Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #176499 üzenetére
Akkor toljunk rajta egy hetet. Más nem is jelentkezett eddig...
#nincsbennetarcsi
-
ivana
Ármester
válasz molnarpeter #176501 üzenetére
+1 Mást nem nagyon lehet csinálni. Illetve kiolvasni érdemes még, hátha beírt valami kódot ami gyanús lehet.
-
Dyingsoul
veterán
válasz molnarpeter #176501 üzenetére
Köszönöm a tippet, de az az igazság, hogy nem nagyon van időm ezzel foglalkozni és persze a munka (és család) miatt nincs időm rá, ezért inkább fizetnék érte csak hozzáértő foglalkozzon vele.
Most találtam egyet egyébként, Vásárosnaményban a KM Autószerviz. Weboldaluk úgy látom még nincs (állítólag új szerviz) szóval a neten nem fogja megtalálni senki. Ismerős ajánlotta.
Kód kiolvasás megvolt. Van egy zárlat kód de azt mondták az lehet bármi. És mivel utólagos riasztó és egy biztonsági kapcsoló is van benne ami gátolja a motor indítást ezért ezek is leszívhatják az akksit.Mondjuk azt nem értem, hogy egy utólagos riasztónak miért van ekkora áramfelvétele egy gyárihoz képest, hogy egy hét alatt lemerül a vadi új Varta. Mindegy, majd holnap adnak időpontot aztán megoldják.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
molnarpeter
nagyúr
válasz MasterMark #176507 üzenetére
+1, simán lehet, mindenesetre annak az áramfelvételével kezdeném, még ha helyesen működik is minden. Illetve kb 90 Ah akku fér max Golfba dízel tálcával, ha nincs más megoldás
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz stickermajom #176491 üzenetére
Jah...egyszer Pesttől Fehérvárig kerestem, mikor kiszálltam, akkor vettem észre.
-
törölt tag
[link]
Kamera a fojtószelepházban. -
anorche1
őstag
Multhetem nagyon suru volt, nem volt idom foglalkozni ezzel.
De most segitseget kernek (de holnap azert fixen megyek ujra okmanyirodaba).Megvan az ugyvedi papir, hogy nagyapam skodajat apa orokli egy az egyben, ez oke.
Apa ezt tovabb akarja nekem ajandekozni.Voltunk okmanyirodaban, ott 2 opciot mondott a csaj:
1. Apa lesz a tulaj, az o nevere lesz kiallitva a forgalmi, meg minden. Utana mikor minden kesz, mindent kezhez kapott, ujra bemegyunk, es atajandekozza nekem. Ez esetben nem kell eredetvizsga.
De apa nem er ra, ki akar maradni az egeszbol, ezert a 2. opcio:
En egyedul bemegyek az okmanyirodaba a kovetkezokkel:
Az ugyvedi papir
Forgalmi
Torzskonyv
Anyakonyvi kivonat
Adasveteli, ahol fent az ingyenes (ajandekozast) jeloljuk be.
Eredetvizsgarol igazolas.
Az en nevemre kialliott biztositasi igazolas.De nem ertem. Ha az adasvetelin az ajandekozast jeloljuk be, akkor miert is kell eredetvizsga? Ha kell eredetvizsga, akkor mar tuti kell vagyonszerzesi illetek is, nem?
A biztositast vegul megkotottem az nevemre, de nem merem befizetni, mert masik topicban azt irtak, hogy eloszor apa nevere kene megkotni."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
MrSealRD
veterán
válasz tboldi #176515 üzenetére
Hát szerintem intuitív módon kitalálható...ha nyitva akkor a hátulról érkező messziről lássa, hogy itt valami nem lesz kerek ha közel megy...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #176521 üzenetére
Jah Anti videóján felbuzdultam... Btw ez a taliga tudod milyen glicerines kezelést érdemelne? Nitroglicerinest.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Csere Focusra? Ezeket én el szoktam nézni azért egy tragacsnak (oké egy BMW-nek nem tenném, de na, ez csak egy Skoda )
(#176526) MasterMark: Nincs, tipikus Civic betegség is volt, nekem is folyton lejött, mert bár "bepattan" valahogy oda alulra, ragasztó tartja ott igazából. Nem nút van.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
molnarpeter
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #176526 üzenetére
Néztem de nincs nút, ragasztva van. Ahol még tart ott látszik, hogy nyúlika ragacs ahogy húzom.
Tsebacsi: Köszi nem, mert ez csak a vizet eszi, ami olcsóbb mint ha az olajat enné.
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
Lenyeget majdnem elfelejtettem.
Leadtam az olajos flakonokat, koszi szepen a segitseget.Mi kiallas, nem? [link]
I humbly and respectfully decline™
-
-v-
addikt
-
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
Nyugi a céges Dacia Dokkerünk is ilyen, senki nem érdekel. Csak múltkor sietni kellett, törte bártan előttem az utat egy BMW 150 km/h-val (Németországban), én meg szélárnyékban követtem. Infartus közeli állapotban voltam, hogy szétesik a kocsi közben, pedig csak a bal első ajtó grédert felső részén elengedte a ragasztó, így sikerült egy részét kicsukni és azt igazította a menetszél.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz grizlisandor #176540 üzenetére
Gréder? Ha a gumira gondolsz, az kéder.
-
BigBlackDog
veterán
válasz grizlisandor #176540 üzenetére
Akkor ez nem egyedi eset a Dokkernél.
-
Ádám16
addikt
Én előre leadnám a szavazatomat, idén pusztán érzelmi alapon: DS9
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Integrale #176544 üzenetére
Talán így olcsóbb nekik, fene tudja.
Sulik miatt amúgy is szar volt a forgalom reggel, de M0 hídra felhajtott egy nyugdíjas páros egy arany swifttel, akik követték a régi felfestést (gondolom úgy takartak le, ahogy szokták, lefestették és csillogott a napsütésben). Nem volt bölcs gondolat keresztül vágtázni a sávokon, egy kamion telibe kapta és befordította őket. Már így is ordas dugó volt és még a tűzoltók, mentők oda sem értek.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest