Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
-
brumi1024
veterán
Abszolút egyetértek, én is az elejét tartom a gyengébb pontjának. Amúgy az F20 facelift már nem szopottgombóc, szerintem jó lett.
-
Megint emelnek a benzinárakon...
#Pusztuljonazösszes #Jönanyár
-
Integrale
veterán
Nezd meg a Maserati Granturismo, 156,155,75 hatuljat. Trapez lampak, kozottuk a rendszamtabla. Az, hogy idokozben az az olasz tervezi az Audikat, aki elotte az Alfakat rajzolta, mar nem az auto hibaja.
Eddig a megrendelesek is eleg durvan alakulnak, az eddig szeptemberig eloiranyzott darabszamot, ket het leforgasa alatt bekertek a beszallitotol. Aztan ha jon az 1.4 TBi, ami a 3 hengeres F30 ellen szep meccset viv majd, foleg arban, akkor megjobban megugranak a szamok.
Remenykedjunk! Az ajto aljan levo gagyi (kopogos muanyag, viszont kurva gaz).Csikos sok helyen nincs kepben. FCA =! Fiat Chrysler AlfaRomeo, a motorja nem a 458 Italiabol valo, radaros tempomat van az extralistan, telefonnal osszekotheto a rendszer, Aux, savtarto, ledes lampa is van. Csodalkoznek ha automata parkolas ne lenne, mivel a Deltaba es a Giuliettaba is lehetett rendelni.
-
nexus6
aktív tag
mi is fóliáztattuk az hátsó felét a fabianak mivel nincs klímánk. 6-8 fokot számít ha tudsz huzatot csinálni és nem melegedett fel az autó 60 fokra belül. mi a kisfiúnk miatt rakattunk fel skyfol fóliát. előre nincs értelme feltenni, mivel engedélyezve is csak a nulla sötétet lehet, szélvédőre egy szerelő sem fogja ajánlani (kavics felverődés miatt). a lényeg a napon állás, ha nem tűzi telibe a nap indulás előtt, akkor számít a fólia, szerintem.
-
kew
senior tag
Sziasztok,
Van egy serdülő korú B corsám, 3 ajtós. Mivel klímám nincs benne, gondoltam fóliáztatnom kellene az ablakokat, hátha valamivel kellemesebb hőérzet lenne a kocsiban nyáron. Főleg hátul, mivel hosszú szőrű kutyusunk is velünk szokott utazni, és szegényt telibe süti a nap a csomagtartóban.
Nézegettem a 3M Crystalline fóliáját, amit elvileg első ablakokra és szélvédőre is tehető, mert átlátszó, mégis hővédő. Ebből gondoltam előre a világosabbat, hátra a némileg sötétebb változatot, persze kérdés, mibe kerülne ez nekem
Szerintetek érdemes erre áldozni, ér annyit a dolog? És ha igen, van általatok javasolt szaki Bp-en, aki tudna segíteni ebben?
Kössszi!
-
Kornel
veterán
A magyar közút is olvas minket 😂
[link]
Felújítják az M1-es autópályát -
tomiii.
aktív tag
hmm lámpa mondjuk tényleg már-már túlzottan hasonló, de a komplett far nekem nem, a 3-as BMW sziluett tényleg megvan, csak tökéletesítve.
----------
off: most rendelek olajakat a kocsiba, persze mindenből a legolcsóbb, Mannolt, mert csak átmosás lesz, amíg nem lesznek papírjai az autónak sok km-t nem tudok beletenni a faluban, 10-20km-t kibír ezzel az olajjal, majd megint csere. Kíváncsi vagyok 3 év után, hogy fog indulni és mennyi baja lesz a motornak, anno más füstölgetett, de nem emlékszem, hogy, mennyit, mikor, remélem szelepszár szimering cserével megúszom, kicsit izgulok.
Hát, ha idén lenne már utcai autóm is.
-
tomiii.
aktív tag
válasz
tboy93 #35014 üzenetére
Én bármit elárulnék érte
Hihetetlenül jó autó lehet, eddig mindenki elvan ájulva tőle. Végre egy érdekes autó a "hétköznapi" piacon. Nincs párja, pedig én aztán sosem voltam olasz autós, még Golfról is több képem van az autós mappámban, mint bármilyen olasz autóról, de ez csúcs
(#35021) z123456789: Audi? Erről? Szomorú lenne, ha Audira hasonlítana.
-
EQMontoya
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #35017 üzenetére
90 LE?
Euro5-6-al?
Válasz viccnek is rossz. -
nexus6
aktív tag
múltkor lehúzták az aaa autót, viszont csak egy reklám megnevezés miatt (illetve a reklámban szereplő 7 napos visszavétel teljes jogi procedúra hiánya miatt)...
lehet ajánlani valami jó használtautóst, akitől érdemes venni, vagy aki hoz be külföldről?
csehektől érdemes behozni? skoda vagy hyundai érdekelne... Múltkor voltam bükfürdőn és tele volt cseh skodákkal és hyundaiokkal a parkoló.
még a suzuki balenot várom, németben nagyon jó ára van szerintem.
még egy utolsó kérdés. a jelenlegi fábiánkban nincs klíma, eddig kibírtuk mert baba miatt amúgy sem klímáztunk. viszont most szeretnénk klímásat. eladni majd klímást venni vagy klímát beszerelni érdemes?
mennyibe kerülhet egy klíma beszerelés? (1.2 55 LE Fabia, a teljesítmény nálunk nem számít) -
Kornel
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
A 2018-as országgyűlési választások előtt szinte biztosan nem vezetik be Budapesten a dugódíja - [link]
Juhúú!
-
atos19881101
senior tag
Nincs itt véletlenül valaki, aki a W.E.T-nél dolgozik?
-
Hali!
Bosch Aerotwin ablaktörlő, 1 pár 10k körül jó ár lenne?
-
McSzaby
őstag
válasz
Mágus2 #35006 üzenetére
(#35005) tomiii.: Eszerinti megközelítésből értettem, hogy gázos, vagy olajos.
(#35006) Mágus2: 1,5 évesek, nincs velük gond úgy amúgy, én most a különbségre véleményeztem.
(#35007) EQMontoya: Jó, most két őskori fos közötti különbségről beszélünk, nem egy pálya autóról.
Arra gondoltam, hogy adott egy két ~20-30 ft.-s "stock" szerű gátló és a különbség a kettő között rajzolható.
-
McSzaby
őstag
Ma vezettem haverom 25 (!) éves Fiesta-jat, amiben évek óta Monroe Reflex gátlók vannak körbe az egész kocsin. Az én kocsimban Sachs van, olajos. Na, most a különbség a két csillapítás között valahol ott volt, ahol most én vagyok meg ahol most az Uránusz. Brutálisan levett a lábamról, szóval az lenne a kérdésem, hogy hasonló árkategóriában tudtok más gyártóktól hasonlóan sikeres szériákat? Sachs-nál pl. van megfelelője?
-
Skillet
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
brumi1024 #34999 üzenetére
én csak azt nem értem, hogy mi a péknek gyártanak olyan autókat, amiből már az alapmodellt is korlátozni kell 250-re, ha a világ 99,9%-án nem mehetnek 130-nál többel. ebből látszik, hogy a jelenlegi irány zsákutca. vagy a szabályozást kellene eltolni abba az irányba, hogy lehessen gyorsabban haladni vagy a fejlesztést a katalógusadatok helyett a valós környezetterhelés-csökkentés felé vinni vagy -és én ebben látom a jó irányt- a közlekedést automatizálni, ritkítani közösségi modellel és ezekkel párhuzamosan gyorsítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Abus Viantor sisak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest