- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
-
brumi1024
veterán
Nem kell azt már nézni, beállt 7.5-re, kevesebb a 80-as korlát, mint a 60-70-es. Pedig bőven van útjuk, ahol menni lehetne, meg olyan is ahol nézelődni lehet, de ha egy 80-as úton jó előre kirakott 60-as táblához beesel 85-tel 405 ezerből éppen meg lehet úszni a bírságot, de ha “gyors előzés még belefér” 110-zel történik ugyanez, akkor börtön. Nincs is türelmetlenkedés, előzés sem gyakran történik, dudaszót meg nem is hallottam. Mindenki békés, nyugodt.
-
kisza25
félisten
Mert a külsőben kitörik a kereked akkora kátyúk vannak.
Olaszban van tükör sima 3 sáv, igaz elég drága, mert fizetőkapuk vannak, ebben a pár napban úgy, hogy kétszer direkt elkerültem a fizetős részt olyan 35-40 eurót fizettem ki pálya használatra, pedig csak Velencéig mentünk, meg onnan Padovába, meg haza. Jesolonak elkerültük a fizetős részt, mert 1-2 perc volt a különbség.
Szlovénben tükör sima kétsávos, de 10eFt a 7napos matrica.
Itt meg valóságban csak a belső használható (m7) -
-
Én átélve folyamatosan a bmw-t köpködtem, de azért guminyomás és ablaktörlő folyadék fel nem töltésről nem tehet. Mondjuk szerintem biztos kevesebb ideig bírja a nulla karbantartást mint egy egyszerűbb autó. De már akkor sem voltam lenyűgözve amikor még semmi sem volt az ablaktörlő folyadékon kívül (az az x1 egyedi hibából vagy úgy általában egy nagy kupac végtermék volt vezetés szempontjából).
szerk: ja nem gyulladt fel egyik sem mert távol voltam otthonról és nem mertem felgyújtani (nulla önrésszel volt kísértés
).
-
-
Nem vészes amúgy, az enyém okosan fékez, igaz később mint én tenném, de megáll. Az alap dolgokra nagyon jó, nem kell annyira feszülni, ha meg helyzet van úgyis figyelsz, aki nem az megérdemli. Kicsit talán később kezd el gázt adni, mint ahogy Te tennéd, de ez is a biztonság miatt van. Gyorsítani ésszel gyorsít, ha Sport-ban van, akkor kicsit vadabbul, de Comfortban teljesen okés. Mivel 0-200-ig írja a könyve, én bízok benne. Plusz többször jobban látja, ha előtted nagyobbat fékeznek, mint te, és nekem olyankor sípol is, meg jön a piktogramm, 10-ből max ha 2x vakriaszt, akkor sokat mondok, ez szerintem jól sikerült.
A holttérfigyelő az... Az pl. nem sokat ér, oké világít, de ha pont nem arra nézel akkor hiába küzd... -
brumi1024
veterán
Nagyon hasonloak, de a suritesi viszony (de fura ez magyarul
) elter.
-
szőröscica
addikt
Gondolom 1000km-eket leautozni kenyelmesebb egy kifejezetten utazasra tervezett modellben mint egy kis varosi SUV-ban.
Az Ampera minden csak nem utazoauto. Igazabol helyette jon a Kamiq, uj, automata, vezeti majd asszony, le tud parkolni vele a varosban, stb.
Ketto ilyenre nincs szuksegunk. Vagy egy eldobhato autot allitok be az utcara, amit tenyleg csak arra veszek elo, ha mindenkepp ketfele kell mennunk, vagy valami jo kis hetvegi, utazos kocsit. De beszeltuk, hogy egy 15 eves 6-os BMW bar hivogato, de lerohadni nem szeretnek sehol. Es igy jott szoba, hogy miert ne legyen akkor felsobb kategorias, fiatal auto esetleg. En se tudom mit akarok, na. Sokat kirandulni leginkabb.
-
szőröscica
addikt
Most asszonynak nem lenne jo egy ilyen szaladgalni? Kicsit olcso a belseje az Octaviahoz kepest, meg gondolom biztos zajosabb is, de benne van ami kell, es normalis motor + valto van hozza.
En is jobban orulnek, ha beleferne az Octavia, de nagyon draga, a cegunk meg soher. -
Zizmand
aktív tag
-
-
EQMontoya
veterán
Yep, pont Brumival beszeltuk a csutortoki talin, ha jol emlekszem, hogy az uj Mazda 3 hatso ablaka igazabol egy lores, annyira fel van huzva az ovvonal, es annyira vastag a C oszlop.
Nekem sem tetszik ez az iranyzat egyaltalan, hogy agressziv es bunker minden. Meg persze melle ket tonna.
Bonuszpontert lehetoseg szerint fekete belterrel es fekete tetokarpittal. -
kisza25
félisten
Minap mentem egy kört a sétálón lent Blellén, a járda jobb oldalan mentem, egy 1km-es kör alatt 5en jöttek nekem, kb 4 ember elfér egymás mellett és nem volt akkora tömeg, csak 4 ember volt együtt, az mind úgy érezte, hogy jár neki az egész járda (csak jobb oldalon van, legalábbis nekem jobbra esett)
A szomszédban meg minitali van.
-
Alusky
senior tag
Én Alaszkába, annak is valami vidékiesebb részén. Márha lehet ott városnak hívni bármit is, a legnagyobb is 200k, a második legnagyobb már csak 30k pop., alatta minden városuk Tapolca méretű vagy kisebb. Tudnám élni.
Szada
Amióta nemzetközi fórumokat meg csoportokat járok, azóta én is azt vallom, hogy ez fejlett ország dilemma és nem magyar. Lefeljebb itt más a fűszerezése. Nyilván egy skandináv ország lehet kivétel, de a klasszikus értelemben vett nyugat az ilyen, más lett az értékrend. Legalább az 5x3-as Bramac léccel nem vernek meg, mint keletre. Az a kéksárga. -
-
MrSealRD
veterán
Én ezt csináltam anno mikor a hirtelen leesett friss hóra rámentem 90-el... mert nem volt lekotorva a főút... aztán egyszer csak elkezdtem ráfordulni a szalagkorlátra... Gyors visszaváltottam, ellenkormányoz, óvatos gázfröccs és betapadtak az elsők. lényegében kirántott a sz@rból. De nem voltam nyugodt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Welock Touch 51
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Roborock S7 robotporszívó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest