- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
bigdady #7713 üzenetére
Pixel 7-en magyar nyelven nincs SIM PIN menüpont!
Itt kellene lennie: Beállítások, Biztonság és adatvédelem, lap alján További biztonsági és adatvédelmi beállítások almenü, SIM PIN!
Angol nyelvre állítva a telefont, megjelenik a menüpont:
Settings -> Security&privacy -> lap alján More security&privacy -> SIM lock -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Nálam A16 frissítés óta térerő gondok vannak, próbáltam stabil meg béta 16-al is.
Random jön elő a dolog .Nem hallanak jól, stb . Andorid 15 alatt nem volt ilyen probléma. Szolgáltató YETTEL . Más is tapasztalt hasonlót ? -
dussy
őstag
válasz
Casti98 #7710 üzenetére
Magyarországon [4 hivatalos viszonteladó] van, itt biztosan rendben lesz minden.
A viszonteladókat kell ellenőrizni/figyelni az Emag esetén. -
K82
őstag
válasz
Casti98 #7704 üzenetére
Nem kísérleteznék nem az Emag által forgalmazott telefonnal, itt a topikban is volt aki megégette magát: kanadai régiós Pixelt kapott, így gyk. csak a ciprusi eladó által adott bolti garancia élt.
Ha meg tudod oldani, holnap estig (07.08) ajándék Fitbit Versa 4-gyel Pixel 9 599/699€ (128/256GB) az osztrák Google Store-ban.gretzky77: 8/Pro itthonról még nem garanciáztatható, de a 8a már igen ahogy a komplett 9-es széria is.
-
Casti98
tag
Sziasztok,
az EMAG által jó áron árult Pixel termékekről tudtok bármit mondani, itt van gyártói garancia vagy csak bolti? Ilyen esetekhez, hogy áll az EMAG? Cassian által forgalmazott Pixel termékek igen jó áron vannak, főleg a 8-as termékcsalád. Esetleg valaki vett tőlük teméket? Minden információt szívesen veszek, nagyon közeleg az új készülék beszerzése. Oneplus 8T elhalálozott, Nord 4, Pixel 8, 8Pro, Pixel 9-ben gondolkodok, de a 9-ért sokallom a 270-et, ennyit nem szánnék telefonra. -
bigdady
nagyúr
Pixel 8a tud egy fizikai és egy e simet kezelni? Hol lehet bekapcsolni a másik simet? Csak egyiken érnek el mióta Voda berakta e-simét. Legfrissebb android.
-
cápauszony
csendes újonc
sziasztok
Van itt olyan aki 8a-ról váltott 9a-ra?
Igazából a pro kontra érdekelne valós szemszögből.
Érdemes e lecserélni rá, stabilabb e stb.
köszi -
gabro0
őstag
A legutóbbi frissítés óta nektek is az ébresztő ikonja jelenik meg a csendes mód ikonja helyett? Nekem automatán este 10-kor átáll ne zavarjanakba és feltűnt, hogy az ébresztő ikonját nézegetem egy ideje
-
Csepy
Topikgazda
válasz
grizlisandor #7697 üzenetére
Nekem egyszer sem dobta fel és a dev preview óta minden teszt és béta is fent volt.
-
grizlisandor
veterán
System alkalmazás nem válaszol.
Van még mit csiszolni ezen az új fő verzión, mert szerintem az első ilyen ablakot kaptam meg, mióta Pixel-em van, 3a óta.
-
Drakmusz
addikt
Találtam egy 9 Pro-ra adaptált konfigot, 9.6 V4.0 alatt fut, hiba nélkül.
Szerintem nagyon jó a képi világa, kevésbé éles mint a gyári, de tudja.
Holnap még töltöm az albumot, később majd megosztom a konfigot is.
Egy pár fotót megvágtam, ennyi az összes módosítás.
Enjoy!
[link]
Ui. Sorry, van benne egy pár 50-es is, Skyykingtől. -
manokaki
addikt
válasz
steewcv65 #7688 üzenetére
Volt előtte , 9 és 9 pro , most 9A-m van
Aksi jobb kb 15%--kal nálam. Gyorsaság ugyan az.
Én nem érzek hátrányt , számomra a kamera is tuti..
Talán ami külső hátrány , hogy müanyag hátlap , de csak mert tudom egyébként nem vettem volna észre .Mert igényes! Viszont pont emiatt könnyebb ami nagy előny !!A térerőben sem érzek hátrányt se a GPS-ben !
Végül az ára ! Fele annyi mint egy 9 Pro !
-
Xelo
addikt
úgy tűnik bűnözők gyülekezete lettünk: Cops in this country think everyone using a Google Pixel must be a drug dealer (Updated)
-
steewcv65
őstag
Pixel 9a-rol mi a velemeny, ki hasznalja vagy volt-e elodje es ahhoz viszonyitva? Koszi a valaszt
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Grande Ale #7684 üzenetére
Első szériás pixel buds pro-t kapsz már akár itt az oldalon is annyiért, sztem az jobb vétel lehet.
-
Grande Ale
őstag
Pixel Buds A- ról van valakinek tapasztalata? 40-párezerért láttam, jó vétel lenne vajon?
-
juve600
nagyúr
akku egy kis okosság
-
Blamazs
senior tag
Pixel 9a-t hol érdemes venni jelenleg cégesen, ahol rendes számlát adnak és futárral el is küldik vidékre? Az se baj ha fehér a készülék
Van bejáratott megbízható helye valakinek?
-
manokaki
addikt
Kinek van a legtöbb Ciklusa Pixel telefonon ??
-
steewcv65
őstag
Srácok, mi ez a akku visszatérítés vagy hasonló dolog?Kinek vagy minek jár?Nekem pixel7 van, aquaban vettem..
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
Draun01 #7657 üzenetére
Nálam kettőből az egyik Pixel 6a-ra (mint a 7a-ra is járt annó) jár a 452USD (~153ezerHUF). Egy másik 6a-ra nem.
Mondjuk mindkettőben pár hete cseréltem az akksit meg kijelzőt is (ifixit-ről vettem hozzá mindent is).
Büdös kölkei, ez van ha használják az eszközt, de akkor legalább ez bőven meg lesz finanszírozva.
(eszközökkel, ragasztókkal a 3 akksi és 2 kijelző eddig 168ezerbe fájt) -
umek
tag
Sziasztok! Légyszi segítsetek abban, hogy ha Ausztriában vásárolnék egy új 9-et vagy 9a-t, akkor is tudnám Magyarországról intézni a gariztatást az összefoglalóban lévő oldalon keresztül?
-
Draun01
tag
válasz
Blamazs #7650 üzenetére
Pixel 6a akkumulátorteljesítmény-program - Pixel telefon Súgó
Na végre van valami info. Itt lehet ellenorizni hogy pl ingyenes akkucserére jogosult vagy-e, de ugye ebben Magyarhon nincs benne.
De ez itt a fontos rész:
"Ha az akkumulátorcsere nem áll rendelkezésre az Ön országában, nem felel meg az Ön számára, vagy más lehetőségeket szeretne megvizsgálni, a regisztrációs oldalon is igényelheti (ha rendelkezésre állnak) a többi támogatási lehetőség egyikét, így a készpénzt vagy (ha rendelkezésre áll) a Google Store-ban másik Pixel telefon vásárlására felhasználható, Google-hardverre szóló engedménykódot. A konkrét választható alternatív lehetőségek a régió vagy más tényezők alapján korlátozottak lehetnek" -
consono
nagyúr
válasz
Fuxosbömis #7654 üzenetére
eladtad?
-
Fuxosbömis
tag
Én 400 eurót kaptam vissza, pedig a telónak kutya baja.
7a
-
juve600
nagyúr
válasz
domper2015 #7640 üzenetére
+1
-
pcnet
addikt
válasz
kiraly.andra #7646 üzenetére
Köszi! Kár érte, akkor marad a gyári launcher.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Pixel 9a-n, Nova Launcher alól, hogy tudom elérni a privát területet? A Pixel launcherben az alkalmazáslista végén van, de Novában nem lelem, és a megjelenítésére vonatkozó beállítást sem találok.
Köszönöm ha tud valaki segíteni!
-
Golota
aktív tag
válasz
domper2015 #7640 üzenetére
Köszönöm.
-
Golota
aktív tag
Sziasztok. Használ valaki Pixel 8-at Yettel előfizetéssel? A vowifi megy? Nekem 7 pro van, azon megy. Most gondolkozok a családban egy másik telefon lecserélésén, de olvastam korábban, hogy Pixel 8 tulajoknak nem ment. Lehet ez már régen volt.
-
consono
nagyúr
válasz
Draun01 #7634 üzenetére
Ez a döntés egy nagyon érdekes dolog, főleg a 200 ciklus része, az nálam kevesebb, mint 1 év. No de miért is érdekes az én szempontomból? A Samsung Z Flip 5-öm lasan 2 éves lesz. MEgnéztem az abattery-vel, 502 ciklus van benne és 99%-os a maximum kapacitása úgy, hogy én mindig 100% töltöttem, egész éjjel a töltőn lógott 99%-ban minden este a telefon... Akkor minek is bohóckodunk ezzel?
Nyilván a telefon alapból csak 80%-ig tölt fel nálam is, csak ébredés előtt teszi bele a maradék 20%-ot. -
manokaki
addikt
válasz
Draun01 #7634 üzenetére
Szerintem ha szükség lesz rá mindenre találnak megoldást
Nem panaszkodo , mert 3 napot simán használom töltés nélkül , söt jelen pillanatban 15 nap alatt 3 töltés ciklut használtam el, pedi ugyan ugy használom mint a testvéreit a 9 , 9 Pro-t vagy korábban a 8-at...azokon 2 nap volt a max. -
Draun01
tag
válasz
gretzky77 #7632 üzenetére
A hivatalos megfogalmazás:
"Ez a szoftver szakaszosan módosítja az akkumulátor maximális feszültségét. A (fokozatos mértékű) folyamat 200 töltési ciklusnál kezdődik, és 1000 töltési ciklusig tart. Ez segít az akkumulátor teljesítményének és öregedésének stabilizálásában.
Az akkumulátor elöregedésével az akkumulátor üzemidejének csökkenését tapasztalhatja. Az Akkumulátorsegéd a telefon töltési sebességét a korrigált kapacitás alapján is módosítja. Kismértékű változást tapasztalhat az akkumulátor töltési teljesítményében.""Pixel 9a telefonon a funkció alapértelmezés szerint be van kapcsolva, és nem lehet kikapcsolni."
-
Draun01
tag
válasz
Blamazs #7583 üzenetére
Hasonló esetben vagyok, de én még kivárok, hátha googlenek lesz valami visszahívási akciója a 6a aksija miatt (2 hete röppentek fel róla hirek) és akkor esetleg jobb áron tudok váltani. Amúgy nekem a 8a jobban bejön, a 9a meg aksiban hamar le lesz korlátozva (200 töltési ciklus után, az jó indulattal is kevesebb mint 1 év)
-
walcott14
csendes tag
-
-
bozont
veterán
-
Blamazs
senior tag
-
Viper26
nagyúr
Pixel 10 Specs Confirm Battery Upgrade, Camera Downgrades: Before we talk specifics, recall that it was reported back in April that Pixel 10 would sacrifice camera specs in exchange for a new telephoto lens. That information now seems accurate, as a leak of the device’s spec sheet does mention a new 10.8-megapixel telephoto lens. While the new lens is welcomed, the other two cameras are getting downgrades, with the wide angle lens getting downsized from 50MP to 48MP and the ultra-wide lens going from 48MP to 12MP
-
-
walcott14
csendes tag
Sziasztok,
Telefon vásárlás előtt állok, a pixel 7a és a 8a az ami megtetszett a méreteik miatt.
Olvastam,hogy melegednek és, hogy gyorsan merülnek, mik a tapasztalataitok erről?
(Játékra nem használnám).A segítséget előre is köszönöm.
-
-
-
Firstaye
tag
válasz
nagytalpu #7606 üzenetére
Ezt én is teszteltem: fele, negyedannyi műholdat lát a 8a, mint egy régi Huawei telefon Bp. 13 kerületben. Gyakorlati hátrányát még nem tapasztaltam, de eddig csak itt a városban navigáltam vele. Ahol a régi Huawei ugrált, nem volt pontos ( Ausztria hegyek között pl), ott valószínűleg a pixel jelet se fogna.
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
blackmoto #7605 üzenetére
Szlovákia, Párkány.
Pár órán át csak 2G volt, az sem mindig.
Aztán hirtelen lett minden.
Mivel vannak kapcsolataim a szolgáltatónál másik telefonról felhívtam őket, megkértem nézzenek rá. Nem láttak kapcsolódást.
Ugyanezzel a SIM kártyával máskor, más telefonban nem volt ilyen gondom
Működik a GPS, perszehogy működik. Csak gyenge.
(A Pixel 8 ebben is jobb amúgy.)
Más teló vs 8a:
[kép] -
blackmoto
senior tag
válasz
nagytalpu #7596 üzenetére
Merre jártál külföldön, ahol ennyire rossz tapasztalatod volt?
Én május elején voltam Székelyföldön 4 napig, de semmi gondom nem volt a GPS-szel. A készített fényképeken is ott a helyszín koordinátája szépen elmentve.
Csak a Szent Anna tónál tűnt fel, hogy nem volt térerő, de azon nem is csodálkoztam. Ott nemigen telefonált senki a hegyek között. Ilyen hegyes völgyes tájakon nem azt szoktam figyelni, hogy hol nincs térerő. Ilyen területet találok itt a Gemencben is.
A mutatott térerő ikonnal nem szoktam foglalkozni. Addig jó, amíg nem 0. Eleinte engem is zavart, hogy gyengébbnek mutatja, mint az előd telefon, mégis van ahol a Pixel 8a simán látja a WiFi-t, a Zenfone 9 meg nem. Pedig az Asus-nak vannak komolyabb WiFi csatlakozási képességei. -
Postas99
őstag
Tudom, hogy nem itt kellene mondanom, de ha már úgy is app-oknál tartunk.
Ingyenes reklámblokkolós youtube kliens Tubular (https://newpipe.net/) GitHub-on a forrás is és az APK is. Tökéletesen átugorja az összes reklámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest