- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
Volt már? (YT alert)
"... hát persze ..."
-
MrSealRD
veterán
válasz
Rowon #334503 üzenetére
Én még annyit szoktam tenni, hogy mikor indulok egy bevásárló körre, akkor először megyek a mosóba...és utána az egyes pontokra. Így amíg megyek belülről kifűtöm az esetleges víz egy részét...a menetszél a többit leszárítja... igaz valamennyire vissza retkelődik, de ebben az évszakban a tisztaság tiszavirág életű...csak nem akarok a 65 réteg saras taknyot fogdosni a kilincsen.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Micsurin
nagyúr
Azokat nézzük végül
Igazából ez a lista fejben:
- Giulietta
- Bravo / Mito (itt még rágom magam, utóbbi jobban tetszik cserébe előbbi funkcionálisabb)Azért is vettem visszább mert inkább kivárom most a tavaszt mert akkor nevetve meg lesz a keretem (~3 körül + 1 szervizre) aztán megint megindulunk apummal.
edit.: mindezt úgy, hogy nem kell a tőkéhez nyúljak.ParmaBoy Az a baj a roller faktor már csak konstans volumenét tekintve a Micsurin tényezőhöz képest szóval elhagyható.. és még úgy is tartunk a végtelenhez.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
[link]... azt hiszem Kopasz most nagyon idevág!
---
Egyébként most a torkát kitakarítva nagyon meggyőző... csak már nem vagyok vállalkozó kedvemben, hogy megtartsam. Inkább valami turbó benya amit esetleg néha meg lehet kergetni Kakucson akár. Ismét látok magam felé közeledni egy Corgit egy Mito lobogóval.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Blindmouse_ #334524 üzenetére
Hacsak hetek lennének.
Pont ezért veszek ilyet, mert nem akarok többet pacsmagolni, elég volt a nyári koncentrátummal és a desztillált vízzel idétlenkedni. -
Micsurin
nagyúr
Jazzban mi is azzal toltuk, Opel csoport tette belém az ideget...
Elvileg ezek szinte mind a spricnik vonalából indulnak előlről.[ Szerkesztve ]
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
kisza25 #334525 üzenetére
Nem figyeltem a kínálatot. én télen amikor kezdett hűvösre fordulni kinyomtam a nyárit vissza a kannába, és tettem bele télit. Majd tavasszal visszafele ugyanez
A lámpamosó tartályában a fene tudja mi van éppen.. mondjuk egész télen nem fújtam el egy tartálynyi ablakmosót.
Nagyon hideget? megint lesz éjjelente -5 fok?
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
-
kisza25
félisten
válasz
Blindmouse_ #334524 üzenetére
Csak most nem kapsz nyárit, de szerintem pár hét és lesz. Amúgy nagyon hideget mondanak jövő hétre
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
grizlisandor #334517 üzenetére
Hetek óta mész utána, ahelyett hogy vennél 5 liter télit, meg 5 liter nyárit, meg egy üres 5 lityis flakont, amibe bekevered a kettőt FELESBEN! És pontosan ugyanott fogsz tartani mintha vennél ilyet.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Rowon #334518 üzenetére
Jah csak utána pl az Opeleken vakarózól ha spricni mintákra nagyon hasonlító foltokban a lakkod elindul... H csoportban szép képek vannak, a fagyi lakkot nyáron a melegben a téli cucc igen szépen kikezdi.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Rowon #334520 üzenetére
Én meg visszasírom a Castrolt.
-
-
válasz
grizlisandor #334517 üzenetére
Szerintem ez úgy lehet 4 évszakos, hogy magasabb benne az alkoholtartalom, amitől nem fagy meg. Ennyi erővel nyáron is használhatsz téli ablakmosót.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
grizlisandor
veterán
4 évszakos ablakmosófolyadék saga
JászPlasztik partner céghez bemegyek, hogy keresem a 4 évszakos terméket, 4 éve én vagyok az első, aki keresi, mondott egy nagy céget, hogy ők vitték, mint a cukrot, azóta semmi. Ők rendelésre hoznának, de csak raklappal tudnak venni, így nem buli. Mondom neki, hogy a webshopok sem nagyon akarják kiszállítani, hogy gyenge a flakon minősége, a srác csak mosolygott meg bólogatott. Rendes volt, hogy próbálkozzak InterSparnál, mivel ők JászPlasztiktól rendelik a szélvédőmosófolyadékot, vagy van a Prelix(Prevent)-nek is, az meg Tesco.Bárdinál is kapni, PREVENT Szélvédőmosó 4 évszak 5 liter 2.278 Ft, rendeltem 2 darabot, majd jövök a beszámolóval.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #334471 üzenetére
Megvizslattam jobban a lapot, amit kaptam. A kerékösszetartásnak elöl -0°13' és 0°13' között kell lennie mindkét oldalon, a jobb 0°03'-en volt, a bal 0°22'-en, ebből lett az állítás után 0°02'.
Ja, és a bilincsek is túlélték a 2x40 km autópályát.
[ Szerkesztve ]
-
ParmaBoy
junior tag
válasz
focvis #334492 üzenetére
/Prémium/ vellannyal az a baj, hogy megégették magukat az operatív szolgáltatók, pl. taycan, i-pace (de az összes villany), persze a kicsi darabszám miatt és a belsőégésű volumenmodellek elszállt árai miatt így is busás eredményekkel zártak, viszont tanultak belőle, sokkal óvatosabbak, sztem egy ilyenre vagy kifejezetten sz@r (30% alatti) maradványértéket adnának, vagy nem fixáltat, hanem elszámolásosat, aminél a a maradványértéket képző ár a leadáskori eurotax kalkuláción alapuló érték lenne. (egyedül az Arvalból nézném ki, hogy betolnának valami jó ajánlatot)
Viszont gondolom a hazai DS szalonoknak vállalni kell majd egy-egy darabot, amit lehet komoly kedvezményekkel fognak csak tudni kipörgetni, így lehet itt én egy sima nyílt végűvel vinném, 20%-os maradványérték meghatározással, lehetőleg kkv-ba, ahol a kamat a taóbol visszajön.
Ha lesz egy kis időm, akkor amúgy megnézem majd, hogy anno 21-ben, illetve 22-ben milyen maradványértékeket kaptam operatív szolgáltatóktól és most az mennyit ér, szerintem az óvatosabb ajánlatok is bukók lennének a flottakezelőknek.
Tudom, kicsit komolyra sikerült, de a flottakezelők szerint punk dolog egy ilyet finanszírozni, akárcsak a februári fedél nélkül projekted.
Diffidati Con Noi
-
=WiNTeR=
senior tag
Sikeresen nekibaszkodta valaki az ajtaját a szerencsétlen autóm ajtajának a mélygarázsban, le is pattogzott egy ponton a festék.
Van javasolt bevált hely Budapesten ahol kikeverik a festéket, amit aztán majd felpacsmagolok én magam?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
válasz
radi8tor #334506 üzenetére
Az irányjelző nem számít. A BMW-kbe gyárilag nem szerelik be és úgy is lehet vele közlekedni (állítólag).
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
válasz
Blindmouse_ #334504 üzenetére
Jah, ez is igaz.
-
Köszi mindenkinek!
Elszaladok vele a mosóba.
-
-
válasz
focvis #334500 üzenetére
Még azon is agyaltam, hogy a fényezésnek és a festésnek mennyire tesz az jót, hogy kint 3-4 fok van, aztán hirtelen kapja a mosóban a kézmeleg, vagy inkább enyhén forró szappanos vizet.. Ott azért minimum 30-40 fokos különbség van, bár annyi feszültséget ki kell bírnia a gyári festésnek.
[ Szerkesztve ]
-
Jah, most felénk a utak is szárazak, tényleg inkább jól leveretem az íveket meg kb mindenét neki. Hazafelé menet legalább visszasarasodni sem fog.
-
válasz
radi8tor #334496 üzenetére
Fagyástól nem igazán féltem, hanem inkább a rozsdásodástól. Nem tud rendesen kipárologni az autó részeiből a víz. Törölgetni nem tudom, nyilvános mosóba viszem, ott szoktam lecsapatni nagynyomásúval, csak most elég hűvös van, ezért vagyok bizonytalan.
[ Szerkesztve ]
-
Ti szoktatok-e télen autót mosni, ha napközben olyan plusz 4-5 fok van? Elég saras a sárvédőív, már egy ideje le akarnám mosni, holnap van is rá időm, csak nem tudom, hogy jót teszek-e vele ilyen hidegben?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #334484 üzenetére
Az már jelentkezett volna szvsz, mert a kopogást 1 éves korában kezdte. Sokáig hagytam
Szóval nem sajnálom hogy csak az egyik oldalit cserélik.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
pit stop
addikt
Kijött az új [DS 8 és annak az ára...]
Nem lett olcsó, de legalább a közepes felszereltséggel sokat elmegy. a dizájnt hátulról nekem szokni kell, bár itthon úgy sem nagyon lesz belőle.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #334484 üzenetére
Tuti nem párban cserélik.
Passat-nál még a lengéscsillapítót sem párban cserélték.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nálam úgy néz ki a kanyarban koppanó hang nem motortartó bak, hanem toronycsapágy.
Hála az égnek gariban cserélik. Ezek szerint lesz futóműállítás is mellé grátisz.⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #334477 üzenetére
Itt lengőkar csere volt meg új gumit is kapott. Majd most olajcserekor át is rotálom a kerekeket.
#nincsbennetarcsi
-
Blindmouse_
aktív tag
Na, kb ezt csináltam meg én is.. csak én arra figyeltem hogy elöl-hátul egyforma legyen a zsinórtávolság + a két hátsó keréktől is egyenlő legyen a távolsága, nem pedig elöl-hátul a kerékagyhoz mértem a "párhuzamot"
Nullásra kell lőnöm, és van benne +- hibahatár hagyva a service manual szerint is.Nem húz semerre akkor se a ha elkapar.. teljesen korrekt lett, azért fogom lecsekkoltatni, mert kíváncsi vagyok mennyire sikerült jól.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #334478 üzenetére
A Lancián 87k km után kellett cserélni gömbfejet, szóval...
A Jazzen még jó volt
170k163k km után, csak a lengőkar szilentjei nem, de mivel ez mind egy egységet képez, ki lett cserélve kompletten.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz
Blindmouse_ #334477 üzenetére
Új kedvenc videóm a témában: [link]
-
Blindmouse_
aktív tag
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #334474 üzenetére
Itt 2021-ben cserélődött ki a futómű nagy része, talán vannak, akik emlékeznek is, hogy ment a viccelődés a topikban, hogy folyton bakon áll a Jazz. Én meg izgultam közben, hogy a feuchti feketelyuk ne nyelje el a H&R rugóimat.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
6030D #334469 üzenetére
Hááát. mondjuk az igaz, hogy sötétedés utáni onnan az utolsó ilyen emlékem, de tényleg ez volt, egy darabig bírkóztam a középdőben-belsőben egymással küzdőkkel, aztán ki a külsőbe a fenébe. Hungárián is sokszor meg lehet játszani ugyanezt, csak azzal az a baj hogy sok helyen nyomvályús.Ez a leállósávból legyen forgalmi sáv, meg a szélvédőjavítóknak lesz nagy biznisz az első néhány hétben.
-
tboldi
nagyúr
Futóműállítás pipa, csak a bal első keréknél kellett korrigálni pár szögpercet, éppen csak a zöld mezőn kívülre esett az összetartás. 10600 Ft 10% kedvezménnyel.
Innentől újra “költségmentes”, ahogy szokták mondani.[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz
Blindmouse_ #334466 üzenetére
Aham, közben meg végigváltod az eklipszen a 18 fokozatot.
3-4 autónál többet nem tudsz ott se menni (nyáron vasárnap délután). Kivéve, ha a leállósávról beszélünk.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
válasz
focvis #331381 üzenetére
Ma ismét beugrottam az Akku-Elemhez egy másik kapunyitóhoz való spéci elemért (A23 / MN21).
Most megkérdeztem, hogy a japán szabvány, egyaránt dél-koreai gyártmányú Banner EFB és Rocket EFB közül melyiket javasolja, a válasz, hogy ugyanazon a soron készülnek, kotta megegyeznek. -
aktív tag
válasz
Peter.70 #334459 üzenetére
A viccet értem, de komolyra fordítva.
Itt nem az internetelérés hogyan része a kérdéses, hanem bármi, amihez a gyártó által üzemeltett szolgáltatás szükséges. Szoftverfrissítések pl. azonnal ugranának, ami melegágya lenne a hackelésnek, a felderített biztonsági réseket úgyse nagyon lehetne már javítani. Aztán nem tudom, hogy az autó használatához kell-e bármilyen interneten keresztüli hitelesítés. Ha ezt nem tudná mi hitelesíteni, akkor az baj.
Nagyjából manapság hasonló a probléma az online tartalomboltokkal is (pl. Steam), egyelőre megoldatlan a kérdés tudtommal.
-
brumi1024
veterán
válasz
BigBlackDog #334452 üzenetére
Nem letfontossagu hozza az internet, majd BT-n keresztul megy a Spotify telefonrol es nem az auto mobilnet elofizetesen keresztul. A navigalas kicsit kenyelmetlenebb lesz majd, mert tudtommal nincs kezi akku kondicionalas gomb, de azt egy szoftverfrissitessel bele lehet rakni.
Pont ugyanez igaz a legtobb modern autora, szinte mindegyikben van (e)SIM evek ota. Gyors keresessel nem talaltam meg a direktivat, de ha jol emlekszem nem joszandekbol lehet appbol elerni visszamenoleg, utakra lebontva a fogyasztasi adatokat, hanem kotelezve voltak az autogyartok az EU-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Megnyitják az autósoknak a leállósávokat itthon
M1: Az M0 és a 107-es km-nél lévő M19 csomópont között 2×3 forgalmi sáv lesz ITS-sáv-kialakítással, az M19 csomópontjától az országhatárig 2×2 forgalmi sávot alakítanak ki ITS-sávval.
M3: Az M3-as felújítása indul időben a legkésőbb, ahol az M31 autópálya csomópontjától Gyöngyösig építjük ki a 2×3 forgalmi sávot ITS-sávval, míg az M0-M31 közötti szakaszon 2×2 forgalmi sáv + ITS-sáv épül, mindez összesen 67 km hosszon.
M7: A tervek szerint az M7 autópályán az M0-s és a balatonvilágosi csomópont között megközelítőleg 74 km hosszon bővül a pálya – Szabadbattyánig lesz 2×3 forgalmi sáv + ITS-sáv, majd Szabadbattyán és Balatonvilágos között a két sáv mellé bővített leállósávot kap az M7-es.
#nincsbennetarcsi
-
Peter.70
addikt
válasz
Majd lesz hozzá mobilnet
-
Shadowbull
addikt
válasz
szabonagyur #334448 üzenetére
Van honnan. Még ha visszamennek oda, mielőtt Trump győzött, még akkor is sokszorosan túlárazottak lesznek.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Shadowbull
addikt
válasz
brumi1024 #334447 üzenetére
Biztosan nem csak emiatt de ez is nagyon komoly szerepet játszik. A Tesla vásárlók jelentős része a modern progresszív-zöld csapathoz tartoztak, és erre nagyon büszkék is voltak. Teslázni mindig is egy közéleti-társadalmi állásfoglalás is volt.
Most is az lesz, csak másképp
Az meg tagadhatatlan hogy Musk=Tesla. A két dolgot nem lehet szétválasztani.https://marharepaszerint.blogspot.com
-
válasz
"ha egy Teslát levágnak a netről, akkor az nem sokáig lesz autóként használható."
Fékhibához nem lesz szoftver frissítés.A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ahh, lelomboztal. Akkor marad Bubi es a kornyzetszennyezes. Az a legolcsobb.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
válasz
brumi1024 #334447 üzenetére
Rengeteg gyártó lett, akik hasonlóan olcsón, átlagos használatra megfelelő autót gyártanak, nincs támogatás pusztán ez a matek szerintem is, oszlik a piaci potenciál, a kedv meg csökken, működik a büntetővám hatása is.
25,3M egy Y launch (egy régi haverom most rendelte meg végül)… pedig egy régebbi Performance 3M-val olcsóbb, vagy akár közel 10M-val olcsóbban egy még teljes garis használt Y Performance, vagy ilyen összeg esetén már sokféle más auto is képbe jöhet. -
BigBlackDog
veterán
Az oké, hogy olcsón lesz majd az autó, kérdés, hogy a szolgáltatások és a szerviz háttér is elérhető lesz-e (emberi áron). Azért van egy tippem, hogy ha egy Teslát levágnak a netről, akkor az nem sokáig lesz autóként használható. Bár esélyes, hogy csak túldramatizálom kívülállóként.
[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
szabonagyur
félisten
válasz
bulikavagyok #334446 üzenetére
Részvények is zuhannak
-
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok #334446 üzenetére
Egyertelmuen nem lehet parhuzamot vonni, hogy csak emiatt (az Y refresh nem lett lenyugozo), mert eddig sem volt eppen kozkedvelt, az elnokvaltas ota viszont 100%-ra kapcsolt kretensegben.
[ Szerkesztve ]
-
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
kisza25
félisten
válasz
Szevam #334441 üzenetére
Van figyelmeztető, meg megkülönböztető jelzés, az elmű, közmű sárgát használ nem?
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Ha már kék lámpás: Az elmű, a vízmű, a BKK/BKV, az üzemzavarosok hova sorolódnak? Rendőr elé vagy után?
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
bandus
veterán
válasz
szőröscica #334409 üzenetére
múltkor a szívbaj jött rám amikor a sünök levillogóztak győrből kifele jövet, azt se tudtam hova húzódjak le. aztán persze nem engem akartak, csak elhajtottak.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tboldi
nagyúr
Fogyasztási rovatunk ehavi adatai:
Ypsilon - 6,72 ℓ/100 km
MiTo - 11,47 ℓ/100 kmKöszönöm a figyelmet!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #334434 üzenetére
Remek...
Kicsit feljebb egy IS 300H próbált meg beesni elém a kanyarodóból szabálytalanul (állóból indultunk a zöldnél)... Meglepő de nem fért be, valószínűleg nem számított rá, hogy a kis vasfelnis felveszi a kesztyűt.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
Tesla végtelen nyomatékkal, széles papucsokkal. Valamelyik este a jobbra kanyarodó sávban előzte ki a külsőben haladó buszt. Hogy utána a Hengermalom útra fordulhasson.
Szombat délután volt, 17-re mentem Budafokra, kb 50-nel mentünk...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #334430 üzenetére
Egyszer kaptam defektet pályán. Azért volt mert lehúzódtam a leállósávba torlódásnál és ott araszoltunk.
Azóta ilyenkor szigorúan a belső sávban maradok.⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #334430 üzenetére
Majd az okosított 320D-vel mikor kívülről megy el melletted és veri rád a köveket... Az szép lesz.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #334422 üzenetére
Szerintem a közútkezelő sem ért meg rá. Sokan a külsőben sem szeretünk menni, ha nem is épp járhatatlan. Kavicsfelverődés gyakoribb. A takarítatlan, ráadásul keskenyebb leállósávon mi mindent fog felkapni a gumi...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #334427 üzenetére
Ha nem is deformálódik el teljesen, biztos hogy nem lesz olyan tartása a hősokk után mint előtte volt. Ha helyre is lehetne hozni én tuti nem ülnék be egy ilyen guruló koporsóba...
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Hatsávosra bővítik az M1-es autópályát Budapest és Győr között
Augusztusban kezdik az első (Bp-Bicske) szakasz kivitelezését.
#nincsbennetarcsi
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #334412 üzenetére
Onnantól, hogy lángra kapott már GTK volt az.
Attól, hogy egy jármű tűz után nem marad látható kár attól az a kocsi már rég rotty. Olyan hőt tud leadni, hogy a közeli fémlemezek mögött is lazán olvadnak mindenfelé a vezetékek, engednek el a ragasztások és műanyagok. Hiába nem látod a fényezett lemeztől.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
válasz
radi8tor #334412 üzenetére
Nem értem ezt a dumát, a tűz miatt amúgy is GTK lenne...
Ha meg gyújtogatás, a tűzoltók vagy a rendőrség dolga (lenne) ezt kideríteni.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Arra gyanakszanak valami gyújtogatás lehetett. Mert a betöltőnyílásnál gyulladt ki.
Tulaj azt írja nem volt semmilyen utólagos módosítás a kocsiban, főleg nem azon az oldalon. Ott a defektjavító szett van. Töltve a garázsba érkezés előtt 2,5 órával volt.
Tűzoltóknak hála GTK lett a kocsi.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Az Üllőin egyszer én sem időben húzódtam le szerintük (reptérről jöttek). Amúgy időben csak nem a szélsőbe soroltam ki hanem csak a középsőbe, ők meg ugye a belsőben jöttek de ki gondolta volna, hogy akkor a fejük, hogy egy sáv nem elég neki(k).
Simán rám rántotta a kormányt a kísérő rendőrautó. Ha lett volna felvételem tuti feljelentem a g-be... Ott elkapott a ideg, és szúrtam egy hármast és elkezdtem tolni de aztán elvettem, úgy sem tudok semmi csinálni (és ilyenkor ő sem).[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Reggie0
félisten
válasz
Rendort felesleges elengedni, azok semmi fontosan nem csinalnak, legalabbis megakadalyozni nem akadalyoznak meg semmit, csak utolag okoskodnak ha mar megvan a baj. Az meg nem surgos.
-
szőröscica
addikt
En a mentot, rendort, tuzoltot mindig elengedem, bar a sunok szerintem legtobbszor gyrosert vagy kaveert mennek.
Viszont arra kinosan ugyelek, hogy a very important superbes allamtitkarokat csak nagyon keson vegyem eszre, es nehezen talaljak helyet lehuzodni eloluk.
-
válasz
ArthurShelby #334396 üzenetére
Csak a szálhoz kapcsolódva.
A tűzoltó biztosra megy, ez a dolga. A Prius bal hátsó sarka már szétégett, TK volt az autó.
Nyilván mindig elengedem a szirénázó mentőt, rendőrt és tűzoltót, de csak az utóbbit teljes meggyőződésből:
- Mentő: mikor nekem kellett, nem bírtak odaérni, hiába 500 m a mentőállomás, közben a betegtaxik (nem OMSZ mentő) villogóval szállítják haza Marika nénit a rutin dialízis után.
- Rendőr: hová siet, esetleg kihűl a kávéja?
- Tűzoltó: utólag derült ki, hogy elromlott a CO érzékelő, a második riasztás után jobb híján hívtam a tűzoltókat, egyből jöttek az éjszaka közepén nagy szerkocsival, a kertvárosias részen sziréna nélkül, csak villogóval, hogy ne ébresszék fel a környéket. Aztán kiderült, hogy csak elromlott a CO érzékelő, de megdicsértek, hogy jól tettem, hogy kihívtam őket. 👍 Annyit mondtak, legközelebb először meneküljek ki a lakásból, és majd kintről hívjam őket.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #334403 üzenetére
Oszi melóját nem láttam a DW-ét igen. Emiatt inkább az utóbbit választom majd ha végre egyszer eljutok odáig (egyelőre tervbe sincs véve).
#nincsbennetarcsi
-
-
aktív tag
Junkbuildsesek is lecsaptak most egy forgatáson sérült autóra, ami csak az út szélén parkolt, elmondásuk alapján a tűzoltók ott is kihasználták az arzenáljukat. [link]
Rendőr ismerős is mesélte, hogy bezárt házba bejutás esetén (pl. rosszullét) is automatikusan kell katasztrófavédelmet hívni, mert ők tudnak ajtót nyitni szakszerűen, de időnként ott is előfordul, hogy sok szakszerűség nincs abban a folyamatban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #334396 üzenetére
Pontosan, őket nem érdekli. Aztán, hogy neked okoz kárt feleslegesen... az már mit érdekli őt.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Diablo IV
- Képregény topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó Midea M7 robotporszívó újszerű állapotban!
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
- Új hardtail mtb e-bike elektromos bicikli kerékpár ebike / 1 év gari
- Kugoo G-Max 500W os Nagytestü elektromos Roller -Kedvezö Áron!
- Eladó billentyűzet tartó (klaviatúra tartó)
- Bosch Logixx VarioPerfect csúcskategóriás mosógép kiváló műszaki állapotban eladó 8 kg 1.600 rpm AAA
- SONOFF Zigbee TRV radiátorszelep, TRVZB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest