Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak a társaság miatt,toljuk.... meg bármikor bármin elfut ez a game,az egy nagy varázsereje.

-
Első battle pass-omat vettem meg, 2 hónapja még azt sem tudtam, hogy mi az a Fortnite...
Nekem, mint újonc, teljes káosz az egész menü, mi-mivel, ki-kivel, mihez mi jár, brutál, eléggé FOMO érzésre van alakítva az egész felület. 198-as szinten szántam el magam, hogy beújítok valami skint, így megvettem a Bassassin pack-ot, annak a quest-jéből meg visszajött a pass-ra való. BRZB-t tolom csak, így sosem lesz "fullozva", de érzésre elég kontent van így is.Kicsit görénységnek éreztem, hogy bizonyos küldetéshez kellett volna 'arc-lightning gun', de amíg korábban minden bokorban volt belőle kettő, most már csak valami 5% esély van találni belőle, de hát így jár az, aki a szezon felénél száll be az internetbe...
Rumi kardját sajnálom is, meg nem is, jópárszor megmentette a s*ggem egy kiadós fall-damage-től, meg imádtam a hangeffektet felvételnél, de az utóbbi időben (amiket végigkövettem top3 csatáig) kvázi kardpárbaly volt mindnek a vêge.
-
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez OG-ban tortent tegnap este.
-
nincsnév007
addikt
ghost4ridernél láttam hogy volt valami king storm event, és az egész pálya full havas lett, ez mikor lesz bent?
mondjuk kár hogy nem karácsonykor csinálták meg.
-
Spec
őstag
Most kicsit elvesztem itt a Pass-ok tekintetében. Segítsetek nekem a megértésben. Van ugyebár a Battle Pass, meg ezen kívül a Music, OG és LEGO "kis" pass-ok is. Mindegyiknek kb. más a lejárati ideje. Ha jól láttam a "kis" Pass-oknak most tovább van a lejárata pár héttel, mint a sima BP-é. Ha veszek egy Crew-t az új BP elindulása után azonnal, akkor ugyebár feloldja az összes Pass-t és lesz 30 napom mindent kifullozni. Viszont így lehet rövid időm lesz csak a kis Pass-okra, mert van ami pár héten belül lejár. De jut időm az utána lévő új kis Pass-okra is valamennyi.
Viszont ha a BP lejárata előtt veszem meg a Crew-t (akár egy nappal is előtte), akkor még megvan az összes szintem, ami most van (már lvl 600+ köszönhetően a Brainrot játéknak), ilyenkor instant megad minden rewardot a kis Pass-oknál is?
Csak azért kérdezem mert most indult egy-két hete kb. az új Music Pass és nem egyből adott meg mindent, pedig a szintem bőven megvolt hozzá, hanem ahogy lépdeltem a szintekkel, úgy adogatja folyamatosan. Szóval ha jól értem akkor nem a pillanatnyi szint számít, hanem a Pass elindulását követően gyűjtött szintek. Vagy rosszul értem?
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem se tűnt fel, a by epic mídokat néztem hogy hova tűntek a zero build modok, azt google és reddit.
Meg bugos ez is, volt hogy beállítottam es jatszottam zeronbuildet, de következő inditasnal epítőstbadta be és nem volt zero build opcio a beallítasnál csak ranked meg solo->fire team. Mondjuk megkepett hogy can 5 fős mód. Át kellett raknom másik játék módra és vissza csak akkor kínálta fel a zero buildet. -
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tegnap én is így jártam, láttam, de nem realizáltam. Leokéztam aztán pislogtam hol van a Zero Build.
Szerencsére bal fent írja az aktuális új dolgokat, ott el tudtam még egyszer olvasni hogy mi is történt. -
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Felugrott egy ilyen ablak.

WhiteWalker, a kep szerint le kellett okezni, hogy eltunjon, szoval valoszinuleg lattad.
-
T.Peter
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
A fo hub-ban volt kiirva, szoval vagy elnyomtad olvasas nelkul vagy nem figyeltel elegge. A play gomb felett amugy szerintem egesz egyertelmu, hogy mi fog elindulni. Azzal egyet tudok erteni, hogy kicsit sokszor valtoztatnak dolgokon ami okozhat problemat, viszont ennek a valtoztatasnak volt ertelme szerintem.
-
0xmilan
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mondjuk a jatek a frissites utan pont ezzel a hirrel indult...
-
-
nincsnév007
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nekem is időbe telt mire megtaláltam, de így azért jobb nem is értem hogy miért nem így volt alapból.
-
Mizol29
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem meg így praktikus, nem kell külön keresgetni, így meg csak egy kattintás az egész. Hosszú idő után szerintem az egyetlen értelmes dolog amit ezek összehoztak az pont ez.
-
WhiteWalker
nagyúr
Jó pár napja , van egy hete is hogy nem játszottam , erre hosszú percek után találtam meg a BR ZB módot!

A jó k. anyját annak aki ezt kitalálta, hogy egybe olvasszák az egészet !!! Miért nem volt jó ahogy volt? Sokszor a semmit masszírozák egy új frissítéssel!!!

-
0xmilan
addikt
[link]
Ilyenkor orulok, hogy mostanaban csak OG-t jatszok.
-
válasz
Iramirez
üzenetére
Ráhúzod a 4 elemből álló irányzékot az ellenfélre és ha mind a négy narancssárga akkor befogta a célt, lősz és garantáltan célt ér a találat amíg vonalban van, tehát nincs teljesen takaró akadály közted és közte. A távolság korlátozott az irányzék működését illetően.
szerk: itt egy youtube short: lock on AR
-
-
-
Ezt az updatet jól elszabták. Az aim ak nem kellett volna, most így élvezhetetlen lesz a játék, pedig eddig tökre élveztem a szezont.
-
Spec
őstag
Nektek indul a játék? Nálam még a Launcher se hajlandó betölteni, csak egy fekete ablakig jut. Kicsit félre ment ez a mai frissítés
-
0xmilan
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Nekem is par napja tunt fel, de talan dinamitnal.
A wiki szerint meg mindig 6 a max stack.
Lehet, hogy nem szandekos bug, mert van most mas hiba is OG-ban. Pl. amikor felveszek valamit, akkor egybol arra valt es pickaxe helyett fegyverrel kezdek el loni a falba, de dobtam mar igy magamra stink bombot is... -
Nem tudjátok, hova mentődnek a clipek, amiket elmentek? Switch 2. Valamikor felajánlja, hogy nyomjak meg vmit és látom, hogy elmenti a clipet, de nem találom egyelőre.

-

Mióta lehet 9 gránátot egy slotban tárolni?
OG-ban tolom. -
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajna az Admin 2. köre még vacakabb lett, mint az első. Eléggé kalap kaki lett így a hétvégi felhozatal.
Amúgy én is gépből kaptam egy Tic Tac Sahurt, de az Toxic, minden trait nélkül. Az "csak" 365M/sec-es
Tegnap jött gépből egy Cacasito Satelito, sima default verzió, de 5!!! trait ment rá. Na az is 146M/sec-es lett. Mi lett volna, ha kap valami "színt" is 
-
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
Iramirez
üzenetére
Balról jobbra
-Kollekció (ezt már gyárilag ide is teszi a játék). Meg tudod nézni hogy hogy áll a kollekciód
-Gyorsabb futás
-Brainrotokat tudod vele cserélgetni. Mármint a helyüket. Nekem pl a legértéksebbek vannak a felső szinten.
-Ez jelzi pittyenéssel (és írja is) ha eddig még nem látott Brainrot spawnol le
-Ez pedig begyűjti a pénzt bárhonnan. Nem kell szaladgálni, csak rányomsz, és begyűjt minden casht
-Ez meg valami rugós boxkesztyű...gondolom a többieket lehet vele leütni, én a kerékből forgattam..
-Respawn..ez magáért beszél...újraéledsz. Gondolom ennek is akkor van jelentősége ha valaki lecsapdáz hosszabb időre vagy ilyesmi..A futás, a cserés cucc, az új brainrot jelölő, és a collectort veszem mindig. Azok nagyon hasznosak még soloba is

-
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ó mester
az alsó sorban a kéz mellett ,a többi ikon az mi,mire jó? -
Sirandrish
legenda
Nah hát ez az Abuse egy kalap szar volt. A legjobb amit kaptam az utolsó garantál secret volt...az termel 80m-t secenként. A többi 40-60 között max.
És most is észrevettem hogy amíg nincs 50/67es luck, addig kb felesleges bent lenni..
Annyi pozitívum van, hogy mielőtt elindult az abuse, bepakoltam a 40-50m-es Brainrotokat a machine-ba, amiből jött egy ilyen TicTac matyi..
Ez többet ér mint a komplett Abuse
Hja...ami a rebirthez kell, az ofc nem jött
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
LVL 500
Én most 15. szinten vagyok, ahhoz 5 Qa (5000T) pénz kell. Az a vicc, hogy kb. 2 hét alatt összejött ennyi, de azóta már eltelt bő egy hét, és már 6 Qa felett járok pénzben, de 3 hete nem adja a brainrotot, ami kell a rebirth-höz (La Esok Sekolah). A leginkább bosszantó benne, hogy előtte több ilyenem is volt, csak kitöröltem, mert sz*rt sem ért
Szóval ha kapsz ilyet tartsd meg, mert kelleni fog
-
Sirandrish
legenda
Nekem egy darab 100M+-os jött, de a többi inkább csak ilyen 50M körül mozgott max. Pedig direkt kiürítettem másfél szintet. Annyi hogy amit "betörtem", azt kb visszakaptam, de nagy fejlődés nem volt nekem se.
A végén a ritka cuccokból én sem kaptam egyet se.
Ahogy nézem egyébként ezek az Abusek is az első fél órában inkább csak amolyan bemelegítések, de ott még nem nagyon jön érték. A végén is csak arra érdemes figyelni, ami legalább 20-30M-es termeléssel kezd...abból lehet valami a végére.
Már egy hete volt a legutolsó Rebirthem, de ami kell a kövihez azt még most se kaptam meg. Mondjuk nem sürgős, mert a pénznek is kb a harmada van meg.
Remélem a mai abuse azért sikeresebb lesz
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tegnapi Admin nekem nem volt valami nagy eresztés. Alig kaptam valami értelmeset. Az első félóraban, kb. még alap 1-2 millás dolgok se nagyon estek. Utána is csak ilyen 20-30 milliósak. A legértékesebb egy 76 millás toxic Il Sacro Cabrospaghetti volt.
Valamit írtak, hogy nerfeltek a luck-on, mert a múltkori Admin alatt túl sok Strawberry Elephant spawnolt, hát én akkor se kaptam, meg a mostani berakott spéci brainrotokból se jött egy se
-
csabiks
senior tag
Én nem is gondoltam volna, hogy lehet privátban is indítani a brainrotot
hát így nem kell attól félnem, hogy ellopják a szörnyeket
órákat képes vagyok így gyűjtögetni
-
draco31
veterán
Hihetetlen, hogy még jobban el lehet rontani a BP revardok összeszedését.
-
Mizol29
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Atya úristen
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Biztos elérted a max. LVL-t. Én tegnap 483-as voltam. Sosem votlam még ilyen magas szinten, de most már kíváncsi vagyok medig megy
-
Sirandrish
legenda
Hjaa kaptam, és mint láthatod kb minden "megáldotta"...villám, glitch, tüzijáték.
Azt nem tudtam hogy ritka. Bár kb minden valamirevaló secret annak tűnik, mert még az alap verzióból is hiányzik millió.
Azokon az akciójeleneteken már kicsit túl vagyok, de visszanézhetek rá ha van rá igény
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na, kaptál Strawberry Elephantot? Az szép. Nekem még nem sikerült elcsípnem semmilyen változatban. Most hétvégén is lesz Admin. Ha jól láttam megint szombat este (szokásos 20:20-kor), meg vasárnap délután.
ui.: Kár hogy nem egy Khal Drogo vs. Daenerys akciójelenetet raktál be.
30z.Samu: Nyilván ennek a sítlusnak a minimalista, gagyi grafika a sajátossága. Ugyanúgy ahogy egy realisztikus TPS-hez, vagy FPS-hez szokott gamer is általában megbotránykozik a Fortnite rajzfilmszerű grafikáján (Főleg ha még valami Simpson, vagy South Park téma is fut éppen). Helyén kell kezelni ezeket. Nekem pl. a Neon meg a Underwater Event kifejezetten szokott tetszeni, és a kellemes aláfestő zene még relaxáló hatású is. Valóban nem kell folymatosan nézni, mellette lehet bármit csinálni kb., ha meg olyan jön ami nincs meg, akkor szépen csilingel. Értékesebb motyók meg úgyis csak event alatt jönnek, elég azt követni.
-
Franklin
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hónap kommentje
-
Sirandrish
legenda
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem vagyok kifejezetten kényes a grafikára, de ettől kifolyt a szemem.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én kipróbáltam ezt a modot. Hát ennél undorítóbbat nem láttam ebben a játékban. Hamar ki is léptem a csába.
-
Sirandrish
legenda
Remélem a heti abuse-n is jön pár hasonló
Bár amíg a rebirthez kellő secret nem jön, addig kb mindegy. -
Sirandrish
legenda
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem vettem észre ilyen tendenciát. Szerintem abszolút random megy a dolog, és tök mind1 milyen szinten vagy, az adott "server luck" szinttől meg az éppen futó eventtől függ, hogy éppen mi jön a szalagon. A lucky rotoknál meg attól függ, milyen típusú az adott doboz, hogy mi pottyan belőle.
Nyilván ha magasabb szinten vagy, és már eleve vannak jobb/drágább/ritkább brainrotjaid, akkor ha mondjuk azokat pakolod a gépbe, akkor jobbakat fogsz is belőle kapni. Ott meg érdemes nézni a bal oldalon, hogy mire mennyi a chance és aszerint indítani.
Az össz termelés valóban függ a szinttől, mert amilyen szinten vagy olyan szorzót kap az össz termelésed. 15-ös szinten, eleve 15x a szorzó, pl. ha van tudomisén összesen 800M/sec termelésed a rotokból, akkor 15x800M = 12B/sec lesz a tényleges össz termelés. Ezt még indőnként meg lehet duplázni, ha pörgetsz egy duplázót a keréken.
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most 15-ös vagyok. Nem tudom mennyi a max. A shopban asszem 17-ig van, de lehet megy tovább is
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem most annyira nem adta. Adott a végén egy 70M-es, meg egy 50M-es secretet, meg kb. 10-15 db 15-20M-est közben. Azok mind mennek a machineba. Meglátjuk mi lesz belőlük
-
Sirandrish
legenda
Nah ez most kemény volt

Full üres kéróval mentem neki az Abuse-nak, aztán fullra pakoltam 10-20M+/s-es secretekkel, meg lett 2 darab 100M+/s-es, és egy 200M+/s-es is. Hja..meg még két machinet is telepakoltam közbe secrettekkel, meg vagy 30at eladtam ami 10M alatt termelt.
Meg vagy 80.000et ki se szedtem ami nem érte el a 10M-et. Adta keményen
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na megnéztem, ma 14:20 körül indul az Admin Abuse. Érdemes legalább egy üres szinttel készülni rá

Tegnapi kódok, amit adtak Abuse alatt:
246810 - Ad egy random brainrotot a Brainrot Machine-ba (csak 4-et kell még mellé tenni).
574837 - Branrot Machine cooldown -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ebben a rendszerben csak így lehet haladni...
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, van hogy vackot ad a végén. De jellemzően egy 10-50 M/sec-es be szokott esni. Érdemes kivárni egészen a végéig, és csak éppen azelőtt megvenni, mielőtt kimenne a kijáraton. Amíg végig megy a szalagon, jó eséllyel belecsap valami módosító, akár több is egyszerre. Na azok szépen fel szokták tornázni az értékét. Akár 1,5-2x-esre is.

Na, az szép kis Chimpanzini. Grat! Ha egy ilyen Admin alatt jön, és elkapja valami módosító, akár 3-400 milliós is lehet belőle simán.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na igen.
Ránézek majd, most már kíváncsi vagyok. Köszi.
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Igen, ezt írjuk már egy jó ideje, hogy ezzel a Steal the brainrot mappal elképesztően lehet szintezni. Ráadásul félig-meddig AFK módban. Elég ha bent vagy a játékban, és 2-3 percenként nyomsz egy cash collectolást, már az is jó pár szint pár óra alatt. Ha rendesen játszol is vele, akkor 15-20 szintet jelent 2-3 órás játékkal. Én is a szintezés miatt kezdtem el, aztán rákattantam az elmeroggyant gyűjtögetésre
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Változó, de jellemzően hétvégén szokott lenni. Általában valami új fícsör, vagy módosítás bejelentéséhez kapcsolódik.
Egymás után kétszer szokott lenni, általában az első szombaton estefelé, olyan 8 óra magasságában, a másik meg vasárnap napközben. Elvileg ma is lesz ha jól emlékszem du. 12-13 óra körül.
Azt a "hirdetőtáblát" kell nézni, ami fölül van, ahonnan kijönnek a brainrotok. Ott írja, hogy mennyi idő múlva jön garantált legendary, brain rot god, stb. Na ott ha írja az Admin Abuse-t is, akkor lesz.
De vigyázni kell, mert az időpont amit ír, nem az Admin Abuse kezdése, hanem a vége, amikor dobja a garantált secret brainrotot. Abból kell visszaszámolni egy órát, mert egy órával előtte szokták elkezdeni.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát jó...én azért viszonylag aktívan tolom, csinálom a küldetéseket. Most vagyok azt hiszem 94-es. Szóval haladok meg minden, de azért 300+ szint azért na...
-
Spec
őstag
válasz
csabiks
üzenetére
Érdekes, én nem vettem észre, hogy csökkenne az XP. Ránézésre ugyanannyit ad folyamatosan. Ma is mentem 3 db 20 perces eventet nap közben, meg most végig nyomtam az 1 órás Admin Abuse-t. Előtte léptem be kb. fél órával, hogy helyet csináljak. Az összesen 2,5 óra tiszta játékidő. 436-os lettem, az +16 szint tegnaphoz képest

-
csabiks
senior tag
Én próbáltam ezt a brainrotot, de amint lépek 2-3 szintet, egyszerűen már nem nagyon ad semmiért XP-t, csak ilyen pár százat, próbáltam benn maradni tovább, de nem változik, így nekem az a napi 2-3 szint azt ki is lépek, a semmitől több

-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Onnan indult
A gyerekek azon kezdték el, én meg észrevettem, hogy van Fortniteban is, és így kaptam rá 
-
Spec
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Rá lehet függeni, mert kihozza az ember gyűjtő és szerencsejátékos szenvedélyét. Igazából egyfajta szerencsejáték valahol, mert Lucky Rot-okat kell nyitogatni, ami egyfajta lootbox jellegű dolog, meg maga az egész is a server luck-tól függ, hogy milyen brainrotot kap az ember. Szerencse kerék is van

Egyébként meglepő módon relaxos is maga a játék, mert az eventek alatt kellemes aláfestő zene megy, és privátban még a kis vérpistikék se idegelnek halálra. Simán órákat el lehet lenni vele, hogy csak megy a háttérben, és mellette csinálsz mást
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennyire élvezitek ezt a brainrotot hogy lvl 200 után is nyomjátok?
-
Spec
őstag
válasz
Rage47
üzenetére
Szerintem nem. Mindig egyformán sokat ad, már az elején is.

Pl. egy sima collectolásra olyan 4-5000 XP-t ad, és ezt 90 secenként tudod ismételgetni folyamatosan ha már van Cash Collectorod. Ha nincs azt se baj, akkor le kell járni a brainrotokat egyesével, és úgy lehet collectolni. De lopkodásért, vételért, eladásért, kb. mindenért adja az XP-t.
-
Spec
őstag
válasz
Iramirez
üzenetére
Steal the Brainrot (3225-0366-8885)
Maga a játék egy elég elmebeteg dolog amúgy. Igazából ilyen hülye brainrotnak nevezett figurákat kell gyűjtögetni, amik egy "szalagon" haladnak folyamatosan. Ott veszed meg, ami kell. A lényeg, hogy fejlesztened kell a bázisodat, ahol ezeket tudod tárolni, de egyre drágább a fejlesztés, amihez egyre drágább brainrotokat kell összeszedni, hogy feljebb tudj lépni. Minden szintlépéshez úgynevezett "Rebirth" kell, amihez elég sok zsozsó kell, meg az adott szinthez tartozó spéci brainrot. Újraéledésnél mindent kitöröl, ami a bázisodban van, de kapsz plusz helyeket, és megvásárolható képességeket. Igazából ennyi a lényege
Sok okosság nincs benne, de már azért is csomó XP-t ad, ahogy az ember csak áll, és collectolja a zsét. Amúgy ha nem akarsz szívni a többi játékos miatt, akik ellopkodják az értékesebb brainrotokat tőled, akkor érdemes inkább privátban menni. Úgy is teljesértékű a dolog, csak lopkodás nincs. Bizonyos időközönként vannak különböző tematikus eventek, és ott más-más fajtákat dob a játék.
Ma egyébként este 8:20-tól ún. Admin Abuse lesz, érdemes ilyenkor belépni. Ilyenkor a creatorok szoktak aktiválni mindenféle fícsört, meg extra luckot és emiatt sokkal értékesebb brainrotok is szoktak jönni. Ez egy órás szokott lenni, és a végén ad egy garantált Secret brainrotot is, ami elég drága szokott lenni. -
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elképesztő ez a Brainrot játék. Most lettem lvl 420-as, pedig alig játszottam érdemben a játékkal, és még van belőle több mint egy hónap
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én most léptem ki, kb 1-ig nem volt.
-
nincsnév007
addikt
Nincsenek szerverek ?
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez így igaz. Én általánosságban írtam a dolgot. De ha megvan a szükséges szint, akkor természetesen kimaxolható a BP.
-
gduck
addikt
"Amit viszont nincs értelme csinálni (mint régebben), hogy megveszed a Crew-t a Bp lejárata előtt 1-2 nappal, mert nyilván 1-2 napa alatt nem fogsz minden kifullozni. Az akkor csak a kövi BP-re lesz jó, de arra se végig, hanem csak ameddig tart a Crew."
Ez szerintem nem igaz. Hiszen attól még hogy nincs neki aktív Crew, attól játszik a játékkal. Tehát elméletileg van elegendő szintje, akkor 1-2 nap bőven elég, mert 1-2 másodperc alatt megkap mindent

-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyébként igen, ha megveszed a Crew-t, akkor amíg az tart, addig bármit kifullozhatsz, nem csak a BP-t, hanem a többi Pass-t is. Érdemes úgy időzíteni, hogy a BP és más Passok lejárati dátumai elé annyival, hogy még azokat is kifullozhasd, és átnyúljon a következő Passokra is, és akkor azokat is kifullozhatod. Pl. a mostani BP lejárati dátuma Március 5. Ha indítasz egy Crew-t mondjuk február 20-al, akkor lesz kb. 2 heted kifullozni a mostani BP-t, és lesz 2 heted kifullozni az újat is.
Amit viszont nincs értelme csinálni (mint régebben), hogy megveszed a Crew-t a Bp lejárata előtt 1-2 nappal, mert nyilván 1-2 napa alatt nem fogsz minden kifullozni. Az akkor csak a kövi BP-re lesz jó, de arra se végig, hanem csak ameddig tart a Crew. -
30z.Samu
titán
Mi ez a 15GB-s update a játékhoz?

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem, mint újonc, teljes káosz az egész menü, mi-mivel, ki-kivel, mihez mi jár, brutál, eléggé FOMO érzésre van alakítva az egész felület. 198-as szinten szántam el magam, hogy beújítok valami skint, így megvettem a Bassassin pack-ot, annak a quest-jéből meg visszajött a pass-ra való. BRZB-t tolom csak, így sosem lesz "fullozva", de érzésre elég kontent van így is.
.

OG-ban tolom.

órákat képes vagyok így gyűjtögetni
Ha felbukkan valami új, azt ekkora képen is látom...bemegyek, megveszem, és közeledhet a tél tovább
Bár amíg a rebirthez kellő secret nem jön, addig kb mindegy.