Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PTM
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
A konzol kezeli nagyjából bármelyiket, de azt meg kell nézni, hogy az adott játék is támogatja-e. Ez például egy májusi lista, de nem tudom, hogy menyire pontos vagy teljes.
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
PS5-höz USB-n keresztül, bármilyen billentyűzet és egér hozzákapcsolható? Mindent kezel, felismer, vagy létezik valamilyen kompatibilitási lista?
-
PTM
senior tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Niche játékok, de végül is nem titkos, majd valószínű úgyis írok róluk ahogy végigjátszom őket:
- Bleak Faith: Forsaken (sokan leszólják, de az Omnistructure engem meggyőzött)
- Death's Gambit: Afterlife (régóta a listámon van és az Afterlife óta dicsérik is)
- Hellpoint + Blue Sun (pártíz órás sötét sci-fi akció nekem jöhet)
- Herdling (a FAR sorozat tetszett, ez pedig az Okomotive új játéka)
- Inside (legyen meg PS-re is)
- Lara Croft GO (ez is, mobilon végigjátszottam, ötletes kis darab)
- Limbo (ez is)
- Neversong (a Pinstripe-ról írok majd, ez az Atmos újabb játéka ami eddig kimaradt) -
Beegabor81
tag
Pár napja vittem végig a Space Marine 2-t. Régen játszottam ennyire monoton és unalmas játékkal. Grafika frankó, sztori okés (vagy inkább elmegy, mert nem vagyok nagyon művelt 40k világában,sokminden elsuhant a fejem felett), de a gameplay a 2005-ös játékokra emlékeztet, még Gears of War-nál is primitívebb,mert nincs fedezékbe húzódás sem.
Nálam max 5/10
Stalker viszont az atmoszférájával megvett kilóra, de ott is, ahogy Moby is írta, lassú, nagy nyílt, üres terek, kell hozzá türelem
Szóval ha rám hallgatsz,azt veszed ,amelyik neked jobban tetszik, pro tipp 
-
VTom
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Bocsi, nem olvastam az ünnepek előtt/alatt, majd visszanézem.Egyébként még logolja.
-
Lackooo84
nagyúr
Aki unatkozik hívogathatja ezt a kedves eladót, hogy mikor és hol lehet átvenni az olcsó pst.... (meg a fényképezőgépet, xboxot stb)...
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Technikailag rendben van, hogy játék mikor kerül bele az más kérdés. Elképesztően unalmas, kopasz, semmilyen az egész.
-
JiMN
tag
SM2 vs Stalker2? Kaptam karira egy 20-as feltöltőt. Több időt cseszek el a vacillálással, mint játszással.
-
válasz
raziel01
üzenetére
Hát nem tudom nem ismerem ezt az oldalt, de eléggé vicces, hogy például az 50$-os feltöltő rendes ára 18415ft miközben a dollár árfolyam most 328ft,de még ha az eladási árat nézzük akkor is 17K-ra
kellene neki kijönni, oké, hogy akciósan most 15700ft-ért adják 15%-os akcióval, csak ez nem valós 15% , kb ez olyan mint nálunk a BF, előtte felemelik az árat, aztán BF-kor meg örül a paraszt, hogy "olcsóbban" tudja megvenni, közben meg szinte a rendes áron jut hozzá 😂 Amúgy én Amazonon szoktam venni a feltöltőt, és ennyire jön ki "akció" nélkül 😳 Mondjuk Prime tagsággal... -
Szerintem a cunami nagyja már lement karácsony előtt. Amúgy megnéztem én is az enyémet, majd kaptam egy voucher code-ot. Rákattintottam a redeemre, és a következőt látom:
Amikor anno platináztam valamelyik Sony exkluzívot, kaptam emailben egy kódot, amire szintén ugyanezt írta. 2025-ben még nem oldották meg a régióváltást, a mobilos PS App hamarabb összeomlik, minthogy az akciókat végig tudnám nézni, vagy ott az emlékezetes nyári bravúr, amikor az azóta beszántott Stars hetekig nem működött. Biztos unalmas, hogy mindig csak ekézem a Sony-t, de nem tudom, hogy láttam-e céget, aki ennyire balfsz módon tud csak fejleszteni.
Ha esetleg valaki mégis fel tudja használni a kódot, vigye csak nyugodtan.
-
fausto
addikt
USA feltöltőt tudtok valahol név érték alatt?
-
VTom
veterán
No. Akkor elindítom a Wrap-up cunamit

168 óra lett, bár a számolás nem pontos. DS2 és GoW Ragnarök magasan a legjobbak voltak idén, Callisto Protocol nekem kellemes csalódás volt, a Shadows pedig unalomba fulladt, pedig szeretem az AC szériát.
Melléjük rövidebb címek mentek még, amik nincsenek a listán: Little Nightmares 1-2, Senua's Sacrifice, lletve vannak félbe hagyott címek is, pl. Astro Bot, Banishers, Plague Tale Requiem.LoU Part I a Pro enhanced plecsni miatt ment le még egyszer, jövőre tervezem harmadszorra is végigjátszani a Part II-t is.
Ezek mellé lement még PC-n a Senua II, a Hell is us, és 30-40 óra ment egyenként a Witcher 3-ba, Division 2-be, és az ARC Raiders-be is.
Összességében 300 óra felett sikerült idén produkálni, ami utoljára 2019-ben sikerült. Úgyhogy elégedett vagyok az évvel.
Most az Uncharted 4 PS5 változata pörög még le az ünnepek alatt, aztán a Lodt Legacy (ez eddig még kimaradt), aztán valószínűleg nekifekszem a Silent Hill 2-nek, vagy a Dead Space-nek.
Jövőre a legjobban a Crimson Desert-et várom, az szerintem több száz órás móka lesz, kíváncsi vagyok az Arknights: Endfield-re és az Aion 2-re is. ill. PC-re veszem meg a Pragmatát.
Hát nagyjából ennyi.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. A red dead redemptionba lehet a lovat tuningolni ? Úgy értem, hogy tovább bírja a futást, ilyenek. Es ha igen hol ? Soha nem érek így sehova... Köszi
-
F-ECT$
titán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Tudom, hogy lehetne vadászni, csak nincs meg a "kell nekem" érzés. Vettem inkább egy PC-t (sokkal drágábban), és játszok olyan játékokkal, ami a PS-en nem elérhetőek, vagy nem olyan minőségben, vagy nem olyan irányítással.
De ettől függetlenül ha sima gépemre minimális ráfizetéssel tudnék Pro-t venni (nehezítés, hogy nekem lemezmeghajtó is kellene ennyiért), akkor lecserélném. -
czanga
őstag
Eneba féle PS store feltöltőyártyánál csak azt az ajánlatot érdemes választani ami Eneba által ellenőrzött, jól érzem? Elég nagy difik vannak, és most lesz az első ilyen feltöltőkártya vételem, nem lenne jó bele futni valami komoly gondba.
Köszi mindenkinek előre is!
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
250-ért simán lehet már kapni használtan pár hetes vagy hónapos makulátlan gépet, de például pár hete Alzánál használt 1 év garanciával 210-ért volt, és gyakorlatilag vadonatúj volt, tudom, mert vettem belőle( nem értem az Alza üzlet politikáját amúgy) tehát van olcsón csak nézni kell nagyon az oldalakat...
-
LÁZ
addikt
lehet prot venni, én is nézegettem egy időben (ps5 fat-em van), de úgy voltam vele, hogy max külföldről garisan, ha nagyon deal...
aztán szembejött az ámerikai ebayen egy pro+vr2 pack 700 dolcsiért (915lett mire hazaért)
, de van egy eladó ps5 fat-em, szóval asszem megérte pro-ra váltani...
ps. a vr2 is megy tovább, ha elfogytak a számomra érdekes játékok, qkkor meg pláne parádé

-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az első. Gyak ez az első akadály a játékban. Minden játékban van az első elakadási pont, ahol drasztikusan le szokott esni.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem hiszem. De hát erre találták ki az áruhitelt ugyebár
-
Farkassacred
őstag
-
Imre9211
aktív tag
válasz
S e t h
üzenetére
Én anno, kb fél éve választhattam hogy sima vagy pro mert arra is lett volna cash bőven. Aztán alapos utánajárás után nekem nem érte meg a felárat.
Sokan vannak így hogy inkább megveszik a simát és vesznek mellé plusz dolgokat. A PS megjelenési ciklusait tekintve erre a kb 1, max másfél évre nem éri meg a pro.
De ez ugye megint csak egyéni preferencia kérdése hiszen akinek van hozzá megfelelő tévéje és szeretne kicsit stabilabb framerattel játszani úgy hogy jobban csillog Salamon töke az vegye nyugodtan. A proci felett így is, úgy is eljárt az idő.Itt megjegyezném azért hogy aki várja nagyon a GTA 6-ot ott majd megérheti a pro az upgradelt Pssr miatt.
Csak ezt a trollkodást nem tudtam itt értelmezni pusztán mert nem szoktam javasolni a Pro-t. Akinek kell az a kis plusz amit adni tud az úgyis megveszi.
#
Na jó ingyen azért elfogadnám a Pro-t. Lőném is fel ide apróra jóárasítva. -
cyberkind
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Saját tapasztalat, de a sima PS5 után csak a Pro, a sima már ingyen se kéne, és ezután már nem is lesz kérdés a Pro gép a jövőben, ha megtartják ezt a szokást.
-
PTM
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A 40-50%-os trófeák inkább azt jelentik, hogy sokan eljutottak odáig. A Wuchang listájában általában is, a platináig bezárólag a műfajra jellemző, elég magas teljesítési arányokat látni.
-
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Nem kell velem egyetérteni de tanulj meg olvasni és értelmezni légy szíves.
Vegyen Pro-t aki akar, picit erősebb, használja egészséggel. Nekem ingyen se kéne. Tökéletesen elégedett vagyok a kis slim digital-ommal. Majd nyugdíjazom ha jôn a 6. Eddigi ciklusokat tekintve még egy év kb.
-
_drk
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
PS5 pro-t kötelező venni?
csak mert kolega nagyon be lett támadva. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Persze hogy kötelező.

PS5 is csak azért nem volt megjelenés napján, mert tudjuk mi történt.Sajnos nekem nem jutott.
3 hónappal később már volt.
Majd tönkrement 1 hónapon belül, de 1 héten belül garanciában kaptam újat.Azóta ez van meg. -
_drk
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem pont akik pro-t vettek, azok dobják egyből és vesznek PS6-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Philips LCD és LED TV-k
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval ha rám hallgatsz,azt veszed ,amelyik neked jobban tetszik, pro tipp 

Kendek
RangerFox