Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
P8-ra egy 6,8 MB-os frissítés jött.
mondjuk elszöszölt vele vagy fél órát így is... -
IamTheDog
tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Beléptem az USA-ba, és csak úgy megjelent az appok között. Itthon meg nem tűnt el. Még. Amúgy a stúdió full magyar nyelvű, a screenshothoz át kéne a nyelvet állitani. Meg a beállításokban van egy Varázsjelzés menü, ahhoz is angol kellene.
De a frissítés jobban zavar.
-
IamTheDog
tag
Az lehet, hogy P10P-re még nem érkezett meg a januári frissítés? Nekem az Istennek nem akar megjelenni.
Szerk.: lehet ez összefüggésben van azzal, hogy külföldön voltam két hétig? Amihez hozzájön egy érdekesség: kint megjelent a telefonomon a Pixel Stúdió és a Pixel Képernyőképek, és hazaérkezésem után sem tűntek el.
-
FragMaster
addikt
válasz
macilacipaci
üzenetére
Ha már a spec. nem változik érdemeben, az árcsökkentés a minimum.
-
bbendre
őstag
válasz
macilacipaci
üzenetére
Szerintem semmi extra nincs benne. Az Apple nem valtoztatott az arakon evek ota (USA)
A big mac index-en egyre olcsobb lett evek ota.
+ a 17es iPhone-t tele raktak mindennel is. Mar csak az AOD hianyzik, hogy Android legyen
A 1:1 selfie camera miatt nagyon sokat valtottak (USA
...)
A Google-nak is lepnie kell(et) valamit. Nagy fejlodest nem tudnak felmutatni csak olcsobbak lehetnek
De meglatjuk mit mutatnak be, de en nem varok nagy fejlodest -
macilacipaci
tag
"A pletyka alapján a Pixel 10a 128 GB-os változata 500 euróba (192 955 forintba) kerül majd, míg a 256 GB tárhellyel szerelt modellért 600 eurót (231 545 forintot) kérhet a Google. Ez azt jelentené, hogy az alapmodell 50 euróval (19 295 forinttal) olcsóbb lenne, mint amennyibe újonnan a Pixel 9a került tavaly, ami kifejezetten szokatlan lépés a jelenlegi okostelefonos trendeket nézve. A hivatalos, színben passzoló tokok állítólag darabonként 20 eurós (7720 forintos) áron lesznek elérhetők."
-
Redchucky
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
K82
őstag
válasz
Redchucky
üzenetére
Is-is; arra kell figyelni h az eladónál az Amazon legyen.
Ez a 10 XL pl. Google Store-ból jön, de látni jobb oldalt h az Amazon az eladó (shipper / seller : Amazon vagy sold by Amazon). -
Redchucky
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
10 pro xl-ben gondolkodom.
-
Redchucky
aktív tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Bocs, de nem vagyok annyira képben az amazonnal. Konkrétan tőlük veszem a telefont, vagy ez is egy market, mint az emag?
-
-
aldebaran
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Ez a jelenlegi állapot. Tegnap reggel 7:50-kor vettem le a töltőről, ahogy a képen is látszik.
-
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszi, valóban célravezetőbb ott kérdeznem, bevallom eszembe sem jutott, de így, hogy kb megvan az irány, áttelepülök oda.

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ezt a BT hibát nem sikerült orvosolni.
-
aldebaran
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
kicsivel többet bír, mint egy nap. Szerintem átlagos. De ugye ez használatfüggő.
ja, egyébként teljesen elégedett vagyok vele.
a kamerája miatt vettem anno, de gcammel hibátlan még mindig. -
válasz
csabyka666
üzenetére
Van a Pixel7 telefonnak saját témája. Elég sok hozzászólással.
A téma első hozzászólása tartalmaz összefoglalót, hogyan lehetett engedélyezni a készüléken olyan funkciókat, ami más országokban alapból jól működött. Nem tudom mennyi maradt mára amit kézzel kell állítgatni. -
tomboy0013
veterán
válasz
Redchucky
üzenetére
GStore-ból nem tudsz csak közvetítő cégen keresztül rendelni itthonra. De van lehetőség pl. Amazon-ról is. Az ÁFA különbözetet rá szokta ilyenkor számítani még pluszban a végösszegre.
Melyik Pixelt szeretnék megvenni?
2 év gyártói garancia akkor is jár az EU modellekre ha itthon a legolcsóbb GSM-ből veszed. Attól nem igen fogsz olcsóbbat találni, a sokat ajánlott Partnero-nál érdemes csemegézni, ott vannak a legjobb árak.Csak egy pár ajánlat:
- P9P 128GB - 242.000 Ft
- P10 128GB - 214.000 Ft
- P10P 128GB - 277.000 Ft -
válasz
macilacipaci
üzenetére
Ezt össze sem lehet hasonlítanni az S10-zel. Nekem akkor bír ki 1 napot, ha visszafogottan használom. Adatok alapján a P6P és a P7P is másfélszer akkora akksival kapható, hatékonyság persze kérdés, illetve írtátok ezt a merüléses anomáliát 5G-n, de akkor is nehezen hiszem, hogy ne bírná jobban, mint a Samsung.
-
Redchucky
aktív tag
Sziasztok. Azt látom hogy magyar Google storeból nem lehet telefont rendelni, de eu-n belül van rá lehetőség? Alzánál k drága, yettelnèl elfogyott.
Megnéztem, német storeban is drága.
-
macilacipaci
tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Igaz nekem csak a 8 Pro-ról van tapasztalatom, de este 99% megyek aludni. Reggel kb 90%-ról indulok. Aztán, hogy este ebből mennyi marad az nagyon változó. Tegnap 50%. Tegnapelőtt csak 25%. Volt olyan extrém nap, amikor sokat kellett kameráznom és azt feltölteni Google Fotókba. Akkor 10%-al értem haza.
-
-
Drag77
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Szia, Nekem P7 próba csereltek aksit fél éve, semmi gond nem volt a kijelzővel és azóta sincs.
-
-
aldebaran
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Nekem a 6 pro-n semmilyen térerő gondom nincs.
-
Köszi a válaszokat! Egyben reagálok rájuk.
Én csak a nyers adatokra tudok hagyatkozni, soha nem is kezeltem ilyen telefont, szerintem még csak nemis láttam élőben. Kicsit elbizonytalanodtam...
#11169bbendre: Nem tudtam, de így érthető, ez amolyam amerikai marketing stratégiának tűnik.
#11170macilacipaci: A támogatás annyira nem hoz lázba, a jelenlegi S10-emen 12-es Android van, emiatt szerintem még évekig tudnám használni. A biztonsági patchek sem érdekelnek, mivel semmiféle szenzitív appom nincs, se bank, se semmi ilyen.
Üzemidő, mi számít gyengének? S10-hez tudok viszonyítani, reggel leveszem 85%-on a párnáról, de este vacsorakor már fel kell tennem újra tölteni, pedig nem ütöm egész nap, mindezt új akksival, nevetséges szerintem egy flagship telefontól.
Térerő gondok, na ez már zavar, ha valóban jelentkezik! Hívás gondoknál mit írtak?
Nekem csak a 6 Pro, vagy max a 7 Pro játszik, többet nem vagyok hajlandó adni telefonért.
A fényerő, sohasem használtam automatán egyik telefonomat sem, nem is égett be a kijelző soha.
#11171wjbhbdux: Áh, szóval emiatt is van ez a gyanúsan nagy árkülönbség! Vagy a Huawei P30 Pro van túlárazva, ezt sem tartom kizártnak.
#11172Don't Panic: 7 Pro volt neked? Mi volt vele a gond?
#11174Hieronymus: Milyen gondok voltak a hívással?! -
macilacipaci
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Kimaradt a Pixel 8 Pro, ami 2030-ig kap támogatást.
-
válasz
macilacipaci
üzenetére
Pixel 6 és Pro.
Android-verziófrissítések: 2026. októberéig biztosítottak, így várhatóan megkapják még az Android 17 rendszert is.Biztonsági frissítések: Szintén 2026. októberéig érkeznek.
Pixel 7 és Pro
Android-verziófrissítések: 2027. októberéig tartanak, így ezek a modellek az Android 18 futtatására is alkalmasak lesznek.Biztonsági frissítések: Szintén 2027. októberéig garantáltak.Az A modellek esetében 2027. július és 2028. május.
Google Pixel 9 széria (Pixel 9, 9 Pro, 9 Pro XL és 9 Pro Fold)
Android-verziófrissítések: Legalább 2031. augusztusáig biztosítottak. Mivel a készülékek 2024-ben Android 14-gyel jelentek meg, várhatóan az Android 21-es verzióig kapnak frissítéstBiztonsági frissítések: Szintén 2031. augusztusáig érkeznek meg havonta a javítások.
Pixel Drop frissítések: A telefonok 2031-ig megkapják az új funkciókat tartalmazó negyedéves csomagokat is
Pixel 9a: Ez a modell (mely 2025-ben jelent meg) még tovább, várhatóan 2032. áprilisáig vagy májusáig kap támogatást.
Egy használt Pixel 9 jobb beruházásnak tűnik, mint egy új Pixel 6 vagy 7.
A 7 Pro-nál is olvastam hívás gondokat stb
Az csak magyar vonatkozásban volt gond. Maga készülék stabil. A hangerő és bekapcsoló gomb rögzítése nem sikerült a legjobban.
Szerencsére bepattinthatós a pótalkatrész, nem igényel szervizt.
A hátoldali kamera védő is egyszerűen cserélhető. ha karcolódik. -
-
Don't Panic
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Inkább 9 től érdemes volt 7 em nem volt jó a 8 egy fokkal jobb a 9 élhető nincs nagyon gázos pontja nem játszok az aksi korrekt a hálózat is stabil
-
wjbhbdux
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
A pixel úgymond ismeretlen márka a huaweihez képest (nálunk, Amerikában meg fordítva), főleg ezek a régiek amiket itthon nem is árultak hivatalosan, nem sokakat érdekelhet.
-
macilacipaci
tag
válasz
csabyka666
üzenetére
A Pixel 6 Pro, 7 Pro és 8 Pro még nem hivatalos magyar fogalmazásúak. Valamint a 6-nak idén, a 7-nek pedig jövőre jár le a támogatása. A 8 jobb ilyen szempontból.
Ezen felül az akksit erősen merítő hálózati modemuk ami beárazza őket. Főleg gyenge térerejű 5G-n zuhan erősen az üzemidő.
Azt is szokták mondani, hogy a 6 Pro még nagyon bétás telefont lett. A 7 Pro-nál is olvastam hívás gondokat stb. Nekem 8 Pro van. Hát az akksi idő itt se valami jó. Bár a tegnapi frissítés óta most megint jobban bírja.
Ja és még nyáron gyorsan leveszi a fényerőt és nem engedi visszarakni, mert annyira melegszik. -
bbendre
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
A Pixelek hiresen gyorsan viszitik az arukat. Volt egy ido amikor nem, de most megint
Tobb oka is van. A Google neha extrem akciokat tart. A 8pro vagy 9pro-t fel aron + ajandek fulessesl hoztam ki januar/februar kornyeken (5 honappal a megjelenes utan)
Volt amikor mindenki Bose fulest meg egy Pixel telefont arult
Austriaban es Nemetorszagban is mindig vannak akciok.Most angliaban mentek (majdnem) ingyen a kiegeszitok

ez a mostani kedvencem a Google-tol.
-
Üdv mindenki!
Pár hónapja már rontottam itt a levegőt, Pixel 6 Pro és Pixel 7 Pro témában kérdeztem a csoport tagjait. Most újra felvetődött, hogy valamelyik készülék lenne a Samsung S10-em utódja, viszont szó volt róla, hogy az akksicsere macerás, mert a kijelző felől kell megbontani a telefont. Kérdés, hogy erre tényleg nehéz szakműhelyt találni? Nagyásgrendileg mennyibe kerül egy akksicsere, gyári akkuval? Én hosszútávra, évekre be akarok rendezkedni, szóval tuti akksicsere lenne előbb utóbb...
Illetve még egy kérdés, hogy a fenébe lehet, hogy egy Pixel 7 Pro alig drágább, mint egy Huawei P30 Pro? Utóbbi is látószögben volt, viszont a 10-es Android és a lassan de biztosan kihulló appok miatt azt elvetettem. 6 Pro és 7 Pro egészen más liga, de mégis alig drágább. Mi a titok? Van valami rejtett csapda, amit beáraz a piac?
Köszönök minden segítséget!
U.i.: csak a Pro szériák jöhetnek szóba, a jóárasított köszönöm, de nem hoz lázba. -
kerxy
őstag
válasz
leslien
üzenetére
Van rá Google meg Alza gari is, de nem tudom melyikkel járok jobban.
Az első problémát ugye Alzan keresztül intéztem, ha jól emlékszem a szabályokra akkor a harmadik meghibásodás esetén vissza adják a vételárat, nyilván akkor átülnék egy P10P-ra...
Azt mondod hogy nagyobb eséllyel adnak egy refurbished darabot direktben gariztatva?
-
kerxy
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem is fura, de nem csináltam vele semmi különöset, nem éri extra hatás (irodában/otthon dolgozom), nem nyomkodom többet mint más, úgyhogy ötletem sincs...
-
-
lovas93
tag
Sziasztok! Olyan hibát követtem el, hogy mikor felfelé lapozva megjelentek az alkalmazások és valamit keresni akartam, akkor a telefon rákérdezett hogy mindig szeretném e, hogy megjelenjen és leokéztam. Ezt hogy tudom kikapcsolni, mert marha idegesítő?
-
K82
őstag
Ez így van csak a poszt írója más telefonról érkezett, és a Pixeleknél a T9-jellegű gyorskeresés nem működik ha van ékezet a névben. Nekem, Neked nem probléma mert ismerjük a Google Dialer működését, de aki először szembesül ezzel a "hibával" annak zavaró lehet.
Régen amikor a keypad volt az alapértelmezett nézet, nekem is sokkal inkább ráállt az ujjam 6-9-5-2-re és már be is dobta a zasszony nevét mindenféle keresgélés nélkül.
Google support "hiba" jelzés: [link] -
hubber19
tag
P9P XL : 6,68mb a januári frissítés... combos!
-
Gabesz87
veterán
Úgy értem, a billentyűzet nézetben a betűknek megfelelő számokat nyomom be, és kiadja a kontaktot. Pl "Anya" = 2692. De amúgy valóban az ékezetekkel van baja, mert ha egy adott névben, amiben van ékezet pl. a vezetéknévnél, de a keresztnévnél nincs, a keresztnevet pötyögve kiadja! Ez is apróság, csak hát számomra elég tré, mert a Samsung tudta simán, ékezet ide vagy oda.
-
Drakmusz
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Most így hirtelen én sem tudom, valószínűleg a fejlesztőiben ki lehet kapcsolni.
Délutánra kiokosítom magam.
-
Drakmusz
addikt
Ha esetleg valaki unatkozna a hosszú téli estéken, akkor próbálja ki ezt:
[link]
Spectrum R4.1 config
This config will provide excellent fine and smooth detail
If your device works with AGC 9.6 it should work normally with this config
Pixel 4a5g => 9pro XL
Tested in Pixel 8 Shiba and Pixel 6 Pro
📷 Main: Neutral, contrasty color tone
🎈 Fuji_Red: Overall desaturated colors other than Reds.
🌱 Fuji_Green: Vibrant colors, with focus in greens/yellows.
🎏 Teal & Orange: Vibrant colors, with focus in Oranges/blues.
🏮 Leica: Colorful, bright colors, inspired in Leica vivid
🌇 Sunset: Dark picture, warm tone
📸 Quality: It will give a good picture no matter how long it takes
⛩ Fuji Red Quality: Fuji Red + Quality combined
🎞️ Quality/Upscale: 50mp upscaled images, reduced sharpness + quality profile
💾 Natural: more detail than main profile, dark night shots and natural hdr tone (real camera look) -
Gabesz87
veterán
Ma felfedeztem egy újabb kissé idegesítő problémát a P10-nél: tárcsázónál elkezdtem beírni a nevet (megfelelő betűk/gombok alapján), de az istennek sem hozta elő azt a kontaktot akit hívni akartam. Samsungál soha nem volt ezzel gond
-
blackmoto
senior tag
Januári Update
[link] -
domper2015
senior tag
Mikor várható frissítés P8-ra?
-
wjbhbdux
veterán
Lottó app alternatívaként nagyon szívesen felajánlom a bankszámlaszámom, ahol ugyanúgy el tudjátok tüntetni a fölösleges pénzeteket.
A főnyeremény egy Tesla autó*. -
-
gulb
őstag
Nah ma lehetett mar hasznalni a Pixel Superfans discount code ot🤣 £34 mous caset £0 ra csokkentette rendelest befofadtak🫢 remelem megjon😏
-
beeep146
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
-
beeep146
tag
Sziasztok!
Életem első Pixel telefonját használom 4-5 napja. Pixel 9 Pro XL.
Következő problémám van: Mobilvásárlás alkalmazásból szoktam pl. lottózni. Eddig iOS-en és Samsung telefonon kiment a gyári üzenet küldő alkalmazásból az app generálta üzenet, visszajött hogy erősítsem meg pl. egy OK üzenettel, majd rendben megérkezett a visszaigazoló szöveg.
Ennél a telefonnál viszont az első üzenet sem megy ki, felkiáltó jellel megjelölve ott marad...
Mit lehet a gond? Beállítás? App probléma?
Google Messages és Textra appokkal próbáltam.
Köszönöm a tippeket. -
Gyuri61
friss újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem 8 pro-t az Alin. Tökéletesen működik, meg vagyok vele elégedve. Mivel tanítok, elég gyakran kell némítanom a telefont. Nincs valami ötletetek hogy lehetne ezt gyorsan, menüből állítani, nem a hangerő gombbal?
Köszi -
MemOooO
újonc
*RLaci* ; gretzky77
peugeotmate
Tapasztalat, I11, Samsung S21 fejfájást okozott. A Honor 200, Motorola Edge 40 Neo, Oneplus 13 triónál semmi bajom nem volt. A hónapban beköltözik a családba egy 9a, kipróbálom és írok tapasztalatot ha érdekel.
-
peugeotmate
addikt
válasz
*RLaci*
üzenetére
Köszi az infót! Erről amúgy én is olvastam közben, hogy a Pro szériákban a kijelző valahogy még rosszabb PWM érzékenyek számára. A 9A/9 kijelzőkkel vannak akik elégedettek, bár a többség ott is érzékeli hogy valami nem oké.
MemOooO
Mire alapozod, hogy villog az i11 kijelzője alacsony fényerőn? Erről sehol nem találtam infót. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Outlook topic
- Nintendo Switch 2
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ASUS routerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi google vpn is megteszi?
Ma kaptam meg és baromi jó! Bitang jó ez a zöld szín. A Jade zöldet mégjobban kiemeli. Gomboknál kivágott. Ajánlott. Csak a hátlap zöld, a keret átlátszó és nem veszi el a teló bronz keret színét.

A 1:1 selfie camera miatt nagyon sokat valtottak (USA
...)
amugy Mous itt ukben pont ezt a tokot 50% learazta... Szoval igazabol igy a Googletol tenyleg 0 kene jonnie🤣🫣
A főnyeremény egy Tesla autó*.
Azt hogy ... 
Csepy