Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
ilyen idiótákat eddig csak orosz videókban láttam, jó a dashcam azért. [link]
-
Kornel
veterán
válasz EQMontoya #24040 üzenetére
Tuningolni kell.
Attol jobb lesz, meg erosebb is.
Ha meg rak ra egy direkt szurot, akkor egyenesen o lesz az utak kiralyahurenzon: ha nem vagy kereskedo, akkor at is kell irnod a nevedre, az ~60k. Azt is szamold bele.
400k-nal tobbert lehet elvinnek, de lehet csak annyiert...[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
válasz szőröscica #24037 üzenetére
-
KisBundi
őstag
benzines 2005-ös mazda 3-hoz tudtok ajánlani vmi szolidabb kipufogóvéget?
-
Kornel
veterán
válasz tboy93 #24033 üzenetére
Egyebkent pont az 1.3 regi swift nem olyan elnyuhetetlen, mint amilyen a hire.
1.0 mar sokkal inkabb az, vagy az ujabb m1xa motorok.
A g13-nal azert ilyen korban mar jonnek a szoknya torestol kezdve az injektor halalon at sorban a dolgok, amik az auto arahoz merten csinos osszegekbe tudnak kerulni. -
nagyúr
2014-ben vettem 142k-val. 2013-ban 132 volt benne, 2012-ben meg 121-nel volt jegyezve a vez. csere. Persze elkepzelheto, hogy 2013 es 2014 kozott mentek vele 100k km-t es visszatekertek 142k-ra, csak nem valoszinu Sot az is lehet hogy minden szerviz latogatas elott visszatekertek az orat Mondjuk leszarom, felolem lehet benne 300k km is.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz tboy93 #24026 üzenetére
hogy ez gyakorlatilag egy szijcseret jelentett, a gorgot, vizpumpat nem csereltek a markaszervizben
Az már túl drága lett volna ... úgy volt vele úgyis eladja és kész
Szerk.
Csak ugye kérdés hogy ez a 132k akkor reális volt e ? vagy már visszatekert
De ha az egész szerviztörténete megvan, akkor nincs baj !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nagyúr
Hja, van egy ismeros a honda markaszervizben, lekerdezte nekem az autot es kinyomtatta a teljes szerviztortenetet. Vasarlas elott 1 evvel volt az utso bejegyzes, 132k km-el.
Magaban a szervizkonyvben lofasz info van, de a honda rendszereben az utolso patentcsereig minden logolva volt
Mondjuk igy is kurva soka koltottem utana a paripara...
Erdekesseg, hogy a szervizkonyvben benne volt hogy vezerles csere 120k km-nel, de csak a kinyomtatott teljes szerviztortenetbol derult ki, hogy ez gyakorlatilag egy szijcseret jelentett, a gorgot, vizpumpat nem csereltek a markaszervizben
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kornel #24023 üzenetére
Nekem 137k-nal meg nem kopott le a swiftben Km-re nem nagyon lehet altalanositani, nekem pl. most a hondan nagyon gyatra allapotban van a kormany, pedig 142k km-rel vettem, szervizkonyvel bizonyitva, masnal akar meg 180-200k-nal sincs igy lekopva. A varosi hasznalatban meg az utaster is jobban kopik
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz trassher #24022 üzenetére
100k-nal kopik le az index karrol a ket festett feher nyil is...
Stb.
Sok mindenbol meg lehet mondani, de egyertelmuen nem.
Persze akkor se fogjak 600-ert elvinni, annyiert kapsz egy megane-t is hasonloan megkimelten, es ugye mondanom sem kell, hogy a ket autot ossze se lehet hasonlitani. -
nagyúr
válasz szőröscica #24014 üzenetére
Meg lett fenyegetve korábban gondolom.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
szőröscica
addikt
Sosem bocsátok már meg ennek az autónak, és hamar el fogom adni, de ma valahogy érezte, hogy mi az a három óra, amikor nem szabad neki semmi rosszat csinálni, és nem is tette.
-
TheProb
veterán
válasz Kornel #24009 üzenetére
Nem-nem..
Győri felhajtó után nem sokkal már csak azt vettem észre, hogy 160nál járok, aztán utána látom, hogy waze fix traffit jelzett... Amúgy nem értem azokat mért nem mondja be...[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
Hali!
Ha esetlegesen pályán belefutottam egy fix traffiba akkor mennyi időn belül jön a büntetés értesítő, ha jön? Neten nem lehet megnézni esetleg?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
w333
félisten
válasz Kornel #24005 üzenetére
Hát nem tudom ... egyik srác most cserélte le az 1.6 Swift -jét 1996 -s (szintén sedan) garázsban tartott sehol egy pici rozsda sem volt rajta, tipp-topp állapotban minden ki volt rajta cserélve + friss műszaki, szóval műszakilag 100% -s nagyon rendben volt és 350 ezer Ft -t kért érte szerintem azóta már eladta !Kép
Jah és (klíma + 4 elektromos ablak volt benne)
Ha tényleg szép állapotban van és ismeri az autót akkor megérheti a 450 -t !
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
válasz hurenzon #24002 üzenetére
Pontosan ... nagyon max. 400k ettől 1 FT -al sem ér többet
Szerk.
A 80 ezer km -ről meg csak annyit hogy azt is vedd figyelembe hogy hányszor indult már újra, ugyanis az ilyen Swifteknél 999999 nullázódik, szóval egyikben sincs 100 ezer km, mert fizikailag képtelenség az óra miatt
[ Szerkesztve ]
-
hurenzon
senior tag
Ti mennyit adnátok érte ?
Suzuki Swift 1.3 sedan GLX
2000es 80 e km van benne. Tipp topp állapot. Télen nem használt. Első tulajdonostól.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest