- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
barnam_ #339156 üzenetére
+1. Ilyen esetben szinte soha nem használom.
Csak hosszú percek után, abban az esetben ha nagyon bealszik előttem valaki.
Szerintem kimondottan nagy parasztság több száz méterről levillogni az előttem haladó kocsisort. Nem vagyok rá büszke, de az ilyeneket néha "büntetni" is szoktam.
-
-
-
-
-
válasz
ArthurShelby #338783 üzenetére
Ez jó!
Autókkal mondjuk nem könnyű pénzt keresni, de nem lehetetlen! Én mondjuk annak is örülök ha 10-12 hónap használat után bukó nélkül tudok kiszállni egy ilyen autóból. Igazából mindig ez a fő cél, általában sikerül is teljesíteni. Ez a kabrió novemberben bomba vétel volt, most pluszos lenne (2-3M), de
sajnosnagy a szerelem, így nincs szívem eladni.Pár hónapja egyébként egy olyan projekten dolgozom, amivel évente két autót is tesztelhetnék, ráadásul kereshetnék is rajtuk egy keveset. Nem az évszázad üzlete, de nem is ez a lényeg.
-
válasz
pit stop #338662 üzenetére
Ez nagyon szomorú.
pècsimunkás: A busz nálam is felmerült! Leginkább a bringám miatt, de az "alvás opció" is jól jönne néha. Egyik haverom évek óta építget magának egy T5-ös Transportert, nagyon tetszik az övé is.
ArthurShelby: Audi a kedvenc de a másik kettőt majdnem ugyanúgy szeretem.
Sőt, most a BMW-t egy kicsit jobban. Egyébként jó okom volt BMW-t venni, ugyanis nincs más ehhez hasonló kabrió a piacon. Audi S5-öt is kerestem, de túl öreg a típus, nem is gyártják már. Utód egyelőre nincs (nagyon remélem, h lesz). Megnéztem pár E53-at is, de ugyanaz a bajom vele mint az S5-tel. Maradt a 8-as és a 4-es kabrió. Esélyes volt a 840d és az M440i-is, de ez lett végül. A következő jó eséllyel megint egy Merci lesz (CLE).
-
-
Lehet, h menőbb, nem tudom. A kupé valószínüleg igen. Nekem a beltér minősége miatt tetszik sokkal jobban a Porsche.
pècsimunkás: Korábban én is sajnáltam rá a pénzt, és amúgy nem is az én kategóriám egy ilyen autó, de annyira imádom őket, h "muszáj" bevállalnom. Viszonylag könnyű dolgom van, nincs se család, se gyerek (plusz soha nem kellett még odaadnom a cuccaim felét egy csajnak sem
), szóval ezzel ajándékozhatom magamat.
-
válasz
pècsimunkás #338650 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Nekem az Audi a kedvenc gyártóm, plusz soha nem volt SUV-m, szóval azért nem volt olyan nehéz rábeszélni. Bár majdnem Cayenne-t vettem.
-
válasz
norbert1998 #338646 üzenetére
Engem a haverjaim beszéltek rá a Q8-ra mondván, h milyen fasza, h magasan ülök, meg milyen könnyű beszállni, stb. Ki- beszállni tényleg könnyebb, de annak, h magasan ülök semmi hasznát nem éreztem. Egy rohadt jó hosszútávú utazó autó, de kb ennyi az össz előnye. Ezt viszont tudja egy S6-os Audi is, és az legalább nem tol annyi szelet maga előtt az autópályán. A sokkal jobb úttartásról nem is beszélve. Plusz városban is sok hátránya van egy ilyen nagy dömpernek, szóval amíg Budapesten élek addig köszi, de inkább nem.
-
-
válasz
norbert1998 #338625 üzenetére
Az a baj, h kell. De remélhetőleg ez is elmúlik egyszer.
-
válasz
tboldi #338584 üzenetére
Aha látom, pici lakk hiba.
Kár érte, de így is nagyon menő!
norbert1998: Tetszik ez a hozzáállás, maxi respect nekik! Egyszer még lehet, h lesz egy Alfám.
Szerk.: Csekkoltam a modellpalettájukat, meglepően szűkös. Se egy kupé, se egy kabrió...
SUV dominancia náluk is. Szomorú.
Szerk.2.: Montreal Zöld 10/10
-
válasz
tboldi #338553 üzenetére
250-ből a teljes szett?? Az nagyon jó ár! (manapság) Szerencsére nagyon ritkán kell ilyeneket kifizetnem, nem vagyok tisztában az árakkal. A Q8-cal mondjuk pont belecsúsztam egy első fékbetét cserébe, arra 160k volt a gyári szett (nem márkaszervizben). Még 23-ban.
brumi1024: Azt hallottam, h a kerámia nagyon drága - szerintem még véletlenül sem vennék olyat.
-
-
-
-
+1. Mondjuk ezzel is vannak rossz tapasztalataim. Az S5 volt az első autóm amiben benne volt ez az extra. Otthon tolattam ki a kapubeállóból, szerencsétlenségemre pont arra járt egy másik autó (rohadt messze, ráadásul az út másik oldalán), erre úgy beba**ta a féket az Audi, h azt hittem hogy izomból nekimentem valaminek. Mínusz egy év az életemből.
tboldi: Igen, ez jogos! Ebben az esetben a Mercinek kellett volna dudálnia!
Tsebacsi: Én nagyon ritkán adok ilyen visszajelzést. Általában chillben vezetek.
radi8tor: Ez még oké lehet. Bár szerintem ritkán van rá hely.
-
-
válasz
focvis #338091 üzenetére
Ilyet még nem tapasztaltam egyik autómnál sem. Elölről már jött figyelmeztetés nekem is, jaja, hangjelzéssel együtt.
De ezzel nem mész sokra, max az övedet tudja előfeszíteni. A lámpa villogás mondjuk segíthet a baleset elkerülésében, de kis eséllyel fogja megakadályozni az ütközést.
tboldi: "Természetesen..."
- én biztos, h nem dudálnék egy ilyenért.
-
válasz
macilaci78 #338083 üzenetére
Oké, de hogyan? Hogy lehet egy ilyen (ráfutásos) esetet kivédeni?
Az új Audik kapnak most egy olyan funkciót, h ha állsz a lámpánál és közeledik hozzád egy másik autó, akkor automatikusan felvillantja a féklámpát. De ez egy egészen más eset.
-
Így duruzsol a Dodge elektromos izomautója - szép új világ
-
-
Hja, úgy könnyű!
Nekem soha nem volt céges autóm (munkahely híján), de fateromét sokat vezettem.
f4lcon: Szép számok! Akkor mi pont ellenkező utat jártunk be. Én a 90-es évek végétől 2010-ig mentem nagyon sokat, azóta viszont egyre kevesebbet. Bár az elmúlt egy-két évben újra nőni kezdtek a számaim.
radi8tor: "Hátulról érkezők ellen csak a Tesla véd" - hogyan?
Lincoln76: Esetleg kérdezz rá egy gumisnál! Szerintem nem minimálisak az eltérések.
-
válasz
cOxeR #338022 üzenetére
Szép teljesítmény! Én utoljára a 2000 években hoztam magasabb számokat, évi 40-50k volt a max - ha jól emlékszem. Azóta nagyon lecsökkent, mostanában sokkal kevesebbet használom az autót (nincs rá szükségem).
Amúgy tényleg nagyon jó lenne, ha le lehetne hívni a statot, h mennyi kilométernél járunk!
Idén decemberben lesz 30 éves a jogsim, gyors fejszámlás alapján én is bőven 500k km felett járok már.
BigBlackDog: Ajjaj, sajnálom! Azért ez veszélyesebb volt mint egy sima koccanás, ebből akár nagyobb baj is lehetett volna. A lényeg, h megúsztátok!
-
-
válasz
cOxeR #337985 üzenetére
Hja, ez már öt számjegy!
Nálad más a helyzet, mert te több évre vetted - ha jól emlékszem. Plusz ezeknél az autóknál eladáskor különösen fontos az alacsony futásteljesítmény.
Mindegy, most már 20k-ig nyugi lesz. Úgy döntettem, h idén megmarad, jövő tavaszig meg megpróbálom 20k alatt tartani. Sok esély nincs rá, de hátha sikerül.
-
-
-
A BYD azt állítja, 5 perc lesz feltölteni az autóikat - Magyarországon 55 perc
-
-
válasz
Tsebacsi #337878 üzenetére
Ez is nagyon szép, de az alap kék színek közül nekem továbbra is a Portimao Blue a favorit. Az Individual színekből pedig sokáig a Yas Marina Blue volt az abszolút kedvencem. Haveromnak öt-hat éve volt egy M4 kabriója, konkrétan ez a példány. A képek nem adják vissza, de élőben elképesztően ütős az autó.
cOxeR : Ez nagyon jól néz ki! Jaja, nagyon észnél kell lenni az ilyen autókkal. Nekem a hátsó kipufogódob is veszélyeztetett.
-
-
Ma voltam kötelező szervizen a Rack Autónál, ott láttam ezt a gyönyörűséget (M4 CS). Riviera Blue metál fényezés... a Porschénál ez a kedvenc színem (náluk Mexico Blue).
-
Durva stat Borsodból: Minden napra jut egy baleset ittas vezetés miatt
-
-
válasz
stickermajom #337552 üzenetére
Korábban gondolkodtam már ezen, szerintem egy sör után nem nagyon tudnak mit kezdeni veled. Oké, kimutatja a szonda, de mi van akkor ha én nem ismerem el, és megkérem őket, h vigyenek be vérvételre? Hol lesz már az az alkohol, mire leveszik tőlem a vért...
Ez persze csak egy elmélet, én senkit sem biztatnék arra, h egy sör után autót vezessen. Itthon legalábbis. Spanyolországban én is vezettem már autót egy kis üveges sör után.
-
válasz
ArthurShelby #337542 üzenetére
Igen, olvastam róla, h mostanában már ez a jellemzőbb. De talán nincs is ezzel baj, mert az alkoholnál nem sok pusztítóbb dolog létezik a világon.
Nem vagyok álszent, én is fogyasztom néha, de az elmúlt években igencsak lecsökkent az alkalmak száma.
-
-
-
-
-
-
-
Éljenek!
-
-
NAV Facebook -
válasz
szabonagyur #337044 üzenetére
Ezek szerint nem!
Itt láthatsz róla képeket is. Egyébként nem is "AO", hanem egy A és egy tojás.
focvis: Úgy tűnik, h egyelőre csak zöld táblákon...
bitpork:
Ez most sajnos egy ilyen időszak. Tapasztalatom szerint ilyenkor már jobb minél gyorsabban lenyelni a keserű pirulát. A Q8-nál én is megtettem. Nagyon szerencsétlen időszakban vettem azt az autót, és pont belecsúsztam egy nagyobb áresésbe.
-
válasz
kisza25 #336986 üzenetére
Garázs Ep. 1001.!?
Tegnap láttam én is.
bitpork: Még megvan a Q7?? Elég rég óta hirdeted - ha jól emlékszem.
Más: Ma láttam először "AO"-s rendszámot (egy Teslán). Az AI sokkal jobb volt! Plusz annak legalább van értelme.
-
-
-
válasz
cOxeR #336908 üzenetére
Lehet, h igazad van. Bár végül is mindegy, h hova megy... Azon csodálkozom, h a fényszórókat ott hagyták.
Qru: Lopott autóból is jöhetett.
Itthon szerintem ez a jellemzőbb.
thefreeman: Gratula!
Vismajor01: Én nem merném az utcán hagyni az autómat éjszakára. Nagyvárosban legalábbis...
Szerk.: Mondjuk pont tegnap hagytam magára 5-6 percre nyitott tetővel a Vácin. Csak utána gondolkodtam el azon, h vajon jó ötlet volt-e?! De megúsztam.
-
Közel 120 millió forint értékben loptak le felniket, féktárcsákat tuningolt Audikról az ABT cégnél - féktárcsa lopás, ilyenről sem hallottam még. Nem egy olcsó alkatrész, így mondjuk érthető...
-
-
-
válasz
tboy93 #336682 üzenetére
Tízből legalább hétszer én is egyedül ülök az autómban, szóval eszembe sem jutott, h leszóljam azokat akik így járnak. Mondjuk én a belvárosban továbbra sem preferálom az autót, de az én élethelyzetemben ez nem jár nagy lemondással.
De az azért egy kicsit elgondolkodtató, h milyen sokan járnak így napi szinten.
Ezért szerintem tök jó ötlet, h támogassuk azokat, akik többen ülnek egy autóban. -
Külön sávot kaptak Párizsban azok az autók, amelyekben legalább hárman ülnek - ez tetszik. Idén kezdtem megfigyelni az autókat (főleg a a belvárosban), tízből legalább nyolcban csak egy ember ül.
-
-
-
-
válasz
szabonagyur #336368 üzenetére
Jaja, de ez már induláskor is magas volt. A jobb első 2.9 - ha jól emlékszem.
brumi1024: Köszi a tippet! Akkor ez nem maradhat így... A komfort miatt sem.
Az autón nem csekkoltam a matricát, csak a használatiban kerestem rá az előbb. Eredménytelenül.
stickermajom: Bolond világ.
-
-
-
-
Mercedes-AMG C63: jöhet a nagy visszatérés, újra V8-as lenne a motortérben (HVG) - hajrá!
Plusz: Íme az idő előtt kiszivárgott vadonatúj Audi A6 - kívülről tetszenek az új Audik (főleg a kombik), de a beltérrel nehezen tudok megbarátkozni
-
válasz
MasterMark #335961 üzenetére
LOL
pit stop: Oké, de ezt azért elég könnyű kiszúrni. Nem olyan mint egy újrafényezett elem.
Szerk.: A hangzásról nem is beszélve.
-
válasz
MasterMark #335959 üzenetére
Valószínűleg így történt. Nem tudom, h mire gondolhatott aki ezt meglépte...
-
Bár még nem volt hozzá szerencsém, de nekem simán elég lenne az a tapadás... Nyilván nem egy sportautón.
Rowon: Büntetőfékezés, ez komoly???
"A büntetőfékezés nem más mint a legsúlyosabb szándékos közlekedési bűncselekmény azaz a közúti veszélyeztetés" - forrás.
Ha mindenáron meg akarod szívatni akkor elég ha motorfékkel lassítasz egy kicsit. Mondjuk beállsz a megengedett sebességre, vagy egy kicsit alá... Én is utálom azokat a seggembe másznak, de azért ne süllyedjünk már le az ő szintjükre.
-
-
Idén tuti, h beelőztem mindenkit.
Miskolcon volt dolgom és ha már arra jártam, felrakattam a nyári abroncsokat. Plusz minél hamarabb csekkolni akartam az autóm alját, mert az egyik parkolásnál hallottam, h leért valami. Szerencsére minden sérülésmentes maradt.
Van az alján két rugalmas gumi elem (1-2 centivel minden alatt), valószínüleg légterelő, szerintem azt sikerült érintőre fognom. Nyom azon sincs, szerencsére.
-
-
válasz
cOxeR #334344 üzenetére
Full fanatic vagy, ez tök jó!
Emlékezetem szerint én egyik autómat sem fejlesztetem így, max egy nagyobb felni, és nyugi volt. Illetve nagyon régen a Hi-fi mániám, de az is elmúlt.
Tudom én, csak poén volt.
Más: Hatalmas lánggal égett egy autó a Centrum parkolójában (Miskolc)
-
-
-
válasz
cOxeR #334182 üzenetére
Csak egy autóm van, a kabrió.
Amit igazság szerint egyáltalán nem szeretnék eladni. De nyakunkon a szezon, hadd legyen fent egy kicsit túlárazva - abból nem lehet baj.
pit stop: Ezt a helyet ismerem! Gyakran bringázok arra, találkoztam már olyan emberrel aki az autóját fotózta. De nekem egy kicsit ingerszegény, főleg ebben az évszakban. De köszi a tippet!
-
-
-
válasz
focvis #334151 üzenetére
Jó tipp, elgurulok arra.
kcsa:
Ez sem rossz, le fogom csekkolni. A Google Street View-on van egy kis zavar, 2014-es, 19-es és 24-es képek váltogatják egymást. Nem pont ilyet keresek, de a graffiti háttér nem lenne rossz szerintem. Bár még soha nem csináltam ilyen képet.
-
válasz
dellfanboy #334143 üzenetére
Odahívom a TEK-et is.
tboldi: Most kellenek a képek, nem tíz év múlva.
kcsa:
Erről a képről viszont eszembe jutott egy jó helyszín! Nyáron bringáztam Szentendrére, a Graphisoft Park közelében van egy szép kis utca, nagy fákkal, és nagyon király graffitikkel az út melletti falon. Talán jó helyszín lenne, már csak meg kell találnom.
Szerk.: Meg is van. Csak sajnos bringaúton kéne parkolnom...
-
Lassan fel kéne tennem az autómat a Hahura. Tudtok ajánlani Budapesten egy jó helyet (szép háttérrel), ahol nyugiban csinálhatok pár száz fotót?
-
válasz
szabonagyur #334037 üzenetére
Jaja, itt különösen hasznos ez a funkció.
Csak kicsit kiábrándító, h a jelzett húsz-harminc új hozzászólásból néha csak öt marad mire rákkantintok. Van egy sejtésem, h kinek az agymenéseivel van továbbra is tele a topik.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
#48584626 #333304 üzenetére
Van egy tippem...
És ha már Audi... Pár napja láttam ezt a videót: Awesome AUDI TT SAFARI CONCEPT - From when Audi still knew what they were doing
Nem hallottam még erről a modellről, nem is értem, h maradhatott ki nekem.
Nagyon tetszik ez a színkombó, szerintem a legmenőbb TT! És egy kicsit zárójelbe teszi a 911 Dakart.
-
Új vas???
Legújabb Superb? Megint lemaradtam... Gratula! Kép van róla?
"Viszont ez a minden indításkor külön kell kikapcsolni az elektronikus segédeket... agyfszt kapok tőle" - az szerintem engem is felb***na. Nem lehet inaktiválni? Mármint ilyen CAN-bus-os "okosságra" gondolok.
-
Audinál láttam hasonlót. Ha jól emlékszem még az ülésszellőztetésnél is jelzi a többletfogyasztást.
Más: Elveszíti a V8-at, de az új M5-nél is erősebb lesz az Audi RS7 - szuper, jöhet a 2,5 tonnás
RS6RS7. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest