Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Átváltottam ezekre a runákra de Andi akkor is megöl a méregével. Majdnem paragon 240 vagyok, de nem haladok ebben a szezonban. Pit90 a max, ha egyáltalán sikerül megölni benne a bosst. Rob hammer pala, nyilván a masterwork szar,hiszen nincs miből csinálni, mert sajnálja a játék.... Ez egy szar . Nekem ennyi volt, megyek mással játszani....hacsak közben nem lesz pozitív változás, a kiegészítőig nem érdekel ez az egész. Nektek jó játékot. Még sosem hagytam félbe szezont....
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
De te miről beszélsz?
A Living steel semmire sem elég persze...
Esett 18 kulcs úgy 3/4óra alatt + 8 szezonos láda (ami szinte mindig ad ugyanúgy lair boss kulcsot), és rossz mappon kezdtem... kevés olyat találtam, ami idézi a mobokat (a forgó a csapdákkal, meg a hullák ami szívja a hp-t).
Itt egyet felvettem véletlen, azt számold hozzá.
-
-FreaK-
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Great, thank you, akkor nem erőlködöm ezzel se egyelőre, esetleg majd ha meguntam a wing strike-ot.
#28951 Edge
Engem annyira nem zavart az akcentus, épp Mekuna videót hallgattam, na az az igazi bántás a fülnek, sokszor alig érteni
Hrigh már leírta, ennyi kb. Kis szerencsével lesz strongroomos loopod, abból jön sok obducide.
-
-FreaK-
veterán
Crazy New Obducite Farming Loop - Season 12 - Diablo 4
Na ez lesz az esti program, van is három escalation sigilem. Viszont ha bloodied a sigil, akkor jóval kevesebb obducide-ot ad, de a végén a bossnál legalább ugyanúgy kapod a sigilt.
Más:
Auradin-t próbálta valaki a ceh rúna fix óta? még mindig gyengébb mint a wing strike?boogie84: te gondolatólvasó vagy tuti!
próbáltad is őket? -
-
Edge
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
A megoldás srácok a neo+que, akkora barriert ad hogy azzal túl lehet élni simán, persze a tűz padlóra még ezzel sem tanácsos rámenni. Nekem megy simán a bloodstained butcher is így. Bloodstained 1 db mythicel is ment, heirloom volt az, a nem bloodstained t4 már a godslayerrel is ment.
(ez mellé a másik rw a xol+ohm) -
-
Novver
senior tag
Fields of Hatred - Seasonal objective kifarmolására a 250 ELITE-re van valami jó metódus?
Mert az hogy a Seething ad +1-et és az eventek +1-1-et az elég körülményes.
A többivel már meg is vagyok, csak ez van hátra a seasonból meg a 9000-es killstreak a secret title-hez
-
-FreaK-
veterán
válasz
El Rey
üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni, hogy itt mi a trükk, mert tegnap majdnem ragequit lett belőle.
Még a mythic-ek nélkül sikerült levernem pár próbálkozásból, így kaptam is egy sparkot. Utána meg a két mythic-el gondoltam milyen könnyű lesz már! hát kétszer meghaltam a forgós résznél, hagytam is a fenébe.. és ez még csak az alap verzió..
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
Ez csak a szokásos, neked sosem esik.
Nézd vissza csak az utolsó 3 szezonod, ezt mindegyiknél leírtad. Az első nap már voltam mitic nmd-be, amit farmolásból kaptam, igaz összesen 2 esett.
Én biztos 40+ felett járok, végre lett egy gyűrű is.
Annyi bossos cucc esik, nem is tudom honnan volt az előbb is 80+ bucserhez kulcsom
1 órás helltideon elég sok kulcsot össze lehet szedni. -
proci985
MODERÁTOR
-
malacka87
őstag
Nah support barbár hileli a mobokat ha a rupture felkerül! Ez is egy éves bug ami megint visszajött…
-
proci985
MODERÁTOR
"captain america" build nektek mennyire squishy?
Rob 240+ "tank uber" verziot nezegettem: Heirrel megvan a dam, de squishy, Harlequinnel oke a vedelme, de ugy meg damom nincs eleg.
T3 infernal hordest se birja: dam van eleg, viszont nem tudom pofantankolni butchert, ami auradinnel nem volt problema.
-
-FreaK-
veterán
Igen, ma néztem, hogy a journey-ben is van, azzal fogom kezdeni hogy mit tudok megcsinálni onnan
Igaz, még arra is lusta voltam, hogy a 2 skill pontot kiszedjem, ami a full kék és sárga boodied itemek felvételével jönne, mindig másra költöttem a currency-t.#28915 malacka87
Igen, azt megcsináltam, bár nem teljesen értettem hogy hogy is kell, fáradt voltam. Ha ezt beállítod, akkor shift+w-t kell nyomni folyamatosan, hogy a levegőbe üss, az reseteli az evade-et? -
-FreaK-
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Wing Stirkes után felhúztam egy ilyet. Sebzése kapásból 195B a 25-30B helyett, de semmi defense. Bármi rámüt egyből halok blooded T4 bossoknál. Ha nem találnak el akk jó a sebzés de nem értem. (no über). Igni rúna nélkül nincs resource, nem tudsz kasztolni folyamatosan shieldet, kell a basic skill.
Megnéztem a speedfarmosat, ott meg evadelni kell folyamatosan ahogy írod, hogy auto castolja a shieldet. Bossoknál ha nincs resource és csak körbe ugrálod őket akkor nem célzott a sebzés. Starless gyűrű nélkül necces. Mentünk undercityt, talán oda jó ugrabugrálni míg végig mész a bossig, és ugye az csak sima T4, ott nem sebeznek olyat h 1 hitelnek..
Messze nem olyan kényelmes farmolásra mint a Wing Strikes. Aki magas pit-re megy annak viszont nincs mese, mythic verziót kell építeni. -
-FreaK-
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mert bénák vagytok!
Itt a pit100 90mp alatt!
Át is mentem erre tegnap, összeszedtem az alap unique-okat, (GA csak a godslayer lett), beállítottam mindent, kipróbáltam helltide-ban, hát itt valami nagyon nincs rendben.
Oké, meglett mi a gond, a cipő nem a szükséges implicit-el van, oké, találtam egy megfelelőt, de még mindig nem stimmel valami..
Ahhoz, hogy működjön, 100% arbiter uptime kell, mert csak az alatti evade-nél castolsz automatán blessed shield-et. Pedig megvannak a temperek, meg van CR-em is, de nem elég, GA affixek kellenek ide.. ahhoz meg sok obducide kell először..Szóval csak akkor próbáljátok meg ha van gear meg alapanyag, addig szenvedős. Viszont a videó alapján nagyon jónak tűnik, remélem majd sikerül összehozni.
-
Hrigh_77
tag
Black screenre, nekem bejött. Csak akkor jön elő újra, ha elfelejtem elindítani
:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- MOZA R5 csomag (2028. 03-ig garanciás)
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 12GB Dual White OC
- LeX1 Yoga Gen7 2-in-1 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 1TB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Living steel semmire sem elég persze...

próbáltad is őket?

Nézd vissza csak az utolsó 3 szezonod, ezt mindegyiknél leírtad. Az első nap már voltam mitic nmd-be, amit farmolásból kaptam, igaz összesen 2 esett.
Pár kört letolok vele de az, hogy 5-6 órát ezzel játszak… Leap thorns barbár meg a petquake volt a legjobb amivel játszottam! Este még belefért a 4 fős 117 tower is rank 7 lett
)