Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz
MunezXBK #16043 üzenetére
Vizesnek kell lenni a sz.bőrnek? Vagy a viledának (ha kapok valahol) Amúgy száraz volt idáig mikor próbáltam...
Viledára adnál egy linket, hogy biztosra menjek a környéken sehol nem kaptam pedig azt szerettem volna (se autótuningban, se tescoban, sehol egyenlőre ezért választottam egy sima egyszerűt. Van olyan multi ahol biztosan lesz vagy ez annyira speciális, hogy neten rendelhető csak? -
psg5
veterán
Sziasztok! Légyszíves segítsetek egy banális dologban mosási kérdésben:
Adott egy fekete metálfényű autó.
Bővízzel leöblítem, autósamponnal autószivaccsal átmosom, bő vízzel leöblítem, no és ezután jön a gondom vettem egy műszarvasbőrtörlőt, hogy szárazra töröljem, de ha azzal elkezdem akkor mintha csak olajat kennék szét az autón nem szívja fel a vizet csak maszatol. Újra lemosom ugyanez utána helyzet. Lehet rossz minőségű a törlő? Ilyen lukacsos ilyen csak egy olcsóbb változat.
Vagy ezzel nem letörölni kell?
Valamint már néztem, hogy van valami szilikonos vízlehúzó esetleg azzal próbáljam?
Esetleg sima pamut lepedő is jó?
Mit javasoltok, szeretném szépen tartani az autót és ugye a feketét igen sűrűn kell ápolni.
Valamint azt már megtapasztaltuk, hogy üvegfelületet legjobb és legkönnyebb feketefehér újságpapírral és sima ablakmosóval tisztítani, de ez igaz az autó üvegfelületeire is? -
tomcsi23
veterán
-
válasz
roberto211 #16024 üzenetére
Most a német túra alatt tankoltam vagy 5 féle kúton 4 országban, nem igazán vettem észre különbséget benzin minőségben
-
tomcsi23
veterán
válasz
roberto211 #16024 üzenetére
Az enyém tuti nem viselné jól az osanos dízelt, de evvan.
-
tomcsi23
veterán
válasz
roberto211 #16022 üzenetére
-
-
TaaT
nagyúr
"Szevasztok.Golf 4 sdi röl megbízhatóság fogyasztás téren tudnátok véleményt írni?"
"Teljes magyar autópálya szakaszon képes folyamatosan gyorsulni , 5 liter alatt eljárhatsz vele, lemegy a térképről ha a minimális karbantartást,szerviz periódust betartod."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tele von Zsinór #16005 üzenetére
Van: [link]
Havernak most csinálták ott a kormány-váltószoknya bőrözést. Profi munka.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Tele von Zsinór #15999 üzenetére
Kevésbé hatékony terhelés alatt. Az ilyen sokat, szabadon állt kocsinál azért nem ártana rendesen átnézni, áttisztítani a fékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest