- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #342811 üzenetére
Nekem a Pingvinben 2 év a manualban a csereperiódus.
Nekem baromirég bennevan, de jó is hogy eszembejuttattátok, úgyis vettem tegnap olajat, hozzácsaptam 2 flakon fagyállót, meg egy kanna desztvizet, kicserélem azt is.
-
válasz
A Mazdámban a gyári feltöltést (FL22 szabvány) 10 év / 200 ezer km, majd utána 5 év / 100 ezer km után kell cserélni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #342836 üzenetére
Itt amugy is muszaj, mert csak ugy fersz hozza a vezermuhoz, hogy ki kell szedni a hutoradit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
24-ben kapott Motul-t. Akkor raerek majd a vezerlessel.egyutt. Thx.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #342812 üzenetére
Nyilván az én 33-35 éves autóimon sem öntöttvas a radiátor, meg a hengerfej, meg a termosztátház.
Azért kell 24 órán belül végigcsinálni a kört. és azért kell bele kevés. -
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterMark #342816 üzenetére
a blokk nem mindenhol aluminium, keszulnek vasblokkos autok ma is
a hengerfej az alu volt mar evtizedek ota, de a ket aluminium kozul a hutoe sokkal kisebb falvastagsagu, azon elobb kijon ha "elfogy" az anyaga, mint a hengerfejen
sot, nem is kell teljesen elfogyjon, mert a viznyomas mar kiuti -
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterMark #342812 üzenetére
nyilvan nem kell napokig jarni vele
amugy ha a huto attol kilukad, akkor az mar szar is volt -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #342755 üzenetére
A mienknel mennyi a csereperiodus?
-
iZol92
csendes újonc
válasz
MasterMark #342768 üzenetére
Teljesen jogos, elnézést. Remélem így jó lesz, ez a sima oldala.
-
CP111
aktív tag
válasz
MasterMark #342755 üzenetére
Már rég eladtam.....kit érdekel
-
válasz
MasterMark #342699 üzenetére
Az nem mindegy, valóban.
-
válasz
MasterMark #342691 üzenetére
ohh, én automatikusan feltételeztem a mg/litert, azt hittem a rendőrségi szonda is abban mér. ha az a 0,57 az ezrelék, akkor nyilván lehet egy feles, igen
-
válasz
MasterMark #342691 üzenetére
-
válasz
MasterMark #342684 üzenetére
Fújt, együttműködött.
Egy rövidet ivott állítása szerint.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #342650 üzenetére
Fizikailag is vizsgaljak elvileg. Legalabbis nekem neztek eddig gorogos padon muszakin.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #342648 üzenetére
Na igen.
De ha nem mumodik akkor elvileg bukta van.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterMark #341989 üzenetére
mivel vegig fasor van az hazak elott, ezert nem kifejezetten nehez odaallni
egy adott pont van csak, ahol ez a madar szeret alukalni
tegnapig azt gondoltam, hogy iden mashol koveti ezt el
ma delelott rajottem, hogy nem, iden is megerkezett -
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #341711 üzenetére
Olyan jó ez a magyar jog, meg kell várd a bökőt az oldaladban, hogy ráb*hasd a fejét az ajtókeretre.
-
ParmaBoy
tag
válasz
MasterMark #341669 üzenetére
Vettem is gyorsan alufoliat, sosem tudni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #341669 üzenetére
Én is ráfogom a kompit.
-
tasiadam
veterán
válasz
MasterMark #341667 üzenetére
A garazsban all a fold alatt mind a 2 auto
-
Emunem
őstag
válasz
MasterMark #341600 üzenetére
Vismajor:
Biztos, Német ismerős mondta, hogy sajnos keresnek olyan külföldi autót, amivel ezt el tudjak játszani, próba cseresznye szinten, azért van 2 autó, mert ő a “tanú”… elmennek a feljelentésig, tartsd meg a felvételt biztos helyen! -
válasz
+1 arra, hogy nem számítottak a kamerára Vismajor01 autójában, és megpróbálkoztak
-
Vismajor01
addikt
válasz
Csatoltam videókat is, egyik autónak se volt semmi baja akkor mégis mit fognak mire? Meg milyen scam ahol olyan helyen vagy ahol nem értik a nyelvet akkor hogy félemlíted meg a másikat v hogy éred el amit akarsz
fingom nem volt miről karattyolnak
Nem találkoztam velük korábban, a 7es bmw-t értem utol az M0-n megelőztem és onnantól ment ez a hacacáré
-
tlala
addikt
válasz
MasterMark #341520 üzenetére
Köszi.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #341519 üzenetére
Hát a márkaszervízek jelentős hányada ezt tudja azért hozni.. főleg a mai agyonbonyolított vackoknál, szóval a közlekedőedények bonyolultsága, és a márkaszervíz szakembereinek felkészültsége, nem igazán fut párhuzamosan.
inkább egy folyamatosan nyíló két egyenes tudná jelképezni ezt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #340919 üzenetére
Ma igen, 15-20 eve meg nem fogott ennyire vastagon a cerka.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterMark #340880 üzenetére
90-s evek eleji auto, se NCAP se semmi...meg 1.6 tonna melle
-
Emunem
őstag
válasz
MasterMark #340750 üzenetére
amúgy kamera nagy látószöge miatt nem egyértelmü... ez sima liba, nem ö volt a hibás...
-
válasz
MasterMark #340122 üzenetére
A HJC-t nézd meg az Allegron, nekem benne van a "kosaramban", kb. 6500-7000 Ft az 5 literes készrekevert. (nem rendelek másnak, köszönöm a megértést)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #340124 üzenetére
Az tényleg nem sok, az enyémbe 4,3-4,5 liter való.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #340122 üzenetére
A sok vérmes lovat hűteni kell.
Bezzeg nálam csak 6,8 liter kell bele. Sőt még annyi sem mert a száraz töltet ennyi.
Olajból mennyi kell bele? 6 liter?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #340120 üzenetére
Színe nekem sem. Aisin könnyen beszerezhető (árban sem vészes [link]), az lesz majd.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #340117 üzenetére
Sima G12-es Motul van most az enyémben (Motul Auto Cool Optimal). Majd kövi vezérléscserekor vmi fancy-t tolok bele én is. Aisin vagy ha könnyen beszerezhető akkor a Ravenol-t. De a rózsaszínű Motul ( [link] ) is játszik még...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #340097 üzenetére
Neked mi van a Legaban?
-
csubuka
addikt
válasz
MasterMark #340100 üzenetére
Köszi, szuper táblázat.
A Labrid ugyan nem tudom mi, de alapvetően nem hemzsegnek foszfátos fagyállók annyira.
Van még Motul mint alternatíva. De akkor már inkább Aisin, az odavaló cég
-
csubuka
addikt
válasz
MasterMark #340097 üzenetére
Köszönöm!
Csak sejtem, hogy foszfátos kell bele... a gépkönyv szűkszavú ("etilén-glikol alapú"
khm, mind az.... )
De akkor az Aisin linkelt terméke ajánlott és vehető nem? Tehát helyes a feltevés, hogy a KIA-nak az kell...
Láttom Toyota gyári előkevert lötyit is, de az extrém drága.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #340066 üzenetére
Betöltésnél esetleg kaphatott ott régebben, pont ott van a nyílás a közvetlen szomszédságában, ha nem használtak tölcsért, simán félre folyhatott. Most éppen totál száraz.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #340063 üzenetére
Morzsolódik szét az ujjaim között, az egészet meg kellett volna formázni szélvédőragasztóból.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #340060 üzenetére
A felsővel indult a móka, először csak azt cseréltem, de nem hagyhattam, hogy az alsó fele megviselt maradjon, így megvettem azt is.
-
Szab0501
friss újonc
válasz
MasterMark #340031 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget rendes tőletek, legközelebb már remélem időben felismerem a problémát 🙂
-
Szab0501
friss újonc
válasz
MasterMark #340028 üzenetére
A futófelületen eddig
nem találtam semmit ezt a kettőt találtam még ugyanúgy belül. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszol(t) 🙂
-
Szab0501
friss újonc
válasz
MasterMark #340025 üzenetére
Édesanyámat voltam meglátogatni vidéken ott leparkoltam közterületen az autóval ( nincs padka) majd mikor másnap reggel jöttem hazafelé már éreztem hogy valami fura, de sosem volt még defektem nem tudtam mire vélni. Itthon mikor be parkoltam az udvarba akkor már láttam, hogy laposabb a kerekem. Azt hittem esetleg belementem valami szögbe, ezzel a sérüléssel csak a kerék le szerelése után szembesültem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #339952 üzenetére
Jaja, pont ezt írtam.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #338871 üzenetére
A diabéteszre is jár, ha jól tudom.
-
válasz
MasterMark #338871 üzenetére
Ez így van. Ezért várták meg a rendőrök a srácot, hogy kiszálljon a kocsiból. Amíg nem bizonyosodtak meg a jogszerűtlenségről, addig nem álltak (ültek) neki semminek.
Szerintem jól csinálták. -
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #338866 üzenetére
Szegeden egy gyönyörű Alfa kombi állt a Nagyáruház melletti rokkant parkolóban, én is abba a hibába estem, hogy egy drága, szép, dögös autó, bezzeg rokihelyen áll. Aztán egyszer láttam, hogy egy tolószékes faszi gurul oda hozzá, küzdi be magát a volán mögé... Azóta nem irigylem senkitől sem a kártyát, sem az autót.
Gyerekkoromból ragadt meg, szüleim, családom használták így.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #338861 üzenetére
Egy időben komoly visszaélések voltak a rokikártyával. Azóta szigorítottak a rendszeren, kétévente felülvizsgálják a rokkantakat, például nem-e nőtt vissza az amputált végtag... Nyilván maradt azért kiskapu, mert miért ne, de azért már nem olyan huzatos.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MasterMark #338844 üzenetére
Nem fog az működni, hogy nem én voltam, hanem családtag, szerintem. Eleve hamis tanúzás lenne
Illetve kijelentették, hogy akkor behívnak meghallgatásra, ha nem tetszik az írásbeli vallomásom. Írja, hogy megtagadhatom, de gondolom azzal csak mégjobban szítanám a tüzet.Valamint nem volt levél a szélvédőn, csak a mo.hu tárhelyemen.
Vagy hát a franc tudja. Leht, hogy igazad van.Két órája írom a vallomást, akkor küldtem be, mielőtt ráfrissítettem a fórumra, mert bugos volt a police.hu.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #338702 üzenetére
Aha, tehát az semmit nem jelent hogy a komfort beáldozása okán, stabilabb a futómű.. nem dülöngél, ergo nem vesztik el a tapadást az ívbelső kererekek, ergo sokkal nagyobbat tapad az autó ugyanabban a kanyarban?
Csak optika?
Maradjunk annyiban hogy az hogy a pingvin alatt középmasszív futómű van, mentette már meg a seggem hogy elnyújtott 4 sávos balkanyarban gázelvétel nélkül ki tudtam rántani a kocsit a legbelsőből, a legkülsőbe anélkül hogy eldobjam a vasat..
-
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterMark #338704 üzenetére
pont azt is irtam, hogy ugyanannak a modellnek a legerosebb motoros verziojajet kell berakni, mert az altalaban 1:1 jo (kiveve ha a csucsmodell pl 4WD
de meg lehet akkoris jo, max kikeruli a fantom kardantengely helyet, vagy hatul a diffi helyet
pl a Fiat Marea-nal 16mm az elso stabrud gyarilag, a hatso 12mm, 22mm-s a hatchback "sportos" modell Bravo HGT-é es ott 16mm a hatso, es 25mm elol es 20mm hatul az Eibach altal gyartott u.n. ARB =Anti-Roll-Bar vagy sway-bar
de 1:1 berakhato a gyari helyett a HGT-é is, meg az Eibach is, nyilvan a sajat szilentjeivel
Eibach verzios az gyarilag piros PU szilentes is -
ArthurShelby
addikt
válasz
MasterMark #338702 üzenetére
Cserébe autópályán a magasság (nagy sebességnél) jobban számít? Ergo az ültetett autó stabilabb lesz ott?
Vagy ott sem a magasság, inkább a keménység a lényeg (pl pu szilent).(Én az optikai ültetést kicsit meg is vetem)
-
ArthurShelby
addikt
válasz
MasterMark #338698 üzenetére
És @mindenki
Ha jól értem, alacsonyabb es keményebb futőmű (ültetés, pu szilent), 0 komfortA sportosság pozitív hatásai németországi autópályán, vagy kanyargós szerpentinen ki tudnak jönni, vagy az gyakorlatilag csak versenypályán?
Nyilván a jó gumi, jó fék kijön, de a futóműben a pu szilent, átlagnál jobb gátló, vagy a nagyobb ültetés mennyire hasznos?
Azért kérdezem, mert ültetest és a pu szilentet csomóan csinálják, de pályára csak pár százalékuk jár.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #338695 üzenetére
Igen, sőt egyes tuningalkatrészekkel olyan beállítási lehetőségek is képbe kerülnek, amik gyárilag nem is voltak.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #338224 üzenetére
Mindenki úgy élvez ahogy tud. Nekem ez bevált, még mindig jobb mint a kilencvenes évek találmánya a műszerfali elemekre facsavarral rögzített telefontartók.
Ha ötletet adtam valakinek, hát hajrá, ha nem az se baj, mindenki úgy oldja meg ami nekem jó. -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #338224 üzenetére
+1
Amúgy a kormány és az azt fogó kéz nem takarja ki a kijelzőt?
-
eldoble
aktív tag
válasz
MasterMark #338148 üzenetére
Köszi mindenkinek, kipróbálok, akkor egy kampóst, kis támasztékkal.
Blindmouse_
Majd óvatosan bánunk vele, olyan alist, mint itt tboldi képn látható már használtunk évekig, csak most Magsafe-s kellene.Szevam
Köszi, az infót, ha ez nem működik esetleg majd megnézem azt is.6030D
Nincs semmi kompatibilitási gond, a kör lehet a tokon is gyárilag és utólag is felragasztható, de állítólag minőségi különbségek viszont vannak, gondolom az egyik nem tapad a másik meg tapad, elbírja a telefont. -
válasz
MasterMark #338148 üzenetére
+1
-
stickermajom
addikt
válasz
MasterMark #337484 üzenetére
Még mindig bűnözőnek érzem magam miatta ha előfordul.
-
Alladin888
kezdő
válasz
MasterMark #336946 üzenetére
Ma a 1818 telefonszámon mást mondtak,ott fordítva mondták.
Illetve ha a törzsköny nincs meg mi a teendő. Ráírtuk H passzív. -
csubuka
addikt
válasz
MasterMark #336446 üzenetére
Köszi a választ! Óha, nem jó hír, látszik nem értek a sztorihoz
Illetve igazán köszönöm a többieknek is!
#336447 Qru: Ajjaj... nem ideális.
#336448 Blindmouse_ : Az a baj, hogy kérdéses, hogy mit tudok magam intézni vele, kissé szerszám és tapasztalat hiányában. Olyat talán tudnék, hogy ledrótkorongozni és valamivel lefújni, de színre vissza már sehogysem fogom tudni. Itt nem fogja megérni picit festeni az ajtót úgy érzem, ha már szakit be kell vonni, akkor teljes csere és ujrafújás. Úgyis a szabadtéri parkolásoknak erős nyoma van az ajtó fényezésén, annyira nem sajnálom.
#336449 grizlisandor: Ha már mindegy neki, akkor lehet várok amíg masszívan átrohad... és utána komplett csere meg színre fújás. Ha így még nem okoz gondot a műszakin... 4 hónapja átment simán, tuti ez régebb óta ilyen, csak most vettem észre...
#336450 focvis: Ez nem magyar autó, sajnos itt nálam a dánoknál esélye sincs kiszáradni a gépnek
Szóval a 10 éven belüli rohadásra sajnos van magyarázat. Mire kiszáradna valaha is addigra már jön két esős nap. Télen meg azért van sózás, kapja az ívet minden évszakban. Garázs nagyon nem adja az országban...
Érdekes pl, hogy a hátsó ajtók tökéletesek mindkét oldalon, az első meg mindkét oldalon olyan, mint a fenti képen. Érti a fene se ezt... Ugyanazt a brutál kb folyamatos esőt kapja mindegyik.
#336451 Reggie0: A cink spray-s ideiglenes megoldást úgy értenéd, hogy utána ideig óráig úgy lehet hagyni lefestetlenül a cink sprayt? A többiek belülről rohadós már kb menthetetlen diagnózisa után kérdés mennyi energiát érdemes a szegény két első ajtóba fektetnem.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #336029 üzenetére
Sanszos hogy a rugók segítenek. Mondom, én tökjól elvoltam vele utcán.
De van haver akinek az utcaiban van a stage 4.. a kiemelővilla után továbbra is
De neki 400 ló+ az ugyanilyen gépe.Ott az a nehéz inkább hogy egy évig vezeted azt az autót és vastagabb lesz a bal lábad
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #336024 üzenetére
Én láttam már alakra formázott seprűnyelet is.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #336024 üzenetére
XTD stage 3, fentebb ott van.. olyanom van fenn.
Annyi előélete volt annak a kuplungnak hogy haver nyomott vele pár 400métert, de ő hamar túllépte a 350 lovat, lépnie kellett stage 4-re, így nekemadta.Eleinte volt egy pici rángatás benne, de aztán kisimult..
Akkor rángatott amúgy ha dugóban araszolásnál elkezdett bemelegedni a csúsztatástól, amúgy csak szimplán határozottan kellett kezelni, nem csúsztatgatni hanem minimális csúsztatás után lelépni róla. Dugóban ilyen 1 autónyi távokat nem is araszoltam pont ez miatt. inkább vártam amig 3-4 autónyi hely lesz. de mondom, 10 évig jártam vele, és most is bennevan abban az autóban. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
MasterMark #336021 üzenetére
Sokféle anyag van a kevláron túl, amik eltérő mértékben harapnak. Itt nagyjából össze van szedve [link] (már én is kezdek elbizonytalanodni, hogy tuti kerámia-e amit kiselejteztünk, bár megvan még
)
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #336021 üzenetére
És azt mivel magyarázod hogy nekem 10 évig a mindennapi közlekedésben is sikerült?
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #336018 üzenetére
A nyáron állórajtnál betapadó gumi miatti annyira megcsúszó hogy aztán újra össze se tapadó és napokig bűzlő gyári kuplungtárcsa a "jó"?
Mert ez esetben nem zavart
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #336012 üzenetére
És ezt úgy próbálod nekem elmesélni hogy 2012nyarán tettem a kocsiba, abba a kocsiba, ami 3 évvel ezelőttig a mindennapos autóm is volt
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #335983 üzenetére
Két sorba kötött akkuval, konkrétan hegeszteni lehet, viccen kívül.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Pedig milyen egyszerű lenne erős fogantyút tenni egy akkura!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #335973 üzenetére
Persze, egy járó autóról bikázni egy állót más tészta. De hogy nem szabad egy álló autó nélkül akkumulátort tölteni, az vicces.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lol
Pontosan kellett célozni hozzá.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MasterMark #335973 üzenetére
Bikázásnál értem, de töltésnél nincs szikrára lehetőség, mivel a csipeszelésnél még nincs bedugva sem a töltő.
-
válasz
MasterMark #335961 üzenetére
LOL
pit stop: Oké, de ezt azért elég könnyű kiszúrni. Nem olyan mint egy újrafényezett elem.
Szerk.: A hangzásról nem is beszélve.
-
válasz
MasterMark #335959 üzenetére
Valószínűleg így történt. Nem tudom, h mire gondolhatott aki ezt meglépte...
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #335426 üzenetére
Egyelőre nem is terveztem, előbb meg szeretném tapasztalni, milyen alapból az újakkal.
Pályaautó biztos, hogy nem lesz a MiTóból, de ha már itt marad nekem a Jazz, lehet az a daily, az Alfa meg csak játszós. 🤔
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #335385 üzenetére
Oké, ez az amit én is tudok, de pontosabban érdekelne. mert lehet van megoldás.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #335183 üzenetére
Állítólag a mosogatógépben is egész jól lehet autóalkatrészt mosni.
Mondjuk ezt még nem próbáltam ki, legalább lenne használva az a gép valamire nem csak állna..
De amúgy ezek teljesen használható dolgok. elmosok 4 kereket a zuhanyzóban mert kint -2 van, utána azt ki lehet pucolni, mégcsak vakarni sem kell erővel a mocskot belőle.
ha valaki ezen hőbörögne nálam az szimplán sznob szerintem.. -
válasz
MasterMark #335179 üzenetére
Ez OK, de az igen ritka, hogy ezért az Asszony otthon ne szirénázna. És valahol jogosan...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #335179 üzenetére
Jah... a legjobb a fagyasztott csapágy még ezek mellett!
-
válasz
MasterMark #334981 üzenetére
Fékeket akarnám átnézetni az autóban. Elöl tárcsa, hátul dob. 2 éve van nálam az autó és már szóltak egyszer, hogy az első féktárcsa cserés hamarosan, mert elég vékony. Meg gondolom, ami velük jár, fékbetétek, fékolaj, stb.
Azért is kérdem, mert a fékrendszer elég kritikus pont egy autóban. -
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #334244 üzenetére
Jah ne is mond... mikor a pösti kijön vidékre és megvan sértődve, hogy valakinek csak vasárnap volt ideje füvet nyírni ~11:00-kor. ... ő akkor rendőrt hív. Eltelt ~1 hónap, szombaton 17:00-kor vágja a jó ember a sövényt. Megkérdeztük faterral mizu hétközben nem volt idő? Hirtelen elkezdte megtanulni a kertvárosi módit, azóta tud köszönni és észhez tért. ...másik szomszéd kandallóhoz szokott hasogatni, kicsit elvileg Ő is nevelte.
-
válasz
MasterMark #334244 üzenetére
Így van
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #334238 üzenetére
A a garázsban van az óra, akkor nem férsz hozzá.
Na meg ha a fagyasztóláda is azon a körön van, akkor a fagyi is visszanyalhat.Este 10 után csendháborítás, 112.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #334224 üzenetére
Vagy a garázsban töltőre van rakva a kocsi...
Ki kell fülelni, melyik garázs az, aztán jegyzőt, vagy közös képviselőt abajgatni. -
aktív tag
válasz
MasterMark #334121 üzenetére
És kárt is nagyobbat tudsz csinálni.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #333521 üzenetére
Ezért szeretem az öreg vasaimban a futóművet. nincs rajta állítási lehetőség, hetát szétborítom az egészet atomjaira, ha a kormányösszekötő gömbfejet nem veszem le, minden ugyanolyan állásba kerül vissza.
Féltengelycsuklót ma ne emlegesse nekem senki, gondoltam ha már fél éve birtokosa vagyok egy féltengelycsukló lehúzónak, akkor ennek rápróbálok megint a jobbos tengelyre amiről nem sikerült a csuklót leütnöm anno..
Hát azzal se sikerült megmozdítani.. nemtudommiazissten van ezzel.. de most nem vagyok boldog ettől.. -
csubuka
addikt
válasz
MasterMark #333527 üzenetére
Köszönöm!
Akkor végülis van remény, hogy megússza a futóműállítás... emaz bem rossz hír.
-
csubuka
addikt
válasz
MasterMark #333521 üzenetére
Hmm, köszönöm.
A féltengely csuklót viszont általában nem lehet anélkül szétszedni, hogy a futóművet is szét ne szednék valahol.
Akkor a gumiharang csere után kéne egy állítás, nem tudják ugyanúgy visszarakni?
drivledsmanchet/drivakselmanchet, ez ugye tükörbe fordítva kihajtótengely mandzsetta.... szerintem féltengely gumiharang magyarul, remélem nem értettem félre. Ilyesmit mutogattak nekem, hogy zsírral együtt jön gyárilag a cucc kb:
Gondolom csak az lehet...
Köszi, ám a kis gumi mandzsetta javításának a futómű állításra való ráhatásával kicsit elbizonytalanodtam.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MasterMark #333509 üzenetére
Ha nyílik a légzsák, akkor a rendőrnek kötelessége hívni a mentőt.
-
válasz
MasterMark #333509 üzenetére
igen, hiszen szemmel láthatóan az ijedtségen túl nem volt komoly sérülés, erről a mellettem ülők is megerősítettek.
nem tudom mikor kerülünk majd gyámság alá mindannyian, mert úgy látom nem tud egyikőnk sem döntést meghozni a saját egészségéről a fórum szerint
-
válasz
MasterMark #333479 üzenetére
nyilván szemet hunytunk volna a sérülések felett, ha a károkozó nem ellenségesen áll hozzá a helyzethez. egy zúzódás még nem a világ vége.
más kérdés, hogy végül a feleségemet és a kolléganőjét is bevitték a mentővel, mert attól féltek vannak belső sérülések, és az orvos, látva azt, hogy az esetben a helyszínen sem lévő férj mennyire agresszíven viselkedett, a kórlapra mindkettejüknek 8 napon túl gyógyuló sérüléseket jegyeztek fel. ezt akkor mondták, amikor engem is beültettek a mentőautóba, hogy megvizsgáljanak. azt mondták jelentősége nincs, csak akkor, ha "a másikat elmeszelik" valami miatt (pl ittasság) de aztán kiderült, hogy már eleve más jogi kategóriába esett az egész ("súlyos személyi sérülést okozó közúti baleset okozása")
így utólag kicsit örültem neki, de ez genyóság -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #333230 üzenetére
A MiTo elülső karjai ugyanilyen szomorúan néztek ki, de sikerült leszednem a képen szereplő szerszámmal. Igaz, a tetején a tekergetőrúd (ez a helyes terminus technicus
) elgörbült a feladat végére.
szerk.: Jut eszembe! Kerítettem ma fogót a gumiharang új bilincseihez, hétvégén megcsinálom rendesen.
-
BaLee
addikt
válasz
MasterMark #333169 üzenetére
Köszi, közben én is ezt találtam: [link]
Akkor várok. Ha műszakiig nem halad a dolog max visszateszem addig a hagyományos izzókat.
-
Emunem
őstag
válasz
MasterMark #333109 üzenetére
Ott max attól lesz pöttyös, hogy ha a levegőben lévő por megtapad a vízcseppeken. Jártam így, aratási időszakban...
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #333016 üzenetére
Tartósan nyilván nem, de úgy is szét kell szednem újra az ABS miatt. Egy próbakört bírjon ki.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
MasterMark #332931 üzenetére
Legalábbis jobb mint a kiinduló állapot
Tákolta már valaki ezt korábban, ahhoz képest meg pláne.
a másik sarkában meg volt egy beleszakadt csavar, de nem kiszedte a jóember. hanem úgyhagyta és ráhegesztette az üléssínt a vázra..
Miután leszedtem, 3 perc volt kiszedni a beleszakadt csavart.. -
grizlisandor
veterán
válasz
MasterMark #332880 üzenetére
Nekem a holmi marketing videók csoda ugrálásokról az AI, meg a mindent is meghamisítunk korban fjúcsör kategóriába tartozik.
Fellelhető videókban ilyet más gyártók is megcsináltak már, hogy discózik az autó vagy 3 kerékkel tud haladni.
-
válasz
MasterMark #332416 üzenetére
Elvileg laboratóriumi teszt volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #332416 üzenetére
Jah ezt hivjak palcebonak. Gondolom a pszciho tanszek jegyezte a tanulmanyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged