- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok. van itt a forumon olyan akinek digi-invitel iptv je van vagy volt es mar atszerzodott one tv re?? erdeklodnek hogy aki boxokat kert hogy tortent a bekotes ugy ertem megmaradtak a regi kabelek utp vagy kihuztak hozza meg plussz koaxot is? koszonom a választ elore is
-
boborján2
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4515 üzenetére
Restart megoldotta.
Soha nem volt még ilyen.
Egyébként miért lett egy 6. upload csatorna?
Történik valami fejlesztés ? Vagy nincs jelentősége?ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Teal'C
veterán
válasz
zsolti72837 #4512 üzenetére
Nem, vagy megnézed az eredeti adást vagy ezen vissza. Illetve One alkalmazásban is nézheted élőben és egyes műsorokat ott is vissza tudsz nézni.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Mikkamakka73
csendes tag
válasz
zsolti72837 #4512 üzenetére
Azzal sajna azt nem lehet.
-
boborján2
aktív tag
Van egy kis anomália a gépezetben
(500/22 vario)Hiányzik 490 megabit/sec (500 simán szokott lenni mindig)
5 helyett 6 feltöltési csatorna van és letöltésből az utolsó 3 csatorna szerintem meghalt.
Már olyan lassú , hogy a tv is szaggat
Vélemény?
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
-
garga01
őstag
Lakossági előfizetőként már jó ideje nem adott a Digi sem mailcímet, viszont gondolom van exDigis/One-os SMTP szerver, csak az inkább at üzleti ügyfeleknek.
Lakossági előfizetőként eszembe se jut már rég szolgáltató mailcímmel meg SMTP szerverrel szórakozni, bőven elég a webes mail szolgáltatók (amiknek amúgy van saját szerverük is).Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
-
bsh
addikt
válasz
garga01 #4508 üzenetére
egyrészt a fibernet most január végén küldött ilyen emailt, hogy van kábé 3 napod lementeni a leveleidet, ami engem pont nem érdekel. másrészt abban is, és abban a digis verzióban is amit te linkeltél, az email címek megszünéséről írnak, amit leszarok, nem használom. szó nincs róla, hogy smtp lehetőség is megszűnn. így most kajakra az egész digi hálózatból (beleértve a felvásárolt régi cégeket is) nem lehet emailt küldeni?
üzemeltessek saját smtp szervert vagy mi? (jó mondjuk van egy de az eddig csak relayhost volt,pont ez a probléma.)
-
bsh
addikt
megszűnt a fibermail, az viszont csak most tűnt fel, hogy nem csak a webmail szűnt meg, hanem az smtp szerver is. és most így rákeresve, az egész diginél ez van, nincs smtp szerver? ez most komoly?
-
Johnzy
tag
Van tapasztalatotok, hogy a One-os beltéri IP-alapon ellátott Box-ok kb. milyen maximális sávszélességet igényelnek LAN oldalról? 100-as csatija van a készüléknek?
A kérdés oka, hogy pl. egy lakrészbe csak egy hálókábel megy át, az is max 100mbit-en, akkor mennyire "foglalja le" a sávszélességet egy ilyen IP-s TV-Box, mennyit foglalhat el a meglévő 100 mbit-ből a legdurvább HD-s műsor nézése?Köszönöm a segítségeteket!
Pörögjünk!!! - mondta a papagáj és belerepült a ventilátorba...
-
akom
őstag
Sziasztok!
Régebben a digi oldalán volt lehetőség, hogy átállítsd a NAT-olást.
Most nézem a one ügyfélkapus oldalát, de sehol nem találok ilyen lehetőséget.
Én vagyok az ügyetlen, vagy marad a telefonos ügyfélszolgálat? -
-
-
-
garga01
őstag
Szerintem a CI+ modulról van szó, csak itt a topikban sokan a komplett modult kártyának hívják. Mondjuk a lenti szerelő sincs nagyon képen
Minden tv-vel amiben van CI+ fogadó, kompatibilis a modul (sőt a sima CI foglalatba is be lehet dugni, mivel a fizikai méretei egyeznek..). Egyedül Samsung tv-knél kell némelyhez egy speciális adapter, de ez csak márka függő, hogy nincs meg a normál PCMCIA kivezetés a tv-n. Régen ezt az adaptert gyárilag adták hozzá úgy rémlik, de használt cuccokat áruló oldalakon is beszerezhető. Erről van szó.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
gduck
addikt
válasz
LurkerSheik #4493 üzenetére
"Na a Philipsbe csak be kellett dugni amibe allitolag nem jo a kartya."
Ez érdekes infó. Milyen kártyát kaptál? Mert eddig a UPC/Voda kártya össze volt párosítva a modullal...
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
válasz
Hát igen,ez klasszikus hazai szakember történet.
Nagyjából minden szakmából tudnék hasonlót, ezért tényleg csak végső esetben hívok ki szakit.
Nyilván neked is muszáj volt, Odáig már eljutottak,hogy leveszik a cipőt,esetleg lábzsákot vesznek fel vagy ezt még mindig nem tudják megoldani? -
E.Kaufmann
veterán
válasz
A telekomos hód
Én eleve úgy vártam a szerelőt, hogy tudtam, hová megy be majd az optika, ott felszereltem egy polcot (addig koax volt, az végig volt vezetve a lakásban, az optikát meg gondoltam, nem fogják ugyanígy) a közelbe (20cm) vittem villanyt is és megjelöltem a TV felé menő koaxot, valamint egy utp kábel csatlakozóval várta már a szolgáltatói dobozt, mellette egy felírat, hogy bridge mód (ha nem lennék otthon és nem is voltam akkor). A szaki se panaszkodott, gyors is volt, én is megkaptam azt, ami kell és nem kellett egymással filozófiai diskurációkat folytatni az Ethernet és az USB össze nem függéseiről Jung és Kant egzisztenciális útkereséseinek fényében.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Kis infó a One net+tv bekötésről.
Nemrég bekötötték az ex digis lakásomba.
5 éves lakás minden szobába koax és ethernet kiállás aljzattal.
Mar a megrendeles is parades volt kb 2 hetig ultek a cimen mire rendbetette az IT.Jön a fickó telón beszéltünk (asszony Teamsezik a nappaliban), kérdi hogy van 4 usb azt mind kösse be?
- mondom ott ethernet kábel van meg koax!
-Aha ethernetnet usb ugyanaz
- itt fogtam a fejem, hogy nem ugyanaz de semmi baj csak dugja be a routerbe, kotozozze ossze szepen a kábeleket ha hosszu amit hoz és tesztelje le.
-kb 3 órát szarakodott az 1 tv box nem akart rendesen mukodni etherneten, persze eltorte a csatlakozo bepattintos pockot rola ezert nem mukodott rendesen mert a routerbol kirugta magat. (Mikor hazaeertem akkor vettem eszre es kimertem utp kabel teszterrel)
Mondtam hogy akkor tegye at az egyik kis szobaba a boxot a CI kartyahoz nem kell ethernet, tvnek meg jo a wifi.
Ez neki veletlenul se jutott volna eszebe.
Philips Tv be CI+ aralakito nelkul megy bele a kartya aztmondja nem jo bele.
samsung qn90-be meg kell atalakito, mondom csak tegye bele a kartyat es allitsa be.
- O nem allitja be nem ert sajnos minden tvhez.
akkor mondom irja le a frekvenciat, regiokodot es beallitom majd en.
-nincs semmilyen extra beallitas, bedugom es mukodik.Na a Philipsbe csak be kellett dugni amibe allitolag nem jo a kartya a Samsung pedig kerte a frekvenciakat
.
Sebaj neten fent van a pdf.A One szolgaltato jol mutatja egesz Magyarorszag mukodeset.
Szakembereknek mondott valakik dolgoznak olyan helyen akire egy marek doglott lepket nem biznek.
Rendkivul udvarias volt amugy, de 1000x inkabb egy ertelmes szaki mint egy nyajas 50-es faszi akinek fingja nincs mit kellene csinalnia.
Az effektiv ido amit dolgozott nem tobb 10 percnel.
(Routerbe kabelek be+tv boxba kabelek be)Miutan nem sietett a ficko abszolut es a szomszed varosbol jott, gondolom vallalkozokent bedolgozik es kimeletlenul szamlaz a One felé, a bekotesekert.
Mi userek pedig kimeletlenul fizetjuk az alacsony termelekenyseget (hatekonysagot) evrol evre szepen az emelkedő havidijakban igazi piaci verseny nelkul.[ Szerkesztve ]
Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Teal'C
veterán
Ha esetleg a későbbiekben felmerülne kérdésként:
Most kaptam meg a hozzáférési kódokat exDigi terület 15.ker
3db CI kártyás Tv mellé, box nincs.[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
válasz
Malachi #4472 üzenetére
Off: Ha nem nagyon van (és volt) alternatíva, sok műsorról lemaradtak parabola hiányában...
De amúgy egy 80 cm-es antenna már elég tartalékkal rendelkezik és ha nem akarják "elrontani" a házról az összképet, lehet udvarba is rakni akár egy rövid lebetonozott csőre és vannak különböző színű antennák is (szürke, barna, stb..), de nyilván a szolgáltató a sima fehéret hoz, de ha te veszed meg akkor olyat raksz fel amilyet akarsz.
Az irányhoz amúgy ha ezt az appot, vagy hasonlót letöltöd és kamerával meg tudod nézni, a Thor 5-6-7-es holdakat kell keresni (0,8°NY).
Szerk.: qnadam által javasolt lapantenna is jó teljesen.[ Szerkesztve ]
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lackooo84 #4486 üzenetére
Viszont a legutóbbi sd csatik hd verzióinál amik kódoltak voltak (moziverzum hd, tv4 hd, bbc earth hd, euronews hd , viasat explore hd) is "nincs jel" van, eltűnt a "nincs CI modul" szöveg. A többi új csatinál pl. gametoons még mindig "nincs CI modul" szöveg van. Csak nem végre feloldják a tévedésből zárt "nem új, prémium" csatikat?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
A mozi+ és mozi klub kivételével az összes többi csatornán jó ideje "nincs jel"....
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Cs.Tibor
lelkes újonc
válasz
Malachi #4472 üzenetére
Mi lenne, ha szó nélkül felraknád a SweetTV appot.😀
(Persze csak ha tv készülék tudja. Mondjuk egy 10eFt környéki androidos box sem ördögtől való.)A próba időszak alatt hátha megbarátkoznak vele?
Esetleg beszippantja őket a visszanézhetőség?
A nézhető csatorna választék több mint kétszerese az exMindigTV-nek, és egész jó árú akciókat is ki lehet fogni. -
szabacsik
őstag
Helló. Régen vodafone voltunk... már one. Tv hd családi tv csomagunk van. Az rtl+ premium számunkra nem jár? Telefonon azt mondták, hogy csak a family csomagban van benne nekünk meg családi van.... Szerinte nem azonos a kettő. Ez tényleg igaz? A hűség lejárt és nem szeretnék 1-2 éveset újra. Van valami. Mód hogy legyen rtl+ premium -unk?
/\____/\
-
kl122
tag
válasz
Dr Bubo #4444 üzenetére
Csupán arra a sokak által terjesztett fals infóra szerettem volna reflektálni (a politikát mellőzve) miszerint a 4iG állami cég. Ezzel szemben nemhogy nem állami de még a magyar tulajdon is csak épp csak többségi benne az is magántulajdon. Ez pedig gazdasági tény, nem politizálás.
-
gulyasa
őstag
válasz
l1k3_1t #4471 üzenetére
A kérdező számára valószínűleg irreleváns az exdigi ügyfélkapu, mivel ő már idén, az átállás után szerződött, exdigi területen. Neki a One ügyfélkapun kell(ene) belépni.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Malachi
addikt
Én mindezt tudom, még teszek egy utolsó próbát majd, de sejtheted mennyire rugalmas egy határozott 70+os házaspár az ilyen kérdésekben, ha egyszer eldöntötték, hogy azon a házon márpedig nem lesz parabola antenna.
Azt lehet amúgy tudni, mi a tájolása? Merre van a szatelit, amit be kell célozni?
-
Fecó88
tag
válasz
Intruder2k5 #4464 üzenetére
[kép] ez egy ZTE eddig elégedett vagyok vele. Picit melegszik ennyi hibát vettem észre.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
boborján2
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4464 üzenetére
Szerencse hogy nem rajtad múlt pl. a számítógépek fejlesztése. Máskülönben egy mai modern sokmagos cpu még most is aktatáska méretű lenne
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Csápájev
őstag
válasz
kabelmania27 #4462 üzenetére
Köszi, beszéltem velük,ugyanezt mondták
Nézek egy routert.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
2 hete cserélték ki az egyik műholdas dobozom, mert kifeküdt.
Kaptam ezt a felső fajtát.
Ez meg 5-6 óránként kitalálja, hogy a kártya nincs rendesen behelyezve. Kiveszem, vissza, és jó.
Kicserélik ennyi miatt, mielőtt végleg felbosszant, és szétverem?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Biztos én vagyok rosszul bekötve, de nekem ezektől a mini boxoktól herótom van. UPC-nél is a CISCO tetszett, persze a tudása miatt is, de itt most a külsőre gondolok, már a Pace sem volt az igazi, a DIGI-től kapott HUMAX DIGI+C HD4 meg katasztrófa volt, még a koax kábel is folyamatosan elrángatta a helyéről.
-
Fecó88
tag
válasz
Malachi #4460 üzenetére
Szia mi a baj a parabolával nem foglal sokkal nagyobb hejet mint egy tető antenna a földfelszinihez. Plusz a műholdas tv médium pár száz forinttal drágább de lényegesen nagyobb a kínálat. Plusz olyan pici beltérit adnak hozzá mint ha 3 gyufás dobozt egymás mellé raknál.
-
Emlékeztek hogy régóta 100 Mbiten lógtam az internet sebességen, most voltak az One szerelők, átnézték és kiderült hogy az UTP kábellel nem volt gond, a WDR4300 routerem kezdett kiöregedni, így PPPoE helyett Dynamic IP címet kapott, továbbra is sajnálatos módon passzív marad.
Nem baj, legalább a letöltésem kb. 60 MB/s körül mozoghat olyan amolyan kb. 500 Mbit, ez jobb mint mindkettő irányban 94 Mbit.
Kicserélték teljesen vadiúj Huawei ONT-ra, kértem bridge módba és valami oknál fogva inkább szolgáltatói eszközről megy az internet, szóltam hogy szokom torrentezni és a szerelők sóhajtották egyett és visszaszerelte a régi kiöregedett WDR4300 routerre UTP kábelet, sajnos ezt kell fogadni, majd veszek routert, ha végleg kipurcan.
Ui.: Kérdezem, miért nem rakták át aktívra vagyis nem 100-as IP cím kezdetű számra, sikerült nem 100-as IP cím a routeren, de továbbra is marad a passzív.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,
Pár éve kaptunk egy Fiber home HG6544C routert és elég sokszor eldobálja a telefonomat, megpróbálnám lecseréltetni.
Szerintetek van erre lehetőség a ONE-nál?
Illetve ez a Fiber home HG6544C router hányas wifi szabványt használ vajon? 4-est vagy ötöst? Nem találok erre vonatkozóan adatot. -
Malachi
addikt
válasz
E.Kaufmann #4456 üzenetére
Igen, ahogy én is írtam látom a Tv-Basic csomagot. Az van most. A régi kiegészítő csomagok szűntek meg, de akkor ezek szerint ez van, leépítették a földfelszíni sugárzást a csomagokkal együtt.
-
Malachi
addikt
Helló, bocsánat ha korábban ki lett ez tárgyalva, én nem találtam semmi infót.
Az indulás óra MindigTV Prémium(?) csomagot fizettem a szülőknek, feléjük még a földfelszíni antennás tévézés a menő. Volt természetfilmes kiegészítő csomag, meg az alap. Nemrég szóltak, hogy eltűnt néhány csatorna (Animal Planet, ilyesmik amiket szerettek, főleg azért fizettem az egészet) most utánanéztem és azt látom, hogy gyakorlatilag a One teljesen kivezette a földfelszíni csomagokat és csak egyetlen alap működik, a többi mind tányéros, vagy kábeltévé.
Ez azt jelenti, hogy akkor mostantól a megadott 34 csatorna van és ennyi, semmi más lehetőség nincs földfelszíni vétellel más csatornákat nézni? Tehát az egyetlen TV BASIC csomag van és nincs más, kiegészítő, semmi?
Esetleg valami tipp, hogy ha nem akarnak parabolát a házra és nincs kábeltévé az utcában, akkor mire lehet előfizetni, ami értelmes szolgáltatást ad?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz
Pro Koryak #4449 üzenetére
Tegnap este az ex vodánál is olyan volt. Egy cég, összetartanak.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Pro Koryak
addikt
válasz
E.Kaufmann #4450 üzenetére
Kizárólag ez az 1 csatorna szórakozik, de legfőképpen este/éjjel olyan 22ó után.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Pro Koryak #4449 üzenetére
Nem lehet, hogy a koax kábelezésed sz@r? Régi, sérült kábel, elosztó vagy toldó elem beiktatva, műanyag burkolatos 90 fokos dugó esetleg (nekem sok gondom volt ilyennel)?
Még ha optikán is jön a jel, de utána vacak és hosszú a koax kábelezés, az gondot okozhat és eltérő frekvenciákon eltérő mértékben.
De persze simán lehet, hogy a helyi szolgáltató kapja meg vackul, mint nálunk régebben a Duna hülyéskedett, de a jelszintre nem kellene hatással lennie.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Pro Koryak
addikt
exDigi területen NatGeo Wild-on másnál is szinte naponta, főleg este/éjjel tré a minőség?
Szétesik a kép, csak pixelháború van, a hang közben hibátlan. -
válasz
E.Kaufmann #4447 üzenetére
Igen volt. 01:41:58-kor megszakadt, és 01:49:59-kor csatlakozott újra.
-
E.Kaufmann
veterán
Hajnalban volt valami gixer másnál is optikai szolgáltatásban?
1 és 3 óra környékén vadul próbálkozott a routerem újraépíteni a PPPoE kapcsolatot több 10 percig.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Atis45
aktív tag
válasz
Dr Bubo #4444 üzenetére
Teljesen igazad van, és teljesen érthető, és értjük és tudjuk hogy ez egy szakmai topik, de olyankor nehéz teljesen kihagyni a politikát, amikor a topik névadója és a tulajdonosi köre millió és egy szálon be van kötve a politikába. Ezt most nem vita indítónak szántam. És részemről lezárva a téma.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ne politizáljunk! Arra van a politika topik.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Atis45
aktív tag
válasz
Pro Koryak #4442 üzenetére
Ez így van. Bár semmi újdonság nincs ebbe, több mint tíz éve erről szól az ország jó pár ágazatba.
-
kl122
tag
Úgy tűnik, hogy szép csendben kiszállt az állam a 4iG-ből, az aktuális tulajdonosi struktúrában már nem szerepel a tulajdonosok között a a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Megjött az új 1 gb-os Arris routerem az One tv-től.
Szeretnék egy internetes rádiót rákapcsolni a WPS segítségével (van ilyen elnevezésű gomb a készülék elején) Van valakinek tapasztalata, hogyan kell használni? -
Toth_Jani
őstag
Ezek nem normálisok a 4IG-nél, küldtek egy emilt hogy váltsak TV csomagot Family HD 4000 forintért a 2600 TV HD alap helyett, ez még elmenne föleg az RTL+ miatt.
De anno egy ilyen online rendelésnél, az ember rábökött megrendelte, most egy komplett digitális azonosítást kellene végig játszani, a végén videós azonosítással.
Na menjenek a jó büdös .... -
Lacccca87
addikt
válasz
Intruder2k5 #4430 üzenetére
Köszi az infót, igazabol a digi eszkozet hasznalom most de lehet moge teszem az asus routert ha ingyenes a szolgaltatas. Utananezek, köszönöm még egyszer.
-
Faby
senior tag
Pozitív tapasztalat:
Múlt héten lemondtam egy régi, még Internet 150 nevű csomagomat
Igazából már vagy 2 éve le kellett volna mondanom, de úgy voltam vele, elfér, backupnak jó a Digi mellett.
Minden flottul ment, nem nagyon akartak hosszabbításra, csomagváltásra rábeszélni, egyszer említette a telefonos ügyintéző, hogy jól gondoljam meg, mert ilyen áron nem fognak tudni semmilyen szerződést ajánlani, ha mégis szükségem lenne rá. Mondtam, hogy az exDigi 1000-es csomag mellett nincs semmi ilyesmire szükségem, meg ott a szinte korlátlan mobilnet is, mint tartalék opció.
Eszközleadást kérdeztem, annyit mondott, hogy posta vagy személyes ügyfélszolgálaton adjam le.
Tudomásul vette, mire letettük, már ott volt a fiókban a visszaigazolás a felmondásról.Vasárnap bementem Debrecenben a Fórumban található ügyfélszolgálatra, nyitás előtt pár perccel értem oda, még nem volt sor.
Bementem, mondom az ügyintézőnek miért jöttem, adatokat elkérte, pötyögött valamit, aztán közölte, hogy készen vagyunk.
Kérni akartam az átvételről egy aláírást legalább a kinyomtatott felmondásra, de annyit mondott, elektronikusan kapom.
És tényleg, mire kiértem az üzletből, meg is jött az átvétel visszaigazolása.És hogy miért írtam ezt le?
Régebbről, vagy innen a fórumról, vagy máshol, de az rémlett, hogy a személyes üfsz nem hajlandó eszközt átvenni, mindenáron a postát erőltetik, illetve az átvételi igazolások sem mindig készültek el.
Ehhez képest, legalábbis ott és akkor minden rendben volt.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Pocpet
csendes tag
Sziasztok!
Azért fejlesztenek. Volt digisként (Bp. FTTH) szombaton délután bementem egy One ügyfélszolgálatra. Elmontam, hogy át szeretnék szerződni a One szolgáltatásra úgy, hogy a volt vonafonos mobil előfizetést is szeretném bevonni a csomagba. Megbeszéltük a csomagokat, monták, hogy nem kell kijönni cserélni semmit, az ont és a két kártyám is marad. Mire hazaértem (kb fél óra) már élt az új mobil csomag és a TV-n is feloldódtak az még kódolt csatornák. Másnap a kódokat is megkaptam. A One applikációban is látszik összes szolgáltatás és eszköz, One Tv is aktív.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Lacccca87 #4429 üzenetére
Van de halott. DDNS szolgáltatók
Én leginkább a router típusának megfelelő topikban próbálkoznék, pl. az ASUS-nak van saját szolgáltatása is. De ha van NAS-od, jellemzően azokban is van ilyen.
-
Fecó88
tag
válasz
sa.attesz #4419 üzenetére
Szia mi is ilyen cipőben vagyunk csak annyiban más hogy mi nekünk be van kötve a műholdas tv szolgáltatás de a régi rendszerbe lettünk aktiválva oszt kénytelenek átteni az új one rendszerbe. 2 ügyintézö vett már fel hiba jegyet de nem történik semmi. Így sem az előfizetést nem látjuk az one aplikácioban sem plusz csomagot nem tudok hozzá adni. A lényeg van egy jó szolgáltatás 0 ügyfélszolgálatal.
-
Adams84
aktív tag
Nem, a belépési adatok mindenhol egységesek, tehát ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni a One webes és mobil appba (ügyfélszolgálati felületek) és a One TV (online TV) webes és mobil appba is.
[ Szerkesztve ]
exVodafone koax (HFC-RFoG, DVB-C) / Interaktív TV médiabox
-
Gabesz87
veterán
válasz
dombila #4418 üzenetére
Igen, az OK-ra nyomva megjelent az info, meg a bal és jobb alsó sarokban 1--1 ikon, az egyik a felvétel, a másik nem is tudom mi, de nyelvváltás nem volt. Amit találtam, a Beállítások, Csatorna (vagy Adás? nem vagyok TV-nél nem tudom pontosan mi volt a neve) alatt volt egy nyelv opció, ott meg ilyenek, hogy
Magyar (L+L)
Magyar (L+R)
Magyar (R+R), és ugyanezek angolra. Na ezt nem értettem, micsoda, de itt kiválasztva a magyart átváltott. Viszont ha csatornát váltottam, akkor visszaállt megint angolraA beállítások, általános alatt találtam még olyat, hogy Elsődleges nyelv, ami magyarra volt állítva, ill. másodlagos nyelv. Ez utóbbi angolra, de ezt is átállítottam magyarra. Aztán nem tudtam már kipróbálni, mert késő volt, és átjött a gyerek közénk, úgyhogy kikapcsoltam a TV-t. Nem mai darab ez a TV, de ilyennel még sosem találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
mrots
junior tag
válasz
gulyasa #4412 üzenetére
"ha a WAN IP 1**.**.**.** (tehát 100 fölött kezdődik), akkor NAT-olva vagy"
Ez nagyon nagy butasag, es ilyen kerdesekhez vezet:
"Korábban nekem 80-90 kezdetű IP címeket adott a Digi, most hogy át lett váltva One-ra, nézegettem, hogy 170-180 kezdetűeket ad. Ezek szerint mi is beleestünk volna a NAT-olásba?"
Mint lathato a 170-180 is 100 felett van, de nem natolt, mert az eredeti mondat inkabb felreertheto, mint nem.
-
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Arról van valakinek információja/tapasztalata hogy fix IP-t lehet e igényelni lakossági szolgáltatás mellé?
-
sa.attesz
tag
Írtátok itt többen a NAT-olás problémakört, visszaolvastam, nekem sajnos nem tiszta ez pontosan mit is jelentene hétköznapokban. Korábban nekem 80-90 kezdetű IP címeket adott a Digi, most hogy át lett váltva One-ra, nézegettem, hogy 170-180 kezdetűeket ad. Ezek szerint mi is beleestünk volna a NAT-olásba?
Látom van akinek sikerült már az interaktív box-os beüzemelés. A telefon nálunk továbbra sem működik, január 17-i megrendelés, vettek fel rá hibajegyet, írtam a honlapon keresztül is, egyelőre semmi, pedig a szerződésben szereplő 15 nap már igencsak letelt, a One fiókban pedig nyitva a megrendelés továbbra is.
-
Gabesz87
veterán
válasz
dombila #4415 üzenetére
Igen, Digi-s voltam. Egy régi, 2016-os LG UHD TV-nk van a hálóban, ezen vettem észre. Tudom, hogy elvileg kéne legyen ilyen lehetőség nyelvváltásra, felirat választásra, de nem nagyon találtam. Ill. subtitle gomb van, de azzal semmi nem elérhető. Arra nem jöttem rá, nyelvet hogy lehet váltani, de majd csekkolom a manualt. Ill. a nappaliban van egy újabb Hisense TV, majd ott is megnézem, mi a helyzet. Na, ott magyarul megy, de a nyelvváltás is sima ügy. LG-n gőzöm sincs, hol kell
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz
kabelmania27 #4411 üzenetére
Igen felhívtam őket, nagyon segítőkész volt az úriember mindent beállított az itt olvasott instrukciók szerint. Minden szuper.
-
Gabesz87
veterán
Kapcsolgatom a TV-t, és meglepődve tapasztalom, hogy RTL3-on a Kincs ami nincs, meg az AMC-n a Red angolul mennek
WTF? Keresgéltem, hogy valahol lehet-e nyelvet váltani, de nem találtam ilyesmit. Én még ilyet nem tapasztaltam.
-
gulyasa
őstag
Olyat keress: WAN IP
Ha az nem egyezik meg a külső IP címeddel és - ezt itt már többen írták - ha a WAN IP 1**.**.**.** (tehát 100 fölött kezdődik), akkor NAT-olva vagy. Ezt csak ügyfélszolgálattal tudod kikapcsoltatni - vagy telefonon vagy emailben.Az új szerződéseseknél nem tudom, hogy néz ki a számla, de a szerződésszám a nem átszerződött exDigi-sek számláján itt látható (pirossal jelöltem a helyét):
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Teal'C
veterán
válasz
kabelmania27 #4409 üzenetére
Nem szerepel csak a számla száma de amúgy azt sem fogadja el a második opciónál. exVodás vagyok új exDigi One szerződéssel.
-
cigam
titán
Hogy "így"?
A digi ügyfélkapun keresztül, tudod a menüben átállítani.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Teal'C
veterán
Ez most így NAT vagy nem?
Az ipv6 ot ki kell kapcsoltatnom mert így nem érem el az emby-t távolról.
Illetve HG8147X6-10 ezt hogyan kapcsolom modem módba?"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4400 üzenetére
Igen, de root-al nem megy...
rootba miért nem tudok belépni? Vagy le van tiltva, hogy senki ne piszkálja?
user
4iG+6utolsó sorszámmal belépett
HG8147X6-10
Hardware Version:2CAD.A
Software Version:V5R022C00S240 ez frissnek számít?
Köszi
Meg 4iG-re állított jelszó...hát érdekes...
Át is állítottam.
Egyébként a címkén lévő jelszó pl Wifi jelszó mennyire biztonságos? át kell állítani?
Valamint egy honalapot szerettem volna letiltani... és nem látom a lehetőségét. Elég minimalista az admin felület.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest