nincs IP6 címemKöszi előre is.
Téves riasztás, működik.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Volt egy kb 24 órás leállás újpesten és most, hogy visszajött a net, attól tartok nat mögé kerültem, a torrent kliens szerint offline vagyok.
Honnan tudok erről megbizonyosodni?- A modem bridge módban van (tudok váltani bridge és router mód között, ha jól tudom ez azt jelenti, hogy az IP6 ki van kapcsolva
- A routerben látok egy 80-as IP-t, amit a https://www.whatismyip.com/ site-on is látok
- Viszont a https://www.whatsmyip.org/ oldalon egy 162-vel kezdődő IP jelenik meg
- És akkor van olyan oldal is, ami IP6 címet ad vissza, van amelyik pedig mindkettőt
- Megint más oldalak szerint nincs IP6 címemKöszi előre is.
-
Topmarker
csendes tag
Sziasztok!
Az One Tv a PC-n egyszer megy, egyszer nem. Változatos hibaüzeneket produkál. Most 1000-es hibakóddal szórakoztat.
Próbáltam Chromemal, Edgel. Töröltem a cachet....
Van valami ötlet? -
sanzi1982
tag
Ez nem RFoG hanem sima HFC terület. Nem véletlenül RFoG területről kértem képet, mivel a mostani kezo0 által linkelt ÁSZF módosítás kifejezetten RFoG területeken említ visszirányú sebesség emelést, és kíváncsi vagyok hogy ezt hogy oldották meg műszakilag, mivel ezeken a területeken az OFDMA bevezetés az RFoG műszaki adottságai miatt nehezen képzelhető el.
utána néztem,valóban HFC
bocsánat ha félrevezettelekkábelmánia27
köszönöm a hasznos információkat
amíg stabil a kapcsolat nem igazán babrálom
ipv6 kikapcsolva,csak modemként használom az arrist -
kabelmania27
Topikgazda
Rendben vannak az értékek, a feltöltésnél az ofdma csatorna értékei közel vannak az 50-hez, ezért ha nyáron szakadást tapasztalsz a négyes osztó helyett érdemes betenni egy kettest és egy hármast (bejövőre kettes, egyik kimenet modem, másik kimenet toldó és hármas a tévéknek) akkor javulni fognak a feltöltési értékek. Bármilyen osztó jó csak 5-1000Mhz vagy 5-1218Mhz-es legyen CE felirattal.
Amennyiben az osztónak valamelyik kimenete üres érdemes lenne kisebbre (létezik olyan hármas, amelynek egyik kimenete alacsonyabb csillapítású) cserélni az osztót.
1270-es számon érdemes az ipv6-ot kikapcsoltatni, amennyiben modem üzemmódban van az eszköz már ki van kapcsolva. -
dchard
veterán
Ez nem RFoG hanem sima HFC terület. Nem véletlenül RFoG területről kértem képet, mivel a mostani kezo0 által linkelt ÁSZF módosítás kifejezetten RFoG területeken említ visszirányú sebesség emelést, és kíváncsi vagyok hogy ezt hogy oldották meg műszakilag, mivel ezeken a területeken az OFDMA bevezetés az RFoG műszaki adottságai miatt nehezen képzelhető el.
-
sanzi1982
tag
Koaxos (hfc) területről írsz.
Milyenek a letöltési értékek?íme:
sebesség kábelen 930 mega körüli -
cocka
veterán
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Milyen szolgáltatás? Nekem pl. ex-DIGI FTTH van, ott maximum egy hétig él a PPPoE session, egész pontosan valahol 168 és 169 óra között bontódik, és újracsatlakozás után új IP címet kapsz. Kábelnet esetében akár hónapokig, de még év(ek)ig is kitarthat a bérleti jog. Hogy milyen esetekben kérhető fix cím, azt passzolom.
-
c64fanhun
tag
Publikus ip milyen gyakran frissül, cserélődik?
Illetve lehet igényelni statikusat? -
kabelmania27
Topikgazda
-
sanzi1982
tag
-
dchard
veterán
-
sanzi1982
tag
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Volt UPC Direct műholdas csomagom van, arról szeretnék váltani a cégen belül Internet + Family Tv csomagra. Koax-on lesz elérhető nálunk a szolgáltatás
Az egyik fő szempont, hogy az alábbi csatornákat vissza tudjam nézni: Europort 1-2, Arena4, Match4, M4 Sport (bár ez utóbbit az AntikTV-n vissza tudom nézni).Tud valaki válaszolni az alábbi kérdésekre:
1. A felsorolt csatornák minden műsora visszanézhető? (főleg motogp, kerékpár)
2. Kapunk egy ONE TV Minibox pro boxot. A visszanézés csak ezen működne, vagy a ONE TV-s applikációban is?
3. A csomaghoz jár Net4 streaming szolgáltatás. Ennek keretén belül lenne visszanézhető az Arena4, MAtch4 ? Vagy ez miben más a normál Net4+ előfizetéstől?Aréna4-ről tudok nyilatkozni:
Moto GP: Nem, csak az összefoglalókat lehet visszanézni és felvenni. (Mondjuk a semminél az is több!)
Kerékpárból van millió, de úgy láttam azokat többnyire fel lehet venni.
Ha esetleg a Nascar is érdekel, ott is csak keveset engednek felvenni és visszanézni. A népszerűbbeket (úgy láttam a cup series ilyesmi) nem.M4 Sportot se felvenni, se visszanézni nem lehet, de annál azért mindegy, mert az kódolatlanul jön és simán fel lehet venni bármilyen DVB-C-s set-top boxszal.
M4-ről példa:
[link]2. Mindkét helyen működik, de meg van határozva, hogy mely csatornák érhetőek el egyáltalán az appból. Ugyanez vonatkozik a webes verzióra is.
Egyébként szürke zóna, de mindent felvehetsz, csak az nem mindegy, hogy te osztod be a saját idődet vagy a tévécsatornák.

Szóval amire azt írtam, hogy nem vehető fel, az hivatalosan nem vehető fel, de ha fel akarod venni, akkor a tévécsatornák osztják be az idődet és nem te.
Ez azért nem elhanyagolható szempont! -
dchard
veterán
Idézet a ma érkezett számláról:
"Az ÁSZF, 2/B. Helyhez kötött (vezetékes) és műholdas Díjszabás melléklet B./1.3.7., B./1.4.5., G./1.3.10., G./1.4.5., pontjaiban az 1000 HFC-RFoG és 1000 FTTH-RFoG technológián szolgáltatott csomagok esetében a maximális feltöltési sebesség 50 Mbps-ről 110 Mbpsr-re, míg a rendes körülmények közötti elérhető feltöltési sebesség 35 Mbps-ről 40 Mbps-re módosul. A B./1.1.39., B./1.1.40., B./1.1.41., B./1.2.4., B./1.2.9., B./1.2.13., B./1.2.25., B./1.2.26., B./1.2.52., G./1.2.3., G./1.2.9., G./1.2.19., G./1.2.25., G./1.2.26., G./1.2.32. pontjaiban az 1000 HFC-RFoG és 1000 FTTH-RFoG technológián szolgáltatott csomagok esetében a maximális feltöltési sebesség 40 Mbps-ről 100 Mbpsr-re, míg a rendes körülmények közötti elérhető feltöltési sebesség 28 Mbps-ről 35 Mbps-re módosul."
Valaki rakhatna fel képet a modeme feltöltési irányáról RFoG területről, hogy lássuk pontosan mit csináltak. Kíváncsi vagyok ismerve az RFoG visszirány kihívásait...
-
tszabi
tag
Sziasztok!
Volt UPC Direct műholdas csomagom van, arról szeretnék váltani a cégen belül Internet + Family Tv csomagra. Koax-on lesz elérhető nálunk a szolgáltatás
Az egyik fő szempont, hogy az alábbi csatornákat vissza tudjam nézni: Europort 1-2, Arena4, Match4, M4 Sport (bár ez utóbbit az AntikTV-n vissza tudom nézni).Tud valaki válaszolni az alábbi kérdésekre:
1. A felsorolt csatornák minden műsora visszanézhető? (főleg motogp, kerékpár)
2. Kapunk egy ONE TV Minibox pro boxot. A visszanézés csak ezen működne, vagy a ONE TV-s applikációban is?
3. A csomaghoz jár Net4 streaming szolgáltatás. Ennek keretén belül lenne visszanézhető az Arena4, MAtch4 ? Vagy ez miben más a normál Net4+ előfizetéstől? -
Sanya
nagyúr
"Az ÁSZF, 2/B. Helyhez kötött (vezetékes) és műholdas Díjszabás melléklet B./1.3.7., B./1.4.5., G./1.3.10., G./1.4.5., pontjaiban az 1000 HFC-RFoG és 1000 FTTH-RFoG technológián szolgáltatott csomagok esetében a maximális feltöltési sebesség 50 Mbps-ről 110 Mbpsr-re, míg a rendes körülmények közötti elérhető feltöltési sebesség 35 Mbps-ről 40 Mbps-re módosul. A B./1.1.39., B./1.1.40., B./1.1.41., B./1.2.4., B./1.2.9., B./1.2.13., B./1.2.25., B./1.2.26., B./1.2.52., G./1.2.3., G./1.2.9., G./1.2.19., G./1.2.25., G./1.2.26., G./1.2.32. pontjaiban az 1000 HFC-RFoG és 1000 FTTH-RFoG technológián szolgáltatott csomagok esetében a maximális feltöltési sebesség 40 Mbps-ről 100 Mbpsr-re, míg a rendes körülmények közötti elérhető feltöltési sebesség 28 Mbps-ről 35 Mbps-re módosul."
Hú, ez jó hír, de csak július 1-től.
-
kezo0
addikt
-
MiZo1990
aktív tag
-
fercus
csendes tag
Üdv ! Vásároltam egy TCL TV-t be lett üzemelve olyan személyel aki már csinált több beüzemelést, viszont kép sokszor pixelesedik , kockásodik nem éri utol magát ,TV adásoknál a reklámoknál általában ritkábban csinálja One CI kártyával használjuk youtube átvitelnél tökéletes TV adók használatánál nem , esetleg van valami valami ötletetek , hogy mit nem csinálunk jól, hogyan állítsuk be, már kínlódtunk vele , vagy esetleg gyári hibás lehet, vagy az One-nél lehet valami gond ? A youtub-nál működik rendesen. Azért is kérdezem mert még kb. 3 hétig el tudok elállni a vásárlástól vissza tudom küldeni . Konkrétan hogyan tudnánk megállapitani hogy a TV-e a hibás legfőképpen TV-t nézünk rajta azaz most néznénk ?
TV volt előtte is, üzemelt is vele az rendben szintén CI kártyával ment .
A település ahol vagyunk egy közepes kb. 30 ezres város az üzembe helyezésnél mikor beírjuk a frekvenciát, jelsebességet , modulációt az rendben megtörténik ,de amikor később újra megnézzük teljesen más számok szerepelnek rajta jelenleg egy olyan leírásom van ahol az szerepel frevencia :346000 KHz vagy:346MHz, jelsebesség: 6.9MS/s vagy: 6900kS/s, moduláció :QAM 64 vagy 64 , ezek jók lehetnek most is ? Az nembaj ha később már más számok szerepelnek a TV-n gondolom automatán átírja őket ?
Előre is köszönök minden segítséget.Qam 256!!!
-
nfsu17
veterán
A tv meg nem írja át, amit megad keresésnél csak a kezdő frekvencia. exDigin is van kb 8 vagy 10 frekvencia amin digitális csatornák vannak, ha 1-et megad a keresésnél a tv megtalálja a többit is (NIT tábla alapján).
A tv meg nem írja át
Ezt írtam én is.
ha 1-et megad a keresésnél a tv megtalálja a többit is (NIT tábla alapján).
Ezt is írtam. Megadta az XY frekit, megtalál mindent, de másnap már nem az XY frekihez tartozó csatin néz frekit, hanem másikon.
Ő meg azt hiszi, hogy a tévé átírta mondjuk 416MHz-re. (de nem)Soma01
Sztem nem volt semmi, bár csak most ültem net elé

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Soma01
veterán
Sziasztok
A volt Digiseknek volt ma vagy tegnap valami változás a FTTH területen? Ma reggel óta nincs net. Tv van. Ipv6 be volt állítva a routeren. Bridge mód volt eddig. -
kabelmania27
Topikgazda
Üdv ! Vásároltam egy TCL TV-t be lett üzemelve olyan személyel aki már csinált több beüzemelést, viszont kép sokszor pixelesedik , kockásodik nem éri utol magát ,TV adásoknál a reklámoknál általában ritkábban csinálja One CI kártyával használjuk youtube átvitelnél tökéletes TV adók használatánál nem , esetleg van valami valami ötletetek , hogy mit nem csinálunk jól, hogyan állítsuk be, már kínlódtunk vele , vagy esetleg gyári hibás lehet, vagy az One-nél lehet valami gond ? A youtub-nál működik rendesen. Azért is kérdezem mert még kb. 3 hétig el tudok elállni a vásárlástól vissza tudom küldeni . Konkrétan hogyan tudnánk megállapitani hogy a TV-e a hibás legfőképpen TV-t nézünk rajta azaz most néznénk ?
A település ahol vagyunk egy közepes kb. 30 ezres város az üzembe helyezésnél mikor beírjuk a frekvenciát, jelsebességet , modulációt az rendben megtörténik ,de amikor később újra megnézzük teljesen más számok szerepelnek rajta jelenleg egy olyan leírásom van ahol az szerepel frevencia :346000 KHz vagy:346MHz, jelsebesség: 6.9MS/s vagy: 6900kS/s, moduláció :QAM 64 vagy 64 , ezek jók lehetnek most is ? Az nembaj ha később már más számok szerepelnek a TV-n gondolom automatán átírja őket ?
Előre is köszönök minden segítséget.Szia!
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító. Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-ez az értékek és ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. Nézd meg hogy a tévén milyen a jelerősség és a jelminőség.
1270-es számon érdemes kikapcsoltatni az ipv6-ot, mert bizonyos oldalak stabilabban töltődnek be kikapcsolt állapotban. -
garga pista
Topikgazda
Szerintem itt alapvető gondok vannak a tudás hiányával (nem baj ez, nem érthet mindenki mindenhez), ezeket kellene először rendbe tenni.
Első körben azt mondom, a tévének semmi baja.viszont kép sokszor pixelesedik , kockásodik nem éri utol magát ,TV adásoknál
Gyenge (vagy pont erős?) a jel ami a kábelen jön, rossz a kábel vége, törött, szakadozott, újra fel kell tenni a csatlakozót.
Próba másik tévével...ott is jelentkeznie kell ekkor a hibának (nem kötelező amúgy, eltérő tunerek, eltérő viselkedés, hibajavítás, sw, stb)One CI kártyával használjuk
Pixelesedést nem befolyásolja
youtube átvitelnél tökéletes
persze, mert az kábel nélkül is megy
(wifi, vagy LAN) a NETENOne-nél lehet valami gond
Inkább ott. De méginkább a házatok környékén/házban.
Persze, mert vszeg a tévének semmi baja
ezek jók lehetnek most is ?
Rég néztem adást, de rémlik ilyen frekvencia.
a TV-n gondolom automatán átírja őket ?
szerintem nem írja át, hanem másik frekin nézed meg újból egy másik adón.
Ugyanis sok freki van, te egyet leírtál most a sokból.
Ő meg ez alapján megtalálja a többit isA tv meg nem írja át, amit megad keresésnél csak a kezdő frekvencia. exDigin is van kb 8 vagy 10 frekvencia amin digitális csatornák vannak, ha 1-et megad a keresésnél a tv megtalálja a többit is (NIT tábla alapján).
-
andrás47
senior tag
Optikán vagy koaxon vagy (exDigi vagy exVoda)?
TV-be menő koax csatlakozó nem lötyög (maga a csatlakozó a kábel végén is lehet kontakt hibás/megtört stb.), mozgatásra nem változik a kép?
Lakásban ha van koax osztó, toldás, stb. átnézni, meghúzni ha laza.Koaxon megy exVoda TV HD Basic előfizetés ,nem lötyög nem változik mozgatásra, de még átnézzük jobban a koax témát azért .
-
pjen
félisten
Előre is köszönök minden segítséget.Szerintem vedd ki a kártyát és csinálj egy teljes keresést. Mikor lement próbáld ki. Van pár kódolatlan adó, hogy ott is jelentkezik e a hiba.
-
nfsu17
veterán
Előre is köszönök minden segítséget.Szerintem itt alapvető gondok vannak a tudás hiányával (nem baj ez, nem érthet mindenki mindenhez), ezeket kellene először rendbe tenni.
Első körben azt mondom, a tévének semmi baja.viszont kép sokszor pixelesedik , kockásodik nem éri utol magát ,TV adásoknál
Gyenge (vagy pont erős?) a jel ami a kábelen jön, rossz a kábel vége, törött, szakadozott, újra fel kell tenni a csatlakozót.
Próba másik tévével...ott is jelentkeznie kell ekkor a hibának (nem kötelező amúgy, eltérő tunerek, eltérő viselkedés, hibajavítás, sw, stb)One CI kártyával használjuk
Pixelesedést nem befolyásolja
youtube átvitelnél tökéletes
persze, mert az kábel nélkül is megy
(wifi, vagy LAN) a NETENOne-nél lehet valami gond
Inkább ott. De méginkább a házatok környékén/házban.
Persze, mert vszeg a tévének semmi baja
ezek jók lehetnek most is ?
Rég néztem adást, de rémlik ilyen frekvencia.
a TV-n gondolom automatán átírja őket ?
szerintem nem írja át, hanem másik frekin nézed meg újból egy másik adón.
Ugyanis sok freki van, te egyet leírtál most a sokból.
Ő meg ez alapján megtalálja a többit is -
garga pista
Topikgazda
Előre is köszönök minden segítséget.Optikán vagy koaxon vagy (exDigi vagy exVoda)?
TV-be menő koax csatlakozó nem lötyög (maga a csatlakozó a kábel végén is lehet kontakt hibás/megtört stb.), mozgatásra nem változik a kép?
Lakásban ha van koax osztó, toldás, stb. átnézni, meghúzni ha laza. -
andrás47
senior tag
Előre is köszönök minden segítséget. -
kezo0
addikt
-
cocka
veterán
-
kezo0
addikt
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Nekem ezt nem akkor írta ki, hanem amikor kiválasztottam a Felvételek részt. Kíváncsi vagyok weben is "beint"-e.

-
kezo0
addikt
Épp most is egy felhős felvételt nézek vissza, és működik.
(Ilyeneket, amit mutatsz, nálam is kiír néha, amikor el akarom indítani egy felvétel lejátszását, de aztán második próbálkozásra már gond nélkül menni szokott.) -
cocka
veterán
Na, csak hogy minden felhős felvételt beállító fórumtárs nyugodtan aludjon!

És mindeközben a visszanézős műsorok meg simán lejátszhatók voltak.
-
pjen
félisten
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a Sagecom DCI 362-höz, ismertebb nevén "One TV Interaktív TV Mediabox" csak a szolgáltató által adott WIFI adapter megfelelő, vagy bármilyen / pár bizonyos másik, hazai kereskedelmi forgalomban elérhető Wifi adapter is megfelelő?
(Sikerült a boltból olyat kapni egy régi hibás box beszolgáltatása utan, amiben nincs gyárilag wifi. Azt mondják, 10k fix díj lenne a csere és újabb tortúra...
)Rendelj mégegyet, a mini boxot. Következő hónapban add le a régit. 1K ból megúszod.
-
cocka
veterán
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a Sagecom DCI 362-höz, ismertebb nevén "One TV Interaktív TV Mediabox" csak a szolgáltató által adott WIFI adapter megfelelő, vagy bármilyen / pár bizonyos másik, hazai kereskedelmi forgalomban elérhető Wifi adapter is megfelelő?
(Sikerült a boltból olyat kapni egy régi hibás box beszolgáltatása utan, amiben nincs gyárilag wifi. Azt mondják, 10k fix díj lenne a csere és újabb tortúra...
)Nekem ezzel tökéletesen működik. Kliens módba kell állítani, hogy ne szórjon tovább wifit, csak a bejövő wifivel foglalkozzon. Egy listából tudod kiválasztani, hogy melyik wifi hálózatra csatlakozzon. Aztán a bejövő wifi jel kábelen megy tovább a DCI362-nek.
Egyébként a gyorsabb verziót felesleges megvenni, mert a DCI362-nek csak 100-as LAN portja van.
-
pixelking
tag
Sziasztok,
) -
lilricsi
tag
Szia!
Igen van. De persze ez területfüggő is, kártya csak ott van, ahol DVB-C alapú a szolgáltatás. Viszont pl. egyes volt Invitel területek, valamint a Telekom hálózatán nyújtott szolgáltatás is IP alapú, ott tehát mindenképp kell a box.
Szia,
Köszi szépen!
-
Mr K
őstag
Kérdés hogy a sávos kedvezményt kivezetik-e, mert akkor jó pár embernek 20-30%-al emelkedik a tarifája. Igaz gondolom akkor adják majd az 1000-2000 forintos kedvezményt, aztán majd mindenki kiszámolhatja hogy jár jobban.
És azon sem csodálkoznék ha a Streaming szolgáltatásokat fizetőssé tennék.
De ezért jó a hogy eddig Hegylakót játszottak és csak egy maradhat, persze lehet hogy majd jönnek Új szolgáltatók.Streaming: Egy hete volt hír, hogy az RTL+ reklámosra vált az óne előfizetőknél valamikor a nyár folyamán, nem tudom, hogy itt már volt-e róla szó.
-
Peter.70
addikt
-
kisapa
őstag
-
pjen
félisten
Kérdés hogy a sávos kedvezményt kivezetik-e, mert akkor jó pár embernek 20-30%-al emelkedik a tarifája. Igaz gondolom akkor adják majd az 1000-2000 forintos kedvezményt, aztán majd mindenki kiszámolhatja hogy jár jobban.
De ezért jó a hogy eddig Hegylakót játszottak és csak egy maradhat, persze lehet hogy majd jönnek Új szolgáltatók.Én kötöttem egy év hűséget és 1K val olcsóbb lett az előfizum. Igaz lett egy + box, tehát árban ugyanott vagyok. Reggeli hírekben a ONE esetében 3 egész valahány százalékról beszéltek.
-
Toth_Jani
őstag
Milyen moratórium, hát pont arról szól a sztori, hogy idén sem fognak inflációkövető módon emelni, hanem saját kútfőből találják ki a saját áremelésüket.
Az infláció mértéke legalább visszamenőleg követhető, ami alapján az idei áremelés történt volna, de ha ők ex has úgy mond egységes szintre emelik az árakat, akkor itt csomóan szívni fognak. Ez biztos!Kérdés hogy a sávos kedvezményt kivezetik-e, mert akkor jó pár embernek 20-30%-al emelkedik a tarifája. Igaz gondolom akkor adják majd az 1000-2000 forintos kedvezményt, aztán majd mindenki kiszámolhatja hogy jár jobban.
De ezért jó a hogy eddig Hegylakót játszottak és csak egy maradhat, persze lehet hogy majd jönnek Új szolgáltatók. -
cocka
veterán
Milyen moratórium, hát pont arról szól a sztori, hogy idén sem fognak inflációkövető módon emelni, hanem saját kútfőből találják ki a saját áremelésüket.
Az infláció mértéke legalább visszamenőleg követhető, ami alapján az idei áremelés történt volna, de ha ők ex has úgy mond egységes szintre emelik az árakat, akkor itt csomóan szívni fognak. Ez biztos! -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
Igen van. De persze ez területfüggő is, kártya csak ott van, ahol DVB-C alapú a szolgáltatás. Viszont pl. egyes volt Invitel területek, valamint a Telekom hálózatán nyújtott szolgáltatás is IP alapú, ott tehát mindenképp kell a box.
-
lilricsi
tag
Sziasztok,
Van a One-nál lehetőség kábeltvre CI+ modullal, viszont internetelőfizetés nélkül?
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
Csak leírom a sztorit....
Helyszín : Hajdúszoboszló , nyaraló övezet.
Öcsém nemrégen vásárolt egy kertes házat.
Az eddigi albérleténél volt ( Digi ) ONE előfizetése....ami már nem hűséges, lejárt.Áthelyeztette a netet ...persze a megszűnt csomag miatt új szerződést kellett kötni. Nem is ez a lényeg.
Szóval 2 napja jött egy szerelő srác , behúzta az optikai kábelt , elhelyezte az ONT-ot a kívánt emeleti , utcafronti szobába.
Maga az ONT egy ZTE ZXHN F6600R [kép]
Mivel az emeleten van az eszköz ...az utca fronti szobában ezért 3 falon át nem képes lefedni az udvar hátsó felét....ahol egy "garázs" van , amit öcsém később másra szeretne használni de mindenképp internetet is szeretne.
Sem 2.4 GHz-s sem 5 GHz-es sávban nem volt használható hátul.
Ezért megkért öcsém, hogy segítsek neki ezt megoldani.
Mivel ismerem a terpviszonyokat 2 megoldás jöhetett szóba.
Kábel húzása , levegőben , védőcsőben.....vagy egy AP beiktatása , ami fizikailag közelebb van az udvar hátsó feléhez.
Első körben a könnyebb megoldást választottam :
Van nekem egy 10+ éves TP-Link WR1043ND routerem , amit én is AP módban használta évekkel ezelőtt.Miután 5-6 évig dobozban , melléképületben volt ezért előszedtem , megnéztem, hogy működik e még.
Elsőre felállt és villogtak a LED-ek, hogy munkára kész.
Reset-eltem , hogy mindent a nulláról tudjak beállítani.
Annó [ez alapján állítottam be] AP módba.
Most is elővettem a bejegyzést...ami azt írja ugye, hogy első lépések között nézzük meg az első router IP tartományát.
Na hajrá....
Böngészőben beírtam a ZTE alap IP címét.
Bejött a felület a bejelentkezéshez.
Szokásos felhasználó név / jelszó páros fogadott.
Lépjünk be gondoltam.....
Mivel a böngésző elmentette az első belépés adatait ezért csak katt a USER névre és a jelszó mezőt is kitöltötte.
DE....nem jó, hibás.
Pár próbálkozás után öcsém hívta a szerelő srácot....
A szerelő pedig azt mondta, hogy első belépés és beállítás után már nem lehet belépni a felületére.
Kérdezte, hogy miért is akarunk benne piszkálódni.
Röviden elmondtam, hogy AP beállítás miatt.
Erre annyit javasolt, hogy simán adjam az AP-nek a 192.168.0.2-s címet. Beszélgetés után szépen beállítottam a TP-Link-et , restart , kábeles összekötés majd próba.
Működik a dolog ....persze a régi eszköz sebességben nem egy bajnok de az elhelyezése miatt már közel teljes térerővel fogható a wifi jel , hátul a garázsban is.
Igazából nem egy különleges történet csak azért írtam le mert meglepődtem a szerelő srác állításán ....miszerint első belépés után már nem lehet piszkálni az eszközt.
Tudom, hogy itt a fórumban is le lett már írva több belépési megoldás is....Serial Number utolsó 6 számjegye.....meg hasonlók de mivel működik a dolog ezért nem feccöltem bele több energiát.
Nem próbáltam meg belépni a felületére ezek után.
Mondjuk 1 dolgot el is felejtettem :
Megnézni, hogy NAT-olt e az IP cím vagy publikus.
Ezt majd még csekkolni kell mert egy NAS-t is be fogok még üzemelni öcsémnél.
Röviden ennyi.
Kellemes hétvégét kívánok ! -
Pityu89
senior tag
Passzívat nem igazán találsz, azok általában már csak ilyet egyszerű botantennák.
Én még ezt szoktam javasolni, de ez is erősítős. Ha van terasz, vagy olyan hely ahol fel lehet rakni, inkább egy passzív logper antennát javaslok, nagyon jó vételi tulajdonságai vannak. Ebből van kicsit is, ez 44x36 cm-es. A szobaantennákba általában egy bika erősítő van belerakva, azzal érik el a megfelelő jelszintet, de cserébe minden zavar is fel van erősítve, sokkal érzékenyebb mindenféle elektromágneses zajra (akár egy kínai tápegység, mikró indítás stb...)+1 az Emos Dio3-nak. Én is azt használom, erősítő része egy vezetékes toldás. Nálam nincs is bekötve mert túlerősítette a jelet.
-
pjen
félisten
-
floratm
senior tag
Még a UPCs idökböl maradt itt ez a modem. A leglassab hüség nélküli internetért fizetek 4600 ft ot de egyre használhatatlanabb. Lehet trükközni ha pl elinditok egy videostreminget vagy egy online játékot akkor van egy darabig kapcsolat. Változó hogy mennyi ideig. Majd megszakad, modem ujrainditás majd belogolás után figyelni köll hogy azonnal inditsak el valamit mielőtt elmenne a kapcsolat igy valameddig megy.... Ha nem figyelek akkor megint modem ki/be.
Nem nagyon értem mi itt a zavar. Évekkel ezelőtt is voltak hasonlo nehezebb időszakok de az ügyfélszolgálaton valo hibabejelentés időpazarlás.
Fontolgatom hogy lemondom ...most a telefonrol jön a net usb-n...
Jöttek szerelők, hiba bejelentésre. Eleve uj modemmel a kézben, kérdés nélkül cserelték. Minden jó azóta még a mobilos jatékom is csatlakozik pedig az csak mobilneten ment azelott...
-
cocka
veterán
„A lakossági vezetékes díjcsomagokon, vagyis a vezetékes televízió-, telefon- és internetszolgáltatásokon a vállalat nem alkalmazza 2026-ban az automatikus inflációkövető díjkorrekciót, ellenben az átláthatóbb szolgáltatási portfólió érdekében a One Magyarország egységesíti a díjcsomagok és a kedvezmények rendszerét, melynek során egyes tarifacsomagokat és kedvezményeket megszüntethetnek és ez egyes ügyfelek esetében áremelkedéssel járhat. A vezetékes díjcsomagokat érintő módosítások várhatóan 2026. augusztus 1-jétől lépnek életbe. A részletekről a vállalat az ÁSZF-ben meghatározott módon, a későbbiek során tájékoztatja az érintett ügyfeleket.”
forrás: A One is meglépi: visszatér az inflációkövető díjkorrekció, drágább lesz a mobil havidíj
Jajj de fantasztikus. Magyarul tök mindegy milyen csomagban vagy, árat fognak emelni.
-
kezo0
addikt
„A lakossági vezetékes díjcsomagokon, vagyis a vezetékes televízió-, telefon- és internetszolgáltatásokon a vállalat nem alkalmazza 2026-ban az automatikus inflációkövető díjkorrekciót, ellenben az átláthatóbb szolgáltatási portfólió érdekében a One Magyarország egységesíti a díjcsomagok és a kedvezmények rendszerét, melynek során egyes tarifacsomagokat és kedvezményeket megszüntethetnek és ez egyes ügyfelek esetében áremelkedéssel járhat. A vezetékes díjcsomagokat érintő módosítások várhatóan 2026. augusztus 1-jétől lépnek életbe. A részletekről a vállalat az ÁSZF-ben meghatározott módon, a későbbiek során tájékoztatja az érintett ügyfeleket.”
forrás: A One is meglépi: visszatér az inflációkövető díjkorrekció, drágább lesz a mobil havidíj
-
satmen
tag
Szia!
Ex digi területen 314-434Mhz között vannak a dvb-c csatornák, moduláció 256QAM, szimbólumsebesség 6900.Üdv!
Köszönöm szépen! -
Gyurka6
őstag
Szia!
Fel lehet használni a meglévő koaxot, csak át kell kötni az osztást, azaz az ont-ből kijövő koaxot el kell osztani kettes, hármas, vagy négyes osztóval a tévékre. Fontos, hogy ne legyen üres kimenet.
Nem kötelező a box, lehet kérni médiacardot, ex digi ftth területen a family tv csomaghoz tartozó csatornák egy része van kódolva, a többi kódolatlan.Keresem, itt van optika.
-
yanna
addikt
-
garga pista
Topikgazda
Mi a fene van ezzel a hgw-vel? Valamilyen frissítéssel hazavágták? Kicsit optimizálni akartam a wifit, de belépek, ez a hibaüzenet fogad és ki is vág...
CH7465ONE
Reset után ugyanez(más eszközön, pc-n is)
Valakinek van valamilyen ötlete?Próbáld meg privát ablakban megnyitni, vagy sütik és előzmények törlése.
-
pjen
félisten
Sziasztok! Most költözünk családi házba, az előző tulaj Telekomra volt előfizetve, koaxos technológiával. A One oldala szerint viszont itt ők optikát adnak (Optika Gigabit Net (2026, FTTH)), így mi inkább hozzájuk mennénk.
Nagyon noobok vagyunk ebben, ilyenkor mire lehet számítani, miből áll a szerelés, kb. mennyi ideig tart?Ha mész ONE hoz olyan boxot kapsz amihez nem kell a koax. UTP, de ha jó a WIFI akkor UTP se kell. Nálam WIFI n megy mind.
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok! Most költözünk családi házba, az előző tulaj Telekomra volt előfizetve, koaxos technológiával. A One oldala szerint viszont itt ők optikát adnak (Optika Gigabit Net (2026, FTTH)), így mi inkább hozzájuk mennénk.
Nagyon noobok vagyunk ebben, ilyenkor mire lehet számítani, miből áll a szerelés, kb. mennyi ideig tart?Szia!
Fel lehet használni a meglévő koaxot, csak át kell kötni az osztást, azaz az ont-ből kijövő koaxot el kell osztani kettes, hármas, vagy négyes osztóval a tévékre. Fontos, hogy ne legyen üres kimenet.
Nem kötelező a box, lehet kérni médiacardot, ex digi ftth területen a family tv csomaghoz tartozó csatornák egy része van kódolva, a többi kódolatlan. -
MadMancs
veterán
-
Soulfly842
addikt
Mi a fene van ezzel a hgw-vel? Valamilyen frissítéssel hazavágták? Kicsit optimizálni akartam a wifit, de belépek, ez a hibaüzenet fogad és ki is vág...
CH7465ONE
Reset után ugyanez(más eszközön, pc-n is)
Valakinek van valamilyen ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk, hogy mire fel követelnek boxot az exdigis, box nélküli szerződéshez, azt nem tudom...
.....pláne, hogy végre lecserélték kártya nélkülire a beltéri box-ot (ehhez ragaszkodva vállaltam a köv 1 évet)

Gubek-Einste
Dr Bubo