Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
rumkola
üzenetére
Legjobb leveling: Shred Druid. Sőt a szezonban sztem utána is jó. (bár ebben a szezonban csak unalomból kezdtem húzni egy ilyet)
60 felett már specializálódhatsz egy endgame buildre:
Farmolni S11 legjobb: Cataclysm Druid, T4-en sima minden is. Nem túl erős PIT-re.
1 gombos Raven. Nem túl erős PIT-re, de ez is gyors, csak itt neked kell castolni a raven-t és iránytani a sebzést.
Pulverize Druid. Szezon legerősebb Druidája. Farmolásra lassabb mint az előzőek. Visz mindent is.
Hugh Jackman alias Shred Druid. Kis AOE sebzés, viszont elég gyors. Farmolni nem igazán jó vele a kis területi sebzés miatt, de fun gameplay.
Jó játékot.
-
rumkola
nagyúr
Üdv! Nemrég kezdtem a szezont, ráadásul Druidával amit még sosem csináltam.
LVL46 vagyok, lightning stormos válatozat, de nagyon gyengusznak érzem.
Mi az ami ennél erősebb és gyorsabb 60-ig? Beőszülök.
-
faragojof
őstag
Üdv!
Kell valakinek egy 4GA-s Esu's Heirloom chaos unique pants? -
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
PlayStation 5 Pro konzolon játszok a játékkal, viszont nem boldogulok az egyik trófeával, ahol 5 PVP gyilkolás kell.
Van olyan köztetek, akivel ezt megcsinálhatnám?
Tervezem kiplatinázni, de addig nem fognék bele a HC karakterbe, amíg ezt az ótvar PVP hülyeséget nem csinálom meg.
-
Tibe
aktív tag
Ezt nézzétek
Gatyákat gembléztem és bedobott egy mythic chestet a vendor
Homokszem került a gépezetbe...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
malacka87
üzenetére
Felesleges átmenni offenzívbe "Akármennyire is szidják az emberek", ettől a stílustól kíméljük meg a fórumot

Nagyrészt oké, bár a "használható white/blue/rare" rész loot filter nélkül továbbra is azt jelentené, hogy mindent is át kéne nézni a dropból. Szóval aki Diablo2őt akar játszani, annak van lehetősége Diablo2őt játszani.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
It's OK.
Igen.
Van. -
boeing
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen tart még,és sok BUILDS tudsz választani ami S TIER.
-
WayneGace
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ne aggódj még van elég játékos! Ráadásul tele van a város vásárolt skines karakterekkel, szóval költenek is az emberek a játékra. Tehát nem ma fogják lekapcsolni a szervereket.
Tudtommal decemberben indul az új szezon, talán korai megmondani melyik kaszt lesz erősebb, mint a többi, hiába van PTR és tapasztalatok.
Érdemes-e neki vágni? Ha élvezed a játékot, akkor igen, ha nem, akkor nem. -
Roland861010
veterán
Reggelt,
Hogy látjátok a jelenlegi D4 helyzetét?
Elég sokszor temetve lett.Érdemes neki menni az új seasonnak?
Van valami kiemelkedő osztály ami most jobban teljesít mint a többi? -
lafaty80
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
Az a baj, hogy variálom, most sima unique-os cucc-cal, de stat ugye így kevesebb (mondjuk mindenre is elég most is) csak gondoltam akkor legyen teljes a build. Most még surranót tudok betenni, de mivel azon meg nincs speed, annyira bellasul a medve, hogy siralmas
. Majd akkor még csippentek chaos-t, hátha beadja a jót. -
lafaty80
addikt
Rob 1 gombos druid-jában van egy "Kilt of Blackwing" helm-et. Ezt látott már valaki?
jópár chaos armor-t kaptam már, de ezt eddig még nem. Trade oldalon sem találom úgy mint helm-et. -
savior
őstag
Most olvasom, hogy a diablo.trade oldalt hamarosan kipimpelik. Ra is fer szerintem. A discordjukon van egy video amin bemutatjak es azalapjan eleg jo lesz szerintem.
-
grimm2015
senior tag
Érdekes...

-
sith7
félisten
Rob 1 gombos druid build - t próbálom összerakni, egyelőre még a "speed no uber, no chaos" verziót.
Azt mondja meg nekem valaki, hogyan lehetséges, hogy nem tett pontot a pulverize - re, mégis ott van a skill bar - n ?
-
Lokids
addikt
Összedobtam egy sorcot lgBallra. Jól értem, hogy gyakorlatilag melee kariként kell játszani, és a sebzést a körülöttem lévő orbok adják? Mert így nagyon nem bejövős.

-
qsscanner
csendes tag
Itt most is meg lehet nézni mi a meta, mégha nem is offical: [link]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
boeing
üzenetére
ja, az egyertelmuen latszott, hogy season7 utan nem volt nagyobb banwave, kb a szezon masodik napjatol az LB teteje pedig jellemzoen botozokkal volt tele.
ettol fuggetlenul be lehetett nezni a lista kozepere is, hogy adott paragon szint es gear mellett kb mit lehetett kihozni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
boogie84
üzenetére
jaja, Diablo3ban a leaderboard volt az egyik legjobb
reszben pontosan es valosidoben lehetett latni, hogy mi a meta, reszben nem kellettek a kulso oldalak es foleg, nem kellettek streamerek (mert mire kijut a video, addigra mar a szezon elso heteben amugy is elavult minden).
az is azonnal latszott, ha valamelyik oldal hulyesegeket theorycraftolt, ld dlc elejen a Jacint shell, amit par helyen meg egy honap utan is ajanlottkent irtak (pedig kb csak a baj volt vele).
plusz a gyakorlatban is latni, hogy a "new best build !!11!!! like and subscribe" valojaban alkalmatlan arra, amire eppen el probaljak adni.
ahogy nezem tovabbra sem latni leaderboardon az aktualis gear loadoutot.
-
boogie84
veterán
válasz
boeing
üzenetére
Én szándékosan nem szoktam kipróbálni, mert akk nem marad túl sok újdonság a szezonban. Endgame tartalmat meg sem említették megint. Vagyis a fejlődést húzzák el, ami nekem tetszik ugyan, de végén megint az üres semmi fog várni. PIT Leaderboard... ingame, nem egy weboldalon, és ingame még infót sem látsz a buildekről...

-
grimm2015
senior tag
Valaki leírná a PTR tárgyhúzást?
Biztos félre értem.... -
Edge
veterán
válasz
lafaty80
üzenetére
Azaz amit Shokkolo linkelt

sith7: Mekuna's Ballkuna
a Speedfarm Glyph variáns.boggie84: ravennel 200% movement, plusz folyamat lehet teleportálni/evadelni, a skill meg auto targetes, meg sem kell állni sehol, ez így baromi gyors, de hiszek neked mint dudu szaki, viszont nekem a raven sebessége is bőven elég már
. -
boogie84
veterán
Attól függ hol nézed a sebességet. Mert ha csak T4 famolás eventek: Undercity, HT, IH, akkor biza a Cata druid "villámgyors".
Gyakorlatilag csak sétálsz. Nem mellesleg a tornádó druid is gyors! Nem hiszem h a Raven lenne a leggyorsabb, de tény h az a 3 közül a legerősebb. -
lafaty80
addikt
Sorry a láma kérésért, de tudnátok valami linket adni ehhez a raven dudu-hoz? Gondolom csak én nem végom melyik ez
, és eskü próbáltam kideríteni, de nem sok sikerrel (igaz, sokat nem is feccöltem bele). Indítottam egy pulverize-ot, nagyon bejön miután sikerült beizzítani, de ha ez a raven-es egy másik, megnézném. Köszi 
-
Edge
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Én összeraktam egy evade-es raket, eléggé erős de igen előbb evadelni kell és aztán lehet elsütni a rake-t. Nem lehet csak úgy spammolni a raket, erős build jó vele játszani, de a raven duduhoz képest lassú.
Persze ahhoz képest minden az, első karim az sorc volt, lightning baller, az is elég gyors, de azzal a pit100 olyan 2-3 perc full maxos gearben. Raven dudnak meg alig 1 perc közepes gearben.
Persze feljebb elfogy a raven dudu enyém 110nél megállt, az felett viszont a rake sb jobb lehet. -
boeing
őstag
Friss hússssssss.
-
El Rey
aktív tag
Butcherrel találkozott valaki? Én egyszer sem futottam bele ebben a szezonban.
-
Jim-X
őstag
-
-
Edge
veterán
Én mostmeg egy sb-t húzok, ha már mekuna szerint az a top 1 erős a szezonban, kíváncsi leszek, bár valszeg pit pushra jobb csak, nemtom hogy lehet gyorsabb a mackónál.
Raven macival én 110ig jutottam rob 2 gombossal, kell még para mert csak 245 jelenleg, a dpst kb végtelenig lehet növelni annyi mindenre lehet pontot tenni még. -
Janusz001
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Én még kitartok, 2 szezon kimaradt, most elvagyok nagyon, esik minden bőven, pedig nem sátrazom a játék előtt. Bár nekem már S7 ben se volt gondom, nem kellett semmit tradelnem.
Szerintem ha valaki nem a top-top gearre hajt a megfelelő GA -val, narancssárga pörgetéssel, az bőven el van látva.
Shadowblight necro -val tolom amúgy. -
boogie84
veterán
Játszik még vki rajtam kívül a játékkal?
Werenado dudukával nyomulok 80-as pit-et és lámlám.
-
Jim-X
őstag
Kiprobaltam en is…gusztustalan durva…mesz elore es fekszenek a mobok
Pedig tenyleg csak a shroud van meg amit a sb-om adott kolcson, a tobbi a legalapabb szar amit gyorsan talaltam…de azzal a chaos perk-el nagyon durva!

szerk.: Lilith egy vicc, igy, hogy nem szakad szet a platform es nincs benny hillezes…
-
malacka87
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Most rövid is lesz ráadásul december 2. hete új season
-
El Rey
aktív tag
válasz
boeing
üzenetére
Azért azt beláthatod, hogy a pikk pakk megtalálni azonnal ÉS az egyátalán nem esik között lenne valahol az optimális. Mert az említettt kettő közül egyik sem a jó megoldás.
Annyit kellene csinálniuk, hogy vagy kicsit fentebb tekerik a drop chancet mind a mythicre mind a runákra, vagy maradjon így delehessen célzottan farmolni őket. (nem, a cseten megveszed meg eltradeled az nem célzott farmolás. Az max kényszermegoldás)
-
boeing
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
De ha meg pikk pakk meg lenne mindened és drop eső lenne az lenne a baj hogy akkor mit csináljak a játékba.Tudom aki a Diablo 4 el kezte annak ez nem elfogadot hogy ilyen van,ez van.
-
válasz
boeing
üzenetére
Igen ám de egy dolgot elfejtesz , hogy itt season ok vannak. Gyakorlatilag van három hónapod összerakni a fullos karit. Szerencsével ez két hét alatt megvan , de aki nem sokat játszik/ nap annak elég nehéz lehet.Nekem 28 óra alatt esett egy használható myhstic + 4 másik haszontalan amiből szintén szar sem esett.
-
El Rey
aktív tag
válasz
D1Rect
üzenetére
Én is kimaxoltam 3 mythicet craftoltam 1 meg esett. De, ez most, hogy jön ide?
Azon puffogok, hogy ez a D4 es drop rendszer egy kupac sz@r. kb 0.5% esélyed van a legjobb cuccokra és eshet BÁRHOL
12 féle különböző cucc random módon. Ha nem a megfelelő esett sebaj, bezúzod és kraftolsz belőlük ládát amiből RANDOM dob egyet 
Ha ez sem válik be akkor kraftolhatsz célzottan is amihez kellenek legendary runák amik eshetnek bárhol random módón...
Ki volt az a kretén aki ezt kitalálta?Ja, és mindezt még tetézik a temperint, masterworking random szarságával.
Last Epochban kurva jól van ez megoldva mert lehet target farmolni a dolgokat.
-
Edge
veterán
Ouff... Ez a raven dudu broken, rob 2 gombos buildjét raktam össze, kegyetlen durva tényleg. Minden mythic és chaos armor megvan hozzá, 12/12mw. pit90ben húzom vele a lvl1es glypheket, átlag 1 perc egy kör...
-
WayneGace
őstag
-
El Rey
aktív tag
válasz
grimm2015
üzenetére
Szerintem téged több szerencsétlenség súlyt, mint itt az összes fórum játékosát!
Tekintve, a betegségemet ez így is van valószínűleg. De ez nem ide való téma.
Mindig minden játékban van egy időmilliomos akinek minden cucc megvan azonnal.
Ismét kérdem: Ez hogy segít a többi átlag játékoson?Egyébknt ebből a képen látható 15db mythic cuccból hány darab az ami csak úgy esett valahonnan és nem sparkokbol lett legyártva?
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
Minden játékban van legalább egy szerencsétlen, aki száz és ezer számra csinál mindent, de nincs rúnája, nincs aranya, nem is látott még tárgyakat... ami meg lenne neki lehetősége, az meg nem tetszik neki, és ezt már egymás után több szezonban!

Szerintem téged több szerencsétlenség súlyt, mint itt az összes fórum játékosát! -
El Rey
aktív tag
válasz
grimm2015
üzenetére
A lottó 5 ös nyertes sem érti, hogy mi baja a többi baleknak, akiknek csak kettesük lett a lottón.... De ez hogyan segít a többi játékoson???
Mythic riftet meg csak itt a forumra feltölött képen láttam. Pedig százával nyitogattam a chaos rifteket is. Aminél meg unalmasabb, lélekölőbb dolog nem nagyon van a játékban.
Mi abban az izgalmas, hogy chaos rift nyitás---->teleport a riftbe-->map megnyitás--->lecsekkolni a rifteket-> természetesen egyik sem mythic--->teleport ki-> és kezdeni mindent előröl. Pár 100 ilyen próba után abbahagytam inkább ha ennyire ritka egyszerűen nincs értelme.Úgyhogy igen, szarfos a mythic drop chance úgy is mondhatjuk, hogy nem létező.
-
WayneGace
őstag
válasz
El Rey
üzenetére
Nem muszáj pontról pontra követni minden buildet, anélkül is erős. A mythic drop egyáltalán nem rossz saját tapasztalatom szerint. Ha valakinek nagyon nincs szerencséje, akkor is kizártnak tartom, hogy ne tudna összeszedni 4 sparkot. Azzal meg le lehet craftolni kettőt, amilyet akar.
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
Szerintem én több Mytic Chaos riftet találtam, mint amennyi myticed neked van...
Most toltam egy helltideot 7db chaos boxra tudtam kiváltani a végén, 1000+ cinder megmaradt az összes láda után.
Én megkaptam a Hydra/Ball sorcra, meg Pulverize/Companion druidra is az összes chaost (nagy részük szar, de beadta)
Jelenleg egyetlen egy dolog ami hiba a játékban, a túl kevés gold, vagy a túl magas gold arány az optolásnál, újraforgatásnál. -
Pocak89
senior tag
Lehet hülye kérdés, de druidánál ha nem castolok semmit csak a farkasok támadnak akkor miért szívja az le a spiritet?
-
savior
őstag
Nagy valtozasok jonnek: [link]
-
El Rey
aktív tag
válasz
malacka87
üzenetére
Annyira kevés az esélye a mythic meg a megfelelő chaos armor dropra, hogy ki is vehetnék a játékból nyugodtan. Olyan mint a lottó 5 ös. Tudom, hogy létezik de még soahem volt telitalálatom. Az meg továbbra is egy elbaszott megoldás, hogy repubol farmolt sparkokból kell legyártani a megfelelő mythicet.
-
malacka87
őstag
Jaj én amúgy feladom pénteken úgy is bf6
125 óra alatt 1* se esett a 2 adott slotra a banished! Meg se tudtam nézni mit bír a kari nagy pitben
-
boogie84
veterán
Létezik. 
-
WayneGace
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Van armorod, csak a t4 miatt vonja le, nekem egy skull van amuletben meg pörgettem rá total armort, így paragon arra nem kell pazarolni és simán megvan 1200+ armor, tehát meg több is, mint kellene. De anélkül meg nincs. Res is maxon van. Így már nem annyira papír. Pit 110 simán megy, bossnál kell kitérni, de nem sokat kell mozogni ott sem.
-
WayneGace
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Én is. De nem teljesen jó, ahogy ott fent van. Kell magadra valahol rakni armort, (legegyszerűbb szerintem total armor amuletten, meg res, valamint van néhány skill és paragon pont is, amit teljesen feleslegesen pazarol el. Mivel lényegében folyamatosan grizzly rage-ben vagy. Ravenen kívül nem kell más aktív skill. Paragonon meg függ az itemektől.
-
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Én ezt tolom
Pit 100 ~2+perc, de papír nagyon... ha elfogynak a mobok és kiürült a spirit, akkor szinte biztosan kipurcansz! -
boogie84
veterán
válasz
Pocak89
üzenetére
Maxroll Grizzly vagy Screamheart CATA. Rob csinált egygombos Raven buildet is. Amelyikről úgy érzed h könnyebb gearelni. Én szezon elejétől Screamheart buildjét raktam ami PIT-re is jó, valszeg a Maxrollos is jó PIT-re. Rob buildje inkább T4 farmolásra jó csak nem biztos h magas PIT-et is tudna.
-
Pocak89
senior tag
Szeretnék egy raven druidát. Melyik buildet érdemes használni? Látok itt grizzly-t, cataclysmet...
-
malacka87
őstag
-
boogie84
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
1 hete még akkor fagyott meg amikor léptem ki a játékból, ma random megfagyott prászor. Nincs köze hardverhez sztem. Kis cég, most kezdték a fejlesztést.
-
malacka87
őstag
Nah új rekord 800 milla elment a masterworkre mire az első willpower ga-s itememre rárakott egyet... Remélem egy jó nagy fallosz nőtt annak a valagába amelyik ezt a rendszert kitalálta...
-
WayneGace
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Én ebben a szezonban tapasztaltam meg. És valóban váltottam radeonra. Igyekeztem utánaolvasni. Nvdiánál is előjön elvileg, van sok hozzászólás blizzárd fórumon róla. Szóval tudhatnak a problémáról. És nem is újdonság, mert korábbi szezonokban is volt már ilyen jelenség. Nálam majdnem eléri a 16 GB-ot 2560 x 1440 felbontásban magas beállításokkal.
-
El Rey
aktív tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Nekem csak és kizárólag kilépéskor. Rányomok az exit game gombra aztán ott áll lefagyva vagy 15 másodpercig mire bezárul.
-
grimm2015
senior tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy teleport után elfeketedik az "sajnos" normális a radeon kártyáknál... Teljesen mindegy milyen beállításokkal tolod.
Mondjuk ez is, hogy 13gigát megeszik a ramból, és nem UHDban tolom. -
rottenbull
őstag
Nekem eleg sokszor kifagy fekete kepernyovel az uj szezon kezdete ota. Teljesen random es barhol elojon. A hetvegen ketszer fagyott ki. Egyszer teleportalas helyett masodjara a shop-ban amikor behuztam az aktualis ingyenes bannert.
Masnal is elofordult kifagyas?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Homokszem került a gépezetbe...
jópár chaos armor-t kaptam már, de ezt eddig még nem. Trade oldalon sem találom úgy mint helm-et.

Nagyon remélem S11-ben decemberben is jó lesz még. Nagyon sokat várok a módosításokról.
qrvajó

Létezik.
Saját kép