Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Gently S07E02: The Eagle has landed.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Kéri László csinált az unlImited Imivel egy életműriportot. vagy fordítva. eltervezték, hogy évtizedekre bontva egy podcast epizód. Az 50-es évekről, amikor KL 0-10 éves volt, született egy 1 óra 43 perces podcast. Mer a Kéri tömören összefoglalta
A 60-as évekről (KL 10-20 éves) szintén született egy 1 óra 44 perces epizód, de a végén azt mondta KL, hogy pár dologról nem beszélt, mire unlImited mondta, hogy akkor legyen második rész annak a pár dolognak.
Pár dolog... ahha. két óra 4 percben foglalta össze KL, hogy mi maradt ki az első részből. és a 70-es éveket már három podcastba "tömörítették".
szófosás van. szerintem ne pazarold rá az idődet. egyébként nem rossz, csak nem ér annyit.
-
bambano
titán
Nyilatkozatban olvastam, hogy Petra nem tanulta meg a szabályos levegővételt, hanem egy lélegzettel ússza végig a gyors sprintet. Minek is, 24-25 másodperc körüli idő a rekord, ő meg saját bevallása szerint három percen túl bírja egy levegővel...
-
bambano
titán
könnyesre röhögős ytshort: [link]
-
bambano
titán
cat /proc/version
Linux version 6.9.8 (root@brick) (gcc (Debian 13.3.0-1)
13.3.0, GNU ld (GNU Binutils for Debian)
2.42.50.20240625) #4 SMP PREEMPT_DYNAMIC
Fri Jul 5 19:31:52 CEST 2024muzeális dolgokat nem supportálunk
-
bambano
titán
A Loki magabiztosan vezeti az NB1-et. Ennek legfőbb oka, hogy még nem játszottak meccset, ezért a tabella ábc rendben van.
-
bambano
titán
ls -l /var/log/installer/
összesen 524
drwxr-xr-x 2 root root 4096 ápr 20 2009 cdebconf
-rw-r--r-- 1 root root 22139 ápr 20 2009 hardware-summary
-rw-r--r-- 1 root root 160 ápr 20 2009 lsb-release
-rw------- 1 root root 255752 ápr 20 2009 partman
-rw-r--r-- 1 root root 48906 ápr 20 2009 status
-rw------- 1 root root 187352 ápr 20 2009 syslogshutdown -h now
köszönjük a szolgálatot.
-
bambano
titán
07.19-én megrendeltem az új gépem cuccait (nagyjából mindent) az iponból. jön a visszaigazolás, hogy várható átvétel boltban 08.01, házhoz 08.02. oké, ki volt írva a procinál, hogy lassan jön.
ma írok nekik, hogy a hűtőt kifejeltettem, hozzá lehet-e még rakni. írták, hogy nem. ilyen se volt még.
fél óra múlva jön az emil a gls-től, hogy át fogják venni a csomagom.
ja, hogy azért nem lehetett hozzárakni, mert a futár már ott toporgott az ajtóban?na mindegy, a holnapra tervezett programomat összeborogatták, de majd megoldom. már az iponban sem lehet bízni
-
bambano
titán
újsághír, most olvastam:
az m3-ason kora délután három autó ütközött, 2-3 kilométeres a torlódás. na ebből a következő igaz:
- 12:00 előtt, nem kora délután
- valóban volt egy baleset, amiben 3 autó összeütközött. de jöttek a katasztrófa turisták, akik bámulják a balesetet, így volt még egy karambol, amiben másik két autó csattant, és feltételezni lehet, hogy volt egy harmadik is a szembe oldalon.
- nagyjából az 51-es kilométerkőnél volt az első csatt. az 56-osnál ért véget a sor, de mivel nagy volt a forgalom, az még nőttezt onnan tudom, hogy ott voltam. szerencsére pár perccel az első csatt után érkeztem, ezért én még relatíve kis dugót kaptam az arcomba. gyorsan elintéztem Pesten, amit terveztem, húztam haza, és akkor már volt rendes dugó.
hát ennyit az újságokról.
-
bambano
titán
ma már nagyon durván péntek van
-
bambano
titán
Múlt héten úgy jártam, hogy a téli szélvédőmosó, ami nem fogyott el, az a beöntéskor kapott oxigént, majd most meleget, és frankón megerjedt. Utána még azt is megoldotta valahogy, hogy kiborult a csomagtartóban.
Na az egész autó bűzlött, mint egy ócska cefretartály. Szerencsére nem messziről jöttem haza vele, mert ha megállít a rendőr, sose magyarázom ki, hogy nem vagyok csatak részeg. Végül felhoztam a csomagtartó-bélést és a kádban ki lett mosva.
Ha javasolhatom, te ne próbáld ki ugyanezt. Nagyon durván büdös. Inkább spricceld ki a löttyöt a tartályból, az az ezresnyi veszteség kisebb probléma, mint szagolni a cefrét...
-
bambano
titán
Jöttem vidékről a vectrával, útba esett, gondoltam, begurulok az itteni autóklímáshoz, nézzék meg a klímát, mondjanak egy időpontot, hogy ha kell valamit csinálni, mikor fogadnak.
mondja a szerelő, hogy most guruljak be a csarnokba. wow.
feltöltötték, hiányzott kb. a fele.
most nem lehet megmaradni az autóban, ami klímát tekintve jó hír.kérdezem a szerelőt, hogy van másik autó is, mikor? most.
az insigniát is megcsinálták, abból kevesebb hiányzott, de javult a hűtése. Postáéknál van szolgáltatás.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
#ytshort alert:
[link]
ezzel most végre tisztáztuk a dolgok rendjét.
-
bambano
titán
most hallottam Görög Ibolyától:
Kerüli, mint celeb a könyvesboltot.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
-
bambano
titán
NevemTeve@hup: "az ipar vezető eszméje mindig is a Buzzword Driven Development volt, van és lesz."
[link]
első jelölt az aláírásom megújításáraEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
haverral dumálunk aktuális dolgokról, mondom, hogy vinyót cseréltem a szerverben. csuklóból a válasz: diszkvalifikáltad?
aaaaargh...
-
bambano
titán
Egy piszok jó István a király paródia megy éppen a Duna tv-ben.
LOOOOL.
oh wait, komolyan gondolták?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
korábban felraktam a 6.10.5-ös és a 6.10.6-os kerneleket is, a .5-ös mérsékelten volt ótvaros, a .6-os az totálisan, annyira, hogy mindkettőt leszedtem és downgradeltem .4-re. Az előbb jött ki a .7, adok neki egy esélyt. első próba alapján egy fokkal jobb, mint a .6.
-
bambano
titán
A totalcar.hu már régen totálkár, de azért néha sikerül egy viccesebb darab: [link] AI-val aláztatják a saját autóikat. Két idézet:
"Ebben a színben úgy néz ki, mintha összeveszett volna egy szövegkiemelővel, és vesztett."
"BMW, Break My Wallet"
lol.
-
bambano
titán
Családi összejövetelen anyám meg a nagynéném facebookról beszélgettek. Én voltam a kívülálló.
-
bambano
titán
Filmeken agyalva sokszor van bennük kajálás, ami előtt asztali áldást mondanak. De azt mindig szigorúan a kajálás előtt...
Milyen praktikus
-
bambano
titán
végre rendbe teszik ezt a kuplerájt: [link]
-
bambano
titán
ki kellett rohannom a wc-be.
csurranó pályán voltam.
-
bambano
titán
ezer éves vectra cikk: [link]
"Az anyósülésen kapaszkodó utasom ezek után busszal szerette volna folytatni az utat, még szerencse, hogy hátulról sikerült megnyugtatni egy „Látszik, hogy neked nincs bátyád” kezdetű balladával."Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
ha elolvastad a szótárt, minden könyvet olvastál. a többi már csak remix...
-
bambano
titán
négy napja 6.11 van. Linus ennyire elázott?
-
bambano
titán
gyáááááááááá
a debian testing telepítője 2024-re eljutott oda, hogy bedugom és megy a wifi.
öcsém, mekkora innováció
-
bambano
titán
ilyen szutyok cikkek is megjelenhetnek mostanában a neten: [link]
kis híján megfejeltem a monitoromat...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Ez a cikk jelent meg itt: "Óriási trösztellenes botrány lenne, ha a Qualcomm megvenné az Intelt"
Meg óriási csoda lenne, ha a szerző mellesleg beszélne magyarul...
Lassan elfogyna napi egy monitor, ha mindig megfejelném idegből, mikor orbitális baromságot olvasok.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
holnap vízvezetékszerelő jön... kb. akkor fogok felkelni, mint amikor rendesen lefekszem... brühühü
a szemem se fog keresztbe állni, kizárt...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Arzént találtak a Sajó folyóban...
Gondolom az árvízi védekezéskor a főninek is kellett néha könnyítenie magán...
-
bambano
titán
Vettem pár hónapja ezt a nucot. Tettem rá debian trixie-t. Most arról nem beszélek, hogy iscsi-re simán felment.
Van két monitorom, nincs rajtuk hdmi bemenet. Vettem két usb typec-dp kábelt. Bedugtam, villant egyet, működik.Most rám jött a 10 perc, hogy tecsőt akarok nézni a nagy tévémen. Fogtam egy hdmi kábelt, bedugtam, megy.
undorító
ha kiderül, hogy a hdmi cec is működik, eldobom az agyam.
-
bambano
titán
#ytalert
Ilyen verda kellene nekem, mindenben pont jó: [link]Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
#ytalert
mysql vs postgresql benchmark a videóban: [link]
engem érdekelt.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Egy debian telepítés akkor van készen, amikor a minicom is felkerült.
-
bambano
titán
Az előbb sikerült shutdown -r helyett -h-t kiadni egy távoli gépen...
De intel szerver, full ikvm távmenedzsmenttel. Web, klikk, minden oké, örömbódottá' csillámpónik szivárvány.Ez egy olyan pillanat volt, ami mutatja, hogy megéri csökönyösnek lenni beszerzéskor a főnök felé.
-
bambano
titán
kraftie-ban [link] megint alkotnak (15:25-nél)
- van-e önöknél egységes vállalatirányítási rendszer?
- igen, több is.[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
azt harsogja az index szalagcím, hogy nem várt fordulat, nem P. az iparkamara elnöke. biztosíthatom a firkász urat, hogy de, várt fordulat.
-
bambano
titán
Előkerült egy Sz. Zs. nevű "fizikus", aki energiamegmaradással házal.
Ez ugyanaz a fickó, akinek az áfa megmaradás törvényét 3 évig tanították a börtönben...[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Domaint akartam átregisztráltatni.
Ennyi funkcionális analfabétát, akik a saját folyamataikat se ismerik, még soha nem láttam szolgáltatónál.
megismertem a <cégnév> "élményt".Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
bambano
titán
mostanában panaszkodtam, hogy nem érzem jónak a desktopomat.
kiderült, hogy mert pocsék alatta a hálózat.
stay tuned.szerk: vettem egy olyan sfp+-t, ami rezen tud 2.5 gigát is. már csak meg kellene találnom, hogy hova tettem el... azért te vegyél addig levegőt és ülj le...
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
nu, downgrade. ez a 6.11.x egy szemétdomb.
egy darab tecső videó lejátszásakor 8 fölötti load, 80 fokos processzor, üvöltő hűtés.
visszatettem a 6.10.10-ez, ez sokkal csendesebb, most lefordítom a 6.10.14-et és meglátom, mire mentem vele.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Az lmbtq mozgalomnak a neve olyan, mint egy jobb jelszó...
-
bambano
titán
Vectrába alkatrész kellene. Felhívom a Csergő Opel alkatrész áruházat, mondom mi kellene. Mondják, hogy nincs bontott. És új?
A válasz: azt nem is mondja, mert az drága.hát bizony neked meg a te anyád bizonyos foglalkozást űz. Milyen alapon dönti el, hogy nekem mi drága?
-
bambano
titán
nu, ideje megint feljelenteni a rendőrséget a naih-nál...
-
bambano
titán
ajjajj...
megjött az első 15. gen proc a webbótomba...
a pénztárcám sikoltozva menekül...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
volt itt egy gép, nemrég raktam össze, még nem volt rajta semmi.
gondoltam, bekapcsolom, feldugom a hálózatra, mi történhet...
bejött az aktuális stable debian pxe installer.ez egy ilyen lakás itt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest