Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Mindenkinek köszönöm a választ, akkor a 9P lesz a preferált a keresgélésben!
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Pixel 7-et váltanék, de dilemmában vagyok: kb. ugyanazon az áron ki mit venne? Pixel 9 Pro vagy Pixel 10 non pro? -
BoB
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Mikor repültél utoljára?
Ma már wifi megy a repülőkön + ugye ott van a bluetooth füles ami szintén megy. A telefon meg már megjegyzi hogy a wifi és BT be voltak-e kapcsolva repülőüzemmód mellett, mert ha igen akkor amikor legközelebb arra teszed azokat nem kapcsolja ki.
UWB-t nem tudom repmód mellett megy-e, repülőn még nem kellett.
-
válasz
t72killer
üzenetére
Egy Android telefon soha sincs teljesen kikapcsolva. A töltéshez elektronikának kell működnie.
A telefonok UWB‑je nagyon kis teljesítménnyel sugároz – tipikusan –41,3 dBm/MHz EIRP, ami extrém alacsony, és szigorúan szabályozott. Ez a teljesítmény nagyságrendekkel kisebb, mint a Wi‑Fi vagy a Bluetooth.
A –41,3 dBm/MHz kb. 70 nanowatt. Ez a maximálisan kisugározható energia. Pontosan azért, hogy ne zavarjon más kommunikációt.
Nem ettől fog leesni a repülőgép.
-
t72killer
titán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Repülőmódban nem működik az uwb.
Ill egy érdekesség: ha kikapcsolt állapotban rádiójeleket sugároz valami, akkor azzal elvileg gond lesz repülős utazásoknál, uis a butateló korszak óta bemondják felszállás előtt, hogy "tedd repülőmódba VAGY kapcsold ki"...
-
válasz
Tomiii258
üzenetére
Az egy dolog, hogy biztonság szempontjából ez mennyire jó egy elvesztés/lopás esetén, de ha valaki nagyon meg akarja fújni a telómat...
A telefon kikapcsolt állapotban is kereshető. Az UWB kommunikáció nagyon pontos helyzetmeghatározást ad. Nagyvárosban jól használható, van elég telefon a közelben. A pusztában legalább egy telefonnak kell a közelében lenni, amely képes UWB kommunikációra.
A Google saját alkalmazásába kell belépni egy másik eszközön. Bejelentkezni a keresett telefonhoz kapcsol email címmel. Utána kereshető vagy teljesen lezárható a készülék. -
Tomiii258
tag
Az normális, hogy lezárt telónál is ki lehet kapcsolni a Pixelt?
Ha hosszan nyomom (én vagy a gyerkőc...) a kikapcsológombot, akkor feljön a segélyhívás, kikapcsolás stb képernyő és már csak a kikapcsolásra kell nyomni és szevasz.Az egy dolog, hogy biztonság szempontjából ez mennyire jó egy elvesztés/lopás esetén, de ha valaki nagyon meg akarja fújni a telómat, gondolom úgyis vannak rá módszerek...szóval első körben inkább az zavar, hogy a másfél éves gyerek ki tudja kapcsolni, ha nem figyelek rá...ez így normális?
Eskü, úgy emlékszek, hogy Samsungon nem lehetett lezárt telót kikapcsolni. -
Fradipuma
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség androidon is arra, mint Ios-en, hogy ha valaki ír messengeren, és ha hosszan rá nyomok a nevére, akkor megjeleníti kicsiben, hogy mit írt az illető vagy milyen képet küldött, kvázi egy előnézetet biztosít anèlkül, hogy a másik fél látná, hogy elolvastam amit küldött.
-
gulb
őstag
Van valakinek Nest Doorbell csengoje? Pixel fan tagsaggal adtak meg -£50 meg alapbol le volt arazva gondoltam veszek egyet. Ki tud rola valamit?
-
Csápájev
őstag
válasz
Drughi
üzenetére
Aki karácsonykor nem tart fulllll full full árukészletet, az 100%,hogy bajban van.
juuzer
Ha volt 6a-d,akkor tulajdonképpen mi a kérdés,pontosan ismered
Aksicserét számold bele,ha veszel és nem új benne.
A google szoftveresen lekorlátozta a régi aksikat,ezért is járt vissza 100 dodó,ami mondjuk nagyon korrekt volt tőlök.
Én nem cseréltem benne aksit, tartaléknak jó,de kb fél napokat bír,ha használod, az a max. -
Csendeske
aktív tag
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Nem lett lassabb a net tőle?
-
válasz
juuzer
üzenetére
Topiklakó 6a-kat kezdik lecserélni, szerintem az a telefon próbálkozás volt. 7a tulajként én még nem érzem az akkumuzériát, de ha jön, hátlap ragasztott, azt feltépve tudom cserélni az akkut, így nincs para. 40 Eur+posta a gyári akku.
Én azt mondom, hogy legalább 8a-t vegyél, jobb telefon, mint az előző kettő és megéri ráfizetni. -
juuzer
addikt
Szoasztok!
2 éve volt egy Pixel 6a-m, amit eladtam, viszont nagyon szerettem.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes e még 6a-t venni így 2025 végén? Tisztában vagyok a korlátaival (60Hz, 5G hiánya itthon, stb.), volt utána P8, P9, de valahogy mindegyiktől hamar megváltam.
Tartalék telefonnak lenne.
Hallottam az akkumizériát a 6a-knál, sőt 7a-knál is ezért félek, hogy egy időzített bombát vennék szó szerint.
Ettől picit félek. Előre is köszönöm a segítséget!

-
BoB
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nálam is alapból be volt kapcsolva hogy mobilneten ne legyen aktív.
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Ez merre található?
Sorry tárgytalan megvan! -
BoB
veterán
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Tényleg megy, pedig a támogatott országok között még nem vagyunk ott.
-
Drughi
addikt
Van valakinek összehasonlítási alapja (saját tapasztalata) Pixel 10 és Xiaomi 15 között.
Utóbbim van, de érdekelne a csere. -
Fuxosbömis
tag
Nálam is van Google VPN. Be is kapcsoltam. 7a
-
miklós67
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy a Pixelek használhatók fizikai sim nélkü is, csupán esimekkel? Mennyi esimet lehet beregisztrálni összesen? Ha jól vettem ki akkor maximum kettő működhet viszont csak egyszerre, a többi inaktivra kell állítani? Köszönöm előre is!
-
Free Rgc
tag
Végre megy a Google VPN! Vagy ez csak nekem újdonság?
Nem emlékszem mikor néztem utoljára, de akkor még azt írta az ön Országában ez nem elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

hiába kapcsolom be, gondolom a szolgáltatohoz semmi köze ennek, wifin is kell mennie
Csepy