- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hubber19
tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Korábban (szintén Pixel) simán futottak a gcam-ok, egy ideje nem volt a telefonon, de annyi szó volt róla, hogy azért megprobálnám a P9P XL-re.
Lehet én voltam béna és rossz verziót szedtem (iszonyú sok van), de amiket lehúztam, lefagytak, leálltak.
Ha valaki használ gcam-ot és stabil, megy nagyon megköszönöm ha megosztja melyik verziót és honnan érdemes leszedni.
-
xy.zsolt
őstag
Bekaptam egy virust....pár naponta kéretlen sms jön snapchat-ről amit ha törlök kirak egy ikont a képernyőre amit törölnöm kell 🤬
Mit lehet ez ellen tenni?....az újratelepítésen kívűl.
Amúgy sosem volt snapchat-em es nem is erdekel....
P7P a mobil....bár nem hiszem, hogy ez releváns ezügyben -
BoB
veterán
válasz
sasa134
üzenetére
Köszönöm, ezt ha lefuttatod (2 másodperc, rá kell nyomni a csekkre) mit mutat? (screenshot ha lehet)
[Play Integrity API Checker] -
ddsteel
senior tag
válasz
sasa134
üzenetére
Nekem is van ilyen 9a-nál. Feloldom, semmi, üres képernyő, semmi gesztusra nem reagál, csak a ki-bekapcsoló gombra. Utána megint feloldva jó. Idegesítő valóban. Sőt, nálam van olyan, hogy ujjlenyomattal oldanám fel, de laggol, még egyszer tapizok, de akkor már indítja azt az appot a home screen-en, ami pont az ujjlenyomat helye alatt van. Ez is idegesítő.
-
sasa134
addikt
sziasztok, meglett a P9 és átköltöztem a P6-ról, minden szuper...lenne, egy apró de annál idegesítőbb glitch-et leszámítva. Próbáltam untána keresni de pontosan ezt a jelenséget nem találtam meg a panaszok között... Szóval ha feloldom a képernyőt az ujjlenyomattal, akkor (kb 10-ből 3x) nem a normál home screen jön be, hanem egy üres oldal (ikonok nélkül csak a háttérkép), és egy kis átlaszó keret egy lefelé mutató nyíllal (mintha félig töltődne be vmi menürészlet/beakadna vmi),és meg kell nyomni alul a karikát, hogy ebből az állapotból a home screenre jussak. Borzasztó idegesítő.. Vki találkozott ilyennel, esetleg tipp vagy ötlet, mi lehet a baj? Mivel itt van egy modul normál esetben (időjárás, naptár), az At a glance ki/be kapcsolását próbáltam , nem orvosolta a problémát..
-
atosan
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek!
BoB 6,1- es kijelző sem volt gond. Magamhoz igazítottam.
-
slice14
veterán
-
atosan
veterán
Sziasztok!
Pixeleken elérhető az a beállítás, hogy kijelző nagyítása? Hasonló mint a betű méret nagyítás, de itt az egész kijelzőt lehet nagyobbra állítani. Ezáltal az óra, térerő stb ikonok picit nagyobbak lesznek. Képbe került a Pixel 9a, azért kérdezem.
Előre is köszönöm! -
PACSA75
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Töröltem a gyorsítótárat, és ma már nem csinálta. Remélem végleg eltűnt ez az anomália 🙂. Köszi a tippet.
-
-
PACSA75
őstag
Érdekes dolgot tapasztalok kb 3 napja. Minden nap 19.54 perckor, a telefon elkezd csörögni (azaz a bejövő hívás hangján), pedig le van némítva. Ráadásul nem is tudom leállítani a csörgést, mert nincs bejövő hívás, sem ébresztő, sem üzenet. Egyetlen megoldás, a telefon ujraindítása.
Két dologhoz tudom kötni ezt a bugot:
1. Kb 3 napja ment fel a frissítés
2. Kb 3 napja telepítettem az AMdroid ébresztő apkt, amivel óráról ki tudom kapcsolni a telefon ébresztőjét.De sajnos csörgés közben nincs semmi nyom, nem tudom kideríteni, hogy mi okozza.
Valaki más tapasztalt ilyen hibát?
Esetleg valakinek van ötlete, mi lehet a megoldás?P9 az alany.
Köszi!
-
steewcv65
őstag
Tapasztalt valaki olyat, hogy messengerben uzenetirast kovetoen ranyom a kuldes gombra es az csak felvillan?masodjra vagy harmadjara kuldi el az uzenetet?
Megjegyzem,hogy ez mondjuk 10/5 alkalommal csinalja...
Alany p10
-
TaylorPro
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Sajnos igen. Igazából az bosszant hogy egy lehetetlen helyen lett rajta karc, és pont ott ahol nem fedi a tok. Egy elég drága Mous. Kb fél mm. De Spigen tokban meg pont nem látszik szóval nem érdekel. Ebből is tanultunk. Eddig az összes pixel alu keretén lett valami bárhogyan is vigyáztam rá. Bezzeg a céges full műanyag realme ami több éves az meg patika. Jobban bírja.
-
ddsteel
senior tag
Egy egy olyan kérdésem lenne, hogy a teló az asztalon mindig lefordítva pihen (P9a). Látszólag teljesen rendszertelenül néha alig lehet hallani az értesítéseket és - nem tudom máshogy megfogalmazni - olyan művészien, halkan szólnak, mintha más hangon is, nemcsak halkan. Ez FB messenger és email üzenetekkel is előfordul. Mitől függ az értesítés hangereje? Nem állítok semmit. A külvilág zajától? Akkor azt elég rosszul érzékeli, mert mindig kb ugyanakkora a hangerő körülötte...
-
TaylorPro
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Elengedtem de azért vicc. Eleve alu, puha.
-
TaylorPro
addikt
A Pro-nak ez a fényes kerete másnál is ennyire sérülékeny? A sima matt keret szerintem jobb. Bár az meg kitud fényesedni. De ez a fényes még a tokban is karcolódik. Minimum hetente kivéve kitakarítva de hiába.
-
ddsteel
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ja, értem...
-
hubber19
tag
Senki nem használ P9P XL-en gcam-et valóban?
Senki?
Dobjatok már egy bevált, (letölthető) jó Gcam-ot kérlek, hogy megnézhessem vs gyári kamera appKöszönöm !
-
ddsteel
senior tag
Sziasztok, pár napja az appok közé befészkelte magát valami reklám. Olyan, mint a képen, a netről loptam, mit tudok tenni ellene? Nova launchert használok, ha ez számít.
-
TaylorPro
addikt
Jött frissítés a pixelsnap töltőre is. Most már tölti a 10 Pro-t 20W teljesítménnyel.
Frissíthető kábellel is, de automatikusan frissül töltés közben is. Kábeles frissítésnél a telefonba kell dugni a töltő csatiját és Chrome böngészőből lefrissíteni. Ügyesen megoldották.
-
Fuxosbömis
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nekem is ez az érzésem.
-
válasz
macilacipaci
üzenetére
7a valamivel jobb lett így first day.
-
Puresz
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki P8-ra olyan távolságmérő appot ajánlani, amivel tőlem levő bármilyen tereptárgy távolságát le tudná mérni kb. 100m-ig.
Már ha létezik ilyen 😁
Köszönöm! -
K82
őstag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Nem annyira friss és nem olyan egyszerű mint a Samsung modemes újabb Pixeleknél, ebbe olvass bele. Egy szinttel feljebb a Guides, News... résznél van még kettő ilyen topik, ez tűnt a legrelevánsabbnak.
-
peugeotmate
addikt
Hahó Pixel9esek!
Meg tudjátok erősíteni, hogy megy a file share AirDropra Apple termékekkel kapcsolódva? link -
gulb
őstag
En tegnap p10pxl ellel 19% merulve 8h SOT ot csinaltam nalam ez rekord szam😝
-
embe
nagyúr
válasz
macilacipaci
üzenetére
P9-nél pont az ellenkezőjét vettem észre.
-
macilacipaci
tag
A Pixel 8 Pro a februári frissítés óta megint gyorsan merül.
-
baal-amiga
senior tag
O/
Beszereztem egy szinte új 4a 5g-t a kuglimentes élet tanulásához. Lineageos ment rá. Az 5g, volte és vowifi használatához nem tud valaki workaroundot? -
hubber19
tag
Szóval akkor Pixel 9 Pro XL-re melyik a legjobb avagy bevált GCam, és milyen configgal ?
Tudtok javasolni? Gyári kamerázok, de megnéznék egyet, ha annyival jobb
-
-
Meglepetésre a GSM boltos Pixel 7a is Google garis...., köszönöm, hogy írtátok hogy lehet lekérdezni...nincs vele amúgy gond (potosabban ami gond az nem hiba, hanem tulajdonság)
-
-
ddsteel
senior tag
Örülök, én is szeretem. Apple-s ismerősöm csodálkozott, azt mondta, az iOS sokkal biztonságosabb: ott ha jól tudom, a bekapcsológombot 2x nyomva előjönnek a bankkártyák, de fizetni csak akkor tud vele, ha a faceID újra beazonosítja őt. Én is jónak találom ezt és igazat adtam neki abban, hogy az android bénább ebből a szempontból: nem kér újra azonosítást (csak egy kis idő eltelte után) akkor, ha fel van oldva a mobil. Én ezért (is) használom az NFC on-off funkciót. Persze nem sokszor van olyan az életben, hogy feloldom a mobilom, ellopják és mondjuk 1 percen belül fizetnek vele, de mégis... Nem tudom, túlgondolom-e ezt, vagy nem, mindenesetre nagyon szeretek mobillal fizetni és használom is.
-
7a-ra is megjött a frissítés 23,63 MB.
Remélem a bt füles csatlakozási problémám megoldódik.
-
ddsteel
senior tag
@Roux: NFC Quick settings. Ennek használatával a lehúzható felső menübe be lehet tenni egy NFC gombot. Sajnos 2 lépcsős, tehát első kattintásra bevisz az adott menüpontba, ahol kézzel tudod ki-bekapcsolni az NFC-t. Az igazi az lenne, ha ez kapcsolná ki-be az NFC-t, de sajna nem így van. Mindegy, így se rossz. [link]
-
kissvendel
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Jönni fog frissítés, ne parázz!
A Google a havi frissítési rendszerről egy „kockázatalapú” frissítési rendszerre váltott. Ez azt jelenti, hogy a (havi) frissítéseket csak a lehetséges sebezhetőségi kockázattal rendelkező modellek kapják meg, súlyossági sorrendben. Ezért előfordulhat, hogy egyes modellek kimaradnak a havi frissítésekből.https://www.androidauthority.com/android-risk-based-security-updates-3597466/
Előbb-utóbb megkapod. Örülj inkább, hogy nincs extrém hiba a telódban, ezért nem kell frissíteni

Btw a támogatási ciklus nem azt jelenti, hogy 7 évig minden hónapban kapsz frissítést! Akkor kapsz, ha szükséges. Említetted az Apple-t, ott ugyanez a helyzet. -
válasz
tomboy0013
üzenetére
lehet, hogy ez rossz, én annyit írtam, h nem vagyok meggyőződve róla, h az. nem feltétlenül kell havonta frissítgetni egy eszközt. inkább olyankor lehet érdekes ez, amikor kijön egy ronda sérülékenység -- ha olyankor ülnek még 3 hónapot egyes régebbi készülékeknél rajta, amik amúgy érintettek, az gáz.
de by default, részemről ami ain't broke, azt don't fix it.
-
tomboy0013
veterán
"lett bárkinek bármi baja a frissítések elmaradásától?"
Én is felteszem a kérdést fordítva. Vajon mennyi kellemetlenségtől kímélt meg eddig a több évnyi frissítés amiről nem tudsz?
Azért ne normalizáljuk már ezt a helyzetet is. Az Android fejlesztőjének telefonjairól van szó, ahol a 7 éves frissítések korában 3-nál kezdik kiherélni az egykori csúcsot frissítés tekintetében, ráadásul biztonság szempontjából is. Elnézem ezt egy Xiaomi-tól meg egy Oneplus-tól, de egy Pixelt-től nem.
Külön poén: Céges Samsung A34 5G-n januári biztonsági frissítés van, Pixel 7 Pro-n meg decemberi. Fél évvel újabb a Samsung és egy alsó kategóriás telefon, a felsőkategóriás Google "referencia telefon" ellenében
Nevetséges? Az. -
válasz
tomboy0013
üzenetére
lett bárkinek bármi baja a frissítések elmaradásától? mert ha elmaradnak a frissítések és aztán kiütközik ennek következménye, az gáz. de ha egyébként egy ilyen esetről sem tudunk, akkor szerintem nincs ügy (nem látjuk az egész kódját, és tényleg nem biztos, hogy szüksége van a készüléknek arra, amit hiányoltok).
-
axioma
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
most csak exhas, az uj telo lehet h azert kap frissitest a tied meg nem, mert a problema egy olyan, ujabb funkciot erint, ami a tiedben me'g nincs is - es raadasul ennek a matematikai valoszinusege is magas, hiszen ami regota ismert, hasznalt azt eddigre mar kijavitgattak, meg a feltoresere energiat forditani is kevesbe "rentabilis", mint barmi ujra aminek lehetnek gyerekbetegsegei
-
hubber19
tag
P9P XL-re is jött frissítés, nem dobta fel manuálisan kellett keresni. (örökké ez van!)
Más: sokat beszélgetek most a GCam-ról.
P9P XL-re van stabil, kiváló port már? Mi most az ajánlott?
P9P XL-es GCamozó jelezné, hogy mit érdemes telepíteni? Gyári kamerát használom, de ha van jobb portolható, megnézem szívesen. Köszi !
-
tomboy0013
veterán
A Pixel 8 megjelenésénél merült fel először, hogy nem a hó elején jöhet a frissítés hanem egyéb időpontban is, de szó sem volt róla hogy ne jönne havonta.
Ha nem fedeznek fel biztonsági réseket akkor, az újabb telefonok miért kapnak biztonsági frissítést? Az elmúlt 4 hónapban 3-ban ugyanaz a 4 készülék nem kapott frissítést. Itt nyilvánvalóan arról van szó, hogy megnyírbálták a frissítéseket a régi telóknál. És a legdühítőbb, hogy a Google nem kommunikál a dolog miértjéről.
Szerintem arrafelé, hogy a felhasználó a gyenge pont a biztonság szempontjából nem menjünk el. Lehetne ezen hosszan vitatkozni, de biztonsági frissítések nem véletlenül léteznek és nem véletlenül kell ezzel folymatosan foglalkozni a cégeknek. Ez a egy tech fórum, hagyatkozzunk a technológiai oldalára dolognak, itt pedig egy Google-től szerintem elvárható a korrekt támogatás biztonság szempontjából. Pláne, hogy a világ egyre inkább digitális alapon működik. Így egyre fontosabb a biztonsági kockázatok elkerülése. Az hogy a múltban mi volt, nem vetíti előre mi lesz a jövőben. Nekem fontos a folyamatos támogatás, ezért is döntöttem a Pixel vásárlása mellett 3 éve.
De ezután komoly kétségeim vannak, hogy a Google támogatására mennyire lehet 5 éves távban számítani. Gyakorlatilag ha hosszú távú támogatásban gondolkodom akkor csak 1 márka marad a piacon ami már bizonyított ilyen téren.A végére azért megismétlem, hogy nem az gond, ha néha 1 frissítés kimarad, hanem az, hogy elérte a P7P a 3. évét és utána 4 hónapból 3 frissítés kiesett.
-
Dare2Live
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
kb. Ha valami cve 9-10 arra jöjjön frissítés asap.
Ha meg 5 kb leszarom.
Kevésbé publikus de almánál ennél komolyabb gondok is tudnak lenni. CVE 9.8al nem foglalkoztak...Szerintem akinek supportált pixele van az előrébb van mint a mobil közösség 99%a. Nem rá fognak hajtani.
-
ddsteel
senior tag
9a-ra is megjött a frissítés, 24MB.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én nem veszem ennyire zokon, persze engem is bosszant!
Ígérték, hogy minden hónapban lesz biztonsági frissítés?
Vagy csak azt, hogy 5 évig lesz update, de konkrétum nélkül?
Én abban sem vagyok biztos, hogy minden hónapban fedeznek fel tényleges sérülékenységet, amit szükséges javítani!?
Ha csak PH! fórumon belül maradunk, akkor is több topikban olvasom néha hogy frissítés nélküli 5-6-7 éves telefonokkal bankolnak ... és nem emiatt lopják el a banki adatokat, hanem a user saját maga adja meg.
Szóval nem dől össze a világ, de ettől még bosszantó a Pixel 6-7-nél a havi frissítés elmaradása. -
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Azért iOS-nél szívás hogy egy idő után nem használhatod semmire az eszközt, mert csak a frissebb OS-sel megy minden. iPad mini működne, pl könyvet olvasni lehetne vele, de nem megy rajta semmi (1.5 éve még a google dolgok mentek, driveról rá lehetett tenni egy könyvet), még egy vegy levelet sem lehet megnyitni, kuka az egész ......
-
tomboy0013
veterán
válasz
macilacipaci
üzenetére
A 6,6 Pro, 7 és 7 Pro ismét kimarad a frissítésből. Felmerül a kérdés, hogy hogyan alapozzon azt ember a hosszú távú support-ra, ha pl a 7-es szériánál 3 év után elkezdik Xiaomi módra ritkítani a frissítéseket. Eddig abban a tévhitben voltam, hogy az Apple mellett a Google az egyetlen cég akinél lehet bízni a hosszú távú frissítésben, de nagyon úgy fest hogy az Apple-n kívül nincs senki aki képes folyamatosan naprakészen tartania telefonjai hosszú távon. Óriási csalódás. És a legjobb ebben az, hogy november óta a Google néma csendben van ezzel kapcsolatban.
Nesze neked referencia androidos telefonok. Na most mi a garancia, hogy a 7 év supportos telefonoknál sem kezd majd el 3 év után csak 3 havonta jönni biztonsági foltozás...Az eredeti kommunikáció az volt a 7 Pro-mnál, hogy 3 főverzió és 5 év biztonsági frissítés jár a telefon mellett, amit ugye a Google 5 év teljes támogatásra tolt ki. Na most az történt, hogy az eredeti verzió sem valósul meg a havi biztonsági frissítés skip-pelése miatt. Tökre megnyugtató a több hónapos lemaradás biztonsági frissítés terén, ha az ember a mobilján intézi a pénzügyeket, befektetést, kriptót stb.
Részemről tehet egy szívességet a Google...
Rühellem az iOS-t, de lényegében nincs androidos telefon most már a piacon amelyiknél garantált a hosszú távú havi/2 havi support. Vicc -
macilacipaci
tag
Megjött a februári biztonsági frissítés. 22mb 8 Pro n.
-
Lebowski
tag
Jött biztonsági frissítés (P8), holnapi dátummal

-
hedgehog
senior tag
Nem tudom hogy csak nálam, esetleg bug vagy ilyesmi, de bekapcsolódott a Call Assist, azon belül pedig a hívásrögzítés.
Pixel10proXL, angolra állítva, de Magyarországon.
(Edit: igazából látom a neten rákeresve, hogy már ősz óta worldwide kéne legyen, de nekem csak ma jelent meg) -
Drakmusz
addikt
válasz
benedekco
üzenetére
Ateszpapa közben már leírta a lényeget, nagyon jól lehet finomhangolni a portolt verziókat.
[link]
Ezeket tavaly nyáron fotóztam, semmilyen utólagos módosítás nem történt.
A gyári app sajnos nem enged semmiféle korrekciót, pedig néha ráférne (élesítés/zajszűrés kombó). -
válasz
miklós67
üzenetére
Nem szeretnék teljesen OS-t váltani meg ezzel szarakodni. Csak nem értettem miért csinálja ezt, főleg hogy Samsungról jöttem és ott nem volt ilyen probléma, pedig az tele van bloat-al.
Tűzfallal appal blokkolok mindent amit nem tudom minek fut a háttérben, így már egész jól használható a dolog. -
Ijk
nagyúr
válasz
tatomi92
üzenetére
Ízlés kérdése, szerintem simán gyári appal a Pixel is minősíthetetlen képeket készít, anno játszottam Pixel 7 hasonló szenzorával hogy Lightroom-ban kidolgoztam: [link]
Nekem minden telefonos algoritmus hulladék, talán egy fotós appal lehetne finomhangolni a beállításokat, akkor meg tökmindegy melyik telefont használod. -
*RLaci*
addikt
válasz
Drughi
üzenetére
Szofteveres, testreszabási dolgok hiáyozhatnak egy Xiaomi után. Én Samsung és Pixel között ugrálok, vannak dolgok amiket jobbnak tartok egy Samuban, de ez kinek mi.
2. Bárhol vásárolt Pixelt elfogad garira a Google, a lényeg, hogy EU-s legyen.
3. Ezt neked kell tudni. Kell a nagyobb felbontású kijelzó, a plusz kamera. Ár/érték arányban sztem a sima 9 a legjobb vétel most. Aprón van Eurogsm-es 168 ezerért.
4. Itt szintén azt kell eldönteni, hogy kell a plusz kamera vagy sem. A főkamera jobb a sima 9ben, nagyobb szenzor.
-
Sziasztok!
Adott lenne egy elvileg Németországban vásárolt Pixel 10 Pro, de számla nincsen hozzá. Származhat belőle bármi negatívum, ha garanciás ügyintézésre kerülne sor vagy valóban itt is elég a serial? -
válasz
Csápájev
üzenetére
Újjenyomat azért idönként bizonytalankodik 9a-n is (akár a7a-n is) , bár lehet az ujjammal van gond...
De amennyiért vettem, nem volt jobb, és nem is költenék telefonra 2-400 ezret Szóval elégedett vagyok vele (7a képernyője szabadban használhatatlan, az 1 év után félretettem) -
Drughi
addikt
Sziasztok!
Segítsetek dönteni:
1, Váltott-e valaki Xiaomi 14 / 14 Ultra / 15 / 15 Ultra telefonról Pixelre?
Nem "T" modell-ről.2, Jól tudom, hogy a PartneroGSm-ben vásárolt telefonokat Pixel 9-től kezdve hivatalosan is elfogadja a Google?
3, Pixel 9 vs Pixel 9 Pro. 73e Ft a differencia. Megér ennyit a pro modell? A különbözetből már kényelmesen kijönne egy Pixel Watch S2 is.
4, "B" terve egy Pixel 10, ami a kettő között helyezkedik el árban. Frisebb-újabb, de kamerában gyengébb?!
-
Csápájev
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
Aksi krvajó, ujjlenyomatolvsó szintén nagyon pöpec.
Kijelzője nem egy nagy szám, töltése lassú. Viszont nagyon bírja az aksi. -
ddsteel
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Szia, 9a-t használok S24 után. Tökéletes, leszámítva a Samuról váltók által tapasztalt halap pixel hülyeségeket (nehéz volt megszokni a bekapcsoló-hangerő felcserélést, hogy nincs alap NFC-ki-be gomb, ezt persze áthidaltam, a rutinok hiánya - tudom, van, de az nem olyan - stb.) Az ujjlenyomatolvasó pont tökéletes, nálam 10/10 hidrogél fóliával. Az akkuidő fenomenális S24 után, annak azért is kellett mennie. Sajnos méretre nagyobb, de még nem vállalhatatlanul nagy nekem.
-
hibavissza
veterán
Üdv, 9a-nak van valami ismert idegesítő bugja? Meg lehet venni? Samsung a53-at váltana. Ujjlenyomat olvasóból sajnos csak optikai van benne, mint az a53-ban, ami abban elég ramaty. Vezetékmentes töltéshez milyen magsefe tok vált be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4736
- iPhone 13 Pro Max 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4735
- iPhone 14 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4733
- Iphone 15 - 94% akksi - 1év gari - makulátlan
- iPhone 13 128GB Független Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4732
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De viccet félretéve nem kell vele foglalkozni, ez ilyen.

Nevetséges? Az.

Csepy