Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Skillet #36696 üzenetére
Totalról olvastam jót is meg rosszat is saját tapasztalatom nincs. Nekem a Motul a gyári ajánlás ezért soha nem is tettem bele mást a nagy vasba. A fűnyírómba Castrol megy de az varrógépolajjal is eljárna kb.
Sokféle szerelővel beszéltem, BMW, Honda, Subaru, Saab, VAG, stb mágussal. Egyetlen olaj amire mind azt mondta hogy jó az a Motul.
mod:
Az elf-ről meg még annyit se tudok mint a Totalról.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Ismerős német cégnél kint most kapott egy CTR-t céges használatra.
#IrigymintafeneMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
Zola007
veterán
Sziasztok
Suzuki Swift 2 (2005, 1.3 M13A) kuplungszettet ideje cserélnünk.
Még a gyári van benne, az milyen gyártmány?
Aki már túl van rajta, melyik márkát érdemes az alábbiak közül belerakni?
- LUK
- Nipparts
- Valeoa Nipparts és Valeo egy árban van, a LUK az 7.000 Ft-al drágább
A héten megcsinálnánk a cserét, Unixból lesz véve, ezek vannak raktáronMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz Zola007 #36710 üzenetére
Ne sajnáld a pénzt a LUK-ra! Valeo-t még véletlenül se!!!
Apropó!
Srácok, milyen szellőzőrácsra rögzíthető, megbízható telefontartót ajánlanátok? Volt itt szó valamikor Densionról, de arról állítólag gyakran leesik a telefon. Árban 5k környéke érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Akkor rámegyek a Lukra
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz molnarpeter #36716 üzenetére
Ötletes. Az a gondom, hogy nagynénémnek kellene beszereznem, péntek estig.
-
trassher
addikt
válasz molnarpeter #36716 üzenetére
Óvatosan vele, nekem eltörte az egyik rácsot. Csak el akartam fordítani aztán úgy gondolta, hogy ő nem mozdul.
Redmi Note 7
-
molnarpeter
nagyúr
válasz trassher #36718 üzenetére
Sosem forgatom úgy, szóval nem fenyeget ez a veszély, kiveszem mindenképp a rácsok közül. Sajna viszont kicsit szétfeszíti a rácsokat, szóval nem tökéletes, de legalább futó navival sem forr fel a telefon, mivel alig takar ki a hátlap felületéből Reszelővel vagy összepréseléssel tervezem kicsit keskenyebbre fogni a helyigényét.
lancerboy: jófogásra nézz fel még esetleg, hátha
[ Szerkesztve ]
-
pomorski
őstag
Sziasztok! Nemtom, hogy jó topicban teszem-e fel autós kérdésemet. Ha nem, akkor bocs érte!
A kérdés: Mi a véleményetek a Michelin Crossclimate abroncsról? (Ahogy az autómat nézegetem, ami egy Ford Focus 2, úgy látom, hogy a nyári abroncsok túl kopottak, a téliek pedig túl öregek.)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz pomorski #36720 üzenetére
Jó cucc, ha nem jársz nagyon extrém hőségben/hóban - itt keress rá
[ Szerkesztve ]
-
pomorski
őstag
-
Buster17
addikt
Hali!
Milyen lopásgátlót ajánlotok kocsiba?
Valami immobilizerre gondoltam meg valahova elrejthető GPS-t?! -
trassher
addikt
válasz molnarpeter #36719 üzenetére
Én pont emiatt nem vettem ki, éppen eléggé feszítette szét a rácsokat, hogy ne pakolásszam. Ameddig ment jó volt de végül kihajítottam az ablakon egy kukába mikor eltörte a rácsot.
Redmi Note 7
-
McSzaby
őstag
A bicikliszállításra van bármiféle kormányzati határozat? Azt tervezem, hogy leborítom a hátsó üléseket és betuszkolok 2 biciklit kb. 130 km.-s távra. Szabad ilyet?
[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
McSzaby
őstag
Köszi, köszi! Én is így gondoltam, de azért tuti, ami 99+1!
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
Zola007
veterán
válasz McSzaby #36726 üzenetére
egy polifoamot vagy vastag plédet tegyél közéjük ha lehet.
Hirtelen fékezéskor kárt tehetnek egymásban a bringákMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Predator2
addikt
válasz Zola007 #36710 üzenetére
Nekem a Clio-hoz csak szétbontás után derül ki, hogy milyen kuplung szett van benne, és csak olyan kerülhet bele ismét. Swiftnél ez másképp volna? Nem is értem, ez miért jó a Franciáknak
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Zola007
veterán
válasz Predator2 #36735 üzenetére
nemtudom, azért kérdeztem
megrendeltük a LUK-ot
nem merjük megreckírozni, hogy ne legyen kéznél egy mikor bontják, mert pénteken megy a kocsi szervizbe 60 km-re és nem akarom, hogy tesóm kocsi nélkül jöjjön haza
másrészt 25-ből meghozzák a LUK szettet, a szerviz ugyanazt azt hiszem 45-ért adjaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Unsign
tag
Sziasztok!
1,4-es benzines Kia Ceedbe 5w30 vagy 5w40-es olajat vegyek szerintetek?
-
stickermajom
addikt
Ha szervó nélkül vezetek egy 20km-t lesz valami baja a pumpának meg a kormányműnek azon kívül, hogy én elfáradok?
-
Predator2
addikt
válasz Zola007 #36739 üzenetére
Ne sértődj meg, de nem értem benne a logikát. Vettél egy szettet ami lehet nem is lesz jó a kocsihoz.
Nekem Renault Clio van, nekem is LUK szettet ajánlották, de mondták, hogy addig meg ne vegyem amíg nem biztos, hogy jó bele.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest