- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
30002 - 29901
30002 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
Aki varázslóval a bal lighting buildet viszi , attól kérdezném hogy az Essus Herlom cipőre hogy rakta rá a Ball lighting sort? Van 20 ilyen cipőm de egyiken sincs ilyen
mazli
nekem ketto ilyen esett a szezonban
-
duronx
senior tag
áhh, zéró terhelés ez a szervereknek. A stash mérete is bele volt kalkulálva a d4 indulásakor a játékmechanikába. Rákényszerít a craftra, hogy betörd a nem szükséges cuccokat és abból is kapj alapanyagot, aspect upgrade-et. Ez a stash méret induláskor elég is volt, de a charmok, a könnyű altok felhúzásának lehetősége elinflálta a méretét. Jól mondod kellene még legalább 3 tab. A fizetős tabokat én nem vezetném be, az maradjon a free to play privilegiuma. POE-ban van értelme.
áhh, zéró terhelés ez a szervereknek -> lehetséges, hogy így van, akkor nem értem miért nem növelték még meg a tárhelyet, mert ahogy WayneGace is írja, a jelenlegi tárhely igen kevés.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
WayneGace
őstag
Van esélye amúgy, hogy valamelyik lair bosstól több mythic cucc esik? Kábé nekem mindig a melted-et dobálja, ha kovácsnál veszek ládát.
Én tegnap mentem néhány butchert. Nagyon dobálta. Arra figyeljetek, hogy war planben legyen kiválasztva a +1 monster szintet adók.
-
CptAdamica
nagyúr
Van esélye amúgy, hogy valamelyik lair bosstól több mythic cucc esik? Kábé nekem mindig a melted-et dobálja, ha kovácsnál veszek ládát.
-
Dreamie
őstag
Aki varázslóval a bal lighting buildet viszi , attól kérdezném hogy az Essus Herlom cipőre hogy rakta rá a Ball lighting sort? Van 20 ilyen cipőm de egyiken sincs ilyen
Random, szóval farmolni kell. És ha rajta is van.... Másik 3 stat lehet hulladék, szal van variációs lehetőség...
-
jozefgucci1
addikt
-
WayneGace
őstag
Nem tudom mennyi adat egy tárgy X millióval szorozva, de állítsanak be több szervert. Rengeteg pénzt termel a játék. Ahogy előttem is írják, nem egy kis cég.
Runák, gemek, sealek, charmok, tárgyak, nem kevés dolog, még egy karakternek sem. Nemhogy többnek. Mint írtam a transfigurálás miatt egy build tárgy véglegesítve van az aspect miatt főleg. Ha ki akarok próbálni másikat, akkor azt nyilván el kell tárolni. Ráadásul a majd jó lesz még se játszik, mert kell hely. Én sok mindent eladtam, szerintem áron alul, de legalább felszabadult egy hely. -
freddirty
senior tag
áhh, zéró terhelés ez a szervereknek. A stash mérete is bele volt kalkulálva a d4 indulásakor a játékmechanikába. Rákényszerít a craftra, hogy betörd a nem szükséges cuccokat és abból is kapj alapanyagot, aspect upgrade-et. Ez a stash méret induláskor elég is volt, de a charmok, a könnyű altok felhúzásának lehetősége elinflálta a méretét. Jól mondod kellene még legalább 3 tab. A fizetős tabokat én nem vezetném be, az maradjon a free to play privilegiuma. POE-ban van értelme.
-
boogie84
veterán
Ami egy gigantikus baromság, ha belegondol az ember. Nem értem, hogy egy kis fejlesztőcsapat ( LE) meg tudta csinálni, vagy a nagyobb, de a blizzardhoz képest még mindig kisebb csapat (POE) meg tudta csinálni, hogy gyakorlatilag végtelen item mennyiséget lehet tárolni, ezek meg elb...ák ahogy kell.
Próbáltam a trükköt, de sokat nem segített. Nálam másodpercekre megfagy a játék amikor városba érek. Tegnap már a pit elején is amikor többen mentünk együtt. -
duronx
senior tag
Van benne valami, amit írsz. Értem én a koncepciót, hogy ez a transfigurálás egy olyan bónuszt adhat, amely azzal a kockázattal jár, hogy teljesen véglegesíted a tárgyat. Tehát neked kell eldöntened, hogy megéri ez számodra. Másrészről így tudják a loot keresést folyamatossá tenni. Ami rossz, hogy gyakorlatilag a buildváltás sem egyszerű, nemhogy több karakterrel több build. Mert még aspectet sem tudsz cserélni. Ha az mehetne X sparkért, már az jó lenne. Én még mindig azt mondom, hog kevés a stash is. Mert még tárolni sincs nagyon hely. A spark felhasználásnak azért is találhatnának valamit, mert ilyen drop mellett csak halmozódik. Obducite konvertálása is lehetne, mert rengeteg van belőle, de forgetten souls továbbra is nagy gond. Megjegyzem, nem tudom miért vették ki war planből, hogy dobjon kovács materialt.
Én még mindig azt mondom, hog kevés a stash is. -> Min. 3 táróló hellyel lehetne több, de gondlom a több tárhely, több item tárólása a szervereket jobban leterhelné, ezért nem növelték.
-
WayneGace
őstag
De pont ez az, hogy a számok nem stimmelnek... nagyon nagy élmény, hogy kiesik a cucc... csak túl sok esélyed van elcseszni is... Aztán ha nem cseszed el, jön egy "hiba" javítás, ami végleg elcseszi... és az utolsóval van baj. Ráadásul ez miatt az egyik hozza magával a többit, és más tárgyat is cserélni kell. Az aspektet cserélése ugyanez...
Pl lenne 3-5 spark az, hogy a transfiguredet törölje... de itt a lehetőség sincs meg...
Van benne valami, amit írsz. Értem én a koncepciót, hogy ez a transfigurálás egy olyan bónuszt adhat, amely azzal a kockázattal jár, hogy teljesen véglegesíted a tárgyat. Tehát neked kell eldöntened, hogy megéri ez számodra. Másrészről így tudják a loot keresést folyamatossá tenni. Ami rossz, hogy gyakorlatilag a buildváltás sem egyszerű, nemhogy több karakterrel több build. Mert még aspectet sem tudsz cserélni. Ha az mehetne X sparkért, már az jó lenne. Én még mindig azt mondom, hog kevés a stash is. Mert még tárolni sincs nagyon hely. A spark felhasználásnak azért is találhatnának valamit, mert ilyen drop mellett csak halmozódik. Obducite konvertálása is lehetne, mert rengeteg van belőle, de forgetten souls továbbra is nagy gond. Megjegyzem, nem tudom miért vették ki war planből, hogy dobjon kovács materialt.
-
Edge
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Edge
veterán
-
malacka87
őstag
Már nem sok van vissza!
warplan maxos season chapterekből már csak a két classos van vissza! 
-
proci985
MODERÁTOR
De pont ez az, hogy a számok nem stimmelnek... nagyon nagy élmény, hogy kiesik a cucc... csak túl sok esélyed van elcseszni is... Aztán ha nem cseszed el, jön egy "hiba" javítás, ami végleg elcseszi... és az utolsóval van baj. Ráadásul ez miatt az egyik hozza magával a többit, és más tárgyat is cserélni kell. Az aspektet cserélése ugyanez...
Pl lenne 3-5 spark az, hogy a transfiguredet törölje... de itt a lehetőség sincs meg...
ja, beleálltak a Diablo2 játékosok "minden is használható" elvarasaiba
bizonyos szempontbol az egesz season azert mukodik, mert par build annyira bugos, hogy elmaszkolja, hogy kb messze a legnehezebben gearezheto szezonunk van.
ld hany legalabb kozepes winterglasst lattal a szezonban? en harmat. kb egyszerubb Seliget farmolni, mint oke winterglasst.
boogie84: kb 5% esellyel marad modosithato. kiveve az amulet legendary power, az 100%
-
ripla
addikt
Végül csak visszainstalláltam, mert nem hagy nyugodni. Továbbra sem hajlandó jobb cuccokat dobni, mármint ancestral mythicet, viszont egy ilyet azért kidobott, fel is húztam amennyire csak lehetett. Jelenleg ennél jobbat nem találok.

-
boogie84
veterán
Az a része hülyeség, hogy módosíthatatlan tárgy lesz belőle.
Az már mellékes hogy szezon közben javítanak bugokat, aminek köszönhetően kuka a régi cuccod.
Nem tudom milyen barom találta ki, hogy az RNG-nek az RNG-jének az RNG-jét kell kiforgatni... Mintha minden tárgy 4 GA-s opttal tömegével esne...Nálam minden tárgy módosíthatatlan lett amikor transfigure volt... Gondolom arra is van esély, hogy ne legyen az csak kevés.

-
-FreaK-
veterán
-
grimm2015
senior tag

És akkor elsőre marad módosítható, de másodikra indestructible.
Nem tudom milyen barom találta ki, hogy az RNG-nek az RNG-jének az RNG-jét kell kiforgatni... Mintha minden tárgy 4 GA-s opttal tömegével esne...
Szerintem csak elszámolták, hogy mekkora eséllyel esik használható cucc. Vagy rámentek Robra és a szerencsejáték-függőkre. Sanctification szezonban hasonló volt az arány, de ott a drop arra volt belőve, hogy 50esével fog úgyis minden kiesni.Mármint, "ha ki fog esni az a cucc, akkor milyen boldog leszel és milyen emlékezetes lesz"! Ja, mind a három játékosnak, mint S1ben a mythicek.
Btw 11% cold damaget adott az 5GA Starlessre, szóval örömmel konstatáltam, hogy az indestructiblenak variációi is vannak.
freddirty: a topikban elég sokan nem hajlandóak az egyik említett játékkal sem játszani, pont emiatt.
ilyen szinten bonyolított rendszerek megoldásáért engem fizetni szoktak, nem fordítva.
-
proci985
MODERÁTOR
Az már mellékes hogy szezon közben javítanak bugokat, aminek köszönhetően kuka a régi cuccod.
Nem tudom milyen barom találta ki, hogy az RNG-nek az RNG-jének az RNG-jét kell kiforgatni... Mintha minden tárgy 4 GA-s opttal tömegével esne...
És akkor elsőre marad módosítható, de másodikra indestructible.
Szerintem csak elszámolták, hogy mekkora eséllyel esik használható cucc. Vagy rámentek Robra és a szerencsejáték-függőkre. Sanctification szezonban hasonló volt az arány, de ott a drop arra volt belőve, hogy 50esével fog úgyis minden kiesni.Mármint, "ha ki fog esni az a cucc, akkor milyen boldog leszel és milyen emlékezetes lesz"! Ja, mind a három játékosnak, mint S1ben a mythicek.
Btw 11% cold damaget adott az 5GA Starlessre, szóval örömmel konstatáltam, hogy az indestructiblenak variációi is vannak.
freddirty: a topikban elég sokan nem hajlandóak az egyik említett játékkal sem játszani, pont emiatt.
ilyen szinten bonyolított rendszerek megoldásáért engem fizetni szoktak, nem fordítva.
-
freddirty
senior tag
Nem tudom milyen barom találta ki, hogy az RNG-nek az RNG-jének az RNG-jét kell kiforgatni... Mintha minden tárgy 4 GA-s opttal tömegével esne...Az endgame tartalomnal feltöltésének ez szerves része. A progresst egyre erősebben lassítani kell ahogy haladsz előre. Ez is csak egy játékmechanika. Ráadásul elég régi. Lásd a poe corruption megoldását. De a Last Epochba is az utolsó szezonban érkezett ez a megoldás. Ráadásul nem is annyira húzós itt a d4-ben, máshol az item eltűnése, teljes brickje is a pakliban van 100% módosíthatatlanság mellett. Van akinél ez kontraproduktív, mert az esélyek láttán eldobja a konttollert, de erősebb gambling addikciónál ez jól működik.
-
grimm2015
senior tag
Nem tudom milyen barom találta ki, hogy az RNG-nek az RNG-jének az RNG-jét kell kiforgatni... Mintha minden tárgy 4 GA-s opttal tömegével esne... -
boogie84
veterán
-
Janusz001
őstag
Rápróbálok, van elrakva egy jóféle. Viszont én tegnap lecseréltem a heir of fejest shako -ra, valamint a teleportos unique páncélt tyriel -ra, mert meguntam, hogy ha nincs fent az ice armor, akkor állandóan összecsukják.
Endurath faith maradt bent a charmoknál, összességében sokkal stabilabb és érzésre sok damot nem buktam vele, pit120 ugyanúgy lejött 7 perc körül, nekem ez bőven elég, sosem voltam "pit pusher", t12 contentet meg meg bőven lehet vele farmolni.
Kivéve persze mefit, mert ez igy is olyan agyatlan sebzést csinál t10 -en, hogy egyből leolvad a kari, még abban se vagyok biztos, hogy ez t10 -en menni fog valaha ezzel a karival.Kipróbáltam a gyűrűt, szerintem jóval gyengébb, mint a sima tuningolt legend , én nem fogom használni.
-
WayneGace
őstag
Transfigurenál nem tudsz mellé rakni agresszív tunningot.
-
boogie84
veterán
Akkor nem lesz annyira egyszerű, mint hittem!
Köszi.Több streamertől is hallom h ez hülyeség a játékban... majd kiderül, hogy foglalkoznak e vele..
-
CptAdamica
nagyúr
Akkor nem lesz annyira egyszerű, mint hittem!
Köszi. -
boogie84
veterán
Kérdés, hogy az 5. sorban lévő kockás "Holy Damage"-et hogyan tudom hozzáadni a cuccokhoz?

Kockával és giga sok luck kell hozzá. Ez olyan mint az előző szezonokban lévő sanctify.
Transfigure-nak hívják és tegyél az item mellé egy aggressive tuningot. Ezzel nagyon nagy valószínűséggel többet mem lesz módosítható az item. -
CptAdamica
nagyúr
Kérdés, hogy az 5. sorban lévő kockás "Holy Damage"-et hogyan tudom hozzáadni a cuccokhoz?

-
boeing
őstag
Sziasztok! Egy kevés segítséget kérnék. Utoljára akkor játszottam a játékkal amikor kijött, de értesültem hogy teljes átalakítás történt így belevágtam ebbe a szezonba.
Kezdtem egy Dread Claw warlock-ot, jelenleg 17 órával szépen haladok ( T5 paragon 90 körül ). Viszont mostmár mennék a boss lair-be, és látom hogy kell valami lair key hogy ládát nyissak. Ezek hol esnek? Season rewardként kaptam egyet, de az már elfogyott
Másrészt mit érdemes most csinálni? Még mindig a pit push a menő?Előre is köszönöm!
Lair key 2 féle van,great a bossokból esik,a sima,helltide,war plans,legion events,worl boss.Pit is menő,de war plans érdemes csinálni.
-
nanofocus
tag
Sziasztok! Egy kevés segítséget kérnék. Utoljára akkor játszottam a játékkal amikor kijött, de értesültem hogy teljes átalakítás történt így belevágtam ebbe a szezonba.
Kezdtem egy Dread Claw warlock-ot, jelenleg 17 órával szépen haladok ( T5 paragon 90 körül ). Viszont mostmár mennék a boss lair-be, és látom hogy kell valami lair key hogy ládát nyissak. Ezek hol esnek? Season rewardként kaptam egyet, de az már elfogyott
Másrészt mit érdemes most csinálni? Még mindig a pit push a menő?Előre is köszönöm!
-
Janusz001
őstag
-
tiborv
aktív tag
-
Janusz001
őstag
Proci és ball lightning sorc-ok: próbáljátok már ki a Galvanic Azurite,,gyűrűt ha van, mert nekem úgy tűnik, hogy erősebb mint a meglévő 2GA-s ringem, armageddon aspect-el.
Csak 1-1 pit115-öt mentem, és jobbnak tűnt, tehát nem reprezentatív, de érdemes lenne tesztelni.Illetve van még egy olyan gyűrűm is, hogy Thundergod's Blessing
,ez is elég erősnek tűnik, érdemes lenne tesztelni. Érdekes, hogy ebből idáig egyetlen egy esett, tehát nem lehet valami gyakori darab.Most, hogy a BL-nek nincs core tagje, a fracture winterglass helyett kipróbálok egy frissen esett amu-t, +3 all skill-el, rajta az armageddon aspect-el, és megnézem a fent linkelt két gyűrűvel hogy muzsikál.
Rápróbálok, van elrakva egy jóféle. Viszont én tegnap lecseréltem a heir of fejest shako -ra, valamint a teleportos unique páncélt tyriel -ra, mert meguntam, hogy ha nincs fent az ice armor, akkor állandóan összecsukják.
Endurath faith maradt bent a charmoknál, összességében sokkal stabilabb és érzésre sok damot nem buktam vele, pit120 ugyanúgy lejött 7 perc körül, nekem ez bőven elég, sosem voltam "pit pusher", t12 contentet meg meg bőven lehet vele farmolni.
Kivéve persze mefit, mert ez igy is olyan agyatlan sebzést csinál t10 -en, hogy egyből leolvad a kari, még abban se vagyok biztos, hogy ez t10 -en menni fog valaha ezzel a karival. -
WayneGace
őstag
A mythic sealhez még annyit, hogy mivel a uniquehoz raret lehet hozzátenni, ebből kifolyólag valószínűleg mythic charmt is lehet. Mondjuk az meg végképp nagyon ritka, de már találtak.
-
proci985
MODERÁTOR
Ennek a realitáűsa semmi, ráadásul ez egy rakat dolgot nem magyaráz meg.
Ráadásul ezt nem is saját kútfőből szedte elő, mert akkor nem most jön elő vele...
Annyi, hogy az alap mytiknél jó lehet... de ott is szerencse kell, mert hiába ad kettőt (vagy hármat) az még lehet semmirevaló...
Ki próbáltam... 3nál sikerült 2re, utána az összes betörésből egysem...
Ráadásul itt is a 3. aspektet nem magyarázza semmi...
belegondolva egyébként ez Robnak probléma ha tényleg tömegesen kell upgradelni a mythiceket.
szezonban máris 300as, lemaradtam az uj leveling metarol?
-
proci985
MODERÁTOR
Ez most megint megkoronázza azt, hogy mennyire kompetensek a fejlesztők
https://www.youtube.com/watch?v=OI5Sb_AZ0o8
Mondjuk Rob kommunikációja szörnyű...ez mondjuk by design is lehet, eddig is lehetett tudni, hogy lehet duplan transfigureozni.
igaz tenyleg kicsi ra az esely
-
proci985
MODERÁTOR
én is köszi!
jó kör volt, tényleg elég sok cucc esett
-
ProEvoFan
nagyúr
-
grimm2015
senior tag
öhm én vagyok a csekélyértelmű micimackó? vagy a srác feltalálta a meleg vizet? TLDR: ha van egy rakás ugyanolyan itemed, akkor először transfigure, ha maradt az item módosítható és jó a transfigure (1:20 chance) akkor mehet a szokásos masterwork+temper+socket... process. A végén meg újra transfigure. Tehát spórolsz a matin, de 20x annyi base item kell, ami ha tradelsz akkor lehet oké, de kvázi ssf-ben nem.
Ennek a realitáűsa semmi, ráadásul ez egy rakat dolgot nem magyaráz meg.
Ráadásul ezt nem is saját kútfőből szedte elő, mert akkor nem most jön elő vele...
Annyi, hogy az alap mytiknél jó lehet... de ott is szerencse kell, mert hiába ad kettőt (vagy hármat) az még lehet semmirevaló...
Ki próbáltam... 3nál sikerült 2re, utána az összes betörésből egysem...
Ráadásul itt is a 3. aspektet nem magyarázza semmi...
-
WayneGace
őstag
Kiesett nekem is az első mythic sealem. Ráadásul a Seal of the Diamond Mind, ami elméletben talán a legjobb. Echo of hatred végén eső goblin zsákból. Csak ahogy sejtettem totál nem illik a buildemben. Amiatt sem, mert rögtön buknék 10% crit chancet, meg unique charm szükséges a sebzés növelés miatt. Maxrollon van olyan variáns, ami használja. Megpróbálom kicsit variálni, majd kiderül jobb lezs-e vagy sem.
Kipróbáltam valóban nem lehet hozzáadni két unique charmt, viszont 1 uniqueot és egy raret lehet. Bár nem tudom, hogy van-e olyan, amit érdemes.
-
DeckardCain
senior tag
-
freddirty
senior tag
Mondjuk Rob kommunikációja szörnyű...öhm én vagyok a csekélyértelmű micimackó? vagy a srác feltalálta a meleg vizet? TLDR: ha van egy rakás ugyanolyan itemed, akkor először transfigure, ha maradt az item módosítható és jó a transfigure (1:20 chance) akkor mehet a szokásos masterwork+temper+socket... process. A végén meg újra transfigure. Tehát spórolsz a matin, de 20x annyi base item kell, ami ha tradelsz akkor lehet oké, de kvázi ssf-ben nem.
-
WayneGace
őstag
Kiesett nekem is az első mythic sealem. Ráadásul a Seal of the Diamond Mind, ami elméletben talán a legjobb. Echo of hatred végén eső goblin zsákból. Csak ahogy sejtettem totál nem illik a buildemben. Amiatt sem, mert rögtön buknék 10% crit chancet, meg unique charm szükséges a sebzés növelés miatt. Maxrollon van olyan variáns, ami használja. Megpróbálom kicsit variálni, majd kiderül jobb lezs-e vagy sem.
-
-FreaK-
veterán
Proci és ball lightning sorc-ok: próbáljátok már ki a Galvanic Azurite,,gyűrűt ha van, mert nekem úgy tűnik, hogy erősebb mint a meglévő 2GA-s ringem, armageddon aspect-el.
Csak 1-1 pit115-öt mentem, és jobbnak tűnt, tehát nem reprezentatív, de érdemes lenne tesztelni.Illetve van még egy olyan gyűrűm is, hogy Thundergod's Blessing
,ez is elég erősnek tűnik, érdemes lenne tesztelni. Érdekes, hogy ebből idáig egyetlen egy esett, tehát nem lehet valami gyakori darab.Most, hogy a BL-nek nincs core tagje, a fracture winterglass helyett kipróbálok egy frissen esett amu-t, +3 all skill-el, rajta az armageddon aspect-el, és megnézem a fent linkelt két gyűrűvel hogy muzsikál.
-
-FreaK-
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
-
fgo
tag
-
grimm2015
senior tag
Mondjuk Rob kommunikációja szörnyű... -
malacka87
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
Kell az enduranth faith talisman, nekem tegnap Proci adott egyet (ezúton is köszi!
), azzal jobb. Illetve, most kipróbáltam hogy shroud of false death-et raktam fel esett egy 2 GA-s, sikerült rá egy magasabb int roll is transfigure-el, azóta nem haltam
most ki akarom próbálni még, hogy a enduranth talisman helyett godslayer vagy lucion, úgy milyen, így hogy a shroud van bent.Enduranth faith talisman egyelőre nincs. Ha esik, akkor ránézek én is. Illetve volt, de véletlenül betörtem.
-
-FreaK-
veterán
Maxrollos ball lightning endgame build, ami itt egyben a speed is. [link] Most már T12ben mindenki fekszik, a robbanásokba néha belehalok ha nem figyelek. Mephistot egyedül azóta nem próbáltam. Pit120 sima, feljebb is megnézem majd, de szerintem oda kellenek a jobb statos itemek.
Ha gondolod délután mehetünk farmolni.
Félkészül a Barbár. 24 éves Diablo pályafutásom első pörgős barbija lesz.
Kell az enduranth faith talisman, nekem tegnap Proci adott egyet (ezúton is köszi!
), azzal jobb. Illetve, most kipróbáltam hogy shroud of false death-et raktam fel esett egy 2 GA-s, sikerült rá egy magasabb int roll is transfigure-el, azóta nem haltam
most ki akarom próbálni még, hogy a enduranth talisman helyett godslayer vagy lucion, úgy milyen, így hogy a shroud van bent. -
ProEvoFan
nagyúr
Ha ram hallgatsz megsporolod magadnak a gr120+ BL sorcot, egyszeruen nem eri meg. Barbarodon valoszinuleg kevesebb erofeszitessel messze tobbre fogsz jutni, es nem csak azert mert a sorcot direct es indirect nerfeltek a teleport es BL skill tag marhasagokkal hanem mert a Sorc az egyetlen class a jatekban akinel nem mukodik a resolve. Legtobb karakter orrverzesig stackeli es kesz is a hallhatatlan kari, Sorc-al nincs ilyen opcio. Sorcnal korabban az volt hogy teleportalsz de a D4 devteam ugy gondolta hogy ez sok a jobol ugyhogy most azt se, es nem erdekel mivel keruli meg Mekuna megint az egeszet, amint a dev rajon megint javitani fogja. Sorcnal letfontossagu a teleport mert nem egyszeruen mobilitas hanem defense is es ha latod hogy szar elite vagy rare packot huztal elmentel onnan messzire es kerestel masikat. Na mivel mar ez nem lehetseges normalis korulmenyek kozott, nem is fogsz tudni eleg gyorsan eleg messzire menni es skippelni, en meg olyan faszsagot is lattam hogy atmentem masik pit depth-re es amint betoltott mar jott utanam is az elozo depth/palyarol a crackling soul...
Ez a jatek rakas elszedult marhasag ami papiron jol mutat amikor felhulye dev leirja de aki soha ki nem probalja eloben a jatekban es abban a pillanatban amint nincs elsopro sebzesed te is szembetalalod vele magad. Szoval a tanacsom sporold meg magadnak a fejfajast, toljad a barbart ha izlik, nekem nem kell az a tulfujt kari en inkabb mast probalok, talan druidat, nalam Pit136 a plafon most es kicsit se elvezetes/szorakoztato mar reg...Pit125 elsőre nem ment, az általad leírt okok miatt.
Másodszorra más ellenfelek ellen ok volt, bár a sebesség az nem annyira. De én elégedett vagyok, hogy ez így meglett. Még élvezem a játékmenetet, majd jöhet a Barbár, a Nyilzápor Marcsi (rouge), Tank Aranka (druida), és a Warlock.
.... és jövőben adok a Blizzardnak 30 eurót, csak jöjjön már nagy csöcsökkel az Amazon.

-
Sunrider987
aktív tag
Maxrollos ball lightning endgame build, ami itt egyben a speed is. [link] Most már T12ben mindenki fekszik, a robbanásokba néha belehalok ha nem figyelek. Mephistot egyedül azóta nem próbáltam. Pit120 sima, feljebb is megnézem majd, de szerintem oda kellenek a jobb statos itemek.
Ha ram hallgatsz megsporolod magadnak a gr120+ BL sorcot, egyszeruen nem eri meg. Barbarodon valoszinuleg kevesebb erofeszitessel messze tobbre fogsz jutni, es nem csak azert mert a sorcot direct es indirect nerfeltek a teleport es BL skill tag marhasagokkal hanem mert a Sorc az egyetlen class a jatekban akinel nem mukodik a resolve. Legtobb karakter orrverzesig stackeli es kesz is a hallhatatlan kari, Sorc-al nincs ilyen opcio. Sorcnal korabban az volt hogy teleportalsz de a D4 devteam ugy gondolta hogy ez sok a jobol ugyhogy most azt se, es nem erdekel mivel keruli meg Mekuna megint az egeszet, amint a dev rajon megint javitani fogja. Sorcnal letfontossagu a teleport mert nem egyszeruen mobilitas hanem defense is es ha latod hogy szar elite vagy rare packot huztal elmentel onnan messzire es kerestel masikat. Na mivel mar ez nem lehetseges normalis korulmenyek kozott, nem is fogsz tudni eleg gyorsan eleg messzire menni es skippelni, en meg olyan faszsagot is lattam hogy atmentem masik pit depth-re es amint betoltott mar jott utanam is az elozo depth/palyarol a crackling soul...
Ez a jatek rakas elszedult marhasag ami papiron jol mutat amikor felhulye dev leirja de aki soha ki nem probalja eloben a jatekban es abban a pillanatban amint nincs elsopro sebzesed te is szembetalalod vele magad. Szoval a tanacsom sporold meg magadnak a fejfajast, toljad a barbart ha izlik, nekem nem kell az a tulfujt kari en inkabb mast probalok, talan druidat, nalam Pit136 a plafon most es kicsit se elvezetes/szorakoztato mar reg... -
Pocak89
senior tag
Valaki akinek T10-en új gyakorlat Mephisto segítene majd (Tomiie#2351), van hozzá 3 kulcsom.
Auradin palával totál esélytelen nincs dmg-em
Aztán se másik karit nem akarok kezdeni, se átbuidelni már ebben a szezonban.Én tudok segíteni ha kell még, felvettelek.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
jozefgucci1
addikt
Végig azt toltad vagy váltottál , mert én a Mekuna Schokuna buildet nyúzom ,de nem tudok T10 fölé menni vele. T11-en már elfogy a hp és minden is lenyom ?
-
WayneGace
őstag
Ja és az obol capet is, hogy ne kelljen 8-szor kiteleportálni a dungeonből.
-
DeckardCain
senior tag
Valaki akinek T10-en új gyakorlat Mephisto segítene majd (Tomiie#2351), van hozzá 3 kulcsom.
Auradin palával totál esélytelen nincs dmg-em
Aztán se másik karit nem akarok kezdeni, se átbuidelni már ebben a szezonban. -
WayneGace
őstag
Gold cappel csinálhatnának valamit. Ha el akarok adni, akkor túl sok goldom van, ha venni akarok valamit, akkor túl kevés.
Kár, hogy hagyják a kínai botokat, meg nem tudják kiszűrni a időnként felbukkanó trükköket. Ha menne, talán jöhetne AH játékon belül. -
Janusz001
őstag
Xbox -on játszik valaki? Nálam második napja kegyetlenül lagol. Kapcsolat rendben.
-
Sunrider987
aktív tag
Igen ha megolted az a vege csak te nem ezt irtad az elozo hozzaszolasodban, amit irtal en abbol azt ertettem hogy teleportalas utan az ures dungibol nem tudtal kijonni es feladtad. De ha sikerult es pofanverted a goblin bosst akkor minden jo
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb whirlwind barb build most? Már egész sok mythic is esett szerencsére.
-
ProEvoFan
nagyúr
és proci985
Köszi a köröket, esett kb 20 lila item. A war plan tényleg adja a lila itemeket. Felpakoltam magamra az új cuccokat és egyből lement pit120. Maxrollos ball lightning sorci odabasz, pedig messze nem ideális statos cuccaim vannak -
Bennyboy
őstag
Tenyleg buktad csak nem ugy ahogy irod. En is ki teleportoltam amikor tele volt a zsak de utana elmentem a boss szobajaig az ures instaban es akkor jott a meglepi. Ahogy ertem te pont nem mentel vegig.
Megoltem a goblin királyt. Tuti az volt a vege, viszont a sima goblinos dung8ba mar nem lehetett visszamenni. Tuti bug mert amikor a portalra nyomtam mindig arreb rakta a karimat. Teszter voltam 10 evig, ez nem feature
-
Sunrider987
aktív tag
Hm es tenyleg, Seal of the diamond mind valamiert en azzal maradtam hogy ennek az igazi ertelme hogy a felszabadult helyre enged meg egy unique charmot, pff. Hat ize meg nem lattam sorcinal 2x hibrid setes setupot, na de ha majd kiesik

Where Does It Drop?
The Seal of the Diamond Mind does not have a single dedicated source. It shares its drop pool with the other two Mythic Seals and can come from any of the following locations (all requiring Torment X or higher):
Astaroth at the End of Escalation Sigils - This is widely considered the best and most consistent method. You can obtain Escalation Dungeon keys by combining five normal Nightmare Sigils in the Horadric Cube. The fight is repeatable, farmable, and faster than attempting to defeat Mephisto at high Torment levels.
Bartuc, Lord of Chaos in Infernal Hordes - Bartuc is another strong source for Mythic Seals. You need to earn 666 Aether during an Infernal Horde run to summon him. He drops mythic items in general at a decent rate, making him a good target if you can consistently hit that Aether threshold.
Tortured Gift of Mysteries (Helltide Orange Chests) - Simply running Helltides and opening the orange mystery chests gives you a chance at Mythic Seals. This method is passive and easy to do alongside other farming goals.
Uber Mephisto - Mephisto's loot table specifically lists Mythic Seals as a potential drop. He is actually the only boss in the game with this explicit listing. However, reaching and defeating him at Torment X or higher is a much bigger challenge than the other methods.
Echoing Hatreds - These can randomly produce Mythic Seals. One player notably found their Seal of the Diamond Mind from an Echoing Hatred event.
Undercity Tributes & Whisper Rewards - Tributes that offer extra charm rewards and certain Whisper bounty completions can occasionally produce mythic charms or seals. -
WayneGace
őstag
Ha esne a "-1 set requirement +2 unique charm" es buildhez megfelelo affixek, meg jo hogy hasznalnam. De helyette ez esett, talalos kerdesem: hol a hiba ?(valaszhoz gorgess az aljara
5 slotos
Ha mar sz@r, legyen kover
Egyáltalán létezik olyan amilyet leírtál? Én úgy tudom vagy egyik vagy másik.
-
Sunrider987
aktív tag
Tenyleg buktad csak nem ugy ahogy irod. En is ki teleportoltam amikor tele volt a zsak de utana elmentem a boss szobajaig az ures instaban es akkor jott a meglepi. Ahogy ertem te pont nem mentel vegig.
-
proci985
MODERÁTOR
-
-FreaK-
veterán
-
Bennyboy
őstag
Nyitottam egy goblinos dungit. Az egyik goblin nyitott egy portalt goblinfoldjere. Onnan tpztem varosba. Amikor visszamentem nem volt benne goblin es ki se lehetett tpzni sehogy sem. Szoval buktam az egeszet. Fasza ez a beta szezon
-
Sunrider987
aktív tag
Ha esne a "-1 set requirement +2 unique charm" es buildhez megfelelo affixek, meg jo hogy hasznalnam. De helyette ez esett, talalos kerdesem: hol a hiba ?(valaszhoz gorgess az aljara
5 slotos
Ha mar sz@r, legyen kover
-
WayneGace
őstag
Ugyanaz az 5os set+2 unique equipped ami mar megvolt halistennek...Én nem panaszkodom a dropra, mert esik sok minden szépen, jó is, de miythic seal az nem. Egyébként nem is tudom, hogyha esne egyáltalán használnám-e.
-
Sunrider987
aktív tag
Ugyanaz az 5os set+2 unique equipped ami mar megvolt halistennek... -
proci985
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
T10en egy centiméter élete marad. -
ProEvoFan
nagyúr
20 óráig bármikor.
-
Sunrider987
aktív tag
-
-FreaK-
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
Mephisto kill nincs még meg, azt elsőre egyedül szeretném A többi boss ok, akár most is.
ProEvoFan#2748 -
proci985
MODERÁTOR
-
grimm2015
senior tag
Tényleg béta ez a szezon.
https://www.youtube.com/watch?v=sahk62rEWRQ -
ProEvoFan
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
-
thesound
addikt
Fel tudna valaki rántani 70-re egy Paladint? A season miatt kellene, nem terveztem altozni és most Druidázom.
-
Sunrider987
aktív tag
Nekem ugy fest hogy csak a Butcher, hiaba mentem at Belial/Duriel/Andarielre egyik se dobott semmit. Most visszamentem Butcherre elsore Tyrael, masodikra Nemesis majd Greater Nemesis es onnan nem volt tovabb de adott Shroud+Starless kombot. A filtered nem jo nekem Nemesishez, meg igy is tul sok a loot es nincs idom at se nezni mielott a portalt elvenne, most nem is neztem csak futottam portalba, ez igy faszsag...
Van 14k Forgotten soul, craftolasnal az egyetlen ami be szokott akadni mert elfogy az dust a charm porgeteshez.
-
Edge
veterán
Runakat nem takarja igy ki vagy az mar nem erdekes neked? Meg ancestral mire jo ha nem GAs? Az alapok jok csak ez a ket dolog nalam aggalyos.
runakat nem takarja ki, ancestral meg arra jó ha betöröd akkor forgotten soult ad.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
nem kesztyu kell. vagy ha van 900as kesztyud es harom barmilyen unique talismanod, akkor tudsz transmuteolni:

kesztyu armageddon vagy overwhelming currents. (igen, shock jobb lenne)
amulet nekem ilyen:

ez nem tunik nagyon jonak, de legalabb 50 ancient winterglassbol ez eddig a szezon legjobbja. 3400 koruli a crit_damage vele, mig 100%as GAt megutve egy 3800 korul lenne: osszesen igy is 219% a crit_dam% multiplier, es ez megiscsak egy sorc
.Tusom, azért kéne a kesztyű, hogy talismant csináljak belőle, de eddig még nem esett.
-
proci985
MODERÁTOR
Na ha már úgyis spamelem a topikot:
132 @ 8:28 done towerben. ezzel még mindig épp kívül vagyok a top1000en.
Endurant faith jó, ezzel már majdnem halhatatlan a kari fire shield nélkül (!!) is. Viszont damra kifejezetten sokat bukik az ember a Lucionhoz képest. Meg nincs pull, mondjuk az ezen a ponton nem érdekes.
Pro tipp: hagyj meg egy power pylont a guardianre, ez nagyon sokat segít, kb 30 sec alatt lehoztam vele, pedig 130on előtte kb 3-4 perc volt kiütni anélkül.
-
proci985
MODERÁTOR
Szép, gz.
Nekem is összeállt végre a kari, meglettek a mythic-ek, épp kérdezni is akartam, hogy mit kell tenni amura.
Egy dolog hiányzik még nagyon, az enduranth faith, emiatt gyakran halok T12-n.
Nincs véletlen valakinek egy ilyen gloves elfekvőben?Éjjel három kört mentem mythic UC-ben, úgy, hogy egyet sem használtam el a saját 3db-ból... nem tudom mi van az emberekkel komolyan, nagy nehezen elindítunk egy kört, megcsináljuk, elmennek mindenhova mindenfélét csinálni, nem válaszolnak, nem jönnek a következőre. Nem is linkelik a kulcsot, volt hogy kidobtunk emiatt egy embert.
Ez igy ment 3 körön keresztül, jöttek-mentek az emberek, de egyszerűen nem akarták csinálni. Végén már én is meguntam a várakozást aztán kiléptem.nem kesztyu kell. vagy ha van 900as kesztyud es harom barmilyen unique talismanod, akkor tudsz transmuteolni:

kesztyu armageddon vagy overwhelming currents. (igen, shock jobb lenne)
amulet nekem ilyen:

ez nem tunik nagyon jonak, de legalabb 50 ancient winterglassbol ez eddig a szezon legjobbja. 3400 koruli a crit_damage vele, mig 100%as GAt megutve egy 3800 korul lenne: osszesen igy is 219% a crit_dam% multiplier, es ez megiscsak egy sorc
. -
proci985
MODERÁTOR
Hagyjad mert ez meg koverebb hulyeseg mint elsore hangzik, mert a Nemesis lairbe is ugyanez a szitu, levered a dupla bosst es nincs ido lootolni mert eltunik a greater nemesis portal....Ja persze csinalj es menjel strict lootfilterrel, hogyne....Tegnap neztem Palsteront a druidajan a lootfilterje kitakarta az osszes cube craft matit meg minden potencialis base itemet, gg....Az a Palsteron aki poe/poe2 elismert tartalomgyarto/theorycrafter aki tudja hogy csinaljon meg egy nyamvadt lootfiltert...
en levettem a nemesis lairt
bal ag van kihuzva, jobb oldalon a kutya (ld a tegnapi bug), nemesis lairt meg utolsot eddig lattam egyet, tippre 1% alatti esellyel adja be: papiron jol hangzik, viszont annyira ritka nem erdemes vele foglalkozni. a kutyat bosskent meg tegnapi tesztek alapjan kb 25%al, szoval utobbinak meg ertelme is van.
heirbol egy nagyon szep 2GAm van es ugye az ad movement speedet is, meg a lucky hitet hasznalom resource miatt. harlequin csak akkor erdekes, ha T10 mephisto tul hamar hal, de T12on meg nincs eleg dam lecsapni.
-
-FreaK-
veterán

pit130at kb 7 perc alatt tud a kari, és végre lement T12 mephisto is és lilith is.
"mekuna speed" [link] variáns, endurant faith talismannal.
ami fontos: amuleten végre fent az aspect of shredding blades (kullean tuning prismmel lehet rápörgetni, kezd azzal, utána még meg lehet normálisan is kockázni). utóbbi nagyon sokat számít.
ball lightning még mindig nem core skill, így csak 47es és nem 58as. remélhetőleg lassan javítják.
Beadta a shredding blades-t az amura, mondom akkor megvan minden, mehet a sima transfigure. Beadott +1 item quality-t
-
Sunrider987
aktív tag
Én ezt állítottam be loot filterben:
Rule 1: show: item type: charm, seals
Rule 2: Show: item properties: Ancestral
+Item rarity: common, magic, rare
Rule 3: Hide Text Label: Item properties None
+Item rarity: common, magic, rare, legendaryeredmény: mindent mutat kivéve a non anci fehér,kék,sárga,legendary-t.
Runakat nem takarja igy ki vagy az mar nem erdekes neked? Meg ancestral mire jo ha nem GAs? Az alapok jok csak ez a ket dolog nalam aggalyos.
-
-FreaK-
veterán

pit130at kb 7 perc alatt tud a kari, és végre lement T12 mephisto is és lilith is.
"mekuna speed" [link] variáns, endurant faith talismannal.
ami fontos: amuleten végre fent az aspect of shredding blades (kullean tuning prismmel lehet rápörgetni, kezd azzal, utána még meg lehet normálisan is kockázni). utóbbi nagyon sokat számít.
ball lightning még mindig nem core skill, így csak 47es és nem 58as. remélhetőleg lassan javítják.
Szép, gz.
Nekem is összeállt végre a kari, meglettek a mythic-ek, épp kérdezni is akartam, hogy mit kell tenni amura.
Egy dolog hiányzik még nagyon, az enduranth faith, emiatt gyakran halok T12-n.
Nincs véletlen valakinek egy ilyen gloves elfekvőben?Éjjel három kört mentem mythic UC-ben, úgy, hogy egyet sem használtam el a saját 3db-ból... nem tudom mi van az emberekkel komolyan, nagy nehezen elindítunk egy kört, megcsináljuk, elmennek mindenhova mindenfélét csinálni, nem válaszolnak, nem jönnek a következőre. Nem is linkelik a kulcsot, volt hogy kidobtunk emiatt egy embert.
Ez igy ment 3 körön keresztül, jöttek-mentek az emberek, de egyszerűen nem akarták csinálni. Végén már én is meguntam a várakozást aztán kiléptem. -
Edge
veterán
Na én pont így jártam. Lootfilter szigorítására lusta voltam, szedtem a lootot, mivel az is limitált és ha nem szeded fel akkor lehet alul lila is ami nem látszik... mire megvoltam sehol nem volt a portál. Rádásul a következő bossnál beadta a kezdőportált megint de persze nem resetelődik automatikusan, tehát üres volt az aréna... azóta már csak ga leget mutat a filter éa a két szükséges unique ga verzióit. Meg persze a ga sárga és kék itemeket, mert azok a legértékesebbek. És ugye a láda persze 10-et mutat a fel nem szedett cuccokból. Szerintem ez is bug. Mi van ha betelik a 10 és esik egy mythic de nem látom
Én ezt állítottam be loot filterben:
Rule 1: show: item type: charm, seals
Rule 2: Show: item properties: Ancestral
+Item rarity: common, magic, rare
Rule 3: Hide Text Label: Item properties None
+Item rarity: common, magic, rare, legendaryeredmény: mindent mutat kivéve a non anci fehér,kék,sárga,legendary-t.
-
Sunrider987
aktív tag
Na én pont így jártam. Lootfilter szigorítására lusta voltam, szedtem a lootot, mivel az is limitált és ha nem szeded fel akkor lehet alul lila is ami nem látszik... mire megvoltam sehol nem volt a portál. Rádásul a következő bossnál beadta a kezdőportált megint de persze nem resetelődik automatikusan, tehát üres volt az aréna... azóta már csak ga leget mutat a filter éa a két szükséges unique ga verzióit. Meg persze a ga sárga és kék itemeket, mert azok a legértékesebbek. És ugye a láda persze 10-et mutat a fel nem szedett cuccokból. Szerintem ez is bug. Mi van ha betelik a 10 és esik egy mythic de nem látom
Ez is hulyeseg ugye, hogy a drop nem instant hanem vard meg amig befejezodik a loot potyogas es persze a boss trophy azt darabonkent listazza kulon kulon nem mint helltideon hogy stacket ir pl boss trophy x 2, nem, ide szepen kipakolja a 8-10 trophyt egyenkent es ahogy irtad kitakar 9 masik lootot ami kozott lehet set charm vagy mythic ami neked kell de latni nem fogod.
Jah es nekem meg azelott elvette a greater nemesis portalt mielott befejezte volna a loot potyogast...
Ugy elkepzelem a szitut a dev szobaba: nyuszika valami marha sir mert beragadt a nemesis lair portal es resetelnie kell az instat, nem oldjuk meg gyorsba? Dehogynem cicam, odabaszunk nekik egy 20 masodperces invisible timert ami automatikusan bezarja es kesz..
Mennyivel egyszerubb lenne jobb also sarokba egy felugro ablak ami nem blokkolja a lotolast hogy a portal spawned, do you want to enter? es addig var amig ranyomok arra a kibaszott gombra hogy Yes/No... de nyuszika es cicamica ilyen vegtelenul egyszeru dolgokat nem bir kitalalni ahoz tul magas az IQ szintjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
30002 - 29901
30002 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi csak nyerhetünk a fokozódó űrinternet versenyben
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4685
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még Mefityisztó is csak szemetet dobott sajnos.

De a transfigura a válasz a kérdésére.

most ki akarom próbálni még, hogy a enduranth talisman helyett godslayer vagy lucion, úgy milyen, így hogy a shroud van bent.

Ha mar
Ugyanaz az 5os set+2 unique equipped ami mar megvolt halistennek...