Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Ha esetleg valakit érdekel mit ad egy boxster egy F30-nak 80-nal 🥲
-
ncc1701
veterán
válasz
tboldi
üzenetére
Május első fele a történet.
Kivételesen nem vettem meg a profi cuccot, mert az 300k lett volna, ez volt 70e. De kipróbáltam, működik, majd írok. Elvileg nem kell vörös izzásig melegíteni, van infra hőmérőm, majd csekkolom a hőfokot.Ultrahangos mosónál a nagy a drága, a kicsik már elérhetőek.
-
ncc1701
veterán
Nem értem, ma volt ma. Mentünk a nyaralóba (búbánatvölgy, esztergom) reggel 9 elött, a 11-es úton, és mindenhol, sorban kellett előznöm városon kívül a megengedett -10-el szédelgőket. Komolyan, 40-el kell utánuk városban menni, sétakocsikázott kb mindenki. Ilyenkor gondolkodom, h lehet, én vagyok a hülye, de legalább a megengedettel menjünk már.
Még az asszony is oltott, h nem a szuszkával vagyunk, előzzek már.
-
tboldi
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Akkor te még nem cseréltél lengőkart egy 20 éves Hondán.

-
macilaci78
nagyúr
Kb egy órája a nyári rezidencia után a Rákóczi híd felé egy hasonló szervizúton nagy kerékbilincsakciót tartottak. Szerintem mindenkinek jutott, tucatnál több autó...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem véletlenül alkalmazzák ezt az USA-ban pl.

Ez akkor jó, ha lehetetlen megelőzni mondjuk kilométereken keresztül.
De pl Horvátországban is ragadtam már busz mögé. Ott rengeteg helyen buszöböl sincs, csak kibaxnak egy táblát meg egy felfestést, a buszos kidobja a vészvillogót, szemből folyamat jönnek, te meg mindig mész a menetrendszerinti busszal.
-
tboldi
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Van, hogy a nagy nem fér el adott helyen, de a 12 V-os meg gyengusz.
Amikor először volt ez a közepes, pont ezt gondoltam én is, hogy minek, elég az a 2, de a szerelgetések folyamán meggondoltam magam.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Sőt, a busz előtt 1-2 autónyi távolságra lehet kereszteződés, esetleg gyalogátkelőhely. Zuglóban is van erre példa, meg arra is, hogy a buszsofőr dudál veszettül, mert látja a tükörben, hogy a gyökér teli gázzal kerüli őt, meg a mögötte álló 4 kocsit, a gyalogos meg már lelépett a gyalogátkelőhelyre.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Igaz, rájuk van írva, hogy Renault, de a digók is ugyanezt a nyerget használják. [link]
-
tasiadam
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
fu te, egyszer vezettem ilyen A mercit, amikor még autót kerestünk a bordámnak. 1.7 cdi vagy mi volt, automata kis 5g, de olyan szarul ment hogy borzalom, meg még hőfok visszajelzés sincs. Honnan tudja az ember, hogy megfő épp az autó, vagy üzemmeleg?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
És az új.

-
tboldi
nagyúr
Ja, egyébként megjött a matrica.

Viszont sajnos nem a nyomtatott fele ragadós, a szélvédő külsejére kellene tennem.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
hm....link?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Én szívesebben választanám a szép újat. A fene akarna még a festéssel is vacakolni, aminél benne van a pakliban, hogy nem is lesz tartós.
De nincs tervben upgrade, a gyári 305 mm-es tárcsák és a 4 dugós Brembo nyergek is bőven elegendők az 1200 kilós, ~180 pónis MiTóhoz. Kap majd egy EBC szettet, aztán kész.
Ja, és a MiTo esetében a jelenlegi setupom a gyárilag elérhető legnagyobb, a linkelt 330-as szett már utólagos mókolás. Biztosan nem szúrná ki a szemét a vizsgáztatónak az a fényes mart alu (?) közdarab a csonkállvány és a nyereg között, meg a védőlemez hiánya...

-
Eugene Roe
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
Nagyobb féket litván bontóból kell venni 40k / tengely + mellé 6-8k egy felújító szett / tengely (ha a munkahenger nem rozsdált szarrá, egyébként +5k). Ha nem vettem volna tavaly új tárcsát, betét, nekem is menne rá AMG fék
(legálisan ugyanaz, mint az Infiniti Q30S, csak le kell festeni az AMG feliratot) -
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
szerinted ezekre mindenhol kimegy a rendőr...?
nincs személyi sérülés akkor még a kocchoz sem mennek ki, nemhogy pl egy defekt miatt féreállt kamionra -
válasz
MasterMark
üzenetére
Rendben, szerintem túlbeszéltük, engedjük el a dolgot.
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
a muszaki hibas kamiont kikerulheted a zarovonalon is
de a szembol jovonek van elonye, mivel a te oldaladon van az akadaly -
MasterMark
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
A kresz szerint igen, ott kell állnod, amíg nem jön egy rendőr és azt nem mondja, hogy kikerülheted.
Nem a gyakorlatról volt szó, hanem a szabályról.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
megneztem, anno a 160-s Tipo "Seidicivalvoe" = 2.0 16v 147lo 1180kg vala ~1990-ben
es az elso feke 284mm mar ehhez is
pedig konnyebb is es kb fele annyi paripa figyel kazanfedel alatt, mint ebben az Evo3-ban
annak mar ezert volt 15"-s a gyari alufelnije is
a 2.0 8v GT es az 1.8 16v meg 14"-s voltak
meg a 147 GTA-nal is 3.2 V6 is csak 250lo az 1360kg melle, de a 305mm-s 4 dugos Brembo radialis fekje azert lett 330-sra cserelve, mert a 305-s elmelegedett, es surun osszetortek*
szoval 1260kg az nemtom mitol is szamit "konnyunek", hogy ilyen kis fek is eleg ra Pista szerint
* meg a BZ is meselte egy musorukban, hogy anno kint voltak a 156 GTA tesztjen es tobb auto is osszetort az ujsagiroknal is teszt alatt a versenypalyan, mert nem birta a gyari 305-s fek par nagyobb fektavnal tovabb es nemattaki a kanyart
vagy pl
mk2 Golf GTI G60 1080kg es 280mm-s feke a 160lohoz is ~1988-tol(!) -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Összeesküvés-elméletem szerint (=vélhetően egy nagy hülyeség
), jelenleg túltárolt benzinkészleteket használunk el. Ettől érzek néha büdös gázszagot a Mazdában (vagy az új recepttel készült váltóolaj miatt).Mi a tapasztalatod az Orlenhez képest?
-
válasz
szebe
üzenetére
Sokszor azt csinálom, egy kereszteződéssel hamarabb bemegyek Veszprémbe, majd onnan a 77-esre, úgy valamivel kevesebbet kell várni az ominózus kereszteződésben.
Az M200 biztos segítené az M7-ről a 8-as felé tartókat, jelenleg gyakran visszatorlódik a sor az M7-en az Auchan körforgalom miatt. A fehérváriak életét is megkönnyítené.
-
Piros fogyi 7,59 MOL puruttya nyálat egy kis VIF ízesítéssel kapott.
Nem volt meg az a kellemes benzinszaga, de remélem Piros nem fog hisztizni rá. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Viszont a buntetni nem a szokasjog alapjan fognak...
Sztem nem fogja meg csak emiatt a veda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De pl Horvátországban is ragadtam már busz mögé. Ott rengeteg helyen buszöböl sincs, csak kibaxnak egy táblát meg egy felfestést, a buszos kidobja a vészvillogót, szemből folyamat jönnek, te meg mindig mész a menetrendszerinti busszal.