Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
V911
tag
válasz Johnny_vT #109026 üzenetére
És akkor a rakomány esetén nem a szállított rakomány tényleges tömege számít hanem az, hogy mennyi lehetne maximum ennek a rakománynak a tömege ha terhelten közlekedne?
Azért furcsa ez nekem, mert úgy tudom, telepakolt kocsit nem is szabad tréleren vinni. Vagy ez csak a vontatóköteles húzásra érvényes?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Saját topikjában nem kaptam rá választ, úgy hogy belinkelném ide a hsz -emet.
Mi lehet a probléma?
2004 -es C Vectra -ról lenne szó.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szőröscica #109040 üzenetére
Amikor Volvora akartam váltani, mindenki leugatott.
Jó ideje szépek + jók. Most is beletenném a potrohom, ha nem lenne TT becsípődésem.
-
szőröscica
addikt
Ezek az uj Volvok de rohadt jol neznek ki. Abszolut a V60 a csucs most nekem, de lattam egy Xc60-at most, az is johetne. Persze csak T8.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tsebacsi #109032 üzenetére
Jut eszembe, a BMW-seknek meg az egyetlen X7-est sikerült lenulláznia most.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz stickermajom #109028 üzenetére
Beszarás mit rendeznek veled, bár van két Fordos kolléga akiket meg Mondeo átadás csúszással szivatnak, az egyik még sérült is lett átadás előtt, szóval ott sem jobb a helyzet.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
barnam_
nagyúr
Csökkenhetnek a dugók az M7-esen a Balatonnál
Sajnos ettől vezetni nem tanulnak meg az emberek
-
Qru
MODERÁTOR
-
stickermajom
addikt
Felhívtak egy kereskedéstől, hogy esedékes lenne az első éves szervíz az autón, el is vagyok maradva vele. Egy hónapos a verda, kiderült, hogy el lett írva a rendszerben a forgalomba helyezés dátuma egy évvel.
Kezdem úgy érezni, hogy a PSA csak jót tehet az Opellel. -
veterán
válasz tboldi #109023 üzenetére
3500-ért már csak viccből is kipróbálnám. (anno mikor a kispók szelepfedelét Ferrari vörösre festettük, érezhetően fickósabb lett ) De ennek tényleg lehet kicsi hatása, pl. morgósabb lesz a szívászaj, és egy mosható szűrővel ellentétben, itt nem aggódnék a bejutó szennyeződések miatt.
@(#109024) tomcsi23: Már megint engem?!
[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
Milyen jármű, járműszerelvény vezethető B kategóriás jogosítvánnyal?
1. a 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsi, amelyben a vezető ülésén kívül legfeljebb 8 állandó ülőhely van
2. az ilyen gépkocsiból és a 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó pótkocsiból álló járműszerelvény
3. az ilyen gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény, feltéve, hogy a nehéz pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vonó gépkocsi saját tömegét, és az összekapcsolt járművek megengedett legnagyobb együttes össztömege sem haladja meg a 3500 kg-otB+E kell neked.
Itt van is egy logikai csavar, mert könnyű utánfutóval 3500 kg + utánfutó = max. 4250 kilós szerelvényed lehetne. Nehéz utánfutónál viszont a futó maximális tömege is benne van a 3,5 tonnában. Fuck logic
(#109025) Qru
Látom te is Gugli-huszár vagy[ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
V911
tag
Ha tréleres utánfutóval viszek autót a vitt autó saját vagy össz tömege számít?
2200kg a vontató, 500 kg az utánfutó és 1300 kg a kocsi megengedett max. össz tömege de üresen csak 800 kg. Utóbbi esetben pont 3500 kg lenne a végösszeg s húzhatnám B-vel. -
nagyúr
válasz Declare #109013 üzenetére
Egyetértek! Az a baj, ez a rohadt város annyira rapszodikus, hogy képtelenség jó autót választani ide. A Focus tök jó, és jól is fogyaszt amikor nem kell a hülyéket kerülgetni vagy ülni miattuk a dugóban. Nem lineárisan közlekedik az autósok bő fele. Nem figyelnek/alszanak/nemtörődöm/túl óvatos.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Declare
őstag
válasz Speeedfire #109012 üzenetére
A kettö között van az ültetett es csippelt honda Jazz
Abszolut erröl szol az autovalasztas....a racionalitas es az elvezet közötti potméter tologatásáról
-
Magnum_
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
válasz szőröscica #108995 üzenetére
Nem kell mindent kiautózni, főleg az utakon nem. De azért az az erő, futómű, fék jó dolog tud lenni amikor elgurul a gyógyszer.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Declare
őstag
válasz Johnny_vT #109003 üzenetére
Prontoval tisztitottam
Hat de erted.....baszki....amikor megtervezik, meg kitalaljak ezeket az autokat hasznaljak, tesztelik....senkinek nem tünt fel, meg nem szolt, hogy sracok, ez szep meg jo, viszont csak addig, amig a foliat le nem huzzuk az üvegröl.... . Mondjuk ehhez kepest amikor zongoralakkal boritjak a közepkonzolt, hat az a total agyrem netovabbja....
(#109005) stickermajom tud, de amugy nem zavaro, még nem volt vele ilyen bajom. Igazabol most amikor a fotot csinaltam tünt fel, hogy mennyire tükrözödik, menet közben nem gáz
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Elektrosokk #109004 üzenetére
Nem teljesen, de páran azért annak használják
Videó második fele a releváns- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Integrale
veterán
Volvo minden mennyiségben jöhet, kivéve előző S60, C30, C70.
De egy XC70 pláne egy V90 CC Ebben a műfajban nálam magasan vezetett az A4, A6 Allroad, eddig."Bad reklám is reklám too"
-
barnam_
nagyúr
Szerintem azért bírja ilyen jól az ütést, mert pici, könnyen deformálódó autóknak vezetik neki, ráadásul rámpáról, így nem teljesen az alját kapja el, ahol valószínűleg erősebb lenne a karosszéria.
szerk.: de persze még így is állat, mint egy tank
[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Declare #109002 üzenetére
Nem cseszegetésből írtam
Inkább csak örülök magamban, hogy engem (még?) elkerült ez a glass-cockpit divathullám. A problémád pedig nem egyedi. A Gläserne Manufaktur-ban kiállított Passat GTE (vagy esetenként Arteon) és e-Golf középkonzola is folyton poros, pedig a bemutatótermet gondolhatod milyen gyakran tisztogatjákValami Pronto Por-STOP-féle '90-es évekbeli csoda sem segítene rajta vajon?
Az ujjlenyomatok eltüntetésére már van megoldás szerencsére, hála az érintőképernyős mobiltelefonoknak- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Declare #108997 üzenetére
Képernyő került a szöszök alá...
(#107821) MunezXBK
Csak viccből írtad, vagy tudtál valamit már akkor?(#108973) Declare válasza
Köszi, megnézem![ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest