- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tboldi #345481 üzenetére
jó a szemed
Mer' ilyen felni van a Mazdan matt feketében, és az nem csillog.Az európaiak a jdm cuccért sírnak.
Az amik az EU piacos Golf extrákért, spéci kivitelekért (közben az európai hmcs-k ráteszik az usa szélességjelzőt).
A japók meg az ott ritka európai autókért. Tényleg, kiváncsi lennék, árulnak-e ott koreai autót, mindjárt gugli... -
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #345455 üzenetére
Szürke, kellemesebb az összhatás
Vigyázz ez eleve nem valami magas amúgy, használati érték is kérdés lenne ott már esélyest. Szerintem maradunk max a Forge-nál de időközbe rbalint okított miért nem hallom a gyásit… nem vagyok elég bunkó szegény autóval kisebb tempónál.
Qru
-
hobizoli
nagyúr
válasz
tboldi #345095 üzenetére
egyebkent ha tul van hutve a levego, akkor telen majd tegyel ele kartonpapirt, mert az ECU lambdara korrigal es fogyasztas eleg extrem modon is megnohet
telen a nagyon hidegge valo toltolevegoben meglehetosen sok szabad oxigenmolekula tud maradni
ezt neztuk mi is a PGT-nel hogy kinti -5fokban -2 es 0 fok kozotti volt kruzolva az IAT
de elrugva sem ment akkor +5-6 fok fole, pedig 2bar-l volt kinalva
karbis autoknal pont ezert is volt a legyszurohaznak téli meg nyari allasa
télin a kipuff leomlorol felol szivta a levegot, ami egy kicsit melegitett rajta -
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #345090 üzenetére
Iiigen, darabokban jött az elmúlt 1-1,5 hetek kutatómunkája...
Bálint reagált közben, Ő is a KW-ra szavazna. (Vagy BEX de akkor turbóstól mindenestül.)
Viszont az egyszerűség kedvéért szerintem a KW full elég lesz, az is 35%-al nagyobb és hamar összerakható!Majd dobálom a képeket, szerintem ez júni - júli környéki projekt lesz. Most először a fényszórók + a felnik legyenek fent meg érjen haza leszervizelve.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #345073 üzenetére
Előtte is motoszkált, mert a BEX-en 2 cooler van a BFB-n csak 1. (BEX - ~190, BFB ~160)
Na már most elődöm ugye a határvonalat elmosta a csatachippel de nyáron egy kis többlet levegőt csak megköszönne.Ezt meg cabriohoz ajánlották Audizine-en mondván elfér, na meg elég sleeper build mert az oldal cooler helyére megy ahol a kutya nem fogja észrevenni.
Felni, cooler, fényezés majd stb stb őszintén zasszonnyal elég nagy az egyetértés abban, hogy az A4 marad nagyon hosszútávon. Ennyiből nem fogunk kapni hasonlóan jó hétvégi szórakozóst később se, hamarabb veszünk majd valami ütővágóst másodiknak egyszer ez meg akkor mindenesből "lefokozásra" fog kerülni hétvégibe.
Itt az ára lesz az izgi mert ~4-450eur körül mozog. De ha a BEX cuccait szerzem be használtan sem feltétlen jövök ki olcsóbban, cserébe sokkal sokkal nagyobb meló lenne.
edit.: megvan a link végre [link] innen lenne is értelmes áron, még a szállítást kell megnézzem de rosszabb esetben haver kamionnal hazafelé elhozza. ~35%-ot nyernék nem elborult de már azért érzékelhető lenne.
-
-
válasz
tboldi #344912 üzenetére
Tényleg, az a legjobb megoldás. (Műszakin én lehúztam az enyhén fóliázott oldalablakokat (lusta voltam lehámozni az üvegről), így csak a kipu miatt fizettem.)
Azért meg nem eszi a só, de bizonyára mattítja, korrodálja ("eloxálja"). Egy festett, nagy feliratos IC biztos felvetne kérdéseket. -
KAMELOT
titán
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #344674 üzenetére
Köszi!
Hát hallod én neki nem mernék ugrani! Tisztelet érte!
Flexibilisben vagyunk, ma is a félnapra azt mondta a német főni ne szórakozzak már szabival... meg kell mondjam hihetetlen jó dolgunk van velük. Nem is igen tervezek ugrálni a következő években, nincs az a +5-10% pénz ami ezt az emberként kezelést kiváltja a szememben.Na meg nincs panaszra okunk... bőven fussa Enkei felnire is majd, jami!
Egyébként meme nem meme már néztük párommal Győr környékét mert menő lenne átjárni osztrák lokációra cégen belül, de egyszerűen túl macera lenne megoldani papíron.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #344382 üzenetére
Egyébként nem tudom mi van velem, valahogy jobban vonz újabban mint a motor. Oldalborda már jelezte is finoman, hogy azé ezt nehezményezi.radi8tor Nem néztem még őszintén, ezt még Bálint intézte rá anno ugye. De amilyen jók fix utódnak is ez lesz fent. Mondjuk az komoly ha a kici kínaiak nyomják őket.
-
válasz
tboldi #344241 üzenetére
Nagyon is jó az 5,1, így igaz
, nekem például 5,3-ra 🤷♂️ sikeredett a mai Balatonfüred:
Legközelebb majd jobban figyelek.
(normál / szokásos üzemmód, S/S OFF, nem "über-Plattner")
Akkor már a #challenge kedvéért megnéztem 100 km után is, az 5,5 lett [kép] , volt benne egy 160-as előzés, pici trepni.
Úgy tippelem, nyugodtba' + Eco meg tudom célozni az 5,0-t (G8.5 GTI CS, 235/35R19), az MX-5-tel a 4,0-t, de utóbbit lehet inkább kihagyom, mert a lényeget öli meg. -
szebe
addikt
válasz
tboldi #344251 üzenetére
Voltunk mi is, bringával
Mondjuk délután már masszív volt a tömeg, szóval kávé-süti a Pazarban, aztán vonattal haza.
Meglepően normálisak egyébként a Balaton környékén az autósok. Alapvetően óvatosan közlekedünk, mert egyrészt mi vagyunk a puhatestűek, másrészt a bringás átvezetéseknek van stop/macisajt. De nem tudunk elég messze megállni ahhoz, hogy ne álljanak meg, hogy át/elengednek.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tboldi #344161 üzenetére
Yep. Évek óta tervezem, hogy majd egyszer elmegyek...
Most is megyén belül leszek, de más a program.Felrakatom az új nyári gumikat a W124-re meg ki kell nyomoznom miért nem megy rendesen a bal fényszóró.
És ez az autó olyan rozsdás, hogy nem viszem veterán találkozóra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest