Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8648) mycso


mycso
veterán
LOGOUT blog

No, erre a dudál, villog, húzódik, stb. témára.

Nyáron voltam Belgiumban autóval, pl. a Német pályán (belgán is, francián is ) egy élmény volt közlekedni. 3 sávos, mindenki megy ahogy kell, ha úgy van lehúzódnak (akár a marhanagy űberBMW is bármi elől) és mindegy, hogy ki vezeti, ott teljesen jól működik, tényleg élvezet volt vezetni.

Ma jövök Miskolcon, kereszteződés: fordulok jobbra kicsibe a külsőbe, szemből balra nagyba belsőbe egy corsa. Csak ő úgy, hogy a 2 sáv közepére kanyarodik a felezőre, na jó...belefér, bár majdnem csatt és úgy láttam észre sem vette, hogy mit csinált majdnem.
Kimegyek mögé (60-as szakasz), meg is indul olyan 40-ig, és ennyi....eszembe jutott DeFranco bölcsessége, OK végül is nem sietek, ez is belefér. Gurulgatunk így erősen 40-el (a 60-as szakaszon) a belső sávban (már vagy 15x lehúzódhatott volna, jöttünk már vagy 3km-ert), OK hát ez is belefér.
Aztán elkezd index minden nélkül húzódni a külsőbe egy busz elé (na mondom ezaz), majd lassít egy kicsit, beéri a busz és akkor majdnem sávot is vált, neki a busznak....hmmm
Íyg visszarántja haladunk tovább, de hirtelen lassít (shol semmi/senki...kihalt az út), majd gyorsít-lassít (még mindig minden OK, mondjuk itt már csak a csí segített), majd hirtelen megáll, na ekkor #&@#&#&@&#@&#, dudálás, stb. ...
Aztán szerencsére a következő kereszteződésnél lekanyarodott.

[ Szerkesztve ]

“The Night is Dark and Full of Terrors”

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.