Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Koszonom a kerdest, nem volt semmi gubanc hazafele, pedig buzs savot sem vettem igenybe.
I humbly and respectfully decline™
-
törölt tag
Szívem szerint XC40, én nekem ha futná rá a keret, azt venném, de sajnos a sok bolond autós újságíró úgyis a Kia Stingert szavazza majd meg.
-
tboldi
nagyúr
Legyen az XC40.
Először az A8-at akartam írni a sok tech cucc miatt, de az utóbbi években kommerszebb autók nyertek, úgyhogy ezt elvetettem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ciccuka #87038 üzenetére
Utoljára a Honda Jazz tudott ilyet 2002-ben.
"Az összeszerelési minőség jó, a hegesztőrobot azonban vagy részeg volt, vagy vak, de hagyott néhány nagyon kőbaltás, már-már anakronisztikusan szovjetes, csúnya varratot. Ha a gyár eleve csúnya hegesztéssel kalkulált volna, talán elfedik néhány széles gumiszigeteléssel, de a jelek szerint ilyen varratokra ők sem számítottak." - [link]
mod:
alázógyík: Látod, dudákkal mindent el lehet adni, még egy foswágent is.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Skillet
addikt
válasz Magnum_ #86974 üzenetére
Hja, mondjuk az a piros, ami majdnem körbeautózott
(#86976) Speeedfire
De sok helyen nem lenne elég az újrafestés, hiszen más a burkolat is. Tehát nem csak optikai az elválasztás.
meg a helyek szélessége egy do log, de a hossza...(#86978) BigBlackDog
Azaz, matizt a népnek, vagy megoldom, ahogy szoktam. Úgy elférek.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Ciccuka
veterán
Milyen gyártási minőség ez?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #87029 üzenetére
Pedig okosabb vagy. Gajdán Miki egy önjelölt "tanító", noha vannak jó gondolatai de ez pont nem talált. A magasabb égéshőtől nem csökken a kokszosodási hajlam ez fizikai ténykérdés.
A speckó adalék ami segíthet kis mértékben de magát a problémát nem oldja meg."Látogatásunk során egy hatvanezer kilométert futott Golf 1,4-es TSI motorjának hengereibe nézhettünk be endoszkóp segítségével. A kísérleti példányt úgynevezett alapüzemanyaggal járatták, ami extra adalékanyagoktól mentes benzint jelent. A képen jól látható volt, milyen lerakódásokat képez a szelepeken és a befecskendezőkön egy ilyen üzemanyag. A kokszosodás elvileg a Dynaflex üzemanyagokkal kisebb mértékű, ráadásul néhány tanknyi benzinnel még ilyen stádiumban is nagymértékben csökkenthető." - [link]
mod:
Integrale: "viszont szerintem a Polo nyer" Az biztos nem mert nincs is versenyben.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #87027 üzenetére
Szégyen ez a SUV vonal ... aláírom, térdfájósoknak, meg telekrejárósoknak stb. lehetnek előnyei, de hogy ebből ekkora divat meg hype lett, hogy most már mindenkinek csak SUV kell, meg mindenki csak azt tolja ...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Csatlakozom Vilihez; gyenge mezőny; legyen a Kia Stinger.
@(#87018) xeon.Szabi: Nem vagyok okosabb Gajdán tanár úrnál; de efelől vannak kétségeim; pszichésen biztos segít, én magam is tankolok prémiumot nagy ritkán.
@j.bravo: pontosan, a Giulia megérdemelte volna; a Stelvio viszont annak a felfújt - így elrondított - változata.
[ Szerkesztve ]
-
mmcc02
tag
XC40!
* Gondolkodom, tehát vagyok, ez a kérdés, válasszatok! Avagy röviden: Gondolkodom, tehát válasszatok! * Búbos páka *
-
hülyegyerek
addikt
Natürlich Stinger
Pont itt van előttem kiállítva a Kia szalonban. Nagyon állat.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Qru
MODERÁTOR
mod:
xeon.Szabi: A baj az, hogy a keverék nem érintkezik a szívószelep szárával ezért nem mosódik le róla a koksz, amin a nagyobb égéshő fabatkát sem segít. Max lehet benne olyan adalék amitől alacsonyabb a kokszosodási tényező de teljesen azzal sem kiküszöbölhető.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
őstag
Közvetlen befecskendezős téma: a hétvégén láttam újra Gajdán úr videóját az üzemanyagokról és azt mondja, hogy érdemes néhány tankonként magasabb oktánszámú, prémium üzemanyagot tankolni, mert ezekben már vannak tisztító adalékok, amik lemossák a kokszot. Ez tényleg így van? Ezzel elkerülhető a dióhéjszórás?
"Less but better" - Dieter Rams
-
Qru
MODERÁTOR
A korábbi évekhez hasonlóan idén is lesz Év autója díj tipp verseny. A szavazatokat itt a fórumon adhatjátok le a 7 döntősre:
- Alfa Romeo Stelvio
- Audi A8
- BMW 5er
- Citroën C3 Aircross
- Kia Stinger
- Seat Ibiza
- Volvo XC40A szavazatokat a hivatalos eredményi hirdetés előttig lehet leadni.
A nyeremény egy virtuális vállveregetés.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
bitpork
nagyúr
válasz Speeedfire #86976 üzenetére
4.8x1.8 minimum, figyelembe véve a várt parkolókat növelhető (OTÉK megkötések miatt minimum szám erejéig) de parkolóházban is csak 5x2.7 a bevett - tudomásom szerint.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest