Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8668) raczger válasza Rivaul (#8666) üzenetére


raczger
őstag

Ez így már kicsit fillérb@sz*s, nem hiszem, hogy bárkit földhöz vágna. Menjen 60-nal, úgy max csak helyszíni bírságot kap, ha peches (az is csak 5k), de nem kell idegeskedni, ha 50 helyett mész 68-cal és kapod a csekket...

(#8667) TomCat333: Akkor ilyen alapon a piros lámpákon is át lehet hajtani és az üres M6-on is annyival mész, ahogy te jónak látod? Igen, én éjjel is betartom meg hétköznap, meg ünnepnapokon...
Más is dolgozok, van aki kevesebbet, van aki többet, egyszer mérd le mekkora különbséggel érsz haza, ha olyan tempóval mész amivel nem büntetnek, max pár perc különbség lehet.
Bátyám is így megy, aztán csodálkozik amikor megbüntetik. Szóltam neki egyik reggel, hogy lakott területen belül 100-al megy (hiába hajnali 5 és hiába üres az út akkor is...), aztán szóltam neki, hogy tök jó, hogy leparkolt csak épp szabálytalanul, aztán kapta a csekket és elkezdett nekem panaszkodni. (Ja és megjegyzem, kb 3-4 perccel értünk be hamarabb, mint én szoktam autóval és ez közel 30km-es táv, nekem nem éri meg sietni, időben elindulok és nyugodtan vezetek.)
Ha hátulról rácsapsz a lóra, ne csodálkozz, hogyha pofán vág. Nem a TE bosszantásodra vannak a szabályok, hanem mindenki érdekében (az megint másik téma ha van ahol rosszul tábláznak ki valamit, ellopják, stb, és úgy megy oda pénzt beszedni a rendőr).

Nagyon rossz sok emberben a gondolkodásmód. Mindig lehet másokra mutogatni, de először magadat kell megvizsgálnod és saját magadban elindítani a változásokat. Sokan jönnek a nyugati példákkal, hát akkor tessék úgy is vezetni, mint egy nyugat-európai, egy holland/német ott biztosan pont 50-el fog menni.

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.