- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
16914 - 16801
16914 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-16 19:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
-
weiss
addikt
-
Jim74
nagyúr
Igen, befogom a számat.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
kezo0
addikt
Igen. De ezt nem kéne idehozni, mert messzire vezet, és nem ebbe a topikba való.
Én csak arra reagáltam, hogy valaki azt írta, két éve nem emeltek neki árat, mire valaki arra utalt, hogy akkor az illető „immunis” az inflációkövető emelésekre. Erre írtam, hogy inflációkövető emelés kb. két éve nem is volt. Azt is leírtam, hogy miért, de mélyebben nem szeretnék itt rugózni a témán. -
Dragon3000
nagyúr
Láthatóan Te is abban a csomagban vagy, másoknak emeltek az áron és utána jöttek az infláció követő emelések, így lett nekem is a 3000Ft-os netből végül 7000 körüli ár, de még ez is több lenne, csak a hűség és az epack miatt ennyi, persze már az is régóta lejárt, de a kedvezmények megmaradtak.
-
Jim74
nagyúr
Szerintem erre a csomagra gondolt Dragon3000.
2024. áprilisig volt 5990,-Ft, majd ezt emelték meg 2024. májustól 14,9%-kal, amire büszkéén mondták, hogy alacsonyabb a ksh által közzétett 17,6%-os, 2023-. évre vonatkozó fogyasztói-árindexre.
Így lett az 5999,-Ft --> 6880,-Ft.
Ez a csomag "ragadt be" úgymond ezen az árszinten. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Olyan szerintem már nincs. Én is D FIX 2019 csomagban vagyok, és 6880 Ft a havidíjam a három szolgáltatásra. Mióta bevezették az inflációkövető emelést, azóta szerintem már mindenkinek lejárt a hűségideje, és vagy újrakötött, vagy határozatlanban van.
-
Dragon3000
nagyúr
Ha még az előtt kötött szerződést, hogy az infláció követő emelés az aszf része lett volna, akkor kimaradhatott belőle, a mai napig vannak olyanok, akik 6000Ft-ot fizetnek a tv+telefon+gigabites netért, mert még erre volt hűségük, így nem kerültek át az új csomagokba, mint azok, akik hűség nélkül voltak. Ha jól emlékszem ők maradtak a 2019-es csomagban, míg mindenki mást, akkor átraktak a 2022-es csomagba, aminek része volt az infláció követő emelés is.
-
skroy
senior tag
-
Avayasoft
aktív tag
-
pjen
félisten
-
kezo0
addikt
Inflációkövető díjkorrekció utoljára 2024-ben volt, még a One-korszak előtt. Amikor 2025-ben emelni akartak a telko-cégek, a kormány félre nem érthetően jelezte nekik, hogy nem kéne. Ezt követően a One is "önként" elállt az áremeléstől.
A moratórium pont most fog lejárni, 2026. július 1-jén.
[link] -
cocka
veterán
-
makoss
veterán
Köszi, viszont valamit nem igazán értek.
Van egy olyan rész, hogy
"Ha DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-vel kötött szerződésedet a hűségidő (határozott idő) alatt felmondod, kötbért kell fizetned, azonban ha One-ra váltod, a kötbért nem számlázzuk ki. Hűségidőd a váltással újraindul."
Volt hűségem, de már az régen lejárt, ha átszerződök a One-hoz, megint újraindul a hűség?
-
bence1024
tag
One tv csomagban a max4 ugye csak sd-ben elérhető?
Csak mert a One földfelszíni online felületén viszont hd-ben nézhető
Puszta érdekesség. Nascart most a max4 adja. -
garga pista
Topikgazda
-
makoss
veterán
Jó, de hol lehet átszerződni?

Mióta váltás volt Digiről One-ra sosem tudni melyik oldal nyílik meg mivel
-
mzso
veterán
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Amennyiben ex Digis műholdas előfizetésed (d-ugyfelkapu.one.hu oldalon fizeted a számlát) van nem tudod online nézni a csatornákat, ha átszerződsz a One-hoz akkor lesz One ügyfélazonosítód és felhasználói fiókod, így már tudsz regisztrálni a one-tv.hu oldalra. Fontos, hogy ne ugyanazt a jelszót add meg a One Tv oldalon mint a one.hu oldalon, mert azt a rendszer nem fogja elfogadni. Ez az ex Digi koax és FTTx tv szolgáltatásra is igaz. -
makoss
veterán
-
pjen
félisten
-
weiss
addikt
-
makoss
veterán
Üdv!
Van az One (volt digi műhold) online neten nézhető TV csatornái?
Van előfizetésem műholdra.
A Telekomnál ha előfizet valaki az IPTV-re, online tudja nézni a TVGO-t
-
mzso
veterán
-
kezo0
addikt
-
gduck
addikt
Jó tanács! Az "ajándék" TV2 Play Prémium kódot rakjátok egyből a SMAP mappába

Régebben használható volt, de most tekerés és lejátszás közben is kb. 2 azaz KETTŐ percenként 3db reklámot kell megnézni
Ezeknek elgurult a gyógyszerük!

Prémium életérzés!

-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
A házban marad a kiépített hálózat, mivel a régi modem helyére megy az új elvileg nem kell változtatni a kábelezésen, ezekre a kérdésekre az ügyfélszolgálat meg fogja adni a pontos választ, Vodafone és UPC időben egy címen lehetett egyszerre egy üzleti és egy lakossági internet előfizetés, mellette pedig egy tv előfizetés, a tv előfizetés ügyfélszámára érdemes kérni az új internet előfizetést.
Amennyiben megírod megírod, hogy milyenek a modemértékek és milyen osztóval van elosztva a koax kábel illetve van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség és rendben vannak-e a modemértékek. -
Balmadi66
csendes tag
Szia! Köszi szépen a választ. Lenne még egy kérdésem. Ha egy internet és TV előfizetést lemondok (A net üzleti, a tv magán) lemondom online, majd a saját nevemre kötök egy új szerződést a saját nevemre, akkor a lemondás után azonnal megköthetem az új szerződést, vagy meg kell várnom, amíg a lemondási folyamat befejeződik. Ebben az esetben megmarad a házban kiépített hálózat, vagy új fog kiépülni a régi helyett? Jelenleg 500 MB/sec üzleti nettel rendelkezünk. Előre is köszi a segítséget.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Balmadi66
csendes tag
Sziasztok! Arra lenne lehetőség, hogy egy előfizetőnek 2 különbözö településen legyen (azonos néven) lakossági internet és TV előfizetése? Az egyik településen ár van élő előfizetés (Pest, volt Digi terület). Előre is köszönöm a segítséget.
-
garga pista
Topikgazda
Ez a kártyás dolog új, eddig ahol láttam a szerelők a HGW/ONT dobozára írták rá a Wifi jelszót

Egyébként a kérdezőn ez nem segít, mert saját routert akar beállítani, te meg a szolga eszköz wifijérők beszélsz. Neki a PPPoe felhasználónév + jelszó kell, amit bekötésnél NEM adnak oda papíron, általában egy tabletet visznek a munkalappal (vagy papír, de egymás alatt vannak a címek egy lapon), nekem azon kellett aláírni is. Ha rendesek, engedik h leírd vagy lefotózd és az alapján be lehet állítani a saját rotuert. Mikor én kötöttem be, egyből beszóltak a központba h modem módba állítsák az ONT-t, lefotóztam a név+jelszó kombót és már ment is a dolog. Ha nem akarják a szerelők, akkor utólag ki lehet kérni a telefonos üfszolgálattól az azonosítókat, meg átrakatni modem módba az eszközt.
-
Borisz76
nagyúr
-
kisapa
őstag
Sziasztok! Júniusban lejár a hűségidőm amit nem szeretnék meghosszabbítani mert a tervek szerint ebben az évben elérhető lesz a telekom optika is. A kérdésem az, hogy a lejárat után változik-e a havidíjam. Ahogy láttam a kedvezményre nem azt írják, hogy a hűség miatt jár.
-
garga pista
Topikgazda
-
c64fanhun
tag
-
kezo0
addikt
-
cocka
veterán
-
boborján2
őstag
-
cocka
veterán
-
roseA580
aktív tag
"Szóval aki szeretne esetleg visszatérni 720p-re, az megteheti."
Vajon miért nem választható a 4K felbontás?
Miközben:
"Ultra HD minőségben streamelhetsz bizonyos tartalmakat, amennyiben TV-d támogatja a 4K felbontást."
Ui:
Egyébként az Orange is ugyanígy tesz, a boxa "csak" 1920x1080-ig használható, mediacarddal van 4K is.
-
cocka
veterán
-
boborján2
őstag
-
cocka
veterán
Az Interaktív TV médiaboxon sikerült jól elrejteniük a felbontásválasztót. Nem tudom mikori firmware-rel került bele, vagy a Főmenüből vagy az Appok menüből a legaljáig legörgetve lehet megtalálni egy "appot" a Selfcare mellett.
Eszembe nem jutott volna, hogy egy diagnosztikai appban keressem, mivel a szöveg elsősorban sebességmérésről meg wifi jelről ír, de kíváncsi voltam, és belenéztem, hogy mi ez.
Akkor döbbentem meg, amikor a 3. fülön ott kukucskált a felbontásválasztó.Szóval aki szeretne esetleg visszatérni 720p-re, az megteheti.
-
cocka
veterán
A HGW wifije legalább kikapcsolható?

-
pjen
félisten
-
c64fanhun
tag
-
Borisz76
nagyúr
Régebbi bejegyzésem e témában : [link]
Akkor még Digi volt ..... -
Gubek-Einste
Topikgazda
Szóval ha jönnek bekötn kérjem meg a szakit hogy rakja bridge-be, és az egyik lan portot kapcsolja be nekem?
Igen de nem kell "bekapcsolni" a LAN portot mert alapól működniük kellene.Onnantól rákötöm a saját routerem, és az egész alhálózatot az osztja majd ki?
IgenIlletve annyit hallottam hogy majd a routeremben valami felhasználónév jelszó páros kelleni fog mert kedves ONE szereti megbonyolítani a dolgokat.
Kapsz egy kártyát ami rajta van a szolgáltatói eszköz alapértelmezett user/pass és az alap wifi SSID/pass párosa. -
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Most költözök albérletbe barátnőmmel. One gigabit lesz bekötve, mivel csak ez elérhető a lakcímen.
Egy haverom felhívta a figyelmem hogy az alap modem-router amit beszerelnek kb semmit sem tud (egy másik ismerősőmnél a lan port se működött alapból), és bridge módba kell tenni, majd jobban járok ha arra kötök saját routert.
Szóval ha jönnek bekötn kérjem meg a szakit hogy rakja bridge-be, és az egyik lan portot kapcsolja be nekem? Onnantól rákötöm a saját routerem, és az egész alhálózatot az osztja majd ki?
Illetve annyit hallottam hogy majd a routeremben valami felhasználónév jelszó páros kelleni fog mert kedves ONE szereti megbonyolítani a dolgokat.Válaszokat előre is köszönöm!

-
cocka
veterán
-
boborján2
őstag
-
cocka
veterán
-
diegho
nagyúr
-
gduck
addikt
-
Motogp57
csendes tag
-
Voice24
őstag
-
gduck
addikt
Pedig tök logikus. A lejátszást akarod folytani nem?
Én pl. örülök neki, mert ha nézek valamit és el kell menni közben valahová a TV-től, akkor idegestő volt, hogy ugyan megállítottam a lejátszást, de ennek ellenére a képernyővédő után nem tudtam folytatni a nézett műsort.A megoldás egyszerű: mielőtt átváltasz, hagyjad abba a lejátszást, ha úgyse akarod később folytatni.

-
Voice24
őstag
-
mzso
veterán
A településen több helyről hallottam. De most már le is jelentettem.
Valaki FB-on azt állítja, hogy "országos hiba" és holnap délre ígérik a javítását. -
garga pista
Topikgazda
-
gduck
addikt
-
mzso
veterán
Hát ez vicc. Már vagy 5 órája nincs semmi...
-
diegho
nagyúr
-
Motogp57
csendes tag
-
Voice24
őstag
Hali!
Észrevettem egy érdekes változást a minibox frissítése óta. Eddig, ha a tévén (nem a boxon) egy másik bemenetre, mondjuk a tévére telepített Smarttube-ra váltottam, és ott eltöltöttem minimum 15 percet, akkor a boxon életbe lépett a képernyővédő üzemmód. Ha visszatértem a boxra, és kiléptem a képernyővédőből, korábban simán az élő tévéadásra kapcsolt vissza. Most, a frissítés óta viszont kilépve a képernyővédőből, onnan folytatja a tévéadást, ahol akkor tartott, amikor a tévén más bemenetre kapcsoltam.
Hogy érthető legyen, ma pl. az 1 órai híradó alatt átléptem a tévén a Smarttube-ra, megnéztem pár klipet, majd amikor kb. fél óra múlva visszaléptem a boxra, a képernyővédőből kilépve ott folytatta a híradót, ahol épp abbahagytam a nézését.
Ez engem kicsit zavar, ne döntse el helyettem a box, hogy megállítja az élő adást addig, amíg mást nézek. Valaki esetleg találkozott már ezzel, és ki lehet valahogy kapcsolni? -
diegho
nagyúr
-
mzso
veterán
-
garga pista
Topikgazda
-
pjen
félisten
-
Motogp57
csendes tag
-
mzso
veterán
Máshol is lehalt a szolgáltatás ex-digi területen?
Se TV, se net. -
garga pista
Topikgazda
-
Peter.70
addikt
-
pjen
félisten
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Agyalok a régi interaktív box cserén.
Az járható út, hogy kérem a cserét a sound boxra, aztán azt egy hónap múlva lecserélem mini box pro-ra? Igaz, hogy így 2500 Ft-ba kerül, de szerintem ez tisztább megoldás, mint ha kérek mini box Pro-t második box-nak, aztán a régit adom le
Vagy a sound-ról Pro-ra csere 10K-ba fog kerülni? -
diegho
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
Nekem a minibox pro gondmentes, a legkisebb villanás, vagy csúszás sem volt, mondjuk T-kom optikán One 1/1,de az egyik wifin.
Egyedüli, ami bosszant, hogy minden restartkor visszaáll 4 órára a kikapcsolási időzítő, pedig korlátlannál rákérdez, tényleg akarom-e. Sokat megy háttértv-nek, éjjel is, tegnap is volt valami frissítés, semmi nem áll vissza, csak ez a rohadt időzítő.
Amúgy gyorsabb, mint a tv csatornaváltása, nem lenne gond, wifin se. Csakhát fater is 77 éves, 0 műszaki érzékkel+pánikkal, mi van a box-al.
A régi koax boxon nem volt ilyen gond.
Egyébként legalább simán reconnectel router újrainduláskor, nem kell semmit nyomni.
Hangon nem kellett bütykölni, képen se, csak a telemetriát, stb. lőttem ki+fejlesztői beállításokban asszem érdemes volt körbenézni. Egyik tv-n se saját hangszóró, egyik optikai, a másik fülhallgatókimeneten át erősítő. -
Motogp57
csendes tag
-
gurabli
őstag
-
skroy
senior tag
-
gurabli
őstag
Aki rendelt már TV-t One-ról, az kb. mennyi idő alatt kaota meg és melyik futár szállította. Ma délelőtt rendeltem, 1-5 munkanap a szállítás, van rá reális esély, hogy csütörtökön megérkezzen?
-
pjen
félisten
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
One optikai net és tv-t most köttettem be, kb 1 óra nézés után késik a hang a tv-n. Mitől lehet ez? A net teljesen jó.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Ha sehogy sem működik klónozd az előző router mac címét az új routerre hátha úgy menni fog. -
cocka
veterán
A Digi nem sok helyen szolgáltatott koaxon. Magyarul akkor kábelmodemed van? Mert akkor tényleg elvileg jó lenne a routerben a DHCP mód.
Egyébként tudtommal borzalmas sebességeket biztosított a Digi koaxon, valami 8/4 meg 2/1 rémlik. Ennyi kinek elég manapság?
-
Turbobacsi
senior tag
Helló! digi (one) otthoni internet (koax): egy 1000 éves TP-LINK routert kicseréltünk egy xiaomi ax1500-ra, de így nincs internet (a routeren a led, aminek kéken kellene világítania narancssárgán világit) a routerben (ugyanúgy) DHCP-re tettük a WAN-t, modem újraindítás megvolt, hol keressem a megoldást?
-
Peter.70
addikt
-
nicu71
addikt
-
kezo0
addikt
-
nicu71
addikt
Feltöltökartyam van, és új mobilra tettem szert,ami E-sim-kèpes viszont sehogy sem tudok rájönni hogyan is kéne konfiguralni,a One appban nem találok erre semmi opciót
-
trec12
addikt
Az Egyesült Arab Emirátusokban tárgyalt Jászai Gellért
Az egyeztetések középpontjában a tulajdonosi és hálózati együttműködések álltak a 2Connect és a CETIN Hungary kapcsán.
-
pjen
félisten
-
Toth_Jani
őstag
-
kisapa
őstag
Sziasztok! A minibox pro-val lehet időzített felvételt csinálni? Gondolok itt arra, hogy mondjuk a műsorújságban beállítom azt a műsor amit majd rögzíteni szeretnék.
-
Szmtgp
tag
-
Szmtgp
tag
SZóval nem ilyen egyszerű.
Először adjam le a boxot. (WTF 😭)
Persze ott nem tudnak adni kártyát.
Azt majd szervizes hoz. Valamikor.
Addig nézzem a plafont.Hihetetlen bagázs. Érdekes módon fordított helyzetben, mikor a kártyát cseréltem boxra,
minden gond nélkül jött és kicserélte, vitte a régit.Úgyhogy az offline ügyfélközpontban azt találtuk ki, hogy bejelentem hibára, s ha majd felhívnak kérem, hogy ne boxot cseréljenek, hanem kérem vissza a kártyát.
Kíváncsi leszek.....
-
pjen
félisten
-
lm83
őstag
-
lm83
őstag
Szervusztok,
Van ahol nem megy a tévé, net Pesten?
Nálunk itt, déli pu környéke, elment egy fél órája. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Az One alkalmazásba már pár napja nem tudok belépni DÁP-al. Másnak megy? -
kisapa
őstag
-
BandiHUN
veterán
Szerencsére a vario 1/1 gigáshoz kapott modem-routeren(kaon) már átírható a jelszó...
Egyébként most már nálunk is hirdetik szórólapon rendesen a gigabites vario-t, akit esetleg érinthet ilyesmi, érdemes egy telefont megejteni, gondolom nem csak Martfűn bővítettek... nem rossz igazából a 80/8 koax helyett, eddig a legkisebb anomália se volt se a nettel se a két minibox pro-val lassan 1 hónap alatt. Nat-ot kikapcsoltattam, azért feltöltögetni is lehet+4-5 ms a ping a 22-25 helyett, játék is szuper, USA szerón játszok Arc Raiders-t, 220-250 pingből 130 lett, az Exitlagot száműztem. Koaxon olyan 150-re sikerült azzal lemenni mondjuk, de most már ez jobb. Németország 32-35ms. -
Borisz76
nagyúr
Összefoglaló 37. pont :
37. Mi az alapértelmezett ONT felhasználónév és jelszó?
Régebbi eszközöknél a felhasználónév és a jelszó is: user
A WiFivel rendelkező ONT-be a felhasználónév szintén user, de a jelszó: digi
ZTE-F618 ONT, FiberHome HG6544C ONT
Konfiguráció elérése: 192.168.1.1
Bejelentkezési adatok: user/digi
Huawei HG8147X6 ONT
Konfiguráció elérése: 192.168.100.1
Bejelentkezési adatok: felhasználónév user
jelszó: 4iG és az eszköz sorszámának (SN) utolsó 6 karaktere -
werszomjas
addikt
One internet, a gyári Huawei OptiXstar HG8147X6-10-es router van.
Az alján lévő matricán található user/jelszóval nem tudok belépni a router kezelő felületére. Ez szándékosan van letiltva szolgáltató részéről? Nyomtam már resetet is a routeren.Ezek nem működnek.
-
Onderon
senior tag
Nofene. Mégis ingyen lett egy hónap!
Tekintettel arra, hogy társaságunk hibaelhárítási kötelezettségének késve tett eleget, így a hibajavítás 72 órán túli időszakára vonatkozóan (2026.04.05. és 2026.04.10. között) 7992 Ft kötbért írtunk jóvá egyenlegén.
A kötbér számításának módja internet szolgáltatásra:
a) szolgáltatás listaára: 9990 Ft
b) szerződés szerinti havidíj egy napra vetített összege: 333,00 Ft
c) napok száma: 6
d) kötbér szorzója: 4
A kötbér összege = (b) x (c) x (d
Nájsz
-
kabelmania27
Topikgazda
-
nyesteb
tag
Most gondolkodom új előfizetésen, gigás net és nagyobbik TV, nálunk vario csomagban adják, ahogy látom.
Itt nem tapasztalható a cloudflare probléma? Sok weboldalamat az szolgálja ki, így fontos, hogy jó legyen.
Valami, amire érdemes odafigyelni?
Továbbá nálunk itt falunk a Telekom hálózatát használják szerintem, legalábbis nem láttam csak a Telekomos dobozt az oszlopon. Itt kell valamire figyelni?Köszönöm!
-
Geeryy
csendes tag
Valaki tapasztalt már p2p torrent download limitet 20MB/s erttekkel?
(Gigabit Net, Sagemcom f3896)
-
N3gro
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
16914 - 16801
16914 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A moratórium pont most fog lejárni, 2026. július 1-jén.

Egyébként most már nálunk is hirdetik szórólapon rendesen a gigabites vario-t, akit esetleg érinthet ilyesmi, érdemes egy telefont megejteni, gondolom nem csak Martfűn bővítettek... nem rossz igazából a 80/8 koax helyett, eddig a legkisebb anomália se volt se a nettel se a két minibox pro-val lassan 1 hónap alatt. Nat-ot kikapcsoltattam, azért feltöltögetni is lehet+4-5 ms a ping a 22-25 helyett, játék is szuper, USA szerón játszok Arc Raiders-t, 220-250 pingből 130 lett, az Exitlagot száműztem. Koaxon olyan 150-re sikerült azzal lemenni mondjuk, de most már ez jobb. Németország 32-35ms.
Dr Bubo