Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mi a szar ez már megint?

Ma kezdte el, szinte bármilyen videóra kattintok, kell egy F5 és utána már ok. -
looser
addikt
Sziasztok! Van családi előfizum, de az android tévén a Smarttube-ot használom. Ebben állati jó a fordítás és moziszerű, vagyis választott háttérrel, betűtípussal jön a felirat, de ami a lényeg, nem szavanként írja ki, hanem 2-3 sorban egyszerre. Asztali gép böngészőben viszont szavanként generálja, ez sajátosság vagy kiegészítő kell hozzá, hogy ez a klasszikus feliratozás legyen itt is?
Köszi
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
YT Angol nyelvű videókat szeretnék Magyar felirattal nézni. Autómatikus fordítót használom akkor működik PC YT-on de Android telefonon nincs magyar nyelvű felirat pl ugyan azon a videón.Tehát telefonon is meg lehet oldani hogy automatikus fordítás legyen Magyar nyelven ?
-
Abrion
senior tag
Wow
Tegnap livestreameltem a kedvenc játékomat az Escape Simulatort, és azon belül egy játékos szobáját, és 2 óra játék után leállt a livestream, mert szabályt sértetem.
Ma ránéztem a privátba rakott vodot, és szerzöi jog van a Korlátozásban, ettől "HAAWK for a 3rd Partya következő nevében: lesfreemusic", a link ami a bannerben van, semmit nem mutat.
Vegyem figyelmen kívül? -
.LnB
titán
Van valami beállítás arra, hogy a YT ne fordítsa le magyarra a videók címét? Iszonyatosan zavaró számomra.
-
ledgeri
nagyúr
Süllyedünk süllyedünk:
-Rákerestem hogy x-headlamp... megnézegettem az eredményeket, oké, gondolom, hogy szűrök magyarra, így x-fejlámpa, és az előbbi találatok bele voltak nyomva magyar cimmel a második eredménybe.
-Kerestem valamit, rá akartam nézni, mit dob a szűrő a feltöltés dátuma szerinti keresésre, és az a filter nincs már ott!!!
-
Taci
addikt
Mi pont most szívunk a családi csomaggal... Az egyik rokon fele időt Németországban tölti, másikat itthon, de hol több, hol kevesebb ideig van kint. Már másodjára van, hogy "kidobja" a Premium, azt írja, hogy lejárt a tagsága... holott az én nevemen van, és én nyilván nem dobtam ki.
Hiába zaklatom az ügyfélszolgálatot, azt mondják, tja, ez van.
Mit tudok tenni, hogy tudja használni továbbra is? Nem kint él, hanem itthon, de néha pár hónapra ki kell mennie. Az ügyfélszolgálat azt mondja, legyen ott is egy előfizetése... Jó fejek...
-
tau_ba
tag
En 2 variaciot is olvastam mar
1. Azt nezik, hogy a family member-ek Google fiokjaban mi a billing address, es ha megegyezik a Family Manager cimevel , akkor oke. Ezt ellenorzik 30 naponta
2. A family memberek IP cimet ellenorzik 30 naponta, es annak kell stimmelnie a tobbi family member ill. Family Manager IP-jevel.
Szerintem ha a te routereden megy keresztul mindenki, az tuti mukodik, persze mellette meg erdemes a Google fiokok lakcimt is ugyanarra allitani. En mondjuk hasznalom a YT-ot mobilon, laptopon, Apple TV-n is, nem lenne egyszeru mindegyiken atallitani, hogy a VPN-en menjen.
-
z67
őstag
Kapott bárki figyelmeztetést családi csomag kapcsán mostanában?
Köszönöm
-
Másnak is van ilyen problémája youtubénál?
"jelentkezz be, és erősítsd meg, hogy nem vagy robotEz segít közösségünk megvédésében." -
prisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
válasz
Matrox1995
üzenetére
Köszi!
Ezen is csodálkoztam, hogy 1080p AV1, afelett meg VP9 - de akkor másnál is így működik.
Gondolkodtam már AV1 dekódoló hardveren, de amíg elég a GT 1030, addig marad, úgysem játszom. -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje eltűnt a next gomb, ez egy "fícsör" és nem bug? Hirdetésblokkoló ki van kapcsolva a yt-nál, van yt prémium. -
Sziasztok!
YouTube beállításaiban másnál is eltűnt az AV1 választási lehetőség? Kettő gépen néztem itthon, egyiknél sem érhető el (pár hete még igen). -
ledgeri
nagyúr
válasz
vaakuum
üzenetére
Legrosszabb esetben ezért a feltöltésért kapsz egy strike-ot, ami ha nem az első, eltűnteti a videót, és 90 napig "ne csinálj ilyet még kétszer vagy töröljuk a csatornád"...
Ha az első, akkor kapsz egy nulladik figyelmeztetést.
Legjobb esetben semmi.
Legvalószínűbbnek azt tartom, hogy a bevételekre jön claim és marad a videó, vagy csak "claimed" lesz a videó, és eltűnik bizonyos régiókból.Ha csak nem valami extrém erőszak egy feltöltött videó tartalma csak jogtechnikai vita alakul ki... De azért ne állj neki találni egy másikat két napra rá, harmadikat meg a héten, stb!
-
nfsu17
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Erről a Hofi témáról egy dolog jutott gyorsan eszembe.
https://konyvesmagazin.hu/friss/nem_adta_ki_a_kozmedia_a_hofi_eloadasok_felveteleit.html
ezért még az özvegyének sem voltak hajlandók kiadni az művészről készített archív felvételeket, -
VoidXs
Topikgazda
-
vaakuum
addikt
Van egy 1971-es TV2-n sugárzott felvételem Hofi egyik műsoráról, amikor kollégáknak ad elő. Sehol nincs fenn a youtubon. Azt látom, hogy elég sok Hofi videó van fenn, kérdésem a hozzáértőkhöz, ennek a feltöltése beleférhet-e a jogi keretekbe? Vagy meg kell tükrözni a felvételt, amit már szintén sokszor láttam különböző videóknál? Vagy sehogy nincs rá lehetőség, és az összes Hofi videók 90%-a jogtalanul van fenn?
-
Trápil
lelkes újonc
válasz
VoidXs
üzenetére
Köszönöm a linket de sehogy se tudom megcsinálni.
revanced.app/download -ra rákattintottam és letöltöttem a revanced managert. Viszont azon belül sehogy se tudom megoldani a youtube telepítést. -
Rido
csendes tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Itt nem erről van szó, évek óta Brave-et használok.
Most az egyik Elden Ring-es játékvideónál áll meg ott ahol sok ellenség van, fúj a szél, hullanak a falevelek, tehát ahol szűk helyen sok dolog történik (Elden Ring, azon belül is Leyndell, Royal Capital). Azt nem tudom hogy később helyreáll-e magától. Mindenesetre én a netkapcsolatra gyanakszok. Nyáron is sokat akadozott, gondolom így év végén is így van ez... -
Rido
csendes tag
A Youtube pár órája azt kezdte el csinálni hogy azok a videók amik eddig 1080-ban mentek (most nem olyanokat nézek amik 1140-ben mennek) azok hirtelen leállnak, a lenti piros csík után nincs ott az a szürke csík ami ott szokott lenni, azaz nem tölti be a videó következő részeit. A képernyő közepén a kör elkezd forogni és leveszi a videót 144-re. Nem tudom hogy más is tapasztalta-e ezt ma... illetve lehet hogy az okozza hogy a net túl van terhelve így év vége felé? :S Aztán ha felveszem a felbontást manuálisan akkor megint megáll a videó és előjön a képernyő közepén lévő kör ami elkezd forogni majd bejön egy szürke képernyő hogy: "Hiba történt! Próbálja később!"
-
Trápil
lelkes újonc
Sziasztok!
Reklám mentes YouTube-ot honnan érdemes letöltenem?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest