Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
gretzky77
üzenetére
Hát igen, tapasztalom.

Ezt írták nekem a múltkor:Visszajelzésük alapján az Android 17-es verziójának Béta kiadását jelenleg nem támogatja a Lidl Plus alkalmazás. A béta verziók nem a mindennapi felhasználók számára készülnek, hanem fejlesztőknek és haladó felhasználóknak, hogy teszteljék a rendszert, hibákat keressenek és javítsák a stabilitást.
Ezért a béta rendszereken a Lidl Plus alkalmazás működése nem garantálható, és előfordulhatnak olyan hibák, mint a kapcsolati hiba („Nincs internet”).Amint az Android 17 hivatalos, stabil verziója megjelenik, fejlesztőink elvégzik a szükséges frissítéseket és teszteket, hogy az alkalmazás teljes mértékben kompatibilis legyen vele.
Javasoljuk, hogy amennyiben lehetősége van rá, a készüléket a legutóbbi stabil Android‑verzióval használja, mert jelenleg azon biztosított az alkalmazás megfelelő működése.
Köszönjük megértését! -
peugeotmate
addikt
2 hét alatt beállt az RCS is
Már csak a George és Revolut értesítéseket kell megbűvölnöm és teljesek a beállítások. Amúgy szerencsére nem szenvedek a PWM-től, elég jónak találom a kijelzőjét a telónak. -
nektek is csinál olyat mostanában a Google Fotók, hogy értesítést küld, hogy töröljél fotót?
"A nap fotóinak törlése
65 fotó áttekintése erről a napról: kedd"Ez engem nagyon idegesít... milyen alapont szól bele, hogy mit csinálok a saját fotóimmal?
nem tudom, csak engem boldogít ezzel, mert érzi, hogy régi pixelről töltöm fel a fotókat? -
xy.zsolt
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
bocsi
Arra gondoltam amit az előző hsz-ben
tett ki
-
-
xy.zsolt
őstag
Erről tudtok, tapasztaltátok? [link]
Az én USA P7P-m egyelőre oké.....kop,kop,kop -
-
tomboy0013
veterán
válasz
racskobalazs
üzenetére
Dobd fel a bétát próbának. Ha itt jó akkor szoftveres volt a gond.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Ha van jótállás hozzá, akkor érvényesítsd, mert ez hardveres gebasznak látszik.
-
Sofian
őstag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Utolsó frissítés felment már? Az előző haviban volt ez az extrém töltéslassítás az utolsó pár %-on. Az ehavi nálam megjavította.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Pixel 9 Pro elkezdett elképesztően lassan tölteni (1A, ~4-5W), és már mindent próbáltam, lehet valami tönkrement benne? Próbáltam soft reset, hard reset, 3 különböző töltő, minden féle akkukímélőt kikapcsolni, lehűteni a telefont, kipiszkálni a portot stb és nem hajlandó 5W fölé menni, így kb 2-3 óra mire feltöltöm teljesen ami abszurd.
Valakinek ötlete? Még a factory resetet megpróbálhatom ha szerintetek az használhat.
-
kenguru99
senior tag
Tudható vajon, hogy a jelenleg kapható Pixel 9 Pro XL-t, érinti -e ez a hiba vagy sem?
-
rossitibi
tag
Sziasztok! Az ajánlott PartNeroGSM oldalát nézegettem,de nincs 512-es 10 pro. Sosem tartottak, vagy csak hiány van? Tudtok esetleg normális oldalt ahol hasonló árak vannak?
-
Cyborg
őstag
válasz
macilacipaci
üzenetére
Köszi mindenkinek a tapasztalatokat, még csak agyalok, lehet, mire rászánom magam a váltásra, már P12 is lesz
-
Cyborg
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
... Mert 90%-os az akku, ergo nem az a gond, hanem, hogy ennyit tud. Összességében tudok vele élni, hiszen 2 éve használom, de nyáron bajlódok vele, melegszik, meleg az akku is, és ilyenkor 2-3 wattal tölt.
...szóval elkezdtem játszani a váltás gondolatával.
Ebben a méretben játszik a xiaomi 17, OnePlus 13s, 13t, vivo x300, bár az már nagyon drága, de amúgy szívesebben maradnék a Googlenál. Egyedül az üzemidő zavar, amúgy imádom, megbízható jószág
-
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
P10A-val van valakinek tapasztalata már?
P8-ról váltanék, ami jó, csak az üzemidő nem a barátom, merül nagyon, nem bír egy napot Nálam, ha fotókat is csinálok, meg pláne.Üzemidő, melegedés szempontjából van előrelépés? Az 5100as akksi, és Tensor G4 jó barátok, vagy jobb, mint volt?
-
Kelvin
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Igen, George app-n belül kell beállítani, arcra is lehet. (mármint a bejelentkezéshez, lehet te nem erre gondolsz)
-
slice14
veterán
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Névjegyek app -> Névjegyek beállítások. Kép
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok!
Erste George app-ot lehet indításnál kérni, hogy újlenyomattal oldjon fel? Revolutot már tudom így indítani.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok, egy ideje kapok hangerő figyelmeztetést zenehallgatás közben és lehalkítja. Megőrülök tőle.
Hogy lehet ezt kikapcsolni? -
Biggabi76
tag
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Szia! A telefon alkalmazást megnyitod, bal oldalon fenn hamburger menü, beállítások, ezen belül megjelenítési beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
érthető a részükről, bár azért érdekes, hogy kb csak ez az egy app nem megy, minden más pedig problémamentes még a banki appok is.

Csepy