Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Powerful Fast & Easy - S12 Progression Guide Diablo 4
Van benne pár érdekes dolog, pl. nem tudtam hogy a bloodied sigil az nem T5-ös dungeont nyit egyből, hanem csak hozzáad +1 szintet az aktuális nehézségedhez.
-
-FreaK-
veterán
Aki paladinnal akar kezdeni, annak itt egy leveling guide Mekuna-tól:
videóbuild: Mekuna's Hammerkuna Leveling
Kombinálja a hammerdint meg a wing strike-ot. Én ezzel fogok kezdeni szerintem.
Van benne konkrét leírás, hogy mit csinálj a leggyorsabb lvl60-hoz.
-
qsscanner
csendes tag
Most épp ezt a videót nézem, gyakorlatilag az összes paladin buildet nerfelték, de még így is szinte az összes S tierben van
Előző seasonban sorcit csináltam, most jöhet a pala, de még nem tudom melyik build. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
pontosítok: gyűrű nem esett, resource management problémás. viszont, én tudok hammerekkel célozni (Diablo2ben elég sokat mentem vele), úgy egy fokkal élhetőbb.
mondjuk minden relatív, HCban kizárólag akkor használtam, amikor a HF mellé kellett extra dam leveling alatt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
boogie84
üzenetére
en felhuztam ket hammerdint (egy pure, egy "mivel van meg tobb AoE damom holy fire+hammer homebrew") verzioban.
teljesen jo es gyors levelingre.
resource cost management problema. viszont hacsak nem nerfelik a foldbe az AFK holy firet, nem hinnem, hogy annal lesz gyorsabb. bar persze a ketto kombinalhato.
---
ez nem pit push, de speed T4nem nem erdekes, hogy fel vagy negy masodpercig tart egy boss. ami eleve kb 15 pit szint damra, szoval azert a gyakorlatban mar erezheto.
-
Edge
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
np, Rob pit pushol, valszeg aspect azon a ring sloton pit push esetén jobb, de pl. mekuna hammerkuna buildben mindegyik variánsban ott az argent ring.
Én nyomtam argentes hammert és nagyon easy volt a gameplay, jöttek szépen a hammerek. -
boogie84
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Most próbáltam egy friss karakteren a hammer skillt, ezt bizony castolni kell folyamatosan. Most újra nézve Rob videóját ő is castol folyamtosan. Hát én ebből nem kérek mégsem.

Csak a pulverize lesz erős druida. Hogy ez mennyire izgalmas, hogy csapkodod a földet 100 órán kresztül azt nem tudom. Olyan sokáig nem csapkodtam még vele, talán egy szezonban.
Golem necro S11-ben egész jó. Gyors a karakter, golemeket kb instant lehet a vége felé küldeni mindenkire is.
Abban viszont egyetéretek, h az Auradin lesz most is a befutó a lazy buildek között. Valszeg még mindig giga erős lesz a pala, hogy vegyék mégtöbben a dlc-t. Utóbbi kettőre szükült a projekt.
-
jcage
tag
Sziasztok,
Kicsit rámentem most a challenge-ekre. D4-ben is úgy működik, hogy a PLVL összeadódik eternal-ban? Sajnos hc 300 már tuti nem lesz meg.
Thx,
J -
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Ez volt nekem is a bajom, hogy sokáig tartott feltolni, és "fárasztó" fenntartani.
Mi az, hogy Disciple skill lesz?
Én ezt néztem.
https://www.youtube.com/watch?v=IlH4C3Bap-s
A druidával, amikor játszottam, az azért elég jól ment, csak valami olyan kellene, hogy ugyanazzal a buildal tudjak bossozni, farmolni etc. Így az auradintól kényelmesebbet nem igazán látok most. -
boogie84
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Hammer buildről írják h a legjobb leveling a palával. Hát próbáltam, de leveling alatt pörgetni a hammert nem h nem volt kényelmes de még lassú is volt mire lett sebzés. Nem tudom h S12-ben autocastolja e valami a hammert. Na most utánanéztem, nem autocast, hanem Disciple skill lesz a hammer.
Blessed Hammer , Pulverize Dudu, Golem Necro. Ezekkel szemezek.Rob2628's Diablo 4 Season 12 Cheat Sheet
Diablo 4 Endgame Tier List S12 -
grimm2015
senior tag
-
-FreaK-
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Itt egy ilyen új build is, Rob szerint ez lesz a legerősebb a szezonban:
THE STRONGEST Build of Season 12 S+ Tier Captain America Shield Throw Paladin -
boeing
őstag
Én egy speed sorcit csinálok mert kell a gyors build a szezon témához,pala most nem mert ki játszotam a 11 ben szép volt jó volt OP build.
-
grimm2015
senior tag
Ennyire gyenge lesz a szezon? Nem nagyon látom az érdeklődést
.
Vagy a warlockra vártok?
Nem sokat toltam a Paladinnal... a blessed hammer nem tetszett, mert túl sokat kellett nyomkodni...
https://www.youtube.com/watch?v=2NMB8UIAnvs&t=865s
Jól gondolom, hogy itt sem pörög automatice? -
Win-T
őstag
Nézem ezt a videót és nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot, hogy ha ezekre a nyomorult cosmetic szarokra szánt pénzt, időt, energiát, emberanyagot netán a játék fejlesztésére fordítanák, mennyivel faszább cucc is lehetne ebből.
-
Zoona
aktív tag
-
Zoona
aktív tag
PS Store-ból előrendeltem az új kieget, de a standard edition-t. Most gondolkodom azon, hogy upgradelném az Ultimate-re - viszont ugyanúgy a teljes árat hozza ki hogy megfizessem.
Nem kellene valamikor kivonni a különbözetet? Vagy ezt így nem lehet megcsinálni?
-
-FreaK-
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
Igen, kieg előtti rövid szezon. Lesznek itt azért érdekességek, pl. lesz egy új "játékmód", ahol a Butcher bőrébe bújva játszhatunk, ezt eddig titokban tartották.
Diablo 4 - Warlock & Season 12 Dev Update SUMMARY - wudijo -
WayneGace
őstag
válasz
boeing
üzenetére
Az előbb néztem végig a warlock gameplay bemutatót.
Érdekesnek tűnik, eléggé eltér az eddig kasztoktól. Kíváncsi vagyok rá miylen lesz játszani vele.
-
WayneGace
őstag
-
boeing
őstag
Livestrem marc 5 20:00.
-
Wn2tl
aktív tag
Nektek megy a battle.net? Be se tudok loginelni. Hét közben tökéletes. Hétvégére gyakorlatilag ledöglik.
-
FuRiONight
addikt
Sziaztok!
Szivesen játszék innen a forumról d4-et. Jelenleg 160-as Paragon SB-al játszom.
Battletag: FuRiONight#2655
-
Zoona
aktív tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Én is gondolkodom az upgraden még, a mostani kieget is így vettem meg és most fogyok ki a Coinokból, minden season pass-t meg tudtam venni eddig (bár ugye átalakították).
Egy dolgot furcsálltam, hogy megvettem a kieget, és emlékeim szerint utána mikor az upgrade-re mentem volna a shop-ban akkor ugyanúgy a teljes árat akarta kifizettetni velem, nem pedig a különbözetet.
-
Zoona
aktív tag
Ki melyik verziót rendelte elő a kiegből? Én a simát egyenlőre de gondolkodom az upgraden
-
-
grimm2015
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=b2rxJoa9X1I
Ezzel a dungeonba ~ jó félóra. -
Edge
veterán
hamar ki lehet pörgetni ezt a lunar eventet? mondjuk shrineos sigillel pl.?
-
boogie84
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Nálam ez mind gearelt szezon játszható karakter.
Max karakterek száma 16, mint a képen is látszik, beleértve az Eternalon ragadtakat. És ez már az újonnan bejött emelt szám. Korábban 12 v 14 volt.#28701ProEvoFan
Ez egy jó kérdés. Erre is kíváncsi leszek. sosem hagytam ki szezont, most sem fogom.#28702GoTReX
Városokban még a geart is meg tudod nézni az egyes játékosoknál akik nem rejtik a profiljukat. Akik rejtik gondolom akkora pléjerek, h titkos a tudás amit beleraktak...
Városon kívül is, ha nem használnak Shroud chestet, az elrejti a karaktert, nem tudsz profilt nézni.#28703boeing
Szezon közben nem szoktak mechaninkát módosítani (warplan, cube), skillfát módosítani, vagy itemizáció modosítást végrehajtani. Ha igazad van akkor már most máciusban jönnek az új dolgok. Úgy legyen!#28708jcage
Kezdj egy újat, sperec felhúzod! Ha kell most épp tudok segíteni mielőtt megyek dolgozni. -
jcage
tag
Sziasztok,
Jól tudom, hogy ha az elején skip-eltem a campaign-t, utólag már nem tudom megcsinálni t4-en ua-al a karakterrel?
Thx. -
Win-T
őstag
válasz
GoTReX
üzenetére
Néha olyan súlytalannak érződik és nem látszik a karakterek közötti egyediség ha egy képernyőn vannak.
Ezt nagyon adom. Ha csak állnak a karik a képernyőn én meg nem tudom mondani, hogy az most ott varázsló vagy rugó, hacsak nem használnak éppen valami rájuk jellemző skillt.
Bár van, hogy akkor se... -
GoTReX
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Akkor egyértelműen a Lord of Hatredet érdemes megvenni valami egyszerű csomagban mert magában foglalja a korábbi kieget is. Ebben nem voltam biztos.
Adok neki még egy esélyt, de annyira más mint a Diablo 2 volt anno. Néha olyan súlytalannak érződik és nem látszik a karakterek közötti egyediség ha egy képernyőn vannak. Ugyanakkor rossznak sem mondanám ezt a rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple iPhone 17 - alap
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- E-roller topik
- Kés topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előző seasonban sorcit csináltam, most jöhet a pala, de még nem tudom melyik build.

.