Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nálam már tölti a frissítést.
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
A status oldal szerint scheduled maintenance van 1000 es 1130 kozott. A matchmakinget kikapcsoljak 30 perccel korabban, tehat most 0930-kor.
-
nincsnév007
addikt
nekktek jó a játék? nálam állandóan matchmaking errort jelez most.
-
Iramirez
senior tag
Az atomerőműnél a kutyaőrökkel mit kell mit lehet csinálni ?
Csak lihegnek feleslegesen
-
0xmilan
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem adhatnak el semmit, ami kompetitiv elonyhoz juttatna, mert ott van a shop-ban minden termeknel, hogy csak kozmetikai elem.
Korabban voltak a toy soldier skinek, amik tenyleg annyira egyszinuek voltak a fuvel a zold variacioban, hogy utolag mas texturat raktak rajuk, hogy ne legyen annyira homogen._-_Item_Shop_Bundle_-_Fortnite.png)
Most a full szurke ovszer skinekrol ne beszeljunk, amik meg mindig tok jol beleolvadnak a kornyezetukbe, foleg a textura nelkuli Ballistic palyakon. -
Spec
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Lehetnének vezényszavak is, hasonlóan ahogy a teammatet lehet utasítgatni, sőt volt az a féli-meddig AI alapú Darth Vader companion is, aki értett a beszédből is. A végjátékban csak simán szólnál a kaukázusi-kuvasz keverékednek, hogy "BUKSI, ÖL!!!". És várod a végkifejletet

-
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
De a pet-ek egyáltalán jó valamire?
-
WhiteWalker
nagyúr
Igazából ez a rajzos stílus semmit nem ad a játékhoz. Az hogy Simpson , szintén. Szerint totál üres az egész játék , olyan színtelen szagtalan. Leginkább unalmas.
Behozták ezeket a peteket , de ez is csak arra jó , hogy újabb pénzt gomboljanak le a játékosokról. Oké , nem kötelező megvenni.Szerintem teljesen rossz irányba megy a game.
Velem is két véglet van , van hogy le hentelnek az elején , van hogy szinte játszi könnyedséggel jutok el a legjobb 10-be.
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem ez a Simpson-os BR mód most nem annyira fekszik. Maga a rajzfilmszerű stílus tetszik, jó pofa, viszont az én megszokott játékstílusomhoz nem passzol annyira. Emiatt még winem se volt, de ritkán jutok el TOP 10-ig is. Kicsi a map, nagy a nyüzsgés már az elején. Alig tudok olyan helyre ugrani, hogy ne legyen ott azonnal legalább 2-3 player. Az építményeken kívüli terület viszonylag ritkás, sivár, a terep sincs agyon bonyolítva. Emiatt kevés a búvóhely, kevés a fedezék. Sokat kell nyílt terpen haladni, és rendszerint itt szoktak kifigyelni. Még szoknom kell
-
30z.Samu
titán
Milyen érdekes amúgy, hogy van amikor nagyon adja a game, valamikor meg kb leérsz és le is lőnek. Mintha cinkelnék időnként a szervereket vagy nem tudom.
-
Spec
őstag
-
Spec
őstag
Visszatérve még a költés témakörre, azért egy dolog árnyalja némiképpen a kérdést. Épp most néztem és 553 tétel szerepel az EPIC könyvtáramban. Ebből talán 2 db cím, amit ténylegesen megvettem, és kb. 5 db, ami free-to-play (ide értve a Fortnite-ot is). A többit ingyenes ajándékként claimeltem a Store-ban az évek során. Az több mint 500 ajándék játék, ami elég gáláns az EPIC részéről. Igaz, hogy ennek a tizedével se játszottam, de ez már az én szuverén problémám. Azért párat kipróbálta, sőt volt amit végig is vittem.
-
draco31
veterán
Megjött a második kutya, ez már annak is néz ki.

Szerencsére itt is lehet randomra menni, így variálja majd, mikor melyiket látom. -
0xmilan
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ez 58 honappal szamolva csak a Crew-ra 200e+? 😱
-
válasz
draco31
üzenetére
Mekkora genyók hogy ez a retek history oldal nem adja össze még véletlenül sem hogy mennyi az összes így most az emberfiának kell hogy legyen erre 1 óra felesleges ideje, meg elsősorban kedve hogy végiglapozza ezt a soksok oldalnyit. A crew meg könnyen kiszámolható , mert mint látszik az elejétől kezdve behúztam mindet.
-
Spec
őstag
Én megálltam 54.000 pénznél. Ebben van 7 Crew előfizetés, egyszer vettem 2800 v-bucksot, és jó pár starter pack, és pár skin pack van benne. Mindez kb. 2018-tól, azaz kb. 7-8000 pénz/év az átlagom. Az még nem olyan vészes
-
Exelsior
őstag
válasz
draco31
üzenetére
2018 óta 135 154, FT
Sok pack meg sok Vbuck STW. STW óta már nem költök pénzt szerencsére. Ha STW nem lenne ez 1 milla is lenne. Bár én sajnálom a pénzt erre de farmolás miatt azért van sok skinem. Cirka 448. Crew pack ami nálam elég sürü más nem. Ez az ami megéri rendesen.1,519h 5m Play Time ami nem sok de bakker igy is sokat játszom ezzel plus van még egy Accountom.

-
0xmilan
addikt
-
draco31
veterán
válasz
0xmilan
üzenetére
Na végignéztem én is, bár mivel minden ingyenes heti játékot behúzok, kellett lapozgatni eleget.

2023 november 19. 13 és 17Ft, ott voltak azok akciózva.
2022 juni 15. 1190Ft, megint valami akciós
2018 január 12. 4.99 euro, ott még abban számoltak
2018 május 3, 9.99 euro, 1000 buksi
2018 április 15, 9.99 euro 1000 buksi
2018 március 28. 4.99 starter pack
2018 március 18. 9.99 1000 buksihát kevesebbre emlékeztem, de az biztos, hogy nem belőlem gazdagodnak meg.

Viszont most is van 2000 buksim, és félig meg vagyok már a jelenlegi passal kb. -
0xmilan
addikt
Annyit beszeltunk itt a koltsegekrol, hogy ravettem magam, hogy osszeszamoljam, mennyit koltottem a jatekra osszesen az evek alatt.
2021 Oct 26-an (Ch2:S8) vettem eloszor 1000 V-Bucksot 2348 Forintert. (ez azota ugye 2700 mar)
Az ilyen V-Bucks es egyeb csomag koltesekbol osszejott maig 45506 Ft.
Tavaly decembertol 8 honapig elofizettem a Crew-ra, ami osszesen 28712 Ft.
A ketto egyutt 74218 Ft...
Oszinten szolva ennek max. a fele tunt realisnak a fejemben. Ez erre a 48 honapra leosztva havi 1546 Ft, de azert igy is faj leirni.
Meg azert jatszottam boven az elott is, hogy barmit vettem volna.
Legkozelebb akkor fizetek az Epicnek, ha visszajon John Wick teljesen fekete esernyoje.
Igy is van 84 skin a kedvencek kozott.Itt tudjatok megnezni, ha mas is szeretne sokkolni magat:
Purchases meg Subscriptions....PS: ezek ugye csak a digitalis dolgok es nincs benne a Lego Lama meg a Fortnite diszparnak, amiket a Tescoban vettem. Azokkal egyutt olyan 95e korul van. 😬
-
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ne is mondd...én anno úgy álltam ennek neki hogy egy fillért nem költök rá. Ez tartott kb két hétig, amikor volt a Shop-ban valami skin, aminél úgy döntöttem hogy na jó, ezt az egyet megveszem...aztán követte jó pár "csak ezt az egyet" skin.

-
mcwolf79
veterán
Hali!
AMD VGA tulajdonos valaki találkozott vele ,hogy a Vsync nem működik rendesen a játékban? Vagy VGA driver vagy valami update hozta mostanában (kihagytam pár hónapot, ez a bogaras xarság nem jött be).
4K 120 hz-es TV-n játszom, és eddig be volt kapcsolva a vsync, nem is volt vele baj, be volt állva 120fps-re. Most valamiért megfelezi.
Más találkozott hasonlóval?
Köszi -
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az már egyéni preferencia, hogy az a pénz mire megy el. De az alap igazság, hogy ha gazdaságosan akarod tolni a BattlePass-t, megteheted, mert gyakorlatilag elég egyszer megvenned és farmolni.
-
30z.Samu
titán
Az Epic ki fog adni a Disney+-ra négy epizódot, amivel meg fogják magyarázni a Fortnite Crossover-t.
-
-
30z.Samu
titán
Gyerekek, én ezt a szezont nagyon élem.

-
0xmilan
addikt
Par oran belul most harmadszor omlott ossze a jatek. Ketszer ugy, hogy bezarni se tudtam es ujra kellett inditani az egesz gepet...
A masik, hogy a frissites eltorte a joystickot az Azeron Cyborg-omon es most csak WASD modban mukodik az "Xbox 360 joystick" helyett. -
30z.Samu
titán
Na! Rászántam magam, feltettem a játékot és kipróbáltam ezt a szezont. Nem én vagyok az az ember, aki minden Simpsons epizódot látott, alig láttam pár részt. Szóval az esetleges easter egg-eket nem fogom felfedezni. De összességében ez qrva jóó!
Végre élvezem a Fortnite-ot. Tetszik hogy nem nagy a map és hogy van benne klasszikus fegyver. Teljesen átlátható most a meta, ami nekem nagyon tetszik. Nem kell ezt túlbonyolítani. Mentem is pár meccset, másodikat vagy harmadikat meg is nyertem. Úgy fest ezt a szezont fogom tolni, aztán meglátjuk mi lesz a következő. Eddig talán ez a legjobb kollab szerintem. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Impair1980
üzenetére
Springwood jobban hangzik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gduck
addikt
válasz
Impair1980
üzenetére
4 hétig.

-
0xmilan
addikt

^ Twitch drop. Holnap reggel 6-ig kell 30 percet nezni.
30z.Samu, nekem bejon ez a letisztult grafika es az Infantry a kedvenc szoval eddig tetszik. -
0xmilan
addikt
Ennel jobb loadoutom mar nem nagyon lesz ebben a szezonban.

-
30z.Samu
titán
Néztem 1-2 videót a Simpsons szezonból. Nem vagyok egy fan, mint ahogy mondtam, de tök jól megcsinálták, hangulatos lett.
-
gduck
addikt
válasz
Impair1980
üzenetére
Milyen platformon? XBOX-on még mindig profil/belépési gond van.
-
gduck
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Játék már elindul, de a matchmaking még hibára fut. Meg egy alap karakterem van csak
Valami nagyon nem kerek még. -
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Jön a BF6-nak ingyenes BR módja. Arra lehet ránézek majd.
Itt mikor indul az új szezon? -
Impair1980
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
22 körül elvileg......
-
nincsnév007
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nyugi én se néztem sose azt se tudom hogy ez most film vagy mese, bár a trailer nem tűnik rossznak bár nem hiszem hogy nagyon játszani fogok csak a bf6 pörög. De azért lehet tudni mikor lesz szerver?
-
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én sem vagyok akkora fan, 1-2 részt láttam belőle. De az introt ismerem és sikerült jól átvenni a Fortnite világba.
Hogy maga a szezon milyen lesz, majd kiderül. -
30z.Samu
titán
Oké, el kell ismernem, hogy ez rohadt jó trailer lett.
-
draco31
veterán
Állatok, hát ööööö oké
-
Spec
őstag
válasz
0xmilan
üzenetére
Hmmm, nekem pálya tekintetében még nem volt hiányérzetem, pedig én elég sokat tolom. Ranked racingben random variálja a pályákat. Szokott ismétlődni, de azért van kb. 30-40 amit variál a játék, ráadásul a pályáknak vannak eltérő verziói is. Pl. alacsonyabb rank-on nincs bennük annyi akadály, lassító elem, stb. Nem mondom, lehetne több is, változatosabb is, de el lehet lenni vele így is. Időnként azért felbukkan egy-egy új pálya is, bár való igaz nem jöttem rá milyen elgondolás alapján, mert látszólag a chapterekkel, szezonokkal nincs összefüggésben.
-
Spec
őstag
válasz
0xmilan
üzenetére
Bevallom sose voltam nagy CS guru, nem is igazán jön be ez a stílus. Nem szeretem a cooperatív csapat játékokat, én magányos harcos vagyok
Nálam ha FPS játékról van szó, akkor Doom/Quake/UT a szentháromság. Minden más számomra kiesik a szórásból, emiatt ez a Ballistic mód se jön be annyira, mert pont a CS-ot próbálja utánozni.
Mikor betették a játékba akkor rápróbáltam egyszer, de akkor egy bug halom volt, először még elindulni se akart, így ejtettem. De úgy látom azóta se lett sokkal jobb a helyzet pedoig pár hónap már eltelt. Nem értem miért tesznek be olyan módokat, ami szinte játszhatatlan a sok bug miatt?
Rocket Racing-gel mi a gond? Azt viszont tolom az eleje óta. Nem mondom hogy nincs bug benne, de messze nem olyan szinten, mint a Ballistic-ben. Viszonylag fluid szokott lenni a matchmaking is, nem kell jelemzően fél percnél többet vár, vagy annyit se. -
0xmilan
addikt
Igen, sajnos tiszta bug a Ballistic es nem mutatnak tul nagy hajlandosagot a javitasra. Szeptemberben kellett volna jonnie egy nagyobb update--nek, ami azota is jon.
Szerintem ugyanugy elengedtek, mint a Rocket Racing-et. Valszeg ugy gondoljak, hogy nincs eleg jatekos, hogy erdemben foglalkozzanak vele; de amig lehet valasztani Valorant, CS2, stb. kozul, addig nincs eleg nagy osztonzoero a jatekosok fele se, hogy ebbe oljek az idejuket. 3-4 ezer ember jatszik vele atlagban, mig a random brainrot mapok szazezreket vonzanak. Ez van. -
Spec
őstag
-
Spec
őstag
Jah, experten tolja és rendre "flawless". Brutál pontokat szerez benne. Csak lesek én is sokszor. Már 2 klaviatúrát szétkalapált amiatt a hülyeség miatt
Tudtommal nem tud zongorázni, de a ritmus érzéke kétségtelenül jó. Csak azért nem tolja medium/hard-on mert állítása szerint az túl lassú neki, és azon egyébként nem is megy neki olyan jól
-
Spec
őstag
válasz
0xmilan
üzenetére
0xmilan: Tegnap kipróbáltam a Ballistic módot. Hátttőőőő, egyrészt nekem rohadt bugosnak tűnik. Volt olyan, hogy a fejem belsejéből néztem a fegyvert, és úgy kellett volna céloznom, és hasonló nyalánkságok. Arról nem beszélve, hogy rankedben az életben maradási esélyeim is igen csekélyek voltak, úgyhogy elengendtem a dolgot

T.Peter: Próbáltam ezt a mapot is. Adta az XP-t ugyan, de semmi extra. Kb. fél óra bolyongás alatt kaptam belőle olyan 1/3 szintnyi XP-t. Ezt összekaparom sima játékkal is bőven. Vagy van valami trükkje amire én nem jöttem rá?
Amúgy megoldottam a dolgot okosba. Ráuszítottam az asszonyt, hogy farmoljon nekem. Ő kifejezetten profi a "zenélős" módban, amit én rühellek, és sosem tolom, ezért abban be van ragadva egy rakás XP. Még easy módban is csak balf*szkodok benne, ő viszont expert-en tolja, és folyamatosan döntögeti a rekordokat is. Kb. egy óra alatt kifarmolt nekem vagy 10 szintet tegnap este
-
Spec
őstag
Van valami jól működő XP farmolási tippetek? 170-es vagyok, és még van kb. 2 napom 200-ra húzni, de nem haladok vele. Nagyjából minden küldit megcsináltam már, és hiába játszok alig csorog az XP. Van valami hatékonyabb módszer jelenleg?

-
-
draco31
veterán
Az szép lesz, ha igaz.
-
Spec
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Nálam is simán megáll 8-10 Gb környékén a teljes rendszer memória használata Fortnite-ozás közben. Ott valami más eszi a memóriát, nem a Fortnite. Szerintem nézd meg a háttér folyamatokat, hogy mi fut, és mi zabál ennyit. Esetleg egy alapos vírus/malware/spyware keresés se árthat. Kisfiam gépében 16 Gb RAM van, és simán játszik vele, pedig még a Spotify, meg csomó hülyeség is fut a háttérben.
-
0xmilan
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
A Fortnite ajanlott kovetelmenye 16 GB RAM, a minimum meg 8 GB.
Lehet, hogy kozben nyitva volt egy Chorme 2 tabbal es az ette meg a maradek 10+ giga RAM-ot.
Nekem igy nez ki a lobby-ban:

Es igy jatek kozben:
----------------------------
Kicsit megijedtem, mikor beleptem es egy default karakter fogadott, amit soha nem hasznaltam es igy nezett ki a locker:
-
Ma toltam 1-2 kört a játékkal, és 28GB RAM-ot használt a teljes rendszer.
Van 32GB a gépben, szóval nem gond, de mióta ilyen nagy a gépigénye a játéknak? Pedig majdnem a legalacsonyabb beállításokkal játszom. Vagy mindent betölt a RAM-ba, és ezért nem röccent meg egyszer sem?
-
draco31
veterán
Elértem 156-os szintig, ez volt a cél, ott az utolsó vbuksi adag. Így most van 2300-am, kövi BP is ingyen lesz így.

-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Alapvetően a nettel nincs gondom. Gigabites optikai net, nem szokott szakadozni, vagy belassulgatni. Amikor töltött a játék, akkor ment is olyan 6-800 Mbit-tel, úgy hogy nem ez volt az egyedüli eszköz a neten. Okos TV, telók, stb. is mentek, szóval nagyjából a sebesség összességében szerintem rendben volt. De ettől a hullámzó töltöm-nem töltöm témától kihullott a hajam, mire lejött
-
Spec
őstag
Tegnap feltelepítettem egy gépre a játékot, de egy kínszenvedés volt mire lehúzta az EPIC launcher. Nem a nettel, vagy a netsebességgel volt gond valószínűleg, de azért gondoltam rákérdezek, hogy másnál is hasonló-e a helyzet. Jellemzően 6-800 Mbit/sec-el húzta (gigabites T-s neten), de kb. fél percenként megszakadt, majd újabb fél perc múlva folytatta, vagyis nem volt folyamatos a letöltés, hanem szakaszosan vagy töltött (akkor mondjuk úgy rendesen), vagy nem töltött egyáltalán. Ez másnál is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- E-roller topik
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Forza sorozatról váltottam Fortnitera Chapter2 Season7-ben. Forzában mondjuk picit több játékidő volt: 36100 mérföld, 2437 autó és 18562 óra játékidő
Meg azert jatszottam boven az elott is, hogy barmit vettem volna.
Nem várom, hogy a jaték hozzámdobja az összes skint, de azért legalább egy minden seasonbe jöhetne játékért, van 400 vbuckom, azzal meg nem érek semmit.

Hogy maga a szezon milyen lesz, majd kiderül.