Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Ez karrier mód ami a 2020-ban nem is létezik, szóval nehéz összehasonlítani. Sima free flight-ban nincs gond pl. De nem akarlak rábeszélni, ha boldog vagy a 2020-szal
Én is idén váltottam talán a SU3-nál és persze még mindig vannak benne bosszantó és érthetetlen dolgok, pl. túlzott szélvédő csillogás néhány gépen stb és a karrier módban tényleg sok bug van, viszont az egy olyan része amit nem kötelező használni. Ellenben jó móka. -
Vesa
veterán
válasz
bunnyhu
üzenetére
"Namost én vagyok a balfaxx vagy ez bugos mint az állat? "
Ha ez a 24, akkor pont erről beszéltem pár napja. Rohadásig van még mindig buggal, valószínűleg nem ok nélkül áll a Steam-en 48%-on a játék, miközben a 20 78%. Engem az zavar, hogy eltelt egy év a megjelenés óta, de még mindig nem javítottak ki számos alapvető hibát. -
bunnyhu
senior tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
Egyszerűen nem értem, repül szépen megy az LNAV, majd egyszercsak a fedélzeti kijelzőn vége az útvonalnak, a tableten megy, gép navigáció lekapcsol. Majd egy ponttal később folytatódik az útvonal, átrepülök oda kézzel, de nem tudom visszakapcsolni az LNAV-ot. Én tényleg nem értem, eddig bármivel repültem ha volt egy útvonal azt végigrepülte a AP legfeljebb a VFR landolásnál volt, hogy nem a reptérig. Ezen a kiba**ott nagyvason meg ahol tényleg gyakorlatilag annyi lenne a dolog, hogy a feltöltött útvonalra rákapcsolod az AP-t LNAV, VNAV, és ha van ILS akkor a küszöbig semmit se kell manuálisan csinálni és elment az egész napom ezzel a rohadt egyszerű repüléssel és képtelen vagyok megcsinálni.

-
bunnyhu
senior tag
Karrier küldetés, alkalmazottként. Próbálnám megcsinálni az utasrepültetést, berak a 737 max-ban, első gold küldetés ázsiában. Az ILS teljesen tropa, beállítom a frekit, rá is vezet ... ami a kifutópályák melletti nagy tér, jobbra a két pálya engem meg rávezet a semmire. WTF????
Előtte végigrepültem, az útvonal kellős közepén elszállt a navi, semmi útvonalat nem volt hajlandó repülni, miközben a tableten látom, hogy jó helyen járok. Reptér előtt nem indul el a kommunikáció se manuálisan se sehogy. A vége ugyanígy teljes káosz. Leszállok kézzel, erre lebaxnak, hogy nem volt engedélyezve ami igaz csakhogy nem tudtam semmit rádiózni. Namost én vagyok a balfaxx vagy ez bugos mint az állat? Az első gold küldetés, nem valami ikszedik világvégi random generált küldetés. Valahogy át kéne ezen vergődni, mert enélkül még saját céget se tudom megalapítani és más munkát se vállalhatok ugye... -
xandrush0831
aktív tag
-
bunnyhu
senior tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Én DLSS-t használok, lehet az már eleve segít sokat, majd megnézem TAA-val.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
Lehet hogy nekem valami másik pont volt a szűk keresztmetszet, és pont azon segít a foveated. Nekem tényleg olyan, mintha generációkat ugrottam volna. Pico Connectben ultra felbontást tudok állítani, és ez mellett a játékon belüli render scale is megbírja a 125 százalékot TAA-val. Eddig meg fele ekkora felbontáson sem tartotta az ASW 72fps-t.
Szerk: az még azért hozzátartozik, hogy elég agresszúvan használom a foveatedet. Nekem a széleken a pixel elviselhetőbb, mint a röcögés. -
HantekDSO
aktív tag
Azért ez egy kicsit túlzás!
(Sea Traffic "LOW"-on van...)
-
sheep
addikt
válasz
bunnyhu
üzenetére
A G2 is jó cucc, ha nem lett volna a driver mizéria én sem adom el az enyém.
Amúgy 45 fps-t is próbáltam és azzal sincs semmi gond, teljesesn jó, csak lusta vagyok állítgatni a Pimaxot a játékok között, mindenhol 120/60 van belőve és cseresznyére most már a FS is okés így. -
bunnyhu
senior tag
Valószínűleg az számíthat, hogy neked 60fps kell, nekem elég a 45 is a feles reprojectionhoz, plusz a felbontás is nálad némileg magasabb. 60fps-t már kevésbé komfortosan dolgozna ki az én vasam is izomból

Egy pimax super-rel lenne tök jó a foveated, ahol ugye van szemkövetés is, de annyira keveset ér a G2-m (Köszi MS ...) hogy annyiért nem adom el, nyúzom amíg működik aztán váltok majd az épp akkor aktuálisan jó választásra. -
sheep
addikt
válasz
bunnyhu
üzenetére
Én nagyon érzem a foveated rendering hatását, bár ez nyilván attól is függ milyen géped van és milyen vr hmd-d. Pimax Crystal natív felbontáson, 120hz locked to half framerate és érzésre megvan a 60 fps. Ráadásul nagyon fluid az egész, dlss performance és tökéletesen olvasható minden apró kis bizbasz a fülkében.
Én nagyon elégedett vagyok az Asobo hozzáállásával a vr terén. FS2020-al meg sem lehetett ezt a teljesítményt közelíteni, ráadásul sokkal szebb is. -
bunnyhu
senior tag
Oké, nagygépen 10km-en valóban nincs nagy különbség, én alacsony VFR repülök 99% vagy mióta van 24 és karrier, ott meg úgyis a robot viszi én meg közben netezek ablakban
Egyébként nekem soha nem volt hálózati vagy más crash, pedig mostanában 3 óra feletti utakat repülök (persze gyorsítással). Szerintem ettől már nem kell tartani. -
Vesa
veterán
válasz
bunnyhu
üzenetére
VR-t nem használok, és a stabilitás miatt egyelőre csak a 2020 az opció. Mivel csak nagygépezek, a látvány nekem teljesen jó a 2020-ban is (utazón úgysem látszik semmi apró részlet, a leszállás/felszállás pedig kb. 2-2 perc amíg még számítana), illetve inkább mondom úgy, hogy annyit nem ér a különbség, hogy pl. egy 3 órás úton befgyjon az egész a 24 instabil hálózati/szerver problémái és egyebek miatt. Szeretnék én is szebb környezetet, de az nekem sokkal fontosabb, hogy az utat le tudjam repülni.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Érdekes az a foveated, tesztelgettem a saját gépemen, de nem éreztem igazán a hatását. Működik, mert lehúzva a minimumra borzasztóan néz ki a látvány, de ahol röcögött pl. Hawaii alacsonyan a vulkán felett fákkal stb ott a 20%-on is megröccen, máshol meg úgy is jó, hogy kikapcsolom. Az is igaz, nekem be van lockolva 46fps-re, így duplázva vasjimán fut mondom kb mindenhol. AZ én tapasztalatom, hogy ami nem tud 90fps-t az jobb 45-ön és reprojectionnal, márpedig szimulátorban a 90fps kb elérhetetlen ha azt akarom, hogy kinézzen valahogy.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
VR az SU4 óta nagyon durvát fejlődött teljesítményben. A foveated renderinget is jó ötlet volt implementálni. Kis látótér kompromisszumért cserébe olyan felbontásban hajtom, amihez azelőtt szerintem egy 5090 sem lett volna elég. Laza lepillantással simán leolvasom az MCDU apró betűit az 190-es magasságomhoz tartozó üléspoziciómból, ráadásul eléggé hátratolt üléssel. Eddig előre kellett hozzá hajolnom. Már nem akartam elhinni hogy még mindig húzom fel a felbontást, és még mindig megvan ASW-vel a 72fps a 4080-al DLSS nélkül TAA-t használva.
Igen, pixeles a széle, de a látótér nagyrészében meg olyan kristálytiszta képem van, amiről azt hittem kell majd hozzá még egy 6 generációnyi ugrás GPU-ban.
És végre most már ez is mindig átvált VR nézetre. (Nekem sokáig gondom volt vele: vagy lefagyott, vagy fekete kép volt.)
Működik már rendesen a traffic injectorom is, a BATC-om is. A 2020 nincs is az SU4 óta a gépemen. -
ToMy_
tag
Nah, úgy látszik csak az kellett, hogy kiventilláljam magamból a frusztrációt, és meg is találtam a probléma okát:
a heliknél nem a Throttle-t kell mappolni, hanem a Set helicopter throttle-t, sőt, ha a throttle mappolva van, akkor törölni kell, mert MSFS2020 legacy miatt a sima throttle a heliknél a collective-ként működik.
Anno 2020-nál, amikor bejöttek a helik, akkor vmiért így csinálták meg, és szépen át is örökítették 2024-be. -
ToMy_
tag
Forgószárnyasokkal próbálkozott már valaki?
Megőrülök már, akármit csinálok, a throttle és a collective csak együtt hajlandóak mozogni.
Külön tengelyre vannak definiálva, az összes assist ki van kapcsolva, de mégis csak párhuzamosan hajlandóak működni.
G940 hotas van, prop repülőknél szépen be tudom állítani, hogy a 1. gázkar a throttle, a 2. kar a prop pitch, a 3. analóg tengely meg a mixture, tök jól működnek is, de a heliknél egyszerűen nem hajlandó szeparáltan működni. -
bunnyhu
senior tag
SU4 első benyomásra a VR tényleg javult, bár mostanában nekem már nem volt vele gondom, de szerintem simább lett a reverb G2-ön. Kicsit meglepett, hogy kirakott casual műszerezettséget belső és külső nézetre is, de ez lehet eddig is volt csak én nem tudtam róla. Monitoron külső nézetben régen is volt, de mostmár VR is van.
Ami szerintem visszalépés a környezet, Bp a világ legzöldebb városa lett, el se találok rajta mert mint egy esőerdő. Néztem NY éjszaka, a toronyházak mint egy lego, szerintem gagyi lett az éjszakai világítás. Viszont ott forgolódtam alacsonyan, és szép folyékony volt a kép.
Szóval tudja fene, még barátkozunk, de VR-ben biztos hozott előrelépés a többi fronton kiderül, FB csoportokba már kerül fel a sok grafikai glich, úgyhogy ott valamit benéztek a fiúk, reméljük nem kell a SU5-ig várni a bugfixre
-
bunnyhu
senior tag
Pár órája már tölthető a végleges fs2024 SU4, öröm-bódottá'

-
sheep
addikt
-
bunnyhu
senior tag
Hi, filózom én is rajta pont azért amit írsz. Látom redditen, hogy amúgy a base kompatibilis pl. a warthoggal ami tök jó, nekem annyira nem szimpi az az űrhajós joystick rajta. Ami kérdésem lenne, hogy megmérnéd nekem, hogy a talpától milyen magasan van a kéztámasz a gyári joyon illetve a menetes rögzítő teteje? Mert nekem jelenleg íróasztalon van és ránézésre elég magas a base.
-
sheep
addikt
El is felejtettem, igen megjött kb 2 hete, nagyon jó kis cuccos. Próbáltam mindenféle szimmel, helikkel, nagygéppel, kisgépekkel, jetekkel, mindegyikkel zsiráf. Kellett vele szórakozni mire mindent belőttem és szokni kell persze, a sima joy után nagyon béna voltam de most már nem is tudnék ffb nélkül repülni, annyi pluszt hozzáad az élményhez. Sokkal jobban érezni a súlyát a gépeknek pl. fel és leszálláskor, és emiatt pontosabban is lehet repülni, érzed mikor fogy el a sebesség. Vagy amikor nyomsz egy kövérgázt és a propeller megfújja a vezérsíkot és érzed hogy felkeményedik a sebbességre.
Helikkel pl. sokkal egyszerűbb lebegni mert működik a hardvare trim, abban az állásban marad a ciklikus ahova trimmeled. Vagy amikor átmegy vrs -be és elkezd csapkodni tudod hogy a határon vagy. Van olyan beállítás is hogy a joy követi az autopilot és a trim mozgását, nagyon durva érezni.
Egyetlen kis hátulütője hogy a mozgás közben érezni egy kis fogaskerék súrlódást, de úgysem arra figyelek repülés közben, nekem bőven belefér így is. -
v!ct0y
veterán
PMDG úgy néz ki megszüli a 737-est is 2024 alá.
-
Vesa
veterán
válasz
HantekDSO
üzenetére
Én aztán utálom a Windows-t (W3.1 óta szenvedtem végig az összes rom verziót, csak az NT 4 volt jó), de most 5 éves a W10 install a gépemen, és még semmi baja nem volt. Pedig profi videószerkesztőtől kezdve, Photoshop/Lightroom-on át, a CAD programokig minden is van rajta. Az FS-t ráadásul Mobiflight-al használom, csomó hardverrel (Arduino-k) a külső kapcsolókhoz és egyebekhez, de még csak fagyásom sincs (bár én mai napig FS2020-at használok, a 24-ről nincs infóm).
Cserébe a Linuxtól is pont úgy hidegrázást kapok.

-
HantekDSO
aktív tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Ha azt mondom, hogy nem a szívem csücske a Windows, akkor olyan enyhén fogalmaztam, ahogyan csak lehet.
De azt el kell ismerni, hogy egy összetett programról van szó, aminek ráadásul több ezet hw verzión kell(ene) futnia. Részemről hetente készítek páros/páratlan heti mentéseket, valamint havonta egy plusz mentést. (Igaz, a linuxos munkagépeimről is - de azoknál még nem volt a visszatöltésükre szükség, csak ha én voltam a hülye. Amint futni fog az MSFS debian alatt, az ablakot becsukom! 
-
csaba951
veterán
válasz
HantekDSO
üzenetére
Itt minden rendben van. Ez alapján mutatnia kellene. Ez rendellenes működés.
C:\Users[Your Username]\AppData\Roaming\Microsoft Flight Simulator 2024\Packages\Community
Először próbáld meg, hogy a Community mappából áthelyezed az összes fájlt máshová (üres Community mappa). Most indítsd el az FS2024-et. Jó lett?
Ha nem, akkor sajnos marad az, hogy törlöd teljesen a programot (az eltávolítás után kézzel a megmaradt mappákat, fájlokat is), majd újratelepíted. Community mappa legyen üres. Jó lett?
Ha nem, akkor sajnos nincs több ötletem, valami miatt nálad nem működik.
-
HantekDSO
aktív tag
Sziasztok!
A problémám az, hogy a Free Flight menüben csak a térkép jelenik meg, sem repterek, sem városok nincsenek jelölve. Nagyítani/kicsinyíteni tudom, a Weather megjelenítést tudom változtatni. Steam verziót használok. Amiket már próbáltam:
- Cache törlése
- Teljes/Ablakos nézet váltása
- Community könyvtár kiürítése
- UserCfg.opt törlése
- IFR / BLEND / SATELLITE nézet váltása
de sajnos semmi eredmény. Valakinek van valami ötlete? (A teljes újratelepítésen kívül - azt mindenképpen szeretném elkerülni...
)
-
Vesa
veterán
válasz
xandrush0831
üzenetére
Igen, itt az idő tényező nagyon nyomja a vállakat. Volt az az eset, ahol a fly-by-wire rendszer hibája miatt a yoke fordítva működött. A gép tolta le az orrát, a pilóták pedig vadul húzták hátra a yoke-ot, értelemszerűen mindenki ezt tette volna. Szegények le is zuhantak 200+ utassal, pedig "csak" annyit kellett volna tenni, hogy előre tolják a kart, mert amúgy a gépnek nem volt más baja. Így viszont sajno földbe álltak, de kinek jutna eszébe fordítva használni a kormányszervet, miközben zuhan? Nincs idő ilyeneket átgondolni.
-
xandrush0831
aktív tag
Nehéz dolgok ezek. NGC-n van egy ilyen sorozat. Nem a Légikatasztrófák, hanem egy másik, de nem ugrik be a címe. Ott mindig próbálják sim-ben (X-Plane) megoldani a problémát a valódi esetekből. Hát, ritkán sikerül elsőre, pedig ők előre tudják hogy gond lesz... Valami überbrutál pilóta szokta próbálni, meg egy műrepülő csajszi. 1-2 gépet földhöz vágnak, mire rájönnek mit kéne csinálni.
-
Vesa
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
És hogy sikerült?
Nekem az "Air Transat 236" okozott kihívást, ahol a transzatlanti járaton elfolyt az üzemanyag az óceán felett, leállt az összes hajtómű, és 65nm-et kell utazóról lejönni siklórepülésben az Azori szigetekig egy A330-al. Értelemszerűen nincs mód átstartolásra. Elsőre le kell tudni tenni pont a kifutó elejére azt a dögöt. -
Vesa
veterán
Kár, hogy nincs olyan addon, amivel szimulálni lehetne szegény UPS gép esetét. Olyat egyik se tud, hogy leesik egy hajtómű a szárnyról. Nem tudom melyik cégnek van MD11-es gépe, (PMDG-nek gondolom nincs), és akinek van, annak tud-e a szoftvere leaglább annyit, hogy lekapcsolja az egyik hajtóművet, miközben a szárnyon keletkezett tűzön átfutó rendszereknél is hibát szimulál.
Bár ahogy egyre több videót nézek erről az esetről, valószínűleg semmi értelme nem lenne próbálkozni, mert ez tipikusan az az eset, ami a legrosszabbkor történik és gyakorlatilag kivédhetetlen.
-
sheep
addikt
Azon az oldalon is egy hónap múlva lesz készleten. Az enyém már Németországban van, sztem köv héten megjön.
Amúgy repülős vonalon sztem simán jó lesz a kisebb ffb is, itt az újabb gépek mind fbw és ott nincs erőhatás, a kisebbeknél meg eleve nincs akkora erő hogy kitépje a kezedből.
Emléxem hogy régen volt több ffb-s joyom is és sokkal gyengébbek voltak de nagyon élveztem (MS Sidewinder pl).
Az autószimeknék közvetlen kapcsolat van az út és a kormány között szóval ott biztos van értelme a nagyobb nyomatékú ffb-nek, pl. egy F1 versenyen a több g-s kanyarban.
(anno toldót a warthoghoz is én egy esztergályossal csináltattam, simán elvittem neki a joyt hogy mire van szükségem és készített egyet. A Moza meg pont kompatibilis a warthoggal). -
ha jól emlékszem ez az oldal volt, itt még 1 van készleten

Az erejével szerintem nincs gond, főleg az én szintemen (főleg F1 2024 és egy kis Dakar), inkább a finomabb részletek átadása. Főleg mondjuk hosszabb, néhány órás játék közben (pedig még hűtöttem is). Nagyobb bázisok nagyobb tartalékkal rendelkeznek, az "erő mellé jut lehetőség az út széli kavicsoknak is"
Mondjuk ez nem tudom, hogy repülős vonalon mennyire lehet valid, főleg a modern gépek esetében amik fly-by-wire..
De valahogy jobban vonz az AB9-es alap egy extenderrel arra rá a markolat. Mondjuk a toldóval is az a baj, hogy 40E-ért kapod a hosszabb utat / és persze a Z tengelyt, de akkor már inkább pedál. Jó lenne csak egy sima toldó, de hát ez van, majd talán csinál valaki hozzá.
A fő bajom, hogy nem tudom mennyit, mennyire használnám a szettet. Amúgy nagy repülés kedvelő vagyok, de mi mi van ha így PC-n nem jön át, aztán ott van az asztalra csavarozva 3-400K...
Mondjuk ez egy jó ár lenne az AB9-es szettért. -
bunnyhu
senior tag
Újabb kedvesség az FS2024-től. Challange legue, felküzöttem magam a goldig 3 hét alatt. Aszongya az infó, hogy bronz-gold : nincs inaktivitás penality, afelett visszaléptet 1-2 hét után goldra. No mi történt? Igen, a gold-ról visszavágott a bronz ligába, mert múlt héten (1 hét kihagyás!) nem csináltam, tehát 1 hét kihagyás 2 szint hátraléptetés onnan, ahonnan nem is lehet visszabukni.
-
bunnyhu
senior tag
Szimulátor de játék, ne feledjük. De egyébként szerintem a profi szimulátorokban se arról szól a kiképzés, hogy 11 órán keresztül ülnek és nézik a robotpilótát, hanem a kritikus részeket gyakorolják. Persze van akinek ez a perverziója hogy IRL lerepüli, nem kérdés - de szerintem ők azok, akik ennek az egyébként is rétegjátéknak egy további nagyon szűk rétegét képviselik.
Az FS karrier módban engem pl az zavar, hogy miért bünteti a játék azt, aki csak élvezni akarja, ám ha átskippeled a 3 órás repülésből 2.5 órás robotpilóta nézegetést (amit be se kell állítanod csak átvenni a játék generáltat) akkor kb az 10%-át kapod a creditnek (az XP-t nem tudom mennyit csökken). Miközben ha átváltasz másik ablakba filmet nézni akkor megkapod a 100%. Szerintem ez aránytalan, számomra valahol a 10% credit vesztés lenne a reális, XP-ben hasonló cruise skippelésért.
Persze lehet mondani, hogy hagyd a karriert, csak repkedj. De az meg jó benne, hogy van valami cél, mint egy játékban. Egy open worldben is lehet csak császkálni és nézni a tájat, mégis inkább küldetéseket csinál az ember és mellette nézelődik. -
Vesa
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Remélem addig nem jutnak el, hogy csajokkal tologattatják a catering konténert a 2db utas között, és eljátszák azt is, hogy rendelnek kaját/piát.
-
Vesa
veterán
válasz
HantekDSO
üzenetére
Szimulátor, tehát azok csinálják, akik minél jobban bele akarják élni magukat egy igazi pilóta szerepébe. Nekem volt olyan szimes ismerősöm, aki még be is öltözött, rendesen felvette a kapitányi szerkót és képs volt végigülni egy transzatlanti járatot.
Ennél már csak az a durvább, amikor olyan home cockpit van, ahol egy 2/4 üléses utaskabin is meg van csinálva, éa "utasokat" (haverokat) is beültetnek. Ők tényleg mit csinálnak ott akár egy rövid LHBP-LOWW úton is, azon kívül, hogy néznek ki az ablakon? Még motion szimulátorban is unalmas lenne, statikusban pedig végképp az. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Tessék?
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Én sem értem azokat, akik 33.000 láb magasságban, bekapcsolt robottal órákat repülnek az óceán felett... Látvány = nulla, feladatok = nulla. De mindenkinek más a perverziója!

-
energomatt
őstag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Csak így tovább., továbbra is csak az én stílusommal lesz probléma.
-
Vesa
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
Gyere át a Joystick topikba, és megbeszéljük.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Free-ben én csak nézelődni, kirándulni szoktam, szóval ha bebugzik se érdekel annyira. És igen, engem is pont a hosszú utaknál baxx szét az ideg, viszont ha meg pénzt akarsz keresni kénytelen van hosszúra menni. Mondjuk azt se értem, hogy egy játékban miért büntet ennyire azért, mert nem akarod órákat nézni a monitort a semmivel, miért bukod kb a 80%-át a bevételnek ha skippeled az unalmas részt.
Amivel még pénzt lehet keresni (freelancerként) a rescue, viszont abból egyrészt kevés van másrészt meg vicc területekre küld, olyan felületekre ahol repülő tuti nem száll le, és amikor már 3x fut neki az ember a le vagy felszállásra, hát elmegy a kedve picit.
Állítólag még a tűzoltás ami jól hoz, ott a YT videó szerint kicsi a büntetés mértéke a skippelgetésért, csak most épp egyet se látok. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
Az a baj, hogy free flightban is mindig kitalál valami újat, amivel tönkrevágja az egész addigi repülést.
Nem is értem, hogy hogyan bírják azok akik 10-12 órás útvonalakat repülnek le. Én egy BP-Frankfurtot a végén elrontó bug miatt is legszívesebben letépném a Hotasról a sticket, és igazságot szolgáltatnék vele a fejlesztői irodában, síkosítás nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- TP-LINK routerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Temu
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én is idén váltottam talán a SU3-nál és persze még mindig vannak benne bosszantó és érthetetlen dolgok, pl. túlzott szélvédő csillogás néhány gépen stb és a karrier módban tényleg sok bug van, viszont az egy olyan része amit nem kötelező használni. Ellenben jó móka.

Látod, nem hiába vettünk tengeri kikötőt az Adrián.
(Sea Traffic "LOW"-on van...)
Igen, pixeles a széle, de a látótér nagyrészében meg olyan kristálytiszta képem van, amiről azt hittem kell majd hozzá még egy 6 generációnyi ugrás GPU-ban.