- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
Escalating Nighmare dungi...
Asszem Jackpot
-
proci985
MODERÁTOR
Van valakinek felesleges belial materialja?
Atvennek kb 400m goldert.
Alternativakent kellene 4 EOM rúna, cserébe tudok adni más legendary rúnákat.
-
boogie84
veterán
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
válasz
boogie84 #27219 üzenetére
Nem rossz, de egyelőre még a sorcival elvagyok, ez a 95 nem tudom mennyi idő volt neked a macival, de jelenleg 3-4 perc a sorcival.
Sztem nem kell cucc, köszi, kb. csak a rotting mace kell már csak, de félretettem a macinak 5 db ancestral uniq cachet season journeyból, biztos ki fog esni. -
El Rey
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
Próbáltam én is, sajnos nagyon papír. Állítólag paragon240től van elég védelme is, de nem tudom, nem az igazi. Resource management is szívás.
El Rey: Maxroll hydra nem rossz (két napja változtatták, az előzőn vagyok félig), 9 perc körül ment le vele Pit 90 60 körüli glyphekkel (7:30 dungeon, 1:30 boss), speedrun kővel (nem a Bane of Tyrael volt bent), p230 körül. Úgy, hogy nekem Heir of Perditionom van Harlequin helyett, mert az esett. Igaz 12/12, jellemzően legalább kétszer jól megütve, 90es 3/4 amulettel (sajnos pont a primordial nem GA) és 4/4 gatyával. mythiceken kívül minden legalább 2GA (amire kell), kivéve a kesztyű amiből sikerült lebrickelni az egyetlen esett core/chc*/ast természetesen.
Maxrollon pár apróságot kell változtatni:
- farkasos rúna
- evade on CDR cipőn kell
- a korábbi build +conjuration ranks a burning damage helyett. így 26ig megy a hydrám (perdition +6 core azért dob).
- (harlequin helyett perdition, előbbi kevesebb pure DPS de egyszerűbb védelemre) -
boogie84
veterán
Heir of Perdition nélkül, nem a legjobb gearben.
PUDDLE PULVERIZE skillfa, de még maxroll paragon. Gyakorlatilag ugyan olyan a paragon, bár lehet h majd átrakom. Egyelőre tetszik a 95 a full gear nélkül. Build.
Tudok adni egy két itemet ha kellene.Ma már többször is fagyizott a játék. Megnyalhatja a blizzard a fagyimat...
-
Zoona
aktív tag
Kiraktam a Balazan Quill buildet, de egyszerűen nem tetszik:S így maradtam sima Quill builden, húzom a kavicsokat, próbálok itemeket ki obolozni amin van a spellre plusz rank de nemadja.
Egy Mythic cucc sokat segítene de nem dobják a kis rohadékok. Most már csak kb annyira van kedvem hogy a Transmogokat kiszedjem…
kiegyeznék én ha kb 2 naponta esne egy jobb cucc egy slotra de semmi…. Még sak GA s cuccok sem esnek… egy 3 GA Godslayer crown fejes esett de azt se tudom azt mi használja most, nem a spiritborn az tuti.
-
grimm2015
senior tag
-
boogie84
veterán
Ne gondolkodj! Nagyon tetszik. Én marha felhúzattam még egy medvét csak azért h Kokainmedve legyen a neve, (na meg a spark) és még csak 60-on vannak a glyphek. Nagy területi sebzés, egyáltalán nem igaz h nem jó bossokra. Ha nem elsőre de beüt az OP és fekszik minden. Csak ajánlani tudom.
Shifting powder-rel egész gyors is, egyelőre nem használom a teleport evade-et.
Mindig is tetszett a pulverize dudu, most különösen.
Ancestral legokkal is jó volt a sebzés, aztán jött a unique fegyver, onnantól még bikább.#27210proci985
Köszi, meglátom még. Nem tetszik a játékmenet, valszeg az én bajom. Egy jó blizzardot újra látnék szívesen S tier-ben. Nem csak az összekombózott buildeket. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
boogie84 #27206 üzenetére
maxrollnak ido kell, mire felepul a dam.
ja es +10 hydra head kell also hangon. egy gyenge es egy jo serpentine aspect kozott ket-haromszoros kulonbseg van damra. kell kb alaphangon 200 resource (amihez duplan megutott GA resource axial conduit kell, ha nincs harlequin).
---
ha gondolod kesobb ranezek a buildedre es mehetunk egy kort megnezni, hogy miert nem mukodik.
elejeen en is szivtam vele T4en.
-
boogie84
veterán
válasz
boeing #27207 üzenetére
Köszi, lehet h megnézem azt a buildet.
#27208Edge
Tudom h nem fullos a gear, sőt. Nem a sebzéssel volt a bajom (astaroth-ra csak rápórbáltam...). Hanem az egész játékmenet fura nekem. Talán hordára jobb lenne mint a medve... talán. Biztos velem van a baj de nem tetszett.#27210proci985
Tegnap is értettem amit írtál h fel kell épüljön a sebzés, ha Astaroth-nél nem épülgetettt ott semmi. És ugyan az a gear volt. Wand+focus vs Staff combó. Ugyan annyi hydra fejjel, masterwork nélkül. -
Edge
veterán
válasz
boogie84 #27206 üzenetére
Hát ilyen starter gearrel csodákat ne várj sztem ha nem 12/12-es és a glyphek is alacsonyak...(az inkább T3-a jó ha nem max mw-s) és nem kell összevissza teleportálgatni, mivel kb 1 hitelsz mindent amint leteszed a hydrákat egy kimaxolt gear-el T4-en akárhol. Gyakorlatilag szépen egyenletesen lehet haladni előre a hydrákkal nagyon célozni sem kell, nekem az S8 DeathTrap rugóra hasonlít csak annál is gyorsabban lehet haladni.
-
boogie84
veterán
Mekuna buildjében annyi efekt van.... + olyan gyors megint, h kb instant teleportál. És össze is rántja a tömeget. Lightning spear, fagyás, tűz stb.
#27202grimm2015
Ugye a hydrákkal is tudsz és az evade-del. Ez a kettő nálam is szinte folyamatos tleport, legalábbis volt mikor kijött így.Mekuna (starter) fél build után ugyan azzal a gearrel megcsináltam a maxrollosat (ancestral), nem tudtam megölni T4-en Astaroth-ot.
Vagy a gear nem volt elég jó, vagy nem tudom. Sima skillfa és paragon váltás volt csak, némi tempering, a lucky hitek helyett barrier generation-re ment. Visszateszem Mekuna félére,aztán parkolópályára kerül a Sorci.Vagy törlés.Mindegy is, a játékmenet borzasztó megint, az össze vissza teleportálás instant.
#27201boeing
Necro minion mennyire bika?#27204Helmoras
Szezon elején semmi probléma nem volt, tegnap már kifagyott, kilépett, megállt a kép. Jól sikerülnek a módosítások ennek a kis cégnek. -
Helmoras
őstag
Nekem is fagyott a játék a season elején, de sikerült megoldanom, újratelepítés másik mappába és az adott meghajtón a lapozófálj méretének növelése oldotta meg, van fent youtubeon erről video ha valakinek így kevés az infó.
-
boogie84
veterán
T60 a sorcival mekuna starter
Könnyen lehet h ez a legerősebb build, dudu után fura a játékmenet. Hydrákat kb nem is látod, fura... Nem lesz kedvenc, bár tény h giga sebzése van.
-
Pocak89
senior tag
Na updatelték a maxrollos hydra buildet...
-
Kylesa
aktív tag
Nekem a store-ban lévő macska kellene nagyon (Lily), de 2500 platinum.
-
Egynek elment ez a season is.
A legjobb része a kiskecske volt. -
Zoona
aktív tag
válasz
Shokkolo #27192 üzenetére
Nincs baj a Quill-el sem, Paragon 100-on vagyok, Pit40 lett most meg vele, nem haltam de picit lassult, a gearem kb. közepesen fosh alatti
Maxroll szerint elég közel van egymáshoz a Quill és az Evade.
Majd ha átmentél a Blazanra írj már pár szót róla, ha addig esetleg én átváltok írok én is.
-
Zoona
aktív tag
Spiritborn-t játszik valaki?
A Quil Volley buildel játszom, fejlesztgetem megyek vele - most már átmentem T3-ra vele viszont kíváncsi lennék, hogy a Balazant-os buildek mennyivel erősebben vagy esetleg gyorsabbak/lassabbak? Vagy mennyire hülyebiztosabb?Hátha valaki már meglépte a váltást Quill-ről a Balazantos buildekre.
Amugymeg csak Sorcit látok magam körül mindenhol
-
savior
őstag
Fagyásokkal nincs problémátok? Az új szezon óta fél-egy óra játék után lefagy minden a gépen, mert a játék az összes ramot felzabálja. Nem is tudok így játszani, mert csak szenvedés van. Levettem minimumra, de így se elég neki a 16 gb ram.
-
Lokids
addikt
Lehet mégis megnézem ezt a sorcit. Nem terveztem játszani ebben a seasonban, de meghoztad a kedvem. Utoljára akkor játszottam sorcit, mikor a cl még fasza volt.
Etgy bajom van a mobalitys féle guide-al, hogy nem tartalmazza a köztes lépéseket. Feltételezi, hogy megvan az engame gear.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
D1Rect #27135 üzenetére
Első legkisebb t4 pit, 25 óra alatt lett meg.
Esett kettő jobb ascenrtal item és lett egy jó szezonos jewellerem, gondoltam újra megnézem t4 pitet. 2.5 perc alatt lett meg. Most tartok 28 óra játekidőnél. Szóval kb ennyi volt önerőből t4ig eljutnom, ahol nagyjából tudok mit kezdeni magammal ezen a nehézségen. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
boogie84 #27163 üzenetére
gz!
en tegnap Heir of Perditionert / Shakoert mentem... és kiesett egy 4GA Axial Conduit. szóval 79.8% resource (2*) + 33.3 (1*) damred. Belegondolva ennek most kevésbé örültem elsőre, mint egy Heirnek, viszont hosszú távon ez konkrétan szezon BiS. Masterworkre meg igazából az az egy megütés a damreden elég sokat számít.
-
sith7
félisten
Pár gondolat tőlem is a szezonról, vasárnap kezdtem el:
- a drop jó
- masterwork jó
- tempering lehetne jobb isTegnap elértem a lvl 28 -at, első karakterrel
Próbálom növelni a napi 20-30 perc játékidőt, amíg arra nem ébredek , hogy koppan a kontroller a padlón, mert ismét elaludtam
Jó lesz ez -
Edge
veterán
válasz
grimm2015 #27155 üzenetére
gg naon szépek
, nekem egyelőre egy starless van össz vissz, illetve megvan összes jewel ami kell és már ez is elég a T4 pucoláshoz, Belial killhez bármihez is
Fasza build ez a hydra. (gyanítom starless nélkül is tudja ezt a jewelekkel) A többi mythic majd kiesik farmolom belialt csak ki köhögi egyszer csak
Vettem 1k huskot
(többieknek infó: a mekuna paragon boardot érdemes használni, a maxrollos picsafüst ahhoz képest dpsben) -
grimm2015
senior tag
Volt egy másik Harle sisakom, amikor kiforgattam a narancsot, akkor betörtem a régit, és craftoltam egy randomost 50millért, és kiesett a 3GA-s. (Igaz pont a resource nem GA)
Tényleg sokat könnyítettek a tárgyhúzáson, az über, meg az uniqe cuccoknál különösen látszik, sokkal hamarabb beadja a sárgáról narancssárgát, utána a gyűrűt is.
Kis szinten nem látok különbséget, de valószínűleg Sárgáról narancsra megnövelték jelentősen az esélyt.
+ a magas GA unikoknál többnyire magas a passzív is. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
El Rey #27149 üzenetére
obol vendortól azt veszel, amit akarsz. kb 10ből egy GAs lesz.
Simán elhiszem, hogy számodra érthetetlen az egész ha egyszer neked a megfelelő itemek potyognak.ne viccelj már. Doombringer és Grandfather volt az első két mythicem a szezonban.
előző szezonban az első Shroudom a 17. mythicem volt. és az is persze a használhatatlan stattal GAn.
-
malacka87
őstag
-
Edge
veterán
Hydrakuna pit150
Kb onehiteli a 150es bosst... -
El Rey
aktív tag
válasz
proci985 #27148 üzenetére
Amit most használ(tam) fegyvert 1GA-s azon a GA-s cuccot el kellett rollolnom mert valami használhatatlan stat volt.
Tudod milyen fegyverek esnek nagyobb arányban? wand, sword, dagger meg mace!!!!
Legendary runából 2db ot találtam."sokkal egyszerűbb a gear többi része" feltéve ha ESIK olyan amire szükséged van.
Simán elhiszem, hogy számodra érthetetlen az egész ha egyszer neked a megfelelő itemek potyognak.
Múlt szezonban én sem értettem, hogy mit síránkozik grimm, hogy nem esik neki ring of starless skies mikor nekem oreo vendortól esett. Csak szórni kell az oreot és már meg is van. Egyszerű mint az egyszer 1. Ő meg az előző szezon szerencsétlenje volt mert nem talált ilyen könnyen. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
El Rey #27147 üzenetére
Konstruktívan: A fegyver amit mutattál ebben a szezonban már nem ritka. Igen, nekem is sikerült lebrickelni eddig legalább 5 cuccot (rerollt beszálítva), de 1GAs cucc esik bőven. Konkrétan az obol vendortól is.
Előző szezonhoz képest a GA legendaryk sokkal jobban esnek, legalábbis T3-T4en mindenképpen. Legendary runak szintén.
Mythicek nem esnek jobban a bossoktól. Ami valahol probléma, mert T4et mythic nélkül kb a top buildek bírják, de a hydra sorc egész biztosan bírja, jól. Viszont, mivel sokkal egyszerűbb a gear többi része, ezért egyszerűen máshogy kell fejleszteni, addig meg marad T3 bossolás.
Alt karakter renown húzása is meg lett nehezítve, bár van egy ötletem, hogy hogy lehetne azt a részt is gyorsítani.
-
grimm2015
senior tag
válasz
proci985 #27138 üzenetére
4-500 mill 100belial kulcs, vagy veheted 0,5dollár/100ért is
.
Vagyunk mi a beszólogatós játékosok, meg vannak a szerencsétlenek, szezonról szezonra, mindig ugyanazok! Kb 1hét után a szerencsétlenek odáig jutottak, ahová a beszólósok a második nap!
Most mentem 13X 3szintes NMD-t Astarothig, kellett néhány tízezer obol ezekhez.
Ezek estek 3GA fegyverek, elvihetőek ingyen.
Ki hány Astarothot vert le eddig? (70+T4) -
ProEvoFan
nagyúr
Fiammal t1en boss runt mentünk volna...
Eddig nem úgy volt, hogy egyvalaki kinyítja a ládát, akkor mindenki kap lootot, kivéve a boss matit, mert azt csak a nyitó kapja?
Kinyitottam és nem esett neki semmi.... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
grimm2015 #27124 üzenetére
mythic drop kb ugyanaz, mint season6-7 alatt
kb 100 bossnal vagyok (~40 kis / ~40 nagy / ~20 duriel), kb 15-35-50%ban T2-T3-T4. eddig dropbol egyetlen Andariel esett. viszont Belialbol kicsaptam egy 3GA Irist: igaz csak 90%es es pont a Primordial Binding csak 2es (tehat max de non-GA), de az egy csapasra megoldotta a resistproblemaim. T4en 4esevel dobalja a Belial matit, tehat egyszerusodott a farm. btw Belial 3-4 GAs cuccok target farmolasara tovabbra is szuper, csak ido kerdese, es kiesik. jellemzoen 20-50 kor utan mar szokott.
T4en Hydra erosebb mint a Blood Wave, ami erosebb mint a Shadowblight. a Hydra mellette tudja stabilan es temposan farmolni T4en Andarielt, ami a BWvel utobbi ket szezonban kb eselytelen volt (tul lassan lehet vele mozgatni a damot). Durielre a Hydra gyorsabb, Belialnal a Blood Wave talan atlagban 2-3 seccel jobb lehet. Zir, Varshan es Grigoir lassabb, de megintcsak ilyen 2-3 sec felepulesi idorol beszelunk, ami a BW nekronal rovidebb.
ami a Hydranal fontos: Nagu + Ceh es nem Nagu + Ohm. Naguval a Ceh folyamatosan maxon castolja a farkasokat. Azaz reszben lesz egy raklap addod, reszben pedig buffolja a damot, reszben pedig egyszerusiti felrampolni a sebzest ami normal esetben par masodperc. Plusz bonuszkent a farkasok lefoglaljak pl Durielt. Maxroll Lithet ir, az szerintem nem jo, hydraval pont az a lenyeg, hogy tudsz kiteolni es nem kell beleallni minden arcaba.
valamint, ami fontos, az a +4 hydra head a fegyveren. emellett serpentine aspect kritikus es a GA max resource az axial conduiton. jo roll ezeken es kb mehet is a T4.
T4 tempos ugy, hogy Idol from Below meg nincs, bar Shroud of False Death mar igen. glyphek 46on. andarielt soloban t4en farmoltam tegnap 20 kort lehuzaskent, ez szerintem mindent elmond, hogy mennyire jol mukodik.
mythicekkel egyebkent nekem sincs szerencsem: esett egy Andariel es craftbol Doombringer -> Grandfather -> Shroud volt eddig, szoval egyetlen hasznalhato (barmire) a negybol.
-
Pocak89
senior tag
Na sikerült a season journey-t megcsinálni. Nagyon tetszik ez a hydra sorc necro után. Ez a sebesség ég és föld ahhoz képest
Pedig aztán alig van CDR úgyhogy ez semmi ahhoz képest amilyennek lennie kéne.
-
faragojof
őstag
válasz
D1Rect #27133 üzenetére
Értem!
És az nem zavar, ugye? Hogy senkit nem a játékmechanika zavart, hanem hogy nem esik a buildhez szükséges jó statos tárgy. A drop rate miatt nyűglődött mindenki. Nem azért, mert nem érti a játékot. Ezt valamiért csak te, meg a beszólogatós másik játékostársad erőltetitek csak! Nem hiszem, hogy ennyire nehéz fejűek vagytok.
És mégis! Amikor feljön a panasz a dropra, ti mindig azt akarjátok bebizonyítani, hogy milyen hülye a másik.
Az elmúlt szezonban DTRúzs volt a favorit. Nekem is. Tier98-at csináltam vele, szezon végére. Belepróbáltam a százba is. Kifutottam az időből, bár megölni nem tudott. Elfogyott a damom. Fimomítani már nem maradt időm. Tier98 lett a vége, 138 óra játékkal. Teljesen egyedül, társ(ak) nélkül. Volt még egy SB-m, 77 órával. Az csak Tier80-ig tudott. Ez a kettő 200 óra. Az említésre sem méltó, az meg kb. +100. Tehát 300 óra a múlt szezonban.
Egyedül.
Tudod nekem mi a kihívás? Az, hogy a jó statos tárgyakat nem tudom a többiektől elkunyizni! Ami nem nekem esik! Hanem a játékostársnak!
Persze, így aztán elő sem tudom adni magam a fórumon, hogy mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter.
A magányos játékos hátrányai. -
válasz
faragojof #27132 üzenetére
Képes elolvasni egy buildet és tisztában van az alapvető játékmechanikákkal.
Pl. nem új neki, hogy kell az 1000 armor vagy, hogy magasabb szinteken egyre nagyobb a mínusz a védelmi statokon.
Nem okoz neki kihívást, hogy ha kell X item, akkor azért most mit is kell csinálni. -
ProEvoFan
nagyúr
Már régen tetszett ennyire egy szezon...de ez csak a hydra sorcinak köszönhető!!! Végre!!!
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Spiritbornnak, Loyalty's Mantle sapit tud valaki adni? Megőrülök mán. -
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey #27123 üzenetére
jozefgucci1 faragojof és te El Rey.
Nálatok különösen másképp zajlik a játék és az idő a játékban.
Kb te is a szerencsétlenség megtestesítője vagy minden szezonban.
Csak mutatom milyen csalókák a számok, mert nem a régi rendszer működik
~600 boss idéző, kevesebb, mint 50 gyenge boss idézésére elég... amiből nagy szerencse kell, hogy kapj legalább 1übert.
Te hány 100 avgy 1000 bosst öltél meg eddig? -
El Rey
aktív tag
válasz
boogie84 #27121 üzenetére
Köszönöm, hogy leírtad mindezt, de ezekkel tisztában vagyok/voltam.
Szerintem itt félreértés van: Nem a legjobb cuccokat akarom az első napon...
Úgy játszom ahogy eddig is tettem az előző szezonokban. Ahol volt is eredménye. Ebben a 9-es szezonban meg nincs. Az előző szezonokban eddig mindig esett mythic cucc legalább 1db volt, hogy lvl 40 körül, volt, hogy helltide chestből, volt, hogy oreo vendortól de általában bossoktól. Most meg nulla az az 0 db esett nagyjából ugyan annyi játékidővel. A sima gearből is kevesebb használható esik úgy vettem észre.
Letekerték a dropot, kevesebb cucc esik egységnyi idő alatt. Nekem ez így nem fekszik. Élvezni szerettem volna a játékot nem pedig "munkának" megélni.
Elcseszték a szezon 9 et szerintem. De mindegy is mert én befejeztem tegnaptól. Besokalltam, hogy annyi időt beleöltem (mint az előző szezonokban) eredménye meg semmi.
Elég volt a szélmalom harcból. -
boogie84
veterán
válasz
El Rey #27107 üzenetére
Stilusod ellenere szivesen segitek.
T2-ig sztem sima liba. Tempering mar ugyis van legalabb egy a ketto kozul, nem is kell masterwork.T3-hoz: Sok jatek T2-n (helltide, nm dungi!!! <Horadric Strongroom> , horda, pit), kell az osszes aspect ami a buildben van. Sztem ehhez nem kell tul jo gear, jo tempering! masterwork mar kell!
T4-hez: meg tobb jatek T3-on. Tokeletes tempering, kozepesen jo masterwork, de fel kell tolni 8-ra, ha lehet 12re.
Sok nm dungi, celzottan csinalni kell a szezon challengeket. Nem szegyen visszamenni T2-re amikor az uj dungiban 6os szintig szeretned huzni a jobb felso csuszkat h minel tobb es jobb cuccokat kapj. Infernal horde (giga sok xp) Ebbol 20,50, 100db-ot, es meg tobbet.T4-en meg tobb jatek ha jobb geart akar az ember. Vegtelen horda, vegtelen pit az xp miatt, azt vettem eszre h az uj legendary sigil vegen ha megolod a bosst akkor az is jo lootot dob. Minden NM dungi vegen kapsz egy uj kulcsot.
Tobbfele NM sungi van jelenleg, van xp-t, goldot, de a legjobb a steongroomos, abban tudsz igazi lootot kiszedni.
Extra a legendary, ebbol kell ia cainalni nem keveset hogy a szezon challengetek ki tudd maxolni. Az is lootot dob.Szoval rengeteg lehetoseg van h geart szerezz, de ehhez sok es megtobb jatekido kell. Es celzottan csinalni a dolgokat.En pl 750es itemekkel mentem fel T4-re es utottem le a haromfejut.
Ket GA-s itemem nincs a karin.
Ami szerintem meg fontos, kb minden azezon elejen vagy vegen leirom ide: az elao tokeletes 2, vagy 3 GA-s itemet el kell adni diablo traden, utana nincs gold problema a szezonban. Inkabb egy gond legyen kipipalva minthogy elrontsa a kovacs a temperinget!Lenyeg szerintem a sok jatekido celzottan!
En igy jatszom. Most m.helyen vagyok nem tudom mennyi jatekido van a medveben ami nem mellesleg csak A besorolas.
Ez giga nagy bug megint a jatekban es azzal farmolnak 150-et vagy mi? -
malacka87
őstag
Ismét szétbugolva clownzard company csak így tovább!
150-es pitet már pár ezren lefarmolták ezzel
-
Ellia
addikt
Lvl 55-56-on kiesett egy tal rasha loop, meg egy ophidian iris - ez annyira megdobta a hydrás karakterem, hogy lehoztam vele a pit 20-at... és gyakorlatilag semmit nem csináltam még a cuccaimmal
-
grimm2015
senior tag
Durielnél mondom ütök már egy Anci Hail of Verglas-t (az nem esett)
, a forgotten soult azért jól felemésztette!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
grimm2015 #27110 üzenetére
Igazából az a para, hogy elején elég sokat kell T2-T3-T4 között ugrálni.
Nekem pl blood wave nekróval Beast in Ice T4en megy (bár idő), T4en 3-5 progress Horadric Strongroomban oké, Duriel T3 oké, viszont Mephisto csak T2.
S6-S7 óta iszonyatosan vissza lett nerfelve minden karakter. S7ben hasonló gearben kb pit 80at speedeltem a BW nekróval.
hydra sorc pedig nem tud olyan burst AoEt, mint a BW.
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey #27107 üzenetére
De ez pont ellent mond, mert hogyan kapnál mythic cuccot, amikor 99%ban bossokból lehet beszerezni? T3 is kiüthető, annyi a különbség, hogy T4hez képest -1 unique esik.
Ha az unique kell, azt tudok adni mind a 4et, nem profit, de elindulni valót.
Edge is szinte egyből eljutott T3-ra, ott meg már lehet farmolni az ubert, én is ott farmoltam ki az első kettőt. -
El Rey
aktív tag
válasz
boogie84 #27104 üzenetére
Hanyszor oltel bossokat T4-en?
Ezen nagyon jót mosolyogtam.
Nem esik mythic cucc ami szükséges ahhoz, hogy egyátalán T4 re átmenjek és tudjak is bármit csinálni ott. De amint írtam egy közepesen szar fegyvert sem találtam még amit tudtam volna temperelni.
Szóval hogy a faszomba jön ide, hogy hány bosst öltem T4 en ha egyszer nem tudok eljutni oda? -
Pocak89
senior tag
Obol vendor megajándékozott. És a hydra temper is ráment azóta szerencsére.
-
El Rey
aktív tag
Valahogy írtó szar most a drop. Nem esett még egy mythic cucc sem (eddigi szezonokban már rég esett ennyi idő alatt). És valahogy használható fegyverekből is kevesebb esik most. Nem értem, hogy miért kellett visszatekerni ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- VoIP telefonálás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest