Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
válasz
leslien
üzenetére
Van rá Google meg Alza gari is, de nem tudom melyikkel járok jobban.
Az első problémát ugye Alzan keresztül intéztem, ha jól emlékszem a szabályokra akkor a harmadik meghibásodás esetén vissza adják a vételárat, nyilván akkor átülnék egy P10P-ra...
Azt mondod hogy nagyobb eséllyel adnak egy refurbished darabot direktben gariztatva?
-
kerxy
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem is fura, de nem csináltam vele semmi különöset, nem éri extra hatás (irodában/otthon dolgozom), nem nyomkodom többet mint más, úgyhogy ötletem sincs...
-
-
lovas93
tag
Sziasztok! Olyan hibát követtem el, hogy mikor felfelé lapozva megjelentek az alkalmazások és valamit keresni akartam, akkor a telefon rákérdezett hogy mindig szeretném e, hogy megjelenjen és leokéztam. Ezt hogy tudom kikapcsolni, mert marha idegesítő?
-
K82
őstag
Ez így van csak a poszt írója más telefonról érkezett, és a Pixeleknél a T9-jellegű gyorskeresés nem működik ha van ékezet a névben. Nekem, Neked nem probléma mert ismerjük a Google Dialer működését, de aki először szembesül ezzel a "hibával" annak zavaró lehet.
Régen amikor a keypad volt az alapértelmezett nézet, nekem is sokkal inkább ráállt az ujjam 6-9-5-2-re és már be is dobta a zasszony nevét mindenféle keresgélés nélkül.
Google support "hiba" jelzés: [link] -
hubber19
tag
P9P XL : 6,68mb a januári frissítés... combos!
-
Gabesz87
veterán
Úgy értem, a billentyűzet nézetben a betűknek megfelelő számokat nyomom be, és kiadja a kontaktot. Pl "Anya" = 2692. De amúgy valóban az ékezetekkel van baja, mert ha egy adott névben, amiben van ékezet pl. a vezetéknévnél, de a keresztnévnél nincs, a keresztnevet pötyögve kiadja! Ez is apróság, csak hát számomra elég tré, mert a Samsung tudta simán, ékezet ide vagy oda.
-
Drakmusz
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Most így hirtelen én sem tudom, valószínűleg a fejlesztőiben ki lehet kapcsolni.
Délutánra kiokosítom magam.
-
Drakmusz
addikt
Ha esetleg valaki unatkozna a hosszú téli estéken, akkor próbálja ki ezt:
[link]
Spectrum R4.1 config
This config will provide excellent fine and smooth detail
If your device works with AGC 9.6 it should work normally with this config
Pixel 4a5g => 9pro XL
Tested in Pixel 8 Shiba and Pixel 6 Pro
📷 Main: Neutral, contrasty color tone
🎈 Fuji_Red: Overall desaturated colors other than Reds.
🌱 Fuji_Green: Vibrant colors, with focus in greens/yellows.
🎏 Teal & Orange: Vibrant colors, with focus in Oranges/blues.
🏮 Leica: Colorful, bright colors, inspired in Leica vivid
🌇 Sunset: Dark picture, warm tone
📸 Quality: It will give a good picture no matter how long it takes
⛩ Fuji Red Quality: Fuji Red + Quality combined
🎞️ Quality/Upscale: 50mp upscaled images, reduced sharpness + quality profile
💾 Natural: more detail than main profile, dark night shots and natural hdr tone (real camera look) -
Gabesz87
veterán
Ma felfedeztem egy újabb kissé idegesítő problémát a P10-nél: tárcsázónál elkezdtem beírni a nevet (megfelelő betűk/gombok alapján), de az istennek sem hozta elő azt a kontaktot akit hívni akartam. Samsungál soha nem volt ezzel gond
-
blackmoto
senior tag
Januári Update
[link] -
domper2015
senior tag
Mikor várható frissítés P8-ra?
-
wjbhbdux
veterán
Lottó app alternatívaként nagyon szívesen felajánlom a bankszámlaszámom, ahol ugyanúgy el tudjátok tüntetni a fölösleges pénzeteket.
A főnyeremény egy Tesla autó*. -
-
gulb
őstag
Nah ma lehetett mar hasznalni a Pixel Superfans discount code ot🤣 £34 mous caset £0 ra csokkentette rendelest befofadtak🫢 remelem megjon😏
-
beeep146
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
-
beeep146
tag
Sziasztok!
Életem első Pixel telefonját használom 4-5 napja. Pixel 9 Pro XL.
Következő problémám van: Mobilvásárlás alkalmazásból szoktam pl. lottózni. Eddig iOS-en és Samsung telefonon kiment a gyári üzenet küldő alkalmazásból az app generálta üzenet, visszajött hogy erősítsem meg pl. egy OK üzenettel, majd rendben megérkezett a visszaigazoló szöveg.
Ennél a telefonnál viszont az első üzenet sem megy ki, felkiáltó jellel megjelölve ott marad...
Mit lehet a gond? Beállítás? App probléma?
Google Messages és Textra appokkal próbáltam.
Köszönöm a tippeket. -
Gyuri61
friss újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem 8 pro-t az Alin. Tökéletesen működik, meg vagyok vele elégedve. Mivel tanítok, elég gyakran kell némítanom a telefont. Nincs valami ötletetek hogy lehetne ezt gyorsan, menüből állítani, nem a hangerő gombbal?
Köszi -
MemOooO
újonc
*RLaci* ; gretzky77
peugeotmate
Tapasztalat, I11, Samsung S21 fejfájást okozott. A Honor 200, Motorola Edge 40 Neo, Oneplus 13 triónál semmi bajom nem volt. A hónapban beköltözik a családba egy 9a, kipróbálom és írok tapasztalatot ha érdekel.
-
peugeotmate
addikt
válasz
*RLaci*
üzenetére
Köszi az infót! Erről amúgy én is olvastam közben, hogy a Pro szériákban a kijelző valahogy még rosszabb PWM érzékenyek számára. A 9A/9 kijelzőkkel vannak akik elégedettek, bár a többség ott is érzékeli hogy valami nem oké.
MemOooO
Mire alapozod, hogy villog az i11 kijelzője alacsony fényerőn? Erről sehol nem találtam infót. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 PRO Eladó! Kék színben.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Garmin fēnix 6 Pro Solar 51 mm használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

amugy Mous itt ukben pont ezt a tokot 50% learazta... Szoval igazabol igy a Googletol tenyleg 0 kene jonnie🤣🫣
A főnyeremény egy Tesla autó*.
Azt hogy ...

Csepy