- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #200347 üzenetére
Nem találtam még dátumot, változó mennyi szokott lenni.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #200344 üzenetére
Több tesztben is olvastam hogy hiànyos a 4. rész, meg is van említve mint negatívum, de a végén egy jóvanazúggyal ment rà a 8-9 pont.
Nekem ez egy nagy szívfàjdalom, mert így köze sincs az eredeti jàtékohoz.
Még szerencse hogy "ingyen" van. Én nem szoktam ilyet mondani, de ezt csak GamePassból, mert nem szabad megvenni.
-
Imilenni
addikt
válasz
Szilágyi84 #200334 üzenetére
Ha a parry jól működik tuti megveszem, amúgy game passzban próbálom ki először .
-
Elderath
addikt
válasz
Wesder #200338 üzenetére
Nagyon jó. Én az első részben is szerettem a gameplayt, de itt még jobb lett. Egyetlen negatívum számomra a kihívás hiánya volt. Remélem a PCs directors cut megjelenésével lesz majd benne egy új difficulty opció, ahol pl a járművek nem lesznek ennyire hasznosak stb.
Számomra a legélvezetesebb része a havas rész volt itt is. Ott volt egy cseppnyi kihívás.
Az utolsó 4-5 óra meg eszméletlen. Kojima szerencsés, hogy ilyen tehetséges emberekkel dolgozhat, mint ezek a devek
-
Elderath
addikt
Befejeztem ma DS2őt. Sokat nem tudok hozzáfűzni
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #200334 üzenetére
Review embargo lejáratát várom.
-
Szilágyi84
senior tag
Wuchangot várja vagy veszi valaki?
-
Wesder
titán
Tony Hawk's Pro Skater 3+4 | Reviews
9 / 10 Shacknews
9 / 10 NintendoWorldReport
9 / 10 ComingSoonnet
9 / 10 Vandal
9 / 10 ScreenRant
9 / 10 But Why Tho?
8 / 10 GameInformer
8 / 10 IGN
8 / 10 GameSpot
8 / 10 GameblogOpencritic: 85
Szánalmas. Szétbaszták a THPS4-et, mégis kapja a 8-9 pontokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kzolee216
senior tag
válasz
F-ECT$ #200272 üzenetére
Átgondoltam, inkább nem cseréltetem. Hibát csak max a rendszer hibaelőzményeknél látok. 2 év alatt 1x kapcsolt ki a PS (Returnal alatt). Valszeg csak az alapszoftver bugos (lehet már javították), valszeg nincs baja a PS-nek. Cserét főleg az miatt tettem volna, hogy kihúzzam a garanciaidőt.
Napok óta pörgetem a DS2-t, nem volt baj vele. Inkább maradok egy általam ismert gépnél, mint egy már javítottnál. -
Bad Pritt
félisten
Nézegetem ezeket a patch nótákat és kicsit értetlenül állok a számozás előtt: ez tulajdonképp egy early access játékként jelent meg 1.0-ként, majd most rakosgatják bele 1.x buildekbe azokat a feature-öket, amiket már megjelenéskor tartalmaznia kellett volna? Minden bántás nélkül elég égő így kívülről szemlélve ennek a játéknak az életútja, remélem tanulópénznek veszik a fejlesztők.
-
PTM
aktív tag
Mandragora 1.6 Patch Notes (Reddit)
Megjött az NG+, resetelhetőek a skillek ha jól értem, és egy csomó más frissítés, javítás került bele.
-
pr0bi
senior tag
Akkor ez volt a sztenderd árazás minden hasonló korú exkluzív játék ilyen áron ment, valami kifutó termék volt. Ez nem feltétlen jelentette azt, hogy rossz lenne. Utána jött a drágulás, ps5 upgrade , új kiadások stb. Ma már akcióban se kapod meg legalábbis lemezesen 11 ezer forint alatt őket, évek alatt teljesen más lett sony árpolitikája.
-
spleenszuru
őstag
válasz
raaay #200313 üzenetére
Fel tudod, ha majd külön megveszed a y1p és y2p-t.
Ahogy látom, érdemesebb egyből ultimate verziót venni, de fontos, hogy ha nem teszed, igazából "csak" a chase squad-ból maradsz ki, ami szerintem viszont elég fun lett.
Ahogy írta neked a másik fórumtárs, a passos kocsikat in-game pénzért is megveheted, de ugye akkor grindelni kell.Nekem PC-n és PS5-re is megvan a játék, onnan tudom, hogy szívás, mert a y2p-t PC-re megvettem, mikor megjelent, de PS-re nem, és nem nagyon akarják akciózni sem, szóval azóta sem. Ráadásul PC-n volt lehetőség Ubi pontokkal 20%-ot lefaragni belőle, PS-en ilyen nincs. ~9000 Ft volt eddig PS-en a legjobb akciós ára a y2p-nek, szóval még várok.
-
válasz
Persie12 #200315 üzenetére
Letölteni csak azzal a fiókkal lehet, amelyikre meg van vásárolva. De amúgy nem mindegyik DLC-t szükséges külön letölteni, van ami csak egy licencből áll.
Persze ha másik profil alól is szeretnének játszani vele, akkor ahhoz aktiválni kell a megosztást, amit egyszerre egy PS5-re tudsz. De így sem fog minden DLC működni, mert van amelyik nem a konzol hivatalos licenc rendszerét használja. -
Persie12
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Ha én megveszek egy játékot lemezesen, és a store-ból megveszem a dlc-ket hozzá, akkor bármelyik konzolon ahol be vagyok jelentkezve, fel tudom majd rakni a dlc-t, és a többi felhasználó is le tudja tölteni?
-
itldj
aktív tag
válasz
raaay #200313 üzenetére
Offba teszem, mert mérget nem vennék rá, de az eddigi tapasztalatom szerint:
Amiben érdemlegesen több az ultimate az a year 1 & 2 pass. Ezeket szerintem amúgy az ingame shopban tudod megvanni, ha már megvan a játék. A PS Storeban emlékeim szerintem nem árulták külön, és upgrade packot se látok most. Az szinte biztos, hogy ha megvan az alapjáték valamelyik veziója, akkor nem fogsz tudni venni olyan csomagot amiben szintén benne van az alapjáték.
-
raaay
tag
A Crew Motorfestet most akciósan meglehet venni. Kérdésem, hogy a sima verzió megvétele után később akciósan feltudom majd "tuningolni" vagy most lenne érdemes az ultimate verziót? Nem fog ütközni vagy valami sony shopos hülyeség/anomália nem fordulhat elő? Esetleg, ha a smiát akarom majd felturbózni deluxig később, ha nagyon tetszik, akkor teljes áron tehetem csak meg?
-
_drk
addikt
válasz
Beegabor81 #200308 üzenetére
Mondjuk pont ezt élvezem az egyik legjobban az Ex33-ban, hogy folyamat lehet buildelni. Milyen fegyver, milyen picto, milyen skill. Sokszor vissza is kell variálni mert fight közben egyszerűen nem úgy működik. Valami meg sokkal jobban működik mint képzeltem.
PlSciel-t alig bírom működésre bírni., -
_drk
addikt
válasz
markknight #200306 üzenetére
Nem eltévedsz, hanem semmi iránymutato nincs merre menjél. Rengeteg hely van még ahová el lehet menni, de átlagban 70-80 szint kell hozzá, mire elérsz erre a pontra meg 50es szintű vagy csak. Tehát vagy próbálgatod vagy utána nézel milyen sorrendben kell menni. Pl először endless Tower, majd the reacher, majd a trainstation és stb. De még magasabb szinten is van, hogy elindul a fight és egyből teamwipe.... -
S e t h
nagyúr
Death Stranding 2, pro tip.
Ha valakit véletlenül megölsz mielőtt elérhetővé válna a krematórium, elég a Magellán alá bedobni a tetemet.( francnak vettem elő a ghost bladet, nem tudtam, hogy lethal
)
-
PTM
aktív tag
Annyit segít benne a játék, hogy
megnyitnak még pár térképen is jelölt célt.a táborban a beszélgetések De a balance-szal én éppen ilyesmikre gondoltam, amit írsz. Nekem a 100 órából 60 ez a rész volt, ami nyilván amúgy overkill, mert tényleg mindent bizét megcsináltam, amit csak kitaláltam magamnak.
-
Beegabor81
tag
válasz
markknight #200306 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy az ACT3 nem áll másból, minthogy visszamenj Lumiere-be, minden más a térképen 100% opcionális. És találni jópár olyan helyet ahol sokkal magasabb szintű ellenfelek vannak, pl a kezek a játék elejéről vagy a repülő kígyó, nameg az aréna . ACT 2-ből rögtön odatévedve még nem vagy elég fejlett mindenhez. Persze vannak op picto buildek már ekkor is, de kísérletezni kell.Szóval van egy ajánlott sorrend az opcionális tartalomra is, ami nem egyértelmű elsőre -
republic666
tag
-
_drk
addikt
Ex33-ban egyedül a játék vége felé érdekes, hogy nagyon elengedi a kezed.
az act3 konkrétan eléggé el van rontva, hogy menjél vissza Lumier-be, de azért ott van az egész OW, csak hát minden ledarál. Konkrétan Redditen olvasgatom mit hol hogyan kéne. -
PTM
aktív tag
válasz
markknight #200303 üzenetére
Ezek biztos tudatosan ilyenek. A kontinenst például megszórták felfedeznivalóval, és lenyűgözőnek tartom, ahogy "megfestették". Csak én sokat mászkáltam, így órákban volt mérhető a "holtidő", és nekem a mobokkal való harc is megfáradt a végére.
Akit írtál, rám ő épp veszélytelen volt sajnos, pedig annyira szuperül megkomponálták. Kétszer is lejátszottam, másodjára néhány saját megkötéssel.
A lentiek tényleg nem eget verő dolgok, de zavartak annyira, hogy megemlítsem őket. Összességében szerintem nagyon pozitív hangvételben írtam. Nem is töltöttem volna vele ennyi időt, a mindenféle aprósággal benne, ha amúgy nem élvezem.
-
markknight
veterán
Azért ilyenkor jön ki, hogy a modern játékok mennyire elkényeztetik az embert. Fast travel hiánya (nettó 1 perc a két két legtávolabbi pont távolsága) meg hosszú kombók..
A balansz is olyan, hogy mire eljutsz oda akit említesz, addigra bőven azon a szinten vannak a karakterek, hogy
isten sem állítja meg őket Renoiron kívül, így nem csoda ha egy jobb build instant eltünteti Cléát. Szóval ezek a negatívumok inkább olyan szőrszálhasogatások mintsem objektív játékbeli gyengeségek, amivel persze nincs baj, saját szempontjaidat alapján írtad.
-
PTM
aktív tag
Clair Obscur: Expedition 33 (újratöltve)
Az előző beszámolóm (amire ezt válaszként írom) után több héttel újrakezdtem a játékot, és még 100 órát beletéve sikerült a platina, végig Expeditioner (közepes) szinten. Ebben bennvan, hogy több harcot, jelenetet visszatöltöttem (például a történet végét is), az összes kereskedőt kivásároltam, mindenki maximum szintű. Rendesen elszórakoztam vele, de hát csodás egy játék ez.
A korábbi észrevételeim nagyját azért tartom, csak kevésbé hangsúlyosan:
- A sprint problémát a kontrollereimben a szenzorcsere részben megoldotta, de az 1.3.0-s patch után lett teljesen jó. Egészen más, hogy "normálisan" játszhattam.
- A quest log, a hagyományos térképezés és fast travel nekem hiányzik. Az első nekifutásból tanulva jegyzeteltem a telefonba. A végjátékban pedig gyakran mászkáltam a helyszínek közt, ami töltelék idő. Kárpótolt, hogy a kontinens viszont fantasztikus.
- A parry-re szépen ráéreztem, de a később megjelenő kilométeres kombókból azért sok volt. Jobban tetszettek a rövidebb, de veszélyesebb támadások.
- Fura volt a végén a balansz. Az egyik helyszín jó nehéz, a másik triviális. Az egyik superbosst ( ) is véletlenül az első támadással kiradíroztam... aztán visszatöltöttem, hogy legalább a movesetjét lássam.Clea
- A buildelésben kevésbé merültem el, de már ennyiből is nagyon tetszett a rengeteg lehetőség.Ezekkel a pontokkal nagyvonalakban szerettem volna reflektálni a #197520-ra. Szerencsére már bőven a pozitívumok felé billen a mérleg, és ahogy ülepszik, szerintem ez egy igazán kiemelkedő játékélményként marad majd ez meg.
-
T.Peter
őstag
válasz
TrishtanAG #200297 üzenetére
Amit talaltam infot, az arrol szolt, hogy 2019-ben mar a fejlesztoknel volt. A 3,5 ev teljesen elrugaszkodott, mire megjelenne a konzol mar elavult lenne a hardver ami benne van.
-
bmakszim
őstag
Haverommal Diablózunk, én PS5-ön, ő Series S-en. Tudunk valahogy voice chatelni konzolon? Jelenleg mindketten külön laptopról oldjuk meg, ami nekem az Arctis 7-tel nem okoz gondot, de neki elég kényelmetlen.
-
Petreszku
senior tag
Magam részéről jobban örülnék több új játéknak és kevesebb újragondolt, felturbózott és újrakiadott játéknak. Ha a PS6-val is ezt fogják csinálni akkor sok értelme nem lesz szerintem.
-
válasz
hombre[EU] #200283 üzenetére
Soknak tűnik, de ha nem adnak rá kellő időt, akkor semmilyen húzócím sem készül hozzá.
-
válasz
pzstm #200279 üzenetére
Jah az más.
Elnézve a világ alakulását, meg az árakat, meg a tech sem annyira fejlődik és drága... nem tartom annyira túlzónak azt a 2028-at.
Végülis a Pro képességei kb majdnem egészben lefedik ami ma elérhető, max a procin lehetne gyorsítani kicsit, valami 3D cache-el meg újabb zen-el... de GPU terén nincs nagyon hova előrelépni.
Most bedobni egy 1000 dolláros vadi új konzolgenerációt "rövid időn belül", nem tudom hogy fogadná a nép, főleg a csóróbb része.
-
pzstm
titán
válasz
FollowTheORI #200277 üzenetére
Maemint amit hozzaraktam? Az csak az en egy kosza gondolatom, mi masert lenne elhuzva ennyire es nem 2027ev vege lenne uj gen. Ugyis kiderul majd, csak hangosan elmelkedtem
-
markknight
veterán
220 órám van benne és a super bosst is no hit darálom saját builddel, szóval én tudom mi az Expedition 33. Egyik alantas, nevét nem vállaló fórumtag be is írta a youtube videóm alá, hogy olyan vagyok mint TBT meg tuti erre verem a répát, jót nevettem azon is mielőtt töröltem
-
-
-
pzstm
titán
“According to a Playstation engineer working on the hardware side of the house; The PS6 will be announced in 2028 and release late fall/ early winter 2029.
Devs kits are estimated to be distributed to developers around Spring 2026 at the same time PS5 pro gets the upgrade to FSR4.”
Ha fake ha nem fake kepesek megmagyarazbi, hogy ps5 pro fsr4 upgrade miatt meg kesobb jon ps6🙄
https://x.com/detectiveseeds/status/1941366937235140641?s=46&t=_Dl0DSU0W7tiyPYnlKjlhQ -
Frod
addikt
válasz
markknight #200266 üzenetére
Úgy, hogy a másik platformra még csak most jelent meg szvsz kizártnak tartom, hogy mostanában bekerül.
(meg amúgy is vegyetek inkább E33at, én is tegnap kezdtem és huh
)
-
Frod
addikt
válasz
negyven2 #200261 üzenetére
A jelen gen sikere nem a sajátja, (nagyon) nagyban épít az előzőre, meg ha valakinek itt van már egy nagy könyvtára nem fogja elhagyni a platformot.
Voltak már erről kutatások, hogy a játékosok nagy része pár címmel játszik mindössze, és ha itt vannak a haverok, meg mindenki PSen van, akkor jó eséllyel a következő gépük is ez lesz (és lett is 4ről 5re váltás során)
Ahogy te is írod a 1st party játékok léte, nem léte, minősége kérdés egy "kis" csoportot foglalkoztat csak. -
kzolee216
senior tag
válasz
Kendek #200269 üzenetére
Akkor elgondolkozok még rajta. Igazság szerint 1x kaptam olyan hibát, hogy kikapcsolt a gép (2 perc kellett mire vissza tudtam kapcsolni áramtalanítás nélkül), többit észre se vettem, csak azóta megjelent 3-5 darab ilyen bejegyzésem a gépemben. Azért gondoltam garancia hamarosan lejár, lehet jobb lenne lecserélni, ne a lejárat után legyen baja a gépnek. Azt hittem új gépet adnak és a garancia idő onnan számolódik.
-
kzolee216
senior tag
Van itt olyan illető, akinek cserélte garanciálisan a Triwarden a Ps5 Fat, lemezes gépét? Milyen Slim masinát adnak helyette? Meghajtóst vagy digitálist, amihez meg kell venni a meghajtót? Milyen gyorsan megy a csere? Nekem CE-108262-9 hibakódot dobál és már csak egy hónap garim van hátra, ideje cserélni.
Köszi?
-
Moby
veterán
válasz
a Sony állítása szerint a PS5 generáció több pénzt hozott a Sony-nak, mint az összes korábbi generáció együtvéve!
A bankók mennyiségét tekintve, reálértékben meg egy vicc az egész. A sony a legjobb lenyomata, hogy gyakorlatilag 20 év alatt semmilyen növekedési sem versenypotenciál nem épült ki a paicon, a látszólagosan jó teljesítményhez a verseny teljes megszűnése kell, és ha melléveszem, hogy a nagygépes gémerek áltagéletkora folyamatosan növekszik, nem vár itt semmi jó senkire a következő 10 évben. Teljesen érthető, hogy minden megmaradt résztvevő ott optimalizál, ahol tud. Az exkluzívok gyártása soha nem volt egy nagy pénzügyi mutatvány, de vitte a dolgot a hit, csak közben a jövőbe vetett vérmes reményeket a cica elvitte, amin a covid utáni időszak inkább csak gyorsított. Kínába sem sikerült végül senkinek betörnie, szóval az maradt ami most van, és ez már csak fogyni fog. Nyilván erre próbál mostanra mindenki berendezkedni.
-
_drk
addikt
válasz
Xaels #200262 üzenetére
Egy God of War vagy bármilyen nagy ex cím, nem fog xbox-ra megjelenni.
Ha a PC is megint konkurencia lenne, akkor oda se fog, de addig is nagyon jól működik a timed ex. Steam-en fent vannak full áron 1-2 éves késéssel.
Egy idő után a kalózkodás is inkább reklám, ha jó a játék akkor minél szélesebb régetnek eljuttatni.
De eddig a 3rd party címek is alig jelentek meg maximum jó nagy késéssel. Az FF16 pl lassan PS+ba kéne kerülnie pl.Amit mondasz inkább az Xbox-ra lenne igaz. De ott ugye meg teljesen más most a szemlélet.
-
Archttila
veterán
válasz
Egyetertek dacára annak, hogy en magam is azt az idosebb generaciot kepviselem, aki az exluziv cimeken nott fel. A fiam, a baratai es kortarsai, magasrol tesznek ra, hogy exkluziv vagy csak egy laza hentelde, az instant dopamin loket erdekli oket, aztan johet a kovetkezo...
-
Xaels
félisten
válasz
Na jó, de egy nagyon erős alapra érkezett ez a konzol, egy olyan ökoszisztémába amibe már megvoltak a potenciális vásárlók. Ha 0-ról kellett volna indulniuk lehet itt is repülőrajtról beszélhetnénk ezzel a teljesítménnyel. Meg fogják érezni idővel ha elmaradnak az igazán nagyágyú exkluzív címek. A XO meg a baromi sikeres 360-ra érkezett, ahhoz képest nem tudott igazán felnőni a feladathoz.
-
negyven2
veterán
válasz
Xaels #200259 üzenetére
Bár ezzel sokan vitatkoznak majd, de nézd meg a PS5 generációt, hogy mennyi arányaiban mennyi jó ex. cím érkezet rá, összehasonlítva a PS4-es generációval! Elég sokan azt mondják, hogy a PS4 megvásárlása sokkal jobban megérte, ha az ex. címek minőségét és mennyiségét nézzük. Viszont ezzel szemben, ez a generáció a Sony legsikeresebb generációja. Mert bár konkrét konzoleladásban kb. egy millióval le van maradva, de a "gyenge" ex. felhozatal és azok eladásától függetlenül, konkrétan jobban nyomtaja a pénzt, mint bármelyik korábbi PS konzol (a Sony állítása szerint a PS5 generáció több pénzt hozott a Sony-nak, mint az összes korábbi generáció együtvéve!)...
Vagyis, ha így nézzük, akkor lehet mára, még a Sony 1st party címek exkluzivitása, a hardcore fanboy rétegen kívül, mára már nem igazán számít system seller opciónak... mert ezek nélkül is megveszik a PS5-öt.
Xbox One-ál is mindenki temette a konzolt, hogy ex. címek nélkül senki se fogja megvenni. de elment belőle közel 60 millió, ami a konzolpiacon önmagamában egy kiváló szám... főleg úgy, hogy nem volt rá játék
.
-
30z.Samu
titán
válasz
Xaels #200259 üzenetére
Nincs ezzel feltétlenül gond szerintem. Megjelenik X konzolra a játék, legalább normálisan optimalizálják az adott hardverre. Aztán kb 1-1,5 év múlva jön a többi platformra. Aztán a user-en múlik hogy van-e türelme megvárni hogy a többi platformra is megjelenjen vagy megveszi az adott konzolt ha azonnal akar vele játszani.
-
Xaels
félisten
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred #200257 üzenetére
PS4-ben a radír talp volt, itt az időjárás, egyre jobb.
-
Xaels
félisten
De pont attól függ, azért System Seller, hogy el tudja adni a gépet és az ökoszisztémát, oda nem lehet lerakni középszerű játékokat. Mit gondolsz, ha a GOW, a GT stb. eleve mindenre megjelent volna akkor most hol lenne a Sony? Ezek a játékok eladták a gépet, de ahhoz az kellett, hogy minőségben a top kategóriát képviseljék és azok legyenek a hivatkozási alapok. De mondhatnám a túl oldalon a Halo, Gears, Forza hármast is akár. Sokkal, de sokkal szegényebb lenne a videojáték történelem ezek nélkül. A FF-vel nem tudom mi a gond, az új Xbox címek meg már rég nem System seller-ek, ők a szolgáltatást akarják eladni, meg is van a nem túl pozitív véleményem arról amit a piaccal művelnek.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ViktorHUN #200248 üzenetére
Igen, tehát a szélsőségek kezdenek többségben lenni. Eközben meg, ahol most tél van, ott meg hidegebbet mérnek a szokásostól.
Szóval látjuk, hogy nem normális egyik sem. Engem mondjuk a meleg jobban megvisel, az egyből feltűnik. Ha épp nem HO van, akkor kint a 40-45 fokban nagyon nem érzem jól magam.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ViktorHUN #200248 üzenetére
Az elmúlt 120 év 22. leghűvösebb májusa volt.
Elszoktak az emberek az átlag alatti hőmérsékletektől a Kárpát-medencében, torzítja az érzékelést.
A meleget már kevésbé érzik melegnek, a hűvöset meg hidegebbnek, szerintem ebben már adaptációs tényezők is szerepet játszanak. -
Xaels
félisten
válasz
Wesder #200225 üzenetére
Szerintem meg kellenek a "System seller" címek, mert tetszik vagy sem azok általában magasabb minőséget képviselnek és azokból válnak többnyire "kultjátékok", műfaj meghatározó alkotások. Ez minden platformra igaz és pont emiatt van ez a "gyenge ez a generáció" érzés mert ezek maradnak el. Persze van 1-2 kiváló multiplatform cim, indie játék de...
-
F-ECT$
titán
válasz
S e t h #200242 üzenetére
Durva. A szárazságot lehetett érezni, de a meleget nem annyira. Valószínűleg nem sok forró nap volt, hanem ahogy írtad is sokszor az éjjel nem hozott felfrissülést. Illetve a száraz levegő miatt is kisebb volt a hőérzet.
Mindenesetre a ps-ek még bírják, de most jön az év várhatóan legmelegebb 6-8 hete. -
james001
veterán
válasz
ProEvoFan #200243 üzenetére
Gratula!
Én lemondtam róla az Eliminator miatt,egy hónapon keresztül szenvedtem vele minden nap szinte,de nem jött össze a nyerés benne,komolyan szerintem én vagyok benne a legbénább és legszerencsétlenebb,soha nem kaptam olyan verdákat amikkel nyerni tudtam volnaMás meg mindig már egyből 6-7es szintű kocsikat talált
Vicces hogy ez az egy trófea kell már csak és platina...Majd egyszer talán újra nekiesek.
-
ProEvoFan
nagyúr
FH5ben kipattant a platina.
[kép]
Hivatalosan csak a mai nap az első, amikor meglehet szerezni a platinát. Akinek eddig megvolt, azok csaltak (konzolon visszaállitották a naptári időt, hogy offlineban bedobja nekik a ritkább heti fesztivál eseményeket; ezt kb csak 2 hete javították)
Remélem a következő rész is megjelenik ps5re. Instant előrendelem. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KaitouP #200240 üzenetére
Őszintén szólva, én erre számítottam, hogy ha egyszer az egyik fél nyit az egyik felé, akkor ez menni fog mindkét, vagy akár mindhárom irányba majd. A PC-s vonal korábban jött, de az után borítékolható volt ez is, a mikor volt kérdéses.
Őszintén szólva a jelenlegi híreket olvasgatva erre nem számítottam, bár ha a handheld vonalat fogja tartani az MS, ott is jól jöhetnek majd ezek.
Nagyon más időket élünk.. őszintén szólva én azt gondolom, hogy nincs is baj ezzel.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Wesder #200218 üzenetére
„Csere-bere fogadom, Helldiversem átadom.”
Lassan már a szimpátia és a márkahűség alapján választunk majd konzolt (már ha az MS nem száll ki a buliból), mert ezzel a tendenciával alig, vagy nem lesznek platform exkluzív címek. (Jó, a Helldivers pár másik játékkal PC-n is ott van már.)
-
Wesder
titán
válasz
markknight #200226 üzenetére
Azért mind tudjuk hogy nem az Xboxosok fogják megmenteni a játékot, mert hírtelen ráugrik 5 mill új játékos.
Szerintem 500k alatt fog fogyni, mert aki akarta már megvette.Szimplán csak lehajolnak az apróért, mert minden pénz számít.
-
markknight
veterán
válasz
Wesder #200225 üzenetére
Ha lenne Xboxom akkor az Xbox topikban is elsütöttem volna ugyanezt. Egyébként pontosan igaz a Forzára meg az Indianara is.. És én már csak azért sem veszem meg egyiket sem, ha releasekor nem volt piac a másik oldal, akkor most (mikor látják a bevételi adatokat) se legyen full price értékes customer. Am nyilván fogynak a játékosok HD2-ben, kénytelenek meglépni.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #200223 üzenetére
Ne legyél √. Nem ez a lényeg. (Érdekes mód amikor az MS osztogatta idén a maradékot akkor nem gúnyolódtál hogy végre lesz mivel itt is játszani.)
Minden játéknak ott a helye az összes platformon, és én ezt támogatom továbbra is.
Idővel biztos lesz Switch 2-re is.
-
markknight
veterán
válasz
Wesder #200218 üzenetére
Mint mikor a maradékot meghagyja a gyerek és, hogy ne kelljen kidobni, apa jófejségből/kényszerből megeszi a megrágott nyálas trutyit. Mondjuk a topikhoz nincs sok köze, de legalább kicsit büszkébb lehetsz, hogy van Xbox otthon
A bugokat ezért remélem kijavították már.
-
draco31
veterán
Hello!
Biztosan lerágott csont már, próbáltam visszaolvasgatni. 2 éves a gép lassan, lemezes változat. Ez már az, amelyiknek az oldala nem egyben van.
Állítva van, tárolva, és használva, kb havi 3 órát ha működik, egy ideje nem nagyon van idő rá.
Maradhat így, vagy fektetés inkább? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
TrishtanAG #200212 üzenetére
Nincs ps.
Azért irányult a kérdésem a cloud részre, vagyis a netes stream-re.
-
-
morfondőr
addikt
válasz
hackeeeee #200209 üzenetére
Semmi köze nincs ahhoz, hogy mit vettél meg vagy nem. Ha elérhető a stream könyvtában, akkor játszhatsz vele. Pontos listát viszont nem találtam, de úgy tudom, hogy régiónként is van változás. Első körben javaslok egy hónapos Premium-ot és akkor látod. Én végig toltam több játékot, aztán vettem inkább egy PS-t, mert úgy azok már nem voltak benne a könyvtárban, amik még érdekeltek. Meg amúgy ha kikerül a könyvtárból, akkor tovább már nem játszhatsz vele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
morfondőr #200208 üzenetére
Nah ez így nem hangzik rosszul. Köszönöm!
Bár épp néztem, hogy mondjuk épp GT nincs, de van pár játék ami elérhető, amit lehet játszanék is, és erre a célra talán mondhatni a leggazdaságosabb megoldás, még előfizetéssel is.Laikus kérdés, előfizhetéssel a teljes now mappa tartalma elérhető stream-re, vagy csak az, amit megvettem, és tartalmazza a now lista?
-
morfondőr
addikt
válasz
hackeeeee #200207 üzenetére
Így van, én pár hónapja még így használtam és több játékot vittem végig. Platinum előfizetés kell hozzá.
Teljesen jól használható ha a neted megfelelő. Néha kicsit romlik a kép, de nem vészes. Talán 1-2x volt, hogy kidobott a játékból. Engem egyedül az zavart, hogy a hang egy kicsit el volt csúszva a képtől, amit mások állítanak hogy náluk nem, aztán megnéztem pár videót ahogy játszottak a Portallal és ott is számomra érzékelhető a csúszás, szóval valószínűleg én vagyok erre érzékeny. Input lag viszont minimális. -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Jól tudom, hogy a portal már használható ps5 nélkül, tud stream-elni neten keresztül?Csak előfizetés kell hozzá, és megy minden?
Előre is köszönöm!
-
S e t h
nagyúr
Elnézést, nem offolnék tovább, talán még elfér.
A mérések kezdete óta az idei június lett Budapesten a legnaposabb havi 401 óra napfénytartammal és ez nem csak mint júniust érintően kivételes, hanem semmilyen más hónapban nem volt még ennyi az elmúlt 120 évben, ami a statisztikailag legcsapadékosabb(Medárd) hónapban elkeserítő, mivel az egyre forróbbnak számító július és augusztus beveri a szeget a flóra koporsójába.
-
_drk
addikt
válasz
front3r #200188 üzenetére
A sorozat nézettsége a végére földbe állt.
A játék, az első rész 30 milliójához képest és milyen neve van, az eladások nem jöttek.
Nyilván nincsenek pontos adatok, első hónapban eladták belőle pár milliót, de utána földbe állt.
Én 22 év végén valami 3500ft-ért vettem meg, a kb utánnad dobják kateg.
Utolsó adatok ebben az időben jöttek vagy még utána 10 millió körül és akkor nem csodálkozunk, hogy ennyire le lett már akciózva.Holott ennek lazán 20 körül kellett volna már lennie akkorra és nem ilyen akciókkal.
Tehát nézzünk meg az Aktív PS felhasználót és a Sony zászlós hajójának jóval jobb számokat kéne produkálni.
Itt azért elvárható lenne egy gyengébb Nintendo ex szám.Leginkább ez számít.
-
imre687
tag
Sziasztok, Az Emagnál vásárolt PS5 slim gépet ami garanciás a Triwarden javítja?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple asztali gépek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest