Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Stylewars_kp #203049 üzenetére
Egyébként tiszta Shelles, puruttya. Csak jó érzés zongorázni mások idegein.
-
veterán
Megcsináltam a kalkulációt a 2004 dízel Mazda 6-ra amit 2014 szeptemberben vettem és márciusban adtam el. Szeptember óta nem én használtam, csak tankolva lett.
6 év szeptemberig, de az eladási ár levonásával:
Vételár: 1196000
Üzemanyag: 2936574
Karbantartás, javítás: 1043487
KGFB: 208972 (sztem utsó hiányzik)
Gumik: 159000
Súlyadó: 104000
Átíratás: 96000
Műszaki: 76000
Eladási ár: -160000
---------------------------------
Összköltség: 5660033
Kilométer: 126853 (307353-183500+3000 amikor nem ment)
Kilométerköltség: 44,6Ha hozzászámolom a márciusig ráköltés nélkül csak tankolással megtett kilométereket amik nem lettek feljegyezve, ezért a korábbi átlagfogyasztással számolva és 400-as gázolajárral:
313630-307353 6277
Üzemanyag(400Ft 6,3l/100) 158180
Összköltség 5813213
Kilométer 133130
Kilométerköltség: 43,7[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
stickermajom
addikt
válasz kisza25 #203043 üzenetére
A pályázati keret elfogyása gyanúsan a Springnek is köszönhető, 400 megrendelésről csiripeltek a madarak korábban. Az kapásból a keret harmada.
Villanyautósok csinált kérdőívet: [link] 360 kitöltő alapján 21% rendelt Springet, ha arányosítjuk az ~1500 pályázatra (statisztikusok ne nézzenek ide, mert csalok) is 300+ autó jut. Szóval úgy tűnik mégis megéri 4 millióért és nem kellett 6-tal számolni.
-
mandleee
tag
válasz Tsebacsi #202986 üzenetére
Azért kilehet logisztikázni!
mx5 csomesz -
veterán
Hát jó de Németországba 1000 kilométerre meg nyaralni szállodába nem mehetek utánfutóval (nincs is és nem is akarok).
Kifizettem az egész autót, az egészet használom. Ha kevés a csomagtartó az utastérbe is pakolok. Ha a törvény nem tiltaná tőlem a csomagtartóben is utazhatna valaki. Jó 25 éve Kadett kombival utaztunk is, 4-5 felnőtt elöl, mi 3 gyerek a csomagtartóban pokróc alatt meg ne lássanak. Hszob-Debrecen oda-vissza
Általában egy ilyen úton valami biztos kerül az utastérbe, legalább egy zsugor víz az ülés mögé a padlóra.https://tinyurl.com/rasoapro
-
kisza25
félisten
válasz Dluinet #203041 üzenetére
Igazából szarkazmus volt
Többen jöttek a dacia springel, hogy mennyire megéri 4M Ft-ért és akkor írtam, hogy 6M Ft-al lehet nyugodtan számolni, mert a támogatás 5perc alatt elfogy, akinek sikerült igényelni, annak innen is gratulálok[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
MC Pite
veterán
Amíg ketten jártunk, a nehezebb cuccokat a nagy utazókba raktam, az első ülések mögé a földre, jó mélyre (Picasso, jó nagy egyenes hely van ott). Szerpentinen, nagyobb úthullámnál kellemesebben mozgott így az autó, mint mikor ugyanezek leghátul voltak.
Most azért hagyok helyet arra az esetre, ha anyának hátra kellene ülnie.kisza25 Borítékolható volt. Én fel is adtam a második kört (ahelyett lett a 208).
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
kisza25
félisten
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
veterán
válasz MasterMark #203035 üzenetére
Ingyen lehetett hozni ládákat. Azóta se csináltam velük semmit, de tarhált ecet édesebb mint a méz.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz Tsebacsi #203026 üzenetére
Jóvanmá úgy értem van ott még hely a hátsó ülésen is, csak óvatosan.
Meg lehet az ülés elé a földre is pakolni, utazótáskét nyugodtan a hátsóülésre, szatyrokat elé. Egy puhább bőrönd sem gáz csak kell alátenni egy pokrócot és fejjel lefele a kereke a levegőbe.https://tinyurl.com/rasoapro
-
-
-
.mf
veterán
Dettó, többnapos bringás és gyalog-túrán megtanul az ember kompakt lenni. Tavaszi-őszi pakkom 30l-es hátizsák, alá kötve a sátor - 5 kg alaptömeg (azaz víz, kaja és főzéshez a gáz nélkül - de benne van sátor, hálózsák 5 fokig, matrac, váltás ruha, főzőcucc, és pár egyéb).
És most egy más témájú kérdés: keresek szivargyújtós USB-töltőt, ami tud legalább QC4 / PD 45 W-ot, azzal úgy laptopot is tudok a kocsiban tölteni (gyári töltője is type C 45 W). Az árukeresőn a bőség zavara fogadott, rengeteg sose-hallottam-róla márkával, szövegbe eldugott specifikációkkal. Van esetleg bevált márka / típus?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
bandus
veterán
válasz Tsebacsi #202986 üzenetére
mi most erre a ket hetre eleg rendesen megpakoltuk az octaviat... aztan a furdogatya kivul kb 4-5 polot hasznaltam, meg 2 rovidgatyat vegig, es mostunk egyszer talan, vagy ketszer egy hatizsakkal el tudtam volna jonni basszus mondjuk keszultem szar idore is, de ez szerencsere egyelore elkerult minket.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Stylewars_kp #203019 üzenetére
Nem mentünk gyorsan a Jazzel, 4 fő + csomagok. Szerencsére üres volt a másik sáv.
#nincsbennetarcsi
-
stickermajom
addikt
válasz Stylewars_kp #203016 üzenetére
Két éve fölfelé volt itt nagyon komoly a szitu. Olyan szél volt, hogy 40 körül tudtunk csak haladni, a motorosok nem is próbálkoztak, inkább félreálltak az aljában.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Stylewars_kp #203016 üzenetére
Ismerem ezt a részt, itt egyszer konkrétan 1 egész sávval odébb tett itt a szél box nélkül. Elég para volt...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Snoop-y #203013 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire vagy jártas Horvátországban. Amikor itt kijössz az utolsó alagútból: [link] (itt látod meg először a tengert) egyik évben olyan oldalszél ( [link] ) kapott el tetőbox-al 110-el , hogy elkezdtem ellenkormányozni, kb 90°-al fordítottam el a kormányt, de nem történt semmi, mert megemelte az autó elejét. Volt egy kis para...hogy a box miatt emelt meg vagy nem ezt nem tudom. Néhány másodperces volt a szituáció, aztán csökkent a szél és megúsztuk a dolgot. Azóta nem használok boxot szívesen.
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
nagyúr
válasz Snoop-y #203013 üzenetére
Sajna van, amikor kell a tetőbox... Amikor 6-an megyünk egy autóval, és máshol nem fér el a motyó 1 hétre.
Persze lehet, hogy egyszerűbb lenne bérelni egy Mrci' Viano-t erre az alkalomra, de olyan jól nem megy... (csak a bérlés 220k + 300k a kaució)@#203012Qru
Astra 10-et csak 133-ig, onnan inkább már 13-15.
De az S-Max-nál vigyázni kell, mert a digitális mutató +2/-1 tartománban mér. (szóval vigyázni kell vele, ha nehéz az ember lába; 6.-ban nem szabad elérni a 4k-s fordulatot, mert drága lehet)[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Snoop-y
veterán
Amennyi cuccot mi viszunk ahhoz egy F150 is keves lenne probaltam arra is rabeszelni asszonyt (jol ki lehet belole latni, padka nem akadaly abban is van HEMI motoros etc ) de azzal lenne par hely ahova nem fernenk be es csak magamat szivatnam.
Tetobox ellenes vagyok. Ha mar van egy relative gyors autom nem akarok 130 max-al haladni vagy attol reszketni mikor repul el. (Szomszednak gyari Porsche van vmax az 200 de 145-nel mondta, hogy olyankor mar eleg zajos o is 130 korul autozik vele pedig az szuper aramvonalas)
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #203011 üzenetére
Általában nem lineáris a csalás, a Skoda is 1-2-t csal alacsony tempónál. 140-nél meg már kb 10-et.
#nincsbennetarcsi
-
aero.
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #203002 üzenetére
Igen a gyári keresztvas (Subaru) az a Thule Wingbar de mivel ritka (horror drága extraként volt rendelhető) a gyári ezért látod használtan 50k-ért is úgy elvitték mint a huzat, az új (azonos) Thule 83k, most néztem meg pont (a noneme wingbar koppintás kb a fele árban).
Vettem volna vmi kommersz németet nem lenne ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest