- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-10-31 19:24 Téma összefoglaló
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)A következő autós találkozó időpontja (a többség döntése alapján):
2026. május 10. (vasárnap) 16:00
A helyszín egy korábbi javaslat alapján: Savoya Park, Auchan parkolójának Kőtár utca felőli sarka (nagyjából errefelé), a nyitott részen. Esőnap esetén kicsit majd beljebb gurulunk legfeljebb. Ahogy látom, villanydelejes szekerek számára van töltőkészülék is errefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsebacsi
nagyúr
Forgalomban fél óra (halál idején 45 perc) az út, forgalom nélkül 20 perc, BKV-val másfél óra, halál idején még több is lehet, plusz a felsorolt egyéb nehezítő körülmények.
-
Tsebacsi
nagyúr
Sajnos tökéletesen összefoglaltad a BKV problémáját jelen esetünkben pl. Budapestre vetítve. Ha belvárosi lennék, még oké lenne, sőt. Járnék bicajjal is, vagy rollerrel. De peremkerületbe de akár 14. kerület szélére a kertvárosi részre is BKV-val halál. Jártam én fiatalon eleget vele, nem volt más, elviseltem, de akkor nem siettem sehova...
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Valaki tudja mi a krva fsz van az M1-en hazafele Tata és Bicske között? Mind a két sor áll mint katiban a gyerek már fél órája… Nem túl vicces…
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Törzskönyv nélkül?
Ugye ez a kérdés vicc volt!
Irány a kormányablak, bejelented a törzskönyv elvesztését, kérsz újat és utána ha megkaptad el lehet adni. Persze előtte is, de akkor semmi sem igazolja, hogy a tiéd volt az autó valóban. Aki megvenné így, törzskönyv nélkül, azzal se nagyon üzletelnék... -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Rendben, szerintem túlbeszéltük, engedjük el a dolgot.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
"Nem értem, miért fancy a belvárosban autótulajdonosként lakni úgy, hogy telken belül esélyed nincs elrakni a kocsit. Ha azért laksz bent, mert minden közel van, minek az autó? Ha azért kell az autó, mert nélküle nem tudod elképzelni a létezésed, miért laksz bent?"
Ha szabad belevau, nem fancy szvsz. És az ember nem CSAK azért lakik bent, mert miden a szájában van és az mennyire jó, ezer és egy oka lehet, nem minden az autó körül forog, viszont az élet nem csak a belvárosban való létezésből áll, és ha el kell menni valahova (vidék, szülők, tanya, nyaralás, etc) akkor kell az autó, még ha mondjuk havi 1-2 alkalommal is. -
Tsebacsi
nagyúr
Na lenyúzták a növényzetet? Eltűntek a bokrok a fák közül.
-
Tsebacsi
nagyúr
Tudom azért félek.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Mondanám, hogy amíg van napfény és paks nem fosok, de az ellátási és egyéb láncok meg fognak állni ha nincs benzin, nincs kerozin.

És júniusban repülni akarunk, lehet autózás lesz belőle fszom... -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Egy kutyának mondom, de Kutyaszőőr!
Hemperegjél meg kicsit az autón kívül-belül.
-
Tsebacsi
nagyúr
Nem én, pedig mekkora buli lenne valóban. Azok után, hogy ültem melletted és ráébredtem, hogy a kabriózás nem nekem való. De hát valamiben csak meg kell halni

#368898bulikavagyok: Jahh még nekem kéne rádobni azt a "keveset", aztán 2 naponta tankolni. Wázz

-
Tsebacsi
nagyúr
Ezt én nem mertem megkérdezni
#368894bulikavagyok:
Nekem ez mindig tök érthetetlen, hogy mit várnak ezek az emberek, vagy milyen módon jár az agyuk. Esetleg balekra vadásznak? -
Tsebacsi
nagyúr
Ezeket a csereajánlatokat sosem értettem.
Mit hisznek? Hogy nepper vagy? Vagy majd elcserélsz egy 20+ milliós autót teszem azt egy 8 milliósra ráfizetés nélkül? -
Tsebacsi
nagyúr
Az Örs reggel 7 után kicsivel a szokásos beállt arcát mutatta, egyedül a Thököly volt tök üres és utána a Hungária is a szokottnál kevésbé volt nyüzsi a Lutz-ig. Indulásnál még 7 perc késést írt a Maps, de beértünk pont időben, szóval ő maga se tudta mi a fene van ma

-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Kicsit árnyaljuk, 15,2M Ft ha kivesszük a szervizcsomagot. Az még elmegy, nem kevés, de ugye rendőrautót kellett belőlük csinálni (villogó, egyéb felszerelések, matrica, stb).
A szerviz pedig kb. 7M / autó, évi 1, de akár 2 szerviz is simán benne lehet. Mennyit számoljunk 200k km-re, nagyjából 7 évet? Az 14 szerviz, az olyan 500k/szerviz. Igen, azért ez szép nyereség a Porsche Hungáriának
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Figy, 30k nem a világ, próbát megérhet, szerintem. Nem olyan nagyságrend, hogy 300k vs 100k, mert akkor én is szívnám a fogam hogy most 100k a semmire, de a 30 szerintem még elviselhető, persze nem akarom más f*szával verni a csalánt.
-
Tsebacsi
nagyúr
Kati tisztító cégek?
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Ugye mennyivel komfortosabb a villanyos közlekedés?!

Az a fogyi nem sok, az 530e laposabb, de szerintem nehezebb autó volt jóval öregebb technikával és az evett 22 körül minimum.
A lexus ebben jobb de én azért azt a bőgést még a v6-nál sem szeretem annyira. Jó faterét vezetni de sokkalta jobban bejön a csendes lineáris gyorsulás. Vagy akkor legyen teljesen benzines-dízel, és legyen jó hangja
Néha hiányzik egy jó kis morajlás.
Még a végén - majd egyszer ha sok pénzünk lesz - veszünk egy hobbi V8 Mustang-ot, csak a fene se tudja hova fogom rakni
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
A pálya sima
De tényleg, az most minőségre kezd jó lenni, kérdés mire kész lesznek elbaszódik-e ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nincs agyatlanság, akkor egész jól lehet jönni. Fogyi kifele 21,7 volt ha jól rémlik, hazafelé 22,5, töltés volt kint, addig Billáztunk. Nagyon jól működött a sávtartó, nem igazán nyüszög a terelésre, sávot szépen tartotta még kamion mellett is, csak éppen hogy fogom a kormányt és ő kanyarog, gyorsít-fékez, így kicsit hazafelé már álmosító is volt az út. -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Zöldséget nem kint szoktunk venni. Itthon is megvan a kedvenc pék de ott egy kenyér 1500+ a Hoferes full rozs meg majdnem a fele és nagyobb. De a billás félbevágott nagy cipók is messze jobbak mint itthon egy átlag bolti kenyér és ugyanannyiba kerül. Sok olyan felvágott van ami itthon egyáltalán nincs vagy rosszabb a minősége, a saját márkás camamber sajtjuk nagyobb finomabb és olcsóbb mint az itthoniak. És még sok példa van. Olcsóbb sok öblítő és mosópor illetve van választék, itthon bemegyek a Müllerbe és egyes polcok ki vannak fosztva...
De látod van aki leragadt a Gorenje fagyasztónál.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Nem szoktunk arrafelé közlekedni.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Srácok erősítsetek meg abban, hogy akkor az éves M1 matrica jó pesttől az osztrák határig, nem kell vennem mást itthonra?!
Köszi
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
A macskának 4 lábujja van, a nyestnek 5, nekem a képek alapján ez négynek tűnik, szóval szerintem macska, de ezt csak innen a fotelből mondom.

-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Nem mindenki tárolja fixen egy helyen, vagy olyan tárolója van, ahol esetleg ide-oda kell pakolgatni a cuccait, akkor igenis kellemesebb, mint a gumikat rakosgatni egyeként ide-oda...

-
Tsebacsi
nagyúr
Nekem nem kerekes volt/van, hanem sima, de ha van rajta kerék akkor sem annyira borulékony emlékeim szerint, azaz egy kis lökéstől nem borul fel, hiszen van rajta vagy 80kg anyag
Átgondolva ha mozgatni is kell, akkor a kerekes amúgy is jobb választás, csak ha magassági korlátod van (nekem volt azért nem lett kerekes) akkor hátrány, minden más esetben szvsz előnyösebb a kerekes megoldás. -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Reggel 8 körül Pesten már 6-8 fok van és hó már nemigen esélyes, persze bármi lehetséges de akkor csak a folyamatos rettegés lenne az életed.

Délután meg a 16-18 fok már nem annyira buli a télinek. Bírja de nem előnyös persze te nem a határon autózol mint Focvis
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én nem bonyolítanám ennyire az életem, ezt neked kell eldönteni hogy a nyugalmad érdekében ennyi belefér-e.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Bienövő Cartársak!
Szilvalé, Nizzába repülnénk, tudtok ajánlani nektek bevállt autóbérlő céget?
8-10 napra kéne, csillagtúrára megyünk, a reptér lenne az ideális felvételi és egyben leadási pont is.
Előre is Merszi Baku!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha most azt mondom De, aggódj, akkor nem fog jönni a csekk?
Hemperegjél meg kicsit az autón kívül-belül.