- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-10-31 19:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
Kisebb a vesztesége, mint egy szöghajtáson keresztül merőlegesen átkonvertálni a hajtást, majd vissza. Pláne úgy, hogy közben erről visznek le meghajtást, azt a királytengelyről nem lehet.
Nem ritka az ilyen kialakítás, az Enzo is "sorozatban" gyártott volt. De szerintem kamu a kép egyébként.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Az Alfában még van élet, valószínűleg menthető is jó marketinggel.
A Lancia azonban biztos, hogy nem, legalábbis a DS mellett semmiképpen sem.
Az Ypsilon Punto alapokon már már japánosan megbízható viszont rémesen elavult és ehhez képest drága is.
Az utolsó Punto alapú Ypsilon 2011-ben kifutott, jól is fogyott (550e db), főleg az árához mérten (jobban mint az A2 176e db). Elavultnak szerintem nem volt nevezhető.
A most kifutó Ypsilon viszont Panda alapú, szerintem nem is szép, ráadásul visszalépés is a 843-ashoz képest, semmiképpen sem nevezhető prémiumnak, szemben az elődjével. Viszont jobban fogyott, főleg úgy, hogy 2016-tól csak egy piacon forgalmazták.Musa a márkához és árához mérten jól fogyott (250e db), több ment el belőle mint Ideából, kevesebb idő alatt.
Elindultak prémium irányba, hogy ne kannibalizálják a Fiat testvér modelleit.
Nem indultak, mindig is ott voltak. Csak régen volt hozzá tartalom, a lejtmenet a Kappával (és a Delta 2-vel) indult, ami egy nagy nudli volt egy E39 mellett, ugyanabban az árban, mert hiába a komfort meg a jó futás, ha az extrákat tekintve nem tudta felvenni a versenyt (pl multikormány még egy Y-ba is opció volt, Kappában nem, pedig akkor már az E39-ben kormányfűtés és elektromos állítás is ott volt) , belseje elnagyolt fantáziátlan volt, Thema után sok tekintetben visszalépés, negyedelődött is az eladás. (410e db/111e)
Ahol pedig már gatyába rázták az extrákat, visszatértek prémiumhoz méltó szintre, ott pedig a megosztó külsővel csapták agyon a koncepciót (Lybra, Thesis).
A GM házasság aztán végképp megadta a kegyelemdöfést, Cadillac be europába, így a Lancia háttérbe szorult, Lybra nem is kapott faceliftet, az utódmodellnek indult aztán Fiat Croma lett, sem Lanciaként jelent meg.A Lancia addig volt versenyképes, amíg nem eröltetett formavilágú, de jó beltartalmú, konkurenciával extrák szintjén is versenyképes modelleik voltak.
Thema (~400e db), Prisma (400e db), Dedra (440e db), Y10 (1,1 millió) és Y (830e db),
Delta 1 (~700e db). Szemben a Delta 2-vel, amiből nem egész 100e db...
És itt kb vége is, ez 30 éve volt, nehéz (lehetetlen) lesz visszamászni a látómezőbe ennyi év inaktivitás után. -
Integrale
veterán
HSD-be viszem, néha RLK, de oda inkább anyukám hordja az Aurist. Nincs rossz tapasztalatom egyikkel sem.
-
Integrale
veterán
Felkerültek az öregre a nem rég vadászott gyári Abarthok. Órànként kinézek a garázsba.

Gyors mosás, aztán téli álom.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
No, a digó átment. Holnap kap
szepúj rendszámot.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Nem, csak túl vagyok már rajta, és még egy páron.
Tehát 6-700 még rámegy, +40-70 a szelepfedélre, meg még X sok a váltóra. (4 F17 váltóm volt, mind szar, a jót úgy viszik el, hogy leejted nem ér földet).
Olajnyomás mérése nem elegendô a kijelölt ponton, a VVT rendszer külön kör, tehàt mérhetsz remek értéket a hengerfej oldalán, attól még nem biztos, hogy megfelelô mennyiség és nyomás jut az okoskerekekhez.
Azt egy speciális adapterrel a szolenoid helyén tudnád mérni. Az olajszûrô házából ha kiveszed a középsô vezetôt/bypass szelepet és ott belefújsz, akkor az a szolenoidoknàl szelel. Így tudod tesztelni a generátor mögötti visszacsapót is, ugyanis ha onnan fújod meg, akkor nem szabad, hogy az elôbb leírt vezetô helyén légmozgás jelentkezzen.Alapvetôen szerettem azt a motort, relativ jól is ment, bár a Fiatok más hangolásúak kicsit, és a fogyasztása is jó volt, méret, tömeg, teljesítmény arànyában.
De sok az akna, sok a kókler (pl szilikonpaszta az olajhûtôre, vagy a szolenoidokat is magàban foglaló hídra, aztàn megy a csodálkozás, hogy nincs olaj ott, ahol kell), és sok a lerúgott szar is. Ér egy ilyen Astra 1-1,5 milliót, nem reális az a 6-700e+ Ft kiadàs.Ennek tükrében nem értem az erre történô vàltást, mert unod a kiadást és a folyamatos szervizelést. Erre a nyakadba vennél egy másikat.

Mondom ezt úgy, hogy én a T-Jetet sem feltétlenül venném meg ha ezek szempontok. Turbó és a leömlô repedése, M32 szögelése, és megint szereled, költesz rá. -
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Ilyen nekem is kell. Honnan lehet beszerezni?
Bár a Prismara ma raktam fel a Martinit. (FlatSix-rôl vettem Hollandiából, kedden adta fel, csütörtökön délben már itt volt)
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Más, talán még a bölcsô/segédkeret is, kipufogórendszer is stb.
-
Integrale
veterán
Kompresszor mellé fôleg kelleni fog a 6., hosszabb is a végáttétel, lesz hozzá ereje a motornak is.
De tippre, elôbb vagy utóbb mind a kettôn túl lesz.

-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Írta, hogy köztes csere. Szûrô marad, lötty cserélôdik.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Toronyba érdemes felmenni, fôleg naplememte környékén, mindig úgy foglalom a jegyet oda.
Bolognàban kb nincs semmi, két ferde torony, hangulatos fôtér, gyakorlatilag ennyi. Át kell menni Firenzébe, Panini Toscaniban enni egy szendvicset (vagy többet), bejàrni a várost, Bolobi kertrôl megnézni fentrôl az egészet, éa lehet menni eldugottabb helyekre.
Cinque Terret nem hagynám ki, Pisától semmi tàvolsàg, és a falvak között remek túraútvonalak vannak, gyönyörû kilátással. -
Integrale
veterán
Velencébôl át kell menni Muranora, Buranora ott sokkel kevesebben vannak, bár nekem Velence nagy kedvenc.
Illetve Chioggia ami javasolt Velence pótló, gyarkorlatilag üres település, hasonló hangulattal. -
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
310 és 490Nm amit jellemzően kihoznak belőle. Ghibliben ez a motor 330 lóerős, így még van ott tartalék. A sima hátsókerekes 280 lovasokból, ahogy látom valamiért több jön ki.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Sok helyen nem alap, a teknô le. Én levettem, és sárnak nyoma sem volt.
GM- GM INA vitában nem a GM logó a kérdés, hanem az, hogy az INA az China vagy Germany. Tavaly cseréltem a Cromàn vezérlést van a polcon most 3 féle bontott szívó oldali, GM gyári, GM INA és INA, utóbbi kettô teljesen egyforma, az elsô szerlet gyári más kicsit, de volt is cikkszámvàltàs.Persze, az jogos, hogy más modern motornál is vannak hasonló hibák, de valahogy nem ennyi. Ugyanúgy EGR-es, VVT motorok vannak a konkurenciánál is abból az idôbôl.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Volt XER motorom. Az INA és a GM feliratos INA között semmi különbség, foglalkoztam mind a kettővel. Színre, szagra mindenre megegyeznek.
XER-nél ugyanúgy jelen van a membrán szakadás, Vectra és Croma csoportban a napokban is volt 1-1 ilyen hiba, fügyül alapjáraton.
Jó motor, a karakterét én szerettem, de amikor valamelyik csoportba beírnak, és olcsón üzemeltethető szívómotoros autót keresnek, akkor ez nem az!
Mert én megveszem a csergőtől az alkatrészt (most néztem, 79 a GM jelenleg, én még 46-ért vettem
), hazamegyek és megcsinálom magamnak, akkor az 2x79 (46) +2x 25 és szimeringek fillérei, szóval legyen 150 nagyon kerekítve (ez tavalyi ár nekem). De betolod egy szervizbe és megcsináltatod ezeket, akkor az egy Astra piaci értékének a harmada. És akkor ez egy korrekt vezérléscsere volt, nincs benne az olajszivattyű matatása, szelepfedél, amire egy szerviz azt mondja, hogy csak gyárit érdemes, az pedig 180e Ft, és kifizeti a szomszéd (igaz történet alapján). Nem nyúltál a kuplunghoz, ami 2008 utáni évjárathoz 2x annyiba kerül, mint a korábbihoz.
Plusz a diagnosztizálás hiánya, ami a csoportokban is visszatérő probléma. Indításnál traktorozás, kicseréli egy valag pénzért az okoskerekeket, majd 1000 km után újra szól, olajnyomást megméri a kialakított helyén, de az nem mutatja meg, hogy a VVT rendszernél elegendő-e a nyomás, a dugattyúkat spriccelő fúvókák 3 barnál kell, hogy nyomják az olajat, ha a kicsi rugó elfárad bennük, esetleg el is törik, akkor már alapjáraton is nyomja, emiatt nem kap elegendő olajat egyik okoskerék sem (7e ftx4 + teknő le), plusz ott van szűkítőnek a visszacsapószelep. -
Integrale
veterán
Gyári GM okoskerekek darabja 40-70e Ft között van, plusz szolenoidok még 25ex2 (Csergőtől).
Hőcserélő tömítései előbb vagy utóbb megadják magukat, célszerű cserélni mind a 9-et (vagy 11
) ha lehet gyárira vagy Reinzre, azoknak dundibb a profilja.
Ott van még az olajszivattyű házának tömítése, amit szintén javasolt cserélni, mert ott is keveredhet az olaj és a víz.
200e km felett lehet számítani a dugattyúkat hűtő olajozóspricnik cseréjére is, azok gyengülése miatt alapjáraton lecsökken az olajnyomás.Generátor mögötti visszacsapószelep ellenőrzése és cseréje, olajszűrű házának aljában a szelep ellenőrzése, szeret törni vagy aláragadni ez-az, akkor ott is elmegy az olajnyomás. Illetve nem mindegy az olajszűrő sem, gyári vagy Bosch ami jó, van olyan ami magasabb, ez kevésbé baj, és van olyan ami alacsonyabb, ilyenkor az előbb említett szelepet nem nyomja le teljesen a szűrő, és lecsökken az olajnyomás.
Szelepfedélben a membrán miatt alapjárat probléma, olajfogyasztás, erővesztés.
Egy hibátlan szívómotor!
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Nyugi, nekem is 1 hónap. Szeptember 24-re van idôpontom...
Milyen Alfa egyébként?
-
Integrale
veterán
Ma már közel kész, még pár apróság cseréje van hátra (nem érkeztek még meg az új oldalsó indexek, jobb hátsó lámpán van egy hajszálrepedés, másik hátsó rugó kell, mert ez nagyon kiemeli stb).
A fényezésen kívül elégedett vagyok, helyenként már volt fényezve és bele lehet kötni, van 1-2 rányitás, vezető ajtó éléről festékleverődés és egyebek. Dehát na, 37 éves ezt le kell nyelni.

-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Gyengének nem nevezném, hûtési teljesítmény (nem ECO-ban) remek, csak számomra nem beàllítható, roatélyonként a befújás erôssége nem szabályozható, kevés és kicsi a nyílás stb, de már nem akarom ezzel szemetelni a topicot.
A futómû az szerintem nagyon nem oké, üt, ráz, nagyon nyers. Nyugatinàl a feluljáró É-> D irànyban fôleg, ráz minden egyes kis puklin. Auris (MK1) sokkal puhábbra hangolt, MK2 pedig egy másik könyv, az már szerintem kellemes és "sportos" is, lehet vele kanyarodni, keresztbordàn nem táncol.
Cseréltem már lengéscsillapítókat is, de változatlan (teszem hozzà, hogy Plug In, nehezebb a fara kicsit, de van nem tölthetô P3 is, az sem jobb. FL P3 talán puhàbb (tesztek szerint) de az pont nincs itthon.Ha nem CT lesz, akkor MK2 FL Auris.
Prius Pápa a Jenô? Elmentem megnézni egy CT-t hozzájuk, kifejezetten segítôkész, rendes figura, munkaidô után is tûrt, korrektnek mondanám. A portéka már más tészta, a CT helyenként lenyúzva, fényezve, jégvert is volt talán, de ezeket elmondta kivétel nélkül.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Vannak kivételek, igen. Általános Lancia csoport remek, Alfás csoportok kritikán aluliak, Bravo2 csoport maga a fertő, Astra H és J csoportok úgy van ahogy írod.
Gyártottak 2 milliót abból a vacakból, és naponta 10 poszt a másik kocsijának a fotózásáról szól, mintha akkora találat lenne egy fehér H Caravan...
Prius csoport egy nyáltenger, ha rosszat mersz írni, akkor ezer átkot kapsz. (meg mertem írni, hogy a klímával nem vagyok elégedett, mert egy beállíthatatlan szar - nem való nekem a klíma
)
És ott olvashatsz olyanokat, mint "beülsz a Priusba és megcsap a minőség" "kifejezetten remek a futóműve" és hasonló aranyköpések. -
Integrale
veterán
Olaszországból jött, van mindene, "friss" mûszakija is.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Sziasztok!
Bárki tud bármit, Euro besorolás nélküli, külföldi autó forgalombahelyezésérôl?
Egy ismerôs szerint csak OT-val lehet.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
3 hétig nézegették, hogy ez gari vagy önköltség, akkor tájékoztatták, hogy gari.
Vicces plusz, hogy volt egy szett VR6 felnim, a vevő Toyotánál dolgozik, rákérdeztem húgoméra, (tőle tudtam meg, hogy kész van), rendszámot kért tőlem mert mondta, hogy most több inverter és hajtás cserés is van náluk. -
Integrale
veterán
Corolla Hybrid
Húgom hétfőn kapta vissza a szerviztől, ahol 2 hónapot töltött az autó. Cseréltek invertert, kábeleket, valamit a hajtásláncban, potom 4,8 millió Ft értékben.
Ablak csörög ha le van engedve, de a belseje egyébként is zörög, így az annyira nem vész, az ajtókárpit pedig nyöszörög ha rákönyökölsz. Durva úton a rostélyok állítópöcke zizeg a helyén. Egy élmény menni vele.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Ket hete újra Cromákat nézegettem, de a fogyasztás nagyon megtetszett. Most az átlagom, amiben van M3, M0 országút és sok város 3,2 l/100, és sajnos a nehezebb lábúak közé tartozom. Így az kilôve, pedig minôségre, komfortra, átgondoltságra messze van a Priustól, és ez nem a Toyota érdeme.
Dízel nem kell továbbra sem, hasonlóan fogyasztó olasz, amit a pénztárca ki is hajt, nem létezik.
A Lybra megvan!

tototos:
Azért, mert a hajtàs maga tetszik, az nagyszerû, viszont az autó maga nem, futómû szekér, beltér zörög, klímáját utálom. A CT minôségre, menetkomfortra és zajra biztos, hogy jobb, ültem benne, de pályán nem mentem, a Prius pedig nálam pályán vérzik el, és nem a teljesítménye miatt (bár kamion mögül kiugrani...), hanem mert 140-nél emelt hangon lehet beszélgetni benne, annyi zaj jön a padló és a kerekek irányából.
Itt a lemezen egybôl a szônyeg van, Croma padlóján 8! cm tömör szivacs réteg, doblemezek burkolva utastér irányából is 1-2 cm-es filc paplannal stb.A hajtáslánc nagyszerû, fogyasztás parádés, csak a kényes seggem több komfortra vágyik.
Peter.70: nekem ugyanaz a technika van, mint a CT-ben, az tetszik is, a körítés nem.
-
Integrale
veterán
Érdekes, hogy pont írod a CT200-at. Most lapozgatom a hirdetéseket, lehet cserélem a Priust arra.
Akinek van, mennyire zajos pályán? Fôleg a gördülési zaj érdekel, lehet benne normálisan beszélgetni 130-140 körül? Klíma állítható minden irányba egyszerre? Ablakok le/fel húzhatóak távirányítóról?
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Akkor szerintem lesz belôle egy nagy és nem túl szép szobor.

-
Integrale
veterán
Prius ugyanez. Konrkétan életveszélyes a fékrendszere, és ez nem a sajátom hibája, vezettem egy párat, mind ilyen volt. Egyenetlen útfelületen ha fékezel, akkor már villog az ABS és a menetstabilizáló a műszerfalon, majd egy pillanatra elveszi a fékerőt. Porsche M5 kerítésébe "majdnem" sikerült is beleszaladni, gondoltam tempósan beveszem a sárgás zöldön a kanyart, fékezek a kereszteződésben....
Húgom 2023-as Corollája 1,5 hónapja van szervizben, fogalmuk sincs mi a baja, invertert, ECU-t és még valamit cseréltek, egyik sem oldotta meg a problémát. Várunk
-
Integrale
veterán
"Nem vagyok olyan, mások dolgoznak abból élnek, nem cseszem szét."
Sajnos én sem vagyok büszke rá, de elnéztem az ívet, így kiderült, hogy a Raptor megy ott is ~130-at. Csak nehéz tisztán tartani.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Annyira nem lehet rossz, mint a 3-as Priusé, ami konkrétan a pocséknál egy fokkal jobb csak.
1. Lassú külső hőmérséklet szenzor/elektronika. Elindulok mélygarázsból, ahol 23 fok van, 10 km-t megyek a 36 fokban és 25-ig melegszik csak. Ami gáz, mert csak, és azért is mert, 25 fokra van állítva a klíma, úgyhogy ő fűtésnek gondolja, indítja a benzinmotort.
Ilyen az Aurisé, a Corollánké és a másik Priusé is.
2. Kevés helyen jön a levegő, és amin jön, azok is aprók, középső rostély konkrétan 2x2 ujjnyi, ezért már legalacsonyabb áramláson is huzatos.
Lábra oldalanként 1 lyukon jön a levegő, tök okosan középen, rá a lábfejedre egy pontban.
Ha egyedül utazok, akkor lábra és szembe állítva, én oldalamon elzárva már hangos a szellőzés, a lábfejem meg lefagy (dugtam bele mérgemben egy csomag zsebkendőt, mert már nem bírtam).
3. Rostélyok nem külön gombbal, tekerentyűvel zárhatóak, hanem egyik irányába, végálláson túl eltolva. Szóval nem tudsz befúfónként csökkenteni a sebességen, megtartva pl az arc irányába fújást. Középen ha csökkentenél, akkor pedig pont az arcodba nyomja.
+ a lamellák nem tömítettek, ha elzárod, akkor is van valamennyi áramlás.
4. A kevés és apró lyukat ellensúlyoznám azzal, hogy minden irány beállítható egyszerre, de nem, fel, le, szembe, szembe-le, fel-le. Összes nincs.
5. Hátul középen nincs, elöl már belefagysz az ülésbe, hátul ülő még kérné alacsonyabbra.
Sosem voltam még megfázva autóban klímától, eddig. -
Integrale
veterán
A kárpit széle az lelóg a kéderig. 100%, hogy meggyűri a szélét, és amilyen puha a kárpit hordozórétege, maradandó is lesz.
-
Integrale
veterán
Lánc és a szíj ilyenkor folyamatos terhelést kap addig, amíg az autó áll, ráadásul a láncfeszítô sem feszít. A motor hárása közben mennyi erô éri a láncot, az nagyban függ a hengerek számától, bütyökprofiltól is. 4 hengeresen nincs àtfedés a bütykök között, 5 hengeresnél és felfele pedig van, így azoknál nincs akkora "rángatás".
-
Integrale
veterán
Még nincs eldöntve, lehet, hogy nem, vagy nem most.
Műszakilag az autó jó, és kész, már hiánytalan az utolsó patentig, gyakorlatilag összes prospektus megvan, összes extra dokumentált (gyári küszöbök, felnik stb).
Viszont a fényezésbe bele lehet kötni, de kedvem nincs szétszedni, fényeztetni és össze újra az egész.
Na meg kell egy hőmérséklet szenzor, hogy beköthessem a boardot.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Flex kell, nem lapos súly.

-
Integrale
veterán
Küllők, illetve a felni belső kialakítása miatt kérdezem, mert ott lehetnek meglepetések.
Pl 159-es Alfa, ET szám és a küllők belső kiképzése is befolyásolja, hogy nagy fékre mi megy fel, hiéba jó az ET, ha a kiképzés nem, és fordítva.
Egy alkalommal nekem beért a nyeregbe a rárakott súly, visszamentem a gumishoz, volt ott valami nagyon okos ügyfél, aki dicsekedett vele, hogy ők egyszerűen csak leköszörültek a nyeregből.
-
Integrale
veterán
Keréken a súly is elfér/ el fog férni?
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Engem valahogy a japanos vonal nem fogott meg. Remek jàrmû a Prius, nem fogyaszt, szuper. Preventiv dolgokra azért elmegy 2-3-400e Ft, na meg giccsre.

De vannak olyan butasagai és igénytelenségei, ami màr 20-30 éve is kellemetlen volt, nem hogy most. Szóval nekem kell mellé egy digó valami. Bár a Prius nélkül is kellett volna egy öreg OT képes autó.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
No!
Prius mellé itt az autószerûbb autó is, vagyis holnap màr a garàzsban. Aztàn iràny az OT.
36 év, 1.6, 108 nyiha. 8 felni és egyebek.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) ha lehet gyárira vagy Reinzre, azoknak dundibb a profilja.

)

) egy tankkal sima ügy, ebben volt 5 töltés, ez most télen 13-15 km hatótávot jelent.