Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Android Auto vezetékmentes kapcsolat esetén egy Toyota Corolla 12,3” kijelzőn a Waze képe sokkal gyengébb minőségű felbontást/képet produkál, mint mondjuk CarPlay alatt. Gondolok arra, hogy amikor egy hosszabb egyenes szakaszt mutat a térkép a kijelzőn, akkor vannak benne “törések”.
Google Maps alatt és CarPlay-s Waze használat mellett ilyen probléma nincs. Tudom, hogy más metódust használ az Apple, mint a Google és más a Maps és a Waze mögött a technológia, de esetleg valaki futott már bele hasonlóba és sikerült megoldania?
Android Auto fejlesztői beállítások alatt próbálkoztam az átadott felbontás módosításával (elvileg az autó kijelzője 1280*720 az internetes források alapján), de nem segített. “Esztétikai probléma”, de engem zavar. Köszi! -
bbendre
őstag
10 eve van PIxelem, de ilyet meg nem lattam
-
akooos
veterán
válasz
orbit76
üzenetére
Különböző GPS tesztelő / módosító appokkal töröltem az összes A-GPS adatot, letöltettem vele defaultokat és most TALÁN egy fokkal jobb. Még van 1 hetem a 14 napból, tesztelgetem, ha nem látok változást akkor megpróbálom kicseréltetni, vagy elállok a vásárlástól. Utóbbi opciót sajnálnám nagyon, mert egyébként ettől a "pici" hibától eltekintve tökéletes számomra.
A te hibaüzenetedre: ha nem csinálsz a kamerával kalibrációt, akkor egy 30-40 mp után bedobja azt, hogy iránytű használata, aztán lehet 8-asokat rajzolni a levegőben, úgy tudja kalibrálni az iránytűt. De az szomorú, hogy a P9 is ezt csinálja, mert akkor a gyanúm, hogy a 10-es mágnesessége miatt van a gond, szerte is foszlik.
-
Tomiii258
tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Valóban, az igazat megvallva én nem vagyok egy nagy fotó-szerkesztő, kb sosem foglalkozok ilyenekkel, legutóbb is csak ránéztem, hogy szerkesztés nyomása után körberajzolja a képen szereplőt és ennyi nekem elég is volt, de jogos amit mondasz szerkesztés után ott tényleg nincs sticker-opció.
A sticker opció tényleg csak akkor jön elő, ha szerkesztés nélkül nyomok a képen a szereplőre, DE! teljesen hektikusan működik ez a feature! Legalábbis nálam ugyanazon az adott képen néha működik, néha nem.
Viszont ha kilövöm a Fotók appot a futó appok közül, tehát újraindítom, akkor utána egyből mindig működik. Szerkesztés nem kell, csak kép megnyit, katt a szereplőre és körbefut egy eltűnő fény a szereplő körül + megjelenik a matrica készítése opció.
Magyarországon vagyok, szóval ez itthon is elérhető feature, csak ahogy írtam, időnként úgy dönt a Fotók, hogy mégsem és akkor kell az app újraindítása, hogy újra működjön

-
Ijk
nagyúr
Tegnap megtalaltam a régi pixel 3a-t, kíváncsisagbol beuzemeltem, működik, de már kissé leharcolt hogy atkoltozzek rá, mert méretben kb a tökéletes készülék. Vajon mikor lesznek újra ekkora telefonok? Mert jelenleg újonnan iphone se 2022-n kívül nem létező kategória.
-
aldebaran
addikt
A 4 éves pixel 6 pro akksija 1,5 napot bír.
-
hibavissza
veterán
Separate App Sound hiányára van valami megoldás? Samsungon van és Xiaomin is megoldott. Manuálisan beállítani a párhuzamos hang lejátszását. Pl. egyik app csak BT másik csak telefon.
-
morfondőr
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha elromlik, ütni is lehet vele
-
hedgehog
senior tag
-
Tomiii258
tag
válasz
akooos
üzenetére
Én pont a múlt hétvégén próbáltam ki kocsiban egy sebességmérő HUD-ot, ami szintén GPS alapú és 120-as tempomatnál 3-4 km-rel folyamtosan többet mutatott.
De nem is ez a lényeg, hanem hogy ezzel egy időben tesztelésképp használtam a Maps-ot is a sima Pixel 10-esemen és az meg stabilan 3-4 km/h-val kevesebbet mutatott.
De ezt stabilan, szóval nem ugrált a sebesség, csak 116-117 km/h óra között váltakozott időnként. -
akooos
veterán
válasz
fant0mi
üzenetére
Köszönöm, holnap megnézem újból.
Viszont ahogy a korábbi hsz-ben írtam, nem csak waze probléma, hanem bármilyen GPS-t használó alkalmazáskor. Google maps, Samsung health, Google fit, folyamatosan eldobálja a pozíciómat, szabad ég alatt is.
Ez egy pár km-es séta során készült.
[link]Redditen láttam, hogy többen panaszkodtak erre, csak furcsa, hogy itt nem olvastam ilyet.
-
válasz
looser
üzenetére
Ez nem teljesen telefon hiba.
Olyan helyen jelentkezhet, ahol kevés a térerő vagy nagyon túlterhelt a torony, ez megtörténik. Ilyenkor te sem tudsz hívni. Ha ilyen helyzet van repülő mód be és ki segít. Felém egy konkurens szolgáltató tornyának közelében van ez az anomália. -
akooos
veterán
válasz
akooos
üzenetére
GPS probléma senki másnál nincs 10 Pron?
Ma 300km-t utaztam autóban, waze szerint folyamatosan változtattam a sebességet 120 és 160 között, holott tempomattal mentem 140-el.
A GNSS mérés be vagy kikapcsolva sem okoz különbséget.
Ha másnál megy a GPS rendesen, akkor lehet vissza fogom küldeni a telefont, még kicsit több mint 1 hetem van elállni -
-
looser
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! Remek telefon egyébként, így pár hónaposan simán elvan két napig, 80%-ra töltve. Van még egy XL a családban, az is majdnem két nap, ezért is választottam ezt a készüléket. Mondjuk a súlya meglepett az S22 után :-)
-
Mostly Harmless
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én is találkoztam már vele p9p-n. Nem annyira típushiba, mint inkább szoftveres probléma.
Akkor fordul elő, ha a "do not disturb" módot kapcsolod ki-be, ill. ha 3rd party app próbálja ezt tenni.
Nálam pl akkor szokott előfordulni, amikor töltőre teszem, mert az automatikusan dnd módot kapcsol.
A dnd mód újabb ki-be kapcsolása megszünteti a hibát, nem kell teljes újraindítás. -
válasz
looser
üzenetére
VoLTE 4G hívást kapcsold be!
Telekomnál egy ingyenes sms-el aktiválható (mindkét simre csináld meg): linkEllenőrzés, hogy tényleg működik-e:
Tárcsázóba írd be a *#*#4636#*#* kódot, majd a "Phone Information" menüben jobb felül 3 pöttyre kattints és keresd a felugró ablakban az "IMS service status" sort!
Ha ténylegesen be van kapcsolva a VoLTE, akkor azt fogod ott látni, hogy:
Hanghívás LTE kapcsolaton: Rendelkezésre áll! -
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Tényleg az jó lenne, de a cégnél nagyon gáz a Wifi hálózat.
Túl nagyra nőtt a cég, az informatikai részre nem költöttek eleget. -
Tomiii258
tag
válasz
looser
üzenetére
A sima SIM-nél azt mondanám hogy az bármilyen telfonnal előfordulhat, az újabb telefonok egyszerűen nem mindig szeretik a régebbi SIM-eket, ez egyszerűen ilyen.
De hogy ez az eSIM-nél is előfordult, az azért már több, mint érdekes, úgyhogy csak a térerőre tudnék tippelni én is. -
Fuxosbömis
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Wifi hívás? Én azt használom.
-
-
Tigo
tag
Sziasztok
Sehogy nem tudok rájönni.
Hogyan tudok sorozatfelvételt készíteni? Az exponáló gomb folyamatos lenyomására videót készít. Beállítást nem találtam erre.
Pixel 10 pro XLKöszi
-
looser
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na de jó...ez is céges, i16, S24 és eközött lehetett választani. S22-ről upgrade-eltem... Még arra gondoltam, hogy esetleg valami energiatakarékos módba kapcsol és azért nem fogad hívásokat. Telepítve van a company portal a céges erőforrások eléréséhez és ott is felugrál folyamatosan a MS Defender, azt gondoltam, esetleg összefüggésben van. Fene vigye el...
-
-
looser
addikt
Sziasztok! Pixel 9 időnként nem fogad hívásokat, a másik fél azt észleli, hogy nem vagyok elérhető. Még értesítőt sem kapok a hívásról. Egy fizikai és egy esim, de mindkettőnél előfordult már többször. Van ötletetek?
-
ghiottone
nagyúr
-
Tomiii258
tag
válasz
Sofian
üzenetére
Nem nyomtam rá a fotóra, nem nyomtam rá a szerkesztésre, nem nyomtam sehova
Vagyis de, a fotók appra és elkezdtem nézni egy képet, majd 3-4 mp múlva az előtérben lévő személy/személyek körvonalát körbefutoitta egy fény, ami aztán eltűnt.Most már nem csinálja ugyanazon a képen sem, amin korábban igen...gőzöm sincs mi volt, de 3 napja vettem észre, azóta folyamat csinálta, ma bementem Fotók app beállításaiba, de nem álítottam semmit és utána abbahagyta
-
Tomiii258
tag
Már nem tudom szerekszteni az előzőt, de hopp, egyszercsak már nem futja körbe a képen szerplők körvonalait a korábbi fény, most erre mit mondjon az ember?
Ráadásul az égvilágon semmit nem állítottam át, csak annyit tettem, hogy bementem a Fotók app beállításaiba, keresgettem hátha találok valamit, de nem találtam, úgyhogy hagytam mindent.
Aztán most már nincs az a szereplőket körbefutó fény.
Az ilyen dolgok az őrületbe tudnak kergetni
-
Tomiii258
tag
Ez a furcsa az egészben, hogy én nem nyomok semmire, megnyitom a Fotók appot, nézegetem a képeket és ez a fény körbefut magától (kell előtte várni 3-4 mp-et).
Próbálgattam amúgy a szerkesztést és igen, ha ott rányomok a képen szereplő dologra, akkor ki tudja vágni, el tudja tűntetni stb.
Ezzel nem is lenne gond, ha csak szerkesztéskor belépve csinálná, de nekem csinálja sima nézegetéskor is...az meg inkább zavaró.EDIT: kipróbáltam egy olyan képen is, amin magától nem fut körbe a fény, de a szereplőre kattintva simán körberajzolja és ki tudja vágni stb stb
Szóval akkor továbbra se értem ezt a körbfutást, totál fölös és inkább csak zavaró. -
gulb
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Az nem a szemelyek korul fut korbe... Hanem a kepfajlba rogzitett fenyek alapjan a fenyesebb helyekrn felhuzza a fenyerot. Imadom mennyire mas es valosagos lesz igy egy kep. Ma mar vlogjaimat is csak HDR ben keszitem annyira jo.
Ha ankepen van valami targy szemely amit ki tud vagni es stickert csinalni akkor fut korbe az adott akarmi korul a feny es azt emelo ki stickernek. De ehez nyomva kell tartani a kepet. -
válasz
BeastMode
üzenetére
... aki a Pixel / Pixel Buds / Pixel Watch harmast hasznalja egyszerre?
Én használom a hármast.
9pro xl, buds pro és első generációs óra, ami ajándék volt a 7pro-hoz.
El vannak egymással.
Az óráról is lehet a zene lejátszást szabályozni. Lehet vele navigálni, bár nem kényelmesebb az órát nézegetni, mint a telefont, A fényképezés funkció is megy az óráról. Bár nagyon speciális körülmények lehet értelme. Ébresztő és a naptár szinkronizálva van.
Egybe van az egész. Eddig nem futottam bele nagyobb problémába. -
Tomiii258
tag
Pixel 10, sima gyári Fotók app.
Pár napja vettem észre, hogy bizonyos fényképek megnyitásakor (tehát nem szerkesztéskor, hanem csak sima megnézéskor) a képen szereplő személy/személyek körvonalát körbefutja/körberajzolja egy fehér fény, majd eltűnik.Nem minden fényképnél csinálja, de ahol kontrasztosabban elkülönül a háttér és a képen szereplő személy, ott igen.
Ez mégis mi a túró?
Még csak felhőben sem tárolom a képeket, tudatosan semmi AI-hülyeséget sem akarok használni, szóval mi lehet ez? -
hibavissza
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Ugyan akkorára vettük a betűméretet a53-on és pixelen. Rosszabb szemű kolléga a Samsungot szemüveg nélkül olvasta, a Google-hez fel kellett venni a szemüvegét. Nem a színekről van itt szó. Sokkal jobb a mikrokontraszt. "Olvashatóbb". Minden kicsit gyengébb szemű ismerősöm S24-25 plus vagy ultra készüléket vesz. Azt jobban látják. Nekem ilyen szempontból nincs problémám. Érdemes kipróbálni a gyengébben látóknak egy S szériás telefont, ha még nem volt. Lehet nem kell az olvasó szemüveg mindenhez és/vagy nem kell szétütni a layoutot a nagyobb betűkkel.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
A kérdés, amit „elegánsan” figyelmen kívül hagytál, továbbra is az, hogy ugyanolyan beállítások mentén történt az összevetés, vagy sem. Nem volna nehéz belátnod, hogy egy nemleges válasz esetén nem mérvadó a kijelentés. Ez adhatna elfogulatlan megállapítást, tényközlést.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
a te tapasztalatodat nem ismerem, de tény, hogy nekem is nagyon fura volt a pixel kijelzője más telefon után, sárgásabb, kevésbé kontrasztos, valahogy olyan "halovány".
pár hét használat után kezdtem egyre inkább megszeretni hogy milyen természetes, nyugtató és életteli képe van, pedig a céges telefonom a55 samsung, de most már az a meh...
-
hibavissza
veterán
válasz
axioma
üzenetére
Jobban olvasható ugyan az a Samsung a53-on. Élesebb. Nem csak a szaturáltság lesz ez. A fehér is tisztább. Valszeg jobb a megvilágítás is. Samsung a55 van itt mellettem. Az is olyan Iphone-osan hitvány már. Ez valami rendszerhiba volt Samsungéknál. Nekem viszont ez egy szimpla csalódás.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Magam nyugodt résztvevője vagyok e beszélgetési szálnak, evégett felesleges az erre vonatkozó felszólításod.
Nekem úgy tűnt eddig a pontig, hogy eszmét cseréltünk, ami normális mederben folyt.Az A53 számomra sem ismeretlen, tudom, miről beszélgettünk. Eddig...
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Még a duplakoppos kijelző ki és bekapcsolás hiányzik. Erre elvileg van alkalmazás, de igazából meg lehet nélküle lenni. Nem tudom ezeket a ziccereket miért hagyja ki a Google.
-
axioma
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
samu mindig is iszonyat tulszaturalt volt, utana fakonak tunhet a tobbi, de jo esellyel a szemednek is jobb (en a samu fajtatol vagyok idegbajos, az atmeneti epitkezos telefonom samu, pont a kicsit mokolos hangrogzites miatt, hat nem gyoztem mindent lentebb venni rajta, annyira erosen szurja ki a szemem)
-
hibavissza
veterán
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Samsung a53-on nem tudsz kontrasztot állítani. Pixel a9-en van egy három fokozatú "színkontraszt" ezt természetesen "nagy"-ra állítottam. Tudsz egyéb beállítást?
Hidd el kollégáim próbálták tweakelni a szifonjukat, hogy ne maradjanak "szégyenben".
Objektív összehasonlítás volt, nyugodj meg.Nyilván jó kijelző van már ezekben a telefonokban. Ezért tettem idézőjelbe a szart. Nekem az a meglepő, hogy a Samsung milyen jó kijelzőt tett véletlenül az egyébként igen nyomorult a53-ba.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Ugye azzal tisztában vagy, hogy a kontraszt (is) állítható funkció? Az egymás mellé tett eszközök beállításai tökéletesen megegyezőek voltak? Ha nem, akkor fabatkát sem ér a megfigyelésed.
-
hibavissza
veterán
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Nem egy panelt gyárt a Samsung. De számít a háttérvilágítás, meghajtó szoftver. Samsung S szériás telefonjainak sokkal jobb a kijelzője. Sok ismerősöm ezért vesz Samsungot Iphone helyett. Kár, hogy a Pixel is azt a "szart" veszi mint az Iphone. Odatettük az összes telefont egymás mellé. Az a53 sokkal "élesebb", kontrasztosabb. Szemre olyan mint egy S szériás Samsung.
-
hibavissza
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
Nem a 120 Hz. Nyilván be lehet kapcsolni. Sokkal kontrasztosabb, jobban olvasható az a53 kijelzője. Nejemnek a55-van. Annál is sokkal jobb. Az a53-ba egy remek kijelző került. Kollégáimnak van Iphone 13, 16, 16pro. Azokat mind leveri. Egymás mellé tettük....
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Ez is egy figyelemre méltó felvetés, tekintettel arra, hogy 5 éve elérhető a magasabb frissítési ráta.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Elgondolkodtató észrevétel, amit tettél az iPhone-ra vonatkozóan, különösen azon tény ismeretében, hogy a legnagyobb beszállító az Apple részére éppen a Samsung megjelenítő részlege.
-
FragMaster
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
"Olyan pocsék mint az Iphone-ok kijelzője"
Itt mire gondolsz pontosan? Ha a 120 Hz "hiányára", akkor azt be kell kapcsolnod, "Smooth display" néven találod. -
hibavissza
veterán
Első Pixel a9 tapasztalatok.
Samsung a53-ról váltottam Pixel 9a-ra. Flottában elérhető a56-nak és Xiaominak nem volt vezetékmentes töltése ezért gondoltam kipróbálom ezt. Rohadt jó kis telefon, fürge, jó kézbe venni, de két nagy hibába belefutottam.
Kijelzője sokkal gyengébb mint a Samsungnak a53-nak. Olyan pocsék mint az Iphone-ok kijelzője. Kár érte.
Jól értem, hogy a Google programozói odahegesztették a kezdőképernyőre a keresősávot? Ez miért van? Valami büntetés, hogy többet ne vegyél ilyen telefont?
Sok számomra extra szolgáltatást tud a telefon. Esim, vezetékmentes töltés, jó kamera. Ez mind durván rendben van ezen a szinten. kb. 60 ezer volt a flotta ár.
Sajnos a kijelző nagy csalódás + ez a szent keresősáv még viccnek is rossz. Nem értem hogy gondolhatják komolyan. Teljes agyfasz. Sajnos csak két évente kapok új telefont. Úgyhogy 2 évig biztos marad.
-
akooos
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Pixel 10 Prot a napokban, eddig minden nagyon jó és király (első pixelem, 10 év Samsung után).
Egy problémám van, ami reddit alapján nem egyedüli.
A GPS valami katasztrófa, séta és sport rögzítés vagy akár Waze navi esetén sem muzsikál jól.
Sokat túrázok, ahhoz használtam eddig mindig útvonal rögzítést.
Bekapcsoltam azóta a fejlesztői beállításokban a "Teljes GNSS mérést", de Google maps azóta is folyamatosan kiugrál 10-30 métereket is.
Van bárkinek valami olyan tippje ami segíthet ezen?
Köszi!
[kép]
[kép] itt egy helyben álltam 5 percig, mégis folyamatosan dobálta a pozíciómat -
válasz
FragMaster
üzenetére
Igazad volt, kábeles töltéssel reggelre 80%-on állt!

-
gulb
őstag
válasz
hedgehog
üzenetére
Nekem be van allitva minden szam ami nincs a nevjegyzekbe rogzitesre kerul... Ha hallja ha nem le...om! Amugy mar nekem is mondta a masik fel hogy nem egyezil bele mondom akkor viszont hallas😝 neki volt fontos de nem hivott ujra. De igazan a transcript et tartom a legjobbnak.. olyan jol visszakeresheto lesz igy egyes beszelgetes
-
gulb
őstag
válasz
BeastMode
üzenetére
Videoba nem eri utol az iPhone-t ezt el kell ismerni de csak akkor tunik fel ha egymas melle rakod a 2 videot😝 filmezesre nem hasznalok telefont amugy se. Fotok verhetetlen szerintem a Pixel. A tobbi funkcioja meg sokkal hasznalhatobb mint dajnemikajlend meg hasonlok az ajfonokon.
Oram nincs en Garminos vagyok tokeletesen mukodik a pixellel.. fules pedig buds pro2 eddig legobb fulesem..bose mar reg a fiokban pihen.
Ha nem vagy finnyas ujra tanulni az androt akkor go for it. -
embe
nagyúr
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
-
Csápájev
őstag
Nekem korábban a 6a-nál és a 9a-nál is fura ez a nagyon erős villogás, flicker a videóknál.
Ezt korábban más telefonoknál nem vettem észre.
Van erre valami ötletetek? -
BeastMode
őstag
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Koszi, ez tenyleg hasznos, mert pont a belteri es a sotetebb kornyezetben keszult fotok miatt vagyok jelenleg bosszus.
-
Fuxosbömis
tag
válasz
BeastMode
üzenetére
Fotós képességekről egy jó cikk. Mellesleg egy mega iphonos fan tollából született.
https://www.phonearena.com/news/it-seems-that-the-pixel-10-pro-xl-wiped-the-floor-with-the-iphone-17-pro_id174359 2025. 09. 25. Valamiért nem engedi az élő linket, de ez alapján megtalálhatod a Phonearenán. -
Fuxosbömis
tag
A telefon appjának a beállításaiban is benne van a hívásrögzítés.
-
BeastMode
őstag
Sziasztok!
Van-e itt olyan forumtars, aki iPhone-rol valtott Pixelre?
Foleg a belteri fotok es a videok kozti kulonbsegekre lennek kivancsi, valamint az uzemidore.
Esetleg van-e, aki a Pixel / Pixel Buds / Pixel Watch harmast hasznalja egyszerre? Ez azert lenne fontos, mert ha esetleg ugy dontok, akkor teljes okoszisztema valtast csinalnek.
Jelenleg egy i17 Pro Max / Watch Ultra 2 / AirPods Pro 2 triot hasznalok, kisebb-nagyobb megelegedessel, de nagyjabol egy evtized utan egyre jobban “csiklandoz” a gondolat, hogy ismet Pure Vanilla rendszert kene hasznalnom, igy elkezdtem nezegetni a Pixel 10 Pro XL-t.
Az utolso Google telefonom egy Nexus 6P volt, az akksin kivul mindent imadtam benne.
Elore is koszonom az esetleges valaszokat!
-
Fuxosbömis
tag
Nálam is megjelent.
7a. Na ezért szeretem a Pixelt.
-
DeFranco
nagyúr
Pixel 8a megjelent a hívásrögzítés, teszteltem, működik. Hazai szolgáltatói beszerzés, vanilla rendszer.
-
FragMaster
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Egy a lényeg, nem elég 100%-ra hagyni, meg kell várni a pajzsot. Nem tudom mennyi idő, mert mindig alszom közben
-
válasz
FragMaster
üzenetére
Hát nem tudom, első 2 alkalommal vezetékes töltőn volt, lehet várni kellett volna még? 100%-on vettem le, bár lehet csak pár perce töltött fel.
Harmadik alkalommal vezetéknélkülivel töltöttem, akkor viszont tuti sokáig fent volt, mert reggel vettem csak le, egész este azon volt. Vagy lehet vezetéknélkülin nem kalibrál?
Egyébként nagyon jó az akksi, még 80%-ra töltve is kibír 1 napot, persze nem nyomom állandóan.
-
FragMaster
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Kettesre: hagyd rajta ilyenkor addig, míg meg nem jelenik a kis pajzs a 100% mellett, ez jelenti azt, hogy elkészült a kalibrálással. Ezután újra 80%-ig fogja tölteni a következő kalibrálásig.
-
Üdv mindenki!
Két problémára keresek megoldást:
1.) Több névjegyemhez is beírtam az "about" részhez, hogy milyen munka kapcsán ismerem, ezt az egy mezőt szeretném megjeleníteni, amikor az adott illető hív. Samsungon 12-es Androiddal a Call Notes Pro-t használtam, de a P7P nem engedi feltelepíteni, még ha elfogadom a kockázatot, akkor sem tudom használni.
Van erre valami alternatíva?2.) Valamiért az utolsó 3 töltés alkalmával 100%-ra töltötte magát a telefon, pedig be van állítva a 80%-os limit. Azt tudom, hogy néha szándékosan feltölti teljesen, de következő alkalommal nem szokta csak 80%-ig. Van valami ötletetek?
Köszönöm a segítséget előre is!

-
morfondőr
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Tovább teszteltem a dolgot: tok nélkül végig töltötte rendesen az éjszakát, 100%-al ébredtem. Gondolom a szellőzés miatt, de van egy kis pereme, amitől kb. 1mm rés van a pad és a telefon között. Mivel max 7W-al tölt (mérős kábel szerint) melegedés egyáltalán nincs, érzetre sem. A sebesség nem lényeg, mert egész éjjel van ideje tölteni. Gondolom ez az eleve 1mm rés és a tok együtt már túl messze vannak a tekercsek, ezért lehet alul-felül eltüntetem róla a peremet, így jobban bele is fog illeszkedni.
Visszaküldéssel azért nem bajlódnék mert eleve min. 3k-t buknék a két szállítási költségen és úgy nem marad belőle semmi, meg nem olyan árkategória, hogy megérje emiatt köröket futni.
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Pixel 9 Pro XL-hez vettem egy Samsung vezeték nélküli töltőpadot. Este feltettem rá a telefont, elkezdett tölteni, amikor felébredtem azt látom hogy nem tölt 60pár százalékon volt, levettem, vissza tettem újra tölt, reggelre 85%-on volt, vagyis megállt megint a töltés valamikor. Napközben próbálgattam, töltött. Van vele tapasztalata másnak, hogy mennyire megbízható, stabil? Eddig a Samsung kiegészítők működtek a Pixellel, ezért is rendeltem ilyet.
-
embe
nagyúr
válasz
Montesantos
üzenetére
Használd megelégedéssel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- talmida: Változások 2. rész
- GL.iNet OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Wazen, míg Carplay-en meg van.
Ha pontosítani akarok, kéri, hogy fotózzak be valami épületet, tereptárgyat... Éjszaka az autópályán sok esélyem nincs...
)

7a. Na ezért szeretem a Pixelt.

Használd megelégedéssel!
Csepy