Autós topik
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [V.Milán:] Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla M40 12/24gb moddolása játékhoz (TitanX(M) / GTX 1070 szint)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
brumi1024
veterán
Mármint hogy érted az A oszlop burkolata fedte? Jobbat nem találtam, de itt látszik 4:14-nél.
Szerk.: közben megértettem, de, az A/B oszlop burkolata fedte.
[ Szerkesztve ]

brumi1024
veterán
A3-nál volt konkrétan az ajtó burkolva.
Nehézkesen fogalmaztam, de egyről beszélünk.
Csak wannabe prémiumokat birtokoltam, Saab és Volvo, azoknál az A3-hoz hasonlóan maga az ajtó burkolt.

Gergőke88
addikt
Szia,
neked melyik Mini volt?
Nagyon szemezek egy clubman jcw modellel (2.0, 30X Le).

bandus
addikt
[kép] megalltunk egy fasza kis tempos fouti szakaszon ahol azert szokas nyomni neki. a csajom kiszallt szedni valami gazokat hobbicelra, en meg amig varom kivancsisagbol benyomtam magam a waze-ra rendornek. az elmult tiz percben senki sem torolte meg, es erdekes modon az emberek tobbsege normalis sebessegel kozeliti meg a kanyart feher octavia 4ever.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

rbalint88
addikt
Degec
#budasidehighlife

BigBlackDog
veterán
Véletlen nem itt álltatok meg?

Reggie0
félisten
A fejtamlara kell raklni egy kartonpapirra nyomtatott kamu sebessegmerot

bandus
addikt
de igen. arra jottetek, vagy a navigaciobol kiszamoltad? ennyit az undercoversagrol
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Petyyyyy
addikt
A kis önélzetes latol.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star || Gloryfy Gi15 St. Pauli Red Mirror eladó - shorturl.at/zNQ25

BigBlackDog
veterán
Ismerős volt az útvonalvezetés, mostanában elég sokat járunk arrafelé.
Egyébként jöhetnétek gyakrabban is, nem egyszer vadállat sebességgel, kanyarokat levágva közlekednek arrafelé az autósok. Vagy esetleg ott is hagyhatnátok a fehér Oktávot forgalomlassítónak.

Kickass
őstag
Szintet lépett az önkéntes rendőrködés.

6030D
Ármester
Napi fogyi: 6,3. Vác - Donovaly - Vác, Kia Xceed 1,4T automata, kb sebességhatárokon. Határon ránk se néztek.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

brumi1024
veterán
Van még, nekem a 3 ajtós (hatch, F56) van.

Tsebacsi
veterán
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...

Szoszo94
őstag
Update: nyaralás vége, hazaértünk. Visszafelé sem volt semmiféle ellenőrzés a határokon (IT/SLO, SLO/HU), Szlovéniában meglátogattuk a Postojna cseppkőbarlangot, addig húzta ki a Rédicsnél beletankolt nyállal is, úgyhogy az ottani OMV-n raktam bele 95E5-öst 1,24€/L áron ami elég baráti - pláne az olasz 1,65 átlagos rabláshoz képest
9,07 lett a fogyi azzal a tankkal (BC 8,5), aztán onnan vissza Rédicsig 8,2 (BC 7,7). Végig a megengedett sebességgel GPS szerint. Összesített fogyi pedig 8,82L/100km lett végül. Kicsit jobbra számítottam, rengeteg volt a seb.korlát (olaszoknál főutaztam, legtöbb helyen 70 volt, Szlovénia fele meg hiába pálya, 110-es korlát), úgyhogy bebizonyosodott amit eddig is sejtettem: alig van különbség aközött, ha óvatosan megyek és aközött, ha sebességhatár fölött.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II 1.5dCi - ha sietek

sutszi
veterán
Próbáld megfigyelni, hogy a papás vs dinamikus stíluson mozogva is ugyanezt tapasztalod-e...
Mert bár nálam a kis motor miatt van különbözet a sebesség miatt...de sokkal inkább az a nem mindegy mennyire adok nagy gázfröccsöket...mennyire számolom ki az előttem haladó forgalmat...stb... Pl. Fölösleges feltépni az aszfaltot, ha a következő lámpánál pirosat kapok.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Szoszo94
őstag
Papás stílus volt most, óvatos gyorsításokkal, teljes chill volt ahogy átléptem a határt Páromtól párszor meg is kaptam a "de álmosító ilyen lassan", "miért előznek meg ilyen sokan, 70/90/110 a limit (amit be is tartottam GPS szerint)" és a "bárcsak mindig így mennél a kanyarokban/körforgalmakban" mondatokat is
Úgyhogy tök más stílusban vezettem, ezért is lepődtem meg, hogy ennyire nem számít. Egyébként ami még befolyásoló tényező lehet, az a hegyes/dombos Szlovénia, hiába a fele úton 110-es korlát, de akkor is nagyobb különbségnek kellett volna lennie.
Pedig még a gumiba is fújtam, 2,8-ra lement a legutóbbi fújás óta (melegebb volt akkor) és feltoltam a szokásos 3-ra. Még az olaj is tök friss, az út előtt cseréltem le
Mindez persze erre a kocsira illik, anno a családi Skoda Fabia 1.2-vel simán tudtam 4-7 közti átlagértékeket hozni attól függően, hogyan használtam, ami már észrevehető különbség. Aztán ott az előző autóm, Passat B4 1.9TDI (a 90 lovas), annak is tök mindegy volt mit csinálok, 5,5L volt vegyesbe a fogyasztása, cserébe nem is igen ment még padlózva sem
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II 1.5dCi - ha sietek
Melyik és hány kilométerre? (tényleg érdekelne)
Tegnapi tankolás: 8,39, vegyesen minden, Aldi/OMV E10: 408,9 Ft.

Qru
MODERÁTOR
Az tenyleg nem egy nagy fogyi. Nekem Bubi HR/SLO utat vegignyomta 8.4-el. Pedig se tarcsi, se semmi…

MC Pite
veterán
Km?
Pixel 6a | Mégane 3 Gr.T 1.6 16V '14 | PUG 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

fant0mi
addikt
275 km. 1730 tonnaval.

Integrale
veterán
Konténerhajót húztàl?
"Bad reklám is reklám too"

Snoop-y
veterán
Nem szamit semmi csak nyomatek legyen
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

Qru
MODERÁTOR
Egesz jo fogyi egy vonathoz kepest.

Magnum_
nagyúr
Kicsiny csaladunk gepparkja
Aygo: olaj, szurok, fekbetet, gumik, kodlampa lecserelve, kikerazva, mehet vizsgara.
(Gyertyakat meg valszeg cserelek)
I humbly and respectfully decline™
Az kb. 1000 db Tesla Model 3 tömege.
És a 6000 vagy az 1000 kWh a napi fogyi (275 km-re), esetleg a kettő összege?
[ Szerkesztve ]

Petyyyyy
addikt
Pacek lett. Waxolva van az Aygo vagy helyből ilyen fénye van?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star || Gloryfy Gi15 St. Pauli Red Mirror eladó - shorturl.at/zNQ25

fant0mi
addikt
A nagyobb a felvett, a kisebb a fekezeskor visszataplalt.

szőröscica
addikt
Szep nekem is le kene mar fussoznom az Amperat, kaptam asszonytol szulinapra. Hatha jovo hetvege huvos es szaraz lesz.

Magnum_
nagyúr
Meg nincs, de lesz kemeny viasz, egyelore csak BSD-t kapott tolem (2x 🤭) a nepperpolir utan.
Egesz jo amugy.

6030D
Ármester
Forgalom milyen volt?
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Az lett volna a következő tippem. Magyarán 1826 kWh/100 km. 1730 tonnára. Teslánként 1,8 kWh/100 km - nem összehasonlítható, tudom, mindenesetre hatékony.

Richard!
őstag
Dikk a hemilton: [link]
#győr #youtube
Ma kezdődik életed hátralevő része!

Qru
MODERÁTOR
Milyn gumit vettel ra? 4S, ugye?

fant0mi
addikt
Alig mozgott valami, HH-SL 3,75 óra.
focvis: na én Teslában még nem számoltam ki.

Integrale
veterán
Várj, segítek. Te ezt írtad:
275 km. 1730 tonnaval

Magnum_
nagyúr
Persze. Matador Mp62

sagesz93
addikt
Itt is megvolt az újdonsült fityó kis takarítása(esett is utána, ahogy illik)
Múlt héten vettem 300ért nem c típusú magánszemélytől, 1.2 benzin, klíma, szervo, el ablak, centrálzár, 150k km, csoda felni, minden van. A tervezett camry nem jött össze, ezért próbáltam gyorsan szerezni valamit, véletlen pont Fiat lett megint.. a panda és a bravo után. (Pedig minden mást is néztem)
1000km ezelőtt volt cserélve az olaj és a szűrők, nem tudom mit költsek rá.. kap szőnyeget, meg ablaktörlőket.
[kép]
[kép]
A fogyija 5.7
[ Szerkesztve ]

Magnum_
nagyúr
300ert ez eleg jo vetelnek tunik

Snoop-y
veterán
Ennyiert ertelmes bringat sem lehet kapni
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

kisza25
félisten
300-ért szuper kis autó
Eladó: 2013 Hyundai I30 1,4MPI # 2014 Hyundai i30 CW 1,6 MPI

MasterMark
titán
Itt a gerendákon miért nincs valami tető?
Switch Tax

Gergőke88
addikt
Sok kivitelező megcsinalja a szerkezetet, de a fedest a vevőre bízza, mivel sok lehetőség lehet.

Magnum_
nagyúr
Volt teto. Epiteshatosag leszedette, a zoldfelulet megfelelo %-a miatt (ami fassag, mert auto alatt sosem lesz fu ). Szilard burkolat nem teheto ra. Ez van a hasznalatbaveteli engedelyben.
En ilyen naphalo szerusegen gondolkodom ra, az nem szilard.
[ Szerkesztve ]

Gergőke88
addikt
Azigen…
Kérdés, hogy mennyi esély van rá, ha befeded akkor lebuksz-e vele….

Integrale
veterán
Be kell fedni és mûfûvel borítani a tetejét.

szőröscica
addikt
A gyepracs zoldfeluletnek szamit?
Jo az a naphalo amugy, horvatoknal olyan alatt allt az auto, nekem tetszett. A havat mondjuk nem tudom, mennyire birja.
Nalunk most egy macska vagy nyest kezdett el kocsit maszni, termeszetesen mosas utan.

Magnum_
nagyúr
Ha a pakokozzosseg nem nyomna fel, akkor ob semmi.
De ha nem szilard burkoltatot teszek ra, akkor beveheti a lakokozosseg (termeszetesen par hulye itt is van).
Ha zold teto lenne, az mehetne, de az sok penz es kell hozza a tarsashaz.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2
- Hú-ha! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -60% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 8/256 FHD IPS 9Hó NBD Gari