- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Nincs véletlenül valakinek a Rain Arow Rouge buildhez Verathiel kardja estleg ? Sok pénzt nem tudok érte adni , mert még csak T2-n vagyok
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
LÁZ
addikt
válasz
camfor #26058 üzenetére
ha más is esik, baneful heart (a cinderek melletti számláló), azzal meg a helltideos oltároknál (szörny ikon) lehet megidézni a bosst (3 kell hozzá).
kellően magas szinten már egyedül is le lehet rendezni, de ha még nem vagy tápos, akkor is odamehetsz 'potyázni' a lootra, ha meg már vannak ott páran, de neked csak 2 van pl, vki úgy is kipótolja a 3.at
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
El Rey
tag
Egyébként hiába erős a barbár, meg a druida de messze a legszórakoztatóbb a lightning spear sorci. A necro tuti, hogy halálosan unalmas már ránézésre is az.
-
camfor
újonc
Sziasztok! A kb. 1 órás Helltide mire jó? Hol tudom beváltani, amit szerzek a szörnyektől, azokat a "kavicsféléket"?
-
El Rey
tag
-
ChromeX
addikt
EOM runat cserélne valaki ? (4 db-ra lenne szükség) tudok érte adni mást.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
hokuszla #26054 üzenetére
trolololo
de igen, ebben a szezonban en is koponyas sorccal megyek.
bar sikerult megtalalni azt az egyetlen (najo, kb ketto vagy harom) gear kombinaciot, amin nincs se demonfej, se koponya, es kinezetre is kb elmegy sorcnak nekrokent
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ChromeX
addikt
Sziasztok van egy 229.es spear sorc-om és nagyábol olyan pit95nel nem megy több.
Minden masterwork max, item affixek megfelelőek (nem feltétlen mindig a legmagasabb roll..) egy harlequin hianyzik. Runák, gemek, witchpowerek megvannak. Mire érdemes focusálni, hogy pusholni tudjak vagy ennyi volt ebben a buildben?Tovább mit javasoltok altnak, ezt kezdem unni és még egy karit indítanék
-
grimm2015
senior tag
Rápróbáltam... De nagyobb nem megy... ha Fastbloddal tolom későn érek oda, ha nélküle, akkor a bossnál túl sok időm megy el semmire.
Battlenet: Grimm#22690
-
proci985
MODERÁTOR
-
Jim-X
őstag
-
válasz
Beretvás #26041 üzenetére
Na, igen. Azt nehéz lenne megmondani, mi lenne jó. Az amúgy nem volt rossz, hogy van félisten build, még ha törött is, de amúgy nekem leginkább a buildek és skillek variálhatósága hiányzik. Egy ilyen skill és aspect olyan cuccal vagy X passzívval. Nem pedig valaki kimatekozza, hogy az aktuális szezonban mit gondoltak a fejlesztők és onnantól egyenes út.
A több GA mítik csak azért nem legenda számomra, mert a játékon kívül árulják.
WayneGace
Olyankor én is megállok - már ha nem mindenki pont ugyanezt csinálja és rám vár. SB-vel ez rendszeres volt vagy előtte a blood surge nekróval. -
WayneGace
őstag
válasz
stevve #26040 üzenetére
Én a sebzés és más kiírást is már rég levettem. Teljesen fölösleges. Sokkal jobb így szerintem. Amikor több játékos összeverődik és nyomják a skilleket, akkor van olyan, hogy egyszerűen nem csinálok semmit. Teljesen fölösleges, hogy még az én skilljeim is még jobban beterítsék a képernyőt. Meg amúgy sem hiányzik az a plusz sebzés.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
-
Bocs,, nem hullámot akartam kelteni amúgy.
Teljesen igazatok van és breviknek is. Amúgy néha szó szerint tele van a képernyő is, amikor egy rakás karakter öl valakit, olyan csillámlás és miegyéb van, hogy a kurzort sem ltalálom néha.
Nem is lenne baj a teljes képernyős sebzéssel részemről. Az viszont nem megoldás, hogy már a csilliárdokat ki sem tudja írni sebzésre és az ehhez igazított HP-ra. Erős lett egy kari? Akkor adunk 10% HP-t az ellennek és rendben is vagyunk. egy darabig.
Teljesen egyetértek, én is valami olyasmit várnék, ahol nem csak a HP vs sebzés lesz a cél, hanem valami fejlődés. Az például egészen nagy csalódás volt, amikor a tápos SB átment T4-re és rájöttem, hogy semmivel sem jobb a drop rate például - legalábbis, a gyakorlatban. Papíron lehet, hogy akár egy életen belül kétszer is előfordulhatott valami, ami addig csak egyszer, de számomra nem derült ki.
-
5150head
senior tag
válasz
WayneGace #26037 üzenetére
mára már a bossok is pár másodpercesre silányultak
Ez már az elején is így volt. Nem változott semmi. Mindig volt pár kari amivel lehetett speedrunolni a bossokat, legyen az bármilyen boss. A worldbossok kb viccnek vannak a játékban már az indulás óta.
Talán Lilith volt combosabb, ott kellet ügyeskedni, ugrabugrálni, de volt olyan kari ami ha overdmg-et tolt rá, akkor kihagyta a fázisokat amiket evadelni kellett. Aztán azt javították. -
boogie84
veterán
válasz
WayneGace #26037 üzenetére
Titan Quest 2 már ott van a kívánságlistán.
Előző szezonból kiindulva nem vártam sokkal többet, nem is lett több. Csak most még a PIT push sem érdekel annyira. Nincs olyan karakterem amivel meg tudnám most ütni a 150-et.Én azokat várom amiket írtam, amíg valami hosszabb fejlődési szakasz vagy tovább tartó küldetés út egy bossig nem jön addig a komolyabb játékosok 1 hét alatt megunják, kezdőknek tart tovább, de ennyi.
Tőlem jöhet 2 havonta új szezon ha csak ennyi a tartalom.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
WayneGace
őstag
válasz
boogie84 #26036 üzenetére
Lehetne máshogy, csak emlékezzetek vissza a pit megjelenésekor mi volt itt a topikban.
"Nem akarok soulslike játékot diabloban" vagy valami hasonló. Pedig csak boss volt nehezebb és kellett figyelni, kitérni támadásai elől. Párszor már felvetődött ez a téma, hogy az emberek többsége könnyű játékot akar. A legjobban meg talán azt szereti, hogyha a nehéznek kikiáltottat könnyen meg tudja csinálni.
Lehetne olyan dungeon, amiben valóban a mobokkal több időt kellene foglalkozni, de mára már a bossok is pár másodpercesre silányultak, ahogy butcher is. Emlékszem még promózták is, hogy miképpen csinálták a dizájnt, a játékosok hogyan reagálnak megjelenésére, stb.. Mi lett belőle? Egy ritka mezei mob. Szóval lehetne fordítani a szekeren, csak nem biztos, hogy a többség örülne.
Persze jöhet egy új kihívó, például titan quest 2. Mely a lassab tempót preferálja. Nem biztos, hogy rosszabb lene a kevesebb mob sűrűség, de erősebbek, trükösebbek. Akár még kicsit gondolkodnak is, nem csak neked rohannak.BestSecret invitációt privátban adok.
-
boogie84
veterán
válasz
boeing #26032 üzenetére
Az h komplett tisztítod aképernyőt sajnos valóban jelen van most már a két említett játékban. Hogy ezzel lehet vmit kezdeni vagy nem azt nem tudom, végül is ez megmutatja a sebzés mértékét. POE2-ben kb az összes karakter így működik, ha nem akk életképtelen karakterrel mész. Hagyom is a poe témát....
#260345150head
Emlékszem rá, sajnos. Viszont Elon játszik mindkét játékkal...A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
5150head
senior tag
válasz
boogie84 #26025 üzenetére
"...bízom benne, hogy a blizzardnál játszik is a játékkal..."
Sajnos nem játszanak a devek a saját játékukkal. Ez már többször bebizonyosodott streamben, gameplayben. Legcsúnyább talán a két csajszi (lead devs) volt aki kb azt se tudta, hogy merre van az előre a játékban... -
Janusz001
őstag
válasz
grimm2015 #26021 üzenetére
Corpse tendrils -t én sem használom, pirandó helyett a növény van berakva, én kidobtam a blood mistet is, mert sose kellett, t4 headhunt ban állok a tömegben, nem csinálok semmit, nem tudnak leverni, forti és a barrier állandóan fent van. Pitet is csak addig vittem, hogy a glyphek 100 -on legyenek.
Nálam most blood wave+5 darkness skill van kirakva, hair adja ugye a core skill -t, igy oda sem raktam pontot, ment máshova.
Már csak egy normális 2 passzivos anci amu kellene, de csak simában esett. -
proci985
MODERÁTOR
egyebkent blood wave tenyleg nem rossz.
felkesz mythic varians (perdition + tyrael) leviszi 100at, a vegleges (shako + shroud) speed setuppal meg levitte 125ot, bar ott mar a bossfight percekig tartott. 120 kb 5 perc alatt megvan (60 koruli gemekkel, p240 korul, 8 / 12 felig optimalis gearben).
elozo season spiritbornjanal gyengebb, de hasonlo gearben az is jellemzoen max 10 szinttel tudott tobbet.
btw a "felkesz" mythic varians 1hiteli uber Lilithet T4en, mar amennyire lehet.
-
proci985
MODERÁTOR
Valakinek van egy extra tempest roarja?
Akarmilyen rossz statokkal is oke, csak tegnap este tunt fel, hogy azom nincs.
Cserebe tudok adni nekrohoz cuccot.
-
boogie84
veterán
válasz
stevve #26023 üzenetére
Azért tűnik unalmasnak mert egy százalékkal több tartalom sincs a fejlődés végén megjelenés óta. Eléred a 220-250 paragont és nem tudsz mit csinálni csak PIT-et. Azt meg csinálja olyan akinek célja a 300-as paragon. Előzőben megcsináltam, dög unalom és lassú volt még az xp boostokkal is. Nincs semmi tartalom a végén. E tekintetben whitezo88 jól írja, túl hosszúak a szezonok. Ugyanakkor a lassabban haladók még a felénél sem járnak.
Balance soha nem lesz ebben a játékban, szerintem nem értenek hozzá, vagy szándékosan rotálni akarják, hogy melyikben melyik kari legyen erősebb. Ami azért baj, mert valóban van 3 build ami megy még magas PIT-et is, a többivel csak karcolgatod a T4-et.
Valami olyan tartalom kellene a fejlődés végén mint a POE2-ben. Valami végnélküli dungeon tábla, ahová megfelelő erősségű kulcsokkal juthatna be az ember, fix lootokkal a dungeonokban. Vagy módosítható kulcsokkal pl egyik kulcsra teszel olyan módosítót h több armor essen, vagy több fegyver, vagy több GA. Helyettesítené az unalmas PIT-et.
És hogy el lehessen jutni valahová amit célul tűz ki az ember valami térképszerű.
Olyan boss-okkal amiket valóban csak akkor tudna megölni az ember amikor maxos a gear. Egy PIT150 boss pl. Nem időre, hogy esélye legyen az embernek, de soha ne one shot legyen, mert az vicc h egy bosst így meg tud ölni egy közel sem 300-as paragon kari.Nem hiszem h olvassák a fejlesztők a fórumot szóval csak csak bízom benne, hogy a blizzardnál játszik is a játékkal és eszükbe jutnak ilyen dolgok.
-
Csak nekem lett unalmas ez a szezon még így a fele előtt? A buildek nem érdekesek, sok instabil is. Annyira nerfelni akartak, hogy lett egy csomó bug és felesleges gyengítés itt-ott, de a skillek, buildek nagy része továbbra is használhatatlan és van 1-2, ami valóban húz, de némelyik feleslegesen bonyolult. Talán minden lépésnél esik valami, ami viszont kuka, így mat rengeteg van, de a többi, gem, obducite, és a season fejek is rengeteg munkával jön csak.
Ez nálam a season of grind. Casual játékosként nem élvezhető és nem az instant gratification kellene, mert 60-ig eljutni nagyon gyors, de egy idő után már nem élmény. Én nagyon szívesen látnék végre egy szezont, ahol nem 3 meta build van, hanem valóban lehet játszani velük, próbálgatni - főleg, ha már van armory.
Át is tértem Kingdom Come 2-re.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Janusz001 #26020 üzenetére
Csak már a Corpse Tendrils is ki kellett venni a buildból, a Piranhado-t sem érdemes annyira használni, mert mindkettő előhozza azt sok mobnál, hogy nem sebez a bloodwave, hiába figyeled a stackket.
Nem is látom, hogy videóban is azok akik sebeznek, mivel másabbak. Mert van, hogy én "túl jól" sebzek...Battlenet: Grimm#22690
-
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84 #26013 üzenetére
Ezt mondtam én is, aránytalan az egész, nem mindenki streamer, hogy milliószámra farmolja az obducite-t. Az arany a mostani szezonban csak azért jobb, mert a whisperre épül a szezon, de csak cucc forgatásra/húzásra elment már közel 3milliárd.
És akkor a barbárnak + 3 tárgya van...A 4-5. bónt sem tudod végtelenszer forgatni, 2db 2GA-s cuccot el is kellett dobni.
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #26011 üzenetére
"köves gyűrű amit az ékszerekbe lehet belerakni "
Ezmi? Nem értem!
-
boogie84
veterán
Majdnem 900 misi ráment a gatyára, és 42K obducite. És nem adja. Az egyébként is harmat gyenge, tartalom nélküli játékban ezzel akarják bent tartani a játékosokat?
-
grimm2015
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26011 üzenetére
Csak akkor látod, ha letoltad a karakterrel a szezon questet, tehát új karakterekkel nem látod. (minden karakterrel le kell, amivel látni akarod)
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Srácok ez a köves gyűrű amit az ékszerekbe lehet belerakni azt hol találom ? Legyártottam már párat ,de sehol nem találom.
Illetve nincs valakinek Skyhunter nyila vagy és Verathiel daggerje felesleges ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Lokids
addikt
Felhúztam egy barbárt dobozokkal és kb felcuccoltam hota earthquake-ra. De a weapon expoertise részt nem értem. Azt hogy tudom maxolni? Mármint anélkül, hogy vissza tegyem a nehézséget normálra és használjak valami olyan fegyvert amit maxolni akarok.
Eddig még nem használtam barbárt, de most ki szeretném próbálni.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Beretvás #26001 üzenetére
Lehet nyilván, de gondolom a guide buildet nyomja. Én nem variáltam, annyira nem fontos, a 125 10p körüli, valahogy hiányzik a damage pedig minden ütésem OP crit kb és rengeteg a dmg szorzó, glypheket is húztam ma, 100/90 körüliek. De ha nem esik passziv növelő amulet, sem 2+ GA cucc, akkor nem tudok mit csinálni, más stimmel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Spórolós topik
- Felülnézetes, többjátékos taktikai akciójáték PUBG: Blindspot