Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Eladtuk feleségem autóját, amit el is vittek egy cégre, de amikor lejelentette volna feleségem az adásvételt kiderült, hogy a cégre kényszertörlés van, nem kerül le feleségem nevéről az autó. A további teendőkről kérdezősködve csak vállvonogatást kaptunk az ügyintézőtől. Aki járt már ebben a cipőben mi lett a megoldás?
-
Ki most a topic tesla szaGértője ha szabad tisztelettel megérdeklődnöm?
-
tboldi
nagyúr
válasz
attiss66
üzenetére
Itt nem a leeresztőnél szivárog, új teknő került fel benne új csavarral és alátéttel, azokat nem is bántottam. A teknő karimájánál eltört az egyik kis csavar, így nem tud odaszorulni a tömítőszilikon, emiatt szivárog. Le kéne venni újra a teknőt, letakarítani, aztán kiimádkozni a letört csavar csonkját, majd újraszilózni és a csavart helyettesíteni mással.
gg72:
-
tboldi
nagyúr
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Ilyen színű Mestert használtam az ETZ-hez.

-
Peter.70
addikt
Azt meg lehet valahol nézni hogy 2025 ben mennyi volt a gj adom
? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Ezért írtam a fekete Hammerrite-ot, mert ledobja akkor is ha sokat pepecsel. Felesleges ennyit nyűglődni vele. Átcsiszolja és lekeni 2 vagy 3 rétegben. Sőt legutóbb én már spry változatban vettem, mert az még egyszerűbb (csak rendesen ki kell maszkolni a környezetét).
-
Steve_Brown
senior tag
Őszintén: Feleslegesen kenegeted/fújogatod bármivel. Le fogja dobni.
Alapesetben ledrótozod/lehomokolod.
Valamilyen rozsdapassziválóval még átmész rajta.
Lefújod 1K-s alapozóval majd 1K-s fekete festékkel.
Jobb esetben 2K-s alapozóval majd 2K-s fekete festékkel.2 év múlva ugyan úgy fog kinézni.
Ha van lehetőség és amivel érdemes próbálkozni az a szinterezés.
-
A pálya sima
De tényleg, az most minőségre kezd jó lenni, kérdés mire kész lesznek elbaszódik-e ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nincs agyatlanság, akkor egész jól lehet jönni. Fogyi kifele 21,7 volt ha jól rémlik, hazafelé 22,5, töltés volt kint, addig Billáztunk. Nagyon jól működött a sávtartó, nem igazán nyüszög a terelésre, sávot szépen tartotta még kamion mellett is, csak éppen hogy fogom a kormányt és ő kanyarog, gyorsít-fékez, így kicsit hazafelé már álmosító is volt az út. -
ncc1701
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Havernál a légkulcs leggyengébb fokozata az pont ilyen 110-120Nm. Többször teszteltük utána nyomatékkulccsal.
-
Morris
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Igaz!
-
tasiadam
veterán
Valami ajanlas Budapesten kabelkoteg felujitasra?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
norbert1998
üzenetére
Na kíváncsi leszek, állítólag már azok sem olyan jók sajnos...

-
attiss66
senior tag
Mondja nekem a napokban a haverom, hogy nekiment egy szarvas a majdnem új Opeljének. 600e Ft-os kár.
Kérdeztem, hogy a szarvast hazavitte e.
Azt mondja, hogy még azt se írja be, hogy szarvas ment neki, mert őt büntetik meg(pedig a megfelelő sebességgel haladt, amit a szabály előír).
Meg a lófaxt, kerítsék le a bzi erdészek az utat ahol a szarvasok járkálnak.
Én biztos hazavittem volna, szarvashús a fagyasztóba, agancs a falra.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Nissin
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
És most milyet vettél a helyére?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Olcsó húsnak...
Az 2 éves gagyi hűtő rohadt ki jó eséllyel... -
attiss66
senior tag
Ha terminátor lennék, biztos lenne nyomatékkulcs a könyökben.
Ha kereket cserélek, a csőkulcsra bármilyen hosszabbító csövet tennék, akkor se húznám túl a csavart, úgy is érzékelem a megfelelő nyomatékot.
pl a gumis(elismert szakember a környéken) nyomatékkulccsal húzta meg az ASX alufelniken a csavarokat, de még aztán kézzel áthúzta mindet. Hm?
-
BMW-n megvolt az olajcsere szombaton. Olajszűrőben fémreszelelék nem volt úgyhogy jól sikerült a csapágyazás, bár a csapágyazás után 1x cseréltem már "bejáratós" olajat.
281.172 km futás:
motorolaj
olajszűrő
pollenszűrő
gázolajszűrő
generátorszíj
generátorgörgő
generátorba 2 csapágy
valami kis gumialkatrész ami hiányzott a motortakaró alól
---
170k -
attiss66
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Könyökébe beépítve.
-
ncc1701
veterán
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Dehát ott a gumi tömítés. Itt csak azt kell cserélni, nem kell kenni.
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Ha neha szeretnék egy 2006-os vw autó akkumulátorra rátölteni, mert keveset használom, le kell szedni a sarut vagy rátehetem a töltőt így?
Lidl okos töltővel.Köszi!
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez ismerős nekem is, ha vizesen / eső után parkolom le az autót, akkor pont azt tapasztalom másnap reggel, amit írsz.
Ellenben amit az MX produkál, az más, más a hangja, illetve napjában többször is csinálja nedves idő nélkül.
(Ma idő hiányában nem foglalkoztam a kérdéssel. 2 hét múlva megy az éves szervizre, addig kibírja/kibírom. Közben eldöntöm vegyek-e hátra is zöld ebc-t, ha már szétszedik.) -
hobizoli
nagyúr
válasz
Steve_Brown
üzenetére
mi regebben azt csinaltuk hogy lemertuk mekkroa O gyur valo egy adott helyre vagy kikerestuk a gyari doksibol a meretet es hidrrualikas cegnel vettunk "viton"-bol akkorat
az egy kicsit jobb anyag, mint a sima O gyuru de ha ott veszed akkor kb ugyanannyiba kerul vagy olcsobb is
--------------
hasznalt benzines EV1 injektoroknal neztuk hogy O gyure eleg gatya, meg ujjal megfeszitve tele van mikrorepedesekkel, vegyunk rajuk ujat, 8db kell
pentek kora delutan, kozeli autos bolt eladoja aszondja:
-csak rendelni tudjuk es 300 darabja...kedden vagy szerdan lesz itt
-hat az eleg cink, mert vasarnap gyorsusali van Kiskunlachazan
atmentunk par utcaval odaebbra hidros boltba az egyik minta O gyuruvel
megmeregeti ott nezi a gepben:
-van ilyenunk itt, de csak tizesevel tudom adni es 167Ft
-jo akkor kell a tiz darab
elmegy a raktarba, hozza azt a tizes csomagot, pulthoz erve odanyujtja es aszondja:
-167Ft
-alltunk ott gondolkodva kicsit ezen, hogy ja hogy o itt a 10db-ra mondta a 167Ft-t, nem darabjara
-OK, itt van 200Ft es koszi nem kerunk vissza
de ha aszondja 1670 a 10db, akkor siman kifizettuk volna azt is

-
attiss66
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Hú, ez olyan, mint egy rémálom.

Nekem is olajfolt volt a kocsi alatt, az ASX-en, miután a szerelő olajat cserélt(pedig új csavar, új alátét, megnéztem). Ilyenkor sokmindenre gondol az ember. kicsit visszalazította aztán erősebben ráhúzta, és azóta szerencsére nem szivárog.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)