- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SCYROX V8 gamer egér
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tb83
tag
Sziasztok! A hunbasket.tv oldalról szeretnék egy videót letölteni. Tudna ebben valaki segíteni? Köszönöm!
-
szaboi6512
őstag
-
feketenorbi
csendes tag
Sziasztok!
Innen, illetve erre feltöltött videót hogy tudok letölteni?
WistiaKöszi
-
Dansi45
friss újonc
Telekom TVGO-ról próbálok filmet menteni, live-val a DRM-ben, de sajnos csak angol nyelven tudja letölteni, hiába 4 időpontban volt leadva, mindig angolul tölti le nekem. Próbálom a Telekom ikonnál is, ahol a 3. lehetőség az "Audio, video felbontás választható", itt azonban nem tudom milyen linket kéne beilleszteni, mert semmit nem csinál.. Én vagyok béna, vagy nem is lehetséges így? Köszönöm a segítséget!
-
internetezoo
senior tag
Ma frissült a Tévéműsorok rész.. Írták, hogy az adást követő következő hónap elején kerül át.
-
pycur
tag
válasz
internetezoo #10909 üzenetére
Itt tudsz keresni:
https://m3.devs.space/Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D
-
internetezoo
senior tag
M3 archívum keresőt github pages-ra fel tudja rakni valaki?
-
Hege1234
addikt
válasz
üzenabakusz #10907 üzenetére
ha nincs ott az ffmpeg.exe a mappában akkkor persze..
-
Hege1234
addikt
válasz
üzenabakusz #10904 üzenetére
-f "140+135"
140+135 > mkv
--remux-video "mkv" -f "140+135"
-
válasz
üzenabakusz #10904 üzenetére
a yt-dlp kezel playlistet. megadod, hogy a 140+135 kombót töltse le, ha kell, akkor azt is, hogy mkv-ba muxolja, profit.
hanyas vagy, te disznó?
-
üzenabakusz
tag
Tegyük fel, hogy van ez a listám:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLdD_ZqnsrJc9MrHf_oMV_CwKVmlCrkoW1
Tudok letölteni listát yt-dlp-vel, de csak a "készterméket", a 360 soros felbontást.
A 140-es videót a 135-ös hanggal szeretném letölteni, majd újrakonvertálás nélkül összemuxolni.
Az yt-dlp-vel meg tudom ezt tenni, de csak egyesével töltögetve a videókat és hangokat, majd MKVToolnix-szal összemuxolva szintén egyesével.
Tudtak adni elegánsabb megoldást? -
Hege1234
addikt
válasz
whiskeys #10901 üzenetére
kipróbálod kereséssel, hogy van-e... megnézed google-el mi az angol címe..
amúgy egy adathalászos szar kerülendő oldal..személyes mail és egyéb adatot még véletlenül se adjon meg ott senki
ugyan úgy mint a netflixes változatnálemlíteni se kell itt az oldal címét
a programból keress egy mainstream sorozatra vagy filmre és a script
ki fogja majd írni az oldal címét is, ha nagyon kellene..[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Sziasztok,
jeugdjournaal.nl weboldalról szeretnék pár videót letölteni, de semmivel sem megy (pl. itt egy konkrét link). VideoDownloadHelper látja, felbontásokat és formátumokat is felajánl, de nem szedi le. Kipróbáltam számos online letöltőt, egyik sem működik. A Firefox Inspector-ból sem lehet kihámozni semmit, legalább is, nekem nem sikerült. Van esetleg bármi más lehetőség, vagy tipp a probléma megoldására?
A tudomány a valóság költészete!
-
Hege1234
addikt
---új letöltő hozzáadva: LIVE 1
-- OneTV (régen voda) végre...
epg alapján
firefoxba kell a one-tv oldalán bejelentkezni
ezután bezárni az összes tabot
és az utolsó bezárja a firefoxot is
majd lehet indítani a drm programot...---új letöltő hozzáadva: Ctrl + 6
---Amazon Prime másolat (keresés film/sorozat cím alapján)
-- valakik lemásolták és folyamatosan töltögetik fel
az AMZN Prime-ról a filmeket sorozatokat
(nem eredeti minőségbe, szinkron csak elvétve van!)---új letöltő hozzáadva: DRM nélküli vod >
---06 yt-dlp Unsupported URL
-- tv5mondeplus
-- vix.com---d-fi (deezer, spotify)
-- arl frissítve (128)[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz
Laserphantom #10896 üzenetére
már elég régóta tettem egy menüt rá amivel lehet frissíteni közvetlenül a yt-dlp -t
és akkor nem is kell felülírogatni a fájlt -
Laserphantom
csendes újonc
válasz
luikay #10895 üzenetére
Nem te bénázol, hanem a yt-dlp-t meg kell frissíteni. Nekem is a videók letöltésekor kiakadt 403-as hibával. A hivatalos oldalról letöltöd a yt-dlp.exe.t és felülírod a \DRM\drmfiles\programok\bin mappában lévő fájlt és működni fog ...
https://www.videohelp.com/download/yt-dlp.exe
Remélem, mindenkinek tudtam segíteni, aki ebbe a hibába belefut. Kérek egy visszajelzést.
Köszi,
Laser Phantome
[ Szerkesztve ]
-
luikay
aktív tag
Sziasztok!
Én bénázok, vagy már a YouTube Music-ról sem megy a letöltés? 403-as hibát dob.
szerk: Én voltam béna, be kellett jelentkezni Firefoxból a Google fiókba.
[ Szerkesztve ]
-
Laci1868
lelkes újonc
Valamikor kérdezte egyik társunk, hogy Linux alatt hogyan lehetne használni a szkriptet.
Volt időm, kipróbáltam és Oracle Virtualboxba feltelepített Windows 10-es rendszeren simán fut és jól dolgozik. A Windows telepítésnél - kényelmes használat miatt - a Guest iso kiegészítő is kell. Így a virtuális gép és a gazdagép (linux) közt a másolás és beillesztés nagy valószínűséggel menni fog. A gyorsabb munkát segíti, ha egy könyvtárat is megosztasz a két rendszer közt. Logikusan NTFS fájlrendszerű lemez legyen...
A teszt Linux Mint 22.1, Oracle Virtualbox 7.1 verzió, Windows 10 22H2 Hungarian x64v1 ISO. Legális kóddal telepítettem.
A DRM v2.9.5 volt.[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
---új letöltő hozzáadva: Ctrl + 6
-- DumaTv
---új letöltő hozzáadva: DRM nélküli vod >
---06 yt-dlp Unsupported URL
-- dezn.ru
-- joyn.de
-- videa.hu (tag vagy csatorna linket megadva)
összes videó ki lesz listázva,
majd a számokkal lehet választani..---javítva:
-- Disney+ (működésképtelen volt..)
-- skyshowtime (en/hu hang hibák..)
-- foldfelszini-tv.one oldallal
továbbra is működik a mindigo menü..
(epg-vel itt is pár napra visszamenőleg
vissza lehet menni)
+ sorozatokhoz, ha van akkor az epizód
címe is hozzá lesz adva..
-- Youtube VOD (magyar és külföldi Filmek
és Sorozatok részleg, max 1080p és 5.1)[ Szerkesztve ]
-
Sz.Vicky
tag
Sziasztok!
Azt hogy lehet megoldani, hogy a Facebook-on levő ismimnek az összes reel videóját (elég sok van) letöltsem a legjobb minőségben és egyszerűen (nem egyenként) Van erre valami megoldás/trükk?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Hege1234
addikt
yt-dlp nem képes rá..
nekem is a yt-dlp-től független kellett megoldanom..
[kép]vagy mindig megoldod kézzel külön a feliratot
vagy ezzel: (install#OlvassEl) ..txt fájllal kezddrm nélküli vod > 06 yt-dlp unsupported URL
a konzolba meg csak bedobod a videa-s linket... -
Sonja
nagyúr
Videa oldalról hogy lehet letölteni a feliratot is?
yt-dlp azt írja, hogy
has no subtitles
, holott van, mert ki tudom az oldalon választani.Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
breezer88
tag
Sziasztok! a DRM-decrypt-el van lehetőség one-tv streamet illetve disney+ streamet letölteni?
-
photobox
újonc
Szia,
win7 az régi ?
Köszönöm a segítséget előre is! -
Hege1234
addikt
válasz
photobox #10874 üzenetére
itt azért ez valami hibára utal nálad:
01-es válogatóval is, de az meg egyáltalán nem működik, nem adja ki a javaslatokat, hanem egyből kiírja, hogy fájlok átmozgatása, stb...
valami régi rendszered van?-----------
amúgy a link alapján látom, hogy mi a hiba
megpróbálom majd javítani -
photobox
újonc
válasz
Hege1234 #10870 üzenetére
Szia,
csináltam most én is egy tesztet, de sajnos angolul jött le megint.
Ezt teszteltem:
https://www.skyshowtime.com/watch/playback/vod/SkyShowtime:GMO_00000000199336_02_HDSDR/44b917c8-bf71-3297-850f-dfcc4e39edd6Amúgy a régióra kiírja, hogy magyar.
Illetve próbáltam vince18hu által javasolt 01-es válogatóval is, de az meg egyáltalán nem működik, nem adja ki a javaslatokat, hanem egyből kiírja, hogy fájlok átmozgatása, stb... -
mgergo76
tag
Próbáltam leszedni tvgo-ról a ma hajnali NFL meccset de a HD és az SD adás esetén is a " [ERROR] "rejtett" pssh is található emiatt a letöltés hibás lehet!" hibaüzenetet dobta (kb. a felvétel felénél szétesett kép és hang).
Ezzel lehet valamit kezdeni? (az esti ismétlésnél a HD már hibátlan...)Üdv: Gergő
-
blas
csendes tag
Sziasztok, ebben tud valaki segiteni?
M3-87788998560999889 azt irja [generic] Unable to download webpage: HTTP Error 403: Forbidden (caused by <HTTPError 403: Forbidden>) stream navara -
photobox
újonc
Szia Hege1234,
mindenek előtt: BUÉK!
Sajnos ismét problémába ütköztem.
A skyshowtime-ról szeretnék letölteni, s csak akkor tölti le magyar nyelven is a videót, ha a "3. felbontás választó (dual audiot) " választom, de itt meg 720-as felbontásnál 6-7 GB-os méretű filmeket töltök le, s ez is gyanús kicsit!
A "05 felbontás választó-nál" az elsődleges nyelv az angol.
Ezen esetleg lehetne módosítani, hogy csak akkor legyen angol, ha nem érhető el a magyar?
A segítséged előre is nagyon köszönöm!! -
Hege1234
addikt
válasz
internetezoo #10863 üzenetére
elvileg nem a letöltéssel van nála gond, hanem a böngészőben lévő lejátszással
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
őstag
Régi böngésző? Direkt letöltöttem a legújabb Vivaldit, de amúgy Operaval sem ment, csak ott még ennyi hibaüzenet sem volt.
Néztem volna a Tévé Maci M3 letöltőjét is, már az sem működik. Tavasszal még ment tavaly…
Akkor esélyes hogy az MTVA-nál valami meg lett “reformálva”.[ Szerkesztve ]
-
Aureal
őstag
Üdv!
M3.hu-val másnak is van gondja videók betőltésekor?DRM: KeySystem Access Denied! -- Key system access denied! Unsupported keySystem or supportedConfigurations.
Pl.: [link]
-
istil
csendes tag
Üdv!
Tudja esetleg valaki, hogy a nava-n is lehet a videófelbontást állítani úgy mint rengeteg más megosztón? Borzalmas, hogy XY TV csatornáról az egyik nap adását 1080p-ben tölti be, egy vagy két nappal később meg random átvált ilyen ótvar pixeles minőségre. -
unravel
őstag
válasz
Diego Milito #10833 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
-
Sz.Vicky
tag
Sziasztok!
Először is Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Sajnos lemaradtam az M3-on leadott "Pulzus különkiadás - Non-stop-pop-rock 1981." című műsorról. Ha valaki letöltötte, nagy örömet okozna vele, ha megosztaná. Előre is köszönöm szépen! -
pycur
tag
válasz
internetezoo #10850 üzenetére
Én meggyanúsítom hogy az csak bugos; dec 31-ig volt beállítva a láthatóság, és az elmúlt. Remélem visszajön a tartalom, legalább oda...
[ Szerkesztve ]
Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D
-
internetezoo
senior tag
az M3 Szabadon elérhető Tévéműsorok tartalma eltűnt, megmaradt a legnézettebb maradék
-
urgoz
aktív tag
Én sem értem, hogy közpénzből üzemelő szolgáltatásnál miért nem az az elsődleges szempont, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen. Az összes mtva csatorna drm nélkül elérhető a mediaklikk-ről, az m3-al meg szivatják a népet. Legalább a lineáris adást adhatnák drm nélkül, hogy bármilyen eszközről nézni lehessen.
-
pycur
tag
válasz
internetezoo #10847 üzenetére
Én csak azt nem értem miért szivatják a népet időkorlátozással a 100 milliárdból működő mtvsek 2024-ben....kitől sajnálják hogy bármikor megnézhessenek valamit, amikor amúgyis már szinte mindent bárhol és bármikor megnézhetünk....
A másik agyfsz korlátozás a regionális zárolás, azaz ha más országból jössz oda, akkor nyema, amúgy megnézheti bárki ingyen a cuccokat. És ha VPN-ből mész oda akkor te is bárkivé válsz....nevetséges...Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D
-
internetezoo
senior tag
válasz
Hege1234 #10846 üzenetére
Facebook-oldalunkon a Nemzeti Archívum online csatornájának, az m3.hu-nak (https://nemzetiarchivum.hu/m3) a műsorajánlói láthatók. Az ajánlók alatti linkek a műsorok adásba kerülésétől számított 24 órán át élők. Ezután körülbelül egy-másfél hónap múlva az Archívum weboldalának Tévéműsorok menüpontja alatti mozgóképtárban (https://nemzetiarchivum.hu/m3/open) 3 hónapig elérhetővé válnak a műsorok. Bár ez a műsor jelenleg nem szabadon nézhető, javasoljuk, hogy kövesse az m3.hu adását, és böngéssze weboldalunk Tévéműsorok menüpontja alatti kínálatát, ahol a fentihez hasonlók mellett még sok régi jó filmet, sorozatot, tévéjátékot, szórakoztató és ismeretterjesztő műsorokat találhat. A Koppány aga testamentuma című film december 31-én és január 1,2,3-án újra megtekinthető. Jó szórakozást kívánunk!
Kis infó a helyzettel kapcsolatban.
-
Hege1234
addikt
válasz
internetezoo #10845 üzenetére
már több mint egy hónapja.. ne kezdjük el megint..
csak az működik már ami a böngészőben is. -
internetezoo
senior tag
M3 szabadon elérhető műsorra írja ki.
Letölteni se lehet.
-
-
arcadiona
újonc
Segítséget szeretnék kérni, egy 1900db-os youtube video playlistet szeretnék letölteni, a Drm nélküli vod menüt használom. Működik is a letöltés de szeretném a fájl nevek elé a playlist szerinti sorszámokat is elé tenni. A jobboldali opcionális ablakba próbálom betenni ezt a sort -o '%(playlist_title)s/%(playlist_index)s.%(title)s.' de ugyanúgy csak az előadó és a cím szerepel a névben. Az egyedi parancsorban működik ,de ott meg a video méretet nem tudom úgy beállítani ,hogy mp4 és 720 a max felbontás. Mit csinálok roosszul? Köszönöm a segítséget!
-
mgergo76
tag
Szeretném ezt a beszélgetést letölteni. Kiválasztom a "DRM nélküli vod" menüpontot és a "06" almenüt, de a "Hasonló tartalmak" sorból tölti le az első videót.
Mit tegyek, hogy a fő tartalmat mentse le?
Köszönöm.Üdv: Gergő
-
Hege1234
addikt
válasz
boozoo #10836 üzenetére
bennevan persze, de felesleges trükközgetned
[kép]
mivel sokkal körülményesebb utána szétbombázni egy már kész .mkv fájlt külön felbontásokra és hangokra..--------
sajna az nem tudható, hogy mi lesz az a nyomoronc hangalámondásos audio track...
ezzel ki tudom egészíteni:
[kép][ Szerkesztve ]
-
boozoo
tag
válasz
Hege1234 #10831 üzenetére
Hát, amikor mindkét videosáv számát beírtam letöltésnél, akkor nagyobb lett a video fájl, mint amikor vagy az egyik, vagy a másik videosáv számát írtam be (ugyanolyan felbontás mellett). Vagyis azt gondolnám, hogy vhogy belekerül mindkettő sáv, de valamelyik "erősebb". Persze lehet, hogy nem így van...
Viszont másik kérdés is lenne: lehet tudni valahonnan, hogy az a0-0, a4-0... v1-0... milyen audio és video sávokat jelentenek? Ez szabványos? Vagy össze-vissza van?
Azért kérdezem, mert így nehéz letölteni a nekem kellő hanggal, videoval egy évadnyi akármit, amikor (pl az a4-0) egyik résznél a sima sztereo angol hang, ugyanez a másik résznél valami narrátoros hang. Van erre esetleg valami megoldás, okosság? -
_DiEGO_
őstag
válasz
Ákos - Harminc ÉV - I. Felvonás
https://www.youtube.com/watch?v=PAegKy31K0k [link] 1080p is !
Ákos - Harminc ÉV - II. Felvonás pedig:
https://www.youtube.com/watch?v=Pc6dN8SU7x0 [link] Ennél is választható a 1080p is.
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz
1280x720-ban ha megfelel....
Vagy innen?[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
Diego Milito
csendes tag
Sziasztok!
December 25-én szerdán az M2-n 20:00 - 21:00-ig volt Ákos - Harminc év című koncertjének 1. része. A koncert 2. részét dec. 26-án csütörtökön szintén az M2-n 20:00 - 21:00-ig adták.
Sajnos a mediaklikk-en nem találtam, így nem tudtam letölteni.
Esetleg valaki tudna segíteni abban, hogy valamilyen forrásból jó minőségben utólag rögzíteni tudja és itt megosztja velem?
Előre is nagyon köszönöm annak, aki segíteni tud!
Üdv.
Diego Milito -
Hege1234
addikt
válasz
boozoo #10830 üzenetére
mivel az a menü muxol: videó + audiók
így abba a menübe nem választhatsz ki több video sávot, csak egyet
(hangokból többet is lehet)ha kell mindenféle felbontás és a hangok
akkor a mux nélküli menü > MAX menük közül válogassott már kedvedre összerakosgathatsz magadnak
olyan felbontás vátozatokat amit szeretnél pl. MKVToolNix-al.. -
boozoo
tag
Sziasztok!
Újonc kérdés:
A Max-ról töltök le, Audio + Video felbontás választóval és ugye van több hang és video sáv. Az audiora rájöttem, hogy bármelyiket/mindet letölthetem és a lejátszóban kiválaszthatom, melyiket játsza le.
Viszont a videonál kipróbáltam, hogy letöltöm (vagy csak az egyik, vagy csak a másikat vagy) mindkét videosávot, s ha mindkettőt letöltöm, akkor a lejátszóban (AVC v. HEVC) akkor is csak az egyik lesz (AVC), illetve nem lehet állítani. (Bár nem tudom lenne-e értelme videosávot váltogatni....)
Itt van valami prioritás, hogy AVC, utána HEVC?
A felbontás választónál mindig előbb van a (pl v6) AVC és utána a (pl v9) HEVC?
Van értelme mindkét videosávot letölteni?
Meg ugye jól emlékszem: AVC régebbi, jobb minőségű, HEVC újabb, kisebb méret?Ha magamnak töltök, akkor gondolom érdemes több hanggal, és a legjobb képminőséggel tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Laci1868 #10828 üzenetére
Ez inkább arról szól, hogy:
Készítsd el weboldalad ingyenNéhány perc alatt lenyűgöző weboldalt hozhatsz létre a Webnode-dal. Felhasználóink már több, mint 50 millió weboldalt készítettek. Itt az idő, készítsd el a sajátodat.
De van ott: https://onlinestream.live/ [link]
-
Laci1868
lelkes újonc
Van egy internetes rádió, amit most ajánlottak. Hogyan lehet esetleg erről a régebbi műsorokat letölteni?
https://royal-radio7.webnode.hu/
Az oldalon kb. nulla infó van, műsorújság stb. nincs. Archivumra link sincs.. de esetleg valaki tud valami okosságot!
-
Wradan
csendes tag
Szaisztok!
Az RTLPlusz-ról szeretnék letölteni tartalmat, tudna valaki segíteni? -
Hege1234
addikt
mivel a yt-dlp már nem támogatja hivatalosan a win7 x64 rendszert
az errorok elkerülése végett
egy nem hivatalos repóból hozzáadtam a win7-es yt-dlp -t
konkrétan eztakinek win7 fut a gépén annak az fog betölteni..
a szokásos mappában lévő !update..py fájllal már lehet tesztelni.. -
BenKur
friss újonc
Értem, világos. Köszönöm a segítséget.
-
Hege1234
addikt
válasz
BenKur #10819 üzenetére
az mind1, hogy fizetős streaming vagy sem, minden lehet drm védett..
ennyi a lényeg amiben segít a program:
arra való, hogy majd ne kapj zöld képet és hanghibátAkkor most mi van?
én pont azt írtam le, ha csak úgy minden ehhez szükséges eszköz nélkül megpróbálnád letölteni az ilyen védelemmel ellátott videót
az csak azt eredményezné, hogy hibás lesz -
BenKur
friss újonc
válasz
qnadam #10818 üzenetére
Ez eddig megvan, tudom, hogy letöltésre, csak az előttem két hozzászólóra utalva kérdeztem vissza, hogy mire való, mivel azt írják, hogy:
(divan)
"Ha elő vagy fizetve, akkor sem tudnál letölteni (esetleg vannak oldalak, ahol a saját mobileszközödre tudsz letölteni, de azt csak azon tudod megnézni, és addig, amíg van előfizetésed), csak valamilyen DRM-es program segítségével."Illetve
(Hege1234)
"drm védettek ami annyit jelent, hogy hiába szeded le csak zöld képet fogsz kapni
sok esetben hang nélkül vagy hanghibával együtt még, ha sikerülne is letöltened"Akkor most mi van? Magam teszem hülyévé ha visszakérdezek, de mégis muszáj.
Mondjuk tehát előfizetek, ergo hozzájutok a tartalomhoz, linkekhez, stb.
Teszem azt mégis megnézem a kívánt tartalmat streamelve online (mivel már elő vagyok.fizetve)Akkor a továbbiakban mire hivatott? Ingyenes drm nélküli cuccokat leszedni, az ok, azt én értem.
Miért vannak akkor a főmenüben az előfizetős oldalak lehetőségei ha hibásan tölti le. Hanghiba, zöld kép, stb. Vagy nem tölthető le tartalom Vagy nem mindegyiknél van így?
Pm-ben is szívesen megvilágosulnék aki kellő módon elmagyarázza. -
divan
őstag
válasz
BenKur #10814 üzenetére
Természetesen az előfizetéses oldalakról, csak előfizetés birtokában tudsz letölteni, és linkeket keresgélni is. Ha elő vagy fizetve, akkor sem tudnál letölteni (esetleg vannak oldalak, ahol a saját mobileszközödre tudsz letölteni, de azt csak azon tudod megnézni, és addig, amíg van előfizetésed), csak valamilyen DRM-es program segítségével.
-
Hege1234
addikt
válasz
BenKur #10814 üzenetére
előfizetéses stream oldalakhoz csak akkor tudod használni, ha van aktív előfizetésed
különben nem!
ehhez vagy a firefox fog kelleni vagy a mail/jelszót megadni
stream oldaltól függ, hogy melyik..drm védettek ami annyit jelent, hogy hiába szeded le csak zöld képet fogsz kapni
sok esetben hang nélkül vagy hanghibával együtt még, ha sikerülne is letöltenedazért nem fogod egyből érteni miért kell a program mert eddig csak ilyen cuccokat szedtél le:
leginkább youtube-ról zenét és médiaklikk oldalról pár dolgot töltögettem...
ezeken pedig nincsen védelem.. -
BenKur
friss újonc
Kedves Fórumtársak!
Örömömre szolgál olvasni titeket, és a rengeteg segítő hozzászólás sokat segít ha megakadtam valamivel...
Talán egyszerűbben és ritkábban használom ezt a DRM-decrypt letöltőt, (ezer hála a megalkotójának és a fejlesztőjének) leginkább youtube-ról zenét és médiaklikk oldalról pár dolgot töltögettem...Agyonra olvastam a rengeteg hozzászólást és nem igazán jutottam előrébb érdemileg.
Segítségeteket szeretném kérni.
Megnyitom a letöltőt (frisssítem mindig a legújabb verzióra ha megjelenik)
Mint látom annyi lehetőség van, mint égem a csillag. Amazon, Netflix, Max, Disney, F1Tv Rtl..... stb Rengereg hely.Hogyan lehet ezekről valamit is letölteni?
Regisztráni kell ezekre az oldalakra először? Majd bejelentkezni?
Max-ra van profilom csak az előfizum már rég lejárt, ha belépek akkor tartalmat nem találok, csak azt írja, hogy fizessek elő.
Többi oldallal kb ugyanez van. Ha nem fizetek elő az adott oldalra, akkor honnan találom meg a letölteni kívánt tartalmat? Hol találom meg a linkeket amit a DRM-be beillesztek? (Ha meg előfizetek, akkor minek a DRM?)Ne haragudjatok ha a kérdés hülyén hangzil de csak ilyen felhasználói szinten boldogulok a dolgokkal.
Gondolom azért vannak mások is akik hasonlóan hozzám kis összefoglalóra vágynak. (Mik a lépések, hova kell belépkedni? Be kell egyátalán? Linkeket és tartalmakat hogyan lelni elő...?)
Segítsetek légyszi, hogy ezt a remek programot teljes értékében lehessen használni.
Előre is köszönöm! -
-
pycur
tag
Ez a furcsa link valóban csak a facebúk kémkedő fbid-je van rajta. Azt simán le lehet vágni, nem jó semmire, csakis az fb-ről megnyitva működik neki, az aktuális oldal nem tud mit kezdeni ezzel a paraméterrel, hibát se adnak rá.
Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D
-
Hege1234
addikt
valóban sz@r...
szerencsére nekem a linkből vagy a
sorozat id kell: p_7776
vagy, ha sorozat rész akkor a c_id: 13100919mással nem kell foglalkozni...
1 oldalon csak pár rész van (amikor a jobbra nyílra mész akkor tölti be a következő adagot)
így egy több száz részes sorozatnál rohadt sok lekéréssel jár egy sorozat teljes kibontása..1000 alatti sorozatnál viszont csak pár másodperc, bár ez a weboldalon nem így működik..
a weboldalon idegesítőbb az biztos mert ott még a sorrend is lehet össze-vissza és nem is látni egybe minden részt.. -
cocka
veterán
válasz
Hege1234 #10808 üzenetére
Gondolom az a baj, hogy a végén egy facebook kémstring van ugye?
Egy dolgot biztosan mondhatok. Az RTL+ oldala egy raklap híg f.. mivel, ha a keresőben rákeresel, hogy 777. rész, 2 találatot kapsz és egyik sem Mónika.
Ha sikerül elmászni a Mónika show-hoz és ott a 701-800 intervallumban egyesével nézed végig, láthatod, hogy arra nem voltak képesek, hogy csökkenő vagy növekvő sorrendbe rendezzék az epizódokat! (lehet, hogy a CoreELEC megcsinálja az utólagos rendezést, de a weboldalon ezt nem tudod megtenni)
Illetve részek vannak kihagyva, teljesen kaotikus, mintha az RTL-nek érdeke lenne, hogy ne találj meg minden részt.
Csak ha ez a cél, akkor miért nem lehet csak azokat megjeleníteni, amik ténylegesen is elérhetők a listában, de akkor azok legyenek egyesével számozva. Mit érdekel engem, hogy van 790. rész, ha az előző a 786., a következő meg a 792.?
Így a számozásnak csak akkor van értelme, ha valahol, valamikor a teljes kínálat elérhető (volt vagy lesz).Amúgy nem nézek Mónika show-t, mert nem érdekel. De itt nem is ez a lényeg, hanem hogy szar a webes lista!
-
Hege1234
addikt
ezen a linken láthatsz egy olyan fura linket
(nem tudom, honnan sikerült ilyen linket szereznie, de nem működött vele..) -
Hege1234
addikt
Minden régi verziót deaktiváltam!
a szokásos linken lehet frissíteni vagy a mappádban lévő fájlra duplaklikk:
!update..pyA fórumról már nem törölnek hozzászólást amikbe a hibák vannak...
én pedig nem akarom, hogy a külföldiek ide tévedjenek a kulcsszavak alapján...
emiatt ne ossz itt meg hibákat a fórumon a programmal/script-el kapcsolatban!privát üzenetben jöhetnek a programhoz tartozó hibajelentések!
---javítva:
---NAVA
oldal változtatás lekövetése
---RTL+
fura hosszú linkek támogatása..
---MAX
menük kibővítve dual audio-val
---DirectOne
hanghiba javítvaspotify ismét nem működik emiatt visszakerült a régi 128-as stabil arl..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kromatika #10804 üzenetére
Szia!
Innét letöltöd a yt-dlp batch 0.4.0.7z - t. Kicsomagolod tetszőleges helyre. Elindítod a start-yt-dlp.bat -tal, majd a legfelső 01-es mkv letöltésre kattintasz. A következő ablakban beilleszted a linket, enter. Miután végzett, a ytdlp mappájában a video-single video-mediaklikk mappában megtalálod a fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Szia.Segítséget szeretném kérni hogy ezt a stream videót hogyan tudnám letölteni? [link] Köszi szépen előre is.
[ Szerkesztve ]
-
karesz9727
friss újonc
Közben megoldódott, tudok letölteni. Feljebb elolvastam, hogy frissíteni kell. Pedig a program ki szokta írni, ha frissítés szükséges, de most nem írta. Ezzel a problémával még nem találkoztam. Ezek szerint érdemes frissíteni néha akkor is, ha nem jelzi pirosan?
-
karesz9727
friss újonc
[kép] Sziasztok. NAVA-ról szeretnék letölteni és az összes videónál ezt írja ki a DRM program, amikor a link bemásolása után entert nyomok. Ilyennel még nem találkoztam. Tudnátok segíteni kérlek, hogy mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban