- LG 42LS570 TV LED csík csere : a macera
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: LG 42LS570 TV LED csík csere : a macera
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-16 11:57 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr K
őstag
Ezért rendeltem világos Spigen tokot, de sajnos csak sufni boltokban lehet kapni. Lehet meg se jön. 8 Pro. Miért fekete színű a legtöbb tok? Nyáron az halál.
Hát, régen volt az általános iskolai atomfizika óra, de nem a fekete szín az, ami több hőt tud leadni?
-
xy.zsolt
addikt
Én is
.....már csak azért is mert a US verziós pixelem működik itt és az usa-ban is a legtöbb frekvenciasávon
igazad van.....egy ismert eset miatt még nem kell kongatni a vészharangot. Én csak mint érdekes infót osztottam meg az esetet. -
tomboy0013
veterán
újabb battery gate ON?
Egy közel 2 éves modellből 1db kigyulladt a világon amiről nem tudjuk előtte érte-e bármilyen behatás, illetve azt sem lehet tudni mivel töltötték. Ebből nagyon messze menő következtetéseket nem vonnék le.
-
manokaki
addikt
-
macilacipaci
tag
Ezért rendeltem világos Spigen tokot, de sajnos csak sufni boltokban lehet kapni. Lehet meg se jön. 8 Pro. Miért fekete színű a legtöbb tok? Nyáron az halál.
-
peugeotmate
addikt
-
lovas93
tag
Sziasztok! Tegnap olyat csinált a telefonom (P10P), hogy hívás után, miután leraktam, random csíkok jelentek meg a kijelzőn, mint a hibás tévéken vagy laptopokon szokott. Azt hittem hardveres gond lesz, eléggé meg is ijedtem, aztán egy kikapcs-visszakapcs megoldotta. Azóta nem csinálta szerencsére. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
M_norbi
csendes tag
-
xy.zsolt
addikt
-
fant0mi
őstag
-
gretzky77
veterán
-
M_norbi
csendes tag
-
gretzky77
veterán
-
Redchucky
aktív tag
-
M_norbi
csendes tag
Sziasztok. Allegron vett már valaki Google Pixelt? Ami konkrétan érdekel, hogy az ott vásárolt telefonra is jár a Google garancia?
-
gretzky77
veterán
-
Redchucky
aktív tag
-
gretzky77
veterán
-
Redchucky
aktív tag
-
axioma
veterán
hasznalati targy, nem vedem, most mar a telomon sincs uveg... mire eladosorba kerulnenek, mar nincs erdemi ertekuk, amugy hasznalat kozben nem lathato semmi (nem mondom hogy surlofenyben van, de nem is keresem rajta argus szemmel)
mondjuk w3 nemreg vettem yetteltol nem nagy penzert szoval nincs rajtam a nyomas hogy vigyazzak ra -
Cyborg
őstag
Van P10P, PW3, plusz egy mindkettonel korabbi Mi Scale. Me'g a Health Connect se dobja be a fitbitbe a sulyadatokat (a Health Connect-ig eljut, de a fitbit nem szedi fel), szoval ez igy nem olyan jo (Garmin se mutatta, oda beirtam naponta, annak jol nezett ki a grafikonja - mondjuk most a fogyas kb. megallt, nem biztos hogy baj nem latni
).
Ha valakinek van ra megoldasa amit csak kovetni kell, azt megkoszonom (kutakodni most nincs idom).Buta kérdés lehet, de hogyan lehet védeni ezt a gömbölyű formát? Fóliát lehet rá rakni, ami rajta is marad?
Te hogy hordós, véded az órát?
A Spigennek találtam megoldásait, esetleg még van más megbízható brand?
-
sub71
senior tag
Hát ez az. Tegnap melóból hazafelé próbáltam. Eddig nekem sem ment pl útvonal beállítás szóban magyarul, viszont most előszőr, miután magyarul megkérdezte, hogy miben segíthet, mondtam neki, hogy vezessen haza, erre beállította a navigációban az otthoni címem és már indult is a navi...
-
hedgehog
senior tag
Nálam egy ideje már Gemini van, viszont van egy vicces része... nekem az utasításokat vagy kérdéseket angolul kell mondani, mert a speech-to-text része nem tud magyarul
de utána már magyarul válaszol -
sub71
senior tag
-
gretzky77
veterán
-
RolEnD_
tag
Egy hét múlva teljesen új alkalmazás jön ki, ami leváltja a fitbit-et: google health
Lehet érdemes lenne várni, mielőtt vért izzadtok, mert az új app akár hozhatja azokat a funkciókat, ami most hiányzik!Nekem már tegnap frissült...
Érdekes. Első blikkre Fitbit kiforrottabb volt.
-
morfondőr
addikt
Jöjjön! A Fitbit leginkább félkarú rablóra hasonlít.
Pár hónapja cseréltem a Samsung Watch 6C-met Pixel Watch 3-ra, hát elég furcsa volt a Samsung Health után a Fitbit. Számomra teljesen semmitmondó dolgokkal van tele a főképernyő.
-
Hieronymus
veterán
Egy hét múlva teljesen új alkalmazás jön ki, ami leváltja a fitbit-et: google health
Lehet érdemes lenne várni, mielőtt vért izzadtok, mert az új app akár hozhatja azokat a funkciókat, ami most hiányzik!Jöjjön! A Fitbit leginkább félkarú rablóra hasonlít.
-
axioma
veterán
Valoban, ez vegre a health connect-bol athozta az adatokat, de az is csak oktober vegetol van meg, mondjuk a juni kozepetol (azota szoktam ra) hianyzo rekordokat aka'r at is irhatom, annyit meger ha innentol automatikus lesz.
-
sub71
senior tag
Sziasztok! Lehet csak nekem új infó, de végre integrálták a Geminit az Android Autoval.
-
Cyborg
őstag
Lehet érdemes lenne várni, mielőtt vért izzadtok, mert az új app akár hozhatja azokat a funkciókat, ami most hiányzik!Nem hiszem , hogy a Huawei okosmérleg bebocsátást fog nyerni a kompatibilis eszközök táborába, de axioma-nak akár segíthet is. Köszi az infót
-
morfondőr
addikt
Most képzem magam googlebol, mármint telefonban Google van évek óta, de okosórát huaweit használok, meg a mérlegem is Huawei. Ez a Fitbit app is olyan semmilyennek tűnik így, lehet csak azért, mert nincs rá óra kötve, de a Huawei healthben szépen boldogulok, szép , színes, átlátható, de sajnos semmilyen adat nem vihető át a Google ökoszisztémába🥺
Xiaomi health app szinkronizálható Google Fittel, uh át kellene vinnie, lehet kell az is hozzá, közvetlen a mérlegből nem megy.
Lehet érdemes lenne várni, mielőtt vért izzadtok, mert az új app akár hozhatja azokat a funkciókat, ami most hiányzik! -
axioma
veterán
Most képzem magam googlebol, mármint telefonban Google van évek óta, de okosórát huaweit használok, meg a mérlegem is Huawei. Ez a Fitbit app is olyan semmilyennek tűnik így, lehet csak azért, mert nincs rá óra kötve, de a Huawei healthben szépen boldogulok, szép , színes, átlátható, de sajnos semmilyen adat nem vihető át a Google ökoszisztémába🥺
Xiaomi health app szinkronizálható Google Fittel, uh át kellene vinnie, lehet kell az is hozzá, közvetlen a mérlegből nem megy.
utananezek - a merleg zepp life-ban van most beallitva, mondjuk bluetooth igy meg kell nyitni az appot mindig, hogy befrissitse (historyt tud, de ha a frisset latni akarom)
pont matol nem fitbit hanem G health, elso blikkre kicsit szimpibb -
Cyborg
őstag
Van P10P, PW3, plusz egy mindkettonel korabbi Mi Scale. Me'g a Health Connect se dobja be a fitbitbe a sulyadatokat (a Health Connect-ig eljut, de a fitbit nem szedi fel), szoval ez igy nem olyan jo (Garmin se mutatta, oda beirtam naponta, annak jol nezett ki a grafikonja - mondjuk most a fogyas kb. megallt, nem biztos hogy baj nem latni
).
Ha valakinek van ra megoldasa amit csak kovetni kell, azt megkoszonom (kutakodni most nincs idom).Most képzem magam googlebol, mármint telefonban Google van évek óta, de okosórát huaweit használok, meg a mérlegem is Huawei. Ez a Fitbit app is olyan semmilyennek tűnik így, lehet csak azért, mert nincs rá óra kötve, de a Huawei healthben szépen boldogulok, szép , színes, átlátható, de sajnos semmilyen adat nem vihető át a Google ökoszisztémába🥺
-
axioma
veterán
).
Ha valakinek van ra megoldasa amit csak kovetni kell, azt megkoszonom (kutakodni most nincs idom). -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Akinek van Pixel Watch, és okos mérleg is, milyen okosmérleget használ hozzá? -
vacs
veterán
Urak segítsetek. Megjött ma egy OnePlus Watch 4 óra hozzám : van egy számomra furcsa és bosszantó dolog.
Az OHealth futása nem látható az értesítési sávon fent, az ún. status bar-on : nincs ott az ikon.
Miért? Eddig bármilyen órám volt az app-ja automatikusan "felkerült" a telefon értesítési sávjára, hogy fut és bármikor lehessen indítani ott volt az ikon.
Most ez nem. Android 16, Pixel 9 Pro XL.
Használ valaki OHealth app-ot, vagy tudjátok, hogy a status bar/értesítési sávban az ikon hogyen kelthető életre?
A lehútható "redőny" alatt sincsen, ott sem látszik - mint pld a Viber, vagy az előző órám appja. (Mi Fitness)
Tud valaki segíteni?
Az OHealth app értesítéseit nézd meg, először appon belül.
Illetve nyomj hosszan az OHealth ikonra, Alkalmazásinfó, Értesítések. Ezen belül lesz kikapcsolva amit hiányolsz. -
hubber19
tag
Urak segítsetek. Megjött ma egy OnePlus Watch 4 óra hozzám : van egy számomra furcsa és bosszantó dolog.
Az OHealth futása nem látható az értesítési sávon fent, az ún. status bar-on : nincs ott az ikon.
Miért? Eddig bármilyen órám volt az app-ja automatikusan "felkerült" a telefon értesítési sávjára, hogy fut és bármikor lehessen indítani ott volt az ikon.
Most ez nem. Android 16, Pixel 9 Pro XL.
Használ valaki OHealth app-ot, vagy tudjátok, hogy a status bar/értesítési sávban az ikon hogyen kelthető életre?
A lehútható "redőny" alatt sincsen, ott sem látszik - mint pld a Viber, vagy az előző órám appja. (Mi Fitness)
Tud valaki segíteni?
-
aldebaran
addikt
-
gretzky77
veterán
Tegnap jött egy QPR1 Beta 3 frissítés, már megy a Lidl app is, ha érint valakit
-
macilacipaci
tag
Google Pixel 10 Pro XL 256GB Moonstone, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Ezüst, Garanciális 285 ezer Ft, bár újat már tudok Google PIXEL 10 Pro XL 5G 16GB RAM 256GB (Porcelain) Porcelan Ár:289.000 Ft
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Mennyi a reális értéke egy Alzáról novemberben rendelt, tökéletes állapotú 256Gb tárhelyű P10PXL készüléknek? -
macilacipaci
tag
Lehet kéne szereznem egy világos színű tokot, csak a 8 Pro -ra már nehéz. Tavaly is csak feketét tudtam rá szerezni. Az előbb néztem a fehér Spigent Alzan, de nem lehet kapni.
A Gemini segített. Talált nekem egy világos jó minőségű tokot: Spigen Thin Fit mute beige - Google Pixel 8 Pro Sajnos nem olcsó, de remélem megéri a 11 ezer Forintot.
-
xy.zsolt
addikt
"Oké, a rendszer elfut vele"
Rosszul tudod, a rendszer sem fut el vele, én is csak papírnehezéknek használom a 7 Pro-t.
Akkor a hiba csak a te mobilodban van
-
tomboy0013
veterán
Ennyire azért nem. Az S23U-val simán tudok nyáron úgy 4k-ban videózni, hogy nem nyafog. És igazából még soha nem nyafogott, max a kijelző fényerejét vette vissza. Azért sokunknak csípi a szemét, hogy prémium áron a Google egy középkategóriás chipsetet ad. Oké, a rendszer elfut vele, és van, akinek így is okés, de messze ez a Pixel telefonok leggyengébb pontja, amin a jeleknszerint nem is terveznek változtatni.
"Oké, a rendszer elfut vele"
Rosszul tudod, a rendszer sem fut el vele, én is csak papírnehezéknek használom a 7 Pro-t.
-
gretzky77
veterán
Ennyire azért nem. Az S23U-val simán tudok nyáron úgy 4k-ban videózni, hogy nem nyafog. És igazából még soha nem nyafogott, max a kijelző fényerejét vette vissza. Azért sokunknak csípi a szemét, hogy prémium áron a Google egy középkategóriás chipsetet ad. Oké, a rendszer elfut vele, és van, akinek így is okés, de messze ez a Pixel telefonok leggyengébb pontja, amin a jeleknszerint nem is terveznek változtatni.
Használtam S23U-t amikor megjelent, azért az már egy pár éves modell, akkor még talán nem volt annyira túltolva. A melegedés pedig sztem az összes mai csúcs telefon esetén fennáll! Mint írtam én még nem találkoztam ilyen szintű melegedéssel, előtte Pixel 9 Pro XL esetén sem!
-
Rigormortiis
veterán
Sajnos már szinte az összes hasonló készülék melegszik, ezért is nem értem hova ez a nagy proci hajkurászás, órahúzás

Értem én, hogy csúcs készülékek és már mindent is tud de, hogy nyáron nem tudom használni ahogy szeretném, mert melegszik azért az sztem gáz főleg ilyen árak mellett!Ennyire azért nem. Az S23U-val simán tudok nyáron úgy 4k-ban videózni, hogy nem nyafog. És igazából még soha nem nyafogott, max a kijelző fényerejét vette vissza. Azért sokunknak csípi a szemét, hogy prémium áron a Google egy középkategóriás chipsetet ad. Oké, a rendszer elfut vele, és van, akinek így is okés, de messze ez a Pixel telefonok leggyengébb pontja, amin a jeleknszerint nem is terveznek változtatni.
-
gretzky77
veterán
Kellett nekem emlegetni a meleget. Most közölte a telefon, hogy szünetel a képek feltöltése a Google Fotókba, mert várni kell, hogy lehűljön a telefon. Kint kellett fotóznom a Napfényben. Pedig még nincs is olyan meleg.
Ilyennel én azért még nem találkoztam szerencsére!
-
macilacipaci
tag
Kellett nekem emlegetni a meleget. Most közölte a telefon, hogy szünetel a képek feltöltése a Google Fotókba, mert várni kell, hogy lehűljön a telefon. Kint kellett fotóznom a Napfényben. Pedig még nincs is olyan meleg.
Lehet kéne szereznem egy világos színű tokot, csak a 8 Pro -ra már nehéz. Tavaly is csak feketét tudtam rá szerezni. Az előbb néztem a fehér Spigent Alzan, de nem lehet kapni.
-
bbendre
őstag
Na, ezért nem kellenek nekem a drága csúcsmodellek
.....több100k és még kössek is kompromisszumot
....nem köszi. Vegyétek csak, hogy legyen mit megvennem mikor ismét kell ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy 7Pro prémium refurbised bőven megfelel nekem a mai elvárásokhoz 80k-ért , 91%os akkuval, stb
btw, az egyik szakmám a fényképész
En aki fotozok sokat kb ugyan azt kapom mar minden telefonon... ok, Vivo es tarsait ne vegyuk ide
) -
macilacipaci
tag
Sajnos már szinte az összes hasonló készülék melegszik, ezért is nem értem hova ez a nagy proci hajkurászás, órahúzás

Értem én, hogy csúcs készülékek és már mindent is tud de, hogy nyáron nem tudom használni ahogy szeretném, mert melegszik azért az sztem gáz főleg ilyen árak mellett!Kellett nekem emlegetni a meleget. Most közölte a telefon, hogy szünetel a képek feltöltése a Google Fotókba, mert várni kell, hogy lehűljön a telefon. Kint kellett fotóznom a Napfényben. Pedig még nincs is olyan meleg.
-
xy.zsolt
addikt

Értem én, hogy csúcs készülékek és már mindent is tud de, hogy nyáron nem tudom használni ahogy szeretném, mert melegszik azért az sztem gáz főleg ilyen árak mellett!Na, ezért nem kellenek nekem a drága csúcsmodellek
....nem köszi. Vegyétek csak, hogy legyen mit megvennem mikor ismét kell ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy 7Pro prémium refurbised bőven megfelel nekem a mai elvárásokhoz 80k-ért , 91%os akkuval, stb
btw, az egyik szakmám a fényképész
-
gretzky77
veterán
Remélem nem lesz rá szükség. Jön a nyári meleg. Az tavaly is megviselte. Majd igyekszem keveset használni a melegben.

Értem én, hogy csúcs készülékek és már mindent is tud de, hogy nyáron nem tudom használni ahogy szeretném, mert melegszik azért az sztem gáz főleg ilyen árak mellett! -
macilacipaci
tag
-
gretzky77
veterán
Nekem még megvan a magyar számlám, de a boltnál már lejárt a garim. Olyankor mi a helyzet? 8 Pro. A Google felé még van 11 hónap garanciám, de gondolom az is Németországba érvényes.
Ha jól rémlik ezt Németországban tudod érvényesíteni, mivel az nálunk még nem volt hivatalosan forgalomban.8a-tól kezdve intézhető itthon is
-
macilacipaci
tag
-
Szelley
senior tag
-
manokaki
addikt
-
Szelley
senior tag
Deutsche Telekomtól vásárolt Pixel 8 tönkrement 1.5 évesen. Google kérte a számlát de az nincs már meg. Deutsche telekomnak imei alapján bejelentve hogy meghibásodott kicserélték egy refurbished verzióra!
-
Pulsar
veterán
Beállítások > Rendszer > Eszköz frissítése > Szoftverfrissítések > Rendszerfrissítés > Frissítés keresése. A Rendszerfrissítés alatt pedig a Google Play-rendszerfrissítés. Legalul van az Alkalmazásfrissítések amire bökve a Google Play Áruház Appok és eszközök kezelése jön be. Magyarul az applikációk frissítése.
ez nekem is új, és hasznos volt, köszi
-
hubber19
tag
Beállítások > Rendszer > Eszköz frissítése > Szoftverfrissítések > Rendszerfrissítés > Frissítés keresése. A Rendszerfrissítés alatt pedig a Google Play-rendszerfrissítés. Legalul van az Alkalmazásfrissítések amire bökve a Google Play Áruház Appok és eszközök kezelése jön be. Magyarul az applikációk frissítése.
Köszi a tippet, 2026 Ápr 1-re frissült !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB Alpesi Zöld
- iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Karcmentes, 2028.10.22.-ig garanciális!
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- G.SKILL WigiDash érintőkijelzős PC vezérlőpanel!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Lenovo Thinkpad L13 Gen.2,FHD,i5-1135G7,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, bár Pixel 10 Pro az igazi
.....már csak azért is mert a US verziós pixelem működik itt és az usa-ban is a legtöbb frekvenciasávon
igazad van.....egy ismert eset miatt még nem kell kongatni a vészharangot. Én csak mint érdekes infót osztottam meg az esetet.

....nem köszi. Vegyétek csak, hogy legyen mit megvennem mikor ismét kell 
)
Csepy