- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Ja tényleg azt el is felejtettem.
Namindegy most már fent van, de vicc..
Az új codok közül mind kimaradt nekem.
Cod MW2, kimaradt. Gondoltam pótolom.
Oké, feltelepített valami hub-ot. Amire kattintva a BO7 crossgen jött be. Nagy nehezen rájöttem, hogy valahonnan valami mást kell letölteni miután leszenvedte a 140 gigás updatet.Utána még leszenvedtem egy 40 gigás MW2 - t. Nagy nehezen végig bogarásztam a menüt, ahol kiírta, hogy hát nem vagyok jogosult játszani a campaign al. Oké, ezt is le kell tölteni plusz 25 giga.. Campaign pack1...
Ezt komolyan, aki kitalálta így.
Én akkor játszottam utoljára a coddal, amikor beraktam a lemezt és ment magától minden. Nem még itt még a menüpontokat is külön letölteni meg campaign 1 csomag.

Ezek szerint, ha nincs internetem, akkor ez a játék el sem indul?
Arról nem is beszélve, hogy a lemeznek a tokja valami hihetetlen olcsó műanyag vacak. Nekem még vannak itthon PS4 lemezek is, és az masszív tok volt, de ezek az újak?
Na most kiírta, hogy campaign pack 2 is töltsem le, még 18 GB
Már el is ment a kedvem a játéktól. Este 20 órakor raktam be a lemezt és még mindig töltögetek. Ez inkább nevetséges, mint szórakoztató.
-
nincsnév007
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
.
-
Atomgeszi
nagyúr
Basszus egy 140 gigás frissítőfájlt kábelen 3 óráig tart letölteni neki.

(1000-es Telekom - hát nyilván nem a Telekom a szűk keresztmetszet) -
Imre9211
aktív tag
Kellemes meglepetés eddig ez az Atlas Fallen. Kicsit gyengécske a kezdés, nem is egy tripla A minőség, de teljesen jó minden egyéb téren. Helyén kell kezelni. Jó kis játék ez.
-
-
nincsnév007
addikt
az rdr1 kikerült ps plusból? most akarnék vele játszani erre írja hogy vásároljam meg.
benéztem. 14-én jár le az előfizetésem, mondjuk ps azt mutatja hogy még él az előfizetésem, de játszani már nem enged.
és hogy le járt az előfizetésem, premium akciót be is ajánlotta. -
Farkassacred
őstag
válasz
Imre9211
üzenetére
Ezt a Crimson Desert-et mondogatják most nagyon sokan, kíváncsi leszek majd márciusban, hogy milyen lett.
A Kínai souls játékokat én meg már kerülöm, azok tényleg elveszik a lelked.
A sima souls műfajjal viszont szerintem semmi probléma nincsen, az első után a többi szerencsére még nem is mondható kifejezetten nehéznek. Első souls élménynek mindenkinek az Elden-t ajánlanám, a legjobb kezdésnek mindenképpen.
Tps a Controll is, meg a legtöbb Sony játék tehát választék van bőven.
A póki 2 az nekem is tetszett, bőven elvoltam vele a végéig. -
Imre9211
aktív tag
válasz
pzstm
üzenetére
Azt én is. Most épp keresek valami tps kalandot addig, viszont egy csomó kiesik mert a souls nem az én műfajom. Wo Long is Plus-os de az is Souls
Egy Atlas Fallen nevezetű mókába futottam épp plus-on belül. Hát eléggé lehúzzák sok helyen de mindjárt lekapom azért és rápróbálok.Egyébként törlés lett a sorsa a múltkori AC Valhalla kalandomnak. Nem hittem volna mert a Shadows kifejezetten tetszett és végig is vittem az alapsztorit, de ez a Vikinges olyan szinten dögunalom volt hogy arra szavak nincsenek.
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
A befejezés kimondottan béna volt számomra..
ez a jaj, ne már feeling -
Eliott
tag
Sziasztok,
Tudtok ajanlani olyan budapesti helyet, ahol a Gran Turismo 7 kiprobalhato PSVR-ral? -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Brutal, eleg jo lett.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Neked lehet, nekem majdnem tökéletes játék. 10/10.
Tudom, mostanában senkinek semmi nem jó. -
F-ECT$
titán
válasz
OgreImre
üzenetére
A premium 35% kedvezménnyel olcsóbb mint a kedvezmény nélküli extra, ha kell az extra én simán venném ezt is. Walletre feltöltött pénzzel még 15%-ot fogsz rajta, kb havi 3000 Ft-ból kijön. 1 AAA játék ára az 1 éves előfizetés. Nehezen hiszem el, hogy az emberek 70-80%-nak nem éri ez meg.
-
Frod
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Anno itt nézte mindenki más is, majd hónapokig nem mutatott már eneba kódokat. Ezek szerint ismét visszatértek ezen szokáshoz?
Én csak örülnék, mert így nem kell vadászni ezeket. -
kresz2
aktív tag
Nézzétek el nekem,ha hülyeséget kérdezek,de nemrég vagyok PS plus tag.
Vajon nekem csak a prémium miatt nem látszik a kedvezmény?
Ha extra lenne,akkor tudnék kedvezményesen váltani felfelé?Amúgy édekes,hogy ahányszor törölni akarom,mindig felajánl 25%-ot,de csak 1 hónapra.
Így vettem már kétszer. -
LÁZ
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
most pl a 2 rész együtt 18k a storeban, azt valszeg be is húzom, mert érdekelt az első rész is, csak vhogy kimaradt, igy meg ennyit megér a kettő együtt, pláne most, hogy jött update is
-
LÁZ
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
kevesebb, mint 2k a difi az extrához képest, normál esetben az extra elég sztem mindenkinek, de az a 2k nem oszt, nem szoroz, meg feltöltővel, a 40k amúgy is megáll 30k-ba, szóval 30ért bőven jó az éves prémium...
ps. de meg tudod nézni a ps oldalán, hogy a classic katalógusban mik vannak, ha onnan semmi se érdekes, akkor felesleges, és legyen extra...
-
Frod
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Nekem már 2 napja sem működött.
A másik kód működik (BANDICOOT) -
l.skywalker
titán
Kingdom Come Deliverance - Next Gen Update
Patch Notes -
Illye
tag
Sziasztok!
Nekem is feldobta az akciót, elo is szeretnek fizetni. Hol tudok a legbiztonsagosabban akciós feltöltő kártyát venni? A biztonságos alatt azt értem, hogy nem kell megadnom a kártya adataimat (csak egy számlám van), tehát paypallal vagy google payel tudok fizetni! Előre is köszönöm a segítséget!
-
wolf13
őstag
-
nepszter1
addikt
Nekem feldobta. Igaz soha semilyen elofizetesem nem volt még psen.
Nem tudom hogy kihasználnáme.
-
OgreImre
senior tag
Szokásos Sony bullshit, nekem éves Essential előfizetésem van. Extrára nem ad semmit, csak a Premiumra 35%-t.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! UK fiókkal nekem is felkínálja a maradék 318 napra a 35%-os kedvezményt premium előfizetésre. Essential előfizetésem van.
-
nincsnév007
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
van már összehasonlító videó, ezért nem lett rossz főleg hogy ingyenes.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Lehetséges... 🤷
-
OgreImre
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hozzányúltak a kinézethez is. [link]
-
morfondőr
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ha jól emlékszem 1080p volt a felbontás 30 fps mellett a PS4 verzióban. Nyílván egy ingyenes update nem fogja megváltani a világot, de ha nagyobb a felbontás magasabb framerate mellett, egy kis tuninggal jó lehet. Persze aki kijátszotta már annak nem biztos hogy rohanni kell újra neki esni, de eddig nekem sem sikerült érdemben bele mélyedni, így én örülök ennek!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Ezért már rohadtul érne nekik egy GVH vizsgálat, mi már ez a diszkrimináció?!? Unokaöcsém a decemberi akciós időszakban megfelelt a feltételeiknek (nem volt aktív PS+ szolgáltatás) mégsem hozta neki a 33%-is árat az essentialra, holott a honlapjukon ott virított, hogy akinek nincs, annak annyiba kerül. Megvettem neki teljes áron az évest, mert kénytelen voltam (persze olcsósított feltöltővel, legalább ott spóroljak), és utána hiába követeltem tőlük, hogy akár PSN walletre írják jóvá a különbözetet, nem tették meg. Ez már kimeríti a fogyasztó megtévesztését...
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Na lepörgött a Kingdom Come 2 credits, 60 óra volt a fő sztori. Még egy DLC benne van, meg mellékküldetések.
Roppant mód élveztem a játékot, fantasztikus a világ, amit megteremtettek a fejlesztők. Remek karakterek vannak benne, nagyon jó a sztori, élvezetesek a küldetések, lehet csak céltalanul barangolni a csodaszép világban, én nagyon jól szórakoztam vele.
Tudnám sorolni a hibáit is, leginkább ugye a harc gyűlöletes benne. Pro tipp: számos csatát úgy lehet a legkönnyebben túlélni, hogy nem kell belemenni. Félre kell húzódni valami félreeső szegletbe, pár perces várakozás, és magától indul a cutscene anélkül, hogy kínlódni kellene a harccal.
Egy igazán tartalmas, szerethető, nem szokványos játék, majdnem két hónap volt, amíg végeztem vele.
Elégedetten töröltem meg utána a számat.
-
morfondőr
addikt
Ingyenes update

-
NyMRooD
addikt
Ha már PS+ van valamelyik szürke oldalra most kupon, feltöltő kártya olcsósításra?
-
ProEvoFan
nagyúr
Nekem sincs kedvezmény, de ez a mostani akció tavaly ilyenkor is volt, ami megnyugtató, mert így minden évben időben tudok hosszabbítani. Holnap éjfélkor jár le az előfizetésem, szóval vasárnap előfizetek az extrára.
Amúgy meg kapja be a Sony.... -
F-ECT$
titán
Aki nem kap ajánlatot, az lehet benn pipált be valamit a hozzájárulások között, nem?
-
Xaels
félisten
-
Ramoskaa
senior tag
Extra és prémiumnál megjelent a 25 és 35%-os kedvezmény.Persze Essential-re nincs..
(Nyílvan csak az évesre vonatkozik) -
Szilágyi84
senior tag
Darksiders 4 nem úgy volt, hogy idén jön és közben meg semmi nincs róla a bejelentés óta
-
Szilágyi84
senior tag
Én vártam, de így és ennyiért tényleg nem nyerő.
-
itldj
aktív tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az artstyle olyan meh. Meg hát ez nekem és szerintem sokaknak a max 6k kategória, couch coop ide vagy oda.
Azért a gameplayel kapcsolatban még én is várok pár véleményt, de akkor is egy combosabb akciót kivárok rá. -
PTM
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nekem az art egyszerűen nem jön be. Meg az első néhány hét beszámolóit legalább megvárom, hogy amúgy milyenre sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A sima souls műfajjal viszont szerintem semmi probléma nincsen, az első után a többi szerencsére még nem is mondható kifejezetten nehéznek. Első souls élménynek mindenkinek az Elden-t ajánlanám, a legjobb kezdésnek mindenképpen.

Utoljára mondjuk james Bond játékkal kb 25 éve szórakoztam jól, a goldeneye-al n64-en 
Kendek
RangerFox