- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Izé, Bloodborne Remake went off?
Na mindegy, majd a PSSR 2 alatt megszépül, vagy nem.
-
NyMRooD
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Srácok volt ez a live service vonal, amire a legtöbb játékosunk azt mondta nincs szükség de mi mégis erőltettük és be is dőlt, most nagyon messze vagyunk attól amit megszoktak, mit csináljunk, játékot vagy javított pénzügyi jelentést? Azt hiszem megvan a válasz… pénzügyileg rövidtávon gondolom jó döntés volt, de szvsz nagy barmok ülnek mostanában a Sony élén.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ja, mert szerinted nincs bajban?
Aranyos. -
TBT
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Inkompetens, retardált bagázs (mármint a Szoni)... Bár, így hogy a nehezen és évtizedek alatt felépített TV + Bravia részlegüket eladták a kínaiaknak, sok jót már nem jósolok nekik. Ezek minden erővel azon vannak, hogy a saját márkájukat tönkre tegyék, ezeken nem lehet segíteni. Legalább a Kena-s csapatot (és a Shift Up-ot) nem vették meg, mert akkor nem lenne új játék egyik stúdiótól sem.
-
Szoke1982
senior tag
Látom volt már de baszki... ez elég durva.
Egy ilyen dev csapatot?
-
_drk
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Valamin ott biztos kellett. Legalábbis nagyon remélem
.Ott inkább most a kommunikáció lett elbaszva. Meg hogy közben megcsinálták ezt a 2D ízét és el kellett adni.
Valószínűleg új játékból meg semmit nem tudtak mutatni. Mondjuk ebből se, de ezért szar az egész kommunikáció most. -
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Elkezdték a GOW Trilógiát meg Cory Barlog is dolgozik valami scifi cuccon.
-
Bad Pritt
félisten
Ha dolgoztak volna közben valamin ez valid is lehetne, csakhogy itt az van, hogy lelőtték a készülő játékukat és a teljes stúdió felszabadult. 80 embernyi erőforrás nem tudott egy olyan ötletet prezentálni ez idő alatt, ami zöld utat érdemelt volna.
Értem én az imádatot, tényleg tisztességes munkákat adtak ki, Shadow of the Colossus az egyik legjobb remake, amivel valaha játszottam, de a valóság az, hogy (legyünk nagylelkűek és számoljunk 2015 óta) az elmúlt évtizedben volt két remastered, ebből egy mondjuk csomag, meg két remake a nevük mellett, ebből az egyiket nem is egyedül követték el. Karcsú nagyon és fél évtizede semmi nem látszik belőlük. -
Medocsabi
addikt
Üdv mindenkinek. Kicsit több mint 1 éve fórumoztam utoljára. Mivel lassan jön a GTA VI, és kb elfoglaltak az egész helyet a gépen,gondoltam nézek egy ssd-t bele. Az létezik, hogy HASZNÁLT 1Tb-os SSD-ket nem lehet 50k alatt kapni?
-
Farkassacred
őstag
Meglesem mindenképp, már a játék legalább a családban.
Apropó, egy tavalyi Samsung oled tévén játszik vele, de szerintem brutálisan élénkek voltak a színek mikor kipróbáltam, főleg a zöld.. A tévé is új, tehát azt is most láttam először, így nem mertem szóvá tenni. Lehet élénk módban használja, vagy valami beállítás nem igazán sikerült elsőre. Valaki használ Samu oledet? Játékra valahogy én csak lg-t vennék. -
_drk
addikt
Most délután face- en ez jött szembe: pcdome, nyilván semmi hivatkozás. De a játékosok kiakadtak a Horizon most bejelentett multis Coop hulyeségére.
Ez egyébként totál valós is lehet. -
szarnyasdino
tag
" A Sony-nak jelenleg az Xbox nem ellenfél a Nintendo másik területen van, így nem kellenek a PlayStation-nak a presztízs címek, hisz igyis brutál sikeresek és a Sony megtudja sporolni ezen játékok fejlesztését és a stúdiók fenntartását. Lehet örülni annak hogy végetért az exluziv játékok kora, cserébe a presztízs játékok támogatása innentől kuka"
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
1 év mire elég ma egy nagyobb stúdiónál ahol elvárás is van?
Kb Concept art. De lehet balfaszok és csak remake-re telik, én nem tudom.Adtak nekik valami szar multis project-et, igazából az se sült, de azt nem írom fel nekik.
De fasz tudja már mi történik a Sony-nál. -
negyven2
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha nem jön be a számítás a Marathon-al, akkor lehet ők lesznek a következők...
szarnyasdino: Volt nekik egy God of War live service játékuk, amit tavaly év elején elkaszáltak... vagyis ezek szerint vagy nem volt új saját ötlet, vagy nem tudtak, akartak remake csapat lenni... vagy annyi pénzt vitt el a GoW multi játék, hogy bármit is terveztek azt már nem hozta volna vissza az arra elköltött pénzt. -
negyven2
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Hello everyone,
I wanted to share an important update from the Studio Business.
As I mentioned in the December Town Hall, 2025 had some strong highlights within PlayStation Studios. Ghost of Yōtei launched to critical and commercial success, Death Stranding 2: On the Beach further showcased our commitment to narrative excellence, and Helldivers 2 and MLB The Show continue to drive on-going player engagement and revenue.
At the same time, we're operating in an increasingly challenging industry environment. Rising development costs, slowed industry growth, changing player behavior, and broader economic headwinds are making it harder to build games sustainably.
To navigate this reality, we need to continue adapting and evolving. We've taken a close look at our business to ensure we're delivering today while still well-positioned for the future. As a result, we will be closing Bluepoint Games in March.
This decision was not made lightly. Bluepoint is an incredibly talented team and their technical expertise has delivered exceptional experiences for the PlayStation community. I want to thank everyone at Bluepoint for their creativity, craftsmanship, and commitment to quality. Where possible, we will work to find opportunities for some impacted employees within our global network of studios.
While I know this is hard news to hear, I'm confident in the direction we're headed. Creativity, innovation, and building unforgettable experiences for players remain at the heart of PlayStation Studios. We have a robust roadmap for FY26, with much to look forward to in the months ahead.
Thank you for your hard work and continued support.
Best,
Hermen Hulst
CEO, Studio Business Group -
VTom
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
A Valhalla üres világához képest itt azt sem tudom minek álljak neki...
A vikingeken meg a raideken kívül inkább csak plusz tartalmat adtak a játéknak, de ki nem vettek semmit. Szerintem ez az egyik legjobban sikerült AC az RPG irányvonal óta.
-
BBenceTM
tag
-
Peat76
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Most a Ghost of Yotei van benne, benne is marad még végig nem játszom....annyi mozgás meg kell játék közben is
-
Peat76
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Meglett a helye
Tv állvány mögötti térelválasztó polc...nem látni de jóóó helye van!
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Enebára tud valaki müködő kupon kodot?
a LUCKY8 mar nem müködik
-
Peat76
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Lassan hazáérek és szerintem megvan a helye, amire eddig nem is gondoltam....
-
Farkassacred
őstag
Egy platformon is elég lenne nekem abból a játékból, de valószínűleg akkor is csak használtan venném meg. Öcsémnél meglestem a játékot és nem igazán tetszett így elsőre amit láttam. Unalmasabbnak tűnt valahogy mint a Valhalla, hiányoztak azok a dolgok is amiket kivettek..
Ha valaha kijátszom biztosan nem lesz kedvenc, mint most a Lords of the Fallen. -
VTom
veterán
Na, végül engedtem a csábításnak, és megvettem PC-re is, 27.99€ most a Ubisoft Store-ban. Legalább kipróbálom 32:9-ben is
Egyébként döbbenet, hogy hogy néz ki a játék PS5 Pro-n. Balanced mode-ban játszom, úgy vettem észre, hogy quality mode-ban valamvel élesebbek a fák levelei, és az árnyékok minősége is jobb. A tükröződések viszont ugyanolyanok, nem veszek észre különbséget. Összességében bőven megéri az a +10FPS-t, sokkal fluid-abb az élmény, mint 30FPS-sel.
És már tudok meditálni, úgyhogy új kalandok várnak. Tavaly azért hagytam ott 30+ óra után, mert idegesített, hogy a viewpointok felét sötétben kellett szinkronizálnom, és semmit sem láttam a tájból, ha épp éjszaka értem oda. -
-
A PS5 elől (a lekerekített, vastagabb résznél) szívja be a levegőt és hátul ki. Az hogy az oldallapokon (mellett, alatt, felett, akármi) túl mi a helyzet, nem sokat számít a belső hőmérsékeltben. Szóval ami igazából fontos, hogy előtte legyen friss levegő, ami itt adott és hátul tudjon távozni a meleg, ami szintén adott.
Persze, az ideális az lenne, hogy előtte, mögötte, körülötte legyen sok hely, de hát nem lehet mindig mindent megoldani. -
Bad Pritt
félisten
Marvel Tōkont beárazta a Sony, 26K magyar pénzben. Kicsit húzós, de ha olyan jó lesz, mint ami egy Arc System Works játéktól elvárható akkor belerepülhet 1000 óra.
-
-
morfondőr
addikt
válasz
Peat76
üzenetére
Nálam a sub mellé van állítva a padlóra. Egy ali-s talpat vettem hozzá, amiről meg nem mondod, hogy nem eredeti csak akkor ha az eredetivel együtt nagyítóval nézegeted. Mondjuk nekem fehér színű a sub, így jobban harmonizál, de ha a tetejére teszed, az még kevésbé fog jól kinézni szvsz. Annyi hogy a port ott lent talán jobban gyűjti, de takarítani kell sűrűbben.
-
-
Peat76
őstag
Szerintetek egy 21-22 fokos nappaliban, PlayStation 5 Pro, TV alatt ezen a 12 cm magas, hátrafelé elég mély, két helyen kábeleknek 5 cm rések hátul....szellőzés szempontjából elég lehet??
-
válasz
pzstm
üzenetére
Akkor valamit rosszul csináltál, ha van net kapcsolat és a gép gyári visszaállítását választod, automatikusan deaktiválja az összes gépen lévő profilt, és vissza áll alaphelyzetbe...van aki keveri a Gizikét a gőzekével, és magát a profilt törli csak a gépről ami nem elég, mert úgy nem deaktiválja a profilt, és nem is töröl minden adatot a gépről!
-
james001
veterán
válasz
Imre9211
üzenetére
Megoldották a PS3-as részben is viccesen,itt is meglehetne
Sajnos Deadpool nem olyan "híres" mint Póki,max csak a Ryan Reynolds filmeket ismerik az emberek,de én imádom a Deadpool képregényeket is,brutál milyen sztorik vannak neki,pl mikor megöli az összes Marvel szereplőt,meg ilyenek
Sokkal menőbb mint bármilyen szuperhős ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Póki 2-ben meg nyilván mindent összeszedek és megcsinálok,a platinára is hajtok

-
Imre9211
aktív tag
válasz
james001
üzenetére
Alig várom hazaérjek reggel melóból, aludjak egyet és nyomjam tovább
Érdemes megcsinálni a városrészeket és kioldani a gyorsutazás pontokat is még főküldik között. Mire kioldasz egy vàrosrészt lépsz kb vagy 5szintet amit szét tudsz osztani Petya meg Miles között skillekre, fejlesztésekre meg egyebekre. Nem árt grindolni mert ha csak ráfekszik valaki a fősztorira ott hiànyozhat azért később egynéhány hasznos upgrade.Persze mindenki úgy tolja ahogy neki tetszik
-
james001
veterán
Jó ez a Póki 2 nagyon is,de folyamatosan az jár a fejemben bárcsak Deadpool-al is lenne ugyanilyen szép grafikás játék már végre... Ő a kedvencem.
Ugyanúgy Nolan North szinkronjával mint a PS3-as játékban,jó véresen tele hülyébbnél hülyébb viccekkel... Áhh de szép álom

-
Peat76
őstag
Help!

Vettem egy PS5 Pro-t, bejelentkeztem a 2 ptofilommal amit használok! Konzol megosztást szeretném bekapcsolni az egyik profilban, amelyben vannak vásárlások, erre ez fogad! Előtte volt egy PlayStation 5-öm, azt elvitték nyáron....
Mi lehet a probléma?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

-
rakkimcer
tag

-
chris0000
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
ránézek megint, de vhogy tegnap nem sikerült kipróbálni..
felül friend's pass van a fejlécen nálam. ha indítanám, akkor meg csak co-op, settings, exit.
ha rányomok a co-op-ra, akkor megnyit vmi online kiválasztó felületet, de most nincs psplusom, semmilyen előfizetésem. -
bmakszim
őstag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ha te egy kis online vitától rögtön elsírod magad, hát menjél!
-
chris0000
őstag
hi. offline megy a Reanimal demo, mert csak co-op-ot látok? online, psplus kell? thx.
-
bexinho23
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Igen, csak ott történt ez. Azóta nem volt ilyen jelenség.
#212681morfondőr
A kábelt csak azért említettem meg, mert pár héttel az eset előtt vettem. Azelőtt a gyárit használtam, csak rövid volt.#212688Fox Mulder
Szuper. Ez jobb hír, mint ha a konzol kezdené megadni magát. -
bmakszim
őstag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
2 tized secet írtam. Feltételezem, az SI prefixumokkal nem vagy tisztában, mert a 4 ms nettó hazugság. Csak két frame között eltelik több, mint 16 ms még 60fps esetén is.
A switch topikban pedig már kibeszéltük a témát. Tele a youtube teszttel, hogy csak az output kép késik 60-80 ms-t a natív képhez képest még PS Portal esetén is. A mindenféle 3rd party megoldásokról, plusz az input lagról ne is beszéljünk. -
F-ECT$
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A "legviccesebb" sztori egy xbox tesztelőé volt szerintem, aki hozzáférést kapott a feltöltő kód generátorhoz tesztelési céllal. A gond annyi volt, hogy a kódot, amit generált, azt simán elfogadta az éles rendszer is, és talán évekig tudott így kódot árulni

-
Peat76
őstag
Playstation 5-nél van termék regisztráció? Mint a zöldeknél..
-
-
TrishtanAG
senior tag
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem is az a baj, hanem, hogy ennek a generációnak még közel sincs vége
-
axlfsi
veterán
Sokszor még a mai napig is téma és egyeseknél kérdés a szürke zónás kulcsos boltok működése, az ott történő vásárlás moralitása.
Gondolkodtam, hogy az offtopikba vigyem vagy inkább ide, de offba és az utóbbinál döntöttem, lévén szerintem abszolút idevaló a téma és én még ennyire tűpontos és részletes tájékoztatást a témában nem láttam. Remélem elfér
A Kulcsmaffia Kényes Titkai -
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Miért? Én például most megvettem Ps-re is az Avowed-et, pedig Xbox-on már végig játszottam, mondjuk ott "ingyenes" volt, de akkor sem egy ördögtől való dolog ez😂
Aki meg akarja venni, készüljön fel arra, hogy Xbox-on sokkal szebb a játék mint Ps5Pron, csakszólok 😂 -
bmakszim
őstag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Most akkor vegyen inkább egy handheldet és nézze a 7" kijelzőt 2 tized másodperces delay-jel, ahelyett hogy megveszi a játékot PS-re (PC-n ingyen volt neki) és natívan futtatja a tv-n? Tényleg csodálatos ez a 2026!
-
PTM
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
PS5 mellett ez szuper megoldás egy nem létező problémára.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na mindegy, majd a PSSR 2 alatt megszépül, vagy nem.
Aranyos.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak ugye ő nem tud meghalni így erre ki kéne talàlni valamit hogy mi alapjàn menjen a checkpoint rendszer pl harcoknál

RangerFox