Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rido
csendes tag
-
Rido
csendes tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Egy hete áll fenn ez a probléma. Ha ki vagyok jelentkezve a fiókomból akkor 1440-es felbontáson megy az a videó ami erre képes. De ha be vagyok jelentkezve akkor mindenhol automatikusan 1080-at állít be, amit nekem kell manuálisan átállítani. Nincs Prémiumom, Brave-et használok, tehát reklámblokkoló is van rajta, de nem hiszem hogy ez lenne a baj, hiszen ha kijelentkezek a fiókomból akkor mindenhol ahol csak lehet 1440-ben mennek a videók. :S
-
Rido
csendes tag
Az miért van az hogy eddig a Youtube-on a videók amiket nézek mentek 1440-es felbontásban de pár napja a Youtube automatikusan 1080-as felbontásra állítja át? Manuálisan be kell állítanom minden egyes videó után az 1440-es felbontást, de ha megnyitok egy másik videót ott átállítja 1080-ra. Egyszerűen nem jegyzi meg hogy én 1440-ben szeretném nézni a videókat.
Amennyit még tudok azaz hogy ha ki vagyok jelentkezve a Youtube-fiókomból akkor mindent hagy 1440-es felbontáson, mintha nem bírná hogy be vagyok jelentkezve.
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy ugyan azon youtube csatornáról egyik videót lejátssza, a másikat pedig elkezdi, a csúszkát tologatva mutatja a képkockákat is a videóból, de csak pörög a nyíl örökké és nincs lejátszás? Ha megnézem a technikai adatokat, akkor a nem lejátszott videónál nincs Resolution és Codec információ.
Mindegy, melyik böngészőben nézem a gépen, inkognitó mód sem segít. Hirdetésblokkoló ki van kapcsolva. Prémium YT szolgáltatás, de amíg nem volt előfizetve, addig is ezt csinálta.
Pl. Queen Official csatorna egyáltalán nem működik, ha azokat a zenéket pl. first reaction, first time hearing, vagy reaction, review témájú csatornákon akarom némi kommenttel megspékelve meghallgatni, akkor pedig egyik videót elindítja, másikat nem.
Céges VPN van, de nem látom a konzekvens tiltást a működésben.
-
katsazoli
tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy csatornákat tiltsak le? Kids-ben simán lehet, de a rendes Youtube-on nem jöttem rá, hogyan kell. -
vaakuum
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
Köszönöm! -
vaakuum
addikt
Help pls!
Régebben ha egy videó alatti hozzászólásomhoz vagy kérdéshez új hsz érkezett, akkor arról a csengő ikonnál a jobb felső sarokban mindig kaptam értesítést. Ez egy ideje nem jelentkezik, én meg nem mentek el minden videót, ahol hozzászóltam vagy kérdeztem. Csak mostanában kezdtem gyanakodni, hogy valami beállítás változhatott-e meg, mert bár rengeteg videónál kérdeztem, soha semelyikre nem kaptam értesítést, hogy esetleg valaki válaszolt volna, előtte meg legkésőbb kétnaponta jöttek a válaszok.
Hol, hogyan lehet megtalálni a korábbi videókat, amiknél volt hozzászólásom?
-
Sziasztok! Ma kivágtak a török apple app store-os előfizetésemmel. Van valakinek bármi működő ötlete, olcsóbb előfizetésre

-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Lehet láma a kérdés, de ha családi csomagot vásárolok, amiben ugye elő van írva az azonos lakcím, azt hogyan befolyásolja, hogy két gyermek hétközben két külön kollégiumban, azaz két másik városban tartózkodik? Ezt ellenőrzik?
Ja és a keresőben nem találtam erre választ, vagy csak rosszul kerestem, ebben az esetben sorry! 😉
Előre is köszönöm!
-
Rodzser Mór
senior tag
Használom is. az Enhancert. De van egy olyan furcsaság benne, hogy ha pl alapból 1440p60fps, 1080p60fps, 720p60fps felbontásokkal érhető el egy videó a jobb alsó fogaskerékre kattintva, akkor ha bekapcsolom az Enhancernek ezt a funkcióját, hogy 30 fps-re kódolja, akkor már nem választható a 1440p30fps és 1080p30 fps. Csak a 720p30fps.
Persze a legtöbb esetben elég a 720p30fps, de van néhány témájú videó, amit néznék 1080p-ben. De így nem lehet.
Egyébként így az Enhancerrel 720p30fps-sel látványosan kevésbé pörgeti a processzort a videólejátszás. Kb feleannyira, de inkább a felénél is kisebb arányban. -
qdak
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ha feltudod tenni az Enhancer for Youtubet, ott tudsz állítani formátumot, próbáld ki hátha segít.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Pedig nem volt változás kodek terén nagyon sok ideje. Szerintem egy Chrome update sikerült rosszul, ott szoktak a rejtett fejlesztői beállításokkal barmolni, ki-be kapcsolgatni, régi dolgokat kiszedni...
-
Rodzser Mór
senior tag
Mókolhattak szerveroldalon a kodekkel?
Ugyanis egy régebbi laptop i5-2520m CPU-val van a tv-re kötve. Kb 1 hete a 720p 60 fps videók eléggé leterhelik a processzort. Az 1080p 60 fps meg mégjobban, kb 75%-on a 4-magot. Korábban nem pörgette ennyire.
Igazán megcsinálhatná a YT, ha már annyi felbontásra konvertál, hogy ha már annyi felbontásban elérhető ugyanaz a videó 4K-tól egészen 480p-ig, akkor lehetne olyan választási lehetőség is, hogy ha pl 4K60 fps videót töltöttek fel, akkor ezeknél választható legyen lejátszáskor a 1080p 30 fps és 720p 30 fps is. De ilyen nincs, csak 1080p 60 fps és 720p 30 fps.
-
qdak
addikt
uBlock Orgin @ saját szürő:
youtube.com##.ytp-fullscreen-grid-hover-overlay
youtube.com##.ytp-fullscreen-grid-hover-overlay-chevron
youtube.com##.ytp-fullscreen-grid-stills-container
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active) .ytp-fullscreen-grid
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active) .ytp-gradient-bottom
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active) .ytp-chrome-bottom:style( bottom: 0px !important; )
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active):not(:is(.ytp-autohide,.ytp-autohide-active)) .ytp-chrome-bottom:style( opacity: unset !important; )
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active) .ytp-overlays-container:style( bottom: calc(var(--yt-delhi-bottom-controls-height, 72px) + 30px) !important; )
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active):not(:is(.ytp-autohide,.ytp-autohide-active)) .ytp-overlays-container:style( opacity: unset !important; ) -
Boowie
újonc
Nálam most megint működnek a kommentek Magyarra fordításai.

-
qdak
addikt
Sziasztok,
Megint előjött ez az idegesitő hülyeség, fullscreenbe kapcsolva, ha lefele görgetek (nálam az a hangerő le, mint bármely normális lejátszónál) bedob "további videókat" ezt hol lehet kikapcsolni ?
Köszi előre. (Firefox, Win10 64bit)
IzI Jól látom,hogy megint nem jó a magyar felirat megjelenítés ?
Nálam is össze vissza, tök érdekes, ha ujraindítom az egész Firefoxot, ahol elötte hiába kapcsolgattam ki-be 100x a feliratot, ujraindítás után simán van felirat! -
totron
addikt
Ha leveszem egy statikus képű podcastnál 144p-re a tellyesítményt akkor minden más fülön megnyitott videó alatt is leveszi...
-
IzI
senior tag
Jól látom,hogy megint nem jó a magyar felirat megjelenítés ?
-
Ciccuka
veterán
Mi ez a szöveg youtube-nál mostanában?

jelentkezz be, és erősítsd meg, hogy nem vagy robot
Ez segít közösségünk megvédésében. További információ.
Tablet-en is kiírja ezeket marhaságokat mostanában.
-
Hege1234
addikt
válasz
Mikiller
üzenetére
ha neked kellett az _internal mappa a yt-dlp-hez akkor még windows 7 rendszeren vagy
a komplex letöltővel win7-en nagyon sok limitáció lesz..
ha win7 32bit akkor pedig felejtősitt találod amúgy:
https://mega.nz/folder/6NoFkI4K#EpLa43nZPJembJLOrWPEXQ/folder/rZhGXaTK -
Hege1234
addikt
válasz
Mikiller
üzenetére
már nem foglalkozom vele, mert írtam is a changelog-ba, hogy
ehhez már nem lesz új verzió (yt-dlp verzióit ugyan úgy lehet frissítgetni vele)
egy sokkal komplexebb letöltő lett helyette amivel már kb. mindenhonnan le lehet tölteni...
a linket ott megtalálodviszont ennyi infóból még javítani se tudom
(nálam simán működik)
milyen errort dob és hol? -
Héraklész
aktív tag
Nekem csak az az egy gondom van, hogy a sok letöltési opció mindegyikén a 18+-os tartalmakat csak belépéssel lehet letölteni, de én az adataimat tuti nem adom meg ilyen programoknak. Nem tudom hogy lehetne ezt megkerülni...
-
Mikiller
aktív tag
Nem működik, error van. Frissíteni sem lehet a 8as pontban, mert az is hibás.error ott is
Ez tavaly decemberi.Köszi, ha ki tudod javítani 
-
Mikiller
aktív tag
Valaki csináljon már egy yt-dlp csomagot, amiben csak elindítom az exe-t és a linket berakva, formátumot kiválasztva elindul a töltés.
Köszi!
-
válasz
VoidXs
üzenetére
Köszi!
yt-dlp-vel letöltve (elvileg a legjobb minőség van beállítva, tehát gondolom a 251-es sávról tölt),
ez az MP3, és ez az Opus. Tehát az opus 134 kb/s sokkal jobb minőséget ad, mint az mp3 264 kb/s? A 320-tól is jobb lenne? Az már csak hab a tortán, hogy az opus fájlmérete kb fele az mp3-nak.
-
totron
addikt
Itt kezd állandósulni a beázás. Hát nem tudom.
-
Mostanság milyen formátumban vannak fent youtubon a zenék? Szóval milyen formátumban érdemes letölteni őket? A jelenlegi letöltőm mp3-ban tölt le, ezt a veszteségest szeretném arra a formátumra cserélni, ami eredetileg is fent van.
-
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Hát ezt most nem értem. Ha van iPv6-os címem, miért ad a szolgáltató mellé még iPv4-et is és mit NAT-ozik, hiszen ott az iPv6? Tehát ha a linkem szerint van újabb címem, nem kellene bohóckodni a régebbi megoldásokkal.
Egyébként a szolgáltatónak drága az iPv6 vagy miért nem váltottak rendesen? -
Cs1csó
titán
válasz
Héraklész
üzenetére
Ez nem azt mutatja, hanem hogy van e IPv6-os címed, (nekem nincs)
Ha azt szeretnéd megnézni, hogy van e publikus ip címed akkor ezt próbáld ki: [link]
(Persze előbb:
1. kell egy "address reservation" MAC cím alapján fixálni a gépet.
2. kell egy "port forwarding" port nyitás a routerben pl. torrent esetén (torrentnél fontos, hogy ne legyel nat mögött és legyen nyitva port) 54xxx port beállítás.
Ezután a linkelt oldalon beírod a port számát amit nyitottál a programnak az 54xxx-et (x= valamilyen szám, mindegy de torrent esetén érdemes 5-össel kezdődjön 5 számjegy)
Ha ott zöld pipa akkor okés.)Fontos tudni:
1. IPv4-nél nem a biztonság miatt (ez csak duma) van annyi NAT-olt IP cím hanem mert VÉGES az IPv4-es címek száma. Mondhatni spórolni kell vele.
IPv6-nál ezért nincs NAT mert ott a lehetséges címek száma olyan nagy hogy jut belőle mindennek és mindenkinek nem kell spórolni.Az egy másik probléma, hogy már kukázni kellett volna az IPv6-os rendszert és átállni IPv6-ra de ez nem nagyon megy ahogy látod, és a torrent kliensek is sokszor NAT-olt IPv4-es gépről mennek így ők PASSZÍVAK és két passzív egymástól nem tud tölteni
BOCS MINDENKITŐL A SOK OFF-ért!
-
Cs1csó
titán
válasz
roseA580
üzenetére
Elég hamar rájöttek, hogy "baxunk be mindenkit nat mögé:
1. SPÓROLUNK az IPv4 címekkel
2. akinek nem tetszik PLUSZ PÉNZÉRT kaphat dinamikus IP-címet.Ez egy zseniális húzás megjegyzem.
(Nekem mókás volt: egy SZIP (Szupergyors Internet Program = az EU tokkal vonóval megcsinált mindent, a "helyi" cég csak "beleült" kvázi üzemeltetőként.
Már 1 éve ment a szip-es "gigabit" telepítés amikor leszerződtünk idővel feltűnt, hogy persze NAT mögött vagyok telefonáltam és nem csak kivettek de INGYEN FIX IP címet adtak (erre nem is lett volna szükségem) aztán erre vagy két évre rá felhívtak, hogy akarom e még a fix ip-t mert most már 3500ft/hó lesz. Mondtam, hogy EDDIG sem kellett FIX IP cím nekem egy SIMA dinamikus-publikus, tegyenek át oda. "Az nem lehet blablabal" azóta NAT mögött megint.
Aztán erre egy évre jött tőlük egy kvázi reklám levél, hogy KÉRHETEK PUBLIKUS-DINAMIKUS IP címet (nagy kegyesen) CSAK 1500ft/hó-ért mondtam is hogy a jó Qva nyád.tokat!Jah és hab a tortán CSAK IPv4-et adnak IPv6-on nem szolgáltatnak.
Jah elés ugye anno úgy volt a reklám hogy "gpon, optika, gigabit" stb. erre már pár éve is 4 ezer/hó volt 50-100Mbit
(Én kis naív f.sz) mikor az első hírek jöttek, hogy lesz ilyen azt hittem: " végre akkor kb. havi 4k HUF-ért kapok 1Gbit-es letöltés mellé mondjuk egy 250-500Mbit-es feltöltést publikis-dinamikus IP-vel....
Aha: 4k huf-ért volt 60/20-as OPTIKAAAAA
Hazánkban olyan, hogy SZOLGÁLTATÁS, nincs, "örülj, hogy dobunk neked egy csontot és kussolj!" van. -
_Balee_
aktív tag
Mi lehet az oka annak, hogy minden eszközön akad a youtube, sok esetben még 720p-n is? 700 mb/s netem van, wi-fi 7-es Mercusys routerrel. A letöltési sebességel nincs gond, de néhány oldal betöltése is lassú. Már pár hónapja ez van, aztán volt egy időszak, amikor jó volt.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Héraklész
üzenetére
Teljesen független a videó elérés, letöltés, miegymás attól, hogy az aktuális lejátszó a grafikusan és funkcionálisan miként néz ki, mit tud, mit nem. Nincs semmi olyan a lejátszóban, ami a videót befolyásolja! (még a felbontás is csak másik fájlra váltás, és nem az adott fájl helyi mókolása, mint pl egy otthoni pl egy szerónál)
-
totron
addikt

-
Héraklész
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
válasz
classic B
üzenetére
Jáá, bakker .
Oper GX-em van, és ebben van valami videó lejátszó okosítás, gyárilag beépítve.
Valószínűleg ez is közrejátszik abban, hogy még nem jelenik meg benne az újabb felületű Youtube. Vivialdiban viszont igen.
Operában (és Vivaldiban) a felső részre költözött a minilejátszó.

De, hogy mi a reteknek kell ennyit variálni vele?
Igazából nekem mindegy, nem dől össze ettől a világ, csak nagyon furcsa, hogy van itthon négyféle Chromium alapú böngésző, egyikkel sem vagyok belépve google fiókba, és mégis négyféleképpen néz ki bennük a youtube.
Az ötödik, a Firefox az egyetlen nem chromium alapú böngészőm, az pedig megint nem ugyanolyan, mint a másik négy. -
vlevi
nagyúr
válasz
classic B
üzenetére
Aha. More Expressive.
Akkor azért van az, hogy úgy kell keresni például a kis ablakban lejátszás gombját.Amúgy nem mindenütt frissült, chrome-ban már így jelenik meg, ezekkel a lekerekített vezérlőgombokkal, de pl. Operában még nincs a gomboknak kerek széle.
Chome:

O/A

Walaming, Operában még van lejátszás TV-n gomb, azaz castolás, amit néha használtam is.
Ennyit az újításokról...
Furcsa, hogy Firefoxban is megújult, de ott megmaradt a kisablakos lejátszó, a másik kettőben egyáltalán nincs. Pedig nyomkodom a Ctrl+F5 frissítést bőszen.

Ezek szerint az a kisablakos lejátszó az valami Firefox sajátosság?
A TV-re castolás pedig egyedi Operás dolog?
Egyik böngészőmben sincs olyan kiegészítő telepítve, ami a YT-t befolyásolni.
Végül pedig Edge-ben.
Jét, itt újak a vezérlők, de van cast.
Nabammeg, ezt rakd össze...
-
classic B
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Igen, megújult a lejátszó: New Visual Updates for YouTube: A More Expressive and Intuitive Experience
-
Joker88
őstag
na,most vettem észre, megújultak PC-s felületen a vezérlőgombok a YouTube-nál?
-
totron
addikt
Be van ázva az új YT-felület keresősávja, nem mutat jól.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez így van, az a Google előítélete, hogy a tv felhasználók sokkal toleránsabbak reklámokra, mint a többiek. Ezért sokan céloznak tv-t, nagyobbak a reklámbevételek jóval.
-
dellfanboy
őstag
az csak az én placebo-m de úgy érzem hogyha tv-n nézem a YT-n több és hosszabb reklámot kapok a pofámba, mintha laptopon nézném? (acc u.a.) vki tapasztalt ilyet?
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Naturalist
üzenetére
A Turboscribe.ai oldal tud hanganyagból szöveget készíteni, de ez YT-videóknál nyilván elég körülményes, mert előbb le kell tölteni a videót.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
YouTube Premium - music: szerintem nagyon gyenge/rossz az algoritmus, ha X albumnak vége és a YouTube rak be számokat utána, azok nem igazán kapcsolódnak az X album stílusához. Spotifynál sokkal jobban működött ez.
Lehet ezt esetleg a youtube-nál finomhangolni? -
vlevi
nagyúr
válasz
Naturalist
üzenetére
A YouTube tud automatikusan előállított feliratot. Akkor is, ha a videóban nincs feliratozás.
Meglepően jól működik, pl magyar szöveget is jól feliratozza. -
Naturalist
tag
Van olyan program androidra és desktopra, ami feliratokat generál azon videóknál, ahol semmilyen felirat nem áll rendelkezésre? Mobilon ha a videót teljes képernyőn lejátszom, akkor is látni kéne a feliratot.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Héraklész
üzenetére
Leginkább ezeket:
- A short konvertálása rendes videóra.
- A plusz vezérlőgombokat (leginkább a videó lassítása, gyorsítása)
- Az oldal görgetése közben (kommentek olvasása közben) a videó látható marad
- néha a lejátszó kodeket is állítom, mert a 60 FPS videók pörgetik a processzort, azt át tudom vele állítani 30 FPS-re.
- reklámblokkoló
- automatikus lejátszás tiltása
- alapfelbontás beállítása (milyen felbontással játssza le a videókat) -
totron
addikt
Hogy kell nézőszám alapján keresni?
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Milyen funcióját használod?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen ez lenne a cél hogy csatornákat offolni.
Köszi akkor ez lesz.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Amennyire tudom konkrét YT oldalakat nem tudsz blokkolni , maximum csatornákat egyesével tiltani.
Az előzményeket látod a YT profil alatt is ha be van kapcsolva .
A Family Linkkel lehet okoskodni, mennyit nézze a gyerek.
A YT Kids sokat nem ér , úgyis becsúsznak olyan gyerek csatornák amik nem neki való. Esetleg a Kids-ben az élet korral lehet játszani , de az se 100% védelem. -
Narxis
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Helló!
De miért ez a ragaszkodás egy olyan kiegészítőhöz ami utoljára tavaly decemberben frissült és a fejlesztő kijelentette, hogy nem fogja már Firefox-ra frissíteni?
Inkább akkor már Youtube Tweaks: [link]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Először is a "felülírja a Ublock Origin funkcionalitását" picit furi kifejezés.
Másodszor a ublock az tartalom blokkoló, és nem reklámszűrő! (nem reklám, mégis ezzel vettem ki a lejátszó "kövi klipp" gombját, és a shorst-okat az alap oldalról, meg a feedből az "upcoming"-okat. egyik sem "reklám"... míg a reklám is tartalom. Ha ezzel vitába szálnál, a ublock origin sajá wikije kb ennek a helyretételével kezdi az egész bemutatását.
Harmadszor nekem fent van a ublock origin, és a téma-enhancer. A ublockba raktam scripet, és most több sorom és oszlopom van, mint alapból lenne, emellett, reklámot nem látok csak amiatt, mert a másik is fent van. Most akkor nekem nincs igazam, vagy a te fenti állításod (ami valamiért kérdés lett) nem igaz? -
bobalazs
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Tampermonkeyval.
Ublock az reklámszűrésre való. Egyelőre működik is.
https://greasyfork.org/en/scripts/545651-enhancer-for-youtube-new-layout-video-downloader-and-more-features
https://greasyfork.org/en/scripts/479520-youtube-auto-hd-and-fps
https://greasyfork.org/en/scripts/498145-youtube-hd-premium
Na meg ott a többi, egy tonnával, lehet kóstálni.
https://greasyfork.org/en/scripts/by-site/youtube.com -
ledgeri
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Ublockkal hogyan forszírozod a lejátszót 1080p-re fullhd-n, instant akként indulóan, sütifüggetlenül?
Hogyan veszed le, majd rakod vissza a záróképen az ajánlott dolgokat, anélkül hogy újratöltenéd az oldalt?#11238 Rodzser Mór Én sem ismerem, de
-ha a kérdéses addont megnyitod, azon a support fület, ami átdob a készítője oldalára...vagy;
-ha kikeresed a web archive-on az addon ff-os oldalát és megnyitod annak a feltöltő fiókját, és ahhoz a profilhoz tartozó oldalt...vagy;
-ha az általam linkelt ff-addon profiloldalon a linket megnyitod...... és mind ugyanarra az oldalra dob akkor nagy eséllyel annak az oldalnak van köze az addonhoz, ha ismered, ha nem az emberkét aki csinálja azt az addont amit nem találtál.
#11240 Rodzser Mór Én egy olyan böngészőbe, ammin az nem volt, most raktam fel, és a 2.0.130.1-et ( másikon is , korábban boltból származó legfisebbet) rakta fel!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Ezt a figurát nem ismertem. Csak tudom, hogy küzdöttem már vele ezen a gépen, mert nem volt az FF áruházában az Enhancer. Így a Chrome-ra telepítettem korábban, mert ott még elérhető.
2.0.130.1 a verziója, ami az általam linkeltről települt most.
Megnéztem a Crome-ban, ott 3.0.11 verzió van.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Hát ez nem kell nekem, főleg ha felülírja a Ublock Origin funkcionalitását?
Pl 8 sor 6 oszlop kinézet a főoldalon, adblock, stb. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Átnéztrm a story-t.... A már fentlévő addonom supportnak ezt a linket nyitja, amiről ugyanúgy kattra települ mint az addonshopból.... és míg az archive-os biztos régi, ez lehet újjabb (bár nem az még, mint a most futó, ami decemberi...)
erre a hsz-re majd még rákreresek, így itt a fetöltő ff-os profilja -
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Ugyebár a FF Mozilla böngészőbe már egy ideje nem elérhető az Enhancer for Youtube beépülő modul.
Viszont az archive.org-on még fent van:ezt töltsétek le, amíg nem késő:
https://web.archive.org/web/20250810044119/https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/file/4393561/enhancer_for_youtube-2.0.130.1.xpi
Az FF böngészőbe való telepítéshez nyissatok egy ablakot a böngészőben és egérrel húzzátok bele a file-t (a mappából ahova letöltöttétek) és települni fog.
Az előbb kipróbáltam, nálam működik, végre ezen a gépen is van Enhancer for Youtube.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sziasztok!
Milyen accountot és hogyan kellene létrehoznia egy szülőnek a 15 éves gyereke számára hogy meglegyen az egyes YT oldalak blokkolásának lehetősége valamint lássa a videó előzményeket? A szülőnek van YT premiuma.
Ez lenne a YouTube Kids? Vagy mást is lehet? -
bobalazs
nagyúr
Videoknál a magyar forditás ismét nem működik.
-
tatabike
őstag
Annak mi az oka, hogy a short videóknál sokszor nem az éppen nézett videó komment szekciója látszik, hanem az alatta/felette lévőé? Meg olyan is van, hogy összekeverednek a kommentek, két videó kommentjei is megjelennek egy videónál...
-
bobalazs
nagyúr
Haver beszámolt: "Megnyitottam a yt-ot majd egy másik ablakban egy másik videót erre elkezdett mindekettő vibrálni meg folyamatosan frissülgetni az oldal megállás nélkül." [link]
-
rup1u5
nagyúr
Nálatok is eltűnt a video minimalizálása (vagy mi) gomb?
(Desktop, Brawe és Firefox böngészők. Egyikben sincs már ott ma naptól)
-
Zsoxx
senior tag
A converto.io már megszűnt?
-
srs24
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan alkalmazásokat vagy weboldalakat ajánlani amik youtube videókból mp3 fájlokat tudnak generálni?
A cél zenék mentése lenne videókból ingyen.
Régebben az aTube Catcher kiválóan működött, de az utóbbi időben bármilyen yt linket rakok be neki, errorra fut és nem generál mp3-mat. -
roseA580
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szia!
Android 8as tablet?
Akkor kérlek hogy mutasd már meg!
A fordítási menü pontban vajon hol van a magyar nyelv? -
roseA580
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Androidon biztos nincs, legalábbis jelenleg.
-
nincsnév007
addikt
Telefonos appban nincs automatikus magyar fordítás?
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Mi ez a hülyeség, hogy "jelentkezz be és erősítsd meg hogy nem vagy robot" dolog. Ez valami új? Mert eddig nem volt ilyen. Legalábbis én nem emlékszem rá.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
erikke17
üzenetére
Most kérdés, hogy tapasztalatból mi szív miből adatot:
Ha be vagy lépve chrome-ba, akkor az beléptet youtube-ba? Más Google cuccba?
Ha be vagy lépve youtube-ba, az beléptet-e chrome-ba?
Mert ha a fentiek közt nincs átjárás, akkor valami süti kezelő, szeparáló addonnal kéne probálkozni, mint a firefoxnál a muti-account containers....De ha hosszú távra kéne, biztosabb megoldás, nem kiegészítő alapon, akkor vagy két (vagy több) chrome profilt kéne használni, de még ennél is egyszerűbb ha felraksz egy pl brave-et, vivaldit, és az lesz a dedikált youtube/google profilos, vagy pont az ad-hoc belépős böngésző.
Leginkább a sütizésen múlik, erre megoldás meg sökféle van. Nekem is hasonlók miatt van 4-5 böngésző, dedikált profillal.
-
erikke17
őstag
Sziasztok

Olyanra van lehetőség, hogy csak YouTube-ba legyek be jelentkezve Chrome alatt?
Előre is köszönöm
-
ledgeri
nagyúr
Ilyen leírásból nehéz arra szűrni, hogy biztos nem egy olyasmi áll-e fent, hogy egy app -vagy valami ami küldhet- ál értesítéseket küld, és linkátirányítós oldalakra irányít, amikből meg csak mint végeredmény, hogy azt látod, hogy a YT app nyilt meg.
Meg az is benne van, hogy a fél-évi egy yt bug...
-
ledgeri
nagyúr
Tudna valaki, akár sajátot is, biztos reklámos videót linkelni, akár privátban? Mert érdekelne egy
-
vlevi
nagyúr
ISziasztok!
Nem tudom, mi a fene van, de az utóbbi pár napban mindenféle idétlen értesítést kapok.
Olyan dolgokról, amiről fogalmam sincs, mi az.
Gondoltam arra,ahogy valaki használja a felhasználó nevemet, de ellenoriztem a bejelentkezéseket, és nem találtam olyan dolgot, ami arra utalna, hogy valaki más is használná a guglis loginomat.
Ráadásul, pl a táblagépeken a YT app le is van tiltva, mert a revancedet használom. Mégis jön értesítés, amire, ha rákattintok, akkor böngészőben tölti be a YT oldalt, és ott bejön valami videó.
Nem vagyok rá feliratkozva, nem likeoltam a videót, nem írtam hozzá megjegyzést, szóval fingom sincs miért értesített. -
FrezeR
senior tag
Sziasztok. Van egy nem túl nagy de elég idegesítő problémám, hátha tudtok segíteni. Van ugye a YouTube-on a feliratkozásoknál a jelzés, a kis pont, ha új tartalom van a csatornán. Alapvetően jól működik ez a régebbi feliratkozásoknál, de most pár napja az új csatornáknál, amire frissen feliratkoztam már nem működik. Megnézem a tartalmat, akkor eltűnik, de az oldal frissítésekor megint jelzi h új videó van. Telón és gépen is ugyan így történik. Mi lehet ennek az oka és hogy oldható meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)