- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
d4 endgame-et bírja az LCD steam deck? Minden fajta class és build típussal?
-
xundyingx
tag
D1R kellene de az már csak nekünk boomereknek kedvezne.

-
boogie84
veterán
Nem reg olvastam facebookon olyan segitsegkerest, hogy a ket feher item (igen, jol olvasod, 5 percet nem jatszott az ember a jatekkal) kozul melyik a jobb fegyver. Szted o mennyi ido mulva jut el endgame-ig?
Sztem a D4 jatekosbazis nagy resze endgame-ig is alig jut el, vagy nehezen. Pedig most mar lvl60-tol paragon is van... Kis resze par nap alatt vegig daral mindent. Utobbinak, a sokkal kevesebb jatekosra nem fog energiat pazarolni a Blizzard. Eppen annyi valtoztatast tesznek bele amennyi meg kell h eletben maradjon a jatek.
Latod mennyire van uborka szezon. Mar "A" besorolasu buildekkel bohockodom...
En sem bannam ha a poe2bol jonne at valamilyen formaban tartalom, de attol felek egy komolyabb, kihivasokkal teli ensgame az meg messze van, vagy nem is lesz. -
Win-T
őstag
válasz
WayneGace
üzenetére
Ezen őszintén meglepődnék, de remélem igazad lesz.
Talán a videó végi cliffhanger ad még némi okot a bizakodásra, de attól tartok az is valami triviális marhaság lesz amiről csak ők gonolják azt, hogy nagy dolog.
Sajnos nagyon is el tudom képzelni, hogy valami Extra Prémium VIP Battle Pass lesz amitől majd le kéne rakni a hajunk. -
Win-T
őstag
Nézem ezt a magyarázó vidót és csak csóválom a fejem elképedve. Most tényleg az lesz a nagy lelkesen előadott endgame megreformálás, hogy bitre ugyanazt csináljuk mint eddig, csak mostmár láncba lehet fűzni a dögunalmat egymás után?
Komolyan csak ennyire tellik srácok? Legalább egy valami újdonságot nem tudtatok volna kiizzadni? -
boogie84
veterán

Aki nagyon unja a szezont annak javaslom a Golem Necro buildet. Ha összeáll a mythic akár csillagok nélkül is fun a farmolás helltide-on. Gyakorlatilag a 3 golemet instant tudod küldni bárhová, zéró, 4s cd-vel, ami 0 (köszönhetően a GA-s tempereknek).
Nyilván irányítani kell a nagy sebzéshez őket, de nem jelent gondot a 0 cd miatt.
PIT-ben a buildben írt rúnákat használom. T4-en farmolásra NEO-CEH rúnákat az AHU-QAX helyett.
Elsőre a minion buildet próbáltam, de a mage csontik úgy le vannak maradva tőled, hogy késés van mire lőnek, nem instant a sebzés. Talán ha közel maradnának hozzám jó lenne, de nem az igaz jelenleg.
Golem nagyon tetszik. Megérte beleveágni!
Ezt hiányolom a Druidánál, hogy nincs olyan totem castolos build ami automatán lő (mint pl a Last Epochban). Megérte belekezdeni
Lunart Auradinnal farmoltam. Bemákoltam egy shrine-t event mellett.

Mocskosul várom a kövi szezont...
-
malacka87
őstag
[link] Lock leveling gameplay!
-
Pedro78
senior tag
A LoH kieghez kaptuk elore a paladint, az uj kaszt (warlock ha jol tudom) meg majd akkor jon ha a kieg elesedik ugye?
-
boogie84
veterán
Na, márciusban kezdődik egy új korszak. Végre hozzányúltak a skillekhez is!

-
Micsoda!?
Warlock a negyedik részhez, a Diablo kettőhöz és a mobilos Immortalhoz IS!? Aztak....
És végre fullos talentfa átdolgozás minden karakternek, teljesen máshogy fog kinézni. -
savior
őstag
Remélem a második kiegészítő nélkül is játszható marad a játék. Nem szó szerint értem, hanem úgy, hogy nem leszek nagy hátrányban a hiánya miatt.
-
boogie84
veterán

Tune-in to the Diablo 30th Anniversary SpotlightKészülj fel a Diablo IV következő fejezetére! Február 11- én kapcsolj be a Diablo 30. évfordulós adásunkba, ahol bemutatjuk a következő kasztot, a Gyűlölet Urát, egy új erőt a Sanctuary-ben, amely átalakítja a harcot, a túlélést és a csatatér uralását. Emellett mélyebben belemerülünk a képességfák főbb frissítéseibe és az új végjáték-rendszerekbe, amelyeket először decemberben mutattunk be.
#28638boeing
Lehet h túl nagy elvárás de én várok ús skilleket... -
boeing
őstag
Jó kis skill fák lesznek. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
És akkor 1hitelt valami pit50en. 45 kb 3:30 alatt ment le és kb a mozgási tempó volt a limit. Egy elit volt a környéken, és nem tudom mi csapta le a teljes resourcet (ld Selig), a fortifyt és a full lifeot egyszerre. Úgy, hogy előtte Tier2őn infernal hordeoztam es bossoztam is, és gyakorlatilag semmi nem tudta megkarcolni sem a karaktert.
Lehet a szezonális cucc a földön (ami rosszul látszik) szűk pályákon.
Na hát így. Diablo3ban elég sokat HCztem egy időben, ott jellemzoen esszel jatszva eleg volt biztonsagos meretu rahagyas.
-
Ehhez küld el a fő sztori, hogy használjam, viszont szürke ezért nem lehet. Ezt írja.

A kampányt végigvittem, igaz szezonális karakterrel, de ez miért számít?
Ebből nekem az jön le, hogy vigyem végig egy normál karakterrel lvl60-ig, majd egy másikkal a szezonális dolgokat csináljam, hogy meglegyenek a szezon 2-es küldetések. Ami szimplán hülyeségnek hangzik. Miért nem elég ha egy szezonális karival csinálok meg mindent, miért kellene ehhez egy szezon nélküli karakter is, totál feleslegesen?Megjelenés óta megvan a játék, az alapjátékot végigvittem évekkel ezelőtt, a mostani kieg kontentet meg múlt héten egy paladinnal.
-
Indítottam egy szezon karaktert, paragon 56 szintig jutottam vele, akarnék Tier szintet váltani, erre kiírja követelményként, hogy előbb egy nem szezonos karakterrel vigyem végig a sztorit. Komolyan? Az nem zavarja a játékot, hogy megjelenéskor egyszer már végigvittem és semmi kedvem még egyszer? Miért kell ilyen hülyeséget kritériumnak szabni, vagy ha igen, akkor miért nem veszi figyelembe hogy már túl vagyok rajta? Biztosan nem fogom még egyszer végigjátszani.
-
proci985
MODERÁTOR

Melted ring of the starless heart?
Persze HC a kari, szóval nem tudom, hogy ez nekem jó vagy sem
. -
boogie84
veterán
Na most írok egy durva kérdést így uborkaszezon közepén.
Pár óra alatt felhúztam egy Hydra sorcit.
Focuson lévő +4 fej az nem alapból 3+4-nek kellene lennie / castolt Hydra? Nem tudom próbálta e bárki is ebben a szezonban ezt a buildet, de sztem ez bugos. Nálam csak 3 fej van.
-
-
boogie84
veterán
Csak infó:
Aki úgy érzi, hogy megveszi Battlenet-en, dollár valutában is tudja venni. Minimális az € és $ árkülönbség, de sajnos nem áll úgy a játék, hogy megérdemli a magasabb árat....
us.shop.battle.net -
Hogy lehet azt megoldani, hogy 4k monitoron, 1080p-ben, full screen-en fusson a játék?
A cuphead-tól kezdve a Withcher 3-on, Mortal Kombaton át CP2077-ig mindennel meg tudom oldani, a Diablo IV magasról tesz rá.
Próbáltam az in-game beállításokat, az adreanalin driverben egész számú töbszörösként scalelni, de semmi.
Igen, az megoldás, ha a desktop felbontását 4k-ról átállítom 1080p-re, de az elég gagyi már. A többi játék ezt tudja, a desktop meg minden megy 4k-ban, a játék 1080p-ben de full screen-en. -
boogie84
veterán
-
kohai
tag
paragon 280-nál kicsit megállt az élet ,van tipp mi a legrövidebb út 300ig ?
-
boeing
őstag
PTR Feb 3 tól 1 hétig Season 12,na végre már.
-
boogie84
veterán
válasz
D1Rect
üzenetére
No Rest for the Wicked jatszhato bill es eger parossal? Nehezebb mint a POE2?
En is el vagyok most. Igaz nagy lenduletet adott h a guild-ben vannak profik akik jol epitett temploba hivnak es 6 fo megy. Giga xp, giga loot, ha mirror esik akk 100+ div per fo. Vannak akik magas szinten ismerik a jatekot, segitik a kezdoket. -
krokk
senior tag
szerintem az első miniboss még nem gáz. kicsit később az act boss, na az az igazi szopatáska
karaktertől függően elég sokat lehet vele szívni.. főleg ha addig mentél mint kés a vajban és hírtelen mintha betonfalba rohantál volna..
Soulslikenak azért nem mondanám, de tény, hogy mérföldekkel nehezebb/másabb mint a d4. -
válasz
D1Rect
üzenetére
A No Rest for the Wickedet megvettem, és az eddig kiadott kontentet végig is játszottam. Igaz hogy a legkönnyebb fokozaton, de ennek minden percét élveztem. A másik a Mandragóra, szintén a legkönnyebb fokozaton, de végigjátszottam.
Az említett játék viszont már az első 3 percben minibosst dob be a fakarddal szaladgáló karakterem elé, hát azért na.

-
Azért nem egy No Rest for the Wicked.
Igen, jóval összetettebb, de én most nagyon elvagyok vele.
A D4 az utóbbi pár szezonban nekem már nem adta annyira, kevés az újdonság és nagyon könnyű az egész.
D4-ből az egyik kedvencem a season 0 volt, minden fájdalmas gyerekbetegsége ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd 9 perces

Focuson lévő +4 fej az nem alapból 3+4-nek kellene lennie / castolt Hydra? Nem tudom próbálta e bárki is ebben a szezonban 

Soulslikenak azért nem mondanám, de tény, hogy mérföldekkel nehezebb/másabb mint a d4.