Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
A PSSR 2.0 óta úgy érzem, megérte, ugyanakkor az továbbra is áll, hogy drága cumó, ha nem kell a platformon elérhető legjobb grafika és teljesítmény, akkor nem biztos, hogy „megérősnek” éreznéd a váltást. Heti 1 óra játékkal pláne.
A GT7 kitűnő pont egy olyan móka ami kitűnő az alapgépen is, nem látványosabb szebb Pro-n. A GTPlanet cikke is így vélekedik: [link]
-
F-ECT$
titán
válasz
adamssss
üzenetére
Többször is feljött már a téma
Az első évben rohadtul nem érte meg venni, pláne ha volt sima géped: drága is volt, játék se nagyon támogatta. Aztán jött az ssd drágulás, és mellette jó kis év végi akció a Pro-ra, és 304k-ért lehetett új lemezes gépet venni, ott már kezdett megérős lenni, ha valaki épp gépet keresett. Aztán ~1 hete jött a PSSR patch, amivel jelentősen bővült a Pro-ból profitáló játékok száma.Ha valaki most vesz gépet, akkor a Pro már egy reális alternatíva, váltani sima gépről már kérdésesebb. Ha nem okoz gondot a plusz ár, jól el tudod adni a régi gépet, jó áron találsz Pro-t, és van olyan játék, amivel már most ki tudod használni a Pro plusz erejét, akkor persze miért ne.
Kérdés még, hogy mikor jön a PS6. Az biztos, hogy annak megjelenésével a (használt) Pro gépek ára sokkal nagyobbat fog esni, mint a sima gépeké (amik szerintem nem is nagyon fognak olcsósodni, mert már most is olcsók). Ha már jövőre, akkor alig lesz idő kihasználni a Pro-t, és sokat is buksz rajta majd eladáskor, ha esetleg csak 2028 év végén, akkor van még 2.5 éved, addigra pedig megdolgozik az áráért a Pro is.
Hogy Neked megéri-e, azt csak Te tudod eldönteni, az biztos, hogy sokkal többe kerül, mint amennyivel erősebb, de ez a kis plusz erő és az új PSSR (illetve a jövőre érkező frame gen képesség) miatt lehet hogy lesznek olyan játékok, amik csak a Pro-n fognak majd elfogadható minőségben és sebességgel futni, a sima gépen már nem.
(Azért a heti max 1 óra az tényleg elég kevés
) -
Sziasztok!
Aki valtott pro-ra sima 5-rol megerte? Van lathato kulonbseg a jatekoknal? En koca jatekos vagyok heti max 1 ora jatekkal az is kb 90 szazalekban gt7. Eddig egy 60hz-es ips monitoron jatszottam most vettem egy 165-os oled-et igy gondolkodom az upgrade-en, de akarhogy szamolok kb 140-et kellene rafizetnem… igazabol semmi ertelme valtanom de hatha rabeszeltek.
-
S e t h
nagyúr
-
F-ECT$
titán
Jobb a frame gen is, de csak jövőre. És valószínűleg csak Prora.
-
vm93hun
senior tag
Last Chance to Play (2026 április)
- EA SPORTS PGA TOUR
- Lost Records: Bloom & Rage/ennyi
-
TCr
veterán
Köszönöm mindenkinek.
Előfizum nincs, nem is szeretnék. -
Ezt a 4db képet pont úgy sikerült elkapnod, hogy aránylag elmegy kategória, de pont ezek a helyszínek és karakterek konzolon is kb így festenek, főleg, hogy a 3. és 4. kép átvezető videó alatt lett csinálva...amúgy reszelgetik a konzolos változatot is, mert az utolsó frissítés után mintha egy fokkal szebb lenne, de ami fontosabb, hogy a rengeteg bugot próbálják csinálgatni 👍😅
-
TCr
veterán
Van esetleg infótok arról, hogy az Elden Ringnek mennyi volt a legolcsóbb akciós ára, illetve mikor volt utoljára komolyabb akcióban?
Reménykedem benne, hogy a közeljövőben hozzájutok jutányos áron. -
válasz
NyMRooD
üzenetére
Nem, írtam, hogy például VR Pisti játékáról néztem videót, és ég és föld a különbség, de ő egy 2M-os PC-n játszik, tehát ez nem releváns az én kis 300K-s konzolomhoz viszonyítva...
Ezért is írtam korábban, hogy lehet sőt biztos, hogy PC-n nem ennyire gáz a helyzet, már a grafikát megjelenítést illetően! -
NyalokAA
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Crimson , de csak azért mert az évekig tartó reklámkampány , előzetesek , ígéretek , gameplay videók egy jó játékot vetíttetek előre. A mindseyeból talán 2 gameplay meg egy launch trailert láthattunk és előzetes tesztek se voltak mert nem küldtek ki példányokat meg kulcsokat senkinek. Ott pont azt kapta az ember amit kb várt egy olyan hulladék játékot amire utólag a lemezen foglalt adatmennyiséget is sajnáltam.
-
nesh_019
senior tag
Sokat segít a játékban. -
NyMRooD
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Mondanám, hogy lehet optimalizálnak rajta, de ha jól emlékszem neked a PC-s grafika sem tetszett. Ezért mondtam, hogy a grafikát azt láttuk előre mire lehet számítani, a bugok miatti kritika viszont abszolút jogos, ott értem a felháborodást, csak a legtöbb fikázás nem erről szól.

-
NyMRooD
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ezt teljesen megértem, első kommentemben írtam is, hogy bugos és crashelt nekem is, abszolút igazad van benne.
Én a grafikára, játékmenetre és a sztori hiányára tett panaszokat nem értem, azok átjöttek, fentebb még te is arra panaszkodtál.
Szerencsére (legalább is nekünk aki már megvettük) sok elment a játékból, már 2 millió felett van, ezeket javítgatni fogják (legalább is ezt ígérik), ebben sikerült leutánozniuk a CDProjectet (lehet nem rakna bele annyit időt mint ők, de nem is bugos annyira a CD mint a CP).
-
válasz
NyMRooD
üzenetére
Rengeteg bug, folyamatos fagyás, nem interaktálnak a dolgok, ezáltal adott questeket nem lehet megcsinálni, beakadó animációk pl a fákról való "csúzlizás" nekem még 1x nem sikerült, mert beakad és újra kell indítani a játékot ez miatt, ennyi elég lesz vagy még írjak, ezeket nekem nem mutatták a videókban, de senkinek 😂 Megerőszakoltam magam és elvittem tegnap a chapter 4-ig, nos kínszenvedés volt, de szeretem ha fáj, de ez nagyon fájt most😳 De eladni sajnos nem tudom a játékot, ezért voltam úgy vele, hogy akkor olyan amilyen had szóljon, hát nem tudom, tényleg kezdem azt hinni velem van a baj, de nem hinném 🤔
-
nesh_019
senior tag
imádom hogy azt mutatják mennyit harcolsz a játékba és nekem 5 óra gameplay után kb 10perc volt benne a fight és 4 óra 50 perc kecske keresés, macska leszedése a házról, kémény pucolás, idióta karakterrekkel társalogni, dedos küldik megcsinálása, idegesitő puzzlek, rossz irányitás mind kontrollerel és billentyűzettel is.
De attól még tetszik és játszok vele, de ez amennyire szórakoztató tud lenni arra a 10 percre olyan idegesitő/unalmas abba tud lenni abban 4 órában

Grafika 10/9
Történet 10/? nem tudom eddig elég semmilyen de most jelenleg nálam ilyen 2
Irányítás 10/3, ezt kb a dragons dogma 2hoz hasonlítanám, de még az is jobb ezen a téren.
Harc 10/9 Nagyon fun
ui: az a bilit amit kell fel vennem a fejemre azt nem szeretem

Nálam jól müködik a játék, nincs fagyás semmi hiba.
Hányadik ACT-tól indul be a játék? vagy végig kecskéket kell cipelgetnem? -
NyMRooD
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Tényleg érdekel, hogy szerinted mi az ami nem úgy sikerült mint ahogy az előre látszott, de ha annyi az érved, hogy "Aha oké 😂" akkor ne várd el, hogy más stílusban írjak. Szerintem a grafika látszott legkésőbb a kb 2 hete kikerül preview videókból, kb 6 órát játszhattak akkor a játékkal, PS videó is kikerült, engem nem lepett meg, hogy nem egy RDR2.
-
kresz2
aktív tag
Na részemről ennyi,legyen mindenkinek igaza.
Amúgy van itt nagyobb baj is.
Chuck Norris nincs többé. -
Moby
veterán
-
-
_drk
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A Witcher 4?
Az meg se jelenik ebben a genben max ha 2030ig tart.
De az a játék bármire is jelenik meg szarul fog futni, hiába áltak át Unreal-re,(most 5, mire megjelenik lesz 6 és gyorsan át is akarják majd arra tenni, de nem fog működni.)
CDPR a jövőbe fejleszt!
Az összes Witcherhez erőmű kellett! A Cyberpunk-on már az se segített.Egyébként az kb pont olyan lesz mint a Crimson, nagy világ, tele mindennel is, és megjelenésre egyszerűen nem tudnak készen lenni vele.
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ezen én is jót mosolyogtam, főleg a nemrég kiadott Resi 9 fényében, ami brutálisan néz ki mindkét gépen, és vajsimán fut, igen sima Ps5 gépen is, szóval ez egy f*szság... oké, hogy a Resi 9 nem egy OW játék, de azért van azokból is rendesen ami fényévekkel jobban néz ki mint a Crimson és nem mostani játékok, a Witcher 3 mikori játék is, nos az is 100x jobban fest mint a CD😳
-
válasz
NyMRooD
üzenetére
Senki sem hasonlította az általad említett játékokhoz, maximum vicc szintjén, de a karakter ábrázolás az bizony Golam szint én arról beszéltem, amit tegnap beraktam fotót a goblinról, nos az teljesen olyan mint a Golam játékban, szóval erről volt szó egyedül, nem pedig , hogy ugyan olyan játék vagy rosszabb , de kinek mi🤷
-
NyMRooD
addikt
Én nem igazán értem ezt a sok meglepődött emberkét, mi volt a kiadott videókban: az, hogy mindent is lehet benne csinálni, ezt betartották? Igen. Kiderült a videókból, hogy nem kell egy Witcher szintű sztorit várni? Igen. PC-n rosszabbul néz ki a játék mint a PC-n rögzített videókban? Nem. Megjelenés előtti nap kikerült PS gameplay-től rosszabbul néz ki a valós játék? Nem. Ha a videók ellenére te egy Witcher 4-et vagy BotW 2-őt vártál az a te butaságod. Árazás alapján is lehetett tudni, hogy ez nem egy AAA csoda lesz. Egy probléma van a játékkal, hogy bugos (ezeket javítják) és egy kérdéses dolog, az irányítás, ennyi. Azért, hogy mást vártatok mint amik a videókból kiderültek ne a fejlesztők legyenek már a hibásak. Én tudtam előre, hogy ez valami offline mmorpg lesz, nem csalódtam, egyedül a bugok idegesítőek, nekem is volt crash, de ez van. Mindseye-hoz meg Golem-hez hasonlítani meg vicc kategória, ott lehetet látni a videókból, hogy szar játékok lesznek és senki sem várt GTA-t vagy Shadow of Mordor-t.
-
_drk
addikt
válasz
kresz2
üzenetére
Én nagyon gondolkozok a vételen jelenleg. Lenne mivel játszani, ezt meg még patch-elni kell az biztos. Viszont rohadtul kalandoznék màr egy jót és ez az ami nagyon jól működik benne szinte mindenki szerint.
Az internetes sírás mint ami itt is megy, nem érdekel.
Egyértelműen várták a messiast, igazából azt se tudják hogy mit. Az kezdetektől egyértelmű volt, hogy "érdekes" játék lesz.
Akik a szokásos agyatlan/agyon menedzselt AC-t vártak, nyilván a legharamabb koppantak.
Nagyjából a lényeg. Vannak idegesítő dolgok.
A játék alapból nem fogja a kezed! Tehát a sírás elkezdődik hogy használni kell a kobakot.
Alap PS mint várható volt, gen végére elfogyott. Így azon csúnya is lesz.
Egyedül a Bossoktól félek. Elvileg idegesítő a folyamat, újraéledés, nem lehet skippelni, stb -
Gorgonka
aktív tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Bocs, egy ideje nem volt időm forumozni, mertt vagy dolgoztam vagy Frostpunkoztam...

Szerintem nagyon jó lett, de nekem már az első is nagyon tetszett. Nem nagyon volt hasonló hangulatú játék az elmúlt években és a második részben minden csak az előnyére változott. Sokkal nagyobb léptékű is lett a játék, hiszen itt már nem csak egy kis kolóniát kell managelni, hanem városokat. Már vagy 80 órát biztosan játszottam vele.
Nekem az első DLC is bejött, bár tény, hogy nem sok mindent ad a játékhoz csak egy pályát és pár frakciót és a hozzájuk tartozó frakció treeket, de a deluxe editionben benne lesz a tervezett további két DLC is majd. A Frostpunk első részében sem voltak olyan húde nagy tartalmi frissítések a DLC-kben, de arra elégek voltak, hogy újra előszedje az ember a játékot.
Lehet, hogy azóta már kipróbáltad és megtapasztaltad magad, de még hezitálsz és az első tetszett, akkor a második sem fog csalódást okozni...sőt -
kresz2
aktív tag
Szerintem nagyon durva túlzásokba kezdünk esni.
Mindseye,és Golam a rosszabb,vagy a crimson desert?
Atyaég.
Mondhatjátok,hogy hülye vagyok,de ez egyszerűen nevetséges.
Részemről várok pár hónapot,és újra feltelepítem,mikor nem játszok mással,addig kap jópár frissítést,és biztos vagyok benne,hogy remek játék lesz.
Lehet,hogy most is az,csak még senki nem tudja,mert már az elején a kémény pucolása után el lett hordva minden szarnak. -
válasz
30z.Samu
üzenetére
Erre szerintem senki sem fog tudni válaszolni, mert utobbit meg sem vette senki, így nincs össze hasonlítási alap, de ki tudja lehet az jobb
De lehetne ide sorolni mondjuk a Golam játékot, 2 napja gondolkozom hol láttam ilyen grafikát és goblint, mint amit tettem be képet a CD-ből, utána leesett, hogy abban a játékban 😂 -
30z.Samu
titán
Egyébként ha már fikázzátok a Crimson Desert-et. Melyik volt nagyobb csalódás? Ez vagy a Mindseye?

-
Imre9211
aktív tag
Ez a Crimson Desert mekkora egy hulladék...
-
Hachiko95
aktív tag
És ugye RDR2-ben nincs RT és egyéb okosságok, sokkal jobban is fut és nagyon részletes, koherens filmszerű grafika. Egy nagy felbontású textúra pakk kellene neki, az a gyenge pontja a maiakkal összehasonlítva.
A Crimson Desert-nek kicsit steril, túlszaturált ázsiai kinézete van ahhoz képest, néhol hiányérzetem van. -
Farkassacred
őstag
Örülök, ha Series x-elfut majd valahogy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként én a Crimson-nal kapcsolatban nem is a grafika miatt haragszom, hanem sokkal inkább a sztori miatt. Egy ilyen középkori fantasy rpg-be illene azért valami jót összedobni pár kisebb íróval.. Azt írják a Zelda Botw-nál semmilyenebb a story, nálam az a minimum amit pedig be kéne egy ilyenbe pakolni.. -
NyalokAA
senior tag
Első multi dvd játékom volt xbox 360-on és tisztán emlékszek a pánikra , hogy telepítés után nem indul
majd megtaláltam a "play" dvd-t is a dobozban. Kinézetéről már nem sok emlékem van , de a munka bele volt téve. Gta5 enhanced változata még a mai csúcs gpu-kat is meg tudja izzasztani Rt-vel. Rockstarral talán a Naughty Dog-ot tudnám egy lapon említeni. Ps3-on nem gyenge mutatvány volt a Last of Us -
Moby
veterán
Meg a rocksztár legnagyobb rocksztársága szerintem nem az RDR2 volt, hanem a GTA5 PS3 változata. Az egy ilyen megfejthetetlen talány, hogy azt hogy hozták ki abból a gépből. Még úgy is, hogy hát olyan nagyon jól nem futott rajta.
-
Moby
veterán
válasz
Hachiko95
üzenetére
Az ilyen rdr vs akármi komperzsönök minden elhasal, az ilyen Horizonoktól kedzve minden. Ezekből mindig annyi derült ki, hogy senki sem rocksztár, pláne egy Pearl Abyss nem. Ezzel együtt azért van annak némi hozadéka, hogy azok is csinálnak játékot, akiknek a képességei nem olyanok, mint az övék, és nem akkora büdzsével dolgoznak, mert az senkinek nem tetszene, ha 15 évenként kapnánk egy játékot. Ráadásul olyat, ami technikai szempontból bármennyire kimunkált, eléggé megosztja a közönséget.
-
Frod
addikt
válasz
markknight
üzenetére
"Nem több ez a játék mint egy generic mmorpg amiből kihúzták a dugót és hagyták offline működni"
+1 Az elejétől fogva semmi többet nem látok ebben a címben, én nem tudom mi volt itt ez a messiásvárás.
Továbbá számomra teljesen identitásmentes, generic mindent bele fantasy, a főhős kinézete is olyan jellegtelen, mintha egy random npc lenne. -
F-ECT$
titán
Az az érdekes a crimson desert-ben hogy amíg nem volt hivatalos álláspont arról, hogy hogyan is értékeljük ezt a játékot amíg embargó volt a tesztekre, addig az egyes tesztelők által szivárogtatott infók alapján nagyon szélsőséges vélemények jöttek. Volt aki 10/10-re értékelte, voltak akik 5/10-re. Most hogy feloldották az embargót és kezd kialakulni egy ilyen közös vélemény valahogy mindenki efelé a közös vélemény felé tendál, hogy jó jó ez a játék vannak benne jó dolgok, de azért van egy csomó hiba úgyhogy inkább csak ilyen közepes mű ez. Ugyanez a grafikáról, vannak benne szép részek, de vannak benne csúnya részek is. Míg korábban simán bemerte vállalni valaki azt, hogy milyen szép ez a játék vagy hogy mennyire nem szép. Ezért sem szeretek játékokról hosszú teszteket elolvasni azelőtt mielőtt játszok velük, mert egy idő után kialakul egy ilyen elfogadott kép a játékról hogy az jó játék, közepes játék, vagy rossz játék miközben egy közepes játék is okozhat 10/10-es élményt valakinek, hogyha pont azokat a játék elemeket csinálja jól amik őt érdeklik.
Sajnos itt annyi hír volt hogy ez a játék már mindenképp kialakított magáról egy képet bennem, pedig még el se indítottam, így csak előítéletesen tudom majd csak játszani.
-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Erre már nekem sincs nincs gyógyszerem

-
-
Xaels
félisten
[link] persze ezt sok helyen átvették, újra értelmezték stb...
#215215markknight pont ugyanezt mondtam haveroknak. Csináltak egy középszerű MMO-t azt az egy funkciót kihagyva ami megmenthetné a saját középszerűségétől... Álmodtak egy saját Zeldát nagygépes motorral, csak lélek nincs benne, azt a játékostól várják, hogy bele tegye. -
VTom
veterán
válasz
Peat76
üzenetére
Aki nem MMORPG szerű pepecselős játékmenetet vár, az sajnos csalódni fog. Ez a játék az open world szerelmeseinek, készült, és mint ilyen, rétegjáték.
Nekem egyelőre nagyon tetszik, de időt kell adni neki, hogy megtanuljam, rögződjön az irányítás, stb. Egyszerűen annyi dolog van benne, tippre legalább 10-20 óra kell ahhoz, hogy az ember megtanulja ezeket kezelni.
-
VTom
veterán
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen játék...

-
markknight
nagyúr
válasz
Xaels
üzenetére
Ja, rájöttek az influenszerek, hogy ezzel a goty buzzworddel több kattintást tudnak elérni, aztán nyomták a gázpedált halálig. Nem több ez a játék mint egy generic mmorpg amiből kihúzták a dugót és hagyták offline működni. Van még benne egy raklapnyi lopás a Zeldából, aztán itt ki is fújt. Szerintem még a BOTW-nak is értelmesebb, érdekesebb sztorija volt mint ennek, de csak azért mert ennek kb nincs is. Intro animációt felejts el, fogalmad sincs mi miért történik, csak ledob és adogatja a random küldetéseket a semmiből.. A karakterek ritka rusnyák, a főszereplő meg kb ugyanaz mint aki a GTA 3-ban is volt, csak itt beszél pár szót. Halvány gözöm nincs, hogy miként lehet vele azonosulni, simán lehetett volna benne karakter generáló, mert annyira lényegtelen, hogy, hogy néz ki, meg miként hívják, hogy hihetetlen.
-
Xaels
félisten
válasz
markknight
üzenetére
De hogy ment a Hype, hogy 4K@60-at fog tudni és csodát művelnek a fiúk a saját engine-nel, GOTY lesz...
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Aha, látom nála is ugyanez ott is, csak élesebbek a textúrák. 2 óra 40-nél ért oda.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem max grafon se lehet szegényt megmenteni, a vr videójában (Pisti elég rosszul festett, reméljük semmi baj) is max csak jobban túlszaturáltnak láttam meg fényesebbnek. De akciósan mint mondtam lehet ellesz vele az ember. Bár jelenleg semmi késztetést nem érzek felé.
-
cyberkind
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Vagyis, a fejlesztők nem tudnak optimalizálni egy adott hardverre, amíg sokan mások meg igen, és ehhez még saját grafmotor se kell, de majd jön a GTA VI.

-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ugyanebben az időpontban megnézném PC-n is, hogy miként néz ki ez a jelenet, de az tisztán látszik, hogy a konzolos változat rommá van butítva. Bele sem akarok gondolni, hogy ez Base PS-en vagy Series S-sen, hogy fest, ha Pro-n ilyen.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight
üzenetére
A fentiben a kép alapján is mintha lenne lélek, a lentit órákig bámulva se keltene benne semmilyen érzést sajnos.
Ide felesleges ps6 meg ps7, egyszerűen a fejlesztők lusták/nem hozzáértők voltak vagy a vezetőség egy ***.
Általában csak folytatást rendelek elő, minden más orosz rulett egy hiányzó tölténnyel. -
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
-
krx21
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Mi az a bluetooth jel a zöld ürge hátán?
-
cyberkind
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Ennek így inkább a PS10 azonnal.

-
markknight
nagyúr
Kell az a PS6
Witcher 3-at sikerült megidézni mondjuk.
-
Peat76
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Soha többé nem rendelek elő semmit!
2 óra után, számomra feledés! -
markknight
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Hát meg ez a borzalom irányítás. A tutorialok sokszor elvisznek a málnásba, nem is úgy kell csinálni ahogy látod, mutatja. Ez a kép szépen prezentálja:

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Újszerű PSP 3004-es széria+16Gb microsd+átalakitó
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch Lite eladó!
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első évben rohadtul nem érte meg venni, pláne ha volt sima géped: drága is volt, játék se nagyon támogatta. Aztán jött az ssd drágulás, és mellette jó kis év végi akció a Pro-ra, és 304k-ért lehetett új lemezes gépet venni, ott már kezdett megérős lenni, ha valaki épp gépet keresett. Aztán ~1 hete jött a PSSR patch, amivel jelentősen bővült a Pro-ból profitáló játékok száma.
)

Minden maxon 2x FG-vel tökéletesen megy 2k-ban 70-80fps és szinte tökéletesen játszható.

Kendek
RangerFox