- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
molnarpeter #176501 üzenetére
Köszönöm a tippet, de az az igazság, hogy nem nagyon van időm ezzel foglalkozni és persze a munka (és család) miatt nincs időm rá, ezért inkább fizetnék érte csak hozzáértő foglalkozzon vele.
Most találtam egyet egyébként, Vásárosnaményban a KM Autószerviz. Weboldaluk úgy látom még nincs (állítólag új szerviz) szóval a neten nem fogja megtalálni senki. Ismerős ajánlotta.
Kód kiolvasás megvolt. Van egy zárlat kód de azt mondták az lehet bármi. És mivel utólagos riasztó és egy biztonsági kapcsoló is van benne ami gátolja a motor indítást ezért ezek is leszívhatják az akksit.Mondjuk azt nem értem, hogy egy utólagos riasztónak miért van ekkora áramfelvétele egy gyárihoz képest, hogy egy hét alatt lemerül a vadi új Varta. Mindegy, majd holnap adnak időpontot aztán megoldják.
-
válasz
molnarpeter #176501 üzenetére
+1 Mást nem nagyon lehet csinálni. Illetve kiolvasni érdemes még, hátha beírt valami kódot ami gyanús lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest