- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Pont azt írtam ismerősöknek, hogy általában nem ajánlanék FPS-t konzolra, de ez a pajzs mechanika pont azt hozta, hogy simán ajánlanám contoller-el is. Nem tudom milyen módon működik az aim assist, mert itt ugye nincs direkt célzás gomb, de simán el tudom képzelni, hogy nem lesz frusztráló anélkül sem.
-
EmThor
addikt
8500ft az új doom tda
-
válasz
bmakszim
üzenetére
Nem fogalmaztál rosszul, értem, hogy csak a joyt cserélték, én is erre reflektáltam...mint írtam ha a gép csomag része, nos hiába adnak egy vadonatúj terméket, arra csak az eredetileg adott tehát amit a gép csomaghoz kaptál jótállási idő vonatkozik, és nem indul újra a 2 év sem a joy sem pedig a gép esetében, ha esetlegesen azt kell cserélni! Hogy ez miért és miként működik így a Sonynál vagy a Triwardenél, nos az jó kérdés, ezzel kapcsolatban ők biztosan tudják a választ 😁
-
F-ECT$
titán
válasz
bmakszim
üzenetére
Azt azért megjegyezném, hogy eléggé ellenérdekelt az összes cég a garanciával és a garancia idejének hosszabbításával kapcsolatban, és sokszor törvényellenes a gyakorlatuk. Az hogy adtak egy papírt, amin van valami szöveg, az az ő álláspontjuk, nem feltétlenül ez az igazság. Csak sokan úgyse foglalkoznak vele, vagy ha mégis, akkor se veszik a fáradtságot hogy harcoljanak a jogaikért.
-
EmThor
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jó kérdés, fix 60at talán pron fog menni, xsx-en 40-60 fps között van 900p felbontás mellett [link] én 30fps módban gamepassban kitoltam, de a lövöldözésen kívül csalódás, a kevesebb több lett volna (kevesebb bolygó, de rendesen kidolgozva, lásd mass effect)
-
bmakszim
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Azt szerettem volna írni, hogy nem a komplett csomagot cserélték, gépestül, mindenestül, csak egy részét és ezért nem érvényes a jogszabály, miszerint újraindul a jótállás.
De ezek szerint, ha külön, magában veszek csak egy kontrollert, ami 2 éven belül mindig elromlik, akkor azt a végtelenségig újra és újra cserélik nekem.
-
válasz
bmakszim
üzenetére
Teljesen új eszközt kaptál, csak mivel az előző ami elromlott az a gép csomag része volt ugye és ott az adott jótállási idő a mérvadó, gondolom ezért hiába adnak egy vadonatúj terméket, arra ugyan úgy csak az a jótállási idő vonatkozik! De ez érthető, mert akkor gyakorlatilag mindenki a jótállás lejárta előtt driftelőssé tenné a kontrollerét( amit ugye nem nehéz), és megint 2 évig be lenne biztosítva, tehát azért a Sony sem hülye 😂
-
válasz
bmakszim
üzenetére
Ha a gép csomaghoz kapott kontrollert cserélik akkor az így van, mivel addig él a jótállás rá mint amit a géphez adtak, tehát nem indul újra a 2 év garancia! Ha külön veszed akkor gondolom lép hatályba az amit F-ECT$ kolléga bemásolt, mert ott külön vásárolt és nem egy adott csomaghoz tartozik! De aztán a fene se tudja ezt, hogy melyik bolt vagy szervíz miként intézik, de elég érdekes ez is, habár nálunk csak egy szervíz van és az a Triwarden 🤷
bmakszim-Triwarden bontatlan vadonatúj kontrollert ad, tehát nem refurbished cuccot, legalábbis eddig én mindig azt kaptam..
-
bmakszim
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
De legtöbbször nem újat kapsz, hanem refurbished terméket. Gondolom pont emiatt a törvény miatt.
-
bmakszim
őstag
-
penge111
addikt
Szia, nekem 75" C6K van csak sima PS5-tel. Kalibráló csomagot vettem Viktortól, bitang képe van. Ettől a C7, C8 meg csak sokkal jobb. Haveromnak Lg G2 van, Ő is elismerően szólt róla, nem egy Oled, de azért az összes Qledet és más gyártó miniledét lepipálja.
Idave kérdésére lett volna válasz

-
Frod
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Több évre szóló backlogom van, a látottak alapján kétlem, hogy a Starfield valaha a része lesz.
Pedig kíváncsi voltam rá, nem utáltam nekifutásból, de valahogy az egész ilyen 10-15 évvel ezelőtti megoldásokkal operáló címnek hat. (pl az ajtónkénti töltőképernyő számomra az a szint, amire én már nem vagyok hajlandó) -
VTom
veterán
válasz
pzstm
üzenetére
Érdekes a motor, mert PC-n van amikor a pofám leszakad, hogy menynire szép, van amikor meg pl. a távoli házakon nem jelennek meg a téglák, csak egy fehér paca, amjd amikor odaérek mellé, hirtelen betölti. Remélem a vram használatot patch-elik, mert szerintem amiatt vana sok pop-in is.
-
pzstm
titán
Nos jatszottam portalok cloudbstreambolna Crimson Desertel, es dobbenet mennyivel szebb. Mintha mas es elesebb texturaknlennenek betoltve ott meg tisztabbak mint ps5 pro-n
-
Rolesz92
tag
F-ECT$: Nekem is fura a "két termékre bontás" (de még ha esetleg így is van, akkor is úgy tűnik, hogy 2 év gari kéne legyen a controllerre is. Pár boltban meg is néztem most, azokban 2 évet adnak, gondolom, mert 10 ezer feletti termékeknél már kötelező a kormányrendelet miatt).
KKaresz45: Azért vittem a Triwardenre, mert épp nem voltam messze és itt a fórumban írták, hogy van, hogy ott egyből cserélik a helyszínen egy újra. (míg az MM-os garizás néhány hétig tartott)
-=Jam=-: Most csak a DualSense-en van stick drift. Két évvel ezelőtt volt: stick drift, jack tönkrement a DualSense-en. PS5-nek pedig fura hangja volt. -
EmThor
addikt
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Rolesz92
üzenetére
Nem teljesen értem. Amikor a MM kicsrélte akkor egybe pakkot kaptál? Egy bontatlan új gépet kontrolerrel? Ebben az esetben biztos hogy a kontrollernek is garisnak kell lennie.
Vagy ha külön kaptad őket azt milyen formában? Doboz nélkül?
Illetve miért nem a MM-nál gariztatod most ha ők már egyszer cserélték?
-
F-ECT$
titán
válasz
Rolesz92
üzenetére
Ha cserélik a terméket, akkor tudtommal a jótállási idő újraindul.
Ez a "két külön termékre bomlik" tipikusan a vásárló lerázása duma, te egy terméket vettél, azt cserélték, szóval a termék minden részére ugyanaz vonatkozik.
Kérdés persze, hogy 25k Ft-ért meddig vagy hajlandó ezzel a továbbiakban foglalkozni.
-
Rolesz92
tag
Sziasztok,
2022.05.28-án vettem egy PS5 konzolt, amihez járt egy DualSense controller is. 2024.05.26-án kb. visszavittem a MM-ba garis ügyintézésre, ami során mind a DualSense, mind a PS5 konzolt újra cserélték.
Múlt hét csütörtökön elmentem a Triwarden-be személyesen, ahol azt mondták, hogy a DualSense már nem garis, csak a konzol (még pár hónapig).
Egyébként arra hivatkoztak, hogy a controller és a konzol ilyenkor két külön termékre bomlik.
Viszont később észrevettem a jótállási jegyen, hogy 10 ezer forint feletti értéknél 2 év gari van (ami még nem telt el). (a DualSense tudtommal mindig 10 ezer felett volt). Illetve ezt a kormányrendeletet is említi a jótállási papír: 151/2003. (IX. 22).
Szerintetek lehetséges, hogy nincs rá garancia? Csak nekem tűnik úgy, mintha kéne lennie?
(Írtam egy emailt nekik, azt írták majd hívnak telefonon, ez egyelőre nem történt meg) -
Gorgonka
aktív tag
válasz
nagyatt
üzenetére
A Bestbuynál van még, vegyétek gyorsan

https://www.bestbuy.com/product/playstation-5-pro-console-playstation-5/JXHQ37TR86
Meg esetleg a walmartban
https://www.walmart.com/ip/Sony-PlayStation-5-Pro-Console-PS5-Pro/18235967161
Gamestopnál is mai átvétellel lehet rendelni, ha siettek, épp akciós
https://www.gamestop.com/consoles-hardware/playstation-5/consoles/products/sony-playstation-5-pro-console/20015604.html -
Szoke1982
senior tag
Crimson Desert UPDATE [link]
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
De ha lehet butítani akkor nem CPU limit van, amin butítanak általában azok nem a CPU-t érintik.
PS5-nél jó pár játék el van engedve unlocked módban (60fps+), vagy van 120fps módja. PS4 Pro csak álmodott ilyenekről. Más szint CPU-ban.
Most már 5 és fél éves az alapgép, nem lehet csodát várni egy nagyjából RTX 2060-2070 szintű GPU-tól. A Pro bár erősebb, de a Pro megjelenéskor nem volt olyan erős az elérhető PC hardverekhez képest, mint az alapgép megjelenéskor. -
Bad Pritt
félisten
Ma 30 éve jelent meg Japánban a Resident Evil, a többi pedig már történelem: 11 mainline rész, 4 teljes értékű remake és tengernyi mellékszál és remaster után már a 170 milliónyi eladott példányszámnál tart. Közvetlen játéktörténeti fontossága mellett a közvetett hatását sem lehet félvállról venni, elindította útján Shinji Mikamit és Hideki Kamiyát, illetve olyan játékok vezethetők vissza egyeneságon egy-egy Resi részhez, mint a Dino Crisis, az Onimusha vagy a Devil May Cry, a rengeteg klónról és ihletett játékról nem is beszélve.
-
cyberkind
félisten
Fut is, butítva, de ha visszanéztek a generációkba a cpu limit mindig előjön, legyen az bármely hardver, ebből én azt szűröm le, hogy nem erre van csinálva az egész cucc. Lehet próbálkozni meg össze is jöhet, de a probléma továbbra is ott marad, talán majd a frame generation-nel jó lesz, ha nem dobja meg az input lagot, hogy aztán azért menjen a complaint. Még Pro-n is túl sokat vesz el a 60 fps hajhászása, alapgépen ez még rosszabb, én ott adtam ezt fel, ha nincs erőltetve a 60 ahogy a Ubisoft játékokban, én akkor megyek a quality-re.
-
cyberkind
félisten
Valahogy én azt érzem, hogy lehet bármilyen hardver a konzolban, ez a gép sose volt és lesz 30-nál többre csinálva, vagy max a 40-re, amit konstans mód tud hozni. Ez sajnos ilyen, az előző Pro is ilyen volt, a PS5 is ilyen, meg a mostani Pro is, nekem a 30 speciel elég mindenhol.
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
A story módba lehet belenyomják valahogy a 60 fps-t, de a multiba sehogy nem fogják tudni, ezt szerintem már most borítékolhatjuk.
-
-
VTom
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
A CPU limit sajnos már most is előjön a Crimson Desert performance mode-jában.
-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az nem csak vicces, de egyben sokkoló is lenne, hiszen eddig sorra jöttek azok a játékok, amik jeletősen jobban futnak PRO-n
-
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Ennek a jó oldala az lehetett volna, ha én erről nem tudok semmit, de azt már elmónikáztam sajnos

-
nagyatt
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
USAban állítólag elfogyott az összes Pro, a GTA6 storeban való megjelenése okán. EU-ban viszont van készlet bőven.
-
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Mert gondolod épp az került a kezükbe, de hogy még a legelső széria sem fogyott ki a raktárból. De, szerintem ez elég jó indikátora az eladásnak, vagy inkább az el nem adásnak

-
Moby
veterán
Hogy nálunk mennyire fogy a PRO, arról szerintem elég annyi, hogy két hete vettem alzában, és simán a legelső szériásat kaptam bontatlan csomagban, vastagon poros dobozban
Elkapkodják na. 
-
Használ valaki PS5 (Pro)-hoz TCL C7K vagy C8K tévét? Érdekelne mennyire jó páros ez, akár privátban is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Hát ez akkor gondolom nem az a hely, mert itt még a 720p ellenére is jól néz ki.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Ez elvileg a világ csúnyája játék?
-
markknight
nagyúr
Nyilván nem, de olyan mintha a karakter azt mondaná, hogy “Vágta”
[link] -
Vitee
aktív tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
40 kommentem van, nem sok tudom, evek ota itt vagyok, csak nem irkalok.
Azert irtam, mert itt elek, itt lakok kint es baromsag amit irnak, foleg az ebay resze, mert ebbol elek, konzolokat is adok veszek es netto baromsag, hogy annyiert megy Ebay-en, ami a "munkahelyem".De igazad van, kamuzok es csak irkalok baromsagokat
-
válasz
KaitouP
üzenetére
"amikor kiakad a hülyeség-mérő, akkor néha muszáj reagálnom"
Nem, semmi sem muszáj "barátom" mert az csak téged minősít, és ne alacsonyodj le az én szintemre, hidd el nem éri meg komolyan, sőt örülnék ha írok valamit akkor tovább görgetnéd, mintha ott se lenne, így lenne a legjobb, további szép estét 👍
-
KaitouP
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
"megjelenik itt, hogy ő az USA-ban él amikor írok valamit, az teljesen hiteles és hihető"
Nem az, pont annyi a hitelessége, mint a tiéd.
"Miért kellene amúgy, nekem vagy bárki másnak bármivel is alátámasztanom amit olvastam az interneten"
Kellene? Nem kell. De téves információkat terjeszteni, amikor meg ezt jelzik neked, másokat hülyének titulálni sem kell. Utóbbit pláne nem.
"te amúgy mindig csak ilyenkor jelensz meg már megfigyeltem, amikor lehet a sz*rban turkálni"
Ha az általad indított diskurzust szarnak titulálod, akkor valóban szarban turkálok.
Kíváncsiságod miatt elárulom, hogy napi szinten követem a topikot, manapság többnyire read only módban, de amikor kiakad a hülyeség-mérő, akkor néha muszáj reagálnom. Deal with it.
-
válasz
markknight
üzenetére
+1
-
markknight
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Tavaly is drágítottak a konzolokon, meg minden kitalált okok miatt emeli a Sony az előfizetés árát, közben a játékok meg olyanok amilyenek. Nem fognak itt semmilyen veszteséget benyelni és nem kell ehhez tőzsdére menni, aki itt él ebben a világban és nem buborékban, az pontosan tudja.
-
válasz
KaitouP
üzenetére
Ja értem, és az aki hirtelen megjelenik itt, hogy ő az USA-ban él amikor írok valamit, az teljesen hiteles és hihető, véletlen erre járt meglátta mit írok és egyből reagált rá, miközben én még életemben nem láttam őt ebben a topikban, valóban életszerű és teljesen hihető, ja nem😂 Miért kellene amúgy, nekem vagy bárki másnak bármivel is alátámasztanom amit olvastam az interneten, ha ennyire érdekel valami, akkor nézzél te is utána, ahogy azt én is teszem, én nem fogok itt linkelgetni meg bizonygatni semmit, írtam valamit ezt vállalom, az, hogy mi lesz 6 hónap vagy akár 1 hónap múlva természetesen még isten se tudja, én csak az árakra reflektáltam, hogy minden csak felfelé megy, és nem igazán szokott lentebb menni ha már elért egy bizonyos árat valami, tehát az csak drágább lesz nem pedig olcsóbb! És mint írtam maximum a használt cikk piacon ott lehet olcsóbb, de a boltokban tuti nem lesz az, a mostani dolgokat figyelembe véve 👍
markknight kolléga is írta amúgy, hogy ő is olvasta ezt amiről írtam az USA-s dolgot, tehát ja megint én vagyok a hülye és ostoba, te amúgy mindig csak ilyenkor jelensz meg már megfigyeltem, amikor lehet a "sz*rban turkálni" 😂
-
KaitouP
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
"Oké majd térjünk vissza erre 6-12 hónap múlva 👍"
Ha van hiteles forrásod arra vonatkozóan, amit állítasz, akkor miért nem dobod be ide, és véded meg az állításod? Ha nincs, miért jelentesz ki valamit általános igazságként? Az egyik tag jelzi neked hogy butaság 100%-os bizonyossággal kijelenteni valamit amit még szakemberek sem tettek meg, a másik USA-ban élő magyarként rádcáfol, utána meg itt hagyod a bulit, hogy akkor beszéljünk 6-12 hónap múlva.
Ha szerencséd lesz, mert pl. újabb háború tör ki vagy egyéb globális esemény történik ami árnövekedést eredményez, akkor meg majd jön az "ugye hogy megmondtam?" szöveg?

Közben szerkesztetted: mindenki nicknév mögött írogat, tagadhatatlanul könnyebb mint arcot vállalva, de egyelőre itt épp te vagy az, aki - hogy szépen fogalmazzak - butuskának titulálja a többit.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Azért a két kijelentés között, hogy az "árak nőnek" (általános drágulás, infláció) és a "borítékolható a 400K-hoz közeli árcédula" (ami bullshit) van egy jó nagy szakadék. Pénzügyi elemzők, gazdasági szakemberek nem engednek meg maguknak ilyen kijelentéseket. Mondjuk nekik az állásuk bánná. Fórumon, nicknév mögött nincs ilyen kockázat.
-
Vitee
aktív tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Itt lakok Usaba, Ebay-en arulok, ezt csinalom par eve es a sold comp. atlag ar pro eseteben 600 korul van es kb 750$ az uj ara mindenhol es mindenhol kapni is, holnapra ittvan Amazonrol ha most rendelem, nincs hiany belole

Nem tudom ezeket honnan szeded
A walmartban is ott a polcon, ami az otthoni teszko kb, most attudom venni, 749$... -
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem kell jós tehetség már bocs, józan paraszti ésszel, ha mindennek egekben az ára, és csak felfelé megy, nos akkor szerinted olcsóbb lesz ugye minden, ülj le egyes👍
USA-ban már most hiánycikk a Pro és eBay-en 1500$-ról indulnak az árak náluk, de még ott sem igazán van találat ha rá keresel, tehát totálisan kifogytak😳 Szerinted itt az EU-ban meddig tartanak ki a készletek?🤔 És ha kifogynak akkor olcsóbb lesz ugye, mint 5 éve a Ps5 amikor megjelent, tényleg olcsón lehetett venni, 5 éve a sima gépek mentek 300K-ba és vették mintha ingyen lenne😂 -
F-ECT$
titán
Úgy bírom ezeket a 100%-os kijelentéseket a jövőbeli árakról. Menjetek tőzsdézni ha ennyire a jövőbe láttok
Senki sem tudja, hogy hol lesznek az árak 3 vagy 6 vagy 12 hónap múlva. Vannak indikátorok amik emelkedést, de olyanok is, amik süllyedést jeleznek előre. Hogy melyikek lesznek többségben, és hogy jön-e vis maior esemény, azt most (és máskor) sem lehet 100% bizonyossággal megmondani.
-
Xaels
félisten
-
válasz
markknight
üzenetére
Az tuti, és a mostani legyártott darbok a nem túl olcsó alkatrészekkel kerülnek legyártásra ugye, így borítékolható a 400K-hoz közeli árcédula 😳 Itt írta pár hete valaki, hogy kell várni vele valami akciót vagy ilyesmit, nos 300K alatt 100% nem lesz már a következő 1-2 évben gép, legalábbis hivatalos helyen/boltban, használtan maximum...Alza is tavaly dobálta év végén a "felbontott" használt gépeket, az említett 260-as árakon, de volt 1 év garival 210-ért is pár darab eléggé lelakott dobozzal, viszont minden más új volt benne, nem is értettem, de azokhoz nem is adtak 3 év garanciát, 260K soha sem volt a bontatlan 3 év garis gép az Alzánál hivatalosan...a legjobban a 304K-s lemez meghajtóval együtt érte meg, volt is elég sokáig náluk csodálkoztam is!
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Innen már csak felfelé fog menni az ár. Nyáron ha elkezdődik a GTA 6 marketingje, akkor onnantól megy majd a drágítás szépen, mert fullosan el fognak fogyni a már legyártott darabok itt is.
-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
260-ért volt már Alzában.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
FB Marketplacen találtunk rá egy egész friss hirdetésre. Nem is konzol a fő profil hanem laptop de gondolom szerzett még olcsóbban és adott rá egy évet. Ott is érdemes nézelődni nem csak HA-n (bár sok a csaló!)
-
-
bmakszim
őstag
Ebben a Stellar Blade-ben lesz valami csavar, vagy ez végig ilyen megyek checkpointról checkpointra és közben lekaszabolok mindenkit játék lesz?
Azért a csöcs, meg a bulkesz nem tart itt 30 órán át.
A grafika szó-szó, de a párbeszédek, sztori elég gagyi, vagy nem tudom, lehet csak én nem élem ezt a keleti stílust. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
De nem is tudják elfelejteni, mivel a Sony megköveteli az alapgépet. A PS5 esetén az a célhardver, és mindig is az lesz ebben a generációban. Szóval nem lesz olyan, hogy csak a Pro-n fog menni valami, hanem extrákat kaphat látványban és/vagy futási teljesítményben.
Szóval nincs semmi extra, exkluzív kontent, de a grafikai feljavítás miatt megérheti, viszont ezt mindenki maga tudja eldönteni, hogy kell-e, illetve megéri-e.
-
Farkassacred
őstag
Nem semmi mikor egy játékra ajánljuk itt a topikban a pro konzolt.

Egyébként jó konzol, de nagyon csüggedni nem kell a sima tulajoknak sem. Jóval többen használjuk a base ps5-öt, elfelejteni nem fogják a fejlesztők.
De ha használtan be lehet szerezni 250-ért garival boltból, akkor uccu neki. Én annyiért még sosem láttam. -
krx21
nagyúr
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
Így van, hasonlóra kell számítani, mint ami a PS4 esetén is volt. Vagyis az alapgép az alap amire a játékokat fejlesztik, a Pro pedig kap egy kis extrát, látványban és futási teljesítményben.
Sőt, most még kicsit árnyaltabb is a dolog, mivel teljesítményben nincs akkora nagy különbség, és jellemző lett a játékokban a performance mód. Szóval főleg látványban van nagyobb különbség, de hát ezért is hozták be a PSSR-t is.Szóval aki maxra akarja nyomatni a grafikát és nem sajnálja a felárat, annak kell a Pro, de egyébként az alapgépen is menni fog továbbra is minden.
-
F-ECT$
titán
-
whitezo88
nagyúr
-
lmno
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Szerintem esőben is jobb a framerate, ami igencsak hasznos. De már rég eladtam a simát, úgyhogy nem tudom összehasonlítani. Nem a GT7 miatt kell váltani, sőt igazából nem nagyon van olyan játék ahol akkora különbség lenne, nem is ez a lényege, mindenhol csak egy kis pluszt ad.
-
Köszönöm a válaszokat. Nézegettem yt videókat és és egyszerűen óriási a felár (140-150k) nagyon kis különbségekért. Még új címeknél pl bf 6 is elenyésző a sebesség vagy minőségbeli különbség. Persze kérdés, hogy a valóságban nem egy agyontömörített videót nézve van-e tényleges különbség.
De számomra az is megdöbbentő volt, hogy ugyanazokkal a beállításokkal (performance pl a bf6-ban talán jó ha 10%-al tud több fps-t a pro.
Pár ezer forintot megérne de valószínűleg a monitor váltás sokkal többet fog hozni élményben. -
Triathlete
senior tag
Persze, de igyekeztem szándékosan elnagyolni. Temérdek videó van ahol szájbarágósan el van magyarázva és szemléltetve a különbség, a kérdés, hogy ez mennyire számottevő a célszemélynak. A kb. 1500 óra alatt nem néztem vissza 10x replayt, ray tracing jópofa, de verseny közben pont nem érdekel, frame drop egyetlen pálya, egy kanyarjában van ha 10+ autó van egyszerre. Emiatt ezek számomra nem számottevő dolgok.
Ha hajnali versenyen a pálya melletti rész kicsit fátyolosabb számomra még mindig közelebb áll a valósághoz mint a LR-ból ismert dehaze filter használata.
Ha váltanék Pro-ra biztosan nem a GT7 miatt tenném. Inkább mennék a VR felé. -
Imre9211
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Semmi esetre sem. Jó bőven a sima slim is a ps6-ig. Nekem bármikor lehetne pro de nem kell mert ha graphics master race-t tolok akkor veszek pc-t.
Elavult zen 2-es hardware a ps5 meg a pro is. Konkrét csoda hogy ilyen minőségben tudunk játszani konzolon a mai hardware igények mellett. Szóval szoftveresen megtámogatott zen 2-re én nem adok egy forintot se mert nekem nem bolt. Ingyen kéne csak pro hogy feldobjam ide apróra.
PS6-ra ruházok majd be a sima slim-emről.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
a coopot egy gépesen érted? Ha lehet. Mert úgy lenne érthető, simán játszva nem.
-
lmno
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Ennél kicsit többet ad. Pl. megszünteti az esetleges frame droppokat, ami sima Ps5-ön előfordul néha. Illetve a visszajátszások ray tracinggel is 60fps-el mennek. + ott van a PSSR amivel lehet kísérletezgetni.
-
Triathlete
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most már csak a Dino Crisis-szal kellene valamit kezdenie a Capcomnak, ha már ilyen ügyesen feltámasztotta a Resit.
Kendek
RangerFox